Opwindend.Net
Datum: 05-02-2019
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 15016x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Dana Moet Kiezen - 1
Door Ziva - Mijn Profiel Pagina

Hi! Ik ben Dana en ik ben bijna 18. Ik ben half Nederlands, half Surinaams en dat zie je behalve aan mijn lichtbruine kleurtje ook aan mijn figuur. Ik ben 1,65 lang en mijn ronde billen en mijn grote borsten (toch wel een DD) verberg ik het liefst in wijde broeken en grote capuchontruien. Ik vind het maar niets. Ik ben wel blij met mijn platte buik en smalle taille.

Afgelopen zomer ben ik geslaagd en ik zit nu in het eerste jaar van mijn studie.

Over twee uur zou Ruben mij ophalen voor onze eerste date. Hij was mijn coach van de sportvereniging en hij zat in het derde jaar. We kunnen altijd erg met elkaar lachen en er is zeker een klik. Toen hij me mee uitvroeg maakte mijn hart een sprongetje. En nu was het zover!

“Nee Dana, wat je nu aan hebt dat kan écht niet!” Onzeker keek ik naar mijn spijkerbroek en favoriete sneakers. “Maar ik heb toch een net blouseje aan?” Ik probeerde het nog maar Lynn, mijn zus, wilde er niets van weten. “Wacht, ik ben zo terug!”

Daar stond ik dan een uur later, in een strak zwart strapless jurkje dat al mijn rondingen omhelsde, hoge hakken, alle krullen zorgvuldig uit mijn haar gestreken, mascara op mijn lange wimpers en een rode lipgloss. Het werk van mijn zus. “Wauw, je bent een babe!” zei ze trots. “Ik weet niet hoor…” begon ik onzeker. “Niet zo zeuren, ik weet zeker dat hij als een blok voor je valt!” Ze stopte snel iets in mijn handtasje terwijl ze me lachend aan keek. “Condooms!?” riep ik uit. “Het moet er toch een keer van komen zusje en dan kun je maar beter goed voorbereid zijn” zei ze met een knipoog.

Ik werd ineens zenuwachtig en wilde echt even met Bas praten, mijn beste vriend. We wonen al ons hele leven naast elkaar en zien elkaar bijna iedere dag. We slapen allebei op de bovenste verdieping met een gedeeld dakterras, de afscheiding ertussen hebben we al lang geleden weggehaald en we lopen vaak bij elkaar naar binnen.

“Bas!” ik stond in zijn kamer en riep hem maar hij was verdiept in een computerspel met zijn koptelefoon op. “Yo Basssss!” riep ik nog een keer terwijl ik het ding van zijn hoofd trok. Hij draaide zijn hoofd om en staarde me met grote ogen aan. “Dana….Wat zie jij eruit!” “Nou thanks hé” zei ik terwijl ik lachend een kussen naar zijn hoofd gooide. Hij bukte en bleef me aankijken. Zat hij nou naar mijn borsten te staren? “Ja sorry”, ontbrak hij de stilte “ik ken jou gewoon niet zo.” Ik draaide een wiebelig rondje en vroeg wat hij er van vond. “Uhh, anders…” zei hij met een rare blik in zijn ogen. “Maar veel plezier hoor. Het wordt vast leuk. Ik moet verder met gamen!”

Hij draaide zich weer om naar het beeldscherm en een beetje boos liep ik terug naar mijn eigen kamer. Sukkel!

Ruben en ik hadden het gezellig. Na een geslaagd etentje gingen we nog even dansen en na drie wijn voelde ik niet eens meer dat ik hakken aan had. Ruben kon niet van me afblijven. Op de dansvloer zoende hij me terwijl zijn handen over mijn billen gleden en trok hij zich tegen me aan. Hij dirigeerde me richting de muur in een donker hoekje. Zijn mond was overal, in mijn hals, op mijn mond, over mijn borsten. Met zijn hand in mijn nek begon hij me stevig te tongzoenen, zijn andere hand duwde hij in mijn stringetje. Zijn duim meteen op mijn klitje wrijvend, hard. ”N-n-nee” zei ik niet overtuigend. Mijn allereerste keer gevingerd worden en dan ook nog in het openbaar, dat zag ik niet zo zitten. “Fuck wat ben je een geil wijf” zei hij tussen het zoenen door. Ik werd draaierig en sloeg mijn armen nog steviger om hem heen. Zijn duim ging sneller op en neer en ik begon te kreunen. Mijn benen werden slap en ik voelde mijn onderbuik tintelen, mijn orgasme kwam op. Hij haalde zijn natte duim van mijn klit en trok mijn jurkje weer recht.Hij streek mijn haar achter mijn oor, pakte mijn hand vast en leidde me naar de uitgang.

Even later zaten we in de auto te strelen en te friemelen. Hij zoende me stevig en hij pakte mijn hand “Deze is voor jou” terwijl hij mijn vingers om zijn harde lul vouwde. Ik schrok toen ik naar beneden keek. Wat een grote! Wanneer had hij zijn gulp open gedaan?! Ik had er heus wel eens een gezien, maar niet in het echt op deze manier. Hij bewoog zijn hand bovenop die van mij, op en neer, op en neer. “Ik wil je neuken.” Ik verstijfde en begon zenuwachtig te lachen “Ik heb het nog nooit gedaan!” Hij trok me tegen zich aan en zei dat hij voorzichtig zou zijn. Dit ging me allemaal iets te snel en door de koele avondlucht was ik weer een beetje uit mijn roes. “Nou breng me nu toch maar naar huis alsjeblieft”, piepte ik. Ruben zuchtte even en startte de auto. Op de terugweg was hij gezellig aan het kletsen met zijn hand op bovenbeen. Toen hij me voor de deur afzette zei hij dat hij het wel begreep. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en zei “Ik bel je je snel!” En hij reed weg.

Ik voelde me ineens niet meer dat meisje van 17. Ruben wilde mij en dat voelde goed.

Misschien vertel ik morgen verder.

X

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Dana Moet Kiezen - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 9229x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 12585x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 19085x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 19330x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 12605x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 28866x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 14710x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 22395x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 21961x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 23570x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 15715x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
:: Meisje In De Rode Bikini - 2Door: Dannoo
Gelezen: 22979x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Meisje, Neuken, Vingeren, Beffen
10-03
8.8
:: De Bikerclub - 25Door: Muis
Gelezen: 4306x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Groepsex
10-03
9.2
:: Goed Gelovig - 7 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8316x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-03
8.5
:: Hardlopen In Het Bos - 2Door: Bartloper
Gelezen: 27227x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-03
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net