Opwindend.Net
Datum: 13-05-2018
Stemmen: 38x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 8294x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Tasya - 4
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tasya - 3

Sam

We zaten met z'n drietjes gezellig in de lounge bar op de eerste verdieping en dronken een cocktail. Anouk had ons meegenomen naar een holebi-tent waar ze vroeger veel kwam. We hadden de ganse nacht gedanst. Uitgeput waren we naar de bovenverdieping getrokken om een beetje uit te rusten. Anouk lag tegen me aan, met haar ogen dicht. Ook Tasya moest zichtbaar moeite doen om haar ogen open te houden. Plots viel mijn oog op een meid die naar ons toeliep. Ze had zwart piekhaar, tattoo's op armen en benen, enkele piercings en was gekleed in gothic stijl. “He Anouk”, zei ze, “dat is een tijdje geleden dat ik jou hier nog gezien heb.” Anouk opende haar ogen, sprong recht en vloog in de armen van die meid. Ze kwamen bij ons zitten en Anouk stelde haar voor: “Dit is Sam, een wilde meid, voor spannende seks moet je bij haar zijn.”

Sam vertelde honderduit over haar reizen. Ze was elk jaar minstens 4 maanden op reis, gesponsord door haar steenrijke papa. Ze vertelde over haar trektocht door Canada met een Deense meid en over backpacking in de Australische outback met een Japanse die ze daar tegengekomen was. Tasya hing aan haar lippen en wou elk detail weten. Plots stelde Tasya enkele vragen aan Sam over haar wilde seksleven. Sam zei dat ze SM en BDSM deed en dat ze zowel meesteres als slaaf kon zijn. Dit wekte overduidelijk Tasya's interesse. Tasya zei dat ze op het internet op zoek was gegaan naar filmpjes over extreme seks en dat het haar intrigeerde. Anouk mengde zich in het gesprek en vroeg Sam of ze haar kerker nog had. Dit bleek het geval te zijn en dus reden we naar Sams huis.

Sam woonde in een groot huis op een vrij uitgestrekt domein. Ze leidde ons naar haar kerker. Ik keek mijn ogen uit. Overal zag ik zweepjes en andere tuigen die ik meer met folteren dan met seks in verband bracht. “Oké”, vroeg Sam, “wie wil eens proeven van het echte werk?” Tasya stelde zich enthousiast kandidaat. Sam leek plots een gedaantewisseling te ondergaan en zei met dwingende stem: ”uitkleden.” Verbaasd keek Tasya haar aan. “Uitkleden”, herhaalde Sam. Tasya zag dat Sam het meende en deed haar bloes, rokje en zwarte bikini uit. Sam nam iets uit één van de kasten en liet het aan ons zien. “Dit zijn tepelklemmen” zei ze. Ze plaatste de klemmen op Tasya's tepels. Tasya kreunde. “Op je knieën” commandeerde Sam. Ze nam een lederen halsband en deed die rond Tasya's nek. Hieraan bevestigde ze een korte leiband. Sam nam een zweep uit een andere kast en zei: “Dit noemt men een flogger. Het is een vrij korte zweep van 40 cm met een twaalftal lederen riempjes.” Zachtjes streelde ze met de flogger over Tasya's kont. Weer kreunde Tasya. Sam liet daarna de zweep een aantal maal zachtjes op Tasya's kont neerkomen. Ze stopte even en zei “Tasya, ik ga door tot jij stop zegt, dus als je het niet meer fijn vindt zeg je gewoon stop en alles is voorbij.” Weer daalde de zweep neer en ik zag dat Tasya's kont al flink rood verkleurde. Sam sloeg harder en harder. Tasya schreeuwde het uit.

Ik draaide me om en liep met mijn handen over mijn oren naar de woonkamer. Dit was echt niets voor mij. Ik snapte ook niet dat Tasya, tussen alle pijn door, dit echt wel opwindend vond. Ik liet me voorover op de sofa vallen en barstte in tranen uit. Ik voelde een hand door mijn haren strelen en Anouk fluisterde in mijn oor: “het komt allemaal goed, lieverd.” Ze kwam bij mij op de sofa liggen. Ik legde mijn hoofd op haar borsten en hoorde haar hart kloppen. Mijn hand lag op haar buik en ik voelde ze meebewegen met Anouks ademhaling. Anouks hartslag en haar ademhaling maakten me zo rustig dat ik alles vergat en ik genoot van haar aanwezigheid. “Heb jij het ooit met Sam in haar kelder gedaan ?“ vroeg ik. “Neen,” zei Anouk, “Tessa heeft eenmaal een sessie gedaan, maar ik ben toen net als jij weggelopen. Sam heeft de sessie onmiddellijk gestopt om mij te troosten. We zijn uiteindelijk met z'n drieën in Sams bed beland. Sam is echt wel een lief en gevoelig iemand, maar ze heeft een donker randje.”

Tasya genoot van haar sessie met Sam en sprak af dat ze voortaan elke zaterdagmiddag langs zou komen, om samen met Sam dit nieuwe stukje van haar seksualiteit te ontdekken.

Dus fietsten Tasya en ik elke zaterdag naar Sam. Tasya ging er op zoek naar 'haar ware ik' en taste haar grenzen af. Ik wilde haar hierin steunen en wachtte dan in de woonkamer. Gelukkig kwam Anouk ook elke zaterdag langs. We praatten wat, lachten wat of lagen zomaar samen in de sofa, lekker dicht bij elkaar.

Enkele weken gingen voorbij. Op een zaterdagnamiddag lag ik in de armen van Anouk op de sofa bij Sam. Ik besefte plots hoe Tasya me door de vingers glipte en niet langer meer mijn partner was, maar terug mijn beste vriendin werd. We deden nog altijd alles samen, maar de zin om samen te vrijen was er niet meer. De tranen sprongen in mijn ogen. Ik wou troost zoeken bij Anouk. Mijn handen gleden onder haar T-shirt en ik ging op zoek naar haar tietjes. Ik hoorde haar hartslag versnellen, ik voelde hoe haar ademhaling versnelde. Zachtjes duwde Anouk mijn handen weg. “Wat doe je?” vroeg ze schor. “Ik wil je” zei ik. “Waarom?” vroeg Anouk. “Jij bent hier. Ik mis Tasya” zei ik. “Fout antwoord” fluisterde Anouk. “Ik mis je als je er niet bent” zei ik. Anouk zei niets, maar plots voelde ik haar lippen op de mijne, heel even maar. Mijn hand gleed onder haar rokje en ik streelde over haar slipje. Ze duwde haar bekken omhoog. Plots duwde ze mijn hand weer weg. “Ik heb je nodig” zei ik. “Waarom?” vroeg Anouk weer. Ik keek haar aan. “Waarom ben je elke zaterdag hier?” vroeg ik haar. “Dat weet je toch”, fluisterde ze.

Ze liet me sudderen in mijn gedachten. Ik liet me uit de sofa glijden en zat op mijn knieën op de grond. Ik legde mijn hoofd op Anouks buik en tranen stroomden over mijn gezicht. Ze woelde door mijn haar. “Ik hou van jou”, snikte ik, “ik ben nog nooit zo verliefd geweest op iemand.” Zachtjes pakte ze mijn hand en trok me recht. Ze zoende me en ik voelde haar tong op zoek naar de mijne.

Anouk nam me mee naar de slaapkamer van Sam. Voorzichtig kleedde ze me uit. Daarna kleedde ze zich ook uit, heel traag, heel sensueel. Ik draaide haar om, trok haar dicht tegen me aan en nam haar in mijn armen. Ik streelde zachtjes met mijn vingertoppen over haar littekens, overblijfsels van haar ongeval. In de spiegel zag ik dat ze op haar lip beet. “Ik hou van jou”, fluisterde ik, “ik hield altijd al van jou.” Mijn hand zocht naar haar tietjes. Anouk gaf me een duwtje en ik liet me achterover op het bed vallen. Ze knielde tussen mijn benen en boog zich over mij heen. Gretig likte en zoende ze mijn buik en mijn borsten. Haar tong verwende mijn tepels. Ze sabbelde, ze likte en plots blies ze zachtjes over mijn tepel. Rillingen liepen over mijn rug. Terwijl mijn handen over haar rug streelden, genoot ik van haar aanrakingen. Haar mond vond de mijne en loom speelden onze tongen met elkaar. Toen onze tepels elkaar raakten, ging er een schok door mijn lichaam. Anouks hand gleed over mijn buik en over mijn tieten, op zoek naar mijn tepels. Ze kneedde één voor één mijn tepels tussen haar duim en wijsvinger. Daarna gleed haar hand via mijn venusheuvel naar mijn kutje. Ik was zo geil dat haar vinger moeiteloos naar binnen gleed. Ze bewoog haar hand op en neer. Ik hield het niet meer, ik verloor de controle over mijn lichaam en kwam zwaar hijgend klaar.

Ze kwam voor me zitten en liet mij tegenover haar zitten. Ze stak haar linkerbeen onder mijn rechterbeen en daarna haar rechterbeen over mijn linkerbeen. Ze greep mijn handen vast en trok me dichterbij. Toen onze kutjes elkaar raakten ging er een schokgolf door me heen. Langzaam bewoog ze haar bekken op en neer. Ik zocht met mijn armen steun op het bed. Ze schuurde met haar kutje over het mijne, ik volgde haar ritme. Ik liet me achterover vallen, ik had geen kracht meer in mijn armen. We schuurden en wreven met onze kutjes tegen elkaar. Vanuit mijn kutje kwam er een tinteling opzetten die zich over mijn ganse lichaam verspreidde. Mijn kutje nam de controle over mijn lichaam over, ik verloor alle besef van tijd en ruimte. Met een luide gil kwam ik klaar. Anouk bleef nog doorgaan, op zoek naar haar orgasme. Hierdoor kwamen er nieuwe golven van genot doorheen mijn lichaam opzetten. Ik voelde mij in een bodemloze put vallen. In de verte hoorde ik Anouk luid kreunend klaarkomen.

Anouk kwam naast me liggen. Ik streelde over haar tietjes. Ik legde mijn handen op haar kont en trok haar dicht tegen me aan. “Dat was heerlijk” fluisterde ik. Ik verplaatste mijn handen en ging op zoek naar haar kutje.

Plots ging de deur open en Tasya stak voorzichtig haar hoofd binnen. “Stoor ik?”, vroeg ze. Ik moest even slikken toen ik haar zag. Ze droeg lederen polsbanden en enkelbanden met grote ijzeren ringen eraan. Ook rond haar nek zat een brede lederen choker met ijzeren ring. Voor de rest was ze, op twee tepelklemmen na, volledig naakt. Enthousiast sprong ze tussen ons op het bed. Ze gaf ons beide een zoen en ze knuffelde uitgebreid met ons. “Ik ben zo blij voor jullie”, zei ze.

Die namiddag fietsten Tasya en ik hand in hand naar huis. We stopten bij het stadspark. Tasya zette zich op het gras, met haar rug tegen een boomstam. Ik nestelde me in haar armen. We praatten en we lachten. Toch leek die namiddag in het park op een afscheid. Het afscheid van onze onbezorgde jeugdjaren.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tasya - 5

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 684x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 6889x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9136x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 8833x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6175x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 6962x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
8.9
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 15100x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 15976x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 8386x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 17135x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.0
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 9497x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 10567x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
7.9
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 10982x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 14280x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 15729x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net