Opwindend.Net
Datum: 02-02-2019
Stemmen: 168x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 22531x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Competitie Zwemmen
Door Verhalendoorgeilmeisje - Zoek naar meer...

Het is weer zo een avond. Zo een vrijdagavond dat al mijn vrienden zich klaarmaken om uit te gaan en ik net de kotjes van het zwembad binnenkom. Ik heb training van 19u30 tot 22:15 en net als elke week zal het weer stevig zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van competitie zwemmen, maar soms wil ik ook gewoon is gaan feesten. Gelukkig is het allemaal wel leuk omdat ik het kan doen met mijn beste vriendinnen die ik al jaren ken en natuurlijke de knappe en leuke jongens. Je vindt overal wel mooie jongens maar op het zwemmen zijn er toch wel een paar echte knapperds. Ik ben een meisje van 16 jaar en met mijn slank en lichtjes gespierd lichaam, mooie en volle kont en kleine maar fijne borstjes krijg ik ook wel genoeg aandacht maar er is nooit echt iets gebeurd.

Na het omkleden lopen we met alle meisjes het zwembad binnen. Ik geef iedereen een kus op de wang tot hij plots voor me staat. Daan. Buiten het feit dat hij heel knap is, hebben hij en ik onlangs een avontuurtje gehad met naaktfoto's, maar dat weet niemand. Ik geef hem ook een kus en zonder dat iemand het ziet knijpt hij even in mijn kont. "Wat ben je toch lekker Emma", fluistert hij in mijn oor. Niet alleen begint mijn hart sneller te kloppen maar ik krijg weer die welbekende kriebel in mijn onderbuik. Oh wat kan hij mij geil maken!

Tijdens de training kunnen we natuurlijk niet zo veel praten, maar telkens als hij de kans krijgt, flirt Daan met mij en komt hij aan mijn kont. Zelf kan ik er ook wel wat van en als we beide aan de kant staan wrijf ik snel maar heel duidelijk over zijn zwembroek. "Niet te hard worden hé" zeg ik zonder dat iemand anders het hoort.

Na de toch wel weer vermoeiende training staan we met zen allen onder de douche en precies alsof het afgesproken is gaat iedereen opeens weg, behalve Daan en ik. We praten nog wat, maar hebben beide ook door dat we hetzelfde willen. Plots komt hij dichter bij mij staan dan normaal en voel ik zijn hand weer op mijn kont. Ik wil omhoog kijken en nog een grapje maken over het feit dat hij niet van me af kan blijven maar dan voel ik zijn lippen op de mijne. Wow. Nu heb ik wel al een paar jongens gekust, Daan zijn lippen zijn echt wel heel zacht. Zachtjes duw ik mijn tong in zijn mond, ik wil meer. We beginnen met een passionele tongzoen. Ondertussen voel ik zijn handen nog op mijn kont en ga ik met mijn hand door zijn krullend haar. Wat is dit geil. Na een tijdje voel ik hoe hij probeert de bandjes van mijn badpak naar beneden te doen. "Nee wacht niet doen", zeg ik. Meteen zie ik de teleurstelling in zijn ogen. Met een grijns op mijn gezicht zeg ik: "Mee naar een kleedkotje jij!"

Nadat ik de deur dicht doe, draai ik mij om en kijk ik recht in zijn ogen. Even verdrink ik erin. Toch neemt de lust het over en trek ik hem naar mij toe om weer te gaan zoenen. Hij laat er ook geen gras over groeien en begint direct met het uitdoen van mijn badpak. Zijn strelingen over mijn huid zorgen ervoor dat ik nog geiler word en daarom stap ik ook snel uit het badpak en sta ik volledig naakt voor hem. Even staart hij mij met een open mond aan. Ik heb echter geen geduld en leg met mijn hand zijn hand op mijn rechterborst. Langzaam begint hij te kneden. Niet veel later sluit hij zijn ander hand om mijn linkerborst. Gefascineerd houdt hij zijn blik op mijn borsten gericht en ik kan alleen genieten met mijn ogen dicht. Plots voel ik zijn tong op mijn tepels en kreun ik even zacht. Wat geil. Een paar minuten lang gaat al zijn aandacht naar mijn kleine B cup. Kneden, likken, zuigen, trekken aan de tepels, ik begin natter en natter te worden. Na een tijdje zakt hij met kleine kusjes via mijn buik, over mijn venusheuvel naar mijn natte kutje. "Zet je op het bankje", zegt hij zwoel. Wanneer ik zit, voel ik hoe hij met zijn handen mij benen spreidt. Plagend glijdt hij met zijn vingertoppen over mijn benen, mijn kutje ontwijkend. Ik kan de spanning echt niet aan en wil aangeraakt worden. Daarom neem ik zijn hand en leg ik het op mijn kutje. Verrast kijkt hij mij aan en glimlacht. "Wat ben je toch een geile meid". Langzaam begint hij mij te verwennen. Ik voel hoe zijn vinger rustig over mijn clitoris gaat en kan niks anders doen dan zachtjes kreunen. Dit moedigt hem blijkbaar aan want hij stimuleert het nu nog sneller. Al gauw lig ik kronkelend en kreunend op het bankje en alsof het nog niet goed genoeg, duwt hij ook nog is een vinger in mijn kutje. Ik hoor het soppende geluid van mijn nattigheid en word hier alleen nog maar geiler van. Snel grijp ik mijn borsten en begin ik er in te kneden. Ondertussen heeft hij al twee vingers in mijn kutje zitten en gaat hij met een goed tempo in en uit mijn liefdesgrotje. Plots voel ik dat hij zijn vinger op mijn clitoris vervangt met zijn tong en ik kan niks anders doen dan luider kreunen en genieten. "Oh ja ga verder", roep ik bijna. Alsmaar sneller gaan zijn vingers in en uit mij en ook zijn tong is niet te stoppen. Ik voel dat het niet meer lang zal duren en duw daarom met mijn handen zijn hoofd tegen mijn kutje. Hij begrijpt de hint en begint nog sneller te gaan. Opeens voel ik mijn orgasme opkomen en schreeuw ik het uit: "ohhh jaaaa ik kooooom!" Mijn hele lichaam begint te bewegen en al mijn vocht komt uit mijn kutje gedropen. Gulzig likt Daan alles op. Met gesloten ogen lig ik nog na te genieten van het beste orgasme ooit. Wanneer ik mijn ogen open doe zie ik hoe hij, nog met een nat gezicht, voor mij op de grond zit. Mijn ogen zakken af naar zijn zwembroek waar ik een mooie, grote bobbel zie. Nog steeds geil zeg ik: "nu is het jouw beurt".....

Dit was deel 1 van het verhaal. Het was voor mij de eerste keer dat ik een verhaal schreef op deze site dus alle feedback wordt geapprecieerd en als je het volgende deel wilt lezen laat het dan maar weten.


Zoek naar meer verhalen van Verhalendoorgeilmeisje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 9294x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 12693x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 19136x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 19385x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 12620x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 28933x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 14713x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 22406x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 21978x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 23582x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 15718x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
:: Meisje In De Rode Bikini - 2Door: Dannoo
Gelezen: 22984x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Meisje, Neuken, Vingeren, Beffen
10-03
8.8
:: De Bikerclub - 25Door: Muis
Gelezen: 4308x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Groepsex
10-03
9.2
:: Goed Gelovig - 7 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8319x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-03
8.5
:: Hardlopen In Het Bos - 2Door: Bartloper
Gelezen: 27232x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-03
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net