Opwindend.Net
STARTPAGINA VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in en laat anderen met je meedenken om zo samen tot een mooi resultaat te komen!
  • Stel jezef even voor, dat is wel zo netjes.
  • Beschrijf in je verzoek details die belangrijk zijn zoals namen, locaties en leeftijden.
  • Heb geduld :) Het schrijven van een goed verhaal kost nou eenmaal tijd.
PERSOONLIJKE GEGEVENS
Je naam of pseudoniem:
Je e-mail adres (niet verplicht):
OVERIG
Ja, mijn opgegeven e-mail adres mag worden getoond bij het verzoek.
Ja, ik wil een e-mail ontvangen wanneer er een reactie is geplaatst op mijn verzoek.
Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.
PLAATS HIER HET VERZOEK
Datum & Tijd: 23-09-2018 @ 13:27 - Door: Jasper
Welke vrouw zou voor mij een verhaaltje willen schrijven? Mijn leven lang wat ik al ontzettend opgewonden van vrouwen in bond, bond jassen en lekkere volle zachte bond klagen. Vooral leuks imitatiebont vind ik ontzettend opwindend, de fantasie die ik heb is dat ik ergens een aantrekkelijke vrouw tegen kom die er sexy bij loopt in een grote zachte Nepbond jas die heerlijk zacht is en waar ik niet van af kan blijven. Ik vind het een spannend idee dat je onder je jas en geil setje draagt en het leuk vindt om mij op te winden met je jas. Bijvoorbeeld dat we in een kroeg of restaurant zitten of dat we elkaar tegen komen in een park en samen op een bankje zitten en dat je merkt dat ik stiekem een beetje je jas streel en dat jij dan zegt dat ik best even een beetje mag voelen en vraagt of ik het lekker vind. Als je dan merkt dat ik een lekkere harde lul krijg van dat zachte mond, begin je me lekker te strelen en me steeds geiler te makenÖ

Reacties (0)



Datum & Tijd: 23-09-2018 @ 12:35 - Door: Luc
Ik zoek mannen,jongens,meisjes of vrouwen die wel eens aan plassex hebben gedaan of nog doen
Met jullie ervaringen en mijn fantasie wil ik er een verhaal van maken
Ook negatieve ervaringen zijn welkom hoor

Reacties (0)



Datum & Tijd: 20-09-2018 @ 22:44 - Door: Jesper
Wie wilt er een verhaal schrijven waarin ik een bizarre straf krijg voor het slecht gedrag tijdens de middelbare school in het derde of vierde leerlaar als ik 16 ben? Ik moet me voor straf uitkleden van de lerares. Ze geeft me opdrachten dat ik me moet aftrekken, dat een meid me aftrekt op de lessenaar, dat zij me aftrekt op de lessenaar terwijl iedereen kijkt.Dat ik een hond na moet doen, als vernedering moet gaan plassen voor de klas op de lessenaar of als ik zeg dat ik naar de wc moet. Dat ik dan op lessenaar moet gaan staan en dan moet plassen.

Reacties (1)



Datum & Tijd: 19-09-2018 @ 21:24 - Door: Dennis0495
Hey Schrijvers/schrijfsters,

Ik zou graag een verhaaltje willen lezen waarin ik (Dennis, 22 jaar), door een goede vriendin van mij met een voorbinddildo geneukt wordt.

Voor meer vragen stel ze gerust, of stuur me een berichtje op kik; Dennis0495

Geile groetjes!

Reacties (1)



Datum & Tijd: 16-09-2018 @ 07:43 - Door: Esther
Beste schrijvers, wie zou een verhaal willen schrijven met de volgende ingredienten: esther en arnold gaan naar een gangbangavond in een parenclub. Esther is 34, 176, slank met een mooie c cup, arnold is 184, sportoef gebouwd. Hij kijkt graag toe hoe zij geneukt wordt. Bij aankomst blijken er slechts 5 vrouwen te zijn, allen betaald. De organisator van het feest is de pooier van de vrouwen en verontschuldigd zich voor het misverstand. Esther twijfeld maar wil na overleg met Arnold toch blijven. De pooier is akkoord, maar hij wil haar eerst testen... na de test gaat esther geil gekleed aan de bar zitten in afwachting van de binnendruppelende mannen. Om 22.00 gaan de deuren dicht en zijn er zon 60 mannen binnen. De dames gaan naar hun peeskamers, esther krijgt een aangewezen met groot bed, bubbelbad en swing. Het feest gaat beginnen, arnold kijkt toe hoe ze in al haar gaten urenlang afgeragd wordt en zal haar als laatste volspuiten. Als ze bijna kapot en op is komt er nog een groep door de pooier ingelicht mototvrienden binnen...xxx. esther.

Reacties (0)



Datum & Tijd: 15-09-2018 @ 12:43 - Door: Chantal
Hoi, Dames en Heren,

Ik Chantal 24 jaar, zou graag willen dat iemand een verhaal voor en over mij schrijft, als je geinterreseerd bent kun je me mailen voor de details, bij voorbaat dank.
En veel geil plezier toegewenst

Reacties (2)



Datum & Tijd: 15-09-2018 @ 00:16 - Door: Anonieme Man
Ik wil graag een verhaal lezen waarin een getrouwde huismoeder met 2 kinderen en een derde op komst (nog vroeg in de zwangerschap) door mij word verleid en verwent. Ik fantaseer er over om haar vast te binden en te blinddoeken waarna ik haar langzaam begin liefdevol te verwennen en nadat ze dan een aantal orgasmes heeft gehad en haast niet meer kan haar nog een keer lekker stevig neuk.

Over de vrouw: ze is 1.80, heeft donkerblond haar, prachtige grijs bruine ogen, mooie stevige billen en lekker volle borsten. Ze is gelukkig getrouwd, met haar man met wie ze al meer dan 10 jaar samen is. Alleen mist ze wel wat passie in haar leven heeft ze wel eens laten doorschemeren. Haar man houd zielsveel van haar en is een goeie ketel, maar op sociaal emotioneel vlak en beetje onhandig.

Over mij: ik ben 1:80, bruin haar, iets steviger gebouwd en heb donkere ogen. Ik heb zelf sinds een tijdje een vriendin, maar het is helaas een lange afstand relatie. Al sinds ik de vrouw ken, ver voor mijn vriendin in mijn leven kwam, heb ik een zwak voor haar. Alleen is zij al die tijd al samen met haar man, dus heb ik nooit echt iets laten merken. De laatste tijd merk ik dat ik me steeds meer tot haar aangetrokken voel.

De vriendengroep waarvan het stel een de ik deel uitmaken komt om de week bij elkaar bij het stel thuis voor een gezellige avond, vaak word er een bordspel gespeeld. Ik zie de vrouw dus regelmatig, maar we zijn eigenlijk nooit met z'n tweeŽn.

Namen mag je zelf invullen, hopelijk kan iemand hier iets mee. Alvast bedankt.

Reacties (0)



Datum & Tijd: 09-09-2018 @ 07:24 - Door: Dik
Ik dacht het volgende, op de camping sta ik te douche en een vrouw klopt op de deur, ze denkt dat haar man er staat.
Kan iemand er wat mee?
Het liefst geschreven door een vrouw.
Groet Dik

Reacties (0)



Datum & Tijd: 05-09-2018 @ 05:51 - Door: Jan Peter
Ik ben 33 jaar. Ik zou graag een verhaal lezen met daarin mijn forse MILF vriendin Wilma (34, cup c, geil als boter)), mijn goede vriend Peter (35) en goed gevulde vriendin Linda (31, cup d).
In het verhaal graag trio (mmv, mvv), lesbo seks, partnerruil.

Ik hoop dat iemand een geil verhaal weet te schrijven.

Jan_peter_schouten@hotmail.com

Reacties (0)



Datum & Tijd: 30-08-2018 @ 12:59 - Door: Kevin30
Na het afhaken van mijn vaste vrouwelijke schrijfpartner ben ik opzoek naar een leuke dame/vrouw/meisje dat het leuk en spannend vind om samen spannende, erotische of ronduit geile verhalen te schrijven.
Samen per mail fantasiŽn delen en zo de meest spetterende verhalen te schrijven.

Wie lijkt dit leuk en spannend om te doen?
Mail is: kevinschrijver@outlook.com

Reacties (0)



Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 520