Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 102x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 19204x
Lengte: Gemiddeld
Buurmeisje - 3
Door Jessica - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Buurmeisje - 2

"Nu ik!", zei Lana. Ze ging staan en maakte haar bikini topje los. Ze liep deze op de grond vallen en trok haar broekje ook uit. Ze ging naar op de strandstoel liggen. Haar kutje was zo te zien ontzettend nat geworden. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen. Ik had nog niet heel veel ervaring met seks. Op het gebied van masturberen was ik natuurlijk expert maar hoe moet je een ander meisje vingeren? Of moest ik haar beffen? Ik had dit nog nooit gedaan?

Lana zag mijn twijfel en besloot mij te helpen. Ze trok mijn bikini topje los. "Ga boven op me liggen, lieverd.", zei ze vriendelijk. "Nee, andersom!" Nu lag ik met mijn hoofd bij haar kutje en zij lag met haar hoofd bij mijn kutje. "69", mompelde ik. Ik had er zo vaak over gehoord en nu ging ik het zelf doen.

Lana stak haar tong uit en raakte mijn kutje heel kort aan. Dit was voor mij een signaal dat ik hetzelfde kon doen. Ik stak mijn tong uit en likte haar schaamlippen. Ik hoorde Lana hijgen. Mijn tong gleed als vanzelf de goede kant op richting haar clitoris. "O mijn god, ja daar!", kreunde Lana. Ik voelde me zelfverzekerde worden en ik likte nu krachtiger aan haar clitoris.

In eens kreeg ik een idee: Ik zette mijn lippen op haar schaamlippen en ik begon te zuigen. Lana begon wild te kronkelen en te kreunen. Ik duwde mijn kutje op haar mond zodat ze niet te veel lawaai zou maken. O god, haar tong wist precies welke plekje ze moest raken op mijn kutje. Ik wilde kreunen maar Lana duwde mijn hoofd met haar hand op haar kutje. Ze had haar hoofd van mijn kutje weggedraaid zodat ze nu volop kon kreunen en
hijgen. "Likken jij!", kreunde ze. Ze kromde haar rug om extra van mijn tong te genieten.

"Annelies, ooo FACK, LIK MIJN KUTJE OO", gilde ze. Ik ging braaf door en Lana beleefde een denderend orgasme. Door al haar bewegingen werd ik bijna van de stoel gegooid. ten slotte kwam Lana weer tot zichzelf. Ik stapte van haar af en zij ging weer rechtop zitten. Ze veegde het zweet van haar voorhoofd. Haar geile blik ontmoette de mijne. "Ik heb een idee!", fluisterde ze opgewonden.

Ze reikte naar het bordje waar mijn half opgegeten ontbijt op lag. Naast de appel die ik al gesneden had, lag een banaan. Lana wees op de banaan en daarna op haar kutje. Mijn ogen werden groot. Ik wist nou niet of dit een goed idee was of een slecht idee. Maar ik was zo geil dat ik het wilde proberen. "Ok,", fluisterde ik.

Ik ging op de strandstoel liggen met mijn benen wijd. Lana pakte de banaan en naast de strandstoel tussen mijn benen zitten. Mijn kutje was nog steeds zeiknat. "Ben je nog maagd?", vroeg Lana. "Nee, ik heb vorig jaar een vriendje gehad en met hem heb ik het bed gedeeld.", zei ik. Lana streek met de banaan over mijn onderbuik. "Duw die banaan nou in mijn geile kutje.", zei ik opgewonden en ongeduldig. Lana deed wat ik vroeg. Ze deed mijn schaamlippen iets verder uit elkaar en duwde de banaan met n stoot daar binnen. Dit kwam voor mij nogal onverwachts dus ik schreeuwde het uit van genot. "O fack!"

Lana bewoog de banaan met snelle stoten in en uit. Ik kreunde bij iedere stoot. "Neuk me met je banaan, schatje!", riep ik. Ineens boog Lana haar hoofd voorover en begon mijn kutje te likken. Ik hield het niet meer. Voor de tweede keer die ochtend knalde een orgasme door mijn lichaam. "LANA NEUK ME A FACK", gilde ik.

Lana gunde me een minuut om weer tot mezelf te komen. Ik ging weer zitten op de strandstoel en Lana ging naast me zitten. Ik sloeg een arm om haar heen. "Dit was de eerste seks ooit met een meisje.", bekende ik. "En het was de beste seks ooit!" Lana glimlachte. "Dankjewel!", zei ze.

Terwijl de twee meiden zaten na te genieten van hun orgasmes, hadden ze niet door dat er iemand achter de heg hen stond te begluren. Peter, vader van Lana en buurman van Annelies, stond naakt aan de andere kant van de heg. Hij had geschreeuw gehoord en was gaan kijken. Stomverbaasd was hij geweest toen hij zag dat zijn dochter en buurmeisje elkaar aan het verwennen waren. Langzaam had hij zijn lul uit zijn broek gehaald en was hij zich begonnen aftrekken. Toen hij de twee meiden geil met een banaan hield hij het niet meer, een straal sperma vloog uit zijn lul.

Wie weet wat de toekomst zal brengen.....

wordt vervolgd....

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Buurmeisje - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Survival - 5Door: Ladybird
Gelezen: 1397x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Survival, School, Zweden
26-09
9.3
:: Geluk Bij Een Ongeluk - 2Door: Realhot
Gelezen: 9935x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Verpleegster, Cowgirl
25-09
8.9
:: Oude Herinneringen, Nieuwe... - 3Door: Noor
Gelezen: 5251x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-09
9.3
:: Het Hockeymeisje - 2Door: Badjas
Gelezen: 12520x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
24-09
9.0
:: Survival - 4Door: Ladybird
Gelezen: 7155x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zweden, Excursie, School
23-09
9.1
:: Dominante Dames - 4Door: Rach&Tess
Gelezen: 9079x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Vernedering, Tieners
22-09
8.8
:: Geluk Bij Een Ongeluk - 1Door: Realhot
Gelezen: 20330x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster, Handjob, Cum In Mouth
22-09
8.8
:: Dominante Dames - 3Door: Rach&Tess
Gelezen: 7975x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Tieners, Moeder, Chantage
22-09
8.9
:: Dominante Dames - 2Door: Rach&Tess
Gelezen: 17457x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Tieners, Vernedering.
22-09
8.5
:: BijverdienenDoor: Sim
Gelezen: 16483x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
21-09
8.6
:: De Nachttrein - 3Door: MrSmiles
Gelezen: 8523x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dikke Kont, Grote Tieten, Pijpen, Kontgaatje, Sterretje, Vriendin, Vreemdgaan, Tepels
21-09
9.1
:: Survival - 3Door: Ladybird
Gelezen: 11230x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Survival, Zweden, School
20-09
8.8
:: Kamer - 2Door: Jonl
Gelezen: 8612x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
20-09
8.3
:: De Nachttrein - 2Door: MrSmiles
Gelezen: 11559x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Kont, Grote Tieten, Pijpen, Kontgaatje, Sterretje, Vriendin, Vreemdgaan, Tepels
20-09
8.7
:: Het Paardenmeisje - 4Door: Dannoo
Gelezen: 10093x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Kleine Tietjes, Kaal Kutje, Neuken, Pijpen, Beffen
19-09
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 617