Opwindend.Net
Datum: 15-03-2019
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 2538x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Jongens Hormonen - 52
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 51

Rik is voor enkele dagen bij een leraar van hem en die zijn homo-vriend Johan.

Johan haalde frisdrank. We zaten in de grote sofa naast elkaar. Patrick en Johan en ik tussen hen in. We hadden enkel een t-shirt aan en een veel te korte short, die onze dijen helemaal bloot liet. Ik vond het gezellig, zo tussen hen in. Buiten schoof de dondervlaag langzaam voorbij.
- Mag ik eens iets vragen ? vroeg ik.
- Ja… Wat ?
- Wel… Jullie wonen samen, zijn jullie homo’s ?
Patrick keek me aan.
- Als je het zo wil noemen, ja.
- Maar wanneer ben je een homo ?
- Ja, wanneer ? Wanneer ben je hetero ?
- Denken jullie dat ik een homo ben ? vroeg ik.
- Hmmm… zoals ik je vannacht en vanmorgen bezig gezien heb, nee, ik denk het niet, antwoordde Johan. Je stond daar voorwaar met een stevig mes, bij die meisjes.
- Ja, en je genoot ervan een meisje te beffen, voegde Patrick er aan toe.
- Nee zeker ! lachte Johan. Jouw pieterman kwam meteen in actie.
Johans hand voelde even aan het kruis van mijn short.
- Maar ja, zegde ik, ik heb zo graag dat er een hand aan mijn pietje voelt. En… ik zie graag naakte jongens en dan loer ik altijd naar hun piemels.
- Zie je ook graag naakte meisjes ?
- Ja.. Ja… vroeger niet, maar nu meer en meer.
- En als je je omkleedt voor de zwemles of zo, dan krijg je toch geen stijve ? vroeg Patrick.
- Nee…
- En als je daar naakt staat tijdens de wrestling oefening, dan hangt die lul van jou toch slap ?
Ja…maar… ik heb ook graag dat er een jongenshand aan mijn balletjes en pietje voelt.
- Daarom ben je nog geen homo hé !
- En.. Kamal en ik melken elkaar en zuigen elkaar en neuken elkaar.
- En dan ? Waarom doe je dat ?
- Kamal is mijn tijdelijke broer. Ik mag hem graag. Wij zijn bloedbroeders… Spermabroeders…
Patrick en Johan lachten.

Ik herbegon het gesprek.
- Zijn jullie nu echt homo’s ?
- Ja, antwoordde Patrick. We vormen een koppel. Johan is de bottom, ik de top.
- Dus, jij neukt Johan ?
- Ja… Maar soms keren we de rollen om.
- En doe je het nooit met een vrouw of een meisje ?
- Ja zeker ! Het is niet omdat je een homo bent dat je niet eens een meisje neukt. Maar… Nee, liever seks met Johan. Je zaad schieten, dat kun je om op het even welke manier. En het blijft altijd opwindend leuk. Doch homo zijn is niet enkel met een jongen neuken of pijpen. Het is veel meer. Het is verlangen naar elkaar, zich optimaal goed voelen als je samen bent. Het ligt in zoveel kleine zaken. Een knuffel, een begrijpende blik, een tinteling wanneer je de andere aanraakt. De seks om de seks komt er bij, doch is niet het bijzonderste.
- En spuit je dan elke dag ?
- Nee, niet elke dag. Maar soms ook tweemaal of driemaal op een dag.
- En… spuit jij dan altijd in zijn kont ?
- Nee… soms trekt hij me af … of pijpt hij me en pijp ik hem.
- Ha, onderbrak Johan zijn vriend, Patrick wordt graag eens gepest, ik zal maar zeggen licht gemarteld.
- Ja, zegde Patrick, en dan bindt hij me vast op het bed en bepotelt me tot ik ga schieten en dan houdt hij op en laat me daar liggen, met mijn lul vol goesting.
- Ha… Je moet hem dan horen, lachte Johan.
- Ja… en dan kietelt hij me en wrijft over mijn balletjes met een borsteltje.

Waar had ik dit nog gehoord ? Ik luisterde vol aandacht, voelde hoe mijn lulleke groeide.
- Ja, maar, Patrick, wat vind jij dan aantrekkelijk aan Johan ?
- Alles. Niet zijn haar, niet zijn glimlach, niet… Nee, alles. Waarom vindt de ene jongen een meisje aantrekkelijk terwijl een andere jongen absoluut niets moet hebben van hetzelfde meisje ? Liefde is niet beperkt tot de ogen, noch tot de mond, noch tot het haar… Nee, liefde gaat over de totale persoon, met zijn schoonheden, met zijn gaven, met zijn gebreken… vooral ook met zijn gebreken ! En probeer die gebreken niet te veranderen, niet te verbeteren. Dan is het geen liefde meer, doch egoïsme omdat je wil dat de andere is zoals jij het graag hebt !
Patrick keek me aan.
- Begrijp je, boy ?
Ik knikte.

- Maar, jij bent nu homo, je zegt het zelf, zegde ik tot Patrick. En als je dan op school jongens naakt ziet, wanneer ze zich omkleden… zegt je dat iets ?
- Hm… ja en neen. Ik zie graag een naakt lichaam, doch kan me ervan distantiëren. Jij hebt een prachtig lichaam. Dat zie ik graag. En we hebben gisteren samen gepijpt en gedaan…en ik vind het leuk jouw zaad te zien spuiten. Doch ik zou je niet apart nemen om enkel maar seks te hebben samen. Nee… En zeker geen mannekens van dertien, veertien jaar. O, ze zijn zo mooi en o, ze zijn zo lief met hun kleine pietjes en hun knikkerballekens en hun gladde buikje. Maar ik ben absoluut geen pedofiel…
- Wat is dan een pedofiel ? vroeg ik.
Johan antwoordde.
- Dat is iemand die voortdurend zoekt naar jonge mensen, jongens of meisjes, die enkel genot kan vinden in die jonge mensjes en niet in een volwassen persoon. Let op, het is niet omdat je eens seks hebt met een jongere, dat je ook pedofiel bent, hé ! Ben je een alcoholist omdat je eens een pint te veel drinkt ? Nee. Ben je kleptomaan omdat je eens iets wegneemt dat niet van jou is ? Nee. Wel het is niet omdat iemand seks heeft met een puber dat hij pedofiel is. En dit gebeurde in de Kerk en dit gebeurde in scholen en dit gebeurde in sportclubs en dit gebeurde in jeugdbewegingen en dit gebeurde zowat overal. De laatste jaren is er een echte heksenjacht ontstaan naar pedofielen of pseudo-pedofielen. Let op, hé, bij de Grieken en bij de Romeinen was dit heel gewoon, seks tussen ouderen en kinderen.
Ik knikte.
- Nooit geworsteld in bed met je pa ?
- Ja… toen ik zeven, acht jaar was. En dan kietelde pa me overal waar hij maar kon. Maar verder gebeurde er niets hoor.

Even stilte. Johan had zijn hand op mijn blote dij gelegd. Het voelde wel leuk aan.
- Jongeren die aangerand werden, hebben daar toch een trauma aan overgehouden, wierp ik op.
- Dat denk ik ook, antwoordde Johan. Oke, wanneer je als jonge gast, jongen of meisje, aangerand werd tegen je zin in, ja, dat je daar een trauma aan over houdt, oke. Doch als je gezwegen hebt, en zelf terug gegaan bent, alhoewel je zeker wist dat het opnieuw zou gebeuren, daar heb je geen trauma aan over gehouden. Nee, zeker niet ! Bij ons zat er een jongen in de klas, een mooie knaap, dat moet ik wel zeggen. Blond haar, bleke huid. Altijd netjes gekleed. Wel, die kreeg extra les van de leraar Frans en die werd iedere keer gemolken en verlangde er naar. Hij vertelde er over aan een kameraad, en die vertelde het door en het kwam uit bij de schooldirectie die leraar werd uit de school gesmeten. Wel, de jongens van de klas hebben die knaap gemeden, omdat hij het voort verteld had. Dat was een zeer goede leraar en iedereen vond het jammer dat hij weg was.
- Hoe oud was die jongen dan ? vroeg ik.
- Vijftien ! maar de wet zegt zestien of achttien.

Even stilte. Johan kneep even in mijn dij. Ik vond het leuk. In de verte klonken nog af en toe donderslagen, die blijkbaar ook steeds wat dichter naderden.
- Vanaf welke leeftijd ben je geen pedofiel meer? vroeg ik. Of beter gezegd, pedofielen, tot aan welke leeftijd trekken de kinderen hen aan ?
- Er zijn de vulgaire pedofielen, antwoordde Johan, die zich aangetrokken voelen tot babies en kleuters, die seks willen met jongens en meisjes van nog geen twee jaar of nog geen zes jaar. Die kunnen niet zwaar genoeg gestraft worden. Ze zouden met hun kloten aan de top van de Onze-Lieve-Vrouwentoren in Antwerpen moeten ophangen. Jammer genoeg, ze zijn er. Laatst nog een dokter ! Echt waar ! Je hebt ook mannen en vrouwen die zich aangetrokken voelen tot pubers, jongens en meisjes van elf, twaalf, veertien jaar. Er zijn er die zich aangetrokken voelen tot kinderen van zeven tot tien jaar. En dan diegenen die zich aangetrokken voelen tot jongeren van zestien, zeventien, achttien jaar. Waar ligt de grens ? Tot wanneer is het strafbaar ? Jij bent nu….
- Achttien en twee maanden, antwoordde ik.
- Dus, niet meer strafbaar, zegde Patrick.
- En toch aantrekkelijk, lachte Johan.
Daarbij kneep hij nog eens in mijn blote dij. Ik lachte.
- Ja, jij bent aantrekkelijk, vulde hij aan. Mooi atletisch lichaam. Leuke lul…
- En veel zaad, zegde Patrick.
- En dikwijls zin om te spuiten, zegde ik.
- Ja ?
- Ja. Dat is leuk.
- En wat heb je het liefst ?
- Hoe bedoel je ?
- Wel ja, waar droom je soms over ?
Ik dacht even na.
- Dat ik eens overvallen word, gebonden word, bepoteld word en me niet kan verweren… allez, niet te geweldig hé ! Dat ik me niet kan verweren, daar geniet ik echt van. Ja.. Dat ze met twee, drie, vier of meer aan mij bezig zijn, betasten, bepotelen…
- Echt ?
- Ja… daar droom ik soms echt van.
Het was even stil. Enkel een dondergerommel ergens ver weg.
- Daar kunnen wij voor zorgen, zegde Patrick.
Meteen trok hij me op mijn rug.

Johan wist meteen wat Patrick van plan was. Hadden ze iets afgesproken ? Met zijn sterke handen hield hij mijn voeten en benen klem. Patrick sleurde aan mijn t-shirt, scheurde die bijna. Ik worstelde wat tegen, maar liet begaan. God, ja, zeg, ik liet begaan. Genoot er van. Echt, ik genoot er van dat ze me aanvielen. Mijn t-shirt schoof over mijn borst, omhoog over mijn hoofd, over mijn armen en handen. Ik lag met nog enkel mijn korte broekje aan. Patrick greep mijn polsen en drukte ze achter mijn hoofd tegen de zetel. Johan greep de boord van mijn broekje. Ik spartelde wat met mij benen, doch mijn broekje ging onherroepelijk over mijn billen, dijen, benen en voeten.
Ik lag poedelnaakt. En ik genoot er van!
De telefoon rinkelde. Johan nam op. Ik hoorde hem.
‘Johan… Ja… Jaja…. Nu ? jaja…. O, nee, oke…..’
- Wie was het ? vroeg Patrick.
- Nico.
- O, ja….

Terwijl Johan me tegen de zetel gedrukt hield, stond Patrick op, ging in de keuken, kwam terug met touwen. Ze grepen mijn polsen vast en knoopten die samen.
- Voilà, nu ben je onze gevangene… Daar hou je van, hé, sloeber !
Johan greep me bij mijn piemel. Deze groeide.Ja, ik genoot er van ! Ik genoot er van dat zij me de baas waren, dat mijn polsen gebonden waren, dat ik naakt was bij hen. En… ik verzette me in feite niet echt. Nee. Het gevoel alleen maar… Terwijl Patrick mijn gebonden polsen achter mijn hoofd vast bond aan de zijkant van de zetel, knoopte Johan een touw omheen mijn enkels, trok het aan en maakte het vast aan de andere zijkant van de zetel. Ik lag uitgestrekt, naakt.
- Eeehhhh….
Johan kietelde aan de onderkant van mijn voeten.
- Nee, nee… Oôôôhhhh
Patrick had een lap stof in de handen en bond die omheen mijn hoofd. Ik lag geblinddoekt. Ik lag overgeleverd aan de grillen van een homokoppel..

Ik hoorde hoe er een donderslag weerklonk, buiten.
- Het onweer keerde terug.
Ik hoorde een tijdje niets. Dan een nog donderslag. Ik hoorde een auto het erf oprijden. Kwam er iemand op bezoek ? En ik lag daar, naakt ! Ik hoorde de deurbel.
- Ze zijn daar.
‘Ze’… met hoevelen waren ze ?
Ik hoorde Johan.
- Ha, Nico en Jeffrey. Kom rap binnen. Het regent.
Ze waren met zijn tweeën.
- Hé, wat is dat hier ?
- Ja, een stoute jongen die graag eens onder handen genomen wil worden.
- Haha…- Nee, nee…
Een hand trok aan mijn piemel.
- Leuk manneke.
Even stilte. Nee, ik hoorde hen stilletjes overleggen, kon niet horen wat ze juist beslisten.

- Aaahhhh….
Handen voelden aan mijn penis.Handen voelden aan mijn ballenzak. Vingers knepen in mijn tepels. Handen kietelden onder mijn oksels. Handen kietelden aan mijn voeten. Ik probeerde me in alle mogelijke bochten te wringen. Niets hielp. Ik lachte. Ik smeekte. Ik schreeuwde. Zij lachten.
- Is het leuk ? Ja???
- Let op, hij gaat schieten !
Ik schoot.
- Stop… Nee…. Stôôôôp…;
Maar ze deden door. Ik bestierf het. Dat had ik nog nooit mee gemaakt. Mens. Mens. Mens !
En dan hielden ze op. Iemand knoopte de blinddoek los. Ik knipperde even met mijn ogen. Ik zag Patrick en Johan. Ik zag twee kerels, dat moesten Nico en Jeffrey zijn. Twee jonge kerels, vooraan de twintig. Patrick veegde mijn buik en borst schoon.

Ik werd los gemaakt. Ging rechtop zitten.
- Leuk ? vroeg Johan.
- Amaai zeg. Zo heb ik nog nooit genoten en nog nooit afgezien.
Ze gingen ook neerzitten. Patrick haalde frisdrank. Johan legde uit dat Nico en Jeffrey twee studenten waren die hij kende en die af en toe eens langs kwamen voor een babbel.
- Ja, ik heb het gevoeld, lachte ik.

Ik trok mijn truitje en broekje aan. Het werd een gezellige avond. Tegen tien uur vertrokken Nico en Jeffrey. Nee, er was niets meer gebeurd op sexsgebied. Jammer.
Rond elf uur trokken we naar bed. Oef, eindelijk rust !
Ik sliep die nacht als een marmot. Echt ! Wat was er allemaal niet gebeurd sinds die woensdagmiddag !

Vrijdagochtend. Wakker worden met de zon die door het raam in de slaapkamer scheen. Ik hoorde lawaai op de badkamer. Nog even blijven soezen in bed. Dan naar de badkamer. Ik ontmoette Patrick op de overloop. Naakt.
- Goeie morgen, boy.
- Goeie morgen, Patrick.
Ik nam een douche en op de slaapkamer trok ik het t-shirtje aan en het korte broekje. Nee, geen slipje. Lekker fris aan de vis. Johan en Patrick zaten in de keuken. T-shirtje en broekje aan.
- Goeie morgen, groette ik.
- Hello, boy. Goed geslapen ?
- Ja, zeker. Na zo’n nacht en dag….
- Hahaha… Je bent jong hé, en je wilt wat !
We zaten gezellig te ontbijten en te vertellen. Toffe gast, die Johan.

- Wat staat er op het programma, vandaag ? vroeg ik.
- Buiten werken, maar ze geven regen uit op de radio.
- Wil ik vragen dat Nico en Jeffrey komen helpen in de schuur ?
Johan belde Nico op.
- Oke, ze komen !
Nico en Jeffrey. Zou ik ze naakt zien ?

Tegen negen uur arriveerden ze. Welgezind;
- Oke, we gaan er in vliegen !
- Ho, ho, suste Patrick. Die oude schuur, dat is een ongehoord vuile boel ! Dus… aangepaste kledij !
- Ja, en wat ? vroeg Jeffrey.
- Wel, we hadden zo gedacht, om geen kleren nodeloos vuil te maken, gewoon geen kleren aantrekken en werken zoals Adam in het Aards Paradijs !
Jeffrey schoot in een lach uit.
- En waarmee moeten wij dat vijgenblad vast houden ?
- Het zal zonder vijgenblad moeten, zegde Johan.
- Oke, oke…

Kleren uit. Naakt naar de schuur. Mens, wat had die Nico een mooie piemel ! Slap, voorhuid naar voren, dik. Als Nico stapte, dan slingerde zijn lul heen en weer. Jeffrey daarentegen had een klein pietje. Het zat als een tuitje boven zijn ballenzak. Ik vond het een leuk dingetje, zo eentje voor een beginnende puber.
Die schuur ! Vuil. Vuil ! Vuil !!!
Waar het eerst aan beginnen ? Bovenaan ? Er was een halfopen hooizolder met een ladder om er naartoe te klimmen. Dus, naar die zolder. Met borstels het pannendak afvegen. Stof ! Mens. In geen tijd hele walmen stof en spinnenwebben om ons heen. Om helemaal aan de nog te kunnen kroop ik op Patrick zijn schouders.
- Niet spuiten hé, lachte hij.
- Zeg, wat denk je wel ?

We werkten tot half twaalf. Maar hoe zagen we er uit ! Ondertussen was het opnieuw beginnen regenen. Wij uit de stal, in de regen. Elkaar helpen schoon vegen. De regen toverde witte strepen op onze grijze huid.
Half en half proper, naar de keuken. Afdrogen. Johan bakte frieten. Patrick maakte salade klaar. Frieten met salade en lekker gehakt. Smullen. Praten. Vertellen. Die Nico was een toffe gast. Jeffrey eerder stil. Na het eten nog even uitrusten en tegen half twee terug naar de schuur. Buiten goot het water. Werken. Het dak was binnenin helemaal schoon geveegd. Op de zolder overal brokken mortel, die van de pannen afgevallen waren. Opkuisen. Leuk als Jeffrey op handen en knieën zat te vegen, voorover gebogen. Tussen zijn billen door zag ik zijn zakje bengelen en zijn anusgaatje. Ik had er wel een vinger willen tegen duwen.

- Jongens, genoeg voor vandaag !
Hup. Klaar….
Ja, en een bad nemen.
Het goot water. Patrick haalde een waterslang.
- Hup, een voor een afspuiten !
Het werd een leuke bedoening, in de gietende regen, buiten. Iedereen werd afgespoten. Iedereen werd gewassen, en iedereen waste de rug van een andere. Patrick richtte de waterstraal vlak op mijn pietje en zakje. Het was leuk, en bijna onhoudbaar.
- Aaahhhh….
Nico greep mijn armen vast en trok ze achter mij.
- Doe maar….
Patrick richtte de straal opnieuw pal op mijn zakje en lul die meteen rechtop ging staan.
- Aaa… Aaaahhhh….
Ik spoot mijn zaad.
- Godfert, nu al, vloekte Nico.

Verder schoon wassen. Naar binnen. Afdrogen en schoonvegen. Jeffrey had een stijve.
- Spuit jij zo snel ? vroeg Nico.
- Ja… Amaai, die straal op mijn balletjes….
- Leuk ?
- Amaai !
- Gisteren spoot je ook zo snel.
- Ja, als je mij daar vast neemt !
- Hij wordt graag bepoteld, zegde Patrick.
- Ja ?
- Ja, antwoordde Johan.
- En gepijpt ! lachte Patrick.
- Echt ? vroeg Nico.
Hij keek me aan.
- Mag ik ?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 53


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Alex En Linus - 2Door: Alex
Gelezen: 1067x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
8.8
:: Even De Hond... - 4Door: Jean
Gelezen: 787x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-03
9.1
:: Beginnend Onderdanige - 2Door: Rifkapup
Gelezen: 1313x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
8.5
:: Zwart - 5Door: Kevin-K
Gelezen: 1446x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Zaad, Wc
25-03
9.0
:: Sletje Van Mijn LeraarDoor: Peter
Gelezen: 4223x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Pijpen, Leraar, Leerling
24-03
7.6
:: Uit Het Leven Van Een Bi ManDoor: Jeroen1972
Gelezen: 5298x
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Boyjim - 4Door: BoyJim
Gelezen: 2575x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Daddy Boy
22-03
8.8
:: Even De Hond... - 3Door: Jean
Gelezen: 3665x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.4
:: Alex En Linus - 1Door: Alex
Gelezen: 4716x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.4
:: Geile GroepsleiderDoor: Scorpio
Gelezen: 5179x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Verleiden, Jongenshuis
22-03
7.5
:: Jongens Hormonen - 53Door: Jaakske
Gelezen: 1335x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-03
9.0
:: De Hunk Van De SportschoolDoor: Kaptein
Gelezen: 4550x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Sportschool, Hunk, Pijpen, Anale Seks
22-03
8.8
:: Beginnend Onderdanige - 1Door: Rifkapup
Gelezen: 4191x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Onderdanig, Vernedering, Bdsm, Online, Extreem, Opdrachtjes
21-03
8.5
:: Mijn Ervaring Met Mannen - 3Door: Gerard
Gelezen: 2887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Rukken, Neuken
21-03
8.8
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 4994x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net