Opwindend.Net
Datum: 10-07-2018
Stemmen: 116x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 18300x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Verboden Te Werken
Door MBrinx - Zoek naar meer...

Sinds een jaartje ben ik Teamleider op de kassa-afdeling bij mijn plaatselijke Albert Heijn. Ik ben een van de weinige mannelijke teamleiders ben die voor de kassa-afdeling kiest, stuk relaxter en je werkt meer met meiden. In dat opzicht ben ik dus wat slimmer geweest dan mijn mannelijke collega's, haha. Met mijn 19 jaar blend ik wat gemakkelijker in tussen de caissières dan de oudere teamleiders.

Regelmatig moet ik 's avonds afsluiten. De supermarktmanagers zijn dan al een poosje weg en ik ben samen met de teamleider op de andere afdeling dan verantwoordelijk voor de winkel, de medewerkers en de klanten. Vaak is het in het begin van de week rustig 's avonds. Vandaag is het maandag, dus zo ook vandaag.

Eigenlijk heb ik totaal geen zin om vanavond te werken. Ik weet welke caissières er vaak op maandag werken en dat zijn nou niet mijn favorieten. Veel te slordig en ongeïnteresseerd, maar goed, bij gebrek aan beter...

Als ik mijn werkkleding heb aangedaan loop ik de werkvloer op. Een aantal vakkenvullers zijn al aan het werk. Voor ik verder loop zeg ik ze altijd nog even gedag. Vooral de leuke meiden natuurlijk. Ik heb altijd het idee dat ze op het moment dat ik dan langs ze loop nét even een stapje harder zetten. Of dat nou door mijzelf komt, of door het woordje 'teamleider' achter op mijn rug, wie zal het zeggen.

Op de afdeling zie ik dat een van de caissières ziek is. Mijn collega zegt dat Floor vanavond haar uren komt vervangen. Mag van mij wel vaker gebeuren, wilde ik bijna zeggen, maar gelukkig hield ik me stil. Floor is volgens mij 17 jaar, maar je zou zeggen dat ze ouder is. Ze heeft een heel vrouwelijk figuur; goeie kont, mooie voorgevel en een knappe kop. En dat ze over een mooi lichaam beschikt laat ze weten ook. Als ze binnen komt lopen heeft ze vaak dat soort kleding aan waardoor menig mannelijk collega even iets te lang blijft nakijken. En geef ze eens ongelijk, doe het zelf ook, haha.

Ze zit al achter de kassa zie ik. Ze kijkt net mijn kant op en lacht even lief naar me. Af en toe heb ik het idee dat ze mij best vaak opzoekt met haar blik.

De avond verloopt rustig en al mijn administratie heb ik gelukkig al gedaan voor het sluiten aan. Floor is als laatste caissière bij mij tijdens het sluiten. Ik loop nog een rondje door de winkel om zeker te zijn dat alle klanten weg zijn en ga daarna naar kantoor met Floor om de kassa's in de kluis te doen en af te sluiten.

Ik voer mijn kluiscodes in en ga achter het bureau zitten.

"Zo, heb je er nog even zin in?", zegt Floor plotseling. Ik heb geen idee waar ze het over heeft.

"Ik heb wel zin om naar huis te gaan ja, als je dat bedoelt.", antwoord ik. Ze lacht even en wuift haar haar over haar schouder heen. Ze gaat nonchalant tegen de kluis aan staan en zegt lacherig, "Nee, dat bedoel ik niet nee. Ik bedoel heel wat anders." Ze knikt en kijkt opvallend met haar ogen mijn kant op. Doelt ze nou op mijn mannelijke delen? Kan me het moeilijk voorstellen eigenlijk.

"Die bult in je broek, gekkie.", lacht ze. Ik sta compleet verbouwereerd naar haar te kijken. 'Mijn' onschuldige lieve Floor zegt hier iets wat ik totaal niet van haar verwacht.

"Welke bult?", vraag ik haar met mijn mond vol tanden. "Nou, uhm, ik dacht dat er iets was gegroeid daaro...", antwoord ze.

"Ha, uh, nou niet echt eigenlijk."

Ze kijkt me bedenkelijk aan. "Echt niet Floor, haha."

"Je gaat me toch niet zeggen dat dit altijd zo is hè? Want dan ben ik zwaar onder de indruk.", zegt ze met grote ogen.

"Ik weet eigenlijk niet hoe ik hier gepast op moet reageren, maar uhm, ja dit is 'normaal' als je het zo wilt noemen haha." Mijn lul is inderdaad best fors, stijf tikt 'ie net de 21 centimeter aan. Dus ook slap zit er nog best wat achter de rits. Hoewel ik het misschien een beetje een ongemakkelijk gesprek vind, is er toch ook wel iets spannends aan.

Ze kijkt me aan en gaat op de stoel naast me zitten. "Hoe is 'ie dan 'niet normaal'?", fluistert ze.

Voordat ik kan antwoorden ligt haar hand al op mijn been.

"Oh, uhm, Floor, dit is misschien...", "Sst, niemand hoeft het te weten," onderbreekt ze mij.

Ik knik naar de beveiligingscamera in de hoek van het kantoor. "Oh, shit." Ze realiseert zich nu wat mij tegenhoudt.

Ze kijkt nog eens goed om haar heen. De kluisdeur staat open. Achter de kluis is een 'zwarte hoek', daar ziet de camera niks. Ze pakt mijn arm en trekt me achter de kluis. Met haar handen drukt ze me in een hoekje. Daar zit ik dan, op de grond in het kantoor met mijn caissière gewillig voor mijn voeten.

Op haar knieën zit ze tussen mijn benen in. Ze doet langzaam haar werkhesje uit. En zoals volgens verwachting is ze er weer goed op gekleed. Een zwart kanten blouseje verhult net iets te weinig van haar lichaam. Maar voor dit moment precies genoeg.

"Laten we daar maar eens achter komen dan..." zegt ze en bijt daarna voorzichtig op haar lip. Ze buigt voorover en begint mijn riem los te maken. Ik weet niet wat ik met mijn handen moet, dus begin maar te voelen aan haar billen. Een klein zuchtje ontsnapt uit haar mond. Ze trekt mijn broek en onderbroek naar beneden en is zichtbaar onder de indruk. "Jeeez, dit is zeker groot." Ze bedenkt zich geen moment en begint gelijk te trekken. Met haar mond omhelst ze mijn eikel en laat mijn lul langzaam naar binnen glijden. Haar tong verkent alle kanten van mijn kloppende mannelijkheid. Ik moet moeite doen om niet gelijk klaar te komen, zo heerlijk doet ze dit.

Ik wil meer van haar zien en ga dus met mijn handen onder haar blouseje achter bij haar rug. Voor haar een teken. Ze trekt sensueel haar blouseje uit en haar skins jeans volgen. Alleen haar slipje en bh hangen nog om haar lichaam heen. Van dit uitzicht word ik alleen nog maar geiler. Ze heeft een heerlijk stel benen en billen en haar tieten mogen er ook wel zijn. Lekker stevig en mooi rond. Alsof ze nog nooit eerder zijn gebruikt.

Ze pakt mijn shirt vast en trekt mij naar zich toe. Hevig beginnen we te zoenen. Ik druk haar stevig tegen me aan en geniet van haar tong tegen de mijne. Dan trekt ze m'n shirt over mijn hoofd. Daar zit ik dan, volledig naakt op m'n werk. Ik ben nog nooit zo geil geweest.

Ik voel haar slipje. Ze is ontzettend nat. Ik steek mijn duim erachter en trek 'm langzaam uit. Floor doet zelf haar bh los en ik wacht op het mooie moment dat haar beide tieten eruit zullen vallen. Ze houdt haar bh nog even vast aan de voorkant en lacht heel geniepig. Dan laat ze het los. Twee heerlijke tieten kijken mij recht in mijn gezicht aan. Ik kan me niet inhouden en begin gelijk op een van haar tepels te zuigen. Haar lichaamstaal verraadt dat ze van elk likje geniet. Dan hoor ik haar fluisteren."Nu, niet later."

Ze trekt zich los, duwt zichzelf iets omhoog en pakt mijn lul vast. Ze gaat met haar natte kutje erboven hangen. Ik knik. Laat je maar vallen, denk ik.

Langzaam zakt ze naar beneden. Mijn lul verdwijnt langzaam in haar lichaam. En ik geniet. Floor haar mond valt open en haar ogen vallen dicht. Ze probeert stil te blijven, stel je voor dat er nog een collega is die ons hoort. Maar af en toe ontsnapt er heel zachtjes een gilletje of zuchtje. Kan het haar niet kwalijk nemen.

Ze gaat gewillig op en neer. Haar tieten deinzen op het ritme mee. Af en toe pak ik er eentje vast, masseer 'm even of lik eraan. Ze zoent me dan en gaat verder. Ze gaat steeds harder en heftiger. Ik voel dat we toewerken naar een hoogtepunt.

Floor begint steeds heftiger te hijgen en komt even later hard klaar bovenop m'n lul. Precies op hetzelfde moment spuit ik een paar warme stralen bij haar naar binnen. Ze valt hijgend in mijn armen tegen me aan. En zo blijven we een poosje zitten.

"We moeten opschieten voordat ze rare dingen gaan denken." zeg ik en we kleden ons snel aan. Voordat we de deur van het kantoor open doen, draait Floor zich gauw op en geeft me nog een zoen op m'n lippen.

"Tot donderdag?" zegt ze en loopt voor mij uit naar de andere collega's die al staan te wachten bij de uitgang.

Oh, zeker tot donderdag, denk ik bij mezelf.

Zoek naar meer verhalen van MBrinx...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Eerste KeerDoor: Leolekkertje
Gelezen: 1735x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Ontmaagding, Onverwacht, Vingeren, Seks, Sex, Geil
24-03
7.1
:: Onderdanig KassameisjeDoor: Nerobixx
Gelezen: 15714x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Keelneuken, Onderdanig, Tiener, Jong, Blinddoek, Handboeien
23-03
8.2
:: Merel In De SteengroeveDoor: Fotograaf
Gelezen: 22329x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Jong, Ontmaagd
21-03
9.1
:: Blijven Logeren - 4Door: Hottie
Gelezen: 4780x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Sterretje, Poesje, Piemel
20-03
9.3
:: Buurmeisje Is GeilDoor: Boykuh007
Gelezen: 8541x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
7.8
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 15533x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 18739x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 23659x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 24875x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 14474x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 35253x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 15471x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 23727x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 23464x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 25190x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net