63.069 Gratis Sexverhalen

Italiaanse Droom


Door Annelore
Datum: 30-04-2024 om 15:29 | Categorie: Hetero
Schakels: 27 | Gelezen: 424x
Het was alweer 20 jaar geleden dat ik op dit Italiaans eiland ben geweest. Als jonge 20-er had ik mezelf ondergedompeld in het Italiaanse leven met heerlijk eten en nog lekkerdere wijnen. Ik had toen voor het eerst leren genieten van fijne wijnen. (En van al het lekkers wat Italië te bieden heeft)

Het lijkt alweer een heel leven geleden...dat ik in zomerse jurkjes flaneerde over het strand. Avonden vol avontuur. Dansens flirtend door het leven...

In 20 jaar is veel veranderd, 3 pubersjongens verder..mijn bedrijf wat floreert. Ik heb afgelopen 20 jaar topsport bedreven, alle ballen in de lucht gehouden. Het is nu tijd voor mezelf..ik heb mezelf 3 weken vrij gegeven. De pubers vermaken zich met hun vader. Ze zijn nu op een leeftijd dat ze zonder hun moeder kunnen.

En ik...wil weer genieten van het leven...het eten en de wijnen. Misschien een boek lezen of toch op schilderles. Toch het hardlopen weer oppakken of yogales nemen.

Alles kan..3 weken niemand die iets van mij moet.

De zwoele lente lucht komt me tegemoet als ik het vliegtuig uitstap. De komende 3 weken is er prachtig weer voorspeld.

Als ik mijn zware koffer heb gevonden..kom ik bij de autoverhuurbedrijf aan. De jonge jongens doen druk en ik begrijp snel dat mijn auto al verhuurd is. De zweetdruppels lopen van de jongens hun hoofd af. Mijn Italiaans is te gebrekkig om precies te weten wat er aan de hand is.

Ik begin een tikkeltje ongeduldig te worden, het is warm in het kantoortje. Mijn spijkerbroek plakt om mijn lijf heen. Ik wil een koele duik maken in een zwembad en een goed glas witte wijn erin...
Marcel - 02-05-2024 om 09:45
0


Ik loop achter de dame aan welke al in de vertrekhal in Eindhoven mijn aandacht had getrokken
Een goed verzorgde vrouw die elegantie uitstraalde maar ook een soort sensuele spanning om haar heen had
De designer spijkerbroek doet haar figuurtje goed uitkomen
In het vliegtuig verlies ik haar uit het oog
Als we geland zijn en de koffers van de band hebben gehaald loop ik achter haar aan naar de Hertz verhuur balie
Ik heb een week vakantie en ben vooral hier om te genieten van het lokale eten en de prachtige natuur

Ik zie de jongens druk gebaren engelen en weer lopen terwijl ik de dame zich zichtbaar zie opwinden en het steeds warmer krijgen
Ik stap naar voren en spreek een van de jongens in het Italiaans aan
Al snel is duidelijk dat er geen auto beschikbaar is op zijn vroegst morgenavond
Ik kijk de dame in kwestie aan en steek mijn hand uit
“ hoi Ik ben Marcel wat een zuur begin van je vakantie
Je bent overboekt en pas morgenavond is er een auto vrij hoor ik net”
Zij stelt zich voor als “ Annelore”
“ wat fijn dat jij het even overneemt en vertaald voor mij
Ik heb hier zo naar uitgekeken en dan dit, baal hier zo van”
Ik kijk haar aan, door het best grote lengte verschil kijk ik wat op haar neer
Ik zie hoe haar borsten bewegen door haar versnelde ademhaling
“ je kent het wel denk ik, mannen zijn geneigd om in oplossingen te denken en ik verschil daar niet in
Mag ik zo vrij zijn om mijn auto hier op te pikken en je dan naar jouw vakantie adres te brengen?”
Ik kijk haar diep in haar mooie ogen
“ voor mij een kleine moeite hoor”
Zonder eigenlijk haar antwoord af te wachten regel ik de auto sleutels en pak haar koffer op
Annelore - 02-05-2024 om 14:36
0


Ook dat nog, gaat een man voordringen. Ik voel dat mijn ademhaling sneller gaat, ik begin licht mijn geduld te verliezen. Als hij zich omdraait en met zijn indringende blik mij aan kijkt en in het Nederlands verteld dat mijn huurauto is overboekt is, merk ik dat ik een stuk zachter word. Hij stelt zich voor als Marcel. Ik bemerk dat ik hem even van top tot teen check. Hij is een stuk langer dan dat ik ben en zeker nu ik op mijn slippertjes staat. Ik gok aan de grijze haren in zijn paardagenbaard dat hij van mijn leeftijd is. Goede spijkerbroek en een licht polo-tje en stiekem check of je een ring om je vinger zit.

‘voor mij een kleine moeite’. Ik moet zijn woorden even laten bezinken maar krijg er geen ruimte voor. In het dagelijks leven zorg ik meestal voor de oplossingen, voor de pubers, binnen het bedrijf. Anders zou ik geneigd zijn om te zeggen, nee! Of ik draag mijn koffer wel zelf. Maar merk dat ik het prettig vind dat deze man de leiding neem.

“Weet je het zeker dat het niet veel moeite is?” vraag ik nog een keer, terwijl ik achter je aan loop. Je hebt mijn zware koffer in de hand en tilt deze met gemak in de kofferbak.

Je knikt naar me en aan je blik zie ik dat je goed zit. neem plaats op de passagiersstoel en geef je het adres van mijn hotel. Je kijkt mij lachend aan, dat meen je niet! We zitten in hetzelfde hotel!

‘Nee…echt!” En uit enthousiasme raak ik even je bovenarm aan.

Tijdens de autorit raken we snel aan de praat, smalltalk. Over dat je hier een weekje blijft, over je werk. Je bent een makkelijke prater, merk dat ondanks we elkaar net kennen, het ontspannend is.

‘Laat mij je straks trakteren op een etentje!’ Om je te bedanken en ik neem geen nee als antwoord aan!

Marcel - 02-05-2024 om 15:55
0


Als we even later in de auto zitten verloopt het gesprek lekker soepeltjes
We komen erachter dat we het hotel delen wat een lichte aanraking van jouw hand over mijn bovenarm oplevert

We rijden over de slingerende kustweg naar het hotel genietend van de prachtige uitzichten op de zie en kleine baaitjes
Als de weg het even toelaat kijk ik graag op zij
Wat ik zie bevalt mij echt en ik word steeds nieuwsgieriger naar je
Jouw “ Laat mij je straks trakteren op een etentje!’ Om je te bedanken en ik neem geen nee als antwoord aan!“ brengt mij terug in het hier en nu
Ik kijk je aan, leg even kort mijn hand op je knie nadat ik heb teruggeschakeld voor een bocht
“ graag maak ik daarvan gebruik zou niet weten waarom niet hoor” zeg ik met een knipoog

Een paar minuten later parkeer ik de auto bij ons hotel, gelegen tegen een rotswand en aan de voorkant mooi uitzicht op zee

Ik til onze koffers uit de auto en loop naar de receptie
Vrolijk kletsend loop je naast mij mee, “ raar hoe vertrouwd en fijn dit al voelt” schiet door mijn hoofd
Ik laat haar als eerste inchecken en knoop haar kamer nummer in mijn hoofd
Ik blijk een kamer een etage lager te hebben en we stappen samen in de lift
Als de deuren zich sluiten staan we dicht op elkaar, de lift stopt met een schok op mijn etage
In een reflex paal ik je vast, mijn hand op je heup
Ik verwacht een wegduw reflex bij je, maar die blijft uit waardoor ik net langer dan noodzakelijk mijn hand daar laat.
Ik stap uit en voor de deur dichtschuift kijk ik haar aan “ zie je zo, kamer 305 toch?”
De deur sluit zich en ik loop naar mijn kamer voor een snelle opfris douche
Annelore - 02-05-2024 om 16:25
0


Rit naar het hotel gaat soepel, ik merk dat ik snel ontspan bij deze man. Waar ik eerlijk gezegd nog wel eens mee-rem als een man rijdt. We zijn sneller dan ik had verwacht bij het hotel en merk dat ik beetje baal dat het ritje voorbij is. Maar we hebben nog een etentje in verschiet. Voor ik ging had ik al een zoektocht gedaan naar fijne restaurants. Welke zou passen bij deze gelegenheid gaat door mijn hoofd? Dat kleine intieme bistro of dat restaurant wat tegen een Michelin ster aan zit?

Het hotel is nog mooier dan op de plaatjes op de website, die ene zakenrelatie had gelijk, dat is een pareltje. ten minste van buiten!

Als een echte heer laat je mij als eerst inchecken, ik krijg de kamersleutel en alsof wij bij elkaar horen wacht ik tot jij bent ingecheckt.

De lift is verouderd en klein, we staan met onze koffers dicht bij elkaar. Waar iemand snel in mijn space kan zitten, vind ik jouw aanwezigheid fijn. Ik snuif je luchtje op, goede keuze denk ik. Als de lift schokt, voel ik je hand op mijn heup. Je hebt een stevige grip, grote handen met slanke vingers. Het voelt goed en waar ik anders direct een hand zou wegduwen, laat ik hem zitten. Ook jij trekt hem na je reflexbeweging niet terug! Ik voel hoe ik mijn adem heel even vast hou, jeetje was het al zo warm in de lift. Als je uitstapt, noem je mijn kamernummer en met het uitstappen moet je zien dat mijn wangen wat roder kleuren.

Mijn hotelkamer is een verdieping hoger en is geweldig. Een bad voor het raam met uitzicht op zee. Een groot balkon en een gigantisch bed met witte lakens. Als ik mijn koffer over de drempel heb getilt…laat ik me als eerst op het bed ploffen. Het liefst zou ik mijn ogen even dicht doen, maar het is al vroeg in de avond. En straks sta jij voor mijn hoteldeur.

Ik kleed mezelf uit en kijk in mijn koffer wat ik aan wil doen. Voor vanavond een lange witte jurk, een witte hipster en kanten bh. Zingend ga ik onder de douche, neem er uitgebreid de tijd. Als ik net klaar ben met mijn make-up en mijn haar gestyled heb, hoor ik geklop op mijn deur.

Ben je al klaar?? Ik trek een badjasje aan en doe de deur open! Nee nog niet…maar kom binnen!!! Ik moet mezelf nog aankleden! En ik wijs naar een zitje op het balkon.

Terwijl ik in de badkamer mijn ketting om doe, praat ik tegen je! Maar hapje eten? Moet ik ergens rekening mee houden? Vega?
Marcel - 02-05-2024 om 17:12
0


Ik heb mij opgefrist, mijn linnen pantalon aangedaan met een olijf groene blouse met korte mouwen. Een extra spray van Boss en ik ben klaar voor hopelijk een spannende gezellige avond

Ik al de lift naar boven en klop aan
Je doet de deur open in een badjas van het hotel, in de haast net niet hoog genoeg gesloten ( je hoort mij niet klagen ) een stukje blote huid van je borst is zichtbaar
Je wijst naar het balkon en de comfortabele lounge set die daar staat
“ neem je tijd Anne” en ik loop langs je heen. Als ik mij ineens omdraai bots je tegen mij op” Ow sorry das niet handig “ zeg ik met een lach “ maar ik noemde je in een opwelling Anne, weet eigenlijk niet hoe jij daarin staat “
Terwijl ik dit zeg sta jij op enkele centimeters van mij vandaan
De spanning is voelbaar, het is zeker geen ongemakkelijke spanning meer iets vertrouwds, een spanning die ontstaan is uit de vonk die oversloeg in dat korte contact in de auto

Ik wacht op het balkon op je” het komt er bijna fluisterend uit. Impulsief strijkt mijn vinger even langs je wang
Als ik naar het balkon loop zie ik je gespiegeld in het glas van de balkondeur
Ik geniet van het uitzicht op het strandje en de azuur blauwe zee
Even later hoor ik achter mij wat geritsel en ik kijk om
Marcel - 02-05-2024 om 17:32
0


Ik hoor haar achter mij gezellig het gesprek weer oppakken
Maar hapje eten? Moet ik ergens rekening mee houden? Vega?

“ nee hoor ik hou erg van vlees en vis, maar vega op zijn tijd sla ik ook niet af. Verder lust ik eigenlijk alles wel ben met eten de moeilijkste niet
En wat zou jij willen eten op deze eerste vakantiedag?
Ik vind het wel leuk om ergens iets op te zoeken in plaats van iets eten in het hotel restaurant “
Al pratend draai ik mij om en zie je staan, het licht van de avondzon valt precies op jou en je heerlijke lichaam
Annelore - 02-05-2024 om 18:15
0


Ik stap het balkon op en draai mezelf om. Wil je de rits even dichtdoen van mijn jurk? Terwijl ik over mijn schouder heen kijk.

Ik voel hoe je vingers over mijn rug gaan. De tijd lijkt langzamer te gaan dan anders. Je vingertoppen raken met het puntje mijn huid. Je warme adem dicht tegen me aan. Mijn schouders ontspannen..ik ontspan.

Tuurlijk gaan we buiten het hotel eten..zeg ik! Een redder in nood moet je goed belonen..zeg ik met een knipoog!

Als mijn rits dicht is...draai ik me om. Ik sta bijna tegen je aan en kijk omhoog. Ik kijk recht in je ogen aan...je kijkt me indringend aan. Dit lijkt wel minutenlang te duren. Ik leg mijn hand op je borst..terwijl mijn hart tekeer gaat. Ik wil de stilte verbreken en zachtjes vraag ik..ga je mee?
Marcel - 02-05-2024 om 21:57
0


Ik rits haar jurkje dicht en zie nog net het wit kanten sluitinkje van haar bh
In gedachten zie ik mij deze beweging later vanavond maken maar dan in tegenovergestelde richting
Als haar mijn borst raakt lijkt er een soort van elektrisch stroompje door mijn lichaam te gaan en te ontladen in mijn hersenpan
“ ga je mee?” hoor ik haar fluisterend vragen
Ik buig naar haar toe en kus heel licht op haar voorhoofd
“ Graag mijn avond kan nu al niet meer stuk , mooie locatie, heerlijk eten en ook nog onverwacht een prachtige tafeldame aan mij zij”
Ze kijkt mij en zwijgt blozend
Ik maak een galante handbeweging om haar voor te laten gaan
Lichtjes heupwiegend loopt zij voor mij uit. Deze dame straalt klasse en sensualiteit uit zoals ze zich voortbeweegt op haar hakjes. Ritmisch bewegen haar billen
Ze kijkt of haar schouder “ kom je nog, ik heb wel zin in iets lekkers “
Ik glimlach om, wat ik hoop, dubbelzinnige opmerking
In een paar stappen ben ik bij haar. Met mijn hand op haar onderrug open ik de deur
“ nu al zin in het toetje “ fluister ik en geef een zacht tikje op haar billen
Annelore - 03-05-2024 om 08:47
0


Als je lippen mijn voorhoofd raken, voel ik een siddering door mijn lijf gaan. Je aanrakingen, de dubbelzinnige opmerkingen, the game is on. Lang geleden dat ik deze spanning heb gevoeld. Het spel wat ik als jongvolwassen goed beheerste…een vos verliest niet zijn streken.

We stappen samen weer die oude lift in, stilzwijgend langs elkaar, onze pinken raken elkaar bijna aan. Of we beide even moeten bezinken wat er eigenlijk gebeurt. Ik bekijk je via de zijkant van mijn ogen goed, hoe ik nieuwsgierig ben hoe je huid voelt. Wat eronder dat olijfgroene shirt zit. Zelfs gaat mijn gedachten even naar hoe groot je geschapen bent.

Weer met een schok stopt de lift en even botsen we tegen elkaar. Mijn borsten tegen jouw borstkas aan. Met mijn hakken ben ik een stuk minder mini vergeleken met jou. We groeten de receptioniste…”ik weet wel een leuk tentje, denk ik” Paar minuten lopen, trek je dat meneertje!?

We lopen langs het strand, de zon is al aan het zakken, het is echt een heerlijke lente dag. Ik wijs naar een klein bistro-tje, is dit voor de redder in nood goed genoeg? Zonder te antwoorden doe je de deur open en spreek je de ober aan. Het is een langer gesprek dan verwacht maar uiteindelijk begeleidt de ober ons naar, volgens mij, het mooiste plekje in het restaurant. Op het terras met uitzicht op de zee, op een soort loungeachtige setting.

Ik schuif naast je op de bank en draai mijn lijf naar je toe. We bestellen een fles wijn en bekijken de kaart. Ik zoals altijd besluiteloos weet niet zo goed wat ik moet bestellen. Je pakt de kaart af en wenkt de ober. En in het Italiaans (waar ik dus amper wat van versta) bestel je wat eten? Je kijkt me aan, is er iets wat je minder lekker vindt? Ik schud mijn hoofd, nou ja orgaanvlees! Je lacht, dat gaan we niet eten.

We praten geamuseerd met elkaar, over je passie en ik merk dat ik aan je lippen hang. Ik doe mijn hakken uit en schuif mijn benen zijdelings langs mijn lijf. Nonchalant mijn hand op je bovenbeen.

Als het eten komt glunderen mijn ogen. Ik ben geen fitgirl of een vrouw die alleen van een slaatje eet, ben verzot op eten. En jij hebt een goede keus gemaakt, een grote schaal met diverse gerechten zetten ze op tafel. Het ziet er verrukkelijk uit. De wijn vloeit rijkelijk, het eten is echt geweldig. Je laat me wat proeven, mijn lippen zuigt lichtelijk je vinger naar binnen, terwijl ik je aankijk. Langzaam trek je vinger uit mijn mond en laat hem via mijn kin naar beneden glijden.

Ik schuif steeds meer tegen je aan en als de schaal op is, leg je arm om mij heen. Ik hang tegen je aan, de zon is al verdwenen en het donker treedt in. Ik draai mijn hoofd en kijk je aan, lang in die mysterieuze ogen van je. Ik probeer je gedachten te vangen maar weet niet wat je nu denkt. Ik weet wel wat ik wil….

Marcel - 03-05-2024 om 09:28
0


( pfff je schrijft heerlijk, zie het gewoon voor me. Die spanningsopbouw😍. Ik probeer met je mee te gaan 😘)

Ik spreek de ober aan en regel dat wij een mooi plekje krijgen en de kok zijn best doet

De locatie, de Barolo wijn, het eten dragen bij aan de sfeer en hoe wij ons gedragen
We tasten elkaar langzaam af, met kort plagerig lichamelijk contact, een dubbelzinnige opmerking, het oogcontact
Ik voel de spanning die bijna tastbaar wordt tussen ons
Als je dan ook nog mijn vinger in je mond neemt nadat ik je een stukje gegrilde tonijn laat proeven weet ik dat er geen weg meer terug is

Terwijl het langzaam donker wordt kom je tegen mij aanhangen. Je hoofd rust tegen mijn borst
We verdrinken bijna in elkaars ogen, elkaar peilend
Ik ruik je parfum en besluit om in het diepe te springen

Ik leg mijn arm over je schouder en trek je voorzichtig wat meer tegen mij aan
Je trekt je benen onder je billen, als ik opzij kijk zie ik mooi gevormde al wat zongebruinde benen steeds meer zichtbaar worden omdat je jurkje omhoog schuift
Ik “ ontspan” mijn hand en mijn vingertoppen rusten net o je linkerborst
Met mijn rechterhand ruling voorzichtig je kin wat op
“ ik geloof in dat er zaken zijn voorbestemd en jij dus ook
Ik ben een gelukkig man zo. Mag ik je hier even voor bedanken?”

Ik wacht je antwoord niet af en buig wat naar je toe
De zon zakt achter de horizon als ik brutaal mijn lippen zachtjes tegen de jouwe druk
Heel licht strijkt mijn tong over je lippen….
Annelore - 03-05-2024 om 10:38
0


(Dankjewel..komt omdat ik een hele goede tegenschrijver heb ;) )

Ik zie hoe je hoofd naar mij toe buigt, of het allemaal in vertraging gaat. Onbewust open ik mijn mond lichtjes, en voel hoe het puntje van je tong over mijn lippen gaat. Traag, of we beide weten dat we alle tijd van de wereld hebben. Dat deze eerste moment van aanraking delicaat is. Een licht zucht verlaat mijn mond, ik krul mijn rug lichtjes, waardoor in mijn borsten tegen je borstkas aan duw.

Langzaam vinden onze tongen elkaar, in een voorzichtig spel vinden ze elkaar. Je zoent geweldig, voor mij een van de belangrijkste dingen. In onze studententijd waren we overtuigd dat als een man niet kon zoenen hij zeker niet kon beffen. En eerlijk, denk ik dat nog steeds.

Je hand gaat door mijn haren heen en het zoenen wordt steeds passioneler. We worden gestoord door een kuch, de vriendelijke ober staat aan onze tafel. Ik maak me los van je, met blosjes op mijn wangen kijk ik de ober aan, terwijl ik mijn haar weer beetje recht trekt.

Hij ratelt in het Italiaans tegen je, waar ik snel het woord caffé opvang. Waarbij ik hoop dat je die afslaat, ik wil hier weg! De ober verlaat onze tafel weer en brutaal vraag ik, zin in een toetje? Je ogen beginnen te twinkelen en ik sta op. Ik voel de wijn een beetje, voel mezelf lichtjes aangeschoten. Ik loop naar de ober en geef hem mijn creditcard. Ik voel je handen via de achterkant van mijn heupen naar voren gaan. Je schuift mijn haren een stukje opzij en geeft een zoen in mijn nek. Zodra ik mijn creditcard terug heb gekregen en wij de ober en de kok netjes gedag hebben gezegd, lopen we de nacht in. De nacht geeft altijd een andere vibe, waar je ook bent. De nacht geeft mogelijkheden die de dag niet biedt. Ik kijk omhoog je aan…en brutaal zoen ik je vol op je mond. Je beantwoordt mijn zoen gretig terug. Midden op straat staan we tegen elkaar aan te kronkelen, ik duw mijn lijf tegen de jouwe aan.
Marcel - 03-05-2024 om 11:49
0


Terwijl je afrekent druk ik mijn lichaam tegen je aan, mijn handen gaan verkennen wat mijn ogen hebben gezien.
Ik leg ze voorzichtig tegen je mooie volle billen aan en centimeter voor centimeter bewegen mijn vingers zich over je heupen
Mijn lippen raken de zachte huid van je nek en ik plaats een kus
“ ik wil jou als toetje boef” fluister ik en neem zacht je oorlel tussen mijn tanden

Als we even later op straat lopen is de laatste twijfel weg en draaien we naar elkaar toe, zonder dat we een woord wisselen voelen we aan wat we willen
Jouw mond op de mijne een als vanzelf vinden onze tongen elkaar. Gepassioneerd en vurig kussen we, vergeten de omgeving en gaan volledig in elkaar op
Mijn handen pakken je billen vast terwijl je je lijf tegen de mijne drukt
Deze kus roept veel op en ik merk dat mijn kruis hierop reageert, langzaam voel ik hoe mijn pik zich vult met bloed. Het kan niet anders dan dat jij dat ook voelt tegen je buik
Heel even verbreek ik het magische moment, “ damn dat was intens, je bent zo mooi. Ik kan het nog steeds niet geloven wat hier gebeurd “
“ ssst “ zeg je en legt je vinger op mijn mond
Plagerig lik ik langs je vinger en kneed je billen
“ neem je je toetje op jouw of mijn kamer?”
Zonder mijn antwoord afvreten wachten pak je mijn hand en neemt mij mee via het kleine straatje terug naar het hotel
Annelore - 03-05-2024 om 12:44
0


Ik leg mijn vinger op je mond, sst! Ik wil het moment bewaren, dit moment. Het moment dat de wereld even niet meer draait. Alleen dit moment nu hier bestaat, wij de enige twee op de wereld zijn.

Ik pak je hand vast en leidt je door de smalle straatjes. Je arm over mijn schouder heen, plagend ga je met je hand mijn jurkje in. Zoekend naar mijn volle borst, met je vingertop ga je langs het randje van mijn bh heen. Waar het kant precies mijn borst bedekt. Ik voel dat mijn ademhaling versnelt, hoog zit. Ik kijk je aan, terwijl ik zachtjes op mijn lip bijt. Het hotel is bijna in zicht maar toch duw je mij in het smalle steegje tegen een muurtje aan. De steentjes prikken in mijn rug terwijl jij je lijf tegen de mijne aandrukt. De zwelling in je broek voelde ik moment geleden ook, maar nu nog duidelijker. Ik druk mijn buik tegen je zwelling aan. Brutaal duw je mijn bandje van mijn jurkje en daarmee mijn bh wat omlaag. Je mond gaat richting mijn nek en ik leg mijn hoofd wat naar achter om je de ruimte te nemen. Je mond gaat lager, richting mijn sleutelbeen…en zoent plagend de bovenkant van mijn borst.

Een voorproefje zeg je lachend en ineens loop je weer aan. Ik moet mezelf even vermannen en in paar grote passen ben ik weer bij je en kruip zwijgend in je arm.

Marcel - 03-05-2024 om 13:42
0


Na mijn plagerijtje loopt je weer naast mij en nestelt je in mijn arm
Bij het hotel open ik met mijn keycard de nachtopvang, in de lounge zit niemand
Ik zou je het liefst nu hier ter plekke uitkleden en je lichaam kussend en likkend verkennen, maar houd mij in
Ik druk op de knop om de lift op te roepen en voel hoe je achter mij komt staan en je handen over mijn borstkas strijken.
Ik kreun zacht als je door de stof heen in mijn tepel knijpt
Ik leg mijn hand op de jouwe
“ nog even geduld boef”
“ pling” de deur opent zich en elkaar vasthoudend strompelen we de lift in, lekker onbeholpen en alleen maar oog voor elkaar
In de lift begin je al mijn blouse los te knopen en krassen je nagels over mijn gladgeschoren borstkas
Mijn hand heeft je jurkje wat omhoog geschoven en via de binnenkant van je dijbeen streel ik mijn weg omhoog
“ open je benen een klein beetje wil je voelen “ fluister ik dwingend in je oor
Op het moment dat de deur zich opent strijkt mijn vinger langs de stof van je hipster. Ik voel de warmte door de stof heen
“ damn je maakt mij zo geil “ steun ik en wrijf met mijn vrije hand over je borst
“Pak je kamersleutel An ik heb zin in dit heerlijke toetje”
Annelore - 03-05-2024 om 14:01
0


Het hotel lijkt wel uitgestorven als hij weer binnenkomen. Onze spanning is bijna knetterend, ik verlang naar je! Ik wil je naakte lijf op de mijne voelen, het liefst hier midden in de lobby. Maar ik gedraag me en speel met je tepels. Je grote sterke hand op de mijne. “Nog even geduld”. Ik zou mezelf niet beschrijven als een geduldig type, krijg vaak wat ik wil, wanneer ik het wil. Maar jij hebt een magische werking op mij, of ik naar je wil luisteren.

De lift gaat veel te snel, waar vanmiddag dit oud ding teringlangzaam leek te gaan, zijn we nu sneller op mijn etage dan verwacht. Pak je kamersleutel, zeg je met een duidelijke stem. Ik zoek het pasje in mijn tas en heugwiegend ga ik je voor. Ik ben bewust dat je mij van achteren bekijkt en wieg extra met mijn heupen.

Kom je voor je toetje? Vraag ik je als ik mijn pasje tegen de houder aanhoudt. Voor ik binnen ben voel ik alweer je lippen tegen de mijne. Onze tongen zoeken elkaar wild op. Of bij het dichtslaan van de deur, de hele wereld echt buitengesloten is. Ik trek je overhemd van je armen af en ga met mijn handen naar je gezicht. Ik ga door je haar heen terwijl onze tongen elkaar zoeken. Bijna dansend door de kamer op zoek naar het bed. Je duwt mij naar achter en ik val op het bed. Mijn jurk met het achteruit vallen omhoog geschoten en mijn benen wijd.

Ik kijk je recht in je ogen aan…en ga speels met mijn tong langs mijn lippen…

Marcel - 03-05-2024 om 14:15
0


“ dat zijn de lekkerste toetjes, zo’n soort van verrassing grand dessert wat ik zelf mag uitpakken en kan kiezen wat voor soort toetje ik wil”
Ik kom tussen je benen staan en maak mijn riem los en vervolgens de knoop en rits los te maken, met ontbloot bovenlijf kijk ik naar je
“ lift die mooie billen eens omhoog boef”
Je zet je hakken op het bed en duwt je heupen omhoog
Ik stroop je jurk omhoog tot boven je heupen
Langzaam zie ik meer van je hipster
mijn handen zoeken de rand van je hipster op en ik schuif het traag van je billen
Ik zie steeds meer huid en zie een mooi gladgeschoren kutje. Je lipjes al donker gekleurd van opwinding
Ik schuif hem over je enkels en laat het op de grond vallen ik kom naast je liggen en zoek je mond terwijl mijn hand heel doelbewust via je bovenbeen je kutje zoekt
Mijn hand ligt op je kutje ik krom mijn middelvinger een beetje en soepel wijken je lipjes uiteen en voel ik jouw warme vochtigheid
Je kreun wordt gesmoord in onze kus
Annelore - 03-05-2024 om 16:57
0


Als je riem en broek ontknoopt kijk ik verlekkerd naar je en doe precies wat je zegt. Met het gemak ontdoe je mij van mijn hipster. Dit heeft ie vaker gedaan denk ik bij mezelf. Ik open mijn benen een klein beetje, speels, hoe niet gelijk alles prijs te geven. Ik draai me naar je toe als je bij mij in bed komt liggen. Ik voel hoe je hand op onderzoek gaat, via mijn bovenbeen richting mijn kutje. Die ik tijdens het douchen nog extra gecheckt heb of het helemaal glad is. En dan voel ik je vinger mijn lipjes openen en voordat de zucht mijn mond kan verlaten, voel ik jouw tong spelend met de mijne. Ik draai me richting je, ik wil je lijf tegen me aan voelen. Ik wil dicht tegen me aan, voelen, proeven, ontdekken. Als ik mijn onderlijf tegen de jouwe aandruk, voel ik door je boxer heen, je opwinding.

Behendig draai ik me bovenop je, mijn blote natte kutje op je boxershort. De bandjes van mijn jurkje zijn omlaag gezakt. Je blik wordt donkerder…

Ik zoen je nek… Fluister in je oor dat ik je wil….vanaf het moment dat ik je zag…ga via je sleutelbeen zoenend omlaag. Plagend bijt ik zachtjes in je tepel….

…als ik met mijn mond bij je boxer bent beland. “Doe jij nu je billen eens omhoog” zeg ik met een lach. Ik ga van je af en neem plaats tussen je benen en met twee handen trek ik je broek omlaag.
Marcel - 03-05-2024 om 21:28
0


Lachend vraag je mij of ik mijn kont kan oplichten
Graag werk ik mee aan dat voorstel
Terwijl je vingers zich achter het elastiek van mijn boxer haken voel ik hoe je nagels over mijn huid krassen

Met een schok springt mijn pik de vrijheid tegemoet
Door de hele spanningsopbouw is mijn pik al redelijk stijf
Terwijl jij mij nog even aankijkt buig je wat voorover en kus je zachtjes mijn stam
Je neemt hem in je hand en trekt mijn eikel bloot
Donkerpaars en al wat glimmend van het voorvocht glanst hij in het licht
Zacht strijk je er met je duim over
Ik ril en kreun zacht
“ dat doe je heerlijk boef, je hebt mij zo geil en hard gemaakt “
Je buigt voorover en heel kort schiet jouw tong over mijn eikel
“ hmmm ja verwen mij “ fluister ik
“ nu is het jouw beurt om te wachten geile vent” is jouw reactie
Je gaat staan aan het voeteneind en stroopt langzaam je jurkje van je lichaam. Steeds meer geef je bloot van je heerlijke lichaam.
Dan wenk je mij om rechtop te komen zitten en draait je om
“ aan jou de eer om mijn bh los te maken en daarna mag je mij laten genieten met al dat lekkers wat je daar hebt”
Ik kom overeind en voorzichtig maak ik je bh los en plaats mijn handen op je borsten. Je tepels voelen hard aan tussen mijn vingers
Mr Boris - 05-05-2024 om 15:56
0


( @ annelore:
Ik wacht met spanning op jouw volgende schakel, ik geniet van de spanningsopbouw in dit verhaal en hoop het snel met je te vervolgen , geile ideetjes genoeg en jij ook volgens mij. Fijne zondag nog 😘😘)
Annelore - 07-05-2024 om 08:27
0


sorry er kwam een enerverend weekend tussendoor)

Waar de afgelopen uren de spanning langzaam is opgebouwd, lijkt in de hotelkamer het tot ontploffing komen. Waar subtiliteit niet meer nodig is, we weten allebei wat we willen!

Sensueel stroop ik mijn jurk van mezelf af, tot ik half naakt voor je sta. Ik wenk je om mijn bh los te maken. Behendig maak je met een hand mijn sluiting los en laat je mijn bh met een plof neervallen op de grond.

Direct neem je mijn volle borsten in je handen, mijn tepel tussen je duim en je wijsvinger. Ik kijk je aan, en nu wil ik genieten van je lekkers. Met een brutale blik kijk ik naar je kruis. Je lul staat fier omhoog, klaar voor gebruik. Ik duw je terug het bed op en klim boven op je. Mijn hakken prikken tegen je been aan. Ik kijk je recht in je ogen aan of ik een soort toestemming wil vragen. Maar wacht je antwoord niet af, ik pak je lul vast en begeleidt hem naar binnen. Ik leun even voor over en fluister in je oor. ‘We hebben toch de hele nacht’ Een vraag waar ik het antwoord al op weet….ik laat je deze nacht niet gaan. Zachtjes beweeg ik mijn heupen op en neer. Je handen nemen plaats op mijn borsten.
Marcel - 07-05-2024 om 09:05
0


( hoop dat “enerverend” een synoniem is voor “ geil en spannend “😬)

“ We hebben toch de hele nacht’ fluister je met zwoele stem in mijn oor terwijl je met kleine subtiele bewegingen je heupen beweegt en ik voel hoe je kutje mijn pik omsluit
Ik neem je mooie borsten in mijn handen en kras met mijn nagels over je huid
Je kreunt zacht en beweegt wat sneller als ik de tepel van je linkerborst tussen mijn vingers neem

“ kijk mij aan lekker ding, oogcontact en kussen maken sex zoveel spannender “
Je buigt voorover en onze lippen raken elkaar
Ik neem jouw onderlip tussen mijn tanden en bijt zachtjes.
Onze tongen vinden elkaar en gaan een passievolle dans aan
Ik trek je helemaal op mij, je tepels duwen tegen mijn borst
Ik leg mijn handen op je billen en beweeg zacht mijn heupen op en neer
Telkens als ik in je stoot voel ik een heerlijke druk op mijn eikel
Mijn handen spelen met je billen terwijl we beiden genieten
Je gaat rechtop zitten en begint mij sneller te berijden
Je borsten bewegen in het ritme mee en mijn hand zoekt jouw kutje
Met mijn plat tegen je kutje aan zoekt mijn middelvinger je kleine genotsknopje
“ ow fuck je maakt mij gek je kutje is zo heerlijk “ grom ik
Ik wil nog niet komen en kom overeinik kus je wild
“ kom op mijn gezicht zitten ik wil je kutje proeven en je likken “
Annelore - 07-05-2024 om 12:36
0


kom op mijn gezicht zitten….” Ik kijk je recht aan als je dat zegt, aan mijn ogen zie je dat wat je zegt mij bevalt…

Wat wil je vraag ik nog een keer plagend, terwijl ik zwoel op mijn lip bijt. Mijn ogen de hele tijd in contact met de jouwe. Ik wil ook je blik zien, wat het met je doet. En f#ck wat zoen je geweldig.

Je blik wordt wat donkerder…je hebt mij wel verstaan! Ik kom langzaam omhoog, in vertraging. Je ongeduld testend. Even plaats ik mijn mond nog op de jouwe, onze tongen spelen met elkaar. F#ck wat zoen je lekker!

Ik kom wat hoger zitten en blijf boven je gezicht hangen, paar centimeter boven je hoofd. Met mijn benen hou ik je armen tegen. Je moet de warmte van mijn kutje bijna voelen…maar blijf secondenlang boven je hangen. Je wordt ongeduldig en natuurlijk ben je veel sterker dan mij. Je maakt je armen los en pakt mijn heupen beet. En duwt mijn onderlijf op je gezicht

Geen subtiele likjes over mijn clitje heen maar vol gulzigheid ontdek je met je tong mijn kutje. Gretig lik je me. Of je elk plekje zeker geproefd wil hebben. Je hoort de kreuntjes uit mijn mond komen…mijn ademhaling zit hoog. Mijn handen houden mijn eigen borsten vast, met mijn vingers bespeel ik mijn stijve tepels. Mijn gekreun wordt harder en je moet voelen dat ik bijna klaarkom. Je duwt me van je gezicht af….
Marcel - 07-05-2024 om 16:00
0


Ik hoor aan je ademhaling dat je bijna komt
Dat je zo heftig reageert op een wat stevigere befbeurt was een gok maar wel de juiste blijkt
Ik druk mijn tong nog 1 keer als een klein pikkie in je kutje
Dan pak ik je bij je heupen en draai je op je rug op bed
Ik pak je polsen vast en druk je armen tegen het matras
“ heerlijk geil ding ben je toch al zo snel komen maar ik laat je nog even hunkeren”
Ik druk mijn mond op de jouwe mijn lippen glimmend van jouw sappen
Dan schuif ik wat omhoog tot net onder je borsten en druk mijn pik wat tegen je borsten aan
Mijn eikel glimmend van het voorvocht streelt je tepel
Ik wil mijn eikel tegen je mond zetten maar je bent mij voor en drukt je borsten stevig om mijn pik
“ laat mij eens zien hoe je mij zou nemen met die heerlijke pik”
Je kijkt mij uitdagend aan en ik begin je langzaam te neuken
Soms steek je plagend je tong uit welke dan met mijn eikel raakt
Ik ben je plagerij snel wat beu en druk mijn pik verder door
“ pijp mij maar eens lekker nat voor ik dat heerlijke kutje van je ga nemen
Ik voel je handen op mijn kont en je trekt mij wat verder naar je toe
“Glukgluk gluk” hoor ik als jij je hoofd over mijn pik duwt tot net tegen je keel aan
“ Ow ja ga door maak je gek steun ik
Annelore - 14-05-2024 om 09:03
0


Ik voel hoe je vingers stevig rond mijn polsen zit. De zilte smaak van je voorvocht op mijn tong, ik wil meer! Ik wil voelen hoe je mijn kleine mondje vult...en met mijn nagels in je billen...duw ik je lul verder naar binnen.

Hoe je eikel mijn keeltje aantikt, de geluidjes van gulzigheid uit mijn mond. Mijn ogen die waterig worden.
Mijn tong speelt met je eikel, plagerig ga ik er over heen. Mijn lippen sluiten om je eikel heen...en laat je lul langzaam in mijn mond verdwijnen. Elke keer een stukje verder...met mijn neus tegen je onderbuik aan. Als ik even op adem kom..blijft een speekseldraad tussen je eikel en mond hangen. Ik kijk je aan..je ogen lijken donkerder. Een hand pak je mijn hoofd vast..mijn lange haren tussen je vinger. Met een losse grip. Ik plaag je een beetje door met ferme likken over je eikel heen te gaan. Je grip word vaster en ik kijk je nog even aan. Vol overgave neem ik je lul in mijn mond. Je hand die met mijn hoofd mee beweegt. Het speeksel druipt langs mijn mond op je ballen...



Marcel - 15-05-2024 om 21:34
0


Als ik je haar vast pak begin jij over mijn pik te likken je tong breed over mijn schacht
uitdagend bijna provocerend laat je zo zien wat je graag wil dat ik met je doe
Ik heb het idee dat je enerzijds graag controle hebt en houdt over een situatie of over de ander maar diep van binnen er enorm van geniet als iemand de leiding neemt en bepaald

Weer kruisen onze blikken elkaar en ik zie de geilheid in je ogen
Ik pak je steviger vast en voel hoe je je hoofd begint te bewegen en je lippen stevig om mijn schacht sluiten
Soms houd ik je hoofd vast terwijl mijn pik diep in je mond zit dan weer hou ik je bewegingen kort en kreun als je je op mijn eikel focust
Ik geniet van de reactie die je als eerste hebt als ik mijn eikel in je keel duw, dat toch proberen terug te trekken van je hoofd. Die prikkel die juist zorgt voor de reflex en extra slijm
Druppels glijden richting mijn zak en er valt wat op je borsten
Ik moet mij focussen om niet al snel te komen door je pijp kwaliteiten
Met mijn hand “ dwing “ ik je mijn pik los te laten en buig voorover
“ dat doe je heerlijk boef, wie weet straks nog een keertje “ fluister ik en druk mijn mond op de jouwe
De kus die volgt is geil en intens en proef ik ons

“ ik wil jou en jij wil mij”
Ik beweeg mijzelf wat naar beneden tot mijn heupen op dezelfde hoogte zijn als de jouwe
leunend op 1 arm breng ik met mijn vrije hand mijn eikel tot net tegen je lipjes
Ik laat mijn eikel net tussen je lipjes glijden en duw hem dan omhoog
Heel even zie ik hoe je ogen wegdraaien en weet ik dat ik goed zit
Met kleine bewegingen laat ik mijn eikel jouw clit raken
Soms heel lucht dan druk ik hem er stevig op en ga traag heen en weer
Mijn ademhaling versnelt en ik kreun van de geile signalen die door mijn lichaam jagen
Dan beweeg ik mijn heupen wat naar beneden en glijdt mijn pik tussen jouw lipjes
Langzaam glijdt mijn pik je natte warme kutje in of beter gezegd zuigt dat kutje mijn pik naar binnen
Traag stoot ik en schuif zo steeds wat dieper in je
Als ik helemaal in je zit en je kutje om mijn pik voel klemmen kus ik je
De kus slechts onderbrekend om in je oor te fluisteren hoe geil ik dit vind en hoe lekker jij bent
Annelore - 16-05-2024 om 15:41
0



Ik voel hoe mijn kutje je lul naar binnen zuigt..of elke vezel van mijn kutje gevuld wil zijn. Ik wil je tegen me aan voelen..in me voelen. Dit intens verlangen heb ik lang niet gevoeld. Er is even geen spel...maar puur lust naar elkaar. We voelen het allebei...we willen elkaar.

Onze tongen spelen een spel met elkaar, of onze tongen elkaar moeten raken. Het bijna noodzakelijk is...als je de kus even ontbreekt. Ik hoor je zachtjes in mijn oor fluisteren. Je ziet hoe mijn ogen oplichten als je zegt hoe lekker je hebt vind.

Ik klem mijn benen stevig om je heen..kantel mijn heupen wat zodat ik je nog dieper in me kan voelen. Ik wil je diep ib mijn voelen. Je warme stevig lijf op mij. Ik druk je stevig tegen me aan...mijn handen stevig in je rug. Je onderbreekt ons zoenen..en maakt je wat losser van me. Ik leg mijn benen in je nek...je verhoogt het tempo. De ruimte vult met onze geluiden. Mijn ademhaling word zwaarder..uit mijn mond komen kleine kreuntjes. Zonder dat ik er bewust van ben...speel ik met mijn eigen borsten. De hele wereld gaat aan ons voorbij. Alleen wij hier nu...telt! Ik wil je aankijken..kijk mij aan zeg ik...

Mijn gekreun word zwaarder...neuk me klaar...

Je schud nee...nee nog niet! Ik zie in de blik in je ogen dat jij van dit spel geniet. Je voelt het goed aan...mijn brat gedrag voel jij precies aan. Ik ben gewend om altijd 'mijn zin' te krijgen. Maar jij bent daar niet gevoelig voor.

Je komt uit me...proef je eigen geilheid maar eerst en tikt zachtjes tegen mijn wang als teken dat ik mijn mond moet openen.


Marcel - 17-05-2024 om 11:03
0


Als je je benen over mijn schouders legt kom ik dieper in je kutje maar neemt de druk op mijn pik ook toe omdat het je kutje zoveel strakker maakt

Deze prikkeling maakt dat ik het tempo verhoog en harder en dieper mijn pik in je druk
Het geluid van onze naakte lichamen tegen elkaar en het gesop van jouw kutjemaken mij zo waar nog geiler
Ik bemerk dat je langzaam richting een orgasme toewerkt
Voor mij is dat nog te vroeg, zelf wil ik nog niet komen en ik geniet ervan om je te edgen
Zover dat je mij uiteindelijk als een sletje smeekt om te kunnen komen

Ik kom uit je en neem plaats naast je hoofd
“proef je eigen geilheid maar eerst “ fluister ik en laat mijn natte glimmende pik over je wang gaan
Ik pak mijn pik net boven mijn zak en tik ermee tegen je wang
Je weet precies wat ik wil en hebt geen verdere opdracht nodig, langzaam open je je mond en wacht
“ hmm goed zo je leert snel “ zeg ik lachend
“ steek je tong een uit”
Zodra jij je tong uitsteekt laat ik mijn pik van eikel tot aan mijn zak over je tong glijden
“ proef maar” je trekt je tong in en maakt een geile overdreven slikbeweging
Ik pak met een hand je haren vast en leidt je hoofd richting mijn pik
Zonder iets te zeggen beweeg ik je hoofd over mijn pik
“ pijp maar eens lekker laat maar eens zien wat je kunt” en laat de druk op je hoofd wat los
Heerlijk om zo te zien hoe mijn pik weer stukje verder in jouw mond verdwijnt met mijn vrije hand zoek ik een borst en rol je tepel tussen mijn vingers
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer