Opwindend.Net
.STARTPAGINA .VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in en laat anderen met je meedenken om zo samen tot een mooi resultaat te komen!
  • Beschrijf in je verzoek details die belangrijk zijn zoals namen, locaties en leeftijden.
  • Heb geduld :) Het schrijven van een goed verhaal kost nou eenmaal tijd.
.PERSOONLIJKE GEGEVENS
Vul hier je naam in:
Vul hier je mail in (niet verplicht):
.PLAATS HIER HET VERZOEK
.INGEDIENDE VERZOEKJES
Datum & Tijd: 15-05-2019 @ 12:54 - Door: Vreemdganger
Ik zit nu midden een relatie buiten de deur.
En wij hebben de geilste fantasieŽn samen.

Zou iemand een verhaal willen schrijven over ons waar het volgende in gebeurd.
Trio,s mmv en mvv.
Soft sm
Geheime locatie meerdere mannen onder dwang ( soft)

Ik (wij) zijn zeer benieuwd

Reacties (0)Datum & Tijd: 14-05-2019 @ 15:14 - Door: Mike
Een verhaal over mijn oma en mij. Verder mag je er een eigen draai aan geven. Graag zie ik het verhaal in mijn mail ontvangen alvast bedankt! Gr mike

Reacties (0)Datum & Tijd: 09-05-2019 @ 00:48 - Door: Lashon
Ik denk al enige tijd aan een trio tussen mij, mijn ex en m'n huidige vriendin. Dat ik mijn ex dan terug weer eens tegenkom en dan na innige discussie toch maar eens zal praten met haar en dan uiteindelijk toch meer wordt. Mijn vriendin betrapt ons uiteindelijk en er komt ruzie wat uitdraait tot iets heel anders.

Reacties (0)Datum & Tijd: 08-05-2019 @ 21:59 - Door: Wim
Graag een verhaal over een meid die Yara heet. Ze doet aan atletiek en turnen. Als je een uiterlijk van mij wil. Blond/bruin haar in een staart, geen bril, Cup C, Middelmatige kont, 1,68m lang en ze is blank. Ze is sportief en energiek. Ook is ze een echte geilert op veel jongens om haar heen.
Ik hoop dat iemand hier wat mee kan.

Reacties (0)Datum & Tijd: 08-05-2019 @ 19:51 - Door: Anoniem1210
Ik zou heel graag een verhaal geschreven krijgen, ik hoop dat iemand mij hierbij wil helpen.
Ik heb een paar verzoekjes;
-Ik ben zelf een jongen van 17 jaar
-Ik wil graag een trio met twee meisje Isa (17) en Jill (17).
-Mijn voorkeur heeft dat het verhaal begint tijdens carnaval of een gewone stapavond en dat hier het een en ander gebeurt en dat het daarna afspeelt bij een van de dames thuis.
-De dames hebben allebei ongeveer cup b/c en een goede bilpartij en blond haar.
-Qua kleding heb ik niet direct wensen

Ik ben ontzettend benieuwd of iemand me wil helpen, mag ook via de mail.

Mvg Anoniem1210

Annoniem1210@gmail.com

Reacties (1)Datum & Tijd: 06-05-2019 @ 17:43 - Door: Tonu
Ik heb al een eindje een crush op een meisje van m'n kot. Ik ben 18 jaar en zij is 21 jaar.
Op een dag klop ik bij haar aan en zeg waar ik mee zit. Zij begint me te verleiden en komt dicht tegen mij staan met haar kont...
Er zijn enkele zaken waar ik zeer geil van kan worden. Namelijk: het schuren van haar in een spannende broek tegen mijn penis in onderbroek, lang tongzoenen, aftrekken en pijpen.
Als seks standje verkies ik, ik op mijn rug en zij zit op mijn penis.
Je mag zelf het verhaal verder kiezen maar deze zaken zou ik er graag in hebben

Reacties (0)Datum & Tijd: 05-05-2019 @ 20:05 - Door: Lola
een meisje van 17 die een crush heeft op een jongen uit haar klas. dan gaan ze afspreken en het is heel leuk en het wordt steeds gezelliger. op een gegeven moment zoent hij haar en dit gaat op een romantische manier. Ze gaan voor het eerst met elkaar naar bed en dit gaat niet ruig maar blijft heel teder. dus eigenlijk is het een romantisch en leuk verhaal.

Reacties (3)Datum & Tijd: 04-05-2019 @ 23:57 - Door: Mrkateu
Ik hoop een verhaal te kunnen lezen waarin een man een sexdate zocht op het internet en uiteindelijk een afspraak gemaakt heeft met een stiefmoeder en dochter. Op de afspraak werd er begonnen met een drankje op een terrasje om daarna naar hun woning gegaan waar er op de slaapkamer een trio plaats vond. De details zal ik sturen via de mail als 1 van jullie het zou willen schrijven.

Reacties (1)Datum & Tijd: 04-05-2019 @ 05:02 - Door: Danny
Een verzoek voor een verhaal.

Na zoveel jaren opeens tegen je vrouwelijke ex oplopen, aan de praat raken, en opeens wakker worden vastgebonden aan bed. Ze heeft een fetish bodysuit aan met hoge laarzen. Ze heeft je zo gemist, dat ze besloten heeft of jij t nou wilt of niet, je altijd een deel van haar leven zal uitmaken, ze heeft namelijk besloten dat ze zwanger van je wilt worden, maar eerst zal ze wraak nemen, en dan zie je de strapon die ze om heeft.

Reacties (2)Datum & Tijd: 30-04-2019 @ 16:00 - Door: Emiel
Een leuk idee wat ik in een verhaal zou zien is hoe een roodharige tiener van een jaar of 18 uit elkaar getrokken wordt door een grootgeschapen neger achterin de twintig - begin dertig. Eventueel met de meid in een dominantere rol. Geen extreem grof taalgebruik en graag goed geschreven. Als in, spellingsgewijs en grammaticaal correct. Is er iemand die dit voor mij wil uitwerken? Normaal zou ik zelf wel schrijven, maar ik ben er al een tijd mee gestopt en er zijn mensen op deze site die het stukken beter kunnen. Voor meer details kan er gemaild worden. Graag alleen serieuze reacties.

Reacties (0).GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!