Opwindend.Net
Datum: 11-07-2018
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 8517x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Bo & Thomas - 2
Door NerdThomas - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bo & Thomas - 1

Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Thomas, ik ben 18 jaar oud en ongeveer 1.75 lang. En ik ben helaas nog steeds maagd. Ik ben een beetje een nerd maar kan wel gewoon met mensen en meiden omgaan.

Dit verhaal is puur fantasie maar wel gebaseerd op echte personen en gebeurtenissen. Namen zijn veranderd vanwege privacy natuurlijk.

Feedback op dit verhaal is welkom.


Onverwacht Bezoek

Ik word op een rare manier wakker alsof er iets aan mijn lul aan het trekken is. Als ik met mijn slaperige hoofd een beetje bij ben zie ik dat Bo mij al aan het aftrekken is. Ah je bent wakker zegt ze. Mooi want ik kan zo niet van deze lul afblijven, nu ik wakker ben en ik haar naakte lichaam zo zie is mijn lul in mum van tijd helemaal stijf. Kijk dat moeten we hebben zegt ze, en ze begint meteen al met pijpen. Ze spuugt een keer op mijn lul en doet dan een van haar handen erbij en gaat dan weer. Wat een heerlijk gevoel om zo wakker te worden. Ze probeert mijn 18cm helemaal in haar mond te krijgen, wat is dat toch een geil gezicht. Ze had heel mijn pik in haar mond gekregen en kwam weer langzaam omhoog maar zorgde ervoor dat het puntje van mijn lul nog net in haar mond bleef. Ze gebruikte nu beiden handen in combinatie met haar mond om mij klaar te laten komen. “Wat kan je dit toch goed” kreunde ik. Bo keek me geil aan maar ging snel weer verder.

Ze bracht een van haar handen naar haar poesje en begon zichzelf te vingeren. Ze leek aan te voelen dat ik ging komen en verlangzaamde dan de snelheid waarmee ze mij aan het pijpen was, om mijn hoogtepunt maar zo lang mogelijk uit te stellen. Ze stopte even met pijpen en smeerde het vocht van haar poesje over mijn penis heen. Daarna nam ze mijn lul weer in haar mond. Ze vingerde zichzelf ondertussen ook nog naar een hoogtepunt, ze stopte even met pijpen terwijl ze schokkend klaarkwam. Ze ging weer verder en gebruikte nu ook haar tong voor extra effect. Ze zette nu beide handen om mijn lul en had nu alleen het topje van mijn lul nog in haar mond. Ze merkte dat ik ging komen en haalde mijn penis uit haar mond en begon mij af te trekken. Ik kon het niet langer volhouden en spoot mijn lading over haar borsten en gezicht heen.

Dat is fijn wakker worden zeg ik tegen haar. Ze kijkt me blij aan terwijl ze mijn sperma met haar vingers oplikt. Als jij je op gaat frissen dan maak ik vast een ontbijt voor ons. Ik deed een onderbroek aan voor het geval er iemand langskwam zodat ze me niet helemaal naakt zouden zien. Ik kwam naar beneden en liep naar de keuken om wat spullen te pakken voor een ontbijtje. De deurbel ging weer af.

Ik liep naar de deur toe om te kijken wie er aanbelde, het was Tessa een vriendin van Bo. Ze had mij wel vaker in een zwembroek gezien dus wat maakt een onderbroek nu voor verschil dacht ik bij mezelf. Tessa is net als bo 1.70 maar heeft een lekker dikke kont en een goed gevulde C cup. Daarnaast heeft ze een heerlijk afgetraind lichaam. Ik heb me ook zeker op haar wel een aantal keer afgetrokken.

Goedemorgen, net wakker vraagt ze. Ja zoiets antwoord ik. Ik zie haar ogen vlug over mijn lichaam gaan en ze blijft even hangen bij mijn boxer, maar gaat dan weer verder met haar verhaal. Ik vroeg me af of Bo hier was, ze heeft gisteren namelijk niet geappt dat ze is thuisgekomen van mijn feestje. Nu had ze maar 1 glaasje wijn op maar toen ik vanochtend langs haar huis ging was ze daar ook niet. Dus ik ga nu langs bij mensen waar ze misschien is gaan schuilen... nog voor ze haar zin af kon maken kwam Bo van boven naar beneden gestormd en haastige zich naar haar tasje. Klote zegt ze ik ben vergeten Tessa te appen straks komt ze hier nog langs. Ze was nog steeds helemaal naakt en had nog steeds een beetje sperma in haar haar zitten. Toen ze haar telefoon vast had keek ze naar mij en zag ze Tessa in de deuropening staan.

Mijn lul werd weer een beetje hard en Tessa had dat vanuit haar ooghoek gezien, ze keek me even geil aan en gaf mij een knipoog maar richtte toen haar aandacht weer naar Bo. Ze lachte en zei, ik wist wel dat je het zou doen. Ik keek haar verbaast aan. Ze heeft al jaren een oogje op je maar durft dat tegen niemand te zeggen omdat je een beetje nerd bent. Kan ik mee inkomen lachte ik terug. Iemand met haar sociale status die met mij uitgaat zou op de middelbare school compleet voor gek verklaard worden, dacht ik bij mezelf. Alsjeblieft zeg nog niets tegen de rest zei Bo tegen Tessa. Ik zeg niets, ik ben al lang blij dat ik gelijk had zegt ze terug. Ik vertel je vanavond alles als ik terug ben van werk, zegt Bo terwijl ze weer terug naar boven liep.

Ik ga ondertussen weer verder met spullen pakken voor ons ontbijt. Eet je mee vraag ik aan Tessa, ze stond zo te zien weer op het punt om weg te gaan. Nee dankje ik heb al ontbeten en het is nog te vroeg voor lunch. Zeker weten, vraag ik. Nou ja vooruit dan, maar van wat ik net zie staat er volgens mij geen worst meer op het menu. Ik lachte, je weet maar nooit er is genoeg worst voor iedereen. Tessa beantwoorde een aantal appjes op haar telefoon terwijl ik terugliep naar de keuken om de laatste dingen nog op te halen. Ik hoor Tessa achter mij aan komen lopen, ahh mooi dat je hier bent kan je dit misschien nog meenemen. Ineens trok ze mijn boxer naar beneden, pakte mijn penis vast en begon deze te bekijken. Uhhh wat is dit vroeg ik, ohh maakt niet uit hoor ik heb aan Bo gevraagd of ik jou penis even mocht zien voor referentie van het verhaal. Ze bestuurde mijn penis aandachtig, en gaf er zelfs een paar kleine rukjes aan.

Mooi he, bo was weer terug van boven en had zich zo te zien een beetje opgefrist. Ze had nog steeds geen kleren aan dus mijn penis werd nog een beetje harder. Ja hij is lekker groot en dik zei Tessa tegen Bo. Hij voelt ook heerlijk, ik kan er eigenlijk niet vanaf blijven. Ze kwam naar mij toe gelopen en begon me weer te zoenen. Haar handen dwaalde weer af naar mijn pik en ze begon nu samen met Tessa aan mijn penis te trekken. Bo ging net als Tessa op haar knieën zitten, ze keek Tessa even geil aan en begon mij toen weer te pijpen. Ze haalde mijn penis weer uit haar mond en hield deze voor de mond van Tessa, ze begreep de hint en nam mijn lul in haar mond. Net als bo gisteren probeerde ze hem ook zo ver mogelijk in haar keel te kregen, wat een heerlijk gezicht. Beide dames wisselde nu af met mij pijpen.

Bo merkte dat ik weer bijna ging komen en ze wilde mij natuurlijk zelf klaar laten komen. Ze voerde de snelheid iets op en niet veel later kwam ik klaar in haar keel. Ze slikte deze keer alles netjes door en er bleven ook geen restjes achter. Ze draaide zich om en stak haar kontje omhoog. Ik snapte meteen wat de bedoeling was en zette mijn lul tegen haar schaamlippen aan, en duwde mijn pik in een keer in haar. Beide kreunde we hard, ze was alweer flink geil want heel haar kutje was al doorweekt.

Ik zette mijn handen op haar kont en begon langzaam het tempo op te voeren. Ik begon nu op snelheid te komen en elke keer als ik diep in haar stootte kreunde ze hard. Tessa had al even naar ons staan kijken en had toch besloten mee te gaan doen. Alhoewel ze helleaas nog steeds al haar kleren aan had wreef ze over de klit van Bo, waardoor Bo nog meer geluid ging maken. Ik stootte nu hard en snel in Bo’s lichaam, “jaaaahhhh.. ga… zo… door…” riep ze tussen de stoten door. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Tessa met haar hand in haar broek was gegaan en dat ze zichzelf aan het vingeren was, ze gaf me weer een geile knipoog. Bo gaf aan dat ze bijna aan haar hoogtepunt zat, dus ik begon nu echt op haar in te beuken. Ik voelde haar kutje samentrekken om mijn penis gepaard met een luide kreun van Bo. Ik trok mijn penis uit haar terug en ze blijf even uithijgen op de grond. Maar niet voor lang, ze stond meteen weer op en zei tegen Tessa, kom op nu jij. Ik keek haar verbaast aan, we hadden het net pas voor de tweede keer gedaan en ik mocht nu al een andere meid neuken. Wow wat een droommeid dacht ik.

Ik liep naar Tessa toe en begon haar te zoenen, ze zoende terug eerst aarzelend maar daarna met steeds meer overtuiging. Ik wisselde het zoenen af met haar en bo. Ondertussen maakte ik haar broek los, ze trok zelf haar broek naar beneden en ik deed haar shirt uit. Ze stond nu voor me met alleen een slipje en een bh aan. Ze maakte haar bh los en ik werd gegroet door haar prachtig volle C cup. Ik begon met het likken en zuigen van haar tepels, dit werd gewaardeerd met een zacht kreuntje uit haar mond. Bo was zich ondertussen een beetje aan het vervelen, ze dook naar benden en naar het slipje van Tessa mee. Tessa had net als Bo ook een helemaal glad kutje. Bo stak 2 vingers in het kutje van Tessa, dat had ze niet verwacht want ze beantwoorde het met een harde kreun. Terwijl Bo Tessa aan het vingeren was had ze mijn penis alweer in haar mond genomen. Met haar vrijehand was ze mijn aan het aftrekken terwijl ze met haar tong heerlijk rondjes maakte over het topje van mijn pik.

Kom we gaan even op de bank zitten zei ik dat is makkelijker, dames eerst. Bo trok mij aan mijn penis mee naar de bank toe. Tessa en bo gingen allebei op hun knieën op de bank zitten. En staken netjes hun kont omhoog. Ik plaatste mijn lul voor Tessa’s gleuf en duwde deze langzaam naar binnen. Ze was geen maagd meer zo te merken. Langzaam begon mijn lul haar kut op te vullen en ze begon steeds harder te hijgen. Ze was net zo strak als Bo misschien nog wel wat strakker. Bo en Tessa keken elkaar geil aan en begonnen elkaar ook te zoenen. Ik stak een paar vingers in Bo’s kutje en begon haar te vingeren terwijl ik Tessa aan het neuken was. Na een tijdje dit standje te gedaan te hebben haalde ik mijn vingers uit Bo’s kut en plaatste mijn handen op de borsten van Tessa. Ik stond helemaal over haar heen en ik begon haar hard te neuken met snelle diepe halen. Tessa’s gehijg ging nu over in een luid gekreun. Niet veel later voelde ik haar kut samentrekken om mijn lul. Ik trek mijn lul uit haar terug en stop hem in het kutje van Bo. Bo had zichzelf ondertussen zitten vingeren en zat ok alweer tegen een hoogtepunt aan. Ik zet mijn handen weer op haar reet en beuk net als eerder die ochtend hard op haar in. Ze probeerde iets te zeggen maar er kwamen alleen maar kreunen van genot uit haar mond. Niet veel later komt ook Bo weer klaar.

Ik trek mij weer terug uit Bo en stop mijn pik weer terug en Tessa’s kutje ik stop mijn lul er een paar keer helemaal in en haal hem er dan weer helemaal uit. Hetzelfde doe ik dan weer bij Bo. Zo wissel ik een aantal keer af tussen beide dames. Wat een heerlijk gevoel om twee prachtige dames zo te mogen doen. Maar nu wilde ik ook Tessa haar lichaam bewonderen terwijl ik haar neuk, ik draaide haar op haar rug. Ze spreidde haar benen al, ik zette mijn pik weer voor haar kut en begon haar weer heerlijk te neuken. Haar lekkere borsten bewogen mee op het ritme van mijn stoten. Ik begon een van haar borsten te likken terwijl ik haar aan het neuken was, haar kreunen werden steeds luider. Na dit even gedaan te hebben stopte ik met likken en begon ik haar harder te neuken. Ik begon wel een een beetje moe te raken dus ik pakte haar op van de bank en ging zelf zitten, zonder dat Tessa van mijn lul af was geweest. Tessa begon mij nu te berijden, wat een prachtig uitzicht had ik toch. Ze bracht haar gezicht naar mijn gezicht en begon me nu te zoenen terwijl ze me aan het berijden was. Ik pakte haar borsten en begon deze te masseren, wat een lekkere tieten had deze meid toch.

“Hey ik wil ook nog een paar rondjes rijden” riep Bo. Dus een beetje opschieten. Tessa voerde het tempo nu wat op, Bo droeg ook haar steentje bij en begon met haar vingers over Tessa’s klit heen te gaan. Het gehijg van Tessa werd nu steeds luider, en weer voelde ik haar kut samentrekken om mijn penis. Ze ging staan en mijn penis floepte uit haar. Meteen werd haar plaats ingenomen door Bo, ook zij begon mij te zoenen maar dan met meer passie dan Tessa. Zo was Bo mij een tijdje liefdevol aan het berijden. Ik besloot dat het tijd was om een einde te maken aan deze heerlijke vrijpartij, ik sloeg mijn armen om haar heen en begon weer hard in te beuken op haar kutje, ze begreep wat de bedoeling was en pakte mijn ritme in tegen gestelde richting op. Ik stond op en legde haar op haar rug op de bank naast Tessa. Na nog een paar keer op haar ingebeukt te hebben trok ik me uit haar terug, beide dames kwamen nu op hun knieën voor mij zitten. Ik trok mij af en kwam klaar ik spoot mijn lading over beide gezichten heen en ook een beetje over de borsten van beide dames.

Ze waren allebei te uitgeput om het af te wassen, dus likte ze het van hun gezichten af. Ze gingen beide weer terug op de bank liggen, het was een ontzettend geil gezicht. Ik pakte mijn telefoon van de tafel af en maakte een foto van mijn prachtige uitzicht. Als herinnering zei ik, geen zorgen ik deel hem met niemand.

Mijn maag liet van zich horen, he verdomme zei ik. Hebben we nog steeds niet gegeten.

Tessa en Bo liepen naar boven toe om zich weer op te frissen onder de douche. “En wat vond je ervan?” Vroeg Bo aan Tessa. Heerlijk die pik vult je ook helemaal op.

Ik lachte en dacht bij mezelf, gisteren had ik nog niet eens een meisje gekust en vandaag heb ik twee van de mooiste meiden geneukt.

De douche boven sprong aan, en ik kon eindelijk verder met het dekken van de tafel.

Word vervolgd.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Eerste KeerDoor: Leolekkertje
Gelezen: 1286x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Ontmaagding, Onverwacht, Vingeren, Seks, Sex, Geil
24-03
7.1
:: Onderdanig KassameisjeDoor: Nerobixx
Gelezen: 15569x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Keelneuken, Onderdanig, Tiener, Jong, Blinddoek, Handboeien
23-03
8.2
:: Merel In De SteengroeveDoor: Fotograaf
Gelezen: 22251x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Jong, Ontmaagd
21-03
9.1
:: Blijven Logeren - 4Door: Hottie
Gelezen: 4693x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Sterretje, Poesje, Piemel
20-03
9.3
:: Buurmeisje Is GeilDoor: Boykuh007
Gelezen: 8341x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
7.8
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 15490x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 18711x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 23641x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 24833x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 14461x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 35203x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 15465x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 23718x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 23454x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 25176x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net