62.812 Gratis Sexverhalen

Share Mommy


Door Dian
Datum: 01-04-2024 om 01:13 | Categorie: Groepsseks
Schakels: 12 | Gelezen: 502x
Sinds 20 ben ik getrouwd, heb twee leuke zoons, van 20 en 18, Ons huwelijk was een moetje, niet dat we niet van elkaar hielden hoor, maar goed, gereformeerd en zwanger vor je huwelijk gaan in ons gebied niet samen, ook niet anno 2000. Dus, ik mag boete doen en bij de genade van onze gemeente met hem trouwen. De sex? Die was steengoed, tot een paar jaar geleden, Corona, stijgende prijzen, oorlog in Oekraïne en mijn man heeft alleen tijd voor een vluggertje, geloof me, ik hou nog steeds zielsveel van die man, maar de sex mis ik echt wel, gelukkig bieden mijn zoons nog enige afleiding. En daar zorgen ze voor, meer dan me lief is.

Zo ook komend weekend, het is tournament weekend, dat betekend vrijdag, zaterdag zondag zaal voetbal. Mijn zoons kunnen een aardig partijtje voetballen, ik heb beloofd dat ze wat jongens mochten vragen te logeren en aangezien mijn man, Patrick, weg is, heb ik tijd hun te vermaken. Ik ben druk aan het eten maken als de twee jongens binnen komen, gekleed in sportkleding zien ze er goed uit, ze matchen met mijn twee zoons, en ik merk dat de twee jongens duidelijk interesse hebben, gezien hun blikken, wat mij het gevoel geeft dat ze me uitkleden met hun ogen. En ook mijn zoons blijken nu interesse te hebben!
Rik - 02-04-2024 om 10:49
0



Heerlijk om weer thuis met de jongens te zaalvoetballen. Ik ben vorig jaar een studie begonnen aan de andere kant van het land en als het even kan voetbal ik 'thuis' nog mee. Na een wedstrijd betekent dat vaak nog een nachtelijke rit in de trein terug, maar dat heb ik er graag voor over. Toen ik op kamers ging, zijn mijn ouders namelijk naar een huisje in Frankrijk vertrokken, dus een vaste slaapplaats heb ik niet meer. In ons team zit nog een klasgenoot van vroeger en ook zijn 2 jaar jongere broer speelt bij ons. Zij waren het ook die mij en een andere teamgenoot uitnodigde om tijdens dit toernooi te blijven slapen bij hun thuis.

Wat ik niet wist, is dat Dian, de moeder van de twee, blijkbaar jong moeder is geworden. Het is dan ook een aangename verschijning als wij binnen lopen. Gekleed in skinny jeans, die haar lekkere kont bedekken, en een strak getailleerd bloesje om haar volle borsten, begroet ze ons met drie zoenen op de wang. Haar subtiele parfum snuif ik op. Een vrouw met klasse en zeker eentje die ik "zou doen", als ik haar in het wild tegen zou komen. Ik heb iets met oudere vrouwen, ze triggeren mij op de juiste manier. Mijn teamgenoot kijkt mij ook veelbetekenend aan. Volgens mij kan dit een erg leuk weekend worden.
Dat ik nu in en sportbroek loopt, is niet erg handig. Ik heb niet voor niets de bijnaam "Dikke Rik" gekregen in het team. En dat slaat niet op mijn sixpack, maar op het stuk vlees er vlak onder. En met de verschijning, geur en doordringende blik van Dian, voel ik mijn zwellichamen vullen.
Stanley - 02-04-2024 om 11:50
0


Na de eerste dag van het voetbal toernooi is het wel duidelijk wie er dit weekend gaan winnen. En helaas, maar ook dit keer zijn wij niet het beste team. Echt, we spelen best goed, heel aardig zelfs, maar het is wel duidelijk dat we te weinig samen spelen. Dikke Rik en de twee broers spelen echt top in de voorhoede. Maar mijn ooit splijtende passes komen iedere keer net niet goed aan helaas. Ondanks dat hebben we en toffe wedstrijddag, en we hebben er nog een te gaan. Dus het kan nog wel verbeteren. En misschien herleven de oude tijden nog dat we zonder moeite kampioen werden.

Tof dat we van de moeder van de twee broers kunnen crashen bij hen. Dankzij het chagrijn van de drie andere mannen over mijn spel kom ik wat minder vrolijk het huis binnen. Maar dat verandert direct wanneer ik de dame in de keuken zie staan. Ik geloof dat ik niet de enige ben, ook Dikke Rik fluit zachtjes even tussen zijn tanden. We kijken elkaar aan en zonder iets te zeggen weten we precies wat we beide nu denken. Die ziet er niet alleen uit als een Milf, maar damn, die loopt er ook zo bij. Ik wilde er nog een opmerking over maken maar Rik trekt de keukendeur al open dus weet ik nog net op tijd mijn opmerking over komende nacht voor me te houden. Ik weet ook niet of de twee broers dat heel erg gewaardeerd zouden hebben.
Yvonne - 02-04-2024 om 23:28
0


Rik en Stanley mopperen op elkaar, de wedstrijd verliep minder goed dan ze hoopten, ze hebben nog alle kans op de finale, ik zie dat Stanley het moeilijk heeft, hij krijgt, naast Rik, ook de wind van voren van mijn zoons. “Man, je zou momenteel niet misstaan bij Ajax! Je speelt net zo waardeloos!”, hoor ik achter me. “Nu is het genoeg! Jullie zijn nog steeds in de race hoorde ik van Bert van hiernaast, zij hebben zo dik verloren dat ze al kansloos zijn, maar hij vond jullie the best, Manchester Bity of zo onder de zaalvoetballers. Dus als jullie kampioen worden maak ik klaar wat jullie het liefste hebben.”, zeg ik en hoor een paar lachen. “City mam, City.”, lacht mijn oudste, hij knuffelt me. Geeft me een zoen op de wang en zie mijn kids en Rik en Stanley kijken naar me op een bijzondere manier, zoals Patrick ook altijd naar me keek en nog kijkt. “Als jullie de tafel eens dekken, over een uurtje kan de zuurkoolschotel uit de oven, ik ga intussen even hardlopen, ben met drie kwartier weer terug.”, zeg en ga naar mijn slaapkamer om me om te kleden in mijn runningpants, Fusion C3, strak, maar toch lekker, zeker omdat het seamless is.

Als ik beneden kom en roep dat ik wegga, verslikt Rik zich bijna in zijn biertje. Stanley en mijn kids zie ik ook met opengevallen mond kijken. Ik merk dat ik het ook nog leuk vind ook, misschien was de croptop teveel, maar goed, ik heb een strakke buik, strakke gespierde benen, ik hoef me niet te schamen, ja, mijn billen zijn wellicht iets aan de dikke kant, maar wel strak. Ik zet mijn muziek op en ren mijn rondje van 10 kilometer. Normaal doe ik het in 39minuten, dan kan ik nog even snel douchen en aan tafel, dan hebben de boys nog tijd een film te kijken of lekker te gamen. Stopwatch aan, lekker rennen. Het gaat zo lekker, de muziek is goed en ik zie ons huis al weer opdoemen. Ik tik de brieventas en stop de tijd, ik kijk nog eens, 33? Dat kan niet! Ik kijk nog eens, ja, het klopt, 32:58:69. Ik ga naar binnen en Stanley vraagt hoe het was. “Goed, heel goed, persoonlijk record, 32:58:69, zo snel liep ik echt nog nooit”, zeg ik trots. “69? Mijn geluksnummer”, zegt Rik vanuit de kamer. “Ja, ik hou van 69!”, reageer ik en heb eigenlijk ook gelijk door dat dit goed fout klinkt, 69 is gewoon mijn lievelingsgetal, maar dat zei ik dus verkeerd, vier hoofdenkijken me verbaasd aan. Maar doen gelijk ook weer alsof er niets aan de hand is. “Ik douche me even snel. Letten jullie nog even op het eten? De worsten kunnen jullie er nu insteken hoor!”, zeg ik en ligt het aan mij, of zeg ik nu alles precies verkeerd of denk ik alleen maar dubbelzinnig.

Ik stap onder de douche en als vanzelf scheer ik mijn kutje, normaal doe ik dat pas op maandag, maar Patrick is er niet en ik scheer me. Waarom? Of wil ik gewoon iets? Vier mannen, vier pikken, drie openingen? God! Waar ben ik nu mee bezig! Ik hou van Patrick, zou nooit vreemd gaan, maar…,,Nee Dian! Gedraag je! Ik droog me af, kijk in de spiegel, netjes! Ik loop naar de kast en pak een spijkerbroek, draag al een string en ik loop naar beneden, strak shirtje en in de keuken krijg ik complimenten, ik ga zitten. De kids hebben de schaal uit de oven gehaald. Ik ga zitten en denk, wat voelt dat koud aan mijn billen. “Shit shit shit shit shit!”, denk ik gelijk. Ik voel aan de knie van broek en weet gelijk, het is de butt ripped. Beide billen zijn gedeeltelijk zichtbaar. “Dian Dian, wat wil je nou? Dat ze je hier terplekke op tafel naaien?, “nee!”, zeg ik hardop. De jongens kijken me alle vier aan. “Nee, bedoel ik, nee, jullie gaan niet verliezen. Dan serveer ik wat jullie het liefste hebben, deal?”, probeer ik me eruit te redden.
Stanley - 03-04-2024 om 23:42
0


De sfeer is niet al te best als we allemaal even laten horen wat de kwaliteit was op het veld. Ik kreeg zelfs naar mijn hoofd om bij Ajax te solliciteren. Een grotere vernedering is er bijna niet. Yvonne grijpt in en verleid ons om als we winnen zij klaar maakt wat we willen. We taaien af en gaan een film kijken in de woonkamer. Ik hoor iets over hardlopen en daarna eten. Mooi want ik heb na die paar wedstrijden wel aardig honger gekregen. Een paar minuten later komt ze terug in de woonkamer, omgekleed en wel. En damn, opnieuw valt mijn mond open. Het kon nog sexier dan ze al was. Met een strakke hardloop broek en heel strak topje weet ze precies hoe ze ons stil moet krijgen. Alle vier op de bank hebben geen aandacht meer voor de film. Maar enkel voor deze strakke Milf, die even heel veel laat zien onder haar strakke kleding. Wow wat een lijf. Ik hoor naast me iedereen zuchten, de ander gaat even verzitten. Het is duidelijk welke uitwerking ze heeft, niet alleen op Rik en mij, maar ook op haar twee zoons.

Alle vier zijn we diep in gedachten, de film boeit niet echt, want we verwerken nog steeds het uitzicht dat Yvonne ons had gegeven. En sneller dan verwacht stond ze opnieuw in de kamer. Bezweet, rood hoofd maar dolblij want een PR. Ik vraag haar tijd: "32:58:69, zo snel liep ik echt nog nooit" Ze legt de nadruk op die laatste cijfers.. “69? Mijn geluksnummer” antwoord Rik, waarna hij een por krijgt van een van de broers. Ze begrijpt maar al te goed wat ie bedoelt en gaat er nog even op door. Ze kondigt aan nog even te gaan douchen. En weer zijn we stil na de zoveelste dubbelzinnige opmerking over worsten... Die vrouw vraagt er gewoon om.

Als ze opnieuw naar beneden komt begin ik het echt moeilijk te krijgen met mij beheersen. Ik loop al een uur rond met een pik die bijna pijn doet van de stijfheid. En iedere keer als t wat afgezakt is komt Yvonne opnieuw binnen in de meest sexy outfit. Nu ook weer, met een broek waarin haar volle kont goed te zien is, waar de broek gescheurd is. De broers dekken de tafel en we kunnen gaan eten. Ik zit tegenover de Milf, heb heerlijk uitzicht op de volle tieten. Ik zie haar tepels prikken in de stof, en als ik - niet meer onopvallend - goed kijk zie ik twee staafjes door haar tepels. Mijn hemel...

“Nee!”, zegt ze hardop. We kijken haar alle vier aan. “Nee, bedoel ik, nee, jullie gaan niet verliezen. Dan serveer ik wat jullie het liefste hebben, deal?”, probeert ze zich eruit te redden. Ik heb wel zo mijn ideeën wat ik het liefst geserveerd heb. Zij, hier op de eettafel, naakt en kroelend van genot. En of we haar met zijn vieren moeten delen, geen probleem. Dan voel ik een voet tegen mijn been, ik kijk even op en zie de grote blauwe ogen van Yvonne mij aankijken. De voet komt wat omhoog, raakt mijn knie en duwt mijn benen uit elkaar... zou ze echt...
Sophie - 04-04-2024 om 00:43
0


Patrick is druk bezig zijn zaak te redden, nog steeds ben ik blij dat hij mijn zus heeft getrouwd, ze is dolgelukkig met hem, hun sexleven laatste wensen over, maar als de deal lukt, ik ben ervan overtuigd dat deze gaat lukken, dan is hij weer boven Jan en zal de rust terugkeren, die verdomde Corona ook. Ik heb altijd in hem geloofd en met wat hulp van mij is hij met de juiste mensen in contact gekomen.

Ikzelf heb minder geluk, die niets nut van een Peter, enige goede? Twee zoons, die mammie dagelijks neuken. En nu met het toernooi, laten we zeggen, deze vier jongens presteren morgen niet al te best. Ik bel, zoals altijd met mijn zusje. “Godzijdank! Ik zou bijna iets verkeerds doen!”, is gereedste wat ze zegt. We babbelen en dan komt het eruit, haar voet over de pik van Stanley en van Rik. “En? Is het wat?”, vraag ik. “Ja, minder dik dan die van Pat, maar verder…oooowh ik werd zo geil!” Ik lach wat. “Meid! Je hebt 8n huis vier lullen! Drie openingen! Dus…..”, zeg ik. Wetende dat als ze geil is, ze domme dingen doet. We praten wat verder:”maar ik wi” zo graag dat mijn jongens gaan winnen.”, zegt Yv. “Beloof hun iets goeds en jij pakt iets goed. Wacht, ik stuur je wat leuke hmmmm eeeuh…ja hoe zeg ik dit netjes, ja suggesties.”, we nemen afscheid. Ik stuur haar foto’s van hoe ik door mijn vier knullen gebeukt word. Dit gaat leuk worden, dat weet ik zeker. Ik zie al snel dat ze ze heeft gezien….
Rik - 04-04-2024 om 12:32
0



Stanley en ik hebben aan 1 blik genoeg om te weten dat wij hetzelfde denken over de moeder (Dian of Yvonne???) van de twee broers. Zeker als ze in haar hardloop outfit verschijnt. Jezus, dat laat niet veel aan de verbeelding over! Als de jongens iets te drinken gaan halen, stoot ik Stanley aan. "Wist jij het, dat zij zo een lekkere moeder hebben?" "Een serieuze MILF!" antwoord hij.
Inderdaad...MILF is de goede benaming. Als ze terugkomt glimt ze van trots door haar prestatie. En ook van het zweet trouwens. Haar sportBH houden haar tepels niet geheel in bedwang. Als ze gaat douchen, ben ik in gedachte ook daar. Zou best met deze dame in de douche willen stappen. Of samen met Stanley, want volgens mij lust zij er wel pap van. Maar ja, kunnen we het wel maken met haar kinderen in huis... die trouwens ook vrienden van ons zijn.

Als we zitten te eten, heeft Stanley het plekje recht tegen over haar te pakken. Balen voor mij, maar vanaf het hoofd van de tafel heb ik vanaf de zijkant prima zicht. op haar fysiek. Ik zie Stanley al kijken naar wat ik ook vanaf hier duidelijk zie. Deze "brave" huismoeder heeft haar tepels gepierced. En als ik haar zie glunderen en Stan even moeilijk zie kijken, snap ik dat zij gewoon onder tafel bezig is. Blijkbaar heeft zij ook maling aan haar kids, of hebbn zij opdracht gekregen de twee jongens met de grootste piemels in huis te halen voor het weekend...lol.

"Nee! Nee, bedoel ik, nee, jullie gaan niet verliezen. Dan serveer ik wat jullie het liefste hebben, deal?" zegt ze kijkend naar haar zoons. Stan en ik kijken weer even kort naar elkaar en lachen. Hij denkt zeker hetzelfde. Dian hier op tafel, of waar dan ook, als hoofdgerecht lijkt mij een goede optie. Ik ben gek op beffen en deze MILF zou ik maar wat graag uitlikken en vingeren. Hoe zou ze haar kutje hebben? Kaal, plukje of streepje, getrimd, grote bos haar? Laatste zeker niet, want dat was opgevallen in die strakke hardloopbroek van straks. Ik merk dat ik geil wordt van het idee. Mijn kleine "dikke" knelt in mijn broek, gelukkig zitten we aan tafel.

Het is gezellig aan tafel en daardoor ebt mijn geile gevoel wat weg. Als we later op de bank zitten, zie ik Dian glimlachen en licht blozend op haar telefoon kijken. Als de film is afgelopen gaat iedereen eigenlijk naar bed, want morgen is die wedstrijd. Na 2 uur liggen, schieten de beelden van die dag nog door mijn hoofd. Stanley en ik liggen in een logeerkamer, en hij lijkt te slapen, maar zeker ook onrustig. Ik loop nog even naar de badkamer voor wat water. Het is stil in huis. Op de terugweg zie ik door de kier van de deur Dian in het grote bed liggen. Ik kan het niet laten om even om de hoek te kijken. Ze ligt op haar zij met een been opgetrokken, half onder het dekbed. Haar slaapshirt is opgekropen, en verder heeft ze niets aan. In het donker zie ik de contouren van haar blote billen... DAMN... Ik twijfel even, maar loop dan toch zachtjes iets verder naar binnen om in het donker toch een beter beeld te krijgen. Mijn boxer staat inmiddels strak door mijn gegroeide paal, gedeeltelijk door de spanning, maar ook door wat ik zie. Als ik dan een kraakje hoor verderop in het huis, loop ik zachtjes maar snel terug. Op de gang kom ik Stanley tegen. We glimlachen naar elkaar, en zonder woorden 'knik' ik naar de slaapkamerdeur van Dian.
Dian - 05-04-2024 om 01:26
-1


Sophie stuurt me foto’s en ik ben even verbaasd, ze is de wilde van ons twee. Ik ben wel gelijk weer bij zinnen. Ik was bezig me te laten gaan, maar weet me weer te beheersen. We ruimen samen af en merk dat de boys, ja alle vier, ook de mijne “per ongeluk”, tegen me aan botsten. We gaan naar de kamer en ik zorg voor koffie, energie en cola. Op de bank bekijk ik de foto’s nog eens goed, ik moet blozen en glimlach kinderachtig. Jezus….hoe dan? Dat past toch niet? Drie daaronder? Hoe dan? En oooowh wat lekker….vier keer spuiten in je gezicht en mond. Ik ga samen met de jongens naar boven, wens iedereen welterusten. Op de slaapkamer bel ik met Sophie en vraag uitleg, die slet verteld in geuren én kleuren hoe ze het doet. DAP, gewoon oefenen Of DPP.

Ik Google wat op mijn tablet en dan zegt Sophie, triple x erachter, weer geen hits. “Muts, gewoon, drie kruisjes!”, moppert Sophie. Ik ben gewoon niet thuis in dit soort dingen, het sexleven was top dus geen behoefte aan gehad. En ik zie dingen. Ik heb, dat is wel naughty, een aantal toys gekocht, na het wee4 zien van de foto’s voel ik me nog geiler. Ik zeg de eerste dildo, dan twee in mijn mond en dat voelt raar, op welke focus je je, ik voel mijn boven been nat worden. Langzaam duw ik een dildo in mijn kut. En dan….voorzichtig nog een…..ik smeer mijn kontje goed in en duw dan de dildo er in en zuig de vierde dildo….nooit gedacht, maar dit voelt hemels, nadeel is, ik moet alles bedienen. uitgeput dommel ik in, nadat ik wild klaarkwam. Altijd was ik een lichte slaper. Ik merk dat Rik binnenkomt en ik besluit een shirtje te geven. Beetje verder mijn been omhoog, half onder het dekbed weg en geef hem vrij zicht op mijn kroonjuwelen.

Door spleetjes van mijn ogen zie ik ook Stanley binnen komen. Tijd voor iets extra’s, ik draai op mijn rug en rek me even goed uit, mijn shirt krult op en ze zien mijn tietjes, met piercings. Rik gaat iets verder, zijn hand voelt mijn bovenbeen. Nee nee, niet vandaag, ik wil goed genieten en stel dus uit, ik wil maximale potentie. , zijn hand zoekt mijn kruis, ik draai me om en grom. “Kom, weg wezen, voor ze wakker wordt!”, hoor ik Stanley sissen. Rik doet nog een poging, mijn billen! Zijn hand glijdt over mijn billen. Ik mopper weer en sla even. Trek het dekbed over en ik hoor de jongens weg gaan. Beloof hun iets goeds en je krijgt iets goeds. Kan toch moeilijk zeggen, neuk me. Eens goed over nadenken, zij moeten het zeggen…maar hoe krijg ik het zo gespeeld dat zij zeggen wat ik graag wil dat ze zeggen? .
John - 09-04-2024 om 22:01
0


Als oudste van de zoons van deze, treffend benoemde, Milf heb nooit gedacht aan incest. Ja tuurlijk gluurde ik wel eens stiekem naar haar als ze onder de douche stond, maar wat wil je. Ze is niet bepaald lelijk te noemen voor haar leeftijd, eigenlijk helemaal niet! Ze is 44 en Rik en Stanley hebben groot gelijk, ze is mega geil om te zien! En we zijn niet vies van een goede pornofilm, vrouwen die daar in spelen kunnen zie qua uiterlijk nauwelijks meten met mij moeder, misschien ben ik een beetje bevooroordeeld maar Rik was het echt wel eens met mij. Als we op bed liggen zie ik Rik en Stanley terugkomen, wat ze uitgespookt hebben weet ik niet, maar ik weet wel dat ze bij mama weg komen. Volgens mij hebben ze al sex met haar gehad. “Wat was ze mega nat! Die lust er wel pap van, wedden! Die zuigt de ballen uit je zak!”, zegt Stanley zachtjes, maar als je niet slaapt hoor je het duidelijk. “Ja, en wat een reet, mega geil!”, reageert Rik. En ik zie een slappe pik tussen zijn benen, die heeft gegarandeerd sex gehad, zeker weten.

De volgende morgen is mama super vrolijk, een gekleed in een korte broek en overhemd van papa. “Ik ga zo het huis schoonmaken, jullie gaan vandaag winnen en de finale halen! Beloofd! En als jullie winnen mogen jullie kiezen wat jullie beloning is!”, zegt mama. Ik zie Rik kijken:”we mogen alles vragen?”, mama knikt. Met een grote glimlach:”ja, alles wat jullie willen, zonder uitzondering, ja, geen wereldreis of naar Weet ik waar natuurlijk, maar alles hier in huis mogen jullie gewoon vragen.” “Oké, dan weten wij vieren denk ik wel wat we willen, of niet gasten?”, lacht Rik dubbelzinnig terwijl hij intens naar mama kijkt.
Mark - 18-04-2024 om 21:03
0


Dit kettingverhaal heeft zoveel potentie, maar lijkt een beetje dood te bloeden. Hopelijk brengt mijn schakel weer wat leven in het verhaal.

@John: het huwelijk van onze ouders was een moetje en onder de genade van de gemeente. Ik denk dat ons moeder wat jonger dan 24 was en eerder ergens tussen 16 en 19.

Als we aan de ontbijttafel zitten, kunnen onze vrienden hun ogen niet van mijn moeder afhouden. In het korte broekje en het oude overhemd is ze casual gekleed, maar toch gluren ze. Het is niet nieuw dat mijn vrienden zo naar haar kijken. Tuurlijk weet ik dat ze jonger is dan andere moeders, maar ook dat ze goed verzorgd voor de dag komt. Gisteravond was ik wel wat verbaasd toen ik haar tepelpiercings zag afsteken. Normaal weet ze die wel goed te verbergen voor de omgeving en weten alleen wij dat. Het fijne weet ik er niet van, maar ik denk dat ze die speciaal voor mijn vader heeft laten zetten.

Als we op het punt staan te vertrekken, beloofd mama nogmaals dat we beloond worden bij het halen van de finale. Het eerste partijtje gaat soepel. Alle 4 lijken we te barsten van de energie. Terwijl we kijken hoe onze volgende tegenstander speelt, komt mama binnen. Ze heeft zich omgekleed en heeft dezelfde jeans als gisteravond aan, butt ripped. Het witte bloesje erboven spant zich om haar lijf, alsof het een maat te klein is. Dit keer zie ik haar piercings niet afsteken. Zou ze gisteren geen BH of een kwart cup BH aan gehad hebben?
Ze trekt de nodige bekijks.

Onder haar toeziend oog beginnen we aan de volgende wedstrijd. De tegenstander reageert jaloers als ze zien dat onze moeder fanatiek staat te juichen. Afgeleid door haar voorkomen scoren we. Deze tegenstander is zeker één van de betere, maar met veel moeite houden we hun van scoren af en dit doelpunt is het enige wat valt.

Gestaag vordert de dag en zo waar weten wij de finale te behalen. Mijn moeder roept ons bijeen en zegt: "Kom op, jullie kunnen het, jullie zijn mijn stoere kerels, echte mannen! Bij winst halen we Chinees!"
Dian - 24-04-2024 om 16:13
0


Ik zie de jongens knokken voor de winst, en ik zie de stoere strakke lichamen en denk aan Pat, hij is ondanks zijn leeftijd nog steeds super strak, zorgt ook goed voor zijn lichaam, denk aan de sex en de filmpjes die ik niet had moeten kijken. Wil ik dit? Wil ik echt zo ver gaan? Ik merk dat de lust meer en meer de overhand neemt van mijn verstand, misschien dat ik daarom de te heet gewassen shirt heb aangedaan? Was het expres? Ik roep:” Kom op, jullie kunnen het, jullie zijn mijn stoere kerels, echte mannen! Bij winst halen we Chinees!" waarom Chinees ik weet het niet, maar dat was het eerste wat bij mij te binnen schoot. De tegenpartij schrok van mijn schreeuw. In de finale is de tegenstand echt zwaar. Ik moedig zo goed als ik kan aan, probeer ze steeds op te peppen en als de tegenpartij scoort lijkt het over te zijn. Ik sta op en schreeuw:”ik ben helemaal van jullie, kom op! Winnen, win voor mij!” Als ik het roep weet ik dat de eerste zin er beroerd uit kwam, van moest natuurlijk voor zijn. Maar mijn schreeuw heeft wel effect, de tegenpartij, RoodZwart, is even afgeleid en juist John haalt dan uit, ongeveer twintig meter van het doel en schiet ze naar op gelijke hoogte. Alsof mijn mannen vleugeltjes hebben gekregen trekken ze de wedstrijd naar zich toe en Rik scoort na een voorzet van John, onzelfzuchtig gaf John de bal af en Rik kon vrij intikken, RoodZwart is woest maar de score staat en na de hervatting is het een schietfestijn, met nog een minuut te gaan kan er niks meer fout gaan, 4-1. Ik juich en als er is afgefloten storm ik naar hun toe en spring in hun armen. Met zijn vijven juichen wij en knuffelen elkaar, ik zoen John en Stanley vol op de mond. In handen zitten op mijn billen en Mark staat achter mij, zijn kruis stevig tegen mijn billen gedrukt en ik voel daar meer dan zijn buik. “Chinees?”, stamel ik….
Mark - 24-04-2024 om 23:31
0


Al juichend sta ik achter mijn moeder Dian en ik ruik haar sensuele geur. Ik kan me niet bedwingen en laat mijn hand over haar billen glijden om een fractie later via de scheur in de spijkerbroek mijn hand op haar billen te leggen. Tante Sophie had mij ooit ontmaagd en deed toen niet moeilijk dat haar eigen zoon mee deed, dus ma is misschien wel net zo. Brutaal druk ik mijn dikke lul tegen haar billen. Ze stamelt: "Chinees?"

Iemand zegt: "Laat maar thuis bezorgen! We kleden ons om en gaan op huis aan!"
We kleden ons voor de huldiging snel om naar een trainingsbroek, maar mijn ondergoed laat ik achterwege. Mijn vrienden doen hetzelfde. Direct naar de huldiging springen we op de fiets en met zijn vijfen fietsen we terug. Ma flirt openlijk met ons alle vier. Ik fiets achter haar en zie telkens een stukje bil door de jeans. Ik fiets gewoon met een harde lul.
Mark - 26-04-2024 om 23:35
0


Mijn laatste schakel nalezend, was dit nou niet echt een goede.

Thuis aangekomen staan we nog steeds te juichen. Mijn moeder Dian kust Stanley weer op zijn mond, maar hun lippen blijven langer op elkaar dan op het sportveld. Dit meen je niet, gaat het door me heen. Ik zie hoe onder zijn sportkleding hij een stijve krijgt en die drukt gewoon tegen haar aan. Ze moet het wel voelen.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer