Opwindend.Net
Datum: 13-01-2019
Stemmen: 55x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 12547x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Gezellige Game Middag Met Een Goede Vriendin
Door Steef - Zoek naar meer...

Het was een regenachtige zaterdagmiddag, ik was zenuwachtig voor jouw komst. We kenden elkaar inmiddels al ruim 6 jaar van het VWO, en waren nu beide student. We hadden regelmatig nog contact, voornamelijk over games en studeren, dit heeft ons er toe doen besluiten om weer eens af te spreken. Ik kon niet langer wachten, ik had alles goed voorbereid: je lievelings-snack gekocht, lekkere chocolade, de games voorbereid, en heb zorgvuldig m'n haar gedaan en een luchtje opgedaan. Ik was er klaar voor, ik vond je al een tijdje leuk, maar gezien onze vriendschap wilde ik het risico niet nemen zonder er zeker van te zijn dat het wederzijds was.

Toen was het zo ver, de bel ging. Nog een laatste keer keek ik in de spiegel of alles goed was, om vervolgens jou te verwelkomen. Normaal gesproken ben je (en ik ook) niet zo van het knuffelen, maar dit keer was er een flinke omhelsing bij de deur. We hadden er beide erg zin in, de plannen waren er immers al een tijdje. Onder het genot van een lekkere kop thee en wat te eten praatten we een tijdje over onze studies en verdere bezigheden, het voelde goed. Mijn spanning verdween, en de gesprekken waren weer als vanouds.

Voor we verder gaan, zal ik ons even voorstellen. Ik ben Stefan, destijds 18 jaar, gemiddelde lengte, maar van onder goed geschapen, al vind ik dat zelf. De vriending die langskwam is Emma, een jaar ouder dan ik, een gezellige meid met bruiin haar en mooie borsten in een B cup.

Om het game-avontuur maar af te trappen liet ik je een nieuw spel zien, welke ik recentelijk had gekocht. Natuurlijk blijft zoiets nieti alleen bij laten zien, ik wilde jou het spel zelf laten ervaren. Dit was niet alleen omdat de afspraak daar om draaide, maar ook een tactische zet om met jou te kunnen flirten. Ik zag dat je het spel heel leuk vond, maar dat je toch nog wat moeite had. "Ik help je wel even, je kan beter dit doen", zei ik terwijl ik mijn hand op de jouwe legde, om zo de muis goed te besturen. Ik merkte dat je in eerste instantie een beetje schrok, maar het al snel fijn vond. Om dit af te tasten besloot ik na enkele minuten mijn hand weg te trekken, het ging immers ook hartstikke goed. Niet veel later trok je mijn hand weer naar je toe, "help me weer even, het lukt niet zo goed". Ik dacht bij mezelf, dit gaat de goede kant op, dus besloot ik een stap verder te gaan. Ik ging achter je staan en bracht mijn hoofd naar je schouder, om je zo extra goed te kunnen helpen. Je leek dit goed te vinden, dus liet ik mijn hoofd daar rusten en bracht m'n andere hand om je middel.

Na een tijdje zo gezeten te hebben besloot ik om even wat nieuwe snackjes te pakken, zodat we langer door konden gaan. Toen ik terugkwam en het eten neerzette gebeurde iets wat ik niet had verwacht, Emma paktte mijn hoofd en begon me te zoenen. Een simpele zoen eindigde al snel in een innnige tongzoen op mijn bed, waar we voor mijn gevoel wel een kwartier lang tongzoenend hebben gelegen. Het was heerlijk.

"Ik wil meer", zei Emma

"Wat uhh, bedoel je?", zei ik onzeker, wilde ze nou seks met mij?

Even later werd deze gedachte bevestigd, Emma streelde met haar hand over mijn strakke spijkerbroek. "Ik wil je lul" zei ze. Ze maakte mijn broek los en ik trok m naar beneden. Als een hongerige leeuw trok ze vervolgens mijn onderbroek ook naar beneden, en staarde naar mijn inmiddels harde lul. "Ik zal je eens even flink verwennen", zei ze terwijl ze aan mijn lul begon te trekken. Na enkele trekjes bewoog ze haar mond rustig naar m'n lul toe, terwijl ze me diep in mijn ogen aankeek. Het ging echt gebeuren, ik zou voor de eerste keer gepijpt worden! En dan ook nog eens door mijn grote liefde!

Langzaam begon ze met haar tong cirkeltjes te draaien om mijn eikel, dit moest ze vaker gedaan hebben! Kreunend genoot ik van dit geweldige gevoel en uitzicht. Ik wist dat ik dit niet lang vol zou houden, zeker niet nu Emma mijn lul steeds dieper in haar mondje nam. "Hmmmm, wat is ie lekker groot, die voel ik graag in me", hoorde ik haar zeggen, wat het voor mij te veel maakte, ik spoot mijn zaad heerlijk over haar gezicht heen, helemaal vol.

Geschokt zei ik "sorry sorry! Dat was niet de bedoeling". Emma vond dit echter helemaal niet erg! Ze kwam omhoog en zei met een geile stem "dit was slechts het voorproefje, ik wil je in me voelen!". Ze begon haar kleren uit te trekken, wat ervoor zorgde dat mijn lul gelijk alweer op volle sterkte kwam te staan. Ik zag haar mooie borsten en begon ze te strelen, ik had nog niet vaak zulke mooie gezien!

Al snel trok ze me op bed, en pakte mijn lul vast om richting haar gladgeschoren kutje te begeleiden. Niet alleen was ik voor de eerste keer gepijpt, ik zou die middag ook nog eens voor de eerste keer neuken, de middag kon niet meer stuk. Voorzichtig zette ik mijn eikel op de ingang van haar kutje, aftastend waar ik druk moest zetten. Langzaam aan durfde ik mijn lul steeds verder in haar te duwen, en aan het kreunen van Emma te horen ging dit goed. Toen ik eenmaal volledig was bleef ik even stilliggen, wennen aan het heerlijke gevoel van haar natte kutje om mijn neukstaaf. Ik voelde mijn lul kloppen tijdens de rustige bewegingen die ik durfde te maken. Ik begon steeds sneller te bewegen, wat ervoor zorgde dat jij steeds harder begon te kreunen. Ik hield het niet lang meer, nog geen minuut nadat we waren begonnen voelde ik dat ik klaar zou komen.

"Ik ga spuiten", zei ik snel.

"Kom in me, ik wil je zaad voelen!", gaf Emma als antwoord.

Even later had ik het heftigste orgasme wat ik ooit heb gevoeld. Ik voelde hoe elke druppel zaad die ik over had in jouw kutje werd gespoten, wat er voor zorgde dat ook jij klaarkwam. Natrillend hebben we nog een tijdje op bed geknuffeld en gezoend, genietend van wat er was gebeurd. Helaas moest ze alweer naar huis, na ons om te hebben gekleden gaven we elkaar een afscheidszoen en is ze naar huis vertrokken. Ik heb wekenlang gemasturbeerd op de gedachten van deze gebeurtenis, en hoopte dat we snel nog een keer zouden afspreken.

Zoek naar meer verhalen van Steef...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Onderdanig KassameisjeDoor: Nerobixx
Gelezen: 12856x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Keelneuken, Onderdanig, Tiener, Jong, Blinddoek, Handboeien
23-03
8.2
:: Merel In De SteengroeveDoor: Fotograaf
Gelezen: 20856x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Jong, Ontmaagd
21-03
9.1
:: Blijven Logeren - 4Door: Hottie
Gelezen: 1782x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Sterretje, Poesje, Piemel
20-03
9.6
:: Buurmeisje Is GeilDoor: Boykuh007
Gelezen: 3125x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
7.9
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 14586x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 18341x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 23302x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 24063x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 14317x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 34416x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 15401x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 23581x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 23293x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 25010x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 16356x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net