62.805 Gratis Sexverhalen
Startpagina > KETTING VERHALEN

Webcammen Met...


Door Klaas
Datum: 13-11-2023 om 17:19 | Categorie: Familie
Schakels: 44 | Gelezen: 3273x
Ik ben een verlegen 17-jarige jongen, beetje nerdy die weinig aandacht van de meisjes krijgt helaas. Ik ben wel een gezonde puber dus heel erg vaak geil en dat probeer ik dan maar een beetje te verhelpen door me regelmatig af te trekken. Een tijdje geleden heb ik het webcammen ontdekt en daar ben ik redelijk verslaafd aan op het moment. Ik heb daar ook best veel succes want ondanks dat ik geen ervaring en nogal nerdy ben heb iets waar ik nogal mazzel mee heb en dat is mijn lul die 21 cm is als ie stijf is en dat vinden de meisjes en vrouwen in de webcam sessies nogal interessant.

Zo ook vandaag, ik heb een lange saaie dag op school gehad en kom moe thuis. "Hoi Klaas, was het leuk op school? En zin in een kopje thee" vraagt mijn moeder? "Nee saai en ja thee lekker" antwoord ik als ik haar een knuffel en kus geef. "Krijg ik geen kusje van je?" zegt mijn 16-jarige zusje die aan de eettafel zit plagerig.

"Hoi sorry hoor" en ik loop naar haar toe om haar ook een kus op haar wang te geven. Ik buig voorover en als ik bijna bij haar wang ben draait ze haar hoofd en kussen we elkaar vol op de mond. Ik schrik me dood en trek mijn hoofd snel terug terwijl zij schaterlachend in een deuk ligt van haar eigen actie. Mijn zusje is precies het tegenovergestelde als ik. Waar ik introvert, verlegen en rustig ben is zij extravert, populair, en uitbundig en durft zij alles. Alle jongens vinden haar knap en lekker en ik vraag me wel eens af of we wel echt broer en zus zijn.

"Bedankt voor de thee mam, ik ga nog snel even naar boven om huiswerk te maken. Ik heb superveel en wil het snel af hebben" en ik loop snel naar boven. Ik heb helemaal niet veel huiswerk maar ben enorm geil en heb gewoon zin om voor de cam te gaan zitten. Ik start mijn computer snel op, trek mijn kleren uit en ga voor de cam zitten. De meeste mensen die daar voor de cam zitten zijn jongens/mannen zoals ik maar soms heb je mazzel en tref je een knappe meid.

En vandaag heb ik mazzel want al snel zie ik een knap meisje voor haar cam zitten. Ik zie haar hoofd niet en ze heeft haar kleren nog aan maar ik zie gelijk dat ze een lekker lichaam heeft.

'Hoi' typ ik snel.

'Hoi' typt ze terug

'Zo hee, die is niet klein zeg!'

'Haha, dankje :)' typ ik terug terwijl ik me langzaam een beetje aftrek

'Ben je al lang bezig?' vraagt ze

'Nee eigenlijk niet, ik ben hier nog maar net'

'En nu al zo stijf? ;-)'

'Ja daar heb ik niet zo lang voor nodig hoor ;)'

'Hoe lang is die wel niet?'

'21 cm'

'Wow das echt heel lang toch?'

'Ja wel iets langer dan gemiddeld ;)'

'Goh, ga je zo ook spuiten?'

'Wil je dat graag zien? Word je daar geil van?'

'Ja wil ik wel zien ja...' en ik zie haar hand over haar borsten gaan

'Ik wil best wel voor je spuiten, maar dan wil ik eerst ook wel wat van jou zien' zeg ik brutaal. Soms gaat dit goed en soms klikken de meisjes me gelijk weg.

'Hmmmm, ok dat klinkt wel als een eerlijke deal inderdaad. Wat wil je zien?'

'Ik zou heel graag je borsten willen zien' zeg ik snel

'Ok is goed' en ik zie hoe ze onmiddellijk haar strakke shirtje over haar hoofd trekt.

'Zo voldoende? ;)'

'Ik zie je borsten toch nog niet? ;)'

'Hihi dat dacht ik al' en ik zie hoe haar handen achter haar rug gaan en ze haar bh af doet.

De twee mooiste borsten die ik ooit gezien heb komen tevoorschijn. Ze zijn groot, ze zijn rond en ze zijn superstevig, ze staan recht vooruit en haar kleine tepeltjes staan duidelijk keihard naar voren. Dit superknappe meisje is duidelijk ontzettend geil nu.

'Wauw' is het enige dat ik kan zeggen

'Ja vind je ze mooi?' vraagt ze terwijl ze met haar eigen borsten en tepeltjes speelt

'Onvoorstelbaar mooi. Kun je je eigen tepeltjes ook likken?' vraag ik weer brutaal en onmiddellijk zie ik een tongetje in beeld verschijnen en haar eigen tepeltjes likken.

'Lekker?' vraag ik

'Jawel, maar ik had liever dat jij het bij mij deed' zegt ze geil.

'Dat geldt ook voor mij' zeg ik en ik begin sneller te trekken

'Ik wou dat ik bij je was, dan had ik je geholpen. Mag ik meedoen?' vraagt ze me dan

'Ik hou je niet tegen, ga je gang' zeg ik snel en ik zie hoe ze opstaat en haar broek en stringetje in een keer naar beneden doet.

Een heel mooi kaal kutje zit vol in beeld en ik hou het bijna niet meer. Dit is echt mijn droommeisje en ik kan me bijna niet voorstellen dat dit echt gebeurt nu. De beauty gaat weer op haar bed liggen helemaal onderuit met haar benen wijd voor de cam. Haar cam heeft ze nog niet bijgesteld op haar nieuwe houding dus voor 2-3 seconden is ze helemaal met gezicht en al herkenbaar in beeld voordat ze haar cam weer wat lager richt.

Ik schrik me dood en mijn hart stopt even met slaan.

"Shit, dat is mijn zusje!" gaat er door me heen.
Klik hier om direct naar de laatste reactie op dit verhaal te gaan.
Lisa - 15-11-2023 om 20:01
0


De meeste van mijn vriendinnen kennen mij als de vrolijke flapuit. Ze weten ook hoe ik op mijn 16de verjaardag ontmaagd ben door niet één, maar twee heerlijke jongens. Ze waren 19 en 21 jaar, hadden dus al veel meer ervaring en wisten me tot in de zevende hemel te verwennen. Sindsdien ging het allemaal heel snel. Bijna elk weekend lag ik wel te wippen met een andere kerel. Verliefdheid? Nee, daar was ik nog niet mee bezig. Het gaat me om de lust en om de spanning. En doorheen de week? Tja, dan moest ik het maar stellen met mijn lade vol speeltjes. Tot mijn beste vriendin mij een webcam site doorspeelde. Enkel en alleen gericht op mensen die elkaar wilden opgeilen. Aangezien het aantal mannen op zo’n sites veel hoger ligt dan het aantal vrouwen, heb je als jong meisje heel veel succes. Ik doe dit nu al een tijdje en wat ik dacht bleek waar te zijn. Ik heb veel piemels voorbij zien komen zonder gezicht die allemaal meteen hoi stuurde. Soms waren het overduidelijk oudere mannen en dan skipte ik snel naar de volgende, maar af en toe kwam je eens een jonge kerel tegen die goed gebouwd was, op alle vlakken. Dan geilden we elkaar wat op en na zijn orgasme verdween hij weer. Meer hoefde het voor mij ook niet te zijn, ik genoot ervan en kon de mannen ook laten genieten. Gelukkig ben ik nog nooit een bekende tegen gekomen.

Vorig weekend was zo één van die weekends dat ik pech had. Mijn bestie en ik waren gaan feesten en hadden wat leuke contacten gelegd. Bijna was het mij gelukt met een jongen mee naar zijn thuis te gaan, maar toen bleek hij een vriendin te hebben die ertussen kwam en hem de volle laag gaf. Geen one-nightstand voor mij dus vorig weekend. Dus heb ik besloten na schooltijd nog maar eens voor de webcam te gaan zitten, wie weet wat je nog kunt ontdekken. Ik zit aan de eettafel mijn huiswerk te maken terwijl mijn moeder aan het koken is. Mijn broer Klaas komt ook binnen en krijgt van mama een kopje thee. Mijn broer mag dan wel op papier ouder zijn dan ik, daar is niets van te merken. Hij is klungelig, verlegen, ziet er een beetje nerdy uit, is heel stil en teruggetrokken, nogal naïef en eerlijk gezegd vind ik hem best wel saai. Het zou me niets verbazen als hij nog maagd is. Ik plaag hem ook graag, zo ook deze keer. Hij geeft mama een zoen en ik vraag hem of ik ook een zoentje krijg. Hij bukt zich naar mij toe en van zodra ik zijn warme adem op mijn wang voel, draai ik mijn hoofd waardoor onze lippen elkaar raken. Klaas is helemaal van zijn melk, maar ik kan mijn lach niet inhouden. Even later vertrekt hij naar boven om zijn huiswerk te maken.

“Klaar”, zeg ik tegen mama. Ik sla mijn boek toe en vind dat het nu tijd is voor mijn webcamsessie. “Stuur maar een berichtje als het eten klaar is mam”, zeg ik en geef haar een zoen waarna ik naar mijn kamer spurt. Snel start ik mijn laptop op. De eerste mannen zijn allemaal oude venten wiens lul je amper kunt zien door het grijze schaamhaar dat erover hangt, dus die skippen we maar snel. Maar dan wordt het plots interessant. De volgende is duidelijk nog een jonge gast met jawadde de meest indrukwekkende lul die ik ooit gezien heb. Hij is groot, staalhard en zier er zeer lekker uit. We starten meteen een praatje want deze prooi wil ik niet laten schieten. Gelukkig vindt hij mij ook interessant. Hij trekt wat aan zijn lul terwijl hij vraagt of ik hem graag zou willen zien spuiten. Zoals ik al verwachtte wil hij dit wel tonen op voorwaarde dat ik ook wat laat zien. Achja, voor wat hoort wat zeker. Net als ik heeft deze jongen zijn webcam zo ingesteld dat ik enkel zijn lichaam zie en de ruimte rondom hem wazig gemaakt is. Ik ontdoe mij van mijn shirt en vraag hem of hij tevreden is. Uiteraard is dit nog niet het geval dus knip ik mijn bh open. Ik ben best trots op mijn mooie D cup borsten met grote tepelhoven en stevige tepeltjes. En ook op hem maken mijn twee vriendinnen een aardige indruk. We geile, elkaar op en vertellen wat we graag willen doen. Hij vraagt me zelfs om mijn tepels te likken en dit doe ik maar al te graag. Dan sta ik op om ook mijn onderkledij uit te trekken. Hij trekt nu nog harder aan zijn enorme piemel. Ik besluit er volop voor te gaan en strek me languit op bed met mijn benen open. Daarna richt ik mijn camera op mijn gladde kutje. Ik zie hoe mijn chatpartner verstijfd en hij lijkt even achteruit te deinzen alsof hij ergens van geschrokken is. “Gaat het wel?” vraag ik. Hij geeft geen antwoord, maar steekt even later toch zijn duim omhoog. Hijgend en kreunend begin ik mezelf heftig te vingeren terwijl ik word bekeken door dit lekkere stuk.
Klaas - 16-11-2023 om 22:55
0


“Gaat het wel?” vraagt mijn zusje. Shit, ze moet hebben gezien dat ik schrok of zo. "Ja hoor, ik ben gewoon overdonderd door hoe mooi je kutje is" antwoord ik snel. "Hihi, dankjewel" giechelt ze en ik zie hoe ze haar lipjes met 2 vingers spreid. 'Ik kijk nu gewoon recht in het openstaande kutje van mijn zusje' gaat er door mij heen en ik voel mijn lul nog harder worden. Het doet gewoon pijn hoe hard mijn lul nu is.

Met twee vingers spreidt ze haar lipjes en haar middelvinger gaat als een razende over haar klitje heen. Ik hoor haar zachtjes kreunen en met haar linkerhand maseert ze haar linkerborst en knijpt ze in haar tepeltje die daardoor nog harder wordt. Ik blijf niet achter en mijn hard gaat als een malle op en neer over mijn enorm harde lul die op knappen staat. "Stop je vinger diep in je kutje" typ ik snel en ze begint zichzelf hard en diep te vingeren. Als ze haar vinger weer uit haar kutje haalt zie ik hoe nat ze is en ze gaat snel weer verder met haar klitje vingeren.

"Ik kom bijna" typ ik. Mijn zusje doet niet eens de moeite meer om te typen en ik hoor haar kreunen "Ja spuit voor me met je lekkere lange lul. Spuit me helemaal onder". Dit is voor mij duidelijk de druppel. Ik versnel het tempo nog een keer en dan hou ik het niet meer. Mijn hele lichaam spant samen en ik begin hard te spuiten. Ik weet niet of ik ooit zo hard gespoten heb want de eerste straal raakt bijna mijn gezicht.

Mijn spuiten is ook voor mijn zusje de druppel en ik hoor haar kreunen dat ze komt. Haar bloedmooie lichaampje verstart ook helemaal en ik zie haar hele lichaam trillen en haar kutje pulseren. Straal na straal landt bij mij op mijn borst en buik en dit is met stip mijn heftigste en mooiste orgasme ooit.

We zijn beide een paar minuten en aan het bijkomen als mijn zusje als eerste overeind komt en typt "Hihi, dat was zalig, dankjewel lieverd. Ben je er morgen weer? Dit wil ik iedere dag wel met jou doen ;-)". "Dat is wederzijds lekker ding, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Morgen zelfde tijd?" antwoord ik. "Hihi, morgen heb ik waarschijnlijk een vriendinnetje op bezoek maar je vindt het vast niet erg als zij meedoet of wel? ;-)"

'Holy shit, misschien bedoelt ze Anna wel!' "Nee hoor geen enkel probleem, al je vriendinnetjes zijn welkom ;-) Tot morgen!" antwoord ik snel. 'Dit was geweldig, ook al is het mijn zusje' denk ik bij mezelf. 'Of juist misschien wel extra geil omdat het met mijn zusje was' bedenk ik me...
Anna - 17-11-2023 om 15:46
0


De schooldag is alweer voorbij als Lisa en ik op de fiets stappen. Het is mooi weer en we dragen beide een niet al te lang rokje. Een leuk strak shirtje zorgt ervoor dat we nogal wat bekijks hebben. Lisa is al jaren mijn allerbeste vriendin. Zij is een jaartje jonger dan ik.
We hadden afgesproken dat we die middag samen huiswerk zouden maken dus fietsen we vrolijk naar haar huis. Op haar kamer beginnen we aan de opdrachten. Dan zegt Lisa ineens dat ze die middag nog een afspraakje heeft. Ik kijk haar raar aan. Via de chat, zegt ze. Ik ken het fenomeen wel, maar dacht niet dat iemand dat ook echt deed. Ze vertelt me er honderduit over en ik moet zeggen: als dat écht zo makkelijk gaat, wil ik dat ook wel eens zien.
Iets voor de afgesproken tijd zet ze haar laptop aan. Amper ingelogd krijgt ze al een privé bericht van meerdere mannen. Jong, oud, dik dun. Van alles wat. Dan komt er een jongen groot in beeld. Nou ja... zijn hoofd zien we niet. Wel zijn blote bovenlijf. Dat is in ontwikkeling zo te zien. De eerste sporen van een sixpack zijn aanwezig en zijn schouders en armen zijn tenger maar gespierd.
Lisa zegt dat het haar wel bevalt. Hij vraagt meteen of zij ook wat uit doet. Dan zegt Lisa dat ze een vriendinnetje op bezoek heeft en of hij dat een probleem vindt. Hij antwoord dat hij gisteren al zei dat ze welkom was. Ik voel de spanning nu al, en ik zit nog niet eens voor de cam. Lisa wenkt en ik rol mijn stoel naast die van haar. De jongen die chat met de naam "don't judge the cover" lijkt niet verwacht te hebben dat ik er ook echt zou zijn.
Voor ik het besef vraagt Lisa aan hem, of hij nu, net als gisteren geen broek meer aan heeft. Daarop rolt hij zijn stoel iets naar achteren en zijn cam iets naar beneden. Een groot deel van zijn mooie borstkas verdwijnt hierdoor, maar zijn lul verschijnt hierdoor. Ik knijp Lisa in haar been.. "Holy Fok.." verzucht ik, meer kreunend dan ik het bedoel. "mijn vriendin vindt je lul erg leuk" typt Lisa. En meteen daarna voel ik hoe Lisa's hand over mijn bovenbeen streelt.. Oeh, dat had ik helemaal nooit verwacht, maar ik vind de situatie zo spannend en het uitzicht zo geil, dat ik haar laat doen. Terwijl we samen naar zijn handen kijken, die boven elkaar geplaatst over zijn lul heen weer gaan voel ik hoe de warmte onder mijn rokje en in mijn hoofd toe neemt. Als verdoofd gaan mijn handen naar mijn shirtje en trek dit uit over mijn lange rode haren. Lisa volgt mijn voorbeeld. Binnen 3 minuten zitten we beide in onze (goed gevulde) BH naar een gigantisch lekkere lul te kijken die heerlijk verwend wordt door de eigenaar. Lisa en ik kijken elkaar aan. Onze hoofden zijn verhit en buigen zich naar elkaar toe...
Klaas - 17-11-2023 om 17:24
0


Ik ben de hele dag al zenuwachtig en kan niet wachten tot de afgesproken tijd vanmiddag. Het zal toch maar gebeuren dat Anna vanmiddag bij Lisa is en ze samen voor de cam gaan zitten! Ik ben stiekem al jaren verliefd op Anna, zij is mijn absolute droommeisje en het knapste meisje dat ik ken maar natuurlijk veel te knap en te populair voor mij en ik durf echt niet op haar af te stappen of haar te versieren of zo.

Dan kan ik eindelijk naar huis en is het bijna tijd. Nog even kort sociaal doen met mijn moeder als ik thuis kom en een kopje thee drinken, het is toch nog iets te vroeg. "is Lisa er niet?" vraag ik mijn moeder. "Oh jawel hoor, ze is boven op haar slaapkamer samen met Anna huiswerk te maken" antwoord mama. Mijn hart slaat een paar slagen over en ik voel mijn lul hard worden. 'Oh shit, Anna is boven bij Lisa!' gaat er door mij heen. "Ik ga ook naar boven huiswerk maken mama" en ik ren bijna naar boven.

Snel start ik mijn computer op en trek al mijn kleren uit. Ik ben zo slim geweest om een programmaatje te downloaden waarmee ik mijn scherm op kan nemen. Mocht het echt gaan gebeuren dan wil ik die beelden van Anna en mijn zusje natuurlijk vaak terugkijken. Er komen wat verschillende mensen voorbij en dan na een paar minuten heb ik mijn zusje weer gevonden. "Hoi" typ ik snel en ze antwoord met "Hoi, je ziet er goed uit". "Dankjewel, doe jij ook weer wat uit? Ik voel me zo underdressed ;)" Dan zegt Lisa dat ze een vriendinnetje op bezoek heeft en of ik dat een probleem vindt. "Nee hoor, zoals ik gisteren al zei zijn al je vriendinnetjes welkom" antwoord ik en ik zie hoe ze Anna wenkt.

Anna komt het beeld in rollen en ik zie haar strakke shirtje en mooie lange rode haren. En ook al zie ik hun gezichten niet, hun lichamen zijn werkelijk betoverend lekker. M'n zusje vraagt me of ik net als gisteren geen broek meer aan heb en om dat te bewijzen rol ik mijn stoel wat naar achteren en richt de cam naar beneden zodat mijn knetterharde paal in beeld komt. "Holy Fok.." hoor ik Anna kreunen en ik kom bijna spontaan klaar. "Mijn vriendin vindt je lul erg leuk" typt Lisa. "Mijn lul vindt je vriendin ook erg leuk" antwoord ik gevat terwijl ik met 2 handen boven elkaar over mijn lul op en neer ga.

Het lijkt net alsof ze elkaar strelen en dan gaan hun shirtjes uit. Anna is nog mooier dan ik had verwacht, haar borsten wat kleiner dan van Lisa maar zo is zo sexy in haar bh. Ik blijf naar mijn droommeisjes kijken terwijl ik blijf trekken als ik ze naar elkaar toe zie bewegen. "Hee wacht eens, wat gebeurt daar, wat zijn julie aan het doen? ;-)?" typ ik met een knipoog. En zonder te antwoorden richt mijn zusje haar cam hoger en komen beide meiden met hun gezicht in beeld en zie ik dat ze heel intiem en diep met elkaar aan het tongen zijn. Beide meisjes hebben hun tongen ver uitgestoken en ik zie hoe nat ze elkaar aan het zoenen zijn.

Dit is teveel voor mij en ik hou het niet meer. "Oh shit, ik kom!" zeg ik net wat te hard en ik begin te spuiten zoals ik nog nooit gespoten heb...
Lisa - 17-11-2023 om 23:22
0


Na de heerlijke chat denk ik de hele tijd aan deze onbekende met zijn groot apparaat tussen mijn benen. De volgende dag kan ik me maar moeilijk concentreren tijdens de les. Die avond gaat mijn beste vriendin Anna mee met mij naar huis. Zogezegd voor huiswerk, maar ik wil haar met iemand kennis laten maken. Thuis geef ik mama een kus waarna we naar mijn slaapkamer lopen. Eerst werken we een beetje en dan denk ik dat het tijd is voor te chatten. Anna en ik zetten ons achter mijn computer, zij blijft nog even uit beeld. We skippen wat vervelende, opdringerige mannen tot we aankomen bij hem, de jongen van gisteren. Meteen stuur ik een berichtje dat ik blij ben dat hij terug is. Ik vertel over Anna en vervolgens rolt zij met haar stoel voor de camera. Ze zwaait even verlegen. “Heb je net als gisteren geen broek aan?” vraag ik stout. Hij antwoord niet, maar rolt wat naar achteren waardoor we mooi zicht krijgen op zijn onderlichaam. “Holy fok!” kreunt Anna. Ik glimlach naar haar. “De moeite he?” “Mijn vriendin vindt je lul erg leuk”, stuur ik hem waarna ik met mijn hand over Anna haar bovenbeen streel. Anna zit met open mond naar het scherm te gapen. Plots trekt ze onverwachts haar shirtje uit over haar hoofd. Natuurlijk kan ik niet achter blijven en ik doe hetzelfde. We kijken elkaar opgewonden aan, buigen wat naar elkaar toe tot onze lippen elkaar raken. Anna en ik hebben in het verleden wel al eens gezoend om wat te oefenen, maar dat was niet zoals nu. Onze chatpartner beseft dat er wat aan het gebeuren is tussen ons en vraagt wat we aan het doen zijn. Even twijfel ik, maar mijn gevoel zegt dat ik deze jongen wel kan vertrouwen en dus richt ik mijn webcam omhoog zodat hij onze gezichten kan zien. We beginnen elkaar wild te tongen en zijn handen gaan sneller omhoog en omlaag over zijn gigantische lul. In mijn ooghoek kijk ik naar het scherm en ben getuige van een knallend orgasme. “Nu al? Was het zo lekker om te zien?” typ ik. Als reactie steekt hij zijn duim de lucht in. “Wij zijn ook wel benieuwd hoe jouw gezicht eruit ziet?” stuur ik hem. Hij lijkt te schrikken van deze vraag en geeft even geen duidelijk antwoord. “Euh, sorry. Ik denk niet dat dat zo’n goed idee is.” “Jij ziet ons nu toch ook schatje. Als beloning krijg je onze borsten te zien en misschien spelen we er wel mee”, stuur ik met een knipoog. Hij heeft het duidelijk ongemakkelijk. Anna en ik gaan gewoon lustig door met elkaar zoenen.
Klaas - 19-11-2023 om 10:28
0


Straal na straal sperma schieten omhoog en landen op mijn borst, buik en handen. Ik zie hoe beide meisjes met elkaar blijven zoenen terwijl ze met grote ogen naar hun scherm kijken en ik zie de geile blikken in hun ogen. “Nu al? Was het zo lekker om te zien?” typt mijn zusje. Mijn handen zitten onder het sperma dus ik steek snel mijn duim omhoog terwijl ik nog aan het bijkomen ben. “Wij zijn ook wel benieuwd hoe jouw gezicht eruit ziet?” vraagt ze dan en ik schrik duidelijk van haar vraag.

Ik veeg snel mijn handen af aan een doekje en typ “Euh, sorry. Ik denk niet dat dat zo’n goed idee is. Dat durf ik echt niet en daar ben ik veel te verlegen voor sorry.” “Jij ziet ons nu toch ook schatje. Als beloning krijg je onze borsten te zien en misschien spelen we er wel mee” antwoord ze. Ik zie hoe beide meisjes halfnaakt voor hun cam zitten en ze maar doorgaan met me te verleiden door elkaar steeds maar weer te zoenen en ik zie hun tongetjes met elkaar spelen.

Het liefste zou ik mijn cam omhoog doen, bij hun naar binnen lopen en dat ze mijn sperma van me af likken en me samen lekker gaan pijpen en ik ze beide ga neuken maar iets in mij zegt dat de kans klein is dat dat echt zo zou gaan. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe ze zouden reageren. Ik kan me voorstellen dat mijn zusje heel boos wordt. Of misschien zijn ze beide nu wel zo geil dat het ze niks uitmaakt en ze echt graag met mijn lange lul willen spelen, ook al is het de lange lul van haar broer.

Ik besluit om het er nu nog niet op te wagen en probeer tijd te rekken. "Sorry lieverds, jullie zijn de knapste en geilste meisjes die ik ooit gezien heb en ik zou heel graag willen dat jullie nu dichtbij waren maar ik hou het graag nog even anoniem en wil nog heel graag vaker met jullie cammen en voor jullie spuiten. Ik kan zo nog wel een keer en vanavond ben ik weer als jullie ook zin hebben. Is dat ook ok voor jullie?" typ ik snel en ik hou mijn vingers gekruist.

Mijn lul is niks slapper geworden en staat nog steeds recht omhoog en ik begin er weer langzaam aan te trekken, hopende dat ze het voor nu ok vinden en geil genoeg zijn om verder te gaan. Ik zie hoe Anna nog steeds kusjes geeft aan Lisa en volgens mij zijn hun handen buiten beeld ook lekker bezig met elkaar. Ik zie ze wat met elkaar smoezen en overlegen en ik hoor ze giechelen en dan typen ze hun antwoord. Ik hou mijn hart (eigenlijk mijn lul) vast om te lezen of ik wel het goede besluit heb genomen en of ze wel verder willen gaan met me...
Lisa - 19-11-2023 om 13:44
0


Onze chatpartner heeft duidelijk geen zin om zichzelf te tonen. Iets wat ik ook wel begrijp, het is ook niet van mijn gewoonte, maar ik weet hoe geil mannen worden van twee tongende meiden en dat hielp duidelijk om zijn orgasme te versterken. Ik kijk Anna vragend aan en ze fluistert in mijn oor: “Ga maar akkoord, zo’n geweldige lul kunnen we toch niet laten schieten.” “Het is oke. Wat wij wel kunnen zien is meer dan de moeite waard hoor”, stuur ik lachend terug. Hij ontspant weer en streelt zijn grote paal die langzaam weer tot leven begint te komen. “Hmmmm geil, wat wil je dat we voor je doen?” vraag ik hem. Aan zijn lichaamstaal kan ik aflezen dat deze vraag hem bevalt. “Zuig aan elkaars tepels!” beveelt hij. “Met alle plezier”, stuur ik terug terwijl ik Anna in haar mooie ogen aankijk. Ze vindt dit duidelijk net zo spannend en opwindend als ik. Ik buig voorover en lik voorzichtig aan Anna haar harde tepeltjes. Het gekreun en gehijg is een duidelijk teken dat ze ervan geniet. Ik zuig er één tussen mijn lippen en bijt er met mijn tanden zachtjes in. Ik kijk opzij en zie dat hij alweer met twee handen aan het trekken is aan zijn staalharde paal. Ronde twee is begonnen.
Klaas - 19-11-2023 om 15:32
0


Vol spanning wacht ik hun reactie af en ik zie Anna iets in Lisa's oor fluisteren en dan typt ze “Het is oke. Wat wij wel kunnen zien is meer dan de moeite waard hoor”. Opgelucht haal ik even diep adem en ik ga ervoor zorgen dat ze een mooie show te zien krijgen. Mijn paal is weer op volle sterkte en lengte en dat bevalt ze wel aan hun geile blikken te zien. “Hmmmm geil, wat wil je dat we voor je doen?” vraagt ze.

Ik twijfel geen moment en typ snel “Zuig aan elkaars tepels!” Wat er op mijn zusjes slaapkamer gebeurd en waar ik live getuige van ben op mijn computerscherm is beter dan mijn wildste fantasieën maar als ze dit echt gaan doen dan is dit veruit het geilste dat ik ooit meegemaakt heb. Ik check nog even snel of het computer programmaatje mijn scherm nog steeds goed opneemt als mijn zusje antwoord “Met alle plezier”.

'Holy shit, ze gaan het echt doen!' schiet er door me heen en ik zie hoe mijn zusje Anna's bh losmaakt en voorover buigt. Ze steekt haar tongetje uit en ik zie hoe ze zachtjes en met gevoel aan de harde tepeltjes van Anna likt. Ik hoor Anna duidelijk kreunen dus ze vindt het lekker en ik zie haar knappe gezichtje met haar ogen dicht genieten van het gevoel. Mijn zusje gaat rustig verder en ze sabbelt en likt aan beide tepeltjes. Anna's borsten zijn perfect, Anna's gezicht en lichaam zijn perfect en heel eerlijk, mijn zusje is ook perfect.

Ik trek inmiddels alweer stevig door en mijn lul is op volle oorlogssterkte als ik zie hoe beide meisjes van elkaar aan het genieten zijn en regelmatig ook naar het scherm kijken hoe ik met mijn lul bezig ben. "En nu omwisselen" beveel ik de meisjes en ik zie een lachje op het gezicht van mijn zusje verschijnen. Volgens mij vindt ze het gewoon lekker om gecommandeerd te worden, nooit geweten dat ze zo geil was.

"We moeten wisselen lieverd" zegt ze tegen Anna en zij opent haar ogen. "Dat was zo lekker, ik was even weg" hoor ik haar zeggen en ze geeft mijn zusje een hele innige diepe tongzoen. Tijdens het tongen maakt ze de bh van mijn zusje los en dan komen haar spectaculaire borsten tevoorschijn. Ik zie de lust in Anna's ogen als ze naar beneden gaat met haar hoofd en Lisa's linker tepeltje in een keer naar binnen zuigt en begint te sabbelen...
Anna - 20-11-2023 om 13:48
0


Lisa en ik waren in een dronken bui ooit wel eens een beetje intiem geweest. Maar zoals dit nog nooit. Onze tongen vinden elkaar alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het heeft zichtbaar effect op de immense lul die rustig afgetrokken wordt door onze chatpartner.
Ook Lisa wordt opgegeild door de jongen. Voor ik het weet verdwijnt mijn beha en spelen Lisa's tong én vingers met mijn harde tepels. Oh my god! Ik hoor mezelf kreunen onder het intense genot waarbij ik het gevoel heb buiten mezelf te treden. Lisa gaat ook helemaal op in haar heerlijke bezigheden.

Ik herinner haar dat we mogen omwisselen. Op mijn beurt ontdoe ik Lisa van haar beha. De grote volle borsten van haar lijken nog groter gegroeid sinds ik ze een tijdje geleden zag in een kleedhokje bij een lingeriewinkel. Ik druk mijn hoofd tegen haar volle vlees en zuig al snel haar linker tepel naar binnen. Onder zwaar gezucht laat Lisa dit alles gebeuren. Ik draai de stoel van Lisa een kwartslag zodat onze jongeman ook een zij-aanzicht heeft. Als ik mijn tong even rust geef, gaan mijn handen verder op die heerlijke borsten van mijn bestie. Mijn mond geeft kusjes over haar strakke buikje, richting de navelpiercing die ze sinds haar16e verjaardag draagt. Dan voel ik een hand op mijn hoofd; "Nóg lager zou nog fijner zijn An!" kreunt Lisa al kronkelend en hijgend. Buiten het beeld van de camera stroop ik Lisa's string onder haar rokje vandaan en spreidt het voor de camera. "Er is er eentje geil hier" typ ik. De jongeman reageert met een simpel; "Niet alleen daar." en verhoogt het tempo waarin hij zichzelf af rukt. "Dus je wilt nog meer zien?" antwoord ik brutaal en richt de cam weer wat omlaag. Lisa's hoofd verdwijnt hierdoor maar haar onderlijf komt vol in beeld. Genietend van de twee enthousiaste duimen van de jongen duik ik weer tussen mijn intussen smekende vriendin haar benen. Tussen mijn eigen benen is het ook meer dan zomaar vochtig en ik voel hoe mijn string tegen mijn kutje plakt...
Lisa - 20-11-2023 om 14:44
0


Anna wordt geiler met de minuut en zij niet alleen. Ook ik en de jongeman aan de andere kant van de chat zijn super opgewonden. Anna vraagt of de jongen meer wil zien en als hij bevestigend reageert, richt ze de camera omlaag waardoor mijn blote kut in beeld verschijnt. Anna bukt zich en begint mijn brandende poesje te likken. Ik plaats mijn handen op haar achterhoofd en dirigeer haar naar mijn meest gevoelige plekje. Kreunend en hijgend geniet ik van de liefkozingen van mijn beste vriendin. Dit is intiemer dan we ooit zijn geweest, misschien wel intiemer dan ik ooit met iemand ben geweest. En dan nog voor de ogen van een onbekende jongeman die ons via de chat aan het bekijken is. “Ohhh, wat doe je dat lekker”, moedig ik Anna aan. Ze stroopt haar eigen slipje naar beneden en ik zie haar kutgeil letterlijk lekken op de vloer. “Kom, wisselen”, zegt ze opgewonden. Anna legt zich languit in de bureaustoel met haar benen wijd gespreid. Ik duik zonder twijfelen tussen haar benen en begin met mijn tong elk plekje van haar heerlijke poesje te ontdekken. De jongeman begint als een bezetene aan zijn stijve leuter te trekken en Anna tikt op mijn schouder als teken dat ik moet kijken. Net als ik omhoog kijk zie ik hoe hij voor de tweede keer vandaag een enorme lading zaad de lucht inspuit.
Klaas - 20-11-2023 om 18:12
0


Wat er voor mijn ogen op het scherm en aan de andere kant van de muur gebeurt is niet alleen beter dan ik ooit heb kunnen dromen, het is beter dan de beste pornovideo die ik ooit op internet gezien heb! Ik snap ook heus wel dat zij als 16/17-jarige meisjes al met sex bezig zijn, ik denk ook nergens anders aan, maar mijn zusje en Anna zien eruit als porno actrices zoals ze met elkaar bezig zijn voor de cam. En ik had natuurlijk geen idee dat ze dit soort dingen ook met elkaar deden, daar had ik niet eens op durven hopen.

Ze tongen elkaar steeds weer en als ze aan elkaars borsten beginnen te zuigen en te sabbelen gaat mijn grootste droom in vervulling. Ik word gek hoe ze elkaar diep in de ogen geil aankijken terwijl hun tongetjes elkaars harde tepeltjes likken. En zo af en toe lijkt het alsof ze me recht in de ogen aankijken als ze recht in hun cam kijken. Op die moment voel ik het sperma in mijn ballen borrelen en moet ik mijn best doen niet gelijk weer te spuiten.

Dan zie ik geile Anna tussen de benen van mijn zusje duiken en haar stringetje uittrekt. "Er is er eentje geil hier" typt ze. "Niet alleen daar." typ ik snel en begin sneller te rukken "Dus je wilt nog meer zien?" Snel steek ik mijn duimen omhoog. Anna's knappe gezichtje verdwijnt tussen de benen van mijn zusje en ik zie hoe haar tongetje door het kutje van mijn zusje schiet. “Ohhh, wat doe je dat lekker” kreunt ze.

Anna likt lekker nog een tijdje door en ik zie de lust in haar ogen als ze plotseling omwisselen en Anna met haar benen wijd op de bureaustoel gaat liggen. Ik kan haar heerlijke lichaam bewonderen terwijl mijn zusje tussen haar benen bezig is. Ik zie het genot op Anna's knappe gezichtje als haar handen haar eigen borsten masseren en het hoofd van mijn zusje dieper tussen haar benen duwt. Mijn handen gaan als een razende op en neer en gelukkig heb ik zostraks al gespoten en houd ik het nu lekker lang vol. Ik zie hoe Anna mij recht in mijn ogen aankijkt terwijl ze hard in haar rechtertepeltje knijpt.

Dit is weer teveel voor mij en ik hou het niet meer. "Ik kom!" typ ik snel en Anna tikt snel op de schouder van mijn zusje en beide kijken ze naar me. Dit is veruit het allerlekkerste dat ik ooit gezien heb en ik wil de meisjes ook wat lekkers geven om van te genieten. Mijn lul is nog nooit zo groot geweest en ik geef nog een paar laatste rukjes, zak een beetje onderuit en zorg dat ie goed in beeld is en ze me goed kunnen zien spuiten. Dan ontplof ik en mijn hele lichaam schokt en ik geniet met mijn ogen dicht. Ik gluur even snel en beide meisjes kijken gebiologeerd en staren met open mond naar het scherm.

Ze kijken soort van geschokt en ik vraag me waarom en als ik naar het scherm kijk zie ik waarom. Ik ben iets te ver onderuit gezakt tijdens het klaarkomen en zit herkenbaar in beeld...
Anna - 21-11-2023 om 11:57
0


Ik zie het eerder dan Lisa! Dat mooie lijf met die gigantische monsterlul die zojuist duidelijk in beeld ontplofte, is niemand minder dan Klaas. De 17 jarige broer van Lisa. Holy Fok! Ik moet eerlijk zeggen dat mijn geilheid en mijn waardering voor zijn lijf en lul zo groot zijn, dat het mij wel verbaast, maar niet echt uitmaakt. Maar het is wel Lisa's broer. Haar reactie is dan ook logisch. Haar hoofd wordt vuurrood om daarna lijkwit weg te trekken als ze verschrikt de laptop dicht klapt. "Dat..dat..dat was Klaas?!" zegt ze meer vragend dan verbaasd.
"Daar leek het wel op hé?" en zwijgend kijkt ze me aan. "had jij hem niet herkend?" vraag ik omdat ik weet dat ze bij Lisa thuis niet preuts zijn met elkaar. Ze antwoord dat zijn torso er wel wat op leek, maar dat ze hem al lang niet meer helemaal naakt gezien had. "Mijn broer heeft een monsterlul.." stamelt ze beduusd als ze strak vooruit naar de dichte laptop kijkt. Op haar wangen komt weer wat kleur.

Aan de andere kant van de muur horen we een deur open gaan. Dat moet Klaas zijn. Heel even houdt hij halt voor Lisa's deur, om vervolgens verder te lopen. Meteen daarna horen we de douche aan gaan..
"Ondanks dat het Klaas is, is hij wel heel erg lekker hé?" zegt Lisa met rode blosjes op haar wangen. Haar ogen twinkelen. "Wat bedoel je nu te zeggen schatje?" vraag ik haar terwijl ik mijn arm om haar heen sla en haar een kus op elke tepel geef.

Ze staat op en trekt me mee. Tegenover haar kamer is een deur die iets open staat. Er ontsnapt stoom langs. Zonder iets te weten of te zeggen laat ik me meeslepen met Lisa's plan...
Lisa - 21-11-2023 om 12:25
0


Compleet overdonderd verbreek ik de chat. Klaas… Het was Klaas! Ik heb me zitten opgeilen op mijn eigen broer. Nu heb ik hem in het verleden wel al vaker naakte gezien, maar enkele jaren hebben duidelijk veel invloed gehad op de grote van zijn lul. De smeerlap, hij wist dat ik het was, al sinds gisteren toen mijn gezicht voor het eerst in beeld kwam en toch wou hij steeds meer zien. Anna is duidelijk ook onder de indruk van Klaas. Ik weet dat mijn broer al een lange tijd een oogje heeft op mijn beste vriendin, maar Anna zei altijd al lachend dat ze nooit zou vallen voor zo’n saai nerdy type als Klaas. Alleen ziet het ernaar uit dat ze haar mening aan het herzien is. Ik moet ook toegeven dat Klaas wel heel erg lekker is en als ik mijn ogen sluit zie ik nog steeds zijn prachtige paal voor me schudden. Ik trek Anna mee en we besluiten ons niet aan te kleden. We horen Klaas bezig in de badkamer en sluipen naar de deur. Zachtjes open ik de deur en hij staat onder de douche. Op de vloer zie ik zijn kleren liggen en ik wijs ernaar als teken voor Anna. Ze knikt en geruisloos sluipen we naar binnen. We nemen zijn kleren mee alsook alle handdoeken en kamerjassen die er te vinden zijn en we verbergen die in mijn slaapkamer. Vervolgens gaan we de slaapkamer van Klaas binnen. “Als Klaas merkt dat zijn kleren weg zijn en hij ook niets anders vindt om zijn naakte lichaam te bedekken, zal hij snel naar hier komen om andere kleren aan te trekken. En dan zullen wij hem eens verrassen Anna. Jij verbergt je in zijn kleerkast en ik onder de dekens in zijn bed. En dan zullen we zien wat hij het eerst doet, zijn kleerkast openen of het deken van zijn bed halen. En zo vindt hij ons, naakt en klaar om wraak te nemen op mijn vies broertje”, zeg ik lachend tegen Anna. Dit terwijl ik eigenlijk gewoon niet kan wachten om de lul van mijn broer in het echt te mogen aanschouwen.
Klaas - 21-11-2023 om 23:47
0


"KUT, KUT, KUT!!! ZE HEBBEN ME GEZIEN!!!" gaat er door me heen en ik draai snel de cam weg maar nu is het al te laat natuurlijk. Mijn zusje en Anna hebben de verbinding ook verbroken dus ik weet zeker dat ze me herkend hebben. Wat een domme sukkel ben ik ook, waarom bewoog ik nou weer zo spastisch en ging ik zover naar beneden toen ik klaarkwam?? Ik stop het programma waarmee ik alles opgenomen heb en sla de video op een veilig plekje op, die ga ik sowieso nog veel vaker bekijken.

Ik zit er helemaal onder, ik heb 2x over mezelf heen gespoten dus ik kleef aan alle kanten. Snel maar even douchen dus. Ik sta op, pak snel wat kleren en loop richting de badkamer. Voor de slaapkamer van mijn zusje stop ik even en luister of ik wat hoor maar het is stil ik haar slaapkamer. Waarschijnlijk zijn zij nog meer in schock dan ik ben.

Onder de douche kom ik een beetje tot rust maar ik ben wel doodzenuwachtig om mijn zusje en Anna onder ogen te komen, of zou er toch een kans zijn dat ze me toch niet helemaal goed gezien hebben en herkend hebben? Ik ben gelukkig weer schoon, doe de kraan uit en als ik de douche uitstap zijn mijn kleren weg. Ook de badjassen en alle handdoeken zijn weg, dat hebben mijn zusje en Anna zeker weten gedaan! Dan maar snel naar mijn kamer, ik gluur op de gang of er niemand is en de deur van mijn zusje is nog steeds dicht dus de meiden zijn daar. Snel loop ik over de gang mijn slaapkamer in en ik doe de deur snel achter me dicht.

'Ik droog me wel af met een T-shirt uit de kast' denk ik bij mezelf en loop naar de kast. Ik doe de deuren open, pak een oud T-shirt, gooi die over mijn hoofd en begin m'n haar en hoofd af te drogen. Pfff, wat een geil avontuur was dit zeg, niet te geloven wat ik Anne en Lisa met elkaar heb zien doen! Gisteren was al geil toen mijn zusje helemaal naakt voor de cam kwam zitten en los ging op zichzelf en vandaag was nog eens de driedubbel overtreffende trap met Anne. En Anne, wat is zij toch belachelijk mooi, wat een prachtig lichaam, haar borsten zijn perfect en zo geil om haar te zien tongen met mijn zusje.

Ik ga helemaal op in mijn gedachten en denk weer terug wat ik allemaal gezien heb. En ondanks dat ik mezelf zonet ontzettend hard heb afgetrokken en heel erg hard en veel gespoten heb komt er toch weer leven in mijn lul en staat die weer recht vooruit...
Klaas - 24-11-2023 om 07:26
0


Sorry ik ben een beetje ongeduldig 😉 Doen jullie nog wel mee?

Ik sta me voor mijn kledingkast af te drogen en een beetje weg te dromen als ik plotseling uit het niets iets voel bewegen en wat warms om mijn lul heen voel zuigen.

Ik schrik me dood en kijk snel naar beneden en met open mond staar ik recht in de blauwe ogen van Anne! Anne die mijn lul tot de helft in haar mondje heeft en mij met pretoogjes aankijkt. Ik wil wat zeggen maar ze laat mijn lul uit haar mond gaan en drukt haar wijsvinger op haar lippen. "Ssst, geniet maar gewoon, dat doe ik ook" knipoogt ze naar me.

Ze blijft me strak aankijken terwijl haar mondje in een rustig maar gestaag tempo over mijn lul heen begint te gaan. Ik sluit m'n ogen van genot maar ze fluistert gelijk "Ik wil dat je me aan blijft kijken" dus dan doe ik dat maar (graag zelfs).

Dit is de allereerste keer dat ik gepijpt wordt en ook nog door mijn droom meisje waar ik al zo lang verliefd op ben. Ik zie hoe ze kuiltjes in haar wangen heeft door het zuigen en haar tong maakt mijn lul kletsnat en draait er rondjes omheen en likt zo af en toe mijn ballen.

Ik denk niet dat er iets lekkerder is dan dit...
Lisa - 02-12-2023 om 21:53
0


Als we op mijn broer zijn kamer zitten te wachten word ik toch wel heel erg zenuwachtig ineens. Gaan we dit echt doen?

Op dat moment loopt ineens Klaas de slaapkamer in, compleet naakt. Ik schrik me kapot en houdt mijn adem in. Ik kan alleen maar staren naar zijn enorme pik die met elke stap heen en weer zwaait. Klaas loopt zo langs ons heen en gaat voor zijn kledingkast staan met zijn rug naar ons toe. Hij heeft ons niet eens zien staan.

Anne kijkt mij aan en glimlacht breed naar mij, haar ogen fonkelen van opwinding. En voor ik het goed en wel door heb kruipt ze zachtje naar hem toe, zonder dat hij het hoort. Ze schuift voor hem langs en neemt meteen zijn lange pik in haar mondje. Ik zit heel even met open mond toe te kijken. Ik zie hoe ze de pik van mijn broer staalhard zuigt en likt. Haar tong glijdt over zijn dikke eikel en naar beneden over zijn glad geschoren ballen. Ik voel meteen mijn kutje weer branden van opwinding en ik kan me dan ook niet meer inhouden.

Ik kruip zo stil mogelijk naar hen toe. Anne ziet dit en zegt meteen, “Als je dit al lekker vindt, moet jij je ogen eens dicht doen, dan zul je pas echt wat lekker beleven!” Klaas gehoorzaamd natuurlijk meteen en ik neem stiekem plaats naast Anne. We glimlachen even stout naar elkaar en dan beginnen wij beiden tegelijk an weerskanten van zijn enorme neukpaal te likken. Ik proef gewoon de smaak van de lul van mijn eigen broer. Mijn strakke kutje begint spontaan samen te trekken van opwinding.

Klaas merkt meteen dat er iets anders aan de hand is en opent zijn ogen. Hij schrikt als hij ineens mij recht in mijn ogen aankijkt. Ik beantwoord zijn geschrokken door meteen zijn flinke eikel mijn mondje in te zuigen…
Klaas - 04-12-2023 om 21:33
0


"Ahhhhhh" kreun ik luid als Anne als een pro aan mijn lul begint te zuigen. Ik ben nog nooit eerder gepijpt maar ik voel en zie gelijk dat Anne met volledige overgave aan het sabbelen en zuigen is en dit niet haar eerste keer is. “Als je dit al lekker vindt, moet jij je ogen eens dicht doen, dan zul je pas echt wat lekker beleven!” zegt ze en ik doe gelijk mijn ogen dicht en ben benieuwd wat ze van plan is.

Het gevoel in mijn lul is overweldigend en wat begon als best wel een lullige (😏) actie naar mijn zusje pakt nu wel heel goed uit nu mijn droommeisje mij aan het pijpen is! Maar dan voel ik opeens iets wat ik niet helemaal thuis kan brengen en ik open mijn ogen. Mijn hart slaat weer een paar slagen over als ik mijn zusje Lisa voor me op haar knietjes zie zitten en samen met Anne mijn lul aan het likken is.

"Lisa??" stamel ik en ik moet wel een hele niet-intelligente uitdrukking op mijn gezicht hebben. Ze zegt niks tegen me maar haar actie spreekt boekdelen als ze mijn eikel naar binnen zuigt en erop begint te sabbelen als een lolly. Ik zie haar hoofdje op en neer gaan over mijn lul die voor de helft in haar mondje verdwijnt. "Kijk je broer aan als je hem pijpt" zegt Anne tegen m'n zusje en Lisa slaat haar ogen op en we kijken elkaar diep in de ogen aan.

Ze gaat met haar tong naar mijn ballen en trekt me af met haar hand en likt dan met haar tongetje langs mijn schacht, mij de hele tijd strak aankijkend. Anne pakt mijn handen vast en legt die op de borsten van mijn zusje. "Speel maar met haar tieten, dat wil je vast wel" spoort ze me aan. Ik masseer ze stevig, speel met haar tepeltjes die hard naar voren staan en pak dan ook de linkertiet van Anne en speel ook daar mee.

"Ok tijd voor meer intimiteit" zegt Anne dan. "Sta jij maar op Lies en geef je broer maar eens een diepe tongzoen..."
Lisa 2 - 15-12-2023 om 18:43
0


De laatste reactie is al weer een tijdje geleden, maar het is zonde om dit verhaal dood te laten bloeden. Ik neem graag de rol over van Lisa

Voordat Klaas van de schrik bekomen is, zuig ik zijn eikel diep naar binnen. Het maakt mij niets uit dat het mijn broer is, alleen zijn enorme neukstaaf interesseert me. Ik ga volledig op in het likken van die enorme lul, totdat Anne zegt: "Kijk je broer aan, als je hem pijpt."
Ik doe wat me gezegd wordt en kijk op om de geile blik van Klaas te zien. Terwijl ik met mijn lippen over zijn stam glij, blijf ik hem aankijken. Dan zegt Anne dat hij met mijn tieten moet spelen. Normaal zegt ze borsten, maar nu... Is het haar geilheid of dominantie?
Hij betast me ongegeneerd. Ook Klaas lijkt het niet te interesseren dat ik zijn eigen bloed ben. Hij betast me stevig bijna ruw en kneed, knijpt mijn kleine harde tepels.

Dan zegt Anne: "Ok tijd voor meer intimiteit. Sta jij maar op Lies en geef je broer maar eens een diepe tongzoen..."
Die dikke lul wil ik niet laten gaan, maar Anne helpt mij een handje door mij in mijn nek beet te pakken en omhoog te trekken. Ik sta voor Klaas en krijg een licht duwtje van Anne. Zijn pik komt tegen mijn buik, mijn borsten tegen zijn borstkas. We kijken elkaar in de ogen en dan laat ik me gaan. Intens zoen ik hem en hij beantwoord mijn zoen vurig. Onze tongen verstrengelen zich. We zoenen elkaar vurig, terwijl mijn hand naar zijn pik gaat. Ik voel zijn hand tussen mijn benen en ruw met mijn kutje spelen. Geen idee, of hij het ooit eerder met een meisje gedaan heeft, maar het is ruw, zeker niet teder en oh, zo lekker.

Voor een moment ben ik Anne vergeten, maar dan zegt ze: "Nou, nou, broer en zus vermaken zich wel, maar nu is het tijd voor het echte werk."
Klaas - 21-12-2023 om 20:25
0


Leuk dat je de rol van Lisa overgenomen hebt, blij dat we verder kunnen gaan met dit geile verhaal! Je kunt gewoon verder schrijven als Lisa hoor en ik hoop dat Anne nog terugkomt of dat iemand anders haar rol over wil nemen.

Ik ben te verlegen om initiatief te nemen en wacht af om te kijken wat mijn zusje doet en of ze wel wil. Ik hoef gelukkig niet lang te wachten en het is gelijk duidelijk want ze staat op en drukt haar naakte lichaam dicht tegen mij aan. Het is bizar om te zien hoe groot haar borsten zijn in verhouding tot haar lengte en haar platte buikje. Ze lacht een beetje verlegen naar me terwijl ze haar lichaam nog wat meer tegen de mijne aandrukt en ik voel hoe ze mijn harde lul vastpakt en er zachtjes aan begint te trekken.

Gek genoeg voelt het helemaal niet zo raar om zo naakt tegen mijn zusje aan te staan en eigenlijk voelt het best wel fijn. Ik pak haar ronde billen vast die heel lekker strak en stevig aanvoelen, druk haar tegen me aan en glimlach terug. Dan zie ik een hele geile blik in haar ogen en ze doet haar linkerhand achter mijn hoofd en trekt me dichterbij. Ik zie hoe ze haar ogen dicht doet en haar mond opent en ik doe snel hetzelfde. Onze monden raken elkaar en onze tongen raken verstrengeld in een diepe, wilde en hele natte tongzoen.

Dit beantwoordt de vraag of ze wel wil want we zoenen elkaar vol passie en ze begint sneller aan mijn lul te trekken. Ik pak haar borsten vast, knijp in haar keiharde tepeltjes en er ontsnapt een harde kreun uit haar mond zonder dat we stoppen met tongen. Ik ga met mijn hand tussen haar benen en duw een vinger diep bij haar naar binnen en vinger haar ruw. Ik weet niet precies wat ik moet doen want dit is voor mij pas de eerste keer dat ik een meisje vinger.

Verrassend genoeg voelt het helemaal niet vreemd en onwennig om dit met mijn zusje te doen en eerlijk gezegd voelt het zelfs wel vertrouwd. En het helpt natuurlijk dat mijn zusje zo ongeveer het knapste meisje van school is dus dan mag ik sowieso niet klagen dat ik hier zo met haar sta als zeker niet de knapste jongen van de school (not even close!).

Ik weet niet hoe lang we daar zo staan te tongen maar "Nou, nou, broer en zus vermaken zich wel, maar nu is het tijd voor het echte werk." horen we Anne opeens zeggen. Lisa moet een beetje giechelen en onderbreekt onze tongzoen. Ze pakt mijn hand en leidt me naar mijn bed. "Ga maar liggen Klaas" en ik doe wat ze zegt. Ze duikt tussen mijn benen en begint me gelijk weer met lange halen te pijpen en ik zie hoe nat ze mijn lul maakt met haar spuug. Dan komt ze omhoog en komt op mijn buik zitten.

"Wil jij dit ook wel Klaas? Ik wil je heel graag in me voelen" smeekt ze bijna met een zacht stemmetje en ik kan alleen maar ja knikken. "Dankjewel" fluistert ze en ze hurkt boven mijn lul. Ze manouvreert mijn lul naar haar kutje toe en laat zich een beetje zakken. Ik voel hoe mijn dikke opgezwollen eikel tussen haar lipjes verdwijnt en in haar kutje verdwijnt. Ze beweegt een klein beetje op en neer en neukt zichzelf op mijn lul. "Dit is Heaven!" denk ik bij mezelf, mijn eerste keer neuken!

Dan uit het niets staat Anne achter Lisa en duwt haar hard naar beneden waardoor ze in een keer helemaal over mijn lul heen glijdt zodat alle 21 centimeters in haar zitten. "AAUUWWW!!!" gilt Lisa heel luid en ze slaat snel haar hand voor haar mond. We horen beneden een deur open gaan en onze moeder naar boven roepen "Gaat alles goed daar? Ik hoorde iemand gillen." "Ja gaat goed hoor mama, niks aan de hand, ik schrok van een beestje" roept Lisa snel terug naar beneden terwijl ze een speelse slaande beweging naar Anne maakt.

Ik ben me rot geschrokken en zeg "Zo hee daar waren we bijna betrapt". "Spannend toch?" zegt mijn zusje met een knipoog terwijl ze met haar lichaam op en neer begint te wippen...
Lisa 2 - 21-12-2023 om 23:54
0


Mijn broertje is nog echt bleu. Waar ik gewend ben, dat jongens het heft in eigen hand nemen, neem ik nu Klaas aan de hand mee naar zijn bed. Zijn lul is heerlijk dik en lang. Het is zeker de mooiste lul, die ik ooit gezien heb. Zijn lat staat strak en ik kan het niet laten om hem te pijpen.

Als ik op zijn buik ga zitten, realiseer ik me wat ik doe en vraag zacht: "Wil jij dit ook wel Klaas? Ik wil je heel graag in me voelen"
Hij knikt van ja. Geen idee of hij zich beseft dat we incest plegen, maar ik fluister "Dank je wel", waarna ik me boven zijn lul manoeuvreer. Langzaam zak ik, zodat mijn kutje wendt aan het enorme gevaarte. Dan voel ik de handen van Anne op mijn heupen, die mij hard naar beneden duwt. Het gevoel is zowel pijnlijk als heerlijk en ik kan het niet laten om luid te gillen. Op dat moment besef ik me dat ma beneden is en ik sla mijn hand voor mijn mond. De bezorgde stem van onze moeder klinkt door het huis en ik stel haar gerust, waarna ik Klaas verder berijd. Ik maak een slaande beweging richting Anne. Het lijkt alsof zij erop kickt dat ik mijn broer neuk of dat het even pijnlijk is.

Geschrokken zegt Klaas: "Zo hee, daar waren we bijna betrapt."
Dat ma ons zou zien, was zeker niet de bedoeling, maar ik vond het wel opwindend, dat ze ieder moment binnen kon komen. Ik wip rustig door en zeg: "Spannend toch?"
Zijn lul vult me heerlijk, alsof zijn lul overal mijn kutje raakt. Zachtjes kreun ik en ik probeer me niet te laten gaan, bang dat ik mijn gekreun mijn moeder naar boven lokt.


Anne kijkt vooral toe en zegt tegen Klaas: "Betrapt? Ik sta gewoon naast jullie twee. Ik zie hoe jullie genieten van je incest. Jullie zijn allebei even geil"
Klaas was net een beetje gerust gesteld, maar kijkt nu geschrokken opzij naar Anne en kreunt tijdens zijn orgasme: "Incest?"
Ik voel zijn zaad in mijn kutje geloosd worden, terwijl hij me het volgende moment van me af duwt.
Tegen Anne mopper ik: "Trut, was dat nou nodig?"
Om even later tegen Klaas te zeggen: "Belangrijk is dat het lekker is, en was het lekker? Ik heb veel vriendjes en wil jou er graag bij hebben."
Ik zie hoe Anne nog broedt op een antwoord, maar ga tegen Klaas verder: "Ik doe zo meteen alleen een jurkje aan en dan gaan we aan tafel terwijl mijn kutje druipt van jouw zaad. Spannend toch?"
Klaas - 23-12-2023 om 18:05
0


Wauw wat is dit lekker zeg! Dit is duidelijk niet de eerste keer van mijn zusje want ze berijdt me als een ervaren vrouw. Ik kan het niet laten om haar grote borsten die op en neer schudden vast te pakken en ermee te spelen. Ze kreunt alleen maar 'oh jaaa, wat lekker' en 'je bent zo groot en dik Klaas'. Zachtjes natuurlijk want onze moeder mag ons niet nog een keer horen.

Dit heerlijke gevoel hou ik natuurlijk niet lang vol en ik kom al snel en hard klaar. Ik waarschuw mijn zusje nog met 'ik kom' en het enige dat ze antwoordt is "Ja spuit maar lekker in me lieve broer, ik ben aan de pil dus het is ok". Dat is natuurlijk de druppel. Op dat moment zegt Anne "Ik zie hoe jullie genieten van je incest. Jullie zijn allebei even geil". Ik schrik een beetje van het woord incest en duw mijn zusje van me af.

Lisa ziet dat ik geschrokken ben en zegt "Dat maakt toch niet uit. Belangrijk is dat het lekker is, en was het lekker? Ik heb veel vriendjes en wil jou er graag bij hebben. Ik doe zo meteen alleen een jurkje aan en dan gaan we aan tafel terwijl mijn kutje druipt van jouw zaad. Spannend toch?" Ik mompel wat en maak me dan uit de voeten en ga naar de badkamer om me schoon te maken.

Als we later beneden zijn bij onze ouders doet Lisa alsof er niks gebeurd is en ze heeft inderdaad een jurkje aan gedaan. Ze ziet er wel sexy uit en ik kan alleen maar denken dat we het zostraks met elkaar gedaan hebben. Als papa en mama het niet doorhebben geeft ze me zo af en toe een geile blik en een knipoog om me te laten weten dat ze me naar haar ziet gluren.

Dan is het bedtijd en gaan we allemaal naar bed, we moeten morgen ook weer vroeg naar school. Als we een half uurtje in bed liggen en onze ouders waarschijnlijk al slapen hoor ik zachtjes mijn deur opengaan en mijn zusje vragen "Klaas slaap je al?" "Nee ik ben nog wakker" antwoord ik. Ze komt dichterbij lopen, ik zie dat ze een nachthemd aan heeft en vraagt "Kunnen we nog even praten over vanavond? Mag ik even bij je in bed komen liggen?"

Ik slaap altijd naakt maar sla de deken wel open en ze kruipt bij me in bed. "Ik hoop niet dat je spijt hebt van vanavond. Als het iets uitmaakt dan wil ik je graag laten weten dat ik er geen spijt van heb en ik het heel lekker vond om te doen. Maar ik snap ook dat het wel heel plotseling gebeurde en het je overviel. Het komt ook doordat Anne erbij was en we natuurlijk heel erg geil geworden waren door de webcamsessie."

"Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor Lies, ik heb erover nagedacht en ik heb er ook geen spijt van dat wij het met elkaar gedaan hebben. Je had vast wel door dat het mijn eerste keer was en ik vind het eigenlijk wel fijn dat het met jou was. Terwijl we bezig waren dacht ik ook steeds dat het heel natuurlijk aanvoelde en helemaal niet raar of vreemd of zo." antwoord ik.

Ik zie een opgeluchte glimlach op haar gezicht verschijnen. "Mag ik een knuffel?" vraagt ze en we omhelzen elkaar. Ik heb inmiddels al wel weer een stijve en die drukt tegen haar been aan maar dat vinden we beide niet erg. "Heb je zin om te zoenen?" vraagt ze dan en ik knik van ja. Beide openen we onze monden en vinden onze tongen elkaar. Binnen no time zijn we in een innige en diepe tongzoen verwikkeld en weer voelt het heel normaal ondanks dat het mijn zusje is.

Ik weet niet of we 3 of 30 minuten aan het tongen zijn maar dan verbreekt ze de tongzoen en gaat ze met haar hoofd naar beneden. Ik voel haar aan mijn tepels likken en al snel voel ik haar warme mondje weer om mijn eikel heen zuigen. Ik sla de deken van ons af en zie haar mooie grote blauwe ogen mij weer strak aankijken terwijl ze met lange halen over mijn lul heen glijdt. Ik verstrengel mijn vingers achter mijn hoofd en ga er even lekker ontspannen bij liggen. Hier kan ik wel aan wennen...
Lisa - 24-12-2023 om 00:36
0


Na het avondeten ga ik naar mijn kamer en trek mijn nachthemd aan. Ik kan me met enige moeite er toe zetten om mijn huiswerk te maken. Als ik wat laten iedereen naar bed hoor gaan, wacht ik nog even. In huis is het doostil, maar dan hoor ik de zware ademhaling van mijn vader. Die is in diepe rust en normaal valt mijn moeder nog voor hem in slaap, dus de kust is veilig. Op mijn tenen loop ik door de gang en zachtjes open ik de slaapkamer deur van Klaas. Ik fluister: "Klaas, slaap je al?"

Godzijdank antwoordt hij en even later slaat hij zijn bed open. Zonder schaamte ligt hij naakt voor me. Mijn hart springt op van vreugde. Ik was een beetje bezorgd dat hij ons avontuur niet ok gevonden had. Ik hoop dat hij in is voor vaker. Fluisterend breng ik ons avontuur ter sprake en hij geeft aan het niet erg te vinden. Aan het eind vraag ik: "Mag ik een knuffel?"
Hij drukt me met beide armen tegen zich aan en ik voel zijn piemel hard worden. Klaas schaamt zich niet voor zijn lul, maar gaat ook niet verder, dus vraag ik hem: "Heb je zin om te zoenen?"
Een moment later zijn onze tongen verwikkeld in een dans en het lijkt eindeloos te duren. Ik voel zijn voorvocht op mijn dij en weet dat hij zo geil als boter is. Na onze zoen verbroken te hebben, lik ik zijn tepels en ga dan nog verder omlaag.

Zijn pik is heerlijk hard en ik zet mijn lippen op zijn eikel. Op dat moment slaat hij de deken terug en ik kijk hem aan, terwijl zijn pik alsmaar dieper naar binnen glijdt. Gelukkig heb ik genoeg ervaring en hij laat me begaan. De hand op mijn achterhoofd stimuleert me alleen maar.
Als hij zijn greep even laat gaan, laat ik zijn lul uit mijn mond glijden en lik zijn testikels. Hijgend van opwinding ga ik niet veel later op hem zitten en zet zijn lul tegen mijn lipjes aan. Hees vraag ik: "Wil je me weer neuken?" Hij knikt alleen maar. Ik ga verder: "Als je me nu neukt, dan wil ik iedere dag!" Ondertussen zit zijn eikel al tussen mijn lippen in, waarop Klaas kreunend antwoord: "Ja, ja, is goed, maar neuk me me nu!"
Zachtjes wip ik op en neer om niet te veel geluid te maken. Ik voel zijn handen onder mijn nachthemd zoeken naar mijn borsten. Mijn gewip gaat over in het draaien met mijn onderlichaam. Het genot neemt voor ons beide toe en dan loost hij met een luide kreun zijn zaad in me. Geschrokken kijk ik hem aan en durf niet te bewegen. Aandachtig luister ik of ik onze ouders hoor.
Klaas - 24-12-2023 om 12:09
0


Ik ben blij dat Lisa toch nog even bij me langskomt als onze ouders al slapen om te bespreken wat er vanavond tussen ons gebeurd is. En ben blij om te horen dat ze geen spijt heeft en het ook lekker vond. Was ik een paar uurtjes geleden nog maagd zonder enige ervaring, lig ik nu voor de 2e keer met haar in bed en weer kunnen we niet van elkaar afblijven. De tongzoen is lang en intens en voelt heel goed en voor de 2e keer vanavond kijkt ze me met haar grote blauwe ogen aan terwijl ze me met lange halen pijpt. Ze kan zo goed pijpen!

"Wil je me weer neuken? Als je me nu neukt, dan wil ik iedere dag!" zegt ze geil en ik knik ja want hoe zou ik dat nou kunnen weigeren? Ze gaat weer op me zitten en ik voel weer hoe mijn hele lul in haar kleine kutje glijdt. Wat een geweldig gevoel is dit zeg en aan de gezichtsuitdrukken van mijn zusje te zien is het voor haar minstens even lekker. Als een volleerde cowgirl wipt ze op en neer en draait ze rondjes en ik voel hoe ze de spieren in haar kutje samenknijpt om me als het ware leeg te melken. Ik ga met mijn handen onder haar nachthemd en speel wat met haar blote borsten die op en neer schudden bij iedere beweging.

Dan wordt het alweer teveel voor me en kan ik mijn orgasme niet meer uitstellen. Ik kom hard klaar en er ontsnapt per ongeluk een luide kreun uit mijn mond terwijl ik straal na straal sperma in mijn zusje spuit. We schrikken beide, ik sla mijn hand voor mijn mond en we durven niet te bewegen. We horen onze vader nog snurken dus die heeft niets gehoord gelukkig. Maar dan horen we de slaapkamerdeur van mijn ouders opengaan en onze moeder onze kant op komen. "Shit mama komt hierheen" fluistert mijn zusje en ze klimt snel van me af. "Verstop je onder de deken" fluister ik en ik duw haar naar beneden en sla de deken over haar heen.

Mama opent mijn deur heel zachtjes en ik doe net alsof ik slaap en adem zwaar en snurk een beetje. "Slaap je Klaas? Is alles ok? Ik hoorde een schreeuw vanuit jouw kamer komen dacht ik, heb je een nachtmerrie?" fluistert ze. Ik hou me stil en antwoord niet omdat ik zogenaamd slaap. Gelukkig is mijn kamer heel donker en kan ze mijn bed niet zo heel goed zien want anders had ze misschien wel gezien dat er iets of iemand onder mijn deken naast mij lag. Ik heb mijn hand onder de deken en ik voel een borst van Lisa en knijp er stiekem in en rol haar harde tepeltje tussen mijn vingers, net iets te hard natuurlijk en ik voel een rilling door haar lichaam gaan.

Mama gelooft wel dat het goed is en doet de deur weer dicht. Mijn zusje komt weer onder de deken vandaan en zegt "wow daar waren we echt bijna betrapt door mama! En moest je nou echt nu aan mijn tiet zitten? Living on the edge hoor" zegt ze met een knipoog.
Lisa 2 - 25-12-2023 om 09:53
0


We kunnen de voetstappen van mama horen en Klaas laat me onder de deken verstoppen. Ik druk me stijf tegen hem aan, zodat het niet opvalt. Gelukkig ben ik niet te lang, dus het past perfect. Mijn hoofd op zijn borstkas, borsten tegen zijn buik en zijn nog natte lul vlak onder mijn borsten.

Dan gaat de deur open en vraagt mama: "Slaap je Klaas? Is alles ok? Ik hoorde een schreeuw vanuit jouw kamer komen dacht ik, heb je een nachtmerrie?"
Ik hoop dat het donker genoeg is in de kamer, want daarnet keken we elkaar nog in de ogen toen ik Klaas pijpte. Het volgende moment voel ik de hand van Klaas op mijn borst en een tel later bewerkt hij mijn tepel. Ik zet mijn tanden op elkaar als er een rilling door mijn lijf gaat. Niet veel later trekt mama de deur weer dicht.
Ik kom onder de deken uit en zeg: "wow daar waren we echt bijna betrapt door mama! En moest je nou echt nu aan mijn tiet zitten? Living on the edge hoor"
Klaas lacht en zegt: "Het ging toch goed?"
Een stemmetje in mijn hoofd vraagt zich af of we niet te snel weer gingen praten. Ik wacht nog even en geef dan Klaas een kus op zijn wang, waarna ik zijn kamer uitsluip. Op mijn tenen loop ik over de overloop en ik meen de kamerdeur van onze ouders op een kier te zien staan. Zachtjes sluip ik mijn kamer in en ga in bed liggen. Met een vinger haal ik het zaad uit mijn spleetje.

Klaas spookt nog een tijdje door mijn hoofd, maar vooral wat hij op het eind deed. Het was net alsof hij betrapt wilde worden door mama. De slaap komt al snel en de volgende ochtend word ik heerlijk relaxed wakker. Ik kleed me niet te gek aan en beperk me deze dag tot een strakke jeans, met daarboven een wit topje dat mijn navel net vrij laat. Vanwege het witte topje doe ik een witte stringetje en BH aan.
Het ontbijt werk ik naar binnen en ik zie Klaas telkens naar me kijken. Direct na het ontbijt geef ik mijn moeder een kus op de wang, roep nog gedag tegen Klaas en spring op de fiets naar school.

De lesuren vliegen voorbij en als we biologie hebben gaat het erfelijkheidsleer, genetica. De beste man vertelt dat een aantal zaken genetisch bepaald zijn. Mijn gedachten dwalen af en ik vraag me af of mijn eigen geilheid erfelijk is. Ik weet dat ik wat actiever ben dan ander meiden, zoals Anne. Klaas is er ook niet vies van, dus dat lijkt dan wel zo.

Als de dag om is, loop ik samen met Anne naar buiten. De hele dag hebben we elkaar nog niet echt gesproken, maar gisteren spookt ook door haar hoofd: "Hoe kon je dat nou doen? Het is je eigen broer! Eerlijk is eerlijk, hij zag er wel lekker uit met die enorme lul. Deed het geen pijn toen hij helemaal in je zat?"
Als door een slang gebeten, reageer ik: "Anne, laat het gaan, je mag er met niemand over hebben."
We nemen afscheid en dan ga ik naar huis, waar ik gelijk naar mijn kamer ga en mijn strakke jeans uit doe. Ik start de laptop op, ga op bed liggen en doe mijn stringetje op zij. Ik zorg dat de camera goed gericht is op mijn spleetje en open dan een kanaal, vrij toegangelijk. Ik laat me achterover zakken, zodat iedereen alleen mijn spleetje kan zien en begin me te vingeren.
Klaas - 26-12-2023 om 11:54
0


Ik val in een diepe slaap en droom over alle geile dingen die ik die dag beleefd heb en wordt helemaal uitgerust weer wakker. Vandaag heb ik een hele lange dag op school jammer genoeg dus hopelijk lukt het vanavond om weer lekkere dingen te doen met Lisa.

Mijn hoofd is totaal niet bij de lessen en ik kan alleen maar denken aan het lekkere lichaam van mijn zusje en hoe ze me aankijkt als ze me pijpt en fantaseren over op welke manieren ik haar vanavond allemaal ga neuken.

We hebben 's middags nog een tussenuur voor de laatste 2 lessen wat echt balen is dus we zitten met een groepje in de aula. Ik zit achter mijn laptop en ben vast mijn huiswerk aan het maken want dan hoef ik dat vanavond niet te doen.

Ik zie een paar jongens uit mijn klas verderop met z'n drieën naar een scherm kijken en hoor ze zeggen "kijk eens wat een geil sletje!" "Wat zijn jullie aan het doen?" vraag ik ze. "Kom kijken Klaas, we hebben een geil sletje op de cam, je hebt nog nooit zo'n lekker wijf gezien"

Ik loop naar ze toe en zie een meisje voor de cam liggen met haar benen wijd en haar duidelijk natte kutje open gespreid. "Damn, wie is zij dan?" vraag ik ze. "We kennen haar niet, ze is gewoon op deze site voor haar cam". Ik kijk nog even goed en herken haar lichaam en slaapkamer en weet zeker dat het Lisa is.

"Hoe oud is ze en weten jullie zeker dat ze echt is?" vraag ik nog. "Ja man, ze is 16 en ze doet alles wat we zeggen, wat een geil sletje" zegt een van de jongens. "Hebben jullie had tieten al gezien?" "Nee nog niet, ik vraag het wel" en onmiddellijk doet Lisa haar can wat omhoog en duwt haar tieten samen. "Daaammnnn" zeggen mijn vrienden tegelijkertijd.

'Shit, Lisa is al vet geil en ik zit hier maar op school mijn tijd te verspillen' denk ik bij mezelf...
Lisa 2 - 26-12-2023 om 19:24
0


Ik verwen mijn klitje en mijn spleetje met alleen mijn vingers. De gedachten dat jongens, mannen me bezig zien en later aan me denken als ze zich aftrekken, windt me ongelooflijk op. Langzaam voel ik een orgasme naderen, waarop ik mijn borsten even samen duw en me dan snel verder naar een orgasme vinger. Ik voel hoe wat vocht uit me komt.

Voor een momentje ben ik aan het bijkomen. Als ik weer een beetje helder ben, tast ik me een voet naar mijn laptop, waarna ik die dichtdruk met mijn voet. Mannen opgeilen is een ding, maar herkenbaar in beeld komen zou zeker een ding zijn, waar problemen van komen.

Ik was vrij zeker dat geen man me aan mijn kutje zou kunnen herkennen. De meeste jongens wilden een vluggertje en waren maar wat blij dat ik bij voorbaat al naar hun verlangde. Kortom, zelden was er een man, die me gebeft had. Vol vertrouwens kleedde ik me weer aan, maar pakte wel wat luchtigs uit de kast.

Nu ik het noodzakelijke orgasme gehad had, kon ik me eindelijk richten op mijn huiswerk. Met een klein uurtje was ik daar door heen en ging naar beneden. Het moment, dat ik de keuken in loop, zie ik Klaas net zijn fiets tegen de schuur zetten. Hij sprint bijna naar de deur toe.
Klaas - 27-12-2023 om 19:26
0


'Wat een tijdverspilling die laatste lessen zeg' baal ik terwijl ik op mijn fiets zit en naar huis scheur. Ik weet bijna 100% zeker dat het Lisa was die we op de laptop zagen met de jongens in de aula en ze ging all the way en kwam voor de cam klaar voor ons. Eigenlijk had ik toen gelijk naar huis moeten gaan en de laatste les moeten spijbelen maar daar ben ik dan weer te braaf voor. Ik gooi mijn fiets tegen het huis en ren bijna naar binnen. "Hoi lieverd, wat fijn dat je er bent! Hoe was het op school?" zegt mijn moeder als ik binnen kom lopen. "Pfff veel te lange dag en vooral de laatste uren waren echt zonde van mijn tijd" klaag ik tegen haar. "Niet zo negatief lieverd, hebben jullie zin in een kopje thee?" vraagt ze mij en mijn zusje die ook in de keuken staat.

"Ja doe maar, lekker" antwoord ik en ik kijk naar mijn zusje. Ze ziet er heel erg geil uit met een kort sexy jurkje aan, ik weet vrijwel zeker dat ze geen slipje aan heeft en volgens mij ook geen beha want ik zie geen beha-bandjes en haar harde tepeltjes prikken door haar jurkje heen. Als mama met de waterkoker bezig is kijkt ze me verlegen aan en bijt op haar onderlip wat er ongelooflijk sexy uitziet. Dan draait ze zich om naar mama en begint met haar te kletsen en tegelijkertijd doet ze haar rokje omhoog en zie ik haar heerlijke ronde billen. Mijn zusje is dus nog steeds geil!

"Ok, de waterkoker staat aan, ik ga even naar boven om de droger aan te zetten en een wasje te draaien en dan drinken we gezellig een kopje thee samen ok?" zegt mama en ze pakt een wasmand en loopt naar boven. Lisa leunt achterover tegen het aanrechtblad en nodigt me uit om dichterbij te komen met een geile blik. Ik weet niet hoe snel ik bij haar moet zijn en onze monden vinden elkaar onmiddellijk en onze tongen beginnen hun intense dans. Ik ben zo geil dat ik extra veel spuug haar mond in laat lopen omdat me dat zo geil lijkt en het maakt mijn zusje niet uit en laat alles in haar mond glijden. Mijn hand gaat onder haar rokje en ik laat snel 2 vingers diep bij haar naar binnen glijden en ik voel hoe ontzettend nat ze is.

"Ik wil je diep in me voelen voordat mama terug is" fluistert ze. Ik knoop snel mijn broek los en mijn keiharde lul springt tevoorschijn. Ik til haar linkerbeen op, ze helpt me om mijn eikel voor haar kutje te krijgen en ik duw in een keer mijn volledige lengte diep in haar. Haar hele gezicht vertrekt maar ze maakt geen geluid en ik begin echt wel stevig te stoten en ze geeft gelukkig nog steeds geen kik. We beginnen weer te tongen, beide ademen we snel en ik hoor kleine kreuntjes uit haar keel komen terwijl ik mijn oren gespitst houd om te horen of onze moeder weer naar beneden komt. Ik doe de schouderbandjes van haar schouders af zodat haar grote borsten bloot komen te liggen en ik begin aan haar harde knopjes te likken en te zuigen. "Shit, mama komt weer naar beneden" hoor ik haar fluisteren en zo snel ik kan ga ik weer uit haar en knoop mijn broek dicht wat nogal moeilijk gaat met mijn grote stijve. Lisa doet ook snel weer haar jurkje goed en fatsoeneert zichzelf. "Over een kwartiertje op mijn kamer, ik lig klaar voor je en dan maken we het af" fluistert ze snel nog naar me.

"Ok de wasmachine en droger staan aan, wie heeft er zin in een kopje thee?" zegt mama vrolijk en nietsvermoedend (hopen we) als ze de keuken weer inloopt...
Lisa 2 - 28-12-2023 om 01:09
0


Het webcammen had mijn geilheid wel geblust. Mijn moeder begroet Klaas zoals alle dagen, maar ik zie zijn blik richting mij. Het is een blik vol lust, vol verlangen. Ik weet niet hoe ik het heb, maar mijn lijf reageert nagenoeg gelijk.

Als ma even later met de waterkoker bezig is, dan kan ik het niet laten om hem eerst even met een pruillipje aan te kijken, om daarna me om te draaien en eventjes mijn achterwerk te showen. Wie kan het nou zien, behalve Klaas?
Het volgende moment is ze klaar met de waterkoker en loopt de keuken uit naar de wasmachine. Klaas komt gelijk op me af en we tongen vurig, waarbij hij een grote klodder speeksel bij mij naar binnen laat glijden. Het volgende moment zit zijn hand onder mijn jurkje en vingert hij me met 2 vingers. Dit geilt mij alleen maar op, dat hij me zo behandelt.
Hees fluister ik: "Ik wil je diep in me voelen voordat mama terug is"
De spanning giert door mijn lijf, maar Klaas doet het ook. Hij heeft zijn lul in een fractie van seconde bevrijd. De penetratie gaat een beetje ruw, maar verhoogt mijn geilheid verder. Hij tongt me, werkt mijn jurkje omlaag, likt mijn borsten en bijt in mijn tepels. Als een achterbuur nu vanaf de eerste verdieping uit het raam kijkt, dan zien ze ons zeker. Iedere stoot kreun ik zachtjes. Ik doe mijn best om me niet te laten gaan.

Geen idee, hoe lang we bezig zijn, maar plots hoor ik ma met veel lawaai weer naar beneden komen. "Shit, mama komt weer naar beneden" fluister ik. We fatsoeneren ons weer zo snel mogelijk, terwijl ik richting Klaas fluister: "Over een kwartiertje op mijn kamer, ik lig klaar voor je en dan maken we het af"

Mama loopt de keuken in en vraagt: "Ok de wasmachine en droger staan aan, wie heeft er zin in een kopje thee?"
Dat was ik glad vergeten. We hadden mama eigenlijk al beloofd om thee te drinken. Als we er nu allebei vandoor gaan, dan valt het op. Snel stem ik in met een kopje thee en Klaas doet het ook.

Aan de keukentafel zitten we aan onze gloeiend hete kopje thee. Dan zegt mama: "Lisa, je ziet er zo hartstikke leuk uit, maar je brengt zo zelfs het hoofd van je broer of zijn vriendjes op hol."
Ik weet me even geen raad, maar dan gaat mama met een glimlach verder: "Aan de andere kant, zo kleedde ik me vroeger ook iedere dag."
We keutelen nog wat verder en als de thee op is, gaan we naar boven. Ik ga net op mijn bed liggen, als de deur open gaat. Het is alleen niet Klaas, die binnen komt, maar mama. Ik ben blij dat ik niet gelijk reageerde.
Ze brengt wat kleren naar mijn kamer en zegt dan: "Lisa, als jij je zo kleedt, dan bespringt iedere man in dit huis je."

Het is alles wat ze zegt en weg is ze. Niet veel later komt Klaas de kamer op. Hij bedenkt zich geen moment en begint me gelijk te zoenen. De bandjes van mijn jurkje gaan omlaag, waarop hij mijn borsten kneedt en zachtjes in mijn tepels knijpt. Hij begint me weer te tongen en als hij onze zoen verbreekt, laat hij een dikke klodder speeksel in mijn mondje zakken. Ik speel er even mee en voel hoe hij op dat moment zijn eikel weer tegen mijn spleetje zet. Moeiteloos penetreert hij me en dan begint hij me opgefokt te stoten. Ik heb moeite om niet luidkeels te kreunen. Onder het geweld bijt ik in mijn kussen, terwijl hij ons naar een orgasme ramt. Eindelijk loost hij zijn zaad in me. Fuck, wat heb ik een behoefte om me toch compleet te laten gaan. Het is nu lekker spannend, maar ik wil ook wel eens beestachtig door Klaas geneukt worden.

Als we naar beneden gaan voor het avondeten, kijken Klaas en ik elkaar verbaasd aan, als we ons moeder zien. In een negligé loopt ze door de keuken. Het is niet zo maar een negligé, maar een rode push-up negligé, wat haar gebruinde huid mooi accentueert. We schuiven aan tafel aan en zijn benieuwd naar de reactie van pa, die net zijn auto voor het huis parkeert.
Klaas - 01-01-2024 om 17:29
0


Mijn moeder blijft maar kletsen terwijl we thee drinken en ook Lisa houdt maar niet op met kletsen terwijl ik dacht dat ze zo graag naar boven wilde zodat ik verder kon gaan met haar te neuken. Dat wil ik in ieder geval wel, maar mijn geduld wordt op de proef gesteld, ze blijven maar kletsen over koetjes en kalfjes en mama blijft Lisa maar complimentjes geven hoe leuk ze eruit ziet en dat ze mijn hoofd op hol brengt met haar korte jurkjes met inkijken, ze moest eens weten.

Lisa gaat dan eindelijk naar boven en ik moet me inhouden om niet gelijk achter haar aan te lopen, dat zou teveel opvallen misschien. Mijn moeder gaat verder met de was en ik zie haar met een stapeltje kleren van mijn zusje naar boven lopen, hopelijk ligt Lisa niet al naakt met haar benen wijd op mij te wachten en komt mama opeens binnen lopen! Een paar minuten later komt mama weer naar beneden lopen en volgens mij is er niks raars gebeurd. "Hoe laat gaan we eten mam?" vraag ik haar. "Ik ben bijna klaar met de was en dan begin ik met koken en we gaan eten om 6 uur, dus nog ongeveer een uurtje. 'Mooi, dan hebben we genoeg tijd' denk ik bij mezelf. "Ik ga nog even naar boven om huiswerk te maken, dan hoef ik vanavond minder te doen." zeg ik tegen haar. "Goed hoor, ik zal je niet storen en roep wel als het eten klaar is" antwoord ze terug. 'Perfect!' gaat er door mijn hoofd en ik weet niet hoe snel ik naar boven moet gaan zonder opvallend te doen.

Ik klop niet eens aan en ga gelijk de slaapkamer van mijn zusje in en doe de deur achter me dicht. Ze ligt op bed en zit wat op haar telefoon en zodra ze me binnen ziet komen verschijnt er een geile glimlach op haar gezicht en doet ze haar benen open. Ik twijfel geen moment en spring bijna op haar en begin haar weer te tongen. Ik wurm me uit mijn broek en druk mijn eikel tegen haar kutje aan en zonder veel moeite glij ik naar binnen, zo nat is ze. Ik doe de bandjes van haar jurkje over haar schouder zodat ik ook met haar blote tieten kan spelen en begin haar dan stevig te neuken. Ik zie dat ze moeite heeft stil te zijn en ik heb hetzelfde maar het lukt ons gelukkig wel. Ik stoot echt wel hard en voel hoe hard mijn bekken tegen die van haar aankomt en ook hoe diep ik bij haar naar binnen stoot. Het is bijzonder hoe mijn kleine zusje dit allemaal maar kan hebben, ik denk dat ze stiekem meer ervaring heeft dan ik denk/weet. Dan hou ik het niet meer en kom keihard in haar klaar. Ik waarschuw haar nog maar het enige dat ze kreunt is iets van "spuit in me" en dat is de druppel voor mij natuurlijk. We blijven een tijdje op elkaar liggen uit te hijgen terwijl we elkaar zo af en toe een diepe tongzoen geven. Ik rol van haar af en sabbel nog wat aan haar tepeltjes en zeg dan "fuck Lies, dat was echt heel lekker" en haar enige antwoord is "Hmhm".

Als we iets later naar beneden gaan voor het eten zien we mama opeens staan in een rood sexy jurkje wat een soort van nachtjaponnetje is volgen mij. Ik kijk mijn zusje vragend aan en ze trekt haar schouders op dat ze ook geen idee heeft. "Zo mama, wat zie jij er mooi uit, ga je op mannenjacht vanavond?" zegt mijn zusje lachend. "Hihi, nee hoor, ik kwam deze negligé tegen in de was en ik was em al een tijdje kwijt dus ik had wel zin om em weer aan te doen. En bij mijn man en kinderen kan ik zo wel thuis rondlopen dacht ik zo" antwoord ze met een glimlach. "Papa en mama gaan ook neuken vanavond en mama moest eens weten hoe geil haar zoon is" fluistert mijn zusje in mijn oor terwijl ze stiekem in mijn pik knijpt...
Klaas - 08-01-2024 om 18:12
0


Tijdens het avondeten gebeurt er niks speciaals behalve dat ik en mijn vader nogal afgeleid waren door de tieten van mama en Lisa die beide maar weinig kleren aan hebben en ons trakteren op superveel inkijk. 's Avonds hangen we een beetje op de bank met z'n allen als mijn vader opvallend vroeg meldt dat hij moe is en naar bed gaat omdat hij morgen weer vroeg moet. Ik zie een veel te blije gezichtsuitdrukking op het gezicht van mijn moeder verschijnen en ze springt op en zegt dat ze ook moe is. Zo overduidelijk opvallend!

Als ze naar boven zijn blijven mijn zusje en ik in de woonkamer en kijken het tv-programma verder. Ik besteed er weinig aandacht aan want er is weinig aan en ik heb alleen maar zin om weer gepijpt te worden. Mijn zusje zit op de andere bank en kijkt de andere kant op richting de tv dus zo stil mogelijk haal ik mijn lul uit mijn broek. Ik begin me zachtjes af te trekken en onmiddellijk staat ie weer klaar op volle sterkte. Ik hou het niet meer en zeg zachtjes "Psst" om haar aandacht te trekken. Ze is nogal gefixeerd op het tv-programma en ik Psst nog een keer en als ze dan toch omkijkt zie ik haar ogen groot worden en er verschijnt gelijk een geil lachje op haar gezicht. Ik wenk haar met mijn vinger om naar me toe te komen en als ze opstaat zeg ik "Ehh, nee kom maar naar me toe kruipen" en langzaam sluipt ze dichterbij. "Dat duurde lang voordat je door had dat ik hier met mijn stijve op jou te wachten zat" zeg ik knipogend en onmiddellijk hapt ze mijn lul voor een groot deel haar mond in en begint heerlijk te sabbelen en te zuigen.

Ik zak onderuit en geniet van haar mondje. "Ben je niet bang om betrapt te worden door papa en mama?" vraagt ze me met mijn lul nog half in haar mondje. "Neuh, we houden onze oren open toch? Ik vind het te lekker om me daar druk over te maken" antwoord ik en ik leg mijn hand op haar achterhoofd en duw haar hoofdje wat verder naar beneden. Ik blijf het bijzonder vinden om te zien hoe ze iedere keer weer zo haar best doet en me strak aan blijft kijken met die grote blauwe ogen van haar. Het is me al snel weer teveel en zacht kreunend spuit ik haar mondje voor de zoveelste keer vol. Braaf slikt ze alles door en glimlacht naar me als alles weg is.

"Lies, mag ik je wat vragen?" vraag ik haar even later als ik een beetje bijgekomen ben. "Tuurlijk, wat is er?" "Zou je me kunnen leren hoe ik moet beffen? Dat heb ik nog nooit gedaan" vraag ik verlegen. Haar gezicht begint onmiddellijk te stralen van geluk "Echt? Mag ik je dat echt leren? Dat wil ik heel graag doen! antwoord ze blij...
Lisa 2 - 10-01-2024 om 23:05
0


Liggend op de bank ga ik helemaal op in het tv-programma, als Klaas 'psst' zegt. De eerste keer negeer ik het, maar de volgende keer kijk in zijn richting en zie tot mijn grote vreugde zijn stijve. Het mag dan mijn broer zijn, maar zijn lul is fantastisch en hij krijgt geen genoeg om die uitslaande brand in mijn kutje te blussen.
Als ik opsta, commandeert hij dat ik moet kruipen. Gedwee doe ik wat me gevraagd wordt en eenmaal bij Klaas hap ik zijn stijve naar binnen. Ik pijp hem harstochtig en informeer tussendoor of hij niet bang is om betrapt te worden. Waar hij zich er niet druk om maakt, krijg ik stiekem een kick van de mogelijkheid betrapt te worden.
Eindelijk spuit hij zijn ziltige sap in mijn mondje en genietend slik ik het door.

Ondertussen ben ik zo geil als boter, als Klaas vraagt: "Zou je me kunnen leren hoe ik moet beffen? Dat heb ik nog nooit gedaan"
Het verrast me en ik ben het van jongens ook niet gewend. Normaal gaan ze allemaal gelijk tot de daad over. Blij antwoord ik dan ook: "Echt? Mag ik je dat echt leren? Dat wil ik heel graag doen!"
Ik laat me achterover op de bank vallen en sla een been over de leuning, waarna ik mijn jurkje omhoog trek. Veel ervaring heb ik ook niet met beffen, maar ik kan hem allicht vertellen wat wel en niet fijn is. Ik speel voorzichtig met mijn klitje en zeg hees tegen Klaas: "Kus me rondom mijn kutje.."
Hij doet wat ik hem vraag en voel zijn hete adem over mijn huid gaan, als hij mij teder kust. "Lik mijn klitje" kreun ik, terwijl ik mijn hand weghaal. Ik sluit mijn ogen als ik zijn tong voel over mijn klitje. Hij doet het iets te enthousiast en ik kreun: "zachtjes Klaas, en vinger me. Stop je vingers in me!"

Op dat moment open ik mijn ogen en meen nog net mama in haar rode negligé te zien verdwijnen.
Klaas - 14-01-2024 om 14:37
0


Is er iemand die de rol van onze moeder misschien op zich wil nemen? Lisa probeert het al een paar keer en ik heb ook al een poging gedaan maar niemand heeft deze schone taak tot nu toe op zich genomen 😃

"Kus me rondom mijn kutje.." fluister mijn zusje met een hese stem van geilheid terwijl ze met haar benen open voor me op de bank ligt. Ik zie haar mooie kleine kutje die duidelijk best wel vochtig is en haar roze lipjes staan uitnodigend open. Op de webcam had ik haar kutje een paar dagen geleden natuurlijk ook al van dichtbij mogen bewonderen maar zo in het echt is het toch wel echt heel anders en veel beter! Ik ga dichterbij en geef haar kusjes op de binnenkant van haar dijen en rond haar kutje. "Lik mijn klitje" hoor ik haar kreunen en ze trekt zelf haar lipjes uit elkaar om duidelijk te maken waar haar klitje precies zit. Ik zie een klein hard knopje uitsteken waar ze zelf een paar keer met haar middelvinger overheen gaat en terwijl ze haar doet zie ik haar gezicht vertrekken van genot. Dat moet het magische plekje zijn, ok here we go!

Ik steek mijn tong uit en voor de allereerste keer lik ik een kutje. Met een lange haal ga ik van onder naar beneden tussen haar lipjes door haar kutje heen en ik proef haar zilte maar toch ook zoete smaak. Ik heb natuurlijk goed onthouden dat Lisa mij altijd strak aankijkt tijdens het pijpen dus dat ga ik ook doen om te kijken hoe ze reageert. Als ik haar zie genieten en hoor kreunen weet ik dat ik goed zit. Ik ga met mijn tong naar haar klitje en begin gelijk lekker te likken. "Zachtjes Klaas, en vinger me. Stop je vingers in me!" zegt ze snel en ik laat mijn tong langzamer bewegen en maak zachte rondjes met mijn tong om haar klitje heen en laat ook 2 vingers bij haar naar binnen glijden. Soepel glijd ik naar binnen want ze is inmiddels kletsnat en als mijn lul naar binnen kan dan gaan mijn vingers natuurlijk makkelijk.

Ik begin de smaak te pakken en lik lekker door terwijl ik naar boven blijf kijken om haar reactie in de gaten te houden. Ik vind het er echt mooi uit zien om haar zo te zien genieten van iets dat ik bij haar doe. Ik haal mijn vingers uit haar kutje en lik met lange halen door haar kutje heen en probeer mijn tong bij haar naar binnen te duwen. Mijn vingers die net in haar kutje zaten bied ik haar aan en ze hapt ze naar binnen en ik voel haar hard op mijn vingers zuigen alsof ze aan het pijpen is. Haar tong draait rondjes om mijn vingers in hetzelfde tempo dat mijn tong rondjes om haar klitje heen draait. Ik voel dat ze steeds dichterbij klaarkomen komt en ik focus me op haar klitje en verhoog het tempo een beetje. Ze ligt maar haar ogen dicht en genot op haar gezicht terwijl haar beide handen haar borsten vast hebben en ze in haar beide tepeltjes knijpt.

Dan legt ze haar rechterhand op mijn achterhoofd en duwt hard zodat ik nergens heen ga. "Ik kom" kreunt ze hees en dan zie ik haar mond open gaan en haar gezicht veranderen. Haar hele lichaampje begint als een malle te schokken en ze piept en kreunt onverstaanbare klanken. Haar benen klemmen mijn hoofd vast en haar hoofd duwt me strakker tegen haar kutje aan als ik haar kutje voel pulseren. Wauw dit is gaaf om te doen, ik wil mijn zusje veel vaker klaar laten komen en zo laten genieten!
Laura - 28-01-2024 om 14:44
0


Kreunend komt Mark met een harde finale stoot diep in mij klaar, en ook al probeerde ik ervan te genieten de vreemde vrouwenparfum die om hem heen hing maakte mij alleen maar woedend. Door mij uitdagend te kleden wilde ik Mark verleiden om weer eens goede seks met mij te hebben, maar het hele gedoe duurde misschien maar 2 minuten en die vrouwenparfum op hem bevestigde alleen mijn vermoeden waarom dit zo was. 'Nou welterusten,' gromt Mark en rolt zich op zijn zij en nog geen 20 seconden later hoor ik hem al snurken.
Ik zucht, stap uit het bed en trek mijn negligé weer aan. Ik loop naar beneden naar de keuken en ik pak een fles Spa.
Ik hoor dat de tv nog aanstaat in de woonkamer en de gedempte stemmen van Lisa en Klaas. maar wanneer ik om het hoekje kijk om hun te groeten schrik ik toch wel even.

Klaas en Lisa gaan helemaal in elkaar op en ik zie dat Klaas zijn hoofd tussen haar benen heeft en Lisa kreunt hartstochtelijk. 'Wat doen jullie?? Jullie zijn broer en zus!!'wil ik roepen maar ik doe het niet. Een vreemde fascinatie wekt het in mij op en ik blijf naar hen kijken. Als Lisa haar ogen opent duik ik vlug weer het hoekje om Ik wist dat Lisa al seksueel volwassen was maar dat ze het met haar broer zou doen? Zachtjes loop ik weer naar boven, niet wetende wat ik met deze situatie moest doen en wat erger was ,...Waarom wind dit mij zo op? Ik ga weer in bed liggen naast mijn man die nog steeds probeert een motorboot te starten.
Ik pak mijn mobiel en scroll door mijn facebookpagina en probeer wat ik net gezien heb uit mijn gedachten te krijgen.

Ik zie dat Stijn mij getagd heeft op een oud en nieuw feestje foto. Stijn is de zoon van de broer van Mark met wie wij een goede band hebben. Ik klik door en kom op zijn foto pagina en ik krijg het wel even warm van zijn goed afgetrainde lichaam. Even kijk ik naar Mark naast mij en kijk dan weer naar de foto van Stijn. Mijn hand gaat naar mijn kut en de twee vingers die naar binnen gaan doet mij happen naar adem. Wat was er met mij aan de hand? Eerst Klaas en Lisa wat mij overduidelijk opwond en nu een foto van Stijn !
Na een tijdje gevingerd te hebben kom ik klaar, rol op mijn zij en val in slaap.

Ik word wakker van de voordeur die hard dichtslaat en als ik naast mij kijk is er geen Mark. Zijn akte tas en kleren op de stoel zijn weg. Ik sta op, wrijf in mijn ogen en stap onder de douche. Wanneer ik de badkamer uitkom met een badhanddoek om mijn lichaam gewikkeld hoor ik zacht muziek uit de slaapkamer van Lisa komen.
'Langzaam open ik de deur en zie Lisa in kleermakerszit op het bed zitten starend naar haar laptop.
'Lisa? Moet je niet naar school?'zeg ik en Lisa schrikt en sluit haar laptop.
'Nee de eerste paar uur niet, mam,'zegt Lisa glimlachend.
'We moeten even praten Lies,'zeg ik en ik ga op het randje van haar bed zitten. Lisa kijkt mij vragend aan.
'Ik heb jullie gisteren gezien, Klaas en jij,'vervolg ik en Lisa haar gezicht kleurt rood.
'Wat heb je gezien?'Vraagt lisa stamelend.
'Genoeg denk ik,'fluister ik en leg mijn hand op haar knie.
'Sorry mam, het gebeurde gewoon, 'zegt Lisa en slaat haar ogen neer.
Ik zucht, ik wilde haar geen preek geven. 'Je weet dat het je broer is, he.'
Lisa knikt zwijgzaam met haar hoofd. 'Hoe gaat het met jou en pa?' Vraagt Lisa vermoedelijk in een poging om het onderwerp te vermijden.

Ik brak en langzaam begon ik te huilen en snikkend kwam het verhaal van mijn vermoedens en bevestigingen eruit. Lisa drukte zich troostend tegen mij aan. 'Ik hou van pa, 'zegt ze,'maar jij verdient veel meer.'
Ik voel hoe haar handen naar mijn schouders gaan en haar ranke vingers maken masserende bewegingen.
'Lisa?' roep ik vragend als ik haar lippen voel als ze mijn nek kust.
Lisa - 10-02-2024 om 01:00
0


Klaas vingert en beft me naar mijn hoogtepunt. Schokkend onderga ik mijn orgasme als ik voel hoe Klaas zijn harde lul tegen mijn lipjes aanzeet. Moeiteloos glijdt hij mijn smachtende grotje in, waarna hij me genadeloos neukt, zoekend naar zijn eigen orgasme. Een volgend orgasme trekt door mijn lijf terwijl hij zijn zaad in mijn lijf loost. Een snelle kus op mijn lippen en hij vertrekt naar zijn kamer.

Een tijdje lig ik bij te komen op de bank en ik voel het zaad uit mijn kutje glijden. Voor het op de bank komt, dwing ik me om overeind te komen en loop wankelend naar mijn slaapkamer. Liggend op mijn bed lepel ik het zaad uit mijn kutje en val dan in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker door een luide knal van de deur. Het eerste ochtendlicht komt langs het gordijn heen binnen. Mijn lijf hunktert alweer van verlangen. Zittend in een hemd en een ruim broekje open ik mijn laptop, zoekend naar de mannen die online zijn. Het zijn er op dit tijdstip niet veel. Ik scroll langs de profielen, als mijn deur plots opent. Snel klap ik verschrikt mijn laptop dicht. Ze gaat op de rand van mijn bed zitten en zegt: 'We moeten even praten Lies. Ik heb jullie gisteen gezien, Klaas en jij."
Beseffend betrapt te zijn, begin ik spontaan te blozen. Het wond me op dat ik betrapt zou kunnen worden, maar nu bloos ik toch. Moeder gaat verder, maar een preek blijft uit. Het is net alsof ze instemt, of ook een soortgelijke ervaring heeft.

Stiekem ben ik wel benieuwd naar het seksleven van mijn ouders. Een fantasie is om het nog eens met een oudere man te doen, maar ook met meerdere mannen. Ik trek mijn stoute schoenen aan en vraag: "Hoe gaat het met jou en pa?"
Nou, dat had ik dus misschien niet moeten doen, want moeder begint hortend en stoten te vertellen, dat ze weet dat pa andere vrouwen neukt. Ik druk haar trooesten tegen haar aan en zeg: "Ik hou van papa, maar jij verdient veel meer!"
Ik laat mijn vingers over haar ontblote schouders gaan, wat ze gelaten ondergaat. Bewonderend kijk ik naar de welving van haar borsten en kan me niet bedwingen. Zachtjes kus ik mijn moeder in haar nek. Ik hoor haar vragen: "Lisa?"
Zonder een woord te zeggen druk ik mijn lippen op de hare. Even voel ik de aarzeling, maar dan beantwoordt ze mijn kus en al snel dansen onze tongen om elkaar heen. Met een hand trek ik haar badlaken omlaag en omvat dan haar borst. Ik voel haar stijve tepel in mijn handpalm drukken.

Ik druk haar achterover op mijn bed en naakt ligt mijn moeder voor me. Haar tepels fier en stijf omhoog, haar benen lichtjes gespreid met een netjes bijgewerkt driehoekje boven haar spleetje. Geil kus ik haar buik, haar borsten.
Laura - 10-02-2024 om 17:19
0


Lisa haar zachte lippen raakten mij over mijn lichaam, en bij elke kus vliegt er een vleugje genot door mij. Wat was dit? Hoe kon ik het met mijn eigen dochter doen? Dit was verkeerd. Maar ik doe niks om het te stoppen. Kreunend kronkel ik met mijn lichaam als ze haar tong rond mijn stijve tepels likt en al kussen naar beneden gaat. Even stopt ze als ze bij mijn onderbuik is en ze kijkt even omhoog. Instinctief spreid ik mijn benen en ik knik naar Lisa. Met een luide kreun druk ik mijn heupen omhoog als haar warme tong door mijn gleuf glijd en mijn klit likt. Ik leg mijn handen op haar hoofd en druk mijn kut tegen haar zuigende mond. Zo lekker was ik nog nooit gelikt. 'Oh Lisa,' breng ik nog uit en aangename krampen die zich verzameld hadden in mijn buik schieten als kleine elektrische stootjes naar mijn schaamstreek. Ik leg mijn hoofd opzij en schreeuw in het hoofdkussen en ik voel en bijna hoor hoe Lisa dankbaar mijn vocht doorslikt als ik klaarkom. Ik voel haar duim over mijn klit wrijven terwijl ze gulzig door likt. Als mijn lichaam na een tijdje stopt met schokken en trillen kruipt Lisa wee omhoog en kijkt mij glimlachend aan.

'Ik kan merken dat je dat nodig hebt gehad, ma' zegt Lisa en ze speelt met mijn tepel. Ik kan geen woord uitbrengen en knik alleen. Ik heb mij door mijn dochter laten klaar maken en het voelde niet goed maar toch wel weer. 'Ik ga wat doen onder, 'stamel ik als ik rechtop ga zitten op het randje van haar bed. Lisa veert op en slaat haar armen om mij heen. ; Je bent toch niet boss, mam?'Vraagt ze. 'Nee schat,' antwoord ik terug ik moet even nadenken wat er net is gebeurd. Ik sta op en loop naar beneden en begin de afwas van gisteren te wassen.
Lisa - 13-02-2024 om 23:08
0


Ondanks dat mijn ervaring met meisjes niet verder gaat dan mijn vriendinnen Anna en Jenny, lijkt mijn moeder inents van mij te genieten. Ik hoor haar gedempte schreeuw als ze klaar komt en opgewonden lik ik haar vocht op. Als de orgasmes eindelijk wegebben, kruip ik met een tevreden glimlach omhoog. Ik speel wat met haar tepels, klaar voor het volgende moment, als mijn moeder zegt: "Ik ga wat doen onder". Ze gaat rechtop zitten en na een korte knuffel loopt ze mijn kamer uit.

Voor een moment baal ik, want nu blijf die voorbinddildo nog langer ongebruikt in de la liggen. Na mijn laatste avontuur met Jenny heb ik niemand gehad om hem te gebruiken.

Ik laat mijn gedachten gaan en bedenk dan dat ik eigenlijk medelijden heb met mijn moeder. Het is bijna niet voor te stellen, maar ze is blijkbaar jarenlang tevreden geweest met één man, mijn vader. Ik moet er niet aan denken afhankelijk te zijn van één man. Eigenlijk snap ik pa heel goed: je wilt ook niet iedere dag hetzelfde eten. Misschien was het beter geweest als hij mij erbij betrokken had en bijvoorbeeld had uitgeleend aan zijn vrienden, zoals mijn laatste vriendje bij mij deed. Daar ging het vervolgens ook fout, bedenk ik me, als ik herinner hoe hij me vervolgens dumpte omdat ik te makkelijk was.
Voor het eerst in lange tijd bedenk ik me dat school misschien wel belangrijk is om later mijn eigen centen te verdienen. Als ik mijn laptop open om aan mijn huiswerk te gaan, zie ik de site met webcams. Even geil ik mezelf op bij de aanblik van een paar spuitende mannen en stort me dan op mijn huiswerk. Ooit wil ik voor mezelf kunnen zorgen en genieten van wie ik wil.

Voor de verandering ga ik op tijd naar school en volg braaf mijn lessen. Aan het eind van de dag fiets ik naar school en vraag mij af hoe we mijn moeder wat meer plezier kunnen geven. Eigenlijk durf ik het niet aan Klaas te vragen, want ik ben bang dat ma dat afwijst. Misschien is mijn neef Stijn wel hiervoor te porren. Kan hij gelijk zijn vader meenemen...
Laura - 17-02-2024 om 12:52
0


De volgende dag als Mark wederom vroeg naar zijn werk is vertrokken en Klaas en Lisa naar school zijn besluit ik om het huis een grondige schoonmaakbeurt te geven. Nu is het altijd netjes in huis dus algauw is het de beurt van de slaapkamers van Lisa en Klaas. Als ik Klaas zijn kamer betreed zie ik wat ik al verwacht, 1 groot rommelhok. Als ik al de losliggende kleren heb verzameld en in de wasmand heb gedaan, leg ik alle boeken op zijn bureau op een stapeltje en ga even met een natte doek erover. Ik open de la van zijn bureau om enkele pennen in te schuiven en zie een tijdschrift van de Pabo liggen. Op de hoes prijkt een mooie jongedame met een lingerie setje aan. Ik grinnik en speculeer dat hij dat zeker van Mark heeft gestolen. Ik maak nog even zijn bed op en loop dan naar Lisa haar kamer.

Lisa is gelukkig niet zo'n sloddervos als Klaas, maar haar bed is nog onopgemaakt. De aanblik van haar bed doet mij meteen denken aan gisteren , toen ik op haar bed lag en Lisa mij tot een orgasme had gelikt. Met een gemengd gevoel van spijt en genot voelde ik mij vochtig worden tussen mijn benen. Ik schud mijn hoofd alsof ik die gedachten eruit wilde schudden. Ik maak haar bed op en wanneer ik haar kamer uit wil lopen zie ik dat haar laptop nog aan staat. Ik zie dat bovenaan de browser enkele favorieten staan waaronder een webcam site. Bij de gedachte dat ze haar lichaam aan vreemde mannen laat zien via deze site maakt mij een beetje boos. Ze is pas 16! Ik ken mijn kinderen toch niet zo goed zoals ik dat zou willen.

Ik ga voor het bureau zitten en klik op de webcam link. Een pagina met allemaal profielen opent zich. Ik scroll door de profielen en de meeste profielen hebben fotos van avatars of onderlichamen met stijve lullen. Het is een rare gewaarwording dat ik er enorm geil van word. Ik klik op een profiel met de naam Tim23XXL en een scherm opent zich. Ik zie een jongen die achterover ligt op een bed vanaf zijn kruis tot aan zijn nek. Hij heeft een enorme lul die tot ver boven zijn navel reikt en streelt langzaam over de lengte van zijn staaf. Ik zie zijn andere hand naar een toetsenbord gaan en zijn vingers krullen zich om zijn lul en hij trekt zijn voorvel naar beneden en ontbloot zijn roze eikel.

Hoi, hoi.
Hallo , typ ik terug.
Hoe vind je hem?
Hij begint zich langzaam af te trekken en ik merk dat mijn schaamlippen zich met bloed vullen en warm worden.
Hij is wel lang en groot typ ik en hij beweegt zijn lul heen en weer.
Dank je wel, heb je ook cam?
Naast het chatscherm zie ik de optie om een cam aan te zetten, maar ik twijfel omdat ik niet mijn gezicht wil laten zien.
Denk het wel, maar ik durf niet typ ik met een bonzend hart en mijn hand glijd in mijn slipje en voel aan mijn natte schaamlippen.
In de settings kun je instellen wat je wil laten zien typt hij alsof hij aanvoelt dat ik niet herkent wil worden.
Wanneer ik de settings aanklik zie ik dat ik het beeld kan croppen en doe dit zodat alleen mijn bovenlichaam en kruis te zien is.
Ben je jezelf aan het vingeren? typt hij als ik de camoptie activeer.
Ja ,typ ik terug en de toetsen worden nat als mijn vochtige vinger eroverheen gaat.
Mag ik je mooie kutje zien? Vraagt hij en ik zie dat een druppel wit uit het spleetje bovenaan zijn eikel komt.
Mijn hart bonst nog harder en mijn lichaam reageert op de toenemende warmte in mijn lichaam.
Ik sta op doe mijn slipje omlaag en ga weer zitten. Mijn jurk kruipt naar boven tot aan mijn middel. Ik zet mijn linkervoet op de stoel en spreid mijn benen licht. Op mijn cam weergave zie ik mijn glinsterende schaamlippen.
Ooooh wat een mooie kut, daar zou ik mijn lul in willen steken, typt hij met een smiley icon.
Ja, dat dacht ik al, typ ik terug en mijn vingers gaan harder tekeer tussen mijn lippen.
Zou je dat willen? Vraagt hij nu en wijst met zijn lul naar de camera en mijn stijve tepels voelen ruw aan achter mijn bh.
Misschien typ ik en kreun als golven van genot door mijn onderbuik gaan en ik zie dat Tim sneller aan zijn lul trekt.
We kunnen wel wat afspreken typt de jongen en ik zie zijn gespierde onderbuik op en neer gaan alsof hij door opwinding snel ademt.
Dan laat hij zijn lul los en ik zie dat zijn staaf schokt en een witte stroom druipt over zijn eikel langs zijn dikke lul naar beneden.
De aanblik doet mij ook klaarkomen en druk mijn hoofd naar achter en gil het uit.
Dus wat denk je, de volgende keer in jou? verschijnt er opeens op mijn scherm en ik staar naar zijn bericht en mijn gedachten gaan wild op het beeld van zijn lul in mij, maar toch twijfel ik.

Plotseling hoor ik de deur dichtslaan en ik kijk naar de tijd onderaan het scherm en ik realiseer me dat ik al een uur met deze jongen zit te cammen. Ik besef mij ook dat de dichtslaande deur of Klaas of Lisa is die thuis komen en ik klap de laptop gauw dicht, fatsoeneer mijn jurk en loop gauw de trap naar beneden toe. Lisa en Klaas staan in de keuken en begroeten mij.
'Hoi kinderen,'zeg ik en ik voel dat mijn gezicht nog steeds gloeit. Klaas geeft mij een kus op de wang en Lisa kust mij ook, maar haar mond is dicht bij de mijne. 'We gaan meteen even huiswerk maken,' zegt Klaas en Lisa zegt dat ze dat ook gaat doen.
'Oh dat is goed,'stamel ik en wanneer Lisa en Klaas de trap oplopen voel ik dat er nog vocht uit mijn kut langs mijn dijbeen stroomt .
Dan realiseer ik mij opeens dat mijn slipje nog steeds in Lisa haar kamer ligt.
Klaas - 19-02-2024 om 10:11
0


Sorry dat ik zo lang afwezig ben geweest, hoop nu weer vaker te kunnen schrijven. Leuk dat jullie door zijn gegaan!

Ik heb een lange saaie dag op school maar wel gezellig met mijn klasgenoten. Ik kom Lisa een paar keer tegen in school en ze is zoals altijd haar uitbundige zelf. Het is erg warm vandaag en ze ziet er heel erg lekker en sexy uit met een rokje en een shirtje dat haar buikje bloot laat. Iedere keer als ik haar zie lopen betrap ik mezelf dat ik naar haar staar en dan komen alle beelden dat ze voor me op haar knietjes zit met mijn lul in haar mond en als ze bovenop me zit op en neer te wippen met haar stuiterende borsten weer voorbij. Ik kan nog steeds niet geloven dat het echt gebeurd dat ik haar mag neuken maar ik weet wel dat ik ermee door ga en ervan ga genieten zolang het duurt.

Aan het eind van de middag krijg ik een paar appjes achter elkaar van Lisa. "Tot hoe laat heb jij les? Ik wil thuis iets met je bespreken" "En oh ja, mss moet je iets minder opzichtig naar me staren op school, ik ben je zusje weet je nog? ;-)" "enne, ik ben de hele dag al geil, thuis zin om te neuken (ik weet het antwoord denk ik al)? ;-)" Ik lees de appjes en mijn lul begint gelijk te groeien. Ik kan inderdaad maar beter iets minder naar mijn zusje staren op school dat is wel een beetje raar en ik antwoord dat ik bijna klaar ben en naar huis ga. "Weet jij of mama thuis is? Je zag me naar je staren dus ja ik heb heel veel zin om je te neuken zo meteen ;-)" antwoord ik geil. "Ik zie je zo bij de fietsen, kunnen we samen naar huis fietsen".

"Wat wilde je met me bespreken?" vraag ik haar als we naar huis fietsen. "Nee dat komt vanavond wel als we thuis zijn, heeft geen haast". We zeggen er niks over maar het is duidelijk dat we allebei alleen maar aan sex denken op dit moment en we fietsen snel naar huis. Thuis lijkt mama niet thuis te zijn maar dan komt ze van boven en ze ziet er nogal verhit uit. Misschien heeft ze druk schoongemaakt, het is ook warm. Ik geef mama een kus op haar wang en ook Lisa geeft mama een kus. "We gaan meteen even huiswerk maken" zeg ik en Lisa zegt dat ze dat ook gaat doen.

We lopen naar boven, ik pak haar hand vast en trek haar mee mijn kamer in. Zodra ik de deur achter me heb dicht gedaan bespringt ze me bijna en we beginnen gelijk intens met elkaar te tongen. Het is duidelijk dat we hier beide de hele dag al behoefte aan hadden. Ik stroop haar shirtje af over haar hoofd en probeer haar bh los te klikken wat voor geen meter lukt. "Moeilijk he?" zegt ze met een knipoog en ze klikt em snel los en ik zie haar geweldige tieten voor me verschijnen. Ik pak ze vast en we tongen weer verder. "Op je knietjes" zeg ik dan en ik duw haar hoofd naar beneden. Met een ondeugende glimlach zakt ze naar beneden en binnen no time heeft ze mijn broek en boxer uit. Ik pak mijn pik vast en swaffel haar gezicht. "Deze wilde je toch de hele dag al?" "Hmhm, ik ben de hele dag al zo geil" antwoord ze en ze opent haar mondje. "Niet zo snel stout zusje van me, ik wil eerst nog even iets doen" zeg ik en ik pak mijn telefoon. "Dit mooie uitzicht wil ik de rest van mijn leven herinneren" zeg ik met een knipoog.

Het is een beetje een gokje of Lisa dat wel wil maar zoals ik eigenlijk wel verwacht had protesteert ze niet eens en laat me gewoon een paar foto's van haar maken met mijn lul op haar gezicht. Ze is nu zo geil dat ze alles wel goed vindt denk ik dus ik besluit lekker door te klikken en het ook te gaan filmen. "Mondje open en tong uitsteken" zeg ik en ik duw rustig mijn lul bij haar naar binnen terwijl mijn telefoon alles opneemt...
Lisa - 21-02-2024 om 23:39
0


Het lijkt alsof ik Klaas vandaag vaker tegenkom dan anders. Als er weer een lesuur om is en we van klaslokaal moeten wisselen, dan kom ik hem weer tegen. Zoals altijd houd ik ervan om gezien te worden en de temperatuur laat het toe om een strak topje aan te doen met een kort rokje. Ik voel hoe Klaas me telkens weer nastaart en als ik de trap oploop, denk ik dat hij zelfs onder mijn rokje probeert te kijken.

Normaal zie ik nog wel eens kans om ergens tussendoor een klein avontuurtje te beleven en een jongen te pijpen. Vandaag heb ik de behoefte wel, maar de blik van Klaas laat het me ergens niet toe. Ik kan het niet laten om te bedenken dat hij wel erg gefocust is op mij. Klaas heeft een goede lul en libido, maar zo af en toe moet je ook even wat anders hebben. Langzaam rijpt een plan, wat behoorlijk fout is. Mama heeft behoefte aan aandacht en Klaas moet eens een ander kutje om zijn lul voelen. Het idee maakt mij al geil.

Aan het eind van de schooldag fietsen we gezamenlijk naar huis en mama is weer in de keuken. Allebei geven we haar een kus en gaan dan naar boven om huiswerk te maken. Tja, dat gelooft natuurlijk geen enkele ouder, dat beide kinderen, direct uit school vrijwillig aan hun huiswerk gaan. Het zal mij benieuwen wat mijn moeder's reactie is.

Klaas denkt er niet over na en eenmaal boven trekt hij mij zijn slaapkamer in. Dan pas besef ik hoe geil ik ben na een dag droog staan. Ik bespring hem bij kans en begin hem vurig te zoenen. Mijn topje wordt over mijn hoofd getrokken en hij friemelt even met mijn BH. Snel schiet ik hem te hulp en het volgende moment zijn mijn borsten ontbloot. Ruw masseert hij mijn borsten, waarna hij me zoent. Met een hand wrijf ik over zijn kruis en voel de enorme bult in zijn broek.

Dan zegt hij: "Op je knietjes". De duw laat niets aan duidelijkheid over en met een glimlach zak ik naar beneden en trek zijn broek omlaag. Hij pakt zijn stijve lul en drukt zijn lul tegen mijn wang aan. Ik voel het voorvocht op mijn wang. Zijn lieflijke gedrag maakt nu langzaam plaats voor wat baziger gedrag en mij bevalt het wel. Dan bromt hij: "Deze wilde je toch al de hele dag al?"
Hees antwoord ik: "Hmhm, ik ben de hele dag al zo geil"

Net als ik zijn lul wil pijpen, pakt hij zijn telefoon. Stiekem vind ik het wel een geil idee, dat hij dit vastlegt. Als hij mij commandeert: "Mondje open en tong uitsteken!" dan doe ik dat braaf. Klaas drukt langzaam dat enorme apparaat naar binnen. Ik zet mijn lippen er tegen en kijk hem aan. Ik zie dat de telefoon nog steeds op mij gericht is. Zijn vrije hand zet hij op mijn achterhoofd, als hij dieper naar binnen glijdt. Zachtjes fluistert hij: "Wat ben je toch een heerlijke webcamslet!"
Ik knik en ga door.

Op de gang hoor ik de voetstappen van mama, maar Klaas lijkt niks door te hebben, totdat het volgende moment mama binnen komt. Van schrik laat Klaas direct zijn telefoon vallen, die ergens tussen deken en kussen verdwijnt.
"Hoe kunnen jullie dit nou doen? Stelletje gore pubers!" roept ze tegen ons. Klaas staat verbouwereerd te kijken, maar als ik omhoog kom en haar in de ogen kijk, dan aarzel ik geen moment en duw haar achterover op het bed. Haar jurkje schuift omhoog en gelijk zien we dat ze geen slip aan heeft. Sterker nog, haar lipjes zijn gezwollen en vochtig. Ik ga naast haar op het bed zitten en zoen haar, grijp haar bij haar borsten. Klaas staat nog stil en dan zeg ik tegen hem: "Ze is zo geil, ze heeft je dikke lul nodig"
Hij pakt haar knieën beet en spreidt haar benen. Zachtjes fluister ik in haar oor: "Je gaat geneukt worden door mijn broer, jouw zoon!"
Klaas - 23-02-2024 om 11:08
0


Dit is precies waar ik al jaren over fantaseer als ik me aftrek, een gewillig meisje die op haar knietjes voor me zit en waar ik alles mee mag doen. Meestal fantaseerde ik over meisjes uit mijn klas of vriendinnetjes van Lisa en niet vaak over mijn zusje zelf maar nu ze hier zo voor me zit en ik alles met haar mag doen profiteer en geniet ik er zeker van! De beelden op mijn telefoon zijn geweldig en ik weet zeker dat ik hier nog jaren naar ga kijken. Mijn lul verdwijnt voor de helft in haar mondje en dan voel ik de weerstand van haar keel en haal mijn lul er weer uit. "Kijk recht in de camera" zeg ik en ik leg mijn opgezwollen lul op haar gezichtje en begin haar te swaffelen. "Zo zie je er nog knapper uit" zeg ik en ik steek mijn lul weer in haar mondje.

Gulzig hapt ze mijn lul naar binnen en begint weer als een volleerd sletje met lange halen te pijpen. Ik leg mijn hand op haar achterhoofd en duw haar wat verder. "Wat ben je toch een heerlijke webcamslet!" hijg ik en ze knikt dat ze het ermee eens is. Het gevoel in mijn lichaam is overweldigend en ik zie hoe hard mijn zusje haar best doet op mijn lul en ze kan echt heel erg goed pijpen. "Ik ga je zo echt hard neuken sletje" zeg ik tegen haar en knijp even in haar geweldige tieten.

En dan verandert alles opeens. De deur zwaait open en mama stormt boos naar binnen. "Hoe kunnen jullie dit nou doen? Stelletje gore pubers!" roept ze tegen ons. Van schrik laat ik mijn telefoon vallen die ergens op de grond of het bed landt. Ik schrik zo erg dat in plaats van mijn lul uit mijn zusje haar mond te trekken ik met mijn heupen naar voren stoot en mijn volledige 21cm lul diep in Lisa haar keel verdwijnt. Ik hoor haar luid kokhalzen en zij schrikt natuurlijk ook en luid proestend en kuchend duwt ze me van zich af om zich van mijn lul te bevrijden. Ze zit hijgend voor me op haar knietjes terwijl we beide geschrokken en bang mama aankijken.

Dan gebeurt er iets waar ik helemaal van in de war raak. Lisa staat op en duwt mama op bed. Ze geeft mama een kus op haar mond en ik zie zelfs dat ze haar tongetje uitsteekt en ze trekt het rokje van mama omhoog en ik zie dat ze geen slipje aan heeft. "Ze is zo geil, ze heeft je dikke lul nodig" zegt Lisa en ik kijk haar en mama verward aan. Mama zegt niks maar opent haar benen wijd. "Doe maar Klaas, ik heb echt heel veel behoefte om geneukt te worden". Ik kijk naar mijn zusje en ze knikt zo van 'Doe nou maar' en ik stap dus mama's benen. Mijn lul staat nog steeds recht naar voren en langzaam duw ik mijn lul in mama's kut en begin haar te neuken. Lisa ligt nu naast mama met haar gezicht boven die van mama en ik zie hoe ze wild met elkaar tongen terwijl de slijmdraden tussen hun tongetjes hangen.

"Wat gebeurt hier in hemelsnaam?" gaat er door me heen terwijl ik stevig door blijf neuken...
Lisa - 13-03-2024 om 22:55
0


De verbazing straalt van het gezicht van Klaas, als hij langzaam zijn moeder penetreert. Even ben ik bang dat hij niet wilt, maar Klaas is net zo door lust gedreven, als ik en hij begint haar gestaag te neuken,

Ik ga naast haar liggen en steek mijn tong uit. Gelijk reageert mama en met onze monden open tongen we elkaar. Bewust laat ik mijn speeksel druipen, wat ze schaamteloos naar binnen laat glijden. Dan pakt ze mij mijn kin beet en spuugt een dikke klodder in mijn mond. Ik kijk naar Klaas en slik het door.

In gedachten vraag ik me af of dit niet te ver gaat voor Klaas. Tot nu toe was hij lief en erg braaf geweest tijdens onze seksuele escapades. Alhoewel, kun je dat wel zeggen, als iemand zijn eigen zusje, als een slet neukt.
Klaas - 18-03-2024 om 15:12
0


Het is een ontzettend ongemakkelijke situatie: mijn moeder die mij en mijn zusje op heterdaad betrapt terwijl mijn zusje mij pijpt en ik haar film met mijn telefoon en dat mijn moeder dan even boos wordt maar al snel door mijn zusje op bed geduwd wordt en schijnbaar zo geil is dat ze ook geneukt wil worden. Ik heb er nooit over gefantaseerd of überhaupt over nagedacht om mama te neuken en ik weer eigenlijk ook niet of ik dat wel wil maar zoals meestal het geval is wint de geilheid het van het nadenken. Voordat ik goed en wel doorheb wat ik aan het doen ben duw ik mijn volle 21cm bij mama naar binnen.

Ze is duidelijk minder strak dan Lisa, wat ook niet zo raar is want ze heeft veel meer ervaring en natuurlijk 2 kinderen gekregen, maar ze kreunt luid terwijl ik haar neuk en vindt het schijnbaar wel lekker. Dat motiveert mij ook wel weer om door te gaan. Wat mij ook nog geiler maakt zijn mama en Lisa samen want zij liggen elkaar schaamteloos te tongen zo recht voor mijn neus. Ik vind het zelf ook altijd zo geil om heel erg nat met Lisa te tongen en ik weet niet of ze dat nu nadoet maar ik zie Lisa met heel veel spuug met mama tongen. En mama doet gewoon mee ook nog en slikt alles door. Dan pakt ze Lisa's kin beet en spuugt een dikke klodder in haar mond, ik weet niet wat ik zie! Het is echt bizar en ik denk echt dat ze dit vaker gedaan hebben samen want Lisa doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is, kijkt me geil aan recht in mijn ogen en slikt de klodder spuug van mama door.

Ik ben mama nog steeds aan het neuken en kreun "ik kom bijna!". "Nog maar niet lieverd, stop maar even" zegt mama en duwt me van zich af. "Nu we toch zo lekker met elkaar bezig zijn en elkaar toch al gezien hebben wil ik jullie eigenlijk wel met elkaar zien" zegt mama en kijkt ons beide aan. Ze ziet mijn totaal verbaasde gezicht door haar verzoek en moet lachen. Lisa vindt het schijnbaar minder raar wat mama vraagt en gaat al op haar rug liggen met haar benen wijd. "Geen probleem hoor mama, we hebben elkaar nu toch al gezien inderdaad. Wat wil je dat we met elkaar doen?" vraagt Lisa en ze kijkt mama aan. "Dat mogen jullie helemaal zelf weten, doe gewoon wat jullie anders ook met elkaar doen en doe maar net alsof ik er niet ben. Ik vindt het vooral fijn dat jullie zo van elkaar houden." en ze gaat een beetje verder weg zitten.

Ik kijk mama aan en dan kijk ik Lisa aan. "Kom gekkie, niet zo verlegen, hier heb je anders ook geen probleem mee als ik zo voor je klaar lig hihi" zegt Lisa en ze wenkt me dichterbij. Ik kruip naar haar toe en ga op haar liggen in missionaris. "Laten we mama een showtje geven" fluistert ze in mijn oor en ik voel hoe haar hand mijn lul vastpakt en bij haar naar binnen brengt. Mama zit links van ons op het bed en ik besluit om er maar niet meer teveel over na te denken en geef Lisa een diepe tongzoen en stoot hard bij haar naar binnen...
Lisa - 20-04-2024 om 00:13
0


Als mama ons vraagt te laten zien, wat we zoal doen, lig ik al snel wijdbeens voor Klaas. Mijn spleetje is vochtig en smacht naar penetratie. Voor een moment lijkt Klaas te aarzelen, maar dan zoent hij mij op mijn lippen. Niet veel later is het een innige tongzoen en voel ik zijn eikel tegen mijn lipjes. Als hij onze zoen verbreekt, volgt de ruwe pentratie. De harde stoot doet mij luid kreunen, waarna ik genietend zijn harde pompende lul ontvang,

Ik kan het niet laten en kreun: "Kom op, Klaas, laat mama zien wat een geile slet ik ben!"
Alsof ik een fitnessapparaat ben voor zijn lul neukt hij mij hard en diep, waarop het zweet al snel op zijn gezicht glimt.
"Toe maar, Klaas, spuit je zaad diep in mij!"
Klaas - 21-04-2024 om 15:19
0


Ik ben niet echt sportief maar dit voelt wel echt als een zware workout. Ik lig boven op mijn zusje en ben al minutenlang bezig met op hoog tempo bij haar naar binnen te stoten. Ondanks dat ik iedere keer met mijn volledige 21cm in en uit haar stoot lijkt ze het vrij moeiteloos te ondergaan.

Ze ligt wel luid onder mij te kreunen en ik zie hoe haar knappe gezichtje toch wel vertrekt dus ze voelt het wel gelukkig. Dat mama naar ons kijkt ben ik inmiddels vergeten en ik heb alleen maar oog voor mijn knappe zusje onder mij. Ik voel heel veel liefde en zelfs verliefdheid voor haar op dit moment en voel me echt gelukkig dat ze het goed vindt dat we dit allemaal met elkaar doen. Wat een mazzel heb ik toch!

Ze ziet dat ik haar aankijk en er verschijnt een lieve glimlach op haar gezicht. "Wat is er?" vraagt ze. "Ik voel me gelukkig dat ik jou mag neuken en ik hou van je" kan ik niet laten om te zeggen. Haar gezichtje verandert in één grote lach "oh lieverd, ik hou ook van jou en ben heel blij dat we het sinds kort met elkaar doen en ik geniet er heel erg van". Ze slaat haar armen om me heen en geeft me een diepe tongzoen.

Mijn heupen zijn tijdens onze liefdesverklaring niet gestopt met bewegen en ik stoot nog steeds met volle kracht diep in haar. En dan voel ik opeens mama's hand op mijn rug en schrik zelfs een beetje. We kijken haar beide aan en ze zegt "oh lieverds, het maakt me zo gelukkig om te horen dat jullie zo van elkaar houden en ook al vind ik het best wel heftig om te zien dat mijn zoon mijn dochtertje zo hard neukt, ik vind het belangrijker dat jullie zo goed met elkaar om kunnen gaan" en ze pakt Lisa's hand vast.

We kijken haar gelukkig aan, blij dat we haar goedkeuring krijgen. "Ga je het ook aan papa vertellen?" vraagt Lisa. "Ik denk het wel want hij verdient het ook om het te weten maar ik zal er nog wel even een nachtje over slapen" antwoordt mama. "Ok, en wil je me nu alsjeblieft van achteren nemen?" vraagt ze terwijl ze mij aankijkt.

Ik zie de pure geilheid in haar geweldige blauwe ogen en klim van haar af. Ze draait zich om gaat met haar benen wijd op haar knietjes voor me op het bed zitten. Met haar handen trekt ze haar grote ronde billen uit elkaar en ik heb vol zicht op haar kleine kontje en natte lipjes. Hier had ik een dikke week geleden niet over durven dromen. 'Wat een mazzelaar ben ik' denk ik bij mezelf als ik mijn enorme lul weer hard in haar natte krappe kutje naar binnen stoot...
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...