Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 259x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 40768x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Fabinne Durft Niet - 1
Door Forza - Zoek naar meer...

28 mei was Daans verjaardag. Negentien jaar was hij geworden. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een groot tuinfeest voor al zijn vrienden. Er waren zeker 50 mensen. De stapel cadeautjes was dan ook enorm. Mooie bierglazen van zijn ouders, zeker tien flessen speciaal bier van zijn vrienden, twee kaartjes voor de dierentuin van zijn vriendin, een enorme teddybeer van een jeugdvriend met humor, twee flessen champagne en zo ging het nog even door. Zijn ouders waren voor het weekend tactisch gevlucht naar een hotelletje. In de buurt van de drinkende jongelui wilden ze vooral niet gezien worden. Het feest was een waanzinnig succes. Alle uitgenodigde vrienden (en nog wat anderen) waren er. Niemand had het niet naar zijn zin.

Het was diep in de nacht toen iedereen naar huis ging. Daan, drie vrienden en zijn vriendinnetje Fabinne waren nog over. Met enig ontzag namen ze de enorme teringbende waar. Werkelijk overal in de tuin lag zooi. Bierflesjes, chips, halve frikandellen, vlaggetjes, bordjes, bekers, een enkele schoen. Tot overmaat van ramp had er ook iemand tussen de tulpen gekotst. De vijf begonnen snel met opruimen. Het koste zeker nog een half uur voor alles er weer redelijk uitzag. Toen gingen ook zijn drie vrienden weg.

Daan bleef over met Fabinne. Ze waren al sinds de derde klas een stelletje. Het was begonnen op een schoolfeestje, maar de relatie was in de vier jaar daarna zo sterk als een rots geweest. Bijna nooit was er een vuiltje aan de lucht. Beide achttienjarigen waren behoorlijk knap en meermaals hadden er kapers op de loer gelegen. Talloze keren hadden jongens het gemunt op de spontane, goedlachse Fabinne. Haar altijd vrolijke karakter en haar knappe blonde koppie zorgden ervoor dat er veel jongens jaloers op Daan waren. En ook bij Daan hadden er een paar wat geprobeerd. De relatie had echter geen krimp gegeven. Hun vrienden grapten soms wel dat ze al een getrouwd stel waren. Daar leek het inderdaad op. Ze hadden regelmatig samen gekeken om een studentenkamer te betrekken. Hun schoolperiode was immers voorbij. Nu was het tijd om te gaan studeren. Ze zouden sowieso in dezelfde stad gaan wonen. De twee konden dus meer dan genoeg tijd met elkaar doorbrengen.

Er was maar n heikel punt in de relatie: dat ze nog nooit seks hadden gehad. Daan, vaak aangemoedigd door zijn maten, had het vaak zat geprobeerd. Een relaxed dinertje, een mooie film, lekker knuffelen in bed, maar nooit had ze hem verder laten gaan. Tot Daans grote frustratie. Hij had haar niet te missen aanwijzingen gegeven: meerdere keren hadden ze geknuffeld wanneer hij een enorme stijve had gehad, er hadden condooms over het nachtkastje geslingerd en via-via had een vriendin op Fabinne ingepraat. Maar het had allemaal geen zin gehad. Fabinne liet zich niet zomaar in bed praten.

Wat Daan niet wist was dat Fabinne nog onervarener was dan hij dacht. Hij was weliswaar maagd maar hij had zijn zaad al talloze keren door de lucht gespoten. Fabinne had nog niet eens een orgasme gehad. Met haar vingers had ze een paar keer gemasturbeerd, maar telkens met een onbevredigend resultaat. Eigenlijk begreep ze dan niet waarom iedereen er zo dol op was. Ze vond het wel sneu voor Daan. Ieder van zijn vrienden was allang ontmaagd, maar alleen hij had een lastige vriendin. Toch vermeed ze elke keer zijn pogingen. Seks leek haar gewoon niet zon prettige bezigheid Daan accepteerde het maar. Hij vond Fabinne te leuk om hierop de relatie te verbreken. Ook wilde hij haar absoluut niet dwingen. Zijn tijd zou nog wel komen.

Waar hij in ieder geval zeker van was was dat het lichaam van Fabinne het wachten waard was. Ze had geen porno-figuur met dikke billen en dikke borsten, maar was uit fijner hout gesneden. Ze had kleine stevige borstjes. Daan had de vormen al zo vaak door haar strakke pyjamahemdjes heen gezien. Ook de vormen van haar tepels had hij kunnen zien. Haar witte hemdjes, waar ze in bed geen BH onder droeg waren zijn favoriet. s Ochtends na een logeerpartijtje bleven ze vaak lekker in bed luieren en wanneer ze dan in het ochtendlicht terugkwam met een ontbijtje kon hij haar tepels door de witte stof heen zien. Hij had ooit in een losliggende BH haar cupmaat opgezocht. Geen C of D-cups zoals de vriendinnen van zijn vrienden maar een 70A. Maar Daan had het niet anders gewild. Fabinne was veel te fijn gebouwd voor een stel dikke jopen. Haar poesje had Daan ook meerdere keren kunnen zien. Fabinne had een wit onderbroekje waarvan de stof altijd een beetje tussen haar schaamlippen getrokken werd. Ze had het nooit door, maar de camel-toe was voor Daan niet te missen.

Maar zoals hij haar had kunnen bekijken kende zij ook zijn lichaam. Zijn lul was meer dan bekend dankzij zijn prominente aanwezigheid. Vaak wanneer ze in bed hadden gelegen had zijn apparaat met een onderbroek ertussen tegen haar onderbuik gedrukt. Of wanneer ze lepeltje-lepeltje wakker werden drukte zijn ochtendstijve tussen haar billen. Een enkele keer was zijn lul zo groot geworden dat de kop onder het elastiek uit was gesprongen. Beiden waren toen uit schaamte naar een eigen kant van het bed gevlucht.

Ook de avond van zijn verjaardag hadden ze geen wilde plannen. Ze maakten zich klaar om te gaan slapen. Fabinne lag al op het bed, Daan was zich nog aan het omkleden. Ze bekeek hem bestuderend. Toen vroeg ze uit het niets:
Lieffie, vind je het niet stom als je nog maagd bent op je 19e?
Ze had lang over die vraag geaarzeld. Toch had juist die vraag al tijden over hun relatie gehangen. Soms was ze bang dat hij haar daarvoor zou verlaten. Dus vroeg ze het hem op de man af.

Daan wist even niet wat hij moest antwoorden. Eigenlijk vond hij het heel stom, maar hij wilde zijn vriendinnetje niet kwetsen. Fabinne merkte de stilte op. Ze kende hem goed genoeg dat ze het antwoord wist. Met het schaamrood op de kaken zei ze:
Ik heb het echt met je te doen, maar ik denk dat ik er gewoon niet zo goed in ben
Ze durfde hem niet aan te kijken toen hij opeens verbaasd naar haar had gekeken. Daan had even een paar seconde nodig om goed te kunnen beseffen wat ze nou precies zei. Toch snapte hij het niet. Hij vroeg haar hoe dat kwam en waarom ze dat dacht:
Nou Ehmm Weet je Ik heb wel eens uhm geprobeerd om me te vingeren Alleen was dat nooit echt fijn. En toen ik er een vinger induwde deed dat gewoon pijn

Daan wist dat hij nu niks hoefde te zeggen. Een liefdevolle knuffel was nu wat ze nodig had. In zijn onderbroek en slaapshirt omhelsde hij haar. Uiteindelijk lieten ze elkaar weer los. Daan snapte haar onzekerheid. Maar hij wilde samen met haar het avontuur aangaan. Vrij direct vroeg hij:
Zou je het wat vinden als ik het een keer probeer? Misschien dat het dan wel lukt
Nu was het Daan die Fabinne eigenlijk niet aan durfde te kijken. Hij voelde zichzelf een beetje rood worden. Hij probeerde haar toch bemoedigend aan te kijken. Zijn vriendinnetje twijfelde een beetje, maar uiteindelijk vertrouwde ze Daan genoeg. Ze gaf hem een lange tongzoen, voor ze hem toefluisterde:
Maar zal je dan heel voorzichtig zijn?
Natuurlijk liefje.
En nogmaals tongden ze uitgebreid.

Nu lag het initiatief natuurlijk bij Daan. Hij wilde eerst haar vertrouwen winnen. Het was dan wel ook zijn eerste keer, maar ruimte voor fouten was er niet echt. Zijn idee was om eerst op zoek te gaan naar haar erogene zones en pas daarna te beginnen met het echte werk. Hij trok haar eerst bovenop hem. Nu kon hij met alle gemak eerst over haar rug strelen. Hij liet haar alvast een beetje wennen aan het idee dat ze straks naakt zou zijn. Voorzichtig trok hij haar hemdje al een stukje omhoog. Nog lang niet dat haar borsten in zicht kwamen, maar ver genoeg om een signaal af te geven. Daarna had Daan n hand ongeveer halverwege haar dijbeen gelegd. Hij hoopte dat de binnenkanten van haar dijbenen haar op zouden kunnen winden. Uitgebreid voelde hij elk stukje tot vlak bij haar kruisje. Hij hoorde Fabinne sneller ademen van opwinding. Nu gleed hij met zijn hand vanaf haar dijbeen op haar kontje. Ook zijn andere hand, die nog op haar rug had gelegen, pakte de andere bil vast. Vrij rustig kneedde hij er een paar keer in. Maar toch gingen zijn vingers elke keer een klein beetje verder haar bilspleet in richting haar poes.

Daan kon nu haar keiharde tepels in zijn borst voelen prikken. Zijn lief had wel eens vaker harde tepels. Alleen net had ze die nog niet en nu opeens wel. Het was een goed teken. Even onderbraken ze hun kus. Fabinne had nu een beetje een rode gloed gekregen. Daan zag ook wel wat zenuwen. Geruststellend drukte hij een paar kusjes op haar voorhoofd. Zijn handen lieten haar billen los en kwamen langs haar flanken omhoog. In die beweging nam hij ook de onderkant van haar hemdje mee. Haar borstjes liet hij nog net bedekt door de stof. Het was Fabinne die het laatste stukje deed. Ze ging even rechtovereind zitten en trok het over haar hoofd. Na al die jaren mocht Daan voor het eerst haar borstjes in het echt zien. Zoals gezegd: stevige A-cupjes met volle roze tepels. Daan boog zijn hoofd meteen naar voren en kuste haar rechtertepel. En daarna de linker. Daarna keek hij omhoog naar het gezicht van Fabinne. Ze welde op van trots toen hij zei dat ze prachtig waren.

Hij rolde haar naar haar rug en kwam zelf naast haar liggen. Hun lippen vonden elkaar al snel en Daan begon met een hand aan haar kleine borstjes te voelen. Ze voelden precies aan zoals hij altijd gedacht had. Fabinnes tepels waren gevoeliger dan ooit. Daar hielpen Daans kleine kneepjes zeker aan mee. Hij genoot duidelijk net zo veel als zij deed. Van haar had hij zo uren aan haar gevoelige tepels mogen voelen en knijpen. Toch verlieten zijn handen haar heuveltjes. Ze voelde hem over haar buikje strelen. Eerst rond haar navel, toen over haar flank en toen schuin door naar de rand van haar onderbroekje. Zijn vingers streken over het elastische bandje. Diep van binnen hunkerde ze naar het moment dat hij eronder zou schuiven. Eerst met zijn pink, daarna met de rest van de vingers deed Daan dat uiteindelijk. Hij wist niet of hij had verwacht dat Fabinne zich zou scheren. Hij was wel blij dat ze het deed. Er was geen haartje in de wijde omgeving te bekennen. Hoewel Daan heel zelfverzekerd leek was hij natuurlijk ook nog nooit met zijn hand in het slipje van een meisje geweest. Maar hij had genoeg filmpjes gezien.

Fabinne schrok op toen zijn wijsvinger op haar klitje kwam. Daan schrok ook en keek verschrikt naar haar. Nee! Nee! Is ok! Ga maar door, zei ze snel. En dat deed hij dus ook. Hij maakte met zijn wijsvinger kleine rondjes op het gevoelige plekje. Fabinne wist niet wat haar overkwam. Toen ze het zelf geprobeerd had was het tot niks uitgelopen. Nu Daan zo bezig was werd ze verrast door het gevoel. Haar hele lichaam leek een standje hoger te gaan staan. Haar ademhaling was sneller, haar hart racete in haar keel. Hoe langer Daan bezig was des te meer kreeg ze de onoverkomelijke neiging om af en toe zacht te kreunen. Daan had het ook gehoord. Fabinne was duidelijk opgewonden aan het raken. Hij schoof zijn hand verder haar slipje in. Zijn vingers zakten langs haar schaamlippen af tot hij helemaal onderaan was. Daar moest hij met zijn vingers even zoeken, maar met zijn wijsvinger vond hij de ingang van haar vagina.

Fabinne wachtte met angst af. Ze wist precies wat hij ging doen. Alleen ze hoopte dat het nu minder pijn zou doen. Zijn vinger drukte nu harder tegen de ingang aan. Fabinne voelde hoe ze open gedrukt werd. Verrassend makkelijk werd haar poesje binnengedrongen door de vinger. Zonder enige pijn zat zijn wijsvinger zo helemaal in haar poes. Daans vinger werd nu behoorlijk strak omklemd door haar zachte vagina. Een echte maagd dus. Hij was blij dat zijn vinger in een warme, vochtige plek zat. Hij wilde er nog een tweede vinger bij krijgen. Nu was ze al behoorlijk strak, maar als ze ooit nog eens echt seks wilden hebben dan moest er nog wel wat bij. Daans lul was toch flink wat dikker dan zijn wijsvinger. Hij trok zijn wijsvinger er even uit en duwde die er samen met zijn ringvinger in. Nu schoot Fabinne omhoog. Ze werd voor haar gevoel opeens maximaal opgerekt. Onbewust drukte ze haar benen hard tegen elkaar en kwam Daans hand klem te zitten.

Daan wachtte even af. Fabinne had gewoon even tijd nodig. Met twee vingers in haar vochtige poesje wachtte hij. Toen gaf ze hem weer een knikje. De twee vingers gingen met de nodige moeite dieper. Af en toe schokte Fabinne wanneer hij weer net een beetje verder duwde. Maar uiteindelijk zaten ze er toch helemaal in. Bijna trots keek ze hem aan. Een vurige tongzoen was het vervolg. Daan, uitgaand van zijn ervaring uit filmpjes, maakte kleine pompende bewegingen met zijn vingers diep in haar doosje. Fabinne bereikte een nieuw punt in haar geilheid. Er ontsnapte een langgerekte Aaahhh gevolgd door twee kortere Aaahs. Het ging samen met twee schokken van haar heupen. Daan had het gevoel dat ze bijna klaar zou gaan komen. Voordat het zo ver was wilde hij haar ook nog proeven. Hij trok zijn vingers uit haar kutje. Zijn lippen verlieten de hare en begonnen een lange weg naar beneden. Eerst haar kin en nek, daarna uitgebreide aandacht voor haar borstjes. Bij haar navel stopte hij ook eventjes. Hij wist haar aan het giechelen te krijgen door er met zijn tong over te likken. Daarna steeg de spanning weer rap.

Hij kroop om haar benen heen en ging er tussenin zitten. Fabinne was zelfverzekerd genoeg om nu haar benen op te trekken en uit elkaar te houden. Haar witte slipje spande zich nu over haar schaamlippen en de vormen werden door de dunne stof goed zichtbaar. Nu wilde hij haar blote poes dan eindelijk zien. Fabinne hielp hem een beetje door haar heupen op te tillen en zonder enige moeite trok hij haar slipje naar beneden. Haar schelpje was opengevouwen voor zijn ogen. Geen enkel haartje of stoppeltje was zichtbaar. Haar lipjes stonden een klein beetje uit elkaar. Daan zag de rode binnenste lipjes een beetje glinsteren. Met zijn duimen trok hij de lipjes uit elkaar en onthulde hij ook haar alle rintiemste delen. Haar klitje was niet te missen.

Fabinne duwde zijn hoofd wat verder tussen zijn benen. Daan begreep de hint. Gespannen stak hij zijn tong uit om haar te beffen. Zijn tong landde exact bovenop haar klit. Hij draaide er met zijn tong een paar keer omheen. Hij proefde meteen haar vocht en ging snel verder met zijn tong. Tussen haar lipjes door gleed hij naar onderen. Bij de ingang van haar vagina stopte hij. Een paar keer liet hij alleen het topje van zijn tong naar binnen glijden. Fabinne was beduidend luider aan het hijgen. Daan besloot er een schepje bovenop te doen. Zijn tong verplaatste hij weer naar haar klitje. Zo snel als hij kon begon hij daar te likken. Een goede actie, want Fabinne kreunde het meteen uit.

Hij wurmde zijn wijsvinger tussen haar lipjes op zoek naar haar strakke liefdesgaatje. Ze was nu echt ontzettend nat door zijn speeksel en haar eigen kutsappen. Al snel werd haar kutje nog verder opgerekt door een tweede vinger. De vingers draaiden rond in haar onderlichaam. Ze voelden aan alle kanten van haar kutje. En Daans tong leek ook onvermoeibaar. Bijna aanhoudend kreunde ze en af en toe gromde ze zelfs. Ze slaakte een hoog kreetje toen ze het orgasme door haar lichaam voelde trekken. Intens schokte ze en drukte ze haar kutje vol tegen Daans gezicht aan. Die bleef haar gevoelige plekje doorlikken tot ook de laatste schok uit haar onderlichaam verdwenen was. Toen kropen ze heerlijk tegen elkaar aan. Het was echt een nieuwe stap in hun relatie.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fabinne Durft Niet - 2

Zoek naar meer verhalen van Forza...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (14)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Eerste KeerDoor: Leolekkertje
Gelezen: 1288x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Ontmaagding, Onverwacht, Vingeren, Seks, Sex, Geil
24-03
7.1
:: Onderdanig KassameisjeDoor: Nerobixx
Gelezen: 15569x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Keelneuken, Onderdanig, Tiener, Jong, Blinddoek, Handboeien
23-03
8.2
:: Merel In De SteengroeveDoor: Fotograaf
Gelezen: 22251x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Jong, Ontmaagd
21-03
9.1
:: Blijven Logeren - 4Door: Hottie
Gelezen: 4693x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Sterretje, Poesje, Piemel
20-03
9.3
:: Buurmeisje Is GeilDoor: Boykuh007
Gelezen: 8342x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
7.8
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 15490x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 18711x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 23641x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 24834x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 14461x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 35203x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 15465x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 23718x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 23454x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 25176x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net