Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 131x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 17593x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Golden Tulip Gate - 13 (epiloog)
Door Fabulas Publicanus - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Golden Tulip Gate - 12

Aan deze vakantie was ik wel toe. Vanaf het balkon van onze hotelkamer zie ik Mindy zitten op een ligbed. Haar huid is mooi gebruind door de Spaanse zon. De zwarte bikini past mooi bij haar lange gitzwarte haren. Ze is prima op gewicht. Haar lijf straalt een en al vrouwelijkheid uit. Ze is ongetwijfeld de mooiste vrouw ter wereld. Hoewel ik ze niet kan zien, weet ik dat haar donkerbruine ogen stralen vanachter haar zonnebril. Ze kijken naar het zwembad, waar een waarlijk prachtig mooie meid van zestien jaar oud net uit klimt. Als ze met haar hoofd schudt, vliegen druppels water uit haar prachtige lange zwarte haren. Haar donkerblauwe bikini is naar mijn mening aan de krappe kant. Met moeite verhult het bovenstuk haar ontluikende tietjes. Haar mooie donkerbruine ogen zien mij staan op het balkon. Ze zwaait naar mij. Zo is zonder uitzondering de liefste dochter die ik mij had kunnen wensen. Waarschijnlijk is dit de laatste vakantie die ze met haar ouders door zal brengen. Hoewel ik het er heel erg moeilijk mee heb, weet ik dat de tijd van loslaten is aangebroken.

Zo gaat op het ligbed naast haar moeder liggen. Haar natte huid is al net zo gebruind als die van Mindy. Ik voel mij gelukkig als ik naar de twee vrouwen uit mijn leven kijk. Hoe anders was het toen ik in de meest ongelukkige periode van mijn leven verkeerde. De laatste tijd gaan mijn gedachten wel vaker naar de golden tulip gate periode. Er is veel gebeurd sindsdien. Het allerbelangrijkste was natuurlijk dat de officier van justie heeft besloten om Mindy niet te vervolgen voor de dood van Irene. Het geheel is afgedaan als een tragisch ongeluk. Nadat de waarheid boven water is gekomen zijn vreemd genoeg Mindy en ik het enige koppel van onze vriendenkring dat nog bij elkaar is. Bert kreeg ineens last van zijn streng katholieke opvoeding. Trouw in het door god geschonken huwelijk is onvoorwaardelijk. Hij heeft Leanne haar ontrouw nooit kunnen vergeven. Ook het gegeven dat ze vreemd is gegaan onder invloed van Incornactin en dat ik haar gedwongen heb tot seks, was voor Bert onvergeeflijk. Dat hij mij niet meer als vriend zag, dat begrijp ik. De scheiding met Leanne echter niet. Met Leanne hebben we nog lang contact gehouden. Op een gegeven moment kreeg ze een nieuwe vriend waar ze uiteindelijk mee is getrouwd. Met haar nieuwe liefde hadden Mindy en ik echter geen klik. Zo is het contact met Leanne langzaam verwaterd.

Ook de relatie van Marco en Lucinne heeft het niet overleefd. Dat Lucinne onder invloed van het eerder genoemde pilletje vreemd was gegaan kon hij nog verwerken. De seks met mij echter niet. Ondanks dat ik haar gechanteerd had, vindt Marco dat Lucinne een keuze had. Ze had kunnen weigeren en hem eerlijk op kunnen biechten wat in het golden tulip hotel was gebeurd. Vreemd genoeg snapt hij dat ik gehandeld had uit frustratie en treft volgens hem mij geen blaam. Marco zien we nog regelmatig en is nog steeds een hele goede vriend. Daarbij is hij de peetvader van Zo. Het wordt alleen tijd dat hij aan een nieuwe vriendin komt. Lucinne geeft terecht mij de schuld van de breuk met Marco. Zij is geruisloos uit ons leven verdwenen.

Frank is een verhaal apart. Hij heeft de dood van Irene nooit kunnen verwerken. Ondanks de vele bewijzen dat ze hem met Jan en alleman heeft bedrogen, blijft hij dat ontkennen. Zijn Irene zou dat nooit doen. Ook het bewijs dat gevonden is dat ze mij heeft geprobeerd te vermoorden en dat ze bedrijfsspionage heeft gepleegd, wil hij maar niet accepteren. Allemaal laster om zijn lieve vriendin zwart te maken. Frank heeft zelfs geprobeerd om via de rechter af te dwingen dat het openbaar ministerie Mindy en mij alsnog moesten vervolgen voor de moord op Irene. In mijn geval was dat natuurlijk geheel kansloos, maar gelukkig vond de rechter het ook niet nodig dat er een rechtszaak tegen Mindy moest komen. Ook niet in hoger beroep. Het mag duidelijk zijn dat ook Frank niet meer tot onze vriendenkring hoort.

Tijd om mijn gedachten weer te verzetten. Ook ik ga naar beneden om een baantje te trekken in het zwembad van het hotel en lekker te luieren in de schaduw. s Middags, na de lunch, gaan we met zijn drien wandelen op de promenade en in het nabijgelegen winkelcentrum. Uiteraard moeten de dames op souvenirjacht. Winketje in, winkeltje uit. Geduldig wacht ik overal tot mijn meiden zijn uitgekeken. Het is niet mijn favoriete bezigheid, maar het hoort nu eenmaal bij vakantie. Voor Zo koop ik een fleurig t-shirt, waarvan ik weet dat ze het thuis niet zal dragen. Maar ja, ze wil het zo graag hebben. Haar mooie donkerbruine ogen kan ik niks weigeren. Ze heeft wat dat betreft hetzelfde wapen als haar moeder. Mindy kijkt even naar een witte bikini, maar loopt dan snel door. Het is het enige trauma dat ik overgehouden heb aan die fatale avond. Bij witte lingerie of witte badkleding moet ik denken aan de vrouw die mij wilde vermoorden. Hoewel het haar ongetwijfeld goed zal staan, draagt Mindy sindsdien nooit meer witte lingerie. Met tassen vol onnodige prularia lopen we over de promenade terug naar het hotel. Daarna gaan we nog door naar het strand. We installeren onze handdoeken en nemen een verfrissende duik in het nog koud aanvoelende zeewater.

Het duurt niet lang of ik ben al met Zo aan het stoeien. Ze zoekt het ook altijd zelf op. Soms denk ik wel eens dat ze diep van binnen nog ergens een mannelijke kant heeft. Met haar handen duwt ze een golf van water over mij heen. Dat kan ik natuurlijk niet over mijn kant laten gaan. Ze probeert weg te zwemmen. Ondanks dat ik een dagje ouder ben geworden haal ik haar in. Ik realiseer mij dat de tijd dat ik haar niet meer bij kan houden er snel aan zit te komen. Ik duw mijn dochter kopje onder. Als ze boven water komt proest ze het zoute zeewater uit haar mond. Haar donkerbruine ogen spuwen vuur. Ze springt boven op mij om ook mij onder water te krijgen. Ik verzet mij hevig en gooi haar een paar keer van mij af. Uiteindelijk geef ik mij gewonnen en laat ik haar mij onder water duwen.
Wacht maar, zeg ik gespeeld boos tegen Zo.
Ze maakt zich al uit de voeten. Helaas voor Mindy zoekt mijn dochter dekking achter haar. Het maakt mij niet uit. Met een grote sprong neem ik beide mee. Mindy schreeuwt het uit. Ondanks dat stoeien niet haar ding is, doet ze nu wel mee. De twee meiden tegen mij. Het is geweldig. Met zijn tween kunnen ze mij wel aan, maar ik laat mij ook niet onbetuigd. Regelmatig verdwijnt wel iemand kopje onder.

Op een gegeven moment zijn we allemaal buiten adem. Tijd om terug te gaan naar het strand. Ik zie dat tijdens het stoeien het kleine bikinitopje van Zo is verschoven. Een van haar parmantige witte tietjes is helemaal bloot en steekt mooi af bij haar verder gebruinde huid. Ze heeft net als haar moeder dezelfde donkerbruine tepels zonder tepelhof. Door het redelijk koude water is haar blote tepel groot en hard. Ze heeft het zelf niet door. Pas als ik haar badkleding fatsoeneer merkt ze het. Haar gebruinde gezicht kleurt rood. Waarschijnlijk niet omdat ik haar tietje heb gezien, maar omdat ze weet dat ik moeite heb met haar badkledingkeuze. Nu blijkt dat ik gelijk heb. Mindy bekijkt het geheel en schudt met haar hoofd. Ik kan haar horen denken dat ik mij niet zo aan moet stellen. Wij zijn ook jong geweest en ook Mindy droeg op die leeftijd dergelijke bikinis. Toch vind ik dit anders, al is het maar omdat Zo mijn dochter is. Ok, niet het beste argument, maar goed genoeg voor mij.

Terwijl op het strand de meiden nog wat bruiner worden en ik wat roder, geniet ik van het niets moeten. Geen werk aan mijn hoofd, heerlijk. Gelukkig voor mijn huid is het tijd voor het avondeten. Daarvoor zoeken we de koelte van het hotel weer op. Snel omkleden op onze slaapkamers en terug naar beneden. Het lopend buffet is weer eens gevarieerd en we doen ons tegoed aan al het lekkers. Terwijl ik al zit uit te buiken doen Mindy en Zo zich nog te goed aan de toetjes. Waar laten ze toch al dat eten en hoe komt het dat ze beiden zo'n geweldig figuur hebben? Nee, dan moet ik tegenwoordig meer moeite doen om enigszins op gewicht te blijven.

Mindy en ik trekken ons terug op onze kamer, Zo op die van haar. Tijd om mij even te douchen. Ik sta net mijn haren te wassen als ik hoor dat er nog iemand in de douchecabine stapt. Door de shampoo in mijn ogen kan ik Mindy niet zien. Wel ruik ik haar specifieke vrouwelijke geur. Terwijl ik de shampoo uit mijn haren spoel, voel ik haar handen mijn borst al inwrijven met douchegel. Nu ik mijn ogen open heb kan ik mijn prachtige vrouw bewonderen. Met de jaren is ze alleen maar mooier geworden. Haar prachtige lange gitzwarte haren hangen los over haar rug. De donkerbruine ogen stralen de ondeugd uit die ik ook zo vaak bij Zo zie. Het maakt haar jeugdig. Ook bij Mindy steken haar prachtige borsten af bij haar zongebruinde huid. Op haar bescheiden witte bollingen staan grote, harde donkerbruine tepels. Het duurt niet lang meer voordat die van Zo net zo groot zijn als die van Mindy, of misschien nog wel wat groter. Een tweede sterk begrensd wit gebied laat zien waar ze haar bikinibroekje heeft gedragen. Nu is daar haar naakte, geheel geschoren vrouwelijkheid zichtbaar.

Ik doe ook alvast wat douchegel op mijn handen. Mindy is ondertussen klaar met mijn borst, buik en rug. Nu is mijn beste vriend aan de beurt. Door de zalige aanraking van haar handen staat deze al helemaal omhoog. Mindy kreunt als ze haar handen langs mijn stam laat gaan en daarbij mijn stijve voorziet van een schuimend laagje. Ik begin haar in te zepen bij haar schouders, maar haar borsten werken als magneten. Heel snel ben ik haar witte bollingen aan het kneden. Ze gooit haar hoofd in haar nek. Ze geniet van mijn borstenmassage. Zodanig dat ze vergeet mijn edele deel verder te wassen. Ik loop om haar heen en maak plaats voor haar onder de douche. Ik ga tegen haar aan staan. Met mijn borst zeep ik haar rug in. Mijn handen spelen met haar harde tepels. Mindys ademhaling wordt nu al onregelmatig. Mijn stijve drukt in haar bilspleet. Terwijl ik n tiet blijf plezieren, gaat mijn andere hand haar buik inzepend naar beneden. Mindy staat al te trillen op haar benen als ik in de buurt van haar kutje kom.
O, jaah. Daar, roept ze als mijn vinger tussen haar schaamlippen verdwijnt. Ik draai wat op en rond haar gevoelige klitje. Mindy buigt naar voren en zoekt met haar handen stevigheid tegen de muur. Ik laat twee vingers in haar vagina glijden. Ze is van binnen nog natter dan erbuiten. Met schrapende bewegingen begin ik haar te vingeren. Met mijn duim blijf ik haar klitje stimuleren en mijn andere hand speelt om de beurt met haar tepels. Mindy kreunt, steunt en roept dat ik vooral niet moet stoppen. Ze begint haar onderlichaam mee te bewegen op het ritme van mijn vingers, om ze zo nog dieper te kunnen ontvangen. Daarbij schuurt haar kontje strak tegen mijn erecte penis. De toonhoogte van haar gekreun gaat omhoog. Ik weet wat dat betekent. Ze kromt haar rug en schreeuwt het uit, Ja. Ik km.

Ik buig mij over haar rug. Terwijl ze staat na te hijgen kus ik haar nek.
Ik hou van je schat, zeg ik.
Een genoegzaam gespin is haar reactie.
Ik ga mij alvast afdrogen. Maak je het ook niet te lang? Zo zal zo wel hier zijn.
Aan haar mmm begrijp ik dat Mindy het niet leuk vindt dat ik haar loslaat. Ik laat haar achter onder de douche zodat ze haar haren nog kan wassen. Ik droog mij ondertussen af. Als ik mij aankleed is mijn gereedschap nog maar half stijf. Terwijl ik mij op het bed installeer met een boek komt Mindy uit de badkamer, gehuld in een badhanddoek. Uiteraard moet de fhn eraan te pas komen om die lange zwarte haren droog te krijgen. Ze is daar net mee klaar als er op de deur wordt geklopt. Ik leg mijn boek weg, sta op van het bed en laat Zo binnen. Ze heeft zich ook gedoucht en omgekleed. Ze ziet er sexy uit met haar topje en rokje, maar het kan wel mijn censuur doorstaan. Zo's ogen zijn echter op Mindy gericht.
Mam, ben je nu nog niet klaar! De disco begint al om acht uur.
Mindy kijkt wat schuldbewust. Tja, mijn dochter kan niet weten dat haar moeder nog andere bezigheden heeft. Voor Zo en mij zit er niets anders op dan wachten totdat Mindy ook zover is.

Mijn vrouw laat de handdoek zakken. Haar tepels zijn weer normaal van grootte en vertonen geen sporen meer van de eerdere opwinding. Zo kijkt bewonderend naar het naakte lichaam van haar moeder. Ik ook, maar dan op een andere bewonderende manier. Ik vraag mij af waar de verwondering bij Zo vandaan komt, want ze kijkt naar een nagenoege kopie van haar eigen lichaam. Mindy begint met haar omgekeerde striptease. Ze trekt een rood setje lingerie aan en daarboven komt een elegante zwarte jurk. Een zwarte schoen met bescheiden hak voor eronder.
Kunnen we? vraagt Zo ongeduldig.
Mindy en ik glimlachen naar elkaar en dan gaan we met zijn drien naar beneden. In de grote hal nemen we alweer afscheid van Zo. Voordat ze naar de discozaal loopt zeg ik nog dat we haar om twaalf uur weer oppikken. Aan haar houding zie ik dat ze het niet met die eindtijd eens is.
Mm, zegt ze terwijl ze mijn vrouw aankijkt.
Haar hondstrouwe ogen werken niet bij Mindy. Helaas voor Zo zijn we het wel eens over de bedtijden van onze dochter. Met een zucht draait ze zich om en loopt naar de discozaal. Met haar prachtige lichaam en haar sexy kleding gaat ze menig puberjongen en jong volwassene het hoofd op hol brengen. Toch ben ik er gerust op. Al praat ze niet met mij over seksgerelateerde zaken, ik weet dat ze dat wel met Mindy doet. Hoewel die gesprekken voor mij geheim blijven, zoals dat hoort, weet ik dat Mindy onze dochter prima heeft voorgelicht. Ze gaat zeker geen gekke dingen doen waar ze later spijt van krijgt.

Ik neem Mindy bij de hand en we lopen over de promenade richting centrum. Bij een leuk caf nemen we plaats op het terras. We drinken wat glaasjes fris. Ik weet dat Mindy graag een wijntje zou willen drinken, maar ze is solidair met deze voormalige alcoholist. We kijken wat naar flanerende gasten op de promenade, luisteren naar de muziek die vanuit het caf komt en kletsen wat af. Na al die jaren kunnen we nog steeds goed met elkaar praten, al weten we wanneer we elkaar wat rust moeten gunnen. We zijn goed op elkaar ingespeeld en er zit zeker nog geen sleet op onze relatie. Mindy gaat op een gegeven moment naar het toilet. Tijdens haar bezoek aan het kleine kamertje komt net een oud vrouwtje langs met een mandje met rode rozen. Ik koop er n en mag van haar zelf de mooiste uitzoeken. Aan haar blije gezicht te zien ben ik te royaal geweest met de fooi. Ik ga naar binnen en wacht tot de niets vermoedende Mindy van het toilet komt.
Mag ik deze dans van u, schone jonkvrouw?

Ik stop de roos met de steel tussen mijn tanden en pak haar hand. Mijn verbouwereerde vrouw loopt met mij mee naar de kleine open ruimte in het caf. Automatisch begint Mindy met mij mee te bewegen. Een echt goede danser ben ik nog steeds niet, maar met Mindy maak ik mij daar helemaal geen zorgen om. Eigenlijk is de ruimte te klein om goed te kunnen dansen, maar we doen het er maar mee. Mensen in het caf beginnen tot Mindys schaamte te klappen en zelfs een beetje te joelen. Ik zie het aan de blos op haar wangen. Plots stopt de muziek. Eerst denk ik dat de uitbater niet gecharmeerd is van mijn actie, maar dan wordt het populaire popdeuntje vervangen door een heuse authentieke tango. Nu moet ik als niet danser met de billen bloot. Ik doe echter mijn best, al neemt Mindy zo nu en dan subtiel de leiding over. Het voornamelijk Spaanse bezoek kan deze dans zowaar nog meer waarderen en we worden nog meer aangemoedigd. Als het lied ten einde is, neem ik de roos uit mijn mond en kus Mindy op de rug van haar hand.
Het was mij een eer om met zon mooi dame te mogen dansen fluister ik terwijl ik haar de roos overhandig. Ik zie een traantje in haar rechteroog. Spontaan slaat ze haar armen om mij heen en kust mij vol op mijn mond. Die zag ik dan weer niet aankomen, maar kus haar met passie terug. Het publiek wordt wild en begint te applaudisseren en te fluiten. Het boeit mij niet. Ik geniet van dit innige moment met mijn vrouw.

Als de rust is wedergekeerd en Mindy en ik ons plekje op het terras weer hebben ingenomen fluistert ze nog een dankjewel. Op deze eenvoudige manier houd ik onze relatie afwisselend en laat ik merken dat ik nog steeds van haar houd. Het lijkt een beetje alsof ik haar iedere keer opnieuw moet versieren, met die kanttekening dat ik in tegenstelling tot de allereerste keer nu wel al zeker ben van succes. Een ober brengt ons twee glaasjes met een rood/gele vloeistof. Ik kijk hem vragend aan.
Spaanse brandy voor het verliefde stel. Op kosten van de zaak.
Ik bedank de goede man. Ik kijk naar Mindy. Ze knikt. We proosten en drinken van het heerlijke drankje. Ik drink tegenwoordig zo'n twee keer per jaar een glaasje alcohol. Bewust niet meer, al zou Mindy het niet erg vinden. Ze heeft mij vertelt dat ze enorm trots op mij is geweest dat ik na golden tulip gate niet weer verslaafd ben geraakt aan de alcohol. Daar was ze bang voor, omdat ik die bewuste avond een halve fles whisky soldaat had gemaakt. Nu is ze overtuigd dat ik nooit meer in de verleiding zou komen om te veel te drinken en weer alcoholist zal worden. Ik ben haar dankbaar voor het vertrouwen, maar ben nog steeds heel spaarzaam met de momenten dat ik een glaasje alcohol drink.

Het is tien voor twaalf als we terug in het hotel zijn. Mindy gaat alvast naar onze kamer en ik wacht tot Zo uit de discozaal komt. Zoals ik had verwacht is ze er precies om twaalf uur. Haar lach is aanstekelijk.
Leuke avond gehad lieverd? vraag ik haar.
Ze knikt ter bevestiging. Niet dat ik die nodig had, want ik kan het aan haar zien.
Nog wat leuke jongens ontmoet? plaag ik haar.
Pp, zegt ze verontwaardigd terwijl ze mij met haar ellen boog een stompje in mijn zij geeft. Haar blos spreekt echter boekdelen. Nee, daar gaat ze het met mij niet over hebben, maar wellicht wel met Mindy. Ik sla mijn arm om haar schouder en Zo slaat automatisch haar arm om mijn zij. Zo lopen we naar de lift en naar haar kamer. Voor haar deur geef ik haar een knuffel en een kusje op haar voorhoofd.
Ik wens haar een goede nachtrust toe en Zo wenst mij welterusten. Met een gerust hart laat ik mijn dochter op haar kamer achter. Ik ben niet bang dat ze stiekem weer naar beneden sluipt om terug naar de disco te gaan. Op mijn gemak loop ik door naar onze kamer. Als ik de deur open maak, vallen mijn ogen bijna uit hun kassen.

Mindy ligt naakt op het bed. De steel van de roos ligt op haar buik. De roos zelf verbergt haar vrouwelijkheid. Haar donkerbruine ogen stralen lust uit. Het is een enorm geil gezicht. Met haar vinger gebaart ze dat ik dichterbij moet komen. Terwijl ik dat doe ruk ik mijn kleren zowat van mijn lijf, zodat ook ik naakt ben als ik het bed bereik. Ik pak n van haar voeten en begin deze te kussen. Ik hoor Mindy lachen. Ze is erg kietelig onder haar voeten en ik vind het leuk om haar zo te plagen. Haar andere voet krijgt dezelfde behandeling. Dan kruip ik op het bed. Via haar enkels ga ik al kussend en likkend langs haar benen omhoog. Het lachen is al snel verdwenen en tegen de tijd dat ik bij haar knien ben, ademt mijn vrouwtje alweer heel onregelmatig. Ze begint haar eigen borsten te verwennen en speelt met haar donkerbruine tepels, die alweer groot en hard zijn. Ik nader haar grote schat. Door haar gekronkel beweegt de roos ook op en neer voor haar vulva.
Je poesje reukt heerlijk fleurig, plaag ik haar.

Mindy kan het niet meer waarderen. Met haar rechterhand pakt ze aan de steel de roos weg en met haar linkerhand drukt ze mijn hoofd in haar kruis. Ik begin haar schaamlippen te kussen en te likken. Ze sluit haar benen om mij aan te sporen om vooral haast te maken met het voorspel. Mijn tong zoekt een weg door haar schaamlippen. Ik proef de zoete nectar die uit haar liefdestunnel vloeit. Mindy opent haar benen weer wat meer. Mijn tong likt haar over de ingang van haar grotje en ook haar clitoris laat ik niet ongemoeid. Het duurt niet meer zo heel lang voordat ik een verhoging van frequentie waarneem van haar gekreun. Ze holt haar rug totdat zij steunt op haar hoofd en onderrug.
Ja. Ik km.
Het blijft voor mij de favoriete uitspraak van mijn vrouw.

Ik ga naast haar liggen en neem Mindy in mijn armen. We knuffelen terwijl Mindy op adem komt. Ze geeft mij kleine kusjes uit dankbaarheid. Dan hijst ze zichzelf in zittende positie.
Nu jij, hijgt ze zwoel. Ze verplaatst zich en buigt naar mijn erectie. Ze trekt mijn voorhuid naar achter en begint mijn eikel te kussen. Heel zachtjes en teder. Er is nauwelijks huidcontact. Het kriebelt, maar vraagt om meer. Mindy is mij terug aan het plagen. Tja, daar heb ik om gevraagd. Toch spoor ik haar niet aan om meer actie te ondernemen. Soms is geduld een schone zaak. Dat ik niet klaag is natuurlijk ook niet leuk voor Mindy. Het moment komt vanzelf. Ze neemt mijn paarse eikel in haar mond en begint er op te zuigen. Haar tong over het topje van mijn eikel maakt het af. Ik kreun goedkeurend. Het is ook verdomde heerlijk. Het duurt niet meer lang voordat ze mijn jongeheer steeds verder in haar mond neemt. Ze begint mij klassiek te pijpen. Ze wisselt het af door met mijn eikel te spelen of langs mijn stam te likken. Ik word helemaal gek gemaakt. Dan houd ik het niet meer.

Ik kom recht en ga achter mijn vrouw zitten. Ze legt haar hoofd op het bed en steekt daarbij haar kontje uitdagend naar achter. Mijn stijve schuift soepel tot in de diepte van haar schatkamer. Mijn handen pakken haar heupen stevig vast. Dan begin ik te stoten. Langzaam, maar diep. Mindy stoot terug om mij op te vangen. Ze kreunt weer ouderwets hard. Ze geniet van de penetratie van mijn pik. Ik verhoog het tempo, maar stoot nog steeds niet echt hard. Mindy steekt een arm onder haar lichaam door en begint haar klitje te stimuleren. Ze is vandaag echt in een geile bui. De toonhoogte van haar gekreun gaat plotseling omhoog. Ze kromt haar rug.
Ja schat. Alwr!

Mindy zakt door haar knien. Ze draait op haar rug. Ik buig mij over haar heen en neem n van die heerlijke donkerbruine knopjes in mijn mond. Ik lik en zuig er op. Mindy kreunt hard in haar langzaam wegebbende orgasme. Ik gun haar kutje even rust, maar blijf haar zo wel stimuleren. Ze aait over mijn kaler wordende hoofd terwijl ik haar gek maak door haar tepels maximaal te stimuleren. Ik wacht geduldig tot Mindy er weer helemaal klaar voor is. Het moment komt sneller dan gedacht.
Neem me schat. Neuk me. Hard.
Ik neem plaats tussen haar benen. Opnieuw glibbert mijn stijve moeiteloos haar liefdestunnel binnen. We kijken elkaar diep in de ogen en dan begin ik te stoten. Ze slaat haar benen om mijn rug. Ik beuk als een wildeman. Hard en diep gaat mijn stormram in en uit haar kletsnatte grotje. Haar prachtige borsten deinen mee in het hoge ritme waarmee ik haar genadeloos neuk. Mijn ballen beginnen te tintelen. Mindys gekreun wordt zienderogen hoger. Ze kromt haar rug exact op het juiste moment.
Ik..... Oooooooooooooooooooooh.
Precies op dat moment exploderen mijn ballen. Heftig kom ik klaar. Aan mijn zaadlozing lijkt geen einde te komen. Ik laat mij op Mindy vallen. Mijn zweterige lijf ontmoet haar eveneens plakkerige lichaam. Het was inspannend voor beiden, maar o zo lekker.

Als ik enigszins op adem ben rol ik van mijn vrouw af. De grijns op haar gezicht is goud waard. We vallen in elkaars armen en knuffelen tot we helemaal tot rust zijn gekomen. Ik voel mij helemaal gelukkig. Op zo'n moment is golden tulip gate verder weg dan ooit.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (22)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: De Verbouwing - 5Door: MereluittG
Gelezen: 5010x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Overspel,
24-03
9.2
:: De Verbouwing - 4Door: MereluittG
Gelezen: 10759x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
21-03
8.9
:: De Me-too Training - 4Door: VeerleK
Gelezen: 5900x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Mijn Vrouw Heeft... - 17Door: Stranger
Gelezen: 4452x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.7
:: Gecuckold Door Een Vrouw?Door: Ivan
Gelezen: 9335x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Lesbisch, Trio, Mff
20-03
8.2
:: WelnessDoor: Fingerprince
Gelezen: 12956x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Sauna, Pijpen, Likken, Vingeren
16-03
7.7
:: Een Dagje Naar De Sauna....Door: JerrySasha
Gelezen: 16561x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-03
8.5
:: De Verbouwing - 3Door: MereluittG
Gelezen: 14474x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.6
:: De Verbouwing - 2Door: MereluittG
Gelezen: 26846x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
10-03
8.9
:: De Verbouwing - 1Door: MereluittG
Gelezen: 34539x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.8
:: ZelfverdedigingDoor: Johan
Gelezen: 18945x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.6
:: Motorrijden - 2Door: Silvia
Gelezen: 13069x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepssex
04-03
8.4
:: Mijn Vrouw Heeft... - 16Door: Stranger
Gelezen: 6890x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-03
8.5
:: Mijn Eerste Trio - 3Door: Justi80
Gelezen: 10243x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Trio
01-03
7.5
:: Werken Op Erotica Beurs - 1Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 19709x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hard, Pijpen, Sperma
25-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net