62.812 Gratis Sexverhalen

Four On One: Orgy


Door Jamie
Datum: 30-03-2024 om 14:31 | Categorie: Shemale
Schakels: 7 | Gelezen: 259x
Laura is een 18 jarige meid, zoekende naar de ideale partner, man vrouw, ze heeft nog niet beslist. Ze is serveerster in een restaurant en daar komen steeds vaker vier dames, van middelbare leeftijd, ze hebben een oogje op Laura, een schattig, knap goed gevormde jongedame, met lange blonde lokken. De dames kennen elkaar via de HVN, een vereniging voor hermafrodieten. Hier hebben ze geleerd de voordelen van hun dubbelgeslacht te omarmen in plaats van te zien als een nadeel.

Laura moet vandaag weer werken, het valt haar op dat de oudere dames steeds vaker terugkeren. En altijd zitten ze aan het tafeltje dat zij moet bedienen. Laura klaagt niet, haar collega’s des te meer, want de fooien die Laura ontvangt van dit viertal is niet bepaald weinig. De fooien groeien met de dag.

“Wat kan voor jullie doen? Willen jullie weer iets drinken? Ik heb de menu’s al meegenomen.”, Laura geeft de dames een menu. Ze kijken driftig naar de uitgebreide keuze.

“Mag ik een droge witte wijn? Ik ga vandaag voor de zalm met een salade”, is de eerste bestelling. De andere dames kijken, de roodharige dame kiest dan ook al:”mag ik de asperges? Maar graag dubbel ei, en als voorgerecht…..hmmmm iets met ei…ja Eggs benedict, ach lieverd, wil je vragen of ze dat voor ons willen maken? Doe maar drie per persoon, dus vier keer drie….”, Laura kijkt verbaasd….vier keer drie eieren? Is dat niet te veel als voor gerecht? . De anderen twijfelen nog, met het voorgerecht hebben ze wat meer tijd te kiezen, maar de wijn trekt ook hun. Vier droge witte wijn, dat is makkelijk. Ze loopt naar de keuken, ja, met de fooien die ze geven wil Laura wel een stapje extra zetten. Een kwade blik van de chef deert haar dan minder, Ze kijkt nog even achterom en ziet drie van de vier dames haar nakijken. Alsof ze haar keuren. Niets naar vragen, niets van zeggen, denk aan de fooien! is de gedacht in het hoofd van de jonge meid. Een snelle blik van de kok naar de tafel, een knik en het is geregeld. “Zolang ze betale, ga ik niet zeuren. Ja! Tempo, twaalfde Benedicts”, schreeuwt de chef.
Sophie - 03-04-2024 om 00:49
0


“Waarom zoveel eieren? Wat bezielt je?”, vraag ik: “Eggs benedict, wie besteld er nu in Godsnaam voor een diner Eggs Benedict?”, een wijzende vinger naar onze serveerster in het net iets te korte rokje en strakke witte blouse is voldoende om de intenties van…ja van ons allemaal eigenlijk te begrijpen. Eerlijk is eerlijk, ze is echt een droommeid, perfect figuur, super boos, prachtig mondje en na jarenlang therapie zijn we gaan leren leven met ons ja is het een handicap? Ik zie het als een blessing, een zegen. Menig meid vindt het het beste van beide werelden. En ongewild blijken we alle vier in te zetten op dezelfde meid, onze smaak is identiek.

“De chef maakt het, had u al een keuze kunnen maken?”, vraagt onze charmante serveersters. “Ja, gegratineerde oesters, daarna Fruit de mer, graag met witte zoete wijn.”, reageer ik, mijn vriendinnen kijken me aan, maar, ze gaan mee inde oesters menu.
Natalie - 03-04-2024 om 11:35
0


Oesters. Dat lijkt mij perfect! “Ik ook graag de oesters, dan zijn we dus rond, jammer”, zeg ik teleurgesteld. Dat betekend dat we de meid pas weer zien als we ons eten krijgen. “Volgende keer beter afspreken, mutsen!”, zeg ik, we weten allemaal wat ik bedoel. Je hoeft geen genie te zijn om te weten dat we alle vier deze meid in bed willen hebben. Alle vier….alle…..”misschien een domme opmerking en misschien een nog dommer idee. Maar we willen alle vier hetzelfde. Waarom….”, opper ik. Sophie lacht en vult gelijk aan:”niet samen? Hmmmm een orgie? Dat zou de eerste zijn. Maar je hebt gelijk, niemand wil als laatste en iedereen wil als eerste. Dus Salomons orgie”, lacht Sophie.

Dat spreekt mij ook wel aan, als Laura langskomt begin ik wat te flirten, testen hoe ze denkt. “Zo, dus, vier dames, kun je dat aan? Hoe heet je eigenlijk, als ik vragen mag?”, ze kijkt me aan, “Heel makkelijk hoor, leuke dames maken mijn werk leuker, ik heet Laura”, de schroom is er een beetje af en ze lijkt wat zelfverzekerder. “Hmmm je ouders hebben een goede keus gemaakt, de met de lauweren bekranste, laurierblad bladeren, de eer, de faam en de ziel. De naam doet je eer aan. Zeker je knappe koppie”, zeg ik. Maar ik krijg haar niet van haar stuk:”Alleen mijn koppie?”, vraagt ze. “De rest kan ik nog niet beoordelen”, zeg ik. Sophie is even stil, weet even niets in te brengen, terwijl zij de kletser is van ons, “och, ik dacht, die heeft me allang uitgekleed met haar ogen….valt me tegen van u.”, en ze loopt heupwiegend weg.

“Fuck! Die is niet op haar mondje gevallen.”, zegt Sophie, ik knik. “Gelukkig, dat mondje is gemaakt voor hele andere zaken!”, zeg ik. Ik weet het nu zeker! Deze meid gaat de nacht beleven als ze nog nooit eerder heeft meegemaakt…..Net als wij…..
Inge - 03-04-2024 om 12:01
0


Ik kan alleen maar knikken als Sophie voorstel om de oesters te nemen. Mijn ogen en gedachten zijn gebrand op werkelijk prachtige billen waar de “oester” van de schattige serveerster gesloten zit. Ik ben de stilste maar heb ook meteen de meest weelderigste vormen zowel boven als onder. Nathalie kijkt als Laura weer wegloopt mij veelbelovend aan een glimlachen gedrieën. “We zijn de wijn vergeten dames” zegt Sophie zoals ze meestal doet. Als ik Laura weer zie komen springen mijn gedachtes van links naar rechts. En ik ben zeker niet de enige
Inge - 03-04-2024 om 12:25
0


Door de opwinding zag ik net dat we wijn al besteld hadden, excuses hiervoor. Wel een leuke voor Laura om hier iets van te zeggen, en zodoende haar fooitje te spekken. Laura komt met een verleidelijke omweg naar ons toe, dus jullie waren de wijn vergeten, en kijkt naar onze volle glazen. Nu is het wel Sophie die de grootste mond heeft, 'we wilde je nog een keer zien'.
Laura - 05-04-2024 om 19:48
0


Ik kijk naar Sophie en Inge, Natalie en Sophie, ik breng het voorgerecht. Chef is druk aan het koken en heeft al tijden een oogje op mijn collega en zij op hem. En ik merk dat de vier vrouwen meer willen dan alleen bediening. Als ik het leuk speel krijg ik misschien wel aandacht van één van de dames. Ik klets een beetje met Sahar en daarna met chef, ik ben al dagen bezig hun time koppelen. Als het hoofdgerecht voor de dames klaar is roept chef:”Laura, wil jij afsluiten?”, ik knik. Sahar is straks het hoofdgerecht van chef.

Ik breng de hoofdgerechten naar de vrouwen. Ze eten uitgebreid en als ze klaar zijn breng ik de dessertkaart. “Weten jullie wat jullie voor dessert willen?”, vraag ik. Ik zie vier paar ogen verlekkerd kijken. Was de vraag dan zo vreemd? Als de desserts gereed zijn, is chef bezig af te ronden. Ik bedien de dames. Ik zie Sahar hand in hand met chef vertrekken, zijn hand op haar billen. Deel 1 is geslaagd, nu kijken wat de dames verder willen.
Sophie - 10-04-2024 om 01:06
0


“Weten jullie wat jullie voor dessert willen?”, vraagt Laura, en of we dat weten, we willen Laura. Het lijkt alsof ze sexier wordt met de minuut. De laatste gasten zijn weg en Laura brengt ons de lava cake. Als we dat op hebben komt ze weer terug, ze heeft een knoopje extra geopend lijkt het, ze wil nog meer fooi dan anders kennelijk. “God wat is ze mooi!”, zeg ik en de andere dame kunnen alleen maar instemmen. Laura vraagt wat we willen drinken. “Latte graag, vier keer?”, vraag ik terwijl ik rond kijk. “Ja,”, zeggen de anderen. “Zeg schat, zijn wij de laatsten? We kunnen ook gaan hoor?”, vraag ik. Laura reageert gelijk:”ja, jullie zijn de laatsten, maar doe rustig aan, ik ben morgen vrij en de zaak is morgen toch dicht, dus we hebben alle tijd.”, vooral dat laatste klinkt uitdagend.

Laura komt terug met vier Latte. “Alstublieft, geniet ervan”, zegt Laura en heupwiegt weer weg. Ze ruimt af en maakt wat tafels schoon. “Fuck, ik moet echt mijn slip uit hebben, anders scheurt hij stuk! Wat is ze opwindend!”, zegt Nathalie. Ik zie haar steeds weer glimlachen naar ons. Ik sta op en loop naar haar toe, ze knikt. Ik loop terug, Inge vraagt:”wat heb je geregeld?” “Nou simpel, we gaan verstoppertje spelen, voor een ieder van ons die ze vind, krijgt ze honderd euro.”, zeg ik. “Kinderachtig spel, maar goed….jij hebt het geregeld…”, zegt Inge beetje narrig. Ik pak een servet, bind die om Laura haarbogen, wat ruikt ze heerlijk, ik doe de muziek iets harder, zodat ze weinig hoort. Dan doe ik achter de bar mijn kleren uit. Ik zie mijn vriendinnen kijken en glunderen. Ze snappen mijn bedoeling.

Inge - 10-04-2024 om 20:50
0




Ik wilde haar al op tafel leggen toen Laura vroeg wat voor desert we wilde hebben. Mijn slipje was al doorweekt ennNathalie had het kleinnood al willen uittrekken toen ze nog eens naar Laura lonkte. Het zal weer eens Soof zijn die een spelletje verzint.
Verstoppertje. Mijn ogen gasn ver omhoog om de absurditeit te benadrukken maar het kwaad is al geschied. Laura’s ogen zijn bedekt en Sophie staat al achter de bar en trekt haar kleren uit. Ze ziet er wel weer heerlijk uit. Mooi setje met kousen en een lieftallig gordeltje. Iets wat ik ook bijna altijd aan heb. Iedereen begrijpt de bedoeling en Nat heeft als tweede haar kleren uit. Ik kan natuurlijk niet achter blijven en zo staan we met zijn vieren bevallig en bijna komisch Laura te lokken. Soof duwr haar borsten wilps tegen elkaar maar Laura ziet natuurlijk niets . Nat doet haar naam eer aan want haar slipje is echt doorweekt. En vsn haar lekkere lul en haar heerlijke poes.

Ik dacht, spuit nog een extra luchtje, en dat werkt fantastisch. Laura komt zonder moeite mijn richting in en betast eerst mijn voorbeeldige riante boezem, en kust mij met haar tedere lippen, tot ze haar heupen tegen mij aan drukt. En slikt. Wat is dat fluistert ze, en trekt de servet van haar hoofd.


Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer