Opwindend.Net
Datum: 13-02-2019
Stemmen: 90x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 28930x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
In De Schuur
Door Glacian - Mijn Profiel Pagina

Sam duwde haar naar achteren, de schuur in. “Ik wil je,” fluisterde hij, een wilde blik in zijn ogen. Ze keek hem uitdagend aan, met haar handen in haar zij. “Laat zien dan,” wierp ze hem tegen. “Of blijft het bij woorden?” Hij sloot de deur achter zich en draaide zich naar haar toe. Haar woorden deden de lust in hem ontvlammen en hij voelde zich steeds stijver worden, de ruimte in zijn broek nauwelijks groot genoeg om hem nog te bevatten. Sam kneep door zijn kleding heen in zijn lul en voelde hoe hij nog groter werd. Rosalie volgde zijn bewegingen met haar mooie, blauwe ogen en likte met haar tong over haar lippen. Gedachteloos ging een van haar handen eerst over de ene borst heen, waarna de ander volgde. Haar geilheid was overduidelijk voor Sam.

Hij opende zijn broek en trok deze tegelijk met zijn boxershort naar beneden. Zijn lul sprong de vrijheid tegemoet, licht kloppend, keihard. Hij greep hem vast en begon zich recht voor haar af te trekken. “Zie wat je met me doet, Rosalie.” Zijn woorden hadden nauwelijks zijn mond verlaten of ze trok sensueel haar jurkje uit. Sams adem stokte. Rosalie had nagelaten om ondergoed aan te doen vandaag en stond nu volledig naakt voor hem, enkel nog met teenslippers aan haar voeten. Haar borsten stond fier vooruit, tepels overduidelijk stijf. Hij bestudeerde haar uitgebreid en zag tot zijn vreugde dat ze volledig geschoren was tussen haar benen. Sam voelde zijn geilheid nieuwe hoogten bereiken en werd er bijna licht van in zijn hoofd.

Rosalie zoog traag aan een vinger en gleed er vervolgens mee tussen haar borsten door, om uiteindelijk tussen haar schaamlippen te belanden. Ze draaide kleine rondjes, zichzelf traag verwennend. Een kreun verliet haar lippen. De vinger vond zijn weg naar haar opening en ging deze binnen, om kort haar g-spot te stimuleren. Dit herhaalde Rosalie een aantal keren, waarna ze haar vinger weer naar haar mond bracht en knipogend naar Sam weer aflikte. Hij bekeek het schouwspel ademloos, bang om iets te zeggen en zo het moment te verpesten. Een druppel voorvocht was intussen al te bewonderen op de top van zijn eikel.

“Ga zitten, lekker ding,” moedigde Rosalie hem aan en hij liet zich dat geen twee keer zeggen. Hij pakte een tuinstoel, klapte deze uit en nam plaats. Heel kort bedacht hij zich dat zijn moeder hier vanmiddag nog op had gezeten, maar hij zette deze gedachte vlug van zich af. Rosalie stapte op hem af, plaatste haar benen aan weerszijde van die van hem en greep zijn lul vast. Ze positioneerde hem voor haar opening en liet zich toen met een diepe kreun op hem zakken. Sam voelde haar warme, drijfnatte vagina om zijn lul heen glijden en sloot zijn ogen van genot. Niet voor het eerst prijsde Sam zichzelf gelukkig met zijn geile vriendinnetje en hij sloeg haar tevreden op haar kont.

Gespeeld boos keek Rosalie hem aan, waarna ze zijn schouders greep en hem begon te bereiden. Met trage, sensuele bewegingen ging ze op en neer, hem onderwijl van binnen knijpend en stimulerend. Sam speelde met haar tepels, om vervolgens haar borsten vast te pakken en afwisselend de ene, en daarna de andere te likken. Hun gehijg en gekreun was lang tijd het enige geluid in de schuur. Samen gingen ze gestaag op weg naar hun finale, hun zo vaak geoefende climax. Hun fitte, jonge lichamen met elkaar verweven en opgaand in hun genot.

Sam was de eerste die teken gaf van een naderend orgasme en verplaatste zijn handen naar haar gespierde billen. Bekend met zijn gedragingen greep Rosalie zijn kin vast met een hand en sprak hem toe: “Nog even volhouden, lieverd!” Ze veranderde haar bewegingen en gleed met nu met haar clitoris over hem heen, van voren naar achteren en terug, zichzelf meer stimulerend op deze manier. Sam deed intussen zijn best om aan alles te denken, behalve aan klaarkomen. Ingespannen focuste hij zich op het tellen van de fietsen in de schuur, terwijl zijn vriendin zich in het zweet werkte. Zijn aandacht werd weer getrokken toen hij het gekreun van Rosalie van toonhoogte hoorde veranderen. Haar lichaam stopte met bewegen en verstijfde, haar handen knepen zijn schouders bijna fijn en een luide kreet echode door de schuur. Ze zakte op zijn schoot in elkaar, totaal van de kaart door haar orgasme en Sam sloeg zijn armen om haar heen. Zelf had hij niet veel meer nodig en met een paar korte stoten kwam ook hij grommend klaar, zijn zaad diep in haar spuitend.

Na een uitgebreide tongzoen stond Rosalie op van zijn schoot, sperma uit haar vagina druipend op zijn benen. Ze veegde met een vinger een beetje op en stopte deze in haar mond, tevreden geluidjes makend. Sam bleef nog even in de stoel zitten, haar lichaam bewonderend en pogend zijn ademhaling weer onder controle te krijgen. “Kom Sam, ik krijg het een beetje koud.” Rosalie wreef zich overdreven warm en deed haar jurkje weer aan. Sam kon niet anders dan haar volgen en nadat hij zich aangekleed had deed hij galant de deur voor haar open. Een kort afscheid en de belofte elkaar overdag weer te zien later liep hij door de tuin naar de achterdeur. Plots zag hij wat beweging in het huis naast dat van zijn ouders. Een gordijn stond half open en hij zag iemand naar buiten kijken. Het korte, rode haar van de buurvrouw was duidelijk zichtbaar in het maanlicht en ze zwaaide vrolijk naar Sam. Hij hoopte maar dat ze niet alles had meegekregen en nadat hij de achterdeur had geopend zwaaide hij terug naar Agnes, om vervolgens zijn bed op te zoeken.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 9259x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 12644x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 19118x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 19353x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 12612x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 28905x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 14711x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 22403x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 21970x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 23580x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 15718x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
:: Meisje In De Rode Bikini - 2Door: Dannoo
Gelezen: 22981x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Meisje, Neuken, Vingeren, Beffen
10-03
8.8
:: De Bikerclub - 25Door: Muis
Gelezen: 4308x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Groepsex
10-03
9.2
:: Goed Gelovig - 7 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8318x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-03
8.5
:: Hardlopen In Het Bos - 2Door: Bartloper
Gelezen: 27227x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-03
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net