62.809 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Zomervakantie


Door Charelle
Datum: 11-04-2024 om 15:23 | Categorie: Hetero
Schakels: 23 | Gelezen: 522x
Het is een zinderend hete dag. De mensen op ons veldje verschuilen zich onder de bomen en parasols en anderen zoeken verkoeling aan het meer. Ik lig op mijn ligbed wat muziek te luisteren. Al jaren kampeer ik graag met onze vouwwagen op de camping. Lekker vrij en buiten leven. Helaas ben ik afgelopen jaar weer vrijgezel geworden maar de jaarlijkse camping laat ik mezelf niet ontnemen.

In de verte hoor ik een zwaar motor geluid dat steeds dichterbij komt. Om de hoek van ons ronde veld komt een gigantische luxe camper het veldje oprijden. Ik ga een beetje overeind en aanschouw hoe het extreem grote gevaarte vakkundig geparkeerd wordt op het enige vrije vak. Altijd nieuwsgierig wie er op het veldje komt staan aanschouw het tafereel. De motor gaat uit en er stapt een begin dertig uitziende man uit. Kort donkerblond haar, duidelijk fit, en goed gekleed. Met een afstandbediening stuurt hij de poten uit zodat de camper wordt opgetild en rolt automatisch de luifel uit. Dan is mijn vouwwagen maar erg behelpen denk ik. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken want ik zie verder geen vrouw of kinderen bij deze man.

In mijn licht gouden, eigenlijk te kleine string bikini voor een camping met veel kinderen, loop ik op de man af. Mijn blond gouden dons haartjes op mijn lichaam schijnen in de zon. Ik heb mijn donkerblonde haren op een knot en mijn siliconen borsten worden maar net in het kleine stukje stof gehouden. Op mijn kurkhakken loop ik naar hem toe. “Mooie wagen” spreek ik dubbelzinnig uit zoals in de bekende scène van Flodder. “Hoi, ik Charelle” zeg ik, “ en jij” vraag ik. Robin antwoord hij en geeft me een hand terwijl hij verlekkerd naar me kijkt.
Robin - 13-04-2024 om 18:10
0


Het is niet eenvoudig om de grote luxe camper op de krappe staplaats te loodsen. De zware ronkende motor van het imposante gevaarte trekt steevast flink wat bekijks als me met enige moeite over het krappe veldje manoeuvreer. Mijn ex was dol op kamperen met een camper, iets waar ik in eerste instantie een hekel aan had, maar het door de jaren heen ben gaan waarderen. En nu we sinds twee jaar gescheiden zijn, heb ik deze bijna bombastisch ogende extreem grote en luxe camper gekocht. Het grootste deel van het jaar verhuur ik heb om de kosten wat te dekken, maar eens per jaar trek ik er zelf lekker op uit.

Ik stap uit de cabine en met een druk op de knop schuift de luifel langzaam uit zodra de camper automatisch op zijn poten rust.

“Mooie wagen”, hoor ik een sensuele stem schuin achter me zeggen. Haar stem en de manier waarop ze de twee woorden weet uit te spreken, doet me meteen aan die ene scène van Tatjana Simic in Flodder denken. En dan wil ik wel die overspelige buurman spelen hoor. Zeker als ik me omdraai en de jonge vrouw zie staan. Niet alleen haar stem was een aardige imitatie van de blonde rondborstige actrice. Een beste voorgevel die nog maar ternauwernood in een licht goudkleurige bikini wordt opgesloten. Het zijn echt flinke en stevige borsten. Echt of niet? Who cares… Het is vakantie hoor!
Haar donkerblonde haren zijn mooi opgestoken en staan haar sexy, zeker zo in haar bikini en haar blote huid glimmend van zweet en zonnebrand. Een stralende lach met mooie witte tanden. Haar ogen zullen ongetwijfeld ook mooi en sprekend zijn, al kan ik die niet zien achter de glazen van haar donkere zonnebril.

Je hoort op het innerlijk van een persoon te vallen, dat klopt. Maar het uiterlijk is toch het eerste dat je ziet. En met het uiterlijk van deze vrouw is absoluut helemaal niets mis. De waas van ultrafijne lichtblonde donshaartjes op haar armen en benen doet me eigenlijk meteen denken aan Jenna Jameson, de iconische porno actrice die me juist daarmee altijd weer wist te betoveren in haar doorgaans saaie scènes. Ik volg de lange benen omlaag, totdat ik haar blote tenen zie, in de sierlijke schoenen met kurkhakken.

Tussen haar twee woorden over mijn camper en nu zit waarschijnlijk nog geen minuut, maar voor mijn gevoel sta ik al een eeuwigheid naar deze schoonheid te staren. Het is warm, zeg maar gerust zinderend heet vandaag. Iets dat ik door de airco van de camper nog niet echt had opgemerkt. Maar nu ik hier even tegenover deze blonde schoonheid sta, begint de zon wel tot mij door te dringen. Als de zon me niet liet smelten, dan deed deze vrouw dat wel.

“Hoi, ik ben Charelle”, zegt ze dan en steekt haar hand naar me uit, “en jij?”. “Robin”, zeg ik en schud haar de hand, “dus jij bent mijn buurvrouw?”. Charelle knikt en geeft meteen te kennen dat ze hier helemaal in haar eentje met haar vouwwagen is. Of ze het me liet weten, omdat het voor mij misschien wel handig kon zijn om te weten, weet ik niet. Maar een interessante opmerking was het in elk geval wel, ongeacht de bedoeling van haar opmerking. “We zullen elkaar nog wel vaker zien dan”, lacht ze en draait zich om en maakt aanstalten om terug naar haar stekkie te lopen. “Dat mag ik zeker hopen ja”, zeg ik haar adrem na. Een buurvrouw als deze, daar kan ik eindeloos van genieten. Zeker van de manier waarop haar lekkere kont zachtjes heen en weer schudt in haar goudkleurige string. Het onthaal op deze camping is nu al beter dan alle andere campings waar ik ben geweest bij elkaar.

Zo, en nu eerst die bezwete kleren uit. Ik sta helemaal nog niet zo lang in de zon, maar het is echt gewoon vreselijk warm hier. Ik ga de camper in en verruil mijn bezwete kleren voor een zwembroek. Deo op, luchtje op en dan even lekker op de ligstoel een boek lezen. Als ik eenmaal lekker relax zit, dwalen mijn ogen meer af naar de buurvrouw in haar goudkleurige bikini dan dat ze zich op de woorden van mijn boek concentreren. Zoals gezegd, daar kan ik uren naar kijken. Ik kan alleen niet zien of zij ook naar mij kijkt, vanwege haar zonnebril. Dat concentreren op het boek wordt trouwens toch al met de minuut moeilijker, want langzaam begint het bloed van mijn hersenen naar de lagere regionen te stromen.
Charelle - 15-04-2024 om 09:07
0


Ik waggel expres rustig over het verlaten grasveld terug naar mijn bedje. Ik voel Robin zijn ogen in mijn rug prikken en wordt zelf opgewonden van het goudkleurige stukje stof tussen mijn billen waar hij waarschijnlijk op gefocust is. Dat kleine stukje stof dat alles op spanning zet, en als het weg is, ook al is het maar zo klein, ineens een hoop spanning weghaalt, ook voor hem. Ik kruip op handen en knieën het bedje op, ass up, en laat me dan langzaam voorover zakken. Als ik onder mijn oksel doorkijk zie ik hem nog even kijken maar draait zich snel om en gaat de camper binnen. Zo, die is geïnteresseerd denk ik bij mezelf en draai me om naar mijn rug.

Een paar minuten later komt hij duidelijk opgefrist naar buiten en gaat zitten. Ik neem hem goed in mezelf op en kan dit ongegeneerd doen achter mijn zonnebril. Zo’n knappe man, alleen, zo’n dure grote camper, goed uitziend, gespierd en netjes, hopelijk niet altijd, en nieuw op de camping, het maakt me opgewonden. Ik voel hoe mijn stringbikini begint te broeien. Hij moest eens weten denk ik bij mezelf en zie hem duidelijk over zijn boek heen kijken.

Ik sta op van mijn ligbed en ga de vouwwagen in. Ik fris me even op met een geurtje, haren strakker in de knot, trek mijn bikini nog wat strakker, en kom de vouwwagen weer uit. Ik loop naar Robin toe. “Hallo buurvrouw” zegt hij en komt overeind. “Dag buurman” zeg ik. “ Kan ik even hier in de schaduw komen zitten? Mijn vouwwagen staat vol in de zon en zelfs onder de luifel is het te heet” vraag ik. “Tuurlijk, gezellig” zegt Robin. Hij staat op: “ zal ik een wijntje halen” vraagt hij beleefd. “Lijkt me heerlijk” zeg ik. Hij stapt de camper in, “ mag ik eens binnenkijken” vraag ik.
Robin - 16-04-2024 om 11:19
0


Geanimeerd kijk ik toe hoe mijn mooie vakantie-overbuurvrouw na een kort verblijf in haar vouwwagen verleidelijk mijn kant op komt lopen, zelfverzekerd en heupwiegend. Haar haren in de knot iets strakker dan eerder, terwijl haar borsten in de krappe bikini stevig op en neer trillen. Nu ik ze beter zie bewegen dan eerder, krijg ik het vermoeden dat deze vrouw toch wel iets van borstvergroting heeft laten doen. Of in elk geval wat versteviging.
Charelle komt doelgericht op mij af en dat het zo vreselijk warm is bij haar vouwwagen. Hoe zou ik haar de schaduw van mijn luifel kunnen weigeren? Al begint zich bij mezelf ook wel een luifel te vormen nu Charelle hier is. Ik ruik haar vers opgespoten parfum. Ze ruikt lekker, fris en zoet.

Ik bied de verleidelijke vrouw een wijntje aan ter verfrissing, wat zij gretig accepteert. Als ik naar binnen ga om een wijntje voor haar te pakken, vraagt Charelle vrijwel direct of ze de camper ook van binnen even zou mogen zien. En voor ik haar kan antwoorden, is ze zich speels brutaal al de camper binnengestapt. Haar geur vult de riante living van de camper, iets waar in zeker gedurende de vakantie wel aan zou kunnen wennen.
Charelle kijkt haar ogen uit en moet als een klein kind in een speelgoedwinkel alles even kort aanraken. Het enige dat ze nog net niet aanraakt is mijn eigen luifel, al zijn de contouren wel duidelijk zichtbaar.
“En daar gebeurt het allemaal?”, vraagt Charelle me lachend als we na de luxe badkamer bij het slaapvertrek aankomen. “Nou, daar is al een tijdje niets meer gebeurd hoor”, lach ik in alle eerlijkheid. ”Maar daar mag jij zeker wel verandering in brengen hoor Charelle”, denk ik er direct achteraan en bekijk de vrouw die zowel aandacht als verleidelijk mijn slaapkamer staat te bewonderen. Zelf in het zwakke licht in de camper zijn de minuscule blonde haartjes op haar lichaam nog steeds zichtbaar. Ik bewonder haar huid (en de rest van haar lichaam), net zoals zij mijn camper op dit moment bewonderd. Bloed, hormonen en verlangens naar deze vrouw beginnen zich meer en meer in mijn broek te verzamelen, wat mijn “luifel” steeds meer op spanning brengt.

“En je man of vriend? Die komt een paar dagen later of zo?”, vraag ik haar voorzichtig, want een vrouw als zij zal toch wel iemand hebben? “Nope, die is verleden tijd. Ik ben vrijgezel. En precies op tijd, denk ik zomaar”, luidt haar antwoord tot mijn verrassing, “en jij dan?”. “Ik ben twee jaar geleden gescheiden. Het werkte niet meer tussen ons. Sindsdien geen steady relatie meer gehad. Maar ook niet echt naar op zoek geweest hoor”, zeg ik haar en misschien is zij wel net zo verrast door mijn antwoord als ik door haar antwoord was geweest.

Charelle draait zich langzaam om en buigt wat voorover. Na haar eerdere imitatie van Tatjana als welkomsttoespraak op de camping, moet ik opeens nog heviger aan die bewuste scène in de garage terugdenken. En ik moet me ook echt wel even inhouden om die scène niet ongevraagd spontaan met haar na te spelen.

“Je wijntje wordt lauw Charelle”, zeg ik als ik me uit een wilde fantasie losmaak. Ze draait zich langzaam om en kijkt me aan. Haar blik lijkt haast wel… haast wel… teleurgesteld? Had ze dan misschien juist gewild dat ik mijn fantasie achterna had gejaagd? Was haar verlangen wellicht net zo groot als dat van mijn? Was de chemie tussen ons werkelijk dermate groot dat deze vrouw daartoe in staat was met een man die ze nog geen half uur geleden voor het eerst had gezien?
Charelle - 16-04-2024 om 14:59
0


Ik ben onder de indruk van alle pracht en praal in de enorme camper van Robin. Hij leidt me netjes rond, we maken onderling wat dubbelzinnige opmerkingen en ik zie zijn opgezette tent in zijn broek duidelijk. Ik ben helemaal niet moeilijk over sex, hou er van, zo wild als het kan, zo dirty als het kan, en zo onderdanig als het kan, maar ik ben biedt mezelf niet aan, die stap laat ik aan de man. Hoe graag ik zijn harde pik ook uit zijn broek wil halen en er van alles mee wil doen en zijn pik ook wil voelen.

“Je wijntje wordt lauw” zegt Robin. Ik ben enigszins teleurgesteld. Ik ben in zijn camper, alles opgedirkt, mijn string strak tussen mijn poesje en billen en mijn topje maar net om mijn siliconen borsten, en dan nog maakt hij geen aanstalten. Ik knik en zeg: “ Oh ja, vergeet ik helemaal na deze jaloersmakende rondleiding”. In een ultieme poging om hem de eerste stap te laten maken naar meer grijp ik mijn wijnglas van het aanrecht maar laat deze meteen weer los en tik het eraf. Het glas valt op vloer, niet kapot maar de wijn loopt over de vloer. “Oh sorry sorry sorry, wat dom” zeg ik. Robin reageert nietsvermoedend, dat het niks uitmaakt. In mijn ultieme poging grijp ik een doekje uit de wasbak en laat me door mijn hurken voorover op handen en knieën zakken en begin de wijn meteen op te vegen. “Oh wat dom van me” zeg ik en veeg extra langzaam terwijl mijn string compleet op spanning tussen mijn billen staat en ik op handen en knieën met mijn hakken aan onderdanig richting hem zit..
Robin - 16-04-2024 om 16:16
0


Of de mooie Charelle werkelijk zo onhandig is als ze wil laten overkomen wanneer ze haar wijntje pakt en deze op de grond belandt, waag ik te betwijfelen. Waarschijnlijk zou ze eerder een Oscar moeten krijgen voor haar acteerwerk.
Hoe dan ook, ook al zeg ik dat het helemaal niets uitmaakt, Charelle bedenkt zich geen seconde, grijpt een doekje uit de wasbak en laat zich door haar hurken voorover zakken. Nu ze op handen en knieën zit en de wijn meteen begint op te vegen, heb ik een onbetaalbaar uitzicht op haar string die strakgespannen tussen haar billen staat. “Kijk, dat mag ik nou graag zien”, zeg ik tegen haar nu ze op handen en knieën met haar hakken aan onderdanig richting mij zit. “Wat? Een vrouw die jouw vloer dweilt?”, zegt ze bijna geïrriteerd, ook al lijken haar ogen iets geheel anders uit te stralen. “Nee, een vrouw in sexy lingerie op haar knieën voor me. Oké, in een bikini in jouw geval dan, maar wel een spectaculaire bikini”, zeg ik op een manier die misschien wel meer van mijn verlangens blootgeeft dan ik eigenlijk wilde. Maar Charelle is zo’n mooie vrouw en leek toch echt wel van dit spel te houden gezien die blik in haar ogen in de slaapkamer, dat ik nu sneller wens te gaan dan ik doorgaans doe.
Het lijkt wel of de luifel in mijn broek onderhand op knappen staat, zo stijf heeft Charelle, bewust on onbewust, mijn lul gekregen met alleen maar haar aanwezigheid. Ze glimlacht omhoog naar me, een mix van schuchterheid en verleiding. Ik ben vrijgezel, zij is vrijgezel en waarom zouden alleen mannen op vakantie er geen gras over willen laten groeien? Dan kan voor een vrouw toch net zo goed gelden? Even zie ik haar blik naar mijn kruis gaan. Dat mijn erectie totaal zichtbaar zal zijn, weet ik ook wel, maar het is me wel duidelijk dat Charelle daar geen moeite mee heeft. In tegendeel zelfs. Ze staart beslist langer dan strikt noodzakelijk naar de tent in mijn broek.

“Sorry, die camper is zeker geen compensatiedrang voor een bepaald iets of zo hoor”, lach ik opgelaten, terwijl zij nog steeds recht naar mijn kruis staart. “Dat… geloof… ik… graag”, zegt ze tergend langzaam, terwijl ze haar mooie ogen opeens strak naar me opslaat. Ze weet me prima te bespelen met alleen maar blik en het uitzicht dat ik op haar lichaam heb. Het laat mijn pik zelfs nog heviger kloppen in mijn broek.
Ik pak het natte doekje van haar over en gooi die in de wasbak. Zonder wat te vragen steek ik mijn handen onder haar oksels en til haar weer overeind. Ik hoop niet dat ik haar teleurstel door haar niet meteen te zoenen. Niet op haar mond althans. Maar ik zet haar neer op het aanrechtblad en kus de minieme lichtblonde haartjes op haar bovenbenen. “Wat ben je mooi Charelle. En je ruikt zo lekker”, zucht ik terwijl mijn lippen de voorkanten van haar bovenbenen bedekken met talloze kleine vlinderkusjes, die zich langzaam een weg vinden richting haar heupen.
Charelle - 16-04-2024 om 16:40
0


Ik word door Robin lief maar resoluut op het aanrecht getild. Ik zit tegenover hem en hij zoent mijn bovenbenen zachtjes en dwaalt af richting mijn heupen. Nou ben ik normaal gewend dat ik vaak voordat ik het weet op mijn knieën of hurken gezet wordt en direct wat naar binnen geschoven krijg in mijn mond maar dit is een andere ervaring. Zijn zachte warme lippen gaan over mijn bovenbenen. Ik hoop dat alles nog fris ruikt na het zonnen. Met een hand houd ik mijn knot vast en met de andere wissel ik mijn hand van mijn borsten naar zijn haren en terug. Ik dirigeer hem naar mijn aalgladde gouden stukje stof tussen mijn benen. Robin kust er overheen en begint er langzaam aan te sabbelen. “Hmmmm oehhh” kreun ik zachtjes. Ik zet de kurken hakken wijd uit elkaar op het aanrecht en geniet van zijn warme mond over het stof. Na een paar minuten schuif ik het opzij en zeg: “ nu tijd voor het echte werk” en schuif het stof opzij. Robin likt mijn lippen meteen diep nat en stevig. Ik kreun het uit en geen stukje wordt overgeslagen. Na een paar minuten sta ik op knappen, Robin merkt dit en stopt bewust. Hij trekt me van het aanrecht af en duwt me op mijn hurken.. ik kijk hem geil aan..
Robin - 16-04-2024 om 17:11
0


Kussend en likkend over haar bovenbenen, merk ik hoe de spanning bij Charelle toeneemt. Met haar ene hand houdt ze de knot in haar haren vast en haar andere hand gaat van haar heerlijke borsten naar mijn haren en weer terug. Ze dirigeert me verlangend naar het gladde gouden stukje stof tussen haar wulpse benen. Ik kus er overheen en begint er langzaam aan te sabbelen. Ik ruik haar opwinding, vermengd met zonnebrand. Ze ruikt heerlijk en vooral heel er geil. “Hmmmm oehhh”, kreunt ze zachtjes en zet de kurken hakken wijd uit elkaar op het aanrecht. Ze geniet van mijn warme mond over de warme gladde stof, maar wil meer. “Nu tijd voor het echte werk”, zegt ze en schuift haar string bikini zo ver mogelijk opzij. Ik begin haar sappige vrucht meteen diep, nat en stevig te likken. Ze kreunt luider en ik zorg er voor dat er geen stukje wordt overgeslagen. Haar spleetje, haar grotje, haar heerlijke spiegelgladde schaamlippen. EN natuurlijk haar klitje, die ik soms wat naar binnen zuig, tussen mijn voortanden klem en in versneld tempo met mijn tong gesel. Als ik merk dat ze op knappen staat, stopt ik bewust. Ze mag nog even bijkomen voordat ik wil dat ze voor de eerste keer klaarkomt. Ik trek haar van het aanrecht af en dwing haar terug op haar hurken. Zoals ze eerder voor me zat, maar dan zonder doekje om de vloer te dweilen. Ze kijk me geil aan, alsof ze zich vertrouwd voelt in deze ondergeschikte houding. “ ’s Kijken of je die van mij net zo goed schoon kan maken als de vloer”, zucht ik en open mijn broek. Ze kijkt verrukt bij het zien van mijn stijve lul en hapt ‘m zonder omhaal direct in haar mond. En zonder haar handen te gebruiken, want die hadden het te druk met het losmaken van de bandjes van haar bovenstukje van haar bikini.
Zelden verdween mijn lul zo gemakkelijk in een mond. Wat zeg ik? Nog nooit. Maar Charelle draait er haar hand niet voor om en voor ik het weet drukken mijn ballen tegen haar kin. Ze zuigt driftig en ervaren op mijn lul en toont mij skills die ik nog niet eerder heb ervaren. Charelle weet precies wat ze doet op dit moment en brengt me al snel in hogere sferen. De rollen zijn nu volledig omgedraaid en nu ben ik degene die naar de verlossing van het orgasme snakt. “Als je mij daarnet gewoon had laten komen, dan had jij nu ook mogen komen. Maar nu moet jij, net als ik, gewoon even wachten”, lacht ze als ze mijn kletsnatte lul uit haar heerlijke warme natte mond laat glippen.
“Zullen we die slaapkamer van je eens even op z’n grondvesten laten trillen schatje. ’s Kijken wat daar allemaal kan gebeuren”, zegt Charelle dan uitdagend en gaat me voor richting de slaapkamer. Zo onderdanig ze net nog was, zo opeens heeft ze het initiatief volledig terug geëigend. En ik volg de blote schoonheid op haar hoge kurkhakken gedwee naar mijn eigen slaapkamer.
Charelle - 18-04-2024 om 07:22
0


Zijn harde zit in mijn mond en ik pijp hem zoals hij denk ik nog nooit heeft meegemaakt. Ik merk aan zijn gekreun dat ik hem in hogere sferen brengen. Ik voel hoe zijn ballen soms mijn kin aanraken. Ik heb het zwaar maar zet door. Robin staat bijna op knappen merk ik want hij begint steeds wat meer te stoten. Het is nu een kwestie van goed timen want ik wil hem tegen het komen aan hebben maar nog niet helemaal. Als hij zijn handen op mijn achterhoofd legt en ik goed voel dat hij elke millimeter dieper probeert te komen laat ik zijn harde uit mijn lul ploppen. “Je zal nog even moeten wachten” zeg ik.

Ik kom overeind en pak zijn lul vast en loop voor hem uit naar het bed. Ik kruip op mijn handen en knieën het bed op en ga doggy zitten. Mijn kurkhakken schommelen over de rand van het bed terwijl ik mijn gezicht begraaf in het matras en trek mijn billen wijd uit elkaar. “Hmmmm neuk me Robin” zeg ik uitdagend. Ineens voel ik een brandend gevoel want hij deelt een enorme klap op mijn bil uit. “Ik zal je eens goed neuken” zegt hij.
Robin - 20-04-2024 om 16:03
0


“Hmmmm neuk me Robin”, klinkt het uitdagend uit de mond van Charelle wanneer zij zich met haar gezicht in het matras begraaft, terwijl haar heerlijke kont met eigenhandig gespreide billen trots en verlangend in de lucht steekt. Haar speeksel op mijn lul voelt inmiddels ijskoud in door de airco van de camper en ik merk dat mijn lul niet liever wil dan de hitte van deze heerlijke vrouw opnieuw voelen. “Ik zal je eens goed neuken”, grom ik geil en geef haar een stevige klap op haar bil. Even schrik ik van hoe hard de klap eigenlijk is, harder dan ik wilde in elk geval. “Oooh Robin”, klinkt haar stem echter bevend tot mijn verbazing. Ze mag dan geschrokken lijken, heel erg lijkt Charelle het nou ook weer niet te vinden.
De rode afdruk van mijn hand op haar ene bil staat in mooi contrast met het fonkelende grotje tussen haar dijen. Even laat ik mijn tong nogmaals door de verleidelijke natte spleet gaan, alsof ik zeker moet weten dat Charelle vochtig genoeg is. Van haar clitoris tot haar anus gaat mijn tong, en weer terug. En dan geef ik nogmaals een stevige tik op haar andere bil. Het laat haar opnieuw verlangend kreunen en tegelijk stoot ik mijn stijve voor minstens de helft in haar hete kutje. Heel even wacht ik, alsof ik haar even de tijd wil gunnen om te wennen aan me. Dan stoot ik door, totdat ik helemaal in haar begraven zit. Mijn lul klopt wild in haar hete poesje en ik wacht weer heel even. “Zo, en nu ga ik je neuken”, zeg ik overbodig en pak haar bovenarmen stevig vast en trek ze achter haar rug.
Charelle - 22-04-2024 om 13:17
0


Hij laat me maar heel even wennen aan zijn forse lul in mijn strakke kale kutje. Of ja kaal, een heel klein streepje voor het geile gevoel. Met forse kracht worden mijn armen stevig naar achter getrokken. Mijn bovenarmen worden vastgehouden en ik hang dus als het ware los van de dekens en Robin zet stevig aan. ik word steeds harder geneukt en zijn heupen stoten hard tegen mijn billen. Ik hang nog steeds aan mijn bovenarmen achteruit aan zijn sterke handen. Mijn stijve tepels raken soms het satijnen dekbed en schuren er ritmisch overheen. Dit gevoel maakt me nog geiler.

Robin is duidelijk van de harde aanpak. Ineens laat hij mij armen los zonder waarschuwing en mijn gezicht en schouders boren zich in het matras. Robin klimt op zijn hurken op het bed en neukt me nu nog harder en houdt mijn haren stevig vast. Elke stoot wordt vergezeld door een spank op mijn billen. Ik kreun het uit maar mijn mond wordt gesmoord door het santijnen dekbed. Onderlangs masseer ik afwisselend mijn clitje en zijn ballen..
Robin - 22-04-2024 om 14:06
0


Hmm, wat een heerlijk strak en vooral heet kutje heeft Charelle zeg! Ik voel haar geil rond mijn harde pik knijpen wanneer ik mijn kloppende staaf in haar begin te stoten. Haar lekkere tieten hangen zwaar omlaag doordat ik haar bovenlichaam aan haar bovenarmen wat van het matras omhoog trek. Het liefst wil ik haar armen echt heel ver naar achteren trekken, maar tegelijk probeer ik haar borsten zover van de dekens te krijgen, dat haar tepels nog net langs de gladde satijnen lakens strelen.

Ik merk dat ik steeds gretig word en laat plots haar armen los, waardoor Charelle met een plof voorover met haar gezicht, borsten en schouders in het matras boort. Ik stap op bed en kom gehurkt over haar billen staan. Ik buig mijn lul maximaal naar beneden en druk mijn eikel terug in haar vochtige schede. Ik pak haar haren stevig vast en neuk haar met lange woeste stoten. Mijn stijve pik sopt in haar natte schacht en ik zie bij elke stoot hoe mooi haar billen trillen. Ik laat iedere harde diepe stoot voorafgaan door een stevige tik op haar mooie billen. Links, rechts, links, rechts. Haar kont begint er rood van te gloeien en Charelle kreunt en hijgt volop en goedkeurend, al klinkt het allemaal gesmoord met haar gezicht in de lakens gedwongen. Zo hou ik de mooie geile vrouw even in bedwang en weet haar zonder al te veel moeite of tegenspraak te domineren. En zo te merken is Charelle het ook wel gewend om op deze manier overheerst te worden, want ik voel haar vingertoppen onderlangs over mijn ballen strelen. En ik denk dat haar vingertoppen niet alleen mijn ballen raken, maar ook regelmatig op haar klitje te vinden zijn.
Het voelt allemaal fantastisch en het klinkt al even zo mooi en geil. Charelle kreunt luid als ik mijn lul uit haar spleetje trek. Het is een geluid van verlangen, vermengd met teleurstelling omdat ze nu even niet gevuld wordt. Maar dat zal ik snel weer verandering in brengen. Ik laat haar haren los en draai me een 180 graden om boven haar kont. Opnieuw buig ik mijn natte glanzende paal weer zo ver mogelijk omlaag en penetreer haar kutje opnieuw. Ik zak zover mogelijk omlaag, totdat mijn ballen zwaar op haar rode billen leunen. Met mijn ballen niet langer binnen handbereik voor haar nu ze tegen haar anus aan drukken, zie ik haar vingertoppen versneld over haar klit strelen als ik omlaag kijk. Op, neer, op, neer ga ik nu weer en kijk omlaag naar haar geile kutje die mijn natte lul dankbaar in ontvangst neemt. Mijn ballen stuiteren heerlijk neer half op haar billen en half in haar bilnaad en achter mij hoor ik Charelle al snel weer volop en genietend kreunen. Ze heeft haar gezicht uit het matras getrokken of ligt met haar gezicht op een wang, want haar gekreun is nu veel duidelijker hoorbaar dan daarvoor. Met een vlakke hand tik op stevig op de achterkant van haar bovenbenen, zodat ook deze zich langzaam aan rood beginnen af te steken vergeleken bij de rest van haar perfect gave huid.
Charelle - 22-04-2024 om 15:43
0


Inmiddels word ik geneukt in een standje dat ik niet eerder gedaan heb. Terwijl Robin eigenlijk omgekeerd bovenop mijn billen zit neukt hij mijn kutje terwijl zijn ballen tegen mijn kontje aantikken. Als ik achterom kijk heb ik zicht op zijn ster maar ik heb genoeg aan mezelf om nu deze aanpak te ondergaan.

Ik het begin ging het nog teder en lief toen Robin mij heerlijk likte op het aanrecht, gevolgd door wildere stevige doggy op de rand van het bed. Nu word ik in een porno achtige positie geneukt maar zijn de ondeugende spanks overgegaan in een manier dat mijn billen en bovenbenen wel rood moeten worden voor Robin, althans zo lijkt het. Ik kreun het uit en probeer te zeggen dat hij moet stoppen met spanken maar hij gaat door en bij elke nee worden de klappen harder en intenser. Ik heb het gevoel dat mijn kutje op springen staat zo schuin wordt erop mij ingeboord.

Ineens gaat hij uit me, gelukkig denk ik even maar ik word achterover van het bed afgetrokken, op de kop gelegd met mijn benen over mijn hoofd terwijl mijn rug tegen het bed ongemakkelijk omhoog ligt. Via de spiegelkast kan ik zien dat hij van bovenaf nu alle zicht en vrijheid voor mijn kutje en kontje heeft.. alsjeblieft kom, smeek ik
Robin - 22-04-2024 om 16:18
0


Onder een geweldige schuine hoek, met een prachtig uitzicht op haar sappige kutje en gloeiende bovenbeen, veer ik mijn paal op en neer. Iedere keer een klein beetje, afgewisseld met een zo diep mogelijk stoot in haar natte kutje. Charelle hijgt en kermt, misschien wel deels van pijn, bedenk ik me dan. Misschien dat ik haar toch iets te hardhandig heb aangepakt en mezelf te veel heb laten gaan? Ik streel de rode huid van haar bovenbenen, maar weiger nog even om mijn pik uit haar te laten ontsnappen. Haar kutje is ook zo lekker nat, heet en nauw, vooral in dit ongebruikelijke standje.

Maar dan laat ik het toch gebeuren en trek mijn lul uit haar doorweekte spleetje. Tijd om me er voor bedanken krijgt Charelle echter niet. En dat is ook helemaal niet nodig, dat ze me hier voor bedankt. Misschien moeten we een safeword gaan gebruiken? Maar nu nog niet. Ik pak haar polsen vast en sleur haar half van het bed. Ik leg Charelle met haar hoofd en schouders op de grond, op het zachte warme tapijt rond het bed, maar houdt haar onderrug tegen de bedrand in de lucht. Haar voeten bungelen achterwaarts richting haar gezicht en ik weet dat ze vanuit deze positie nu ook gewoon vrij zicht op zichzelf heeft via de grote spiegelkast naast het bed. Haar grote stevige borsten worden door de zwaartekracht verleidelijk wat meer richting haar gezicht getrokken. Ze had mijn nieuwsgierigheid al gewekt met die lekkere dingen in haar gouden bikini eerder op de dag, maar op dit moment ben ik nog niet van plan om gehoor te geven aan mijn eigen nieuwsgierigheid. De houding waarin Charelle nu ligt is te geil en vraagt om heel andere dingen.
Haar prachtige tieten, haar geile gezicht en vooral het onbelemmerde uitzicht op haar kut en kont. Nooit eerder heb ik een vrouw in een dergelijk positie gehad en even waan ik me trots als een pornoster in zijn beste film ever. God, wat ben ik geil door deze vrouw! "Alsjeblieft kom", hoor ik haar smeken. En ik denk dat ik nu ook binnen no-time klaar zou kunnen komen als ik mijn pik zo laten afdalen in die heerlijke spleet. Maar ik wil helemaal nog niet komen. Het is zo lang geleden dat ik goeie seks heb gehad (en dan bij lange na niet zo goed als wat zich nu afspeelt), dat ik eigenlijk nog veel meer wil genieten van deze hete vrouw.

Ik hurk even boven haar gezicht en zak wat omlaag. “Ooh jaaaah Charelle. Zuig op m’n noten”, kreun ik zwaar als ik eerst het puntje van haar tong over mijn zak voel gaan en ze vervolgens haar natte lippen rond mijn ballen tuit. “Hmmm jaaah! Tea bag dat zaakje maar ’s goed”, hijg ik en probeer met opengesperde mond zoveel mogelijk van haar natte kut in mijn eigen mond te krijgen. “Hmm, en nou die knop weer. Polijst die maar ’s goed met je lekkere geraffineerde mondje”, kreun ik als ik mijn ballen uit haar mond trek en mijn lul omlaag buig en mijn eikel tussen haar lippen druk. Ik slurp en zuig het vocht uit haar spleet en lik versneld rond en over haar gezwollen klitje.
"Als je werkelijk wilt dat ik kom, zul je het zelf moeten doen Charelle", kreun ik uitgelaten en wrijf met mijn gezicht langs haar spleet en over het dunne lijnte schaamhaar op haar gezwollen venusheuvel.
Charelle - 23-04-2024 om 12:59
0


Ik lig weer in een standje waarvan ik niet wist dat het bestond, dat ik het zou kunnen en dat ik het lekker zou vinden. Mijn benen bungelen wat ongemakkelijk over mijn hoofd, soms raken mijn kurken hakken het tapijt. Ik voel hoe zijn vingers en mond beiden van mijn opengesperde gaten behandelen. Het voelt heerlijk ondanks dat ik behoorlijk ongemakkelijk op mijn nek lig. Zeker wanneer hij op zijn knieën komt zitten, hij mijn kutje likt maar ook ondertussen zijn ballen en lul afwisselend in mijn mond hangt. Tea-baggen ofzoiets moet ik, nou ja het zal wel, ik mijn genot hij dat van hem.

Ondanks dat ik zeiknat gelikt wordt en zijn handen teasend over mijn billen en gaatje gaan kan ik me er niet echt op concentreren. De ongemakkelijke houding en de harde manier waarop Robin zijn lul in mijn mond op en neer pompt is heftig om mezelf te kunnen focussen op mijn kutje. Het is het geil maar het geile gevoel begint het te verliezen van het ongemak. Ik probeer te zeggen dat hij moet komen maar hij heeft er nog geen zin in of hoort me niet door zijn lul in mijn mond. In deze positie heb ik overigens ook niks in te brengen. Ik ben overgeleverd aan hem, hoe hij me wil momenteel..
Robin - 23-04-2024 om 13:44
0


Als ik omlaag kijk en het rood aangelopen gezicht van Charelle zie, heb ik toch even mijn bedenkingen. Ze zuigt bovendien ook lang niet meer zo bedreven op mijn lul als eerst. Waarschijnlijk begint dit ongemakkelijke standje toch een beetje zijn tol van haar te eisen. Met een plop ontsnapt mijn eikel aan haar natte mondje als ik opsta. Ik help Charelle overeind en bekijk haar even snel. Ze is flink buiten adem en haar buik glinstert van mijn speeksel en haar eigen sapjes. Langzaam keert haar natuurlijke gelaatskleur weer terug nu ze rechtop staat.
Ik duw haar voorover op bed en trek haar aan haar enkel een stukje naar mij terug. Alsof ze aanvoelt wat ik wil, spreidt ze haar benen en legt ze haar handen op haar billen. Inderdaad, ik was nog niet helemaal uitgelikt aan die twee lekkernijen van haar. Haar kontgaatje is minsten zo lekker en geil als haar kutje, al is die wel veel natter. Charelle heeft een kontje dat er in mijn ogen gewoon om smeekt. Maar ik heb teveel respect voor haar om het zomaar ongevraagd te doen. Nee, daar zal ze dan ook zelf om moeten smeken.
Ik stap wijdbeens over haar nog altijd wat rode bovenbenen, sluit mijn handen zo goed mogelijk en stevig om haar slanke taille en drijf mijn leuning terug in haar kletsnatte grotje. “Kom. Kom klaar in me”, kreunt Charelle na een paar minuten opnieuw. Dit keer zijn het ook voor mij verlossende woorden en vrij snel daarna kom ik hevig schokkend diep in haar klaar. Iedere keer dat ik mijn ballen voel samentrekken en ontspannen en ik een staal sperma in haar los, kreunt Charelle geil.
Pas als het verslappen van mijn pik echt begint door te zetten, haal ik ‘m uit haar spleetje, dat nog even fonkelen en prachtig open blijft staan. “Sorry dat ik me soms een beetje liet gaan”, fluister ik zachtjes tegen haar als ik op mijn buik naast haar op bed kom liggen. Charelle ligt met gesloten ogen na te genieten, want haar mond vertoont een tevreden lach. Ik kus haar mooie lach en zonder dat zij haar ogen opent, raakt het puntje van haar tong mijn tong.
Charelle - 23-04-2024 om 15:16
0


Uitgeteld maar nagenietend lig ik volgespoten op bed met mijn benen nog uit elkaar. Ik denk dat Robin mij nog even grondig bekijkt nu ik hier roerloos alles tonend laat zien aangezien het even duurt voordat hij neerploft naast mij op bed. Ik steek mijn tong uit hij voel zijn tong tegen de mijne drukt. We tongen even geil na. Ik kom overeind en pak een handdoekje uit het kastje en veeg mijn kutje af. Robin ligt me nog steeds bewonderend aan te kijken terwijl ik mijn topje aan doe. Ik kijk naar buiten onder de luifel door. “Ik zie niemand op het veldje want die rode huid van mij zouden anders vragen oproepen ben ik bang” zeg ik. Robin komt overeind terwijl ik wat krom sta om mijn slipje aan te doen en ontvang zonder waarschuwing meteen weer een flinke tik op mijn billen. “Ahhwwwauw. Zo kan die wel weer “ zeg ik lichtelijk geïrriteerd. Met moeite stap ik met mijn hakken aan door de slip heen en trek hem omhoog. “Fijne vakantie buurman” zeg ik en wrijf nog even over zijn lul.

Ik loop de camper uit en ga richting mijn vouwwagen. Ik ga opzoek naar een handdoek en shampoo. Ik doe mijn hakken uit en doe mijn slippers aan. Ik ga naar het douchegebouw om mezelf af te spoelen. Ik loop over de zinderend hete veldjes waar iedereen een dutje doet, wat drinkt of in het zwembad spettert. Ik zie wat vaders stiekem naar me kijken..
Robin - 23-04-2024 om 15:40
0


“Ahhwwwauw. Zo kan die wel weer “, klinkt het lichtelijk geïrriteerd als Charelle voorovergebogen voor me staat en ik haar een tik op haar kont geef. “Fijne vakantie buurman”, zeg ze en wrijft nog even over mijn lul. Die kan de warme vrouwenhand zeker wel waarderen en wil weer beginnen te steigeren, maar voor ik iets kan doen of zeggen, is Charelle vertrokken.

Even later zie ik haar vanuit mijn camper wat aarzelend over het onbeschutte veldje lopen. Ze heeft haar kurkhakken verruilt voor eenvoudige teenslippers en heeft een handdoek en iets van shampoo bij zich. Ze had hier toch ook gewoon kunnen douchen? De voorraadtanks met water zitten nog vol genoeg. Of ben ik gewoon te ver gegaan of ben ik toch helemaal niet wat Charelle zocht?
Dat ik met het grootste gemak door haar ingeruild zou kunnen worden voor haar vakantieavontuurtje, blijkt wel uit die koppen van de vele mannen die haar zo onopvallend voor hun eigen vrouw, na kijken. Aan aandacht heeft Charelle in elk geval geen gebrek, dat is me wel duidelijk. En dat kan ook moeilijk anders, met zo’n lichaam en uitstraling en zulke mooie heerlijk deinende borsten in een bikini.

Het nakijken van Charelle, net zo lang totdat ze uit mijn gezichtsveld is verdwenen, heeft me in elk geval een zeer behoorlijke erectie opgeleverd. Ik trek een zwembroek aan en besluit naar het zwembad te gaan om wat af te koelen. Maar niet voordat ik een briefje voor Charelle bij haar vouwwagen heb achtergelaten. “Vanavond bbq bij mij? Heb champagne koud staan. Het spijt me als ik te gretig was. Robin”, heb ik in het briefje gezet en duik vervolgens het zwembad in. Een tijdje later zie ik Charelle terugkomen van de douchejes. Met haar haren nat en naar achteren geborsteld lijkt ze zowaar nog mooier. Een aangename rilling gaat door me heen. Vanuit het water volg ik haar wandeling terug naar haar vouwwagen, waar ik haar het briefje zie pakken, het zie leven en volgens kijkt ze even rond. Komt ze eten? Heb ik het verkloot? Krijg ik nog een herkansing? Ik weet het niet, want even later verdwijnt ze in haar vouwwagen…
Charelle - 23-04-2024 om 16:03
0


Ik ben bijna bij het douchegebouw, het voelt als de walk of shame met die rode billen en bovenbenen aan de achterkant. Net ervoor maakt een man een schunnige opmerking, volgende keer hulp nodig met insmeren en bekijkt me terwijl ik het gebouw binnen loop. Ik kijk hem geïrriteerd aan en geef hem verder geen aandacht.

Ik ga een hokje binnen, zet de douche aan en stap er met bikini en al onder. Was alles goed terwijl het warme water brandt op mijn billen. Het voelt lekker om weer schoon te zijn. Ik droog me maar half af want het is bloedheet en ga het hokje uit. Ik kam mijn haren strak achterover en wandel op mijn gemak terug. Ik zie de man zitten voor zijn caravan die zojuist een opmerking maakte. Ik zie een vrouw met een gezet lichaam naast hem zitten. Nu snap ik waarom hij bij mij een opmerking maakte. “ Ahaa jij staat hier “ zeg ik alsof ik kennis met hem gemaakt. Zijn vrouw haar ogen spuwen direct vuur en ik loop met een glimlach door.

Op mijn tafel ligt een brief met als onderschrift Robin. Een duidelijke uitnodiging voor een bbq en volgens mij nog niet genoeg gehad maak ik uit het briefje op. Waarom niet denk ik, de pizza op de camping heb ik al 2 keer gehad deze week en ook geen zin om te koken. Ik ga de tent in doe mijn bikini uit en sla mijn handdoek om. Buiten even afkoelen denk ik en loop naar mijn bedje. Ik zie Robin bij het zwembad liggen en mijn kant op kijken. Ik steek mijn duim omhoog en ga daarna meteen liggen met mijn ogen dicht.

Een half uur later sta ik op en ga de tent in om mezelf te fatsoeneren. Het wordt een kort jurkje en voor de luchtigheid en spanning doe ik er niks onder aan. Ik trek mijn kurken hakken weer aan. Opgemaakt en met een lekker luchtje op loop ik naar Robin toe die net terug is van het zwembad. “ Wat lekker dat ik hier mag komen eten” zeg ik en ga op een stoel zitten.
Robin - 23-04-2024 om 16:37
0


Slechts gehuld in een handdoek komt Charelle uiteindelijk weer naar buiten. Het idee alleen al dat ze daaronder zeer waarschijnlijk geheel naakt zal zijn… hmmmm… Als ze mij bij het zwembad ziet liggen en ik haar kant op kijk, steekt ze even haar duim omhoog. Gelukkig, ze heeft mijn aanbod om te komen eten dus geaccepteerd.

Als Charelle na een tijdje weer terug naar binnen gaat, verlaat ik het zwembad om de spullen voor de bbq klaar te zetten en me om te kleden.
“Wat lekker dat ik hier mag komen eten”, hoor ik opeens achter me. Ik heb Charelle niet aan zien of horen komen, maar ben wel weer aangenaam verrast door haar. “Wauw”, denk ik alleen maar als ik me omdraai en haar weer zie staan. Het korte jurkje laat weinig tot de verbeelding over. Behalve dan de vraag of er nog iets onder zit, aangezien ik zo 1 2 3 geen bandjes van een string of bh lijk te kunnen ontdekken. En die kurken hakken maken het wel weer af bij haar. Ze heeft zich weer mooi opgemaakt en als ze op een stoel gaat zitten, ruik ik weer haar vertrouwde parfum, die waarschijnlijk ook nog wel in mijn camper hangt.

Dat ik haar eerder vandaag al geheel naakt heb gezien, neemt niet weg dat ik me meteen weer afvraag hoe ze er onder het jurkje uit zal zien. Ze heeft toch zulke mooie benen. Ik hoop voor haar dat het vurige nu wel weer een beetje is afgezakt, want ik heb er nog steeds wel spijt van.
“Tuurlijk, gezellig dat je komt eten. Da’s wel het minste dat ik kon doen na vanmiddag”, verontschuldig ik me nogmaals tegenover haar, “nogmaals, het spijt me echt dat ik me zo liet gaan”. “Het is goed Robin. Zand er over”, lacht ze voorzichtig. “Nou, zand zou ik er op dit moment denk ik niet over doen. Eerder Aloë Vera of iets anders verzorgends en hydraterend”, lach ik wat opgelaten. “Wil je al champagne? Of eerst iets anders?”, stel ik haar voor, maar Charelle vindt het inmiddels wel een prima tijdstip voor champagne.
Ik geef haar haar glas en we proosten even op de vakantie, waarna ik de bbq vast aansteek. “Kan ik ergens mee helpen?”, vraagt ze even, maar dat aanbod sla ik dankbaar af. “Nee Charelle, jij hoeft alleen maar te zitten en te ontspannen. Vanavond kook ik voor jou. Of hoe dat ook maar heet op een bbq”, zeg ik. “Zitten en mooi zitten te zijn dus”, lacht ze. “Dat laatste gaat je echt heel erg goed af hoor”, lach ik terug.

Als ik de temperatuur van de bbq nog eens heb gecontroleerd en me om draai en een slok van mijn champagne wil nemen, verslik ik me haast. “Zooooo… jij kent je filmklassiekers ook echt wel hè?”, lach ik tegen haar als Charelle mij trakteert op haar imitatie van de beroemde scène uit Basic Instinct. Helaas voor mij stond ik tegenover haar en zat ik niet, zodat ik net niet kon zien of ze nu wel of juist niet iets onder haar korte zomerjurkje aan had. Maar ongetwijfeld deed ze ook juist op dat moment die scène na. Haar benen lenen zich er in elk geval voor. En Charelle kijkt me vermakelijk aan en neemt langzaam een uitdagende slok uit haar glas.
Charelle - 24-04-2024 om 11:23
0


Robin behandeld mij als een prinses. Hij zorgt voor het eten terwijl ik lekker zit in een relaxed stoel met een koud glas champagne. Meermaals verontschuldigd hij zich voor de harde aanpak deze middag. Ik snap dat een man in de flow van alle geilheid zich soms wel eens laat gaan, ik sta er ook voor open en op die momenten accepteer ik het ook maar fijn is anders. Geil ja, lekker nee. Maar mannen zijn mannen die willen nou eenmaal hard en wild en een onderdanige vrouw domineren.

Ik sla mijn benen rustig over elkaar en ik zie Robin kijken en proberen een glimp op te vangen van mijn slip, die ik niet aan heb, maar dat zal hij niet weten.

Hij maakt heerlijke spiesjes klaar, groenten en vis. De champagne en wijntjes vloeien rijkelijk en ik merk dat ik steeds meer richting behoorlijk aangeschoten ga. Op het veld begint het al te schemeren en de meeste zijn naar de show voor op de camping. Ik ben weer aardig tipsy en geil. Ik maak wat dubbelzinnige opmerkingen en Robin doet er niet voor onder. Robin gaat afruimen en ik zeg even een doekje uit de camper te halen en laat me voorover op het trapje van de camper zakken en doe alsof ik net niet bij het doekje kan. Hierdoor schuift mijn jurkje voelbaar over mijn billen omhoog. “Mooi uitzicht” zegt Robin en ik kijk hem ondeugend aan. “Je mag me hier nu neuken als ik half in de deuropening lig” zeg ik. “Maar je moet binnen 1 minuut komen anders doe jij de afwas” zeg ik en schud even plagend met mijn billen.
Robin - 24-04-2024 om 21:01
0


“Dan ben ik bang dat ik de afwas straks zal gaan doen”, lach ik met een geile kreun en druk mijn kloppende speer achterlangs in haar onbedekte grotje. Het korte uitzicht dat ik op haar onderlichaam, dat toch geheel bloot onder haar jurkje bleek te zien, maakte mijn lul in enkele seconden nog harder dan hij al was. Charelle bood zich aan, dronken van de wijn, de champagne en de opwinding. Maar klaarkomen binnen een minuut, ging me na vanmiddag waarschijnlijk niet lukken.

Charelle kreunt geil als ik ‘m in haar steek en haar in de deuropening van mijn camper begin te neuken. Pas na een aantal stoten realiseer ik me dat we gewoon zichtbaar zijn en geschrokken kijk ik even om me heen. Gelukkig, er is niemand te zien.
Ik grijp haar schouders stevig vast en probeer haar sneller en dieper te neuken. Haar kutje voelt toch weer zo lekker om mijn harde lul. Ik wil het echt wel proberen, of ik binnen een minuut kan klaarkomen. Al is het alleen maar omdat ik geen zin heb om af te wassen, hehehe. Want liever, en zeker na mijn buitenissige gedrag van die middag, wil ik de tijd aan deze moordvrouw besteden.
“Shit, ik ga komen”, roep ik al snel tot mijn eigen verbazing. Het hete poesje van Charelle, in combinatie van haar zachte vingers die onderlangs met mijn ballen beginnen te spelen, jagen me veel sneller dan verwacht over de klif.
Mijn adem stokt in mijn keel en wild schokkend kom ik diep in haar klaar. “Je was snel, heel snel zelfs”, zucht ze tevreden, terwijl we elkaar los maken van elkaar. “Maar helaas, was de minuut al even verstreken hoor”, lacht ze gemeen en trekt een theedoek van het aanrecht.

“Kijk, en daar kan ik nou van genieten. Een man die z’n handen uit de mouwen steekt”, lacht ze plagend en kijkt toe hoe ik sta af te wassen. Omdat ik mijn broek nog op mijn enkels heb en mijn sperma bij Charelle inmiddels langs haar dijen omlaag druipt, heeft ze de deur van de camper maar even dichtgetrokken. “Ik doe liever hele andere dingen met mijn handen hoor”, protesteer ik zachtjes tegen haar.
“Dat weet ik Robin, strakjes misschien. Maak nu eerst de afwas maar af. En zet daarna gelijk even koffie wil je?”, blijft Charelle me plagen. Ik gehoorzaam haar braaf.
Charelle - 25-04-2024 om 11:57
0


Robin gaat gehoorzaam naar het toiletgebouw om de afwas te doen. Ik snel mezelf even naar mijn vouwwagen. Fatsoeneer mezelf even van onder en doe mijn jurkje uit. Ik sta helemaal naakt in mijn tent en grijp een felroze bikini uit mijn kastje. Een mini bikini, echt te ordinair voor deze camping, maar het is donker en sexy voor deze gelegenheid. De kleine driehoekachtige stukjes stof bedekken maar net mijn tepels en kutje. De achterkant is alleen een veter. Met mijn kurken hakken aan zie ik eruit als een pornoactrice en mijn haren in een knot maken het af.

Ik ga richting het douchegebouw en zie hoe Robin de afwas staat te doen. “Pssst, 2e hokje” zeg ik en geef hem een knipoog. Ik zie Robin blij verbaasd kijken en komt direct achter me aan. “Charelle ik kan echt nog even nie” zegt hij terwijl ik hem onderbreek. Ik fluister in zijn oor, “ nu ben jij de baas” en zak door mijn hurken en in die beweging trek ik ook zijn broek mee omlaag en neem zonder waarschuwing zijn half slappe lul volledig in mijn mond. Ik laat hem even uit mijn mond ploppen, spuug erop, “neuk mijn mondje maar” zeg ik geil en dronken..
Robin - 28-04-2024 om 17:12
0


“Nu ben jij de baas”, fluistert Charelle in mijn oor als ze in het tweede douchehokje door haar hurken zakt en in die beweging ook mijn broek mee omlaag trekt. Zonder waarschuwing slikt ze mijn half slappe lul volledig in haar mond. Ze laat hem even uit haar mond ploppen en spuugt erop. “Neuk mijn mondje maar”, zegt ze geil en dronken. Het uitzicht op haar prachtige lichaam in die knalroze microbikini, die maar nauwelijks haar heerlijke tieten kunnen bedekken en het warme natte gevoel van haar mond die driftig aan mijn lul begint te zuigen, laten ‘m als een raket omhoog schieten. Sneller dan ooit krijg ik een nieuwe erectie, die tot genoegen van Charelle tot achter in haar geile mond drukt. Ze pijpt waanzinnig geil en lekker en haar kokhalzende geluiden en heftige gekwijl rond mijn harde lul, geven me weer het gevoel van dat ik in een pornofilm ben beland. Kwijl druipt vanaf mijn lul en ballen op haar microbikini en het maakt me met de seconde geiler en geiler. Ik pak haar hoofd met beide handen stevig vast en druk mijn lul soms echt zo diep mogelijk in haar mond. Geklemd tussen mijn handen hou ik haar hoofd in bedwang en begin haar mond te neuken, zoals ze vroeg. En nooit eerder deed een vrouw dat met het gemak van Charelle. Ondanks mijn zeer respectabele afmeting kan ze ‘m tot aan de basis van mijn stam in haar ervaren mondje nemen, terwijl ze mijn lul met haar tong genadeloos bewerkt.
“Hmmmm fuck Charelle, ik ga komen”, kondig ik sneller dan verwacht aan. Ik ben duidelijk niet opgewassen tegen de pijpkunsten van mijn vakantiebuurvrouw. Ik stamel en sta te trillen op mijn benen. Het was slechts een waarschuwing voor Charelle, maar die is duidelijk niet van plan om er ook maar iets aan te veranderen. In plaats van te stoppen, neemt ze nu ook nog mijn ballen in haar hand en begint ze lekker stevig te kneden, terwijl ze meteen nog wat meer aanzet met het afzuigen van mijn lul.

Het volgende moment voel ik mijn ballen hevig samentrekken en jaagt mijn sperma in stralen door mijn lul naar buiten, rechtstreeks in haar mond. Charelle blijft met gedurende mijn gehele orgasme zalig zuigen en beweegt haar hoofd genietend heen en weer, zodat haar natte mond heerlijk over mijn schokkende en spuitende pik blijft glijden. Met een smakkend geluid zie ik de daaropvolgende slikbeweging en weet ik dat ze mijn lading zonder aarzeling heeft doorgeslikt. Het kleine beetje zaad dat uit haar mondhoek langs haar kin druipt, maakt het weer extra geil.
Vanuit haar gehurkte houding kijkt ze met grote en onverminderd geile ogen naar me omhoog, alsof ze uit mijn mond wil horen hoe lekker ik dit vond.
“Jezus Charelle, ik ben nog nooit zo lekker en zo geil gepijpt”, stamel ik nog nagenietend van wat deze mooie vrouw me zojuist heeft laten ervaren. “Ga alsjeblieft nog mee terug naar mijn camper. Ik wil je geile hete kutje zo graag weer likken en ook je prachtige borsten verwennen”, zucht ik met een onverminderd geil gevoel als ik Charelle weer overeind help.
Ik veeg de vaat bijeen en droog het snel af en loop samen met Charelle terug richting onze camper. Als we bij mijn camper aankomen en ik naar binnen, blijft Charelle nog even wachten. Wil ze me nog even in spanning laten of heeft ze voor vandaag genoeg gehad?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer