Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 8279x
Lengte: Gemiddeld
Kampioen - 2
Door Amber2 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kampioen - 1

Het was alweer een tijdje sinds ik een goede neukbeurt had gehad. De laatste die ik me kan herinneren is de neukbeurt met Ron. Desondanks dit ontzettend geil was sta ik inmiddels al drie maanden droog. Ik was opzoek naar ‘vers vlees’. Ik hoopte op een goede stevige pik. Zelfs een jonger iemand zou ik doen.

Nog een aantal weken gingen voorbij. Tot school weer begon en het nieuwe voetbalseizoen. Tijdens de eerste ‘groepsmeeting’ liep ik meteen richting Ron. Die me helaas moest te leurstellen door te vertellen dat hij nu een vriendin had. Godverdomme balen man. Was het eerste wat door mijn hoofdschoot. Bij de club hoefde ik ook al nergens op te rekenen.

Op school kwam ik al gauw een bekend gezicht tegen. Lies. ‘He lies hoe gaat het?’. ‘Jawel goed, zeg zit je ergens mee?’. ‘Ja maar dat kan jij niet verhelpen’. ‘Oh het maakt niet uit welk probleem het is ga naar Johnny’s voor de oplossing, moet gaan tot straks!’.

Johnny’s was een klein gebouw in het dorp. Ik dacht dat het verlaten was. Ik durfde er niet heen te gaan zonder back-up. Jan wou wel mee. Samen spraken we af om naar Johnny’s te gaan.

Toen we bij Johnny’s aankwamen zei Jan ‘Oké tijd voor een wedje de eerste die bang is moet doen wat de stoere wil voor een dag deal?’. Zo’n uitdaging zou ik niet uit de weg gaan. Ik accepteerde.

Al snel gingen we naar binnen. De boel leek wel op instorten te staan. Ik snapte nog steeds niet hoe dit pand mij nou mijn extra vlees zou bezorgen.

Na een kwartier rondgedoold te hebben en niemand gevonden te hebben gingen we richting de uitgang. Alles liep normaal tot plots daarop eens een gil was. Jan schrok zich dood. Hij keek om en ik zei ‘Sorry kon het niet laten om je te laten schrikken. Dus win ik?’. Jan zette zijn trots opzij en zei prima meesteres u wint.

‘Oké kom na school naar mijn huis dan laat ik je zien wat ik in gedachte heb’.

Toen Jan bij mij thuis was aangekomen liep hij meteen naar mijn kamer. Op je knieën slaaf beval ik meteen. Hij gehoorzaamde tot mijn verbazing. ‘Oké test twee strippen nu!’. Jan luisterde opnieuw. Ik kon mijn ogen niet geloven een lul van 18cm zeker genoeg voor nu. Ik begon te strippen. In mijn ooghoek zag ik de pik van jan stijf worden. Langzaam werd hij stijf.

Kom hier slaaf nu! Weer luisterde hij. Staan. Beval ik. Hij stond op. Hmmm dus dit is jouw stok he? Prima lengte tijd om die stok water te geven. Ik begon hem te pijpen en af te trekken. Kennelijk was Jan dit niet gewend na nog geen 3 minuten gepijpt te hebben kwam hij in mijn mond klaar. Ik slikte niks door ik gebaarde dat Jan op zijn knieën moest gaan zitten en zijn mond open moest doen. Aarzelend gehoorzaamde hij. Ik liet zijn zaad in zijn eigen bek druipen. Hij walgde er half van maar moest toegeven dat hij erger verwacht had.

Oh dit is nog maar het begin. Ga op mijn bed zitten in doggystyle nu! Jan wist niet goed wat hij moest denken. Al snel zat hij in doggystyle op mijn bed. Ik bond zijn enkels en polsen vast. Toen ik de deur opendeed schrok Jan wel iets. Daar kwam Lies binnen zetten. Lies was een 17-jarige meid met mooie borsten maar zonder kont. Echter ze had iets speciaals aan haar waar ook Jan nu achter zou komen. Lies was namelijk een shemale. Ze ging voor jan staan. ‘Dus jongen je wilt me zonder broek zien en me zuigen?’. Jan dacht dat ze likken bedoelde dus knikte ja. Daar kwam de verrassing de broek van Lies raakte net de grond toen Jan besefte wat er ging gebeuren. Ik sloeg hem van achteren op zijn kont en liet mijn strap-on tegen zijn anus vallen. Wees blijf slaaf Lies is groter dan deze strap-on.

Zonder een reactie af te wachten duwde Lies haar pik bij Jan naar binnen in zijn bek. Hmmm voor een jongen kan hij goed pijpen was haar reactie. Dit was voor mij het teken om Jan anaal te nemen. Ik duwde de strap-on volledig in zijn kont. Tot aan mijn heupen toe. Jan kon niks anders doen dan schreeuwen en kreunen. Lies hield het veel langer vol dan Jan. Pas na 11 minuten kwam ze klaar dit was voor mij het teken om ook te stoppen. Jan lag er verslagen bij.

Lies was nog niet helemaal klaar ik ging op jan liggen en liet Lies haar gang gaan. Omdat ze net was klaargekomen hield ze het lang vol af en toe slipte ze dan ook ‘per ongeluk’ haar pik in Jan zijn reet. Al snel kwam ze een tweede keer klaar.

Was dit gepland? Vroeg Jan. Een klein beetje reageerde Lies. Volgende week weer? Vroeg ik. In koor reageerde zowel Lies als Jan terug met ‘Your on girl’.

Dit zou een geile schoolperiode worden….

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Geluk Bij Een Ongeluk - 2Door: Realhot
Gelezen: 8982x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Verpleegster, Cowgirl
25-09
8.9
:: Oude Herinneringen, Nieuwe... - 3Door: Noor
Gelezen: 4947x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-09
9.3
:: Het Hockeymeisje - 2Door: Badjas
Gelezen: 11636x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags:
24-09
9.0
:: Survival - 4Door: Ladybird
Gelezen: 6686x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zweden, Excursie, School
23-09
9.1
:: Dominante Dames - 4Door: Rach&Tess
Gelezen: 8945x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Vernedering, Tieners
22-09
8.8
:: Geluk Bij Een Ongeluk - 1Door: Realhot
Gelezen: 19851x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster, Handjob, Cum In Mouth
22-09
8.8
:: Dominante Dames - 3Door: Rach&Tess
Gelezen: 7863x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Tieners, Moeder, Chantage
22-09
8.9
:: Dominante Dames - 2Door: Rach&Tess
Gelezen: 17228x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Tieners, Vernedering.
22-09
8.5
:: BijverdienenDoor: Sim
Gelezen: 16206x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
21-09
8.6
:: De Nachttrein - 3Door: MrSmiles
Gelezen: 8366x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dikke Kont, Grote Tieten, Pijpen, Kontgaatje, Sterretje, Vriendin, Vreemdgaan, Tepels
21-09
9.1
:: Survival - 3Door: Ladybird
Gelezen: 10908x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Survival, Zweden, School
20-09
8.8
:: Kamer - 2Door: Jonl
Gelezen: 8557x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
20-09
8.3
:: De Nachttrein - 2Door: MrSmiles
Gelezen: 11408x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Kont, Grote Tieten, Pijpen, Kontgaatje, Sterretje, Vriendin, Vreemdgaan, Tepels
20-09
8.7
:: Het Paardenmeisje - 4Door: Dannoo
Gelezen: 10034x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Kleine Tietjes, Kaal Kutje, Neuken, Pijpen, Beffen
19-09
8.9
:: Het Hockeymeisje - 1Door: Badjas
Gelezen: 27180x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-09
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 697