Opwindend.Net
Datum: 08-08-2018
Stemmen: 125x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 24960x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Zo Vader Zo Zoon
Door Koosje Meinders - Zoek naar meer...

De hele nacht had ik liggen woelen in mijn bed. Het was nu al een week officieel een hittegolf en vooral ’s nachts was het niet te harden. Het kwik zakte ook in de nachten niet meer onder de twintig graden. En ondanks het feit dat ik naakt sliep met slechts een dun laken kon ik slecht slapen door de hitte. Deze slapeloosheid werd nog eens versterkt door een broeierig gevoel tussen mijn benen wat werd aangewakkerd door die hitte. Ik was een net gescheiden jonge vrouw van dertig en zag er niet onaardig uit. Ik had een welgevormd lichaam met een flinke cup c en kort donkerbruin haar. Die nacht hield ik het gewoon niet meer en ik wist niet wat ik met mezelf aan moest. Dan weer lag ik op mijn rug, dan weer op mijn buik en af en toe trok ik het klamme witte laken strak tussen mijn benen. Tegen een uur of vijf viel ik eindelijk in slaap en een paar uur later werd ik zwetend wakker door de felle zon die door de kieren van mijn gordijnen naar binnen scheen. Het was alweer erg warm geworden in de slaapkamer doordat de zon vol op het platte dak van de dakkapel scheen waaronder mijn bed lag.

Ik keek op mijn horloge en zag dat het half twaalf was geweest. Ik was nog steeds opgewonden en besloot niet te douchen om niet de dierlijke geur van mijn gebruinde lichaam af te spoelen. Daarentegen deed ik meteen een doorschijnend wit slipje aan en trok een dun gebloemd zomerjurkje over mijn hoofd.Toen ik even later wat verveeld beneden aan de eettafel zat kreeg ik geen hap door mijn keel. Het duurde dan ook niet lang of ik besloot om mijn pas gesmeerde boterham weg te gooien. Terwijl ik mijn bord wilde leeggooien in de prullenmand viel tussen de vuilnis mijn oog op een bonnetje van de sauna waar ik de week daarvoor was geweest en ik wist meteen wat mij te doen stond. Nog geen tien minuten later zat ik in de auto op weg naar de sauna. “Er zal wel niemand zijn met dit hete weer”, dacht ik. Dat vond ik niet erg want dan was ik lekker alleen in de stiltesauna op het buitencomplex waar normaal ook al weinig mensen kwamen. Bovendien kon ik lekker ongegeneerd naakt zonnen in de tuin van het saunacomplex.

Het was geen grote sauna. Binnen had je een kleedruimte, een paar douches, een klein barretje, een sauna, een stoomcabine en een infraroodcabine. Buiten had je een tuin met een gazon met wat ligstoelen met achter in de tuin een wat grotere stiltesauna. Ik kwam een beetje gehaast binnen en was een beetje buiten adem. Waarschijnlijk omdat ik nog steeds opgewonden was. Want van het korte autoritje kon ik nauwelijks moe zijn geworden. Ik groette de eigenaar vluchtig en griste de aangereikte sleutel uit zijn hand en haastte mij naar de kleedkamer. In de kleedkamer bleek dat ik niet de enige was die op het idee gekomen was om met dit hete weer naar de sauna te gaan. Een vader met een tienerzoon en dochter waren ook net aangekomen en waren net begonnen met uitkleden. Het waren allebei plaatjes van kinderen. Ik schatte ze op ongeveer zestien of zeventien jaar. Het meisje was tenger met donkerblond golvend haar. Ze had voor haar leeftijd hele grote zachte witte borsten die ze zojuist uit haar bh had bevrijd. “Wat een mooie meid”, dacht ik bij mezelf en ik voelde gelijk de broeierigheid tussen mijn benen weer toenemen.

Die jongen mocht er ook zijn. Ook hij was mager en had een mooie bos blonde krullen. Hij stond wat onhandig in zijn boxershort en ik merkte dat hij zich wat ongemakkelijk begon te voelen toen hij mij zag binnenkomen in mijn weinig verhullende zomerjurkje. Om de spanning nog wat op te voeren trok ik meteen het jurkje over mijn hoofd en toen ik voor hem stond in mijn doorschijnende witte slipje zag ik dat hij het zichtbaar moeilijk begon te krijgen. Mijn donkerbruin geschoren schaamhaar was zichtbaar achter het dunne katoenen stofje en ik zag dat er zich onmiddellijk een paal in zijn losse boxershort begon af te tekenen. Tot overmaat van ramp voor de mooie jongen glipte zijn paal een paar seconden later uit zijn gulp. Ik glimlachte naar hem en zag dat deze glimlach zijn enorme lul alleen maar dikker en groter maakte. Ik zag zijn zus een beetje beschamend naar mij kijken terwijl hij even snel het velletje naar achter trok en daarna probeerde zijn hard geworden lul terug in zijn boxer te duwen, wat hem niet lukte overigens. Gelukkig liep zijn vader net naar de douches en had hij niet gezien wat er zich zojuist had afgespeeld.

Toen ik mijn slipje en mijn jurkje had opgeborgen in de locker haastte ik mij naar de douches. De jongen en het meisje waren achtergebleven in de kleedkamer. Waarschijnlijk zodat de jongen zijn mokerharde genotsstaaf tot bedaren kon brengen voordat hij en zijn zus naar de douches zouden gaan. Terwijl ik de doucheruimte binnenkwam zag ik dat de vader van de twee kinderen ook niet onbemiddeld was. Net als zijn zoon schatte ik het apparaat tussen zijn benen op ongeveer achttien tot twintig centimeter in gevechtstoestand. Ook de vader was tenger en zijn gebruinde lichaam was wat gespierder dan dat van zijn zoon. Ook de knuppel van de vader reageerde onmiddellijk toen ik binnenkwam. Ik zag uit mijn ooghoeken dat het met schokken langzaam omhoog aan het komen was waardoor de vader snel besloot om de douches te verlaten. “Nou, dit wordt nog wat”, dacht ik terwijl ik onder de douche mijn vinger een paar keer door mijn kletsnat geworden doos liet gaan.

Ik besloot onmiddellijk om naar de wat grotere stiltesauna in de tuin te gaan. “Daar ziet niemand mij”, dacht ik. Ik zag dat de vader zojuist de gewone sauna was binnen gegaan dus ik verwachtte dat ik in de buitensauna ongestoord kon liggen. Toen ik klaar was met douchen haastte ik mij naar buiten en even later lag ik naast de kachel in de sauna terwijl ik dacht aan wat ik zojuist had gezien in de kleedkamer en in de douche. Terwijl ik aan de enorme piemels van de blonde jongen en zijn vader dacht haalde ik stiekem mijn vinger door mijn nat geworden gleuf. De ingang van de sauna zat aan de andere kant van de kachel en aangezien het een donker hoekje betrof, was ik niet goed zichtbaar voor mensen die naar binnen kwamen. Ik voelde net de eerste schokken van een opkomend orgasme toen ik onderbroken werd door de broer en zus die zojuist binnen kwamen lopen. Zij zagen mij niet en ik besloot om mezelf niet kenbaar te maken aan het tweetal. Het tweetal ging naast elkaar schuin tegenover mij zitten in het lichtere gedeelte van de sauna. Ik zag dat de lul van de jongen nog steeds half stijf naar voren stond. “Wat had jij daarnet”, vroeg het meisje uitdagend aan de jongen. “Kon je je weer eens niet inhouden”, vervolgde ze plagend. Een beetje beschaamd keek de jongen weg terwijl het zusje haar broertje veronachtzaamd met haar dunne vingers over zijn dijbeen streek. Ik zag dat zijn paal weer langzaam omhoog kwam en niet veel later stond hij recht omhoog tot boven zijn navel. “Wauw”, dacht ik. “Wat een neukmachine”. Niet veel later zag ik dat de jongen quasi-ongeïnteresseerd de hand van zijn zus vastpakte en haar dunne vingertjes met kracht om zijn lul duwde. Ik geloofde mijn ogen niet! “Dit kan niet waar zijn”, dacht ik.

“Nee, niet doen”, zei het meisje met overslaande stem. “Ben je gek geworden?” Het meisje probeerde wanhopig de hand die de jongen op zijn staaf duwde weg te trekken met haar andere hand. Terwijl ze aan het tegenstribbelen was stak de jongen opeens zijn tong in de mond van het tengere meisje en liet hij haar handen los. Hij liet zijn vingers nu door de natte gleuf van het jonge meisje glijden terwijl hij met zijn andere hand haar zachte borsten beroerde. Het tegenstribbelen van het jonge meisje verdween langzaam en veranderde in berusting. Twee minuten later ging die berusting over in zichtbare gretigheid. Toen de jongen dat door had pakte hij haar hoofd en duwde hij het met lichte dwang naar beneden richting zijn keiharde genotsstaaf. Ook hier was bij het jonge meisje eerst een lichte tegenstribbeling merkbaar, maar ook deze verdween niet veel later. Als een professional zoog ze even later zijn twintig centimeter harde lul met gretige halen af. Terwijl de jongen zich door zijn zus liet afzuigen zag hij mij opeens zitten in de hoek. Hij schrok heel even maar ik reageerde ad-rem met een goedkeurende knipoog. Toen hij dat zag ging hij verder achterover leunen en liet hij zich verder ongestoord afzuigen door de prachtige jonge meid. Het meisje lag inmiddels op haar zij terwijl ze haar broer gulzig afzoog. Haar natte liefdesnest was vanuit mijn positie goed zichtbaar en stond een klein beetje geopend. Af en toe liet de jongen zijn vingers er doorheen glijden.

Na een minuut of drie stond de jongen op en legde hij zijn zus op haar rug op het sauna bankje en begon haar flink hard te neuken. Zijn zus had nog steeds niet door dat ze werd bekeken vanuit de hoek en de kleine zachte gilletjes veranderde langzaam in steeds harder wordend gekreun. Terwijl ze beiden tegelijkertijd tot een hoogtepunt kwamen hoorde ik opeens de saunadeur opengaan en zag ik de geschokte blik van de vader die zijn zoon zijn lusten zag botvieren op zijn dochter. “Wat doe je?” schreeuwde hij. Maar de zoon, die net bezig was om klaar te komen, reageerde niet meer op de boze woorden van zijn vader en ging ongegeneerd door met pompen. Toen de vader dit doorkreeg deed hij resoluut twee passen naar voren en trok hij zijn zoon van zijn dochter af. Terwijl hij de jongen van het meisje aftrok sproeide de lul van de jongen tegelijkertijd schokkende slierten sperma door de sauna. Het was net alsof de jonge jongen in slowmotion zaad aan het pissen was terwijl zijn vader hem in een boog van zijn dochter af trok. Klodders sperma slingerden door de hele sauna. Het meisje, dat beduusd op de saunabank was blijven liggen had dikke klodders sperma op haar witte buik, borsten en lieve gezichtje. Zelfs ik kreeg een paar klodders van zijn lauwwarme geil over mijn lijf en in mijn gezicht.

De vader gaf beide tieners een uitbrander en gebaarde ze resoluut de sauna uit. Met hun hoofden schuldbewust naar beneden gebogen verlieten de tieners de sauna. Toen pas zag de vader mij zitten in de hoek. Hij was zichtbaar geschrokken. Maar die schrik veranderde toen hij de klodders sperma van zijn zoon op mijn gebruinde lijf zag. Meteen begon zijn lul schokkend omhoog te komen. De vader stamelde nog: “Eh, sorry dat u hier getuige van moest zijn”. Maar ik antwoordde heel nonchalant: “ach, het zijn tieners en die hebben nu eenmaal last van hun hormonen”. En terwijl ik de zin met een glimlach uitsprak zag ik dat de lul van de ouwe heer inmiddels bijna vijfenveertig graden omhoog was gaan staan. “Wat een enorm apparaat”, dacht ik “Die is nog veel groter dan dat ik mij had voorgesteld”. Met een overslaande stem van geilheid probeerde ik nog wat tegen de vader te zeggen: “Hoe komen jullie toch aan die grote pikken?”, floepte ik er zomaar uit. De man bedacht zich geen moment en liep met zijn tweeëntwintig centimeter dikke pik in mijn richting en duwde hem zonder pardon in mijn mond. Net als bij zijn zoon zette hij met beide handen kracht op mijn achterhoofd zodat zijn lul diep in mijn keel verdween totdat ik moest kokhalzen. “Zo vader zo zoon”, dacht ik terwijl ik weer op adem kwam. Maar voordat ik de kans had om op adem te komen pakte hij mijn hoofd met beide handen weer vast en begon hij mij ruw in mijn mond te neuken met zijn keiharde lul. Af en toe stopte hij als hij merkte dat ik bijna flauwviel vanwege gebrek aan zuurstof. Ondanks het gebrek aan zuurstof en de kokhalzende pijn was ik geiler dan dat ik ooit was geweest.

Na ongeveer drie minuten stopte hij met het beuken in mijn mond en terwijl hij zijn lul terug trok kwam hij met zijn gezicht naar mij toe en stopte zijn tong diep in mijn mond. Met zijn sterke armen draaide hij mijn lichaam op mijn buik en voordat ik er erg in had duwde hij met dwang zijn paal in mijn kont. “Aaaah….niet in mijn reet!”, schreeuwde ik. Maar deze dekhengst was kennelijk net zo doof als zijn zoon. Hij trok zijn lul even kort terug en spuugde drie dikke ladingen spuug op mijn poepgaatje en wreef het er met zijn grote handen in. Daarna duwde hij in één stoot zijn volledige tweeëntwintig centimeter tot diep in mijn aars en begon hij weer met stoten. Terwijl ik keihard in mijn kont geneukt werd had ik inmiddels het ene na het andere orgasme en schreeuwde ik het uit. “Jaah, Ga door geile dekhengst! Neuk me! Neuk me!” Een paar seconden later trok hij zijn lul terug uit mijn reet en duwde hij hem in mijn mond. Diepe ladingen zaad brulde hij in mijn mond terwijl hij schreeuwend klaarkwam. Ik probeerde alles door te slikken maar hij spoot zoveel pap dat het er aan alle kanten uit droop. Het geil droop langs mijn kin naar beneden over mijn borsten. Voor het laatste restje trok hij zijn paal terug en schudde hij zijn zak vakkundig leeg in mijn gezicht. Daar waar ik eerder die middag zo naar had verlangd was uitgekomen. Wat een dag! Wat een genot!

[Wil je meer van zulke geile verhalen lezen? bestel 'De Postorderbruid' van Koosje Meinders bij alle bekende internetboekhandels]

Zoek naar meer verhalen van Koosje Meinders...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Goed Gelovig - 3Door: Jonl
Gelezen: 2264x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-02
9.3
:: Studente Masseert Oudere... - 1Door: Bas_Here
Gelezen: 12002x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage Pijpen Studente
14-02
8.7
:: Goed Gelovig - 2Door: Jonl
Gelezen: 11504x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.6
:: Goed Gelovig - 1Door: Jonl
Gelezen: 20001x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
7.9
:: KSG - Inleiding En ADoor: Peter1948
Gelezen: 6058x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voorlichting, Anaal, Rimmen
12-02
6.5
:: In De SchuurDoor: Glacian
Gelezen: 19232x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-02
8.4
:: Een Lieve Nerd - 4Door: Hottie
Gelezen: 9329x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.2
:: Hardlopen In Het BosDoor: Bartloper
Gelezen: 18093x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
10-02
8.7
:: Saskia's Huiswerk - 7Door: Vlrdngr
Gelezen: 12102x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-02
9.4
:: Dana Moet Kiezen - 3Door: Ziva
Gelezen: 9460x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zoenen, Pijpen, Beffen, Neuken, Ontmaagd, Verliefd, Doggy, Missionaris
09-02
8.9
:: Personal Assistent - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8258x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pokeravond Deel 2
09-02
9.0
:: Ik Help Je Pap - 4Door: Certainitch
Gelezen: 15284x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturberen, Dirty Talk, Papa
09-02
8.4
:: De Bikerclub - 24Door: Muis
Gelezen: 3643x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blond, Hoertje, Prostitutie, Tieners
09-02
8.3
:: Fynn Slot - Valentijnsdag 2Door: Peter1948
Gelezen: 4442x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Viertal, Oraal
09-02
8.8
:: Ruby 4 (plezier...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3616x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net