Opwindend.Net
Datum: 10-07-2018
Stemmen: 136x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 21679x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Kampvuur In Frankrijk
Door MBrinx - Zoek naar meer...

De hele week is het al heerlijk weer hier in Frankrijk. Nog twee weken te gaan voor we weer teruggaan naar Nederland. Ik kom hier samen met mijn ouders al een aantal jaren op rij op dezelfde camping en eigenlijk is het me hier nog nooit gaan vervelen. Er is veel te doen in de omgeving en ik begin zelfs al wat vaste Franse vrienden te krijgen hier. De vaste medewerkers en campinggasten komen ons gelijk al begroeten als we weer aankomen vanuit Nederland.

Zoals elk jaar zijn er ook weer veel Nederlanders en heb ik binnen een dag of 2 al een leuk groepje nieuwe vrienden om me heen verzameld. Geheel volgens traditie gaan we bijna elke avond van de camping af om een kampvuur te maken. Net buiten het terrein van de camping is een strandje waar bijna niemand komt, terwijl het een prachtig strandje is. Aan de overkant is een soort watergrot waar je naar binnen kunt. Er zit een mooie stroming in het water waar af en toe kano's doorheen varen alsof het een Indiana Jones-film is en door de vele bomen is het hier best priv.

Het is weer lekker warm vandaag, de zon schijnt en de sfeer is goed. Ik lig bij het zwembad van de camping wat te bakken tot ik iemand mijn naam hoor roepen. "H Brian!" Ik draai m'n hoofd en zie dat Ramon er aan komt lopen. Ramon is net als ik 18 jaar. Allebei trekken we best wat aandacht van de meiden met onze sportieve lichamen.

"Nog even je kleurtje bijwerken voor vanavond zie ik?" Hij lacht wat.

Ik kijk 'm aan en vraag, "Beetje bruin worden is altijd mooi, maar hoezo voor vanavond?"

"Ha, ja voor Emma natuurlijk. Ze heeft echt een oogje op je man, je bent gek als je daar niets mee doet."

"Emma, een oogje op mij?", vraag ik. Het was me nog niet echt opgevallen, maar als ik nu zo aan haar denk zou ik het geen probleem vinden om met haar een leuke avond te beleven.

"Absoluut. Die meid is geil man, niet normaal. Ik zou daar echt wel wat trucjes op kunnen. Als jij het niet doet vanavond, dan ga ik er achteraan.", zegt Ramon vol fantasie, "Dus, is ze voor jou of voor mij...?"

"Tja, dat zie je vanavond wel...", zeg ik mysterieus. We lachen allebei en gaan nog even rustig in de zon liggen.

Rond een uurtje of negen haal ik Ramon op van zijn caravan. We maken een rondje over de camping om iedereen op te halen voor het kampvuur van vanavond. Daarna pikken we bij mijn caravan de drank en het eten op. 's Middags hebben Ramon en ik al wat hout gesprokkeld voor het vuur.

Als we aankomen op het afgelegen strandje zijn we al met een mooi groepje. We zijn met 4 jongens en 4 meiden, een mooie mix van mensen. De groep jongens bestaat uit natuurlijk mijzelf en Ramon en uit de 17-jarige tweeling Jesse en Sam. De meidengroep bestaat uit Emma, Annemiek, Leontine en Selena. Alle 4 meiden die er echt wel mogen zijn. Annemiek en Selena zijn zusjes van elkaar. Leontine is een vriendin van hun die mee is op vakantie. Qua leeftijden verschillen ze van 17 tot 19 jaar. Maar alle 4 hebben ze een mooi sportief lichaam en zijn ze ook best wel knap. Het is bijna zonde dat deze vakantie nog maar 2 weken duurt, want ik zou ze nog wel langer willen zien, haha.

Ondanks dat het nu ongeveer al half 10 in de avond is, is het nog best warm. We lopen dus allemaal nog in onze zwemkleding rond en zeker bij de meiden is dat geen vervelend gegeven. Eenmaal aangekomen bij ons vaste kampvuurplekje begint iedereen zich wat te settelen. Ik haal samen met Ramon en Jesse het sprokkelhout uit de bosjes. "Heb je even goed gekeken Brian? Ze zit weer eens lekker in haar vel, poh." Volgens mij heeft Ramon zelf een oogje op Emma. Om de aandacht even ergens anders op te richten verzin ik ter plekke dat ik heb gehoord dat Selena hem anders wel ziet zitten.

"Meen je? Dan weet ik wel waar ik ga zitten straks."

Mooi, denk ik. Hij Selena, ik Emma. Hij blij, ik blij.

Even later als het kampvuur goed brandt en de nacht volledig is gevallen ben ik al een poosje aan het praten met Emma. We zitten iets van de groep af, althans, de groep zit wat meer aan de andere kant van het vuur. Met het zand en de stenen hebben we een soort duin gemaakt waar we onze handdoeken op leggen en dus een beetje tegenaan kunnen liggen.

"Maar eigenlijk zijn de jongens bij mij thuis dus niet echt leuk.", zegt ze. "Het zijn allemaal een beetje van die losers eigenlijk, haha."

"En hier?", vraag ik en zie mijn kans schoon, "Hier al wel wat leuke jongens gezien?"

Ze lacht wat en speelt met het zand. "Misschien..."

Ik ga iets dichter bij haar zitten en zeg zachtjes, "Ik heb anders al wel wat leuks gezien..."

In het licht van het kampvuur zie ik dat haar gezicht wat rood wordt. Een voorzichtige glimlach verschijnt op haar gezicht. Ik besluit nog even te wachten tot ik verder ga. Misschien zijn er daarvoor nog teveel mensen bij het kampvuur. "Moet je nog wat te drinken?"

De tijd daarna is het gewoon ontzettend gezellig bij het kampvuur. De tweeling Jesse en Sam hebben het voorzien op Leontine en ouwehoeren wat met haar. Na een poosje wordt ze door de jongens onder luid gejoel het water in geslingerd. "Ja verdorie, nu ben ik weer nat", roept ze. "Dat was ook de bedoeling van vanavond toch?", lachen de jongens. "Haha, tuurlijk, stelletje viespeuken."

Rond een uur of 1 's nachts heeft iedereen al best wat alcohol op. Na een aantal biertjes is de nood hoog en dus loop ik de bosjes in om de boel te lozen. Nadat alles eruit is wil ik weer terug lopen, maar iets houdt me tegen. Niet ver van mij vandaan hoor ik wat geluid in de bosjes. Door de drank realiseer ik me niet dat het geluid van zwaar gehijg is en dus loop ik er naar toe. Als ik eenmaal dichterbij ben gekomen geloof ik mijn ogen niet. Ramon staat met zijn rug tegen een boom aan te hijgen. Iets verder naar beneden zie ik Selena. Ze is 'm vakkundig aan het verwennen. Het is 'm nog gelukt ook, denk ik bij mezelf. Waarschijnlijk heb ik iets teveel geluid gemaakt, want ik zie plotseling Ramon verschrikt mijn kant op kijken. Ik laat stilletjes blijken onder de indruk te zijn en steek mijn duimen de lucht in. Ramon moet glimlachen en wijst mij met grote ogen het bos uit. Selena heeft ondertussen nog helemaal niks door en werkt gulzig Ramon z'n lul keer op keer weg. Ik plaag Ramon nog wat door m'n lul uit m'n zwembroek te halen en 'helikoptertje' te doen. Hij moet zich inhouden om niet te lachen en steekt z'n middelvinger op. Uit z'n mondbewegingen kan ik opmaken dat hij 'rot op' zegt. Ik besluit dan maar ook om deze jongen even te laten genieten en loop het bos weer uit. Ik moet bekennen dat deze situatie mijn lul niet onberoerd heeft gelaten. Hij is nog niet stijf, maar volledig slap is 'ie ook niet meer.

Als ik terugkom bij het kampvuur zie ik dat bijna de hele groep is verdwenen. Alleen Emma zit er nog. "Ah, daar ben je.", hoor ik haar zeggen. Ik kom naast haar zitten en vraag waar de rest is gebleven.

"Jesse, Sam, Annemiek, Selena en Leontine zijn terug naar de camping. Ze moeten morgen vroeg op omdat hun ouders samen met hun een dagje weg gaan. Waar Ramon is, geen idee."

"Misschien dat Selena dat weet?", grap ik. Emma kijkt me verbaasd aan. "Selena is al terug naar de camping, dus dat lijkt me niet."

"Nou...", zeg ik, "ik heb zo'n vermoeden dat Ramon zo wel komt." Ik kan me niet meer inhouden en moet hard lachen. Ik ben echt iemand van de slechte woordgrappen, kan ik zo van genieten. "En daar zal Selena wel voor zorgen."

Het kwartje valt bij Emma. "Ramon en Selena?! Serieus? Hoe dan?"

"Tja, ik zag haar net in de bosjes op de knien voor Ramon.", zeg ik. "En geloof me, die was echt niet haar lenzen aan het zoeken op de grond." Emma lacht hard en valt tegen me aan. Volgens mij heeft zij vanavond ook genoten van de drank, gelijk heeft ze. Ze kijkt me daarna aan en vraagt, "En daar werd jij wel geil van?"

Hoewel ik misschien wel blij ben dat ze die vraag stelt, is 'ie wel wat direct. Ze wijst naar de bobbel in m'n broek. Ik heb het zelf niet eens doorgehad, maar ondertussen is mijn lul blijkbaar nog meer gegroeid. Let's blame it on the alcohol, zullen we maar zeggen.

"Misschien,", antwoord ik, "maar misschien komt dat ook wel door jou."

"Oh? Laten we maar even uitzoeken door welke van de twee opties dat komt dan..."

Emma leunt mijn kant op en begint me te zoenen. Haar mooie dikke zachte lippen laten mij genieten. Een poosje later zitten we heftig te tongen. Haar linkertiet leunt tegen mijn lichaam aan. En het feit dat ze alleen maar haar bikini aanheeft maakt mij alleen maar geiler. Mijn handen zakken van haar rug naar haar volle billen. Voorzichtig ga ik om haar lichaam heen en ga ik met mijn hand onder haar bikini-broekje. Langzaam begin ik Emma ondertussen te vingeren. Ze is al ontzettend nat. Tijdens het tongen ontsnapt af en toe een zuchtje. Blijkbaar geniet ze ervan.

Dan trekt ze mijn zwembroek naar beneden. "My turn...", zegt ze ondeugend. Ze gaat voor me zitten. Mijn lul staat voor haar recht omhoog. 21 centimeter plezier. Ze begint sensueel haar bikini-topje af te doen. Ze kruipt iets dichterbij en onthult haar mooie forse tieten. D-cupje, schat ik. Ze drukt ze voorzichtig in mijn gezicht en ik geniet. Ondertussen schuurt ze haar billen en kutje over mijn harde lul. Het enige wat ons daar nog scheidt is haar natte bikini-broekje. Ik sta ontzettend hard op springen en kan niet wachten. Dus ik trek haar broekje gauw uit en zet mijn lul tegen haar natte kutje. Ik kijk haar aan en zij mij. Dan laat ze zich zakken en begint gelijk heftig op en neer te bewegen. We kunnen ons beiden niet inhouden en kreunen, hijgen en steunen voluit. Ik heb nog nooit zo ontzettend lekker geneukt. Mijn grote lul past nt in haar strakke kutje. Maar daar lijkt ze totaal niet mee te zitten. Sterker nog, door de grootte van mijn lul schuur ik met elke beweging langs haar clitje. Met een gil komt ze hard klaar en valt in mijn armen. Even blijven we zo liggen. Mijn lul zit nog stijf in haar, ik ben nog niet gekomen dus hij blijft nog wel even staan. Met mijn handen voel ik haar nek, haar rug, haar billen en even later druk ik nog een vinger naast mijn lul bij haar kutje in. Ze kreunt nog even.

Ze stapt van me af.. "Nu jij nog.", zegt ik. Ze gaat voor me zitten en buigt voorover. In 1 keer verdwijnt mijn lul in haar keel. Ze gaat met een hoog tempo aan de slag, dit heeft ze vaker gedaan. Vakkundig werkt ze mijn ballen en lul af. Ze likt, ze zuigt. Alles wat ze doet is perfect. Door de lengte van mijn lul moet ze af en toe wat kokhalzen. Met een paar harde kreunen kom ik in haar mond klaar. 7 warme stralen schieten haar keel in. Ik ben helemaal vergeten haar te waarschuwen, maar volgens mij zit ze er niet zo mee. Ze lijkt er zelfs extra van te genieten, want gewillig slikt ze elke druppel sperma door.

Nadat ik klaargekomen ben gaat ze nog even door met pijpen. Het meest heerlijke gevoel. Ze likt alles schoon. Eerst mijn ballen worden grondig onder handen genomen, daarna mijn lul. Na een paar minuten is ze klaar en stapt ze op. "Zo, heet kampvuurtje niet?", zegt ze met een knipoog. Ze begint zich aan te kleden en stapt met haar voet daarna nog even voorzichtig in mijn kruis. "Tot morgen, lekkerding."

Mijn god. Dit gaat mij toch nog een vakantie worden.

Zoek naar meer verhalen van MBrinx...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Eerste KeerDoor: Leolekkertje
Gelezen: 1457x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Ontmaagding, Onverwacht, Vingeren, Seks, Sex, Geil
24-03
7.1
:: Onderdanig KassameisjeDoor: Nerobixx
Gelezen: 15626x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Keelneuken, Onderdanig, Tiener, Jong, Blinddoek, Handboeien
23-03
8.2
:: Merel In De SteengroeveDoor: Fotograaf
Gelezen: 22280x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Jong, Ontmaagd
21-03
9.1
:: Blijven Logeren - 4Door: Hottie
Gelezen: 4738x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Sterretje, Poesje, Piemel
20-03
9.3
:: Buurmeisje Is GeilDoor: Boykuh007
Gelezen: 8419x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
7.8
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 15508x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 18719x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 23649x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 24850x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 14467x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 35223x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 15468x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 23722x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 23457x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 25183x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net