Opwindend.Net
.STARTPAGINA .ALGEMENE VOORWAARDEN
Opwindend.Net mag zich met trots de grootste sexverhalen site van Nederland noemen. Met 40573 verhalen in 16 spannende categorieën doen we ons uiterste best om van Opwindend.Net een aantrekkelijke plek te maken voor schrijvers en lezers van erotische verhalen... al meer dan 15 jaar!
Ondanks strenge controle, op basis van de hierna genoemde Algemene Voorwaarden, kunnen wij niet voorkomen dat er wel eens verhalen of reacties tussendoor glippen die hier niet aan voldoen. Wij verzoeken je bij constatering hiervan contact met ons op te nemen via ons reactie formulier om zo onze doelstelling om iedereen een leuke tijd te laten beleven op Opwindend.Net te kunnen blijven waarborgen!
Tijdens je bezoek aan Opwindend.Net verklaar je de volgende regels in acht te nemen en je daaraan te houden.
.ALGEMEEN
 1. Door gebruik te maken Opwindend.Net verklaar je op de hoogte te zijn van de Algemene Voorwaarden en hier naar te zullen handelen.

 2. Bij het insturen van een verhaal verklaart de inzender hiervan de rechtmatige eigenaar te zijn.

 3. Verhalen op Opwindend.Net mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd.

 4. Het is niet toegestaan om verhalen en reacties te plaatsen waarvan de inhoud in strijd is met de Nederlandse wetgeving.

 5. Opwindend.Net behoudt zich het recht voor om verhalen zonder opgaaf van reden te wijzigen, weigeren of te verwijderen.

 6. Opwindend.Net behoudt zich het recht voor om personen de toegang tot de website zonder opgaaf van reden te ontzeggen.

 7. Voor alle verhalen geldt dat iedere gelijkenis met de werkelijkheid (zoals namen en plaatsen) berust op toeval. Bij twijfel of wanneer duidelijk is dat het geen toeval maar opzet betreft behoudt Opwindend.Net zich het recht voor om inhoud zonder opgaaf van reden te wijzigen, weigeren of te verwijderen.

 8. Verhalen waarin seksuele handelingen met personen onder de 16 jaar voorkomen, of die oproepen tot seksuele handelingen met personen onder de 16 jaar, zullen worden verwijderd op basis van Punt 5. Deze regel is ook van toepassing als uit de context is op te maken dat het om personen gaat onder deze leeftijdsgrens. Je fantasie delen is op Opwindend.Net is in ruime mate mogelijk...maar er zijn grenzen.

 9. Verhalen met extreme verkrachting, dood, racisme, drugs, maatschappelijk gevoelige kwesties, publieke figuren, politiek en mensonterende handelingen zijn niet toegestaan en zullen verwijderd worden op basis van Punt 5.

 10. Gekopieerde en/of vertaalde verhalen, zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar, zijn niet toegestaan en kunnen verwijderd worden op basis van Punt 5.

 11. Opwindend.Net kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade in welke vorm dan ook, direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van de website.

 12. Het aanbieden van verhalen geschiedt geheel vrijwillig. Aanbieders kunnen op geen enkele wijze aanspraak maken op vergoeding in welke vorm dan ook.

 13. Het plaatsen van persoonlijke gegevens (FaceBook, Telefoon, Snapchat, Kik, Skype e.d.) is niet toegestaan, met uitzondering van een e-mail adres (voor bijvoorbeeld het uitwisselen van ideeën over een verhaal). Opwindend.Net is een verhalensite, geen forum of datingsite.

 14. Oproepen tot persoonlijk contact, discussies en persoonlijke vragen zijn niet toegestaan. Opwindend.Net is een verhalensite, geen forum of datingsite.

.GEDRAGSREGELS BEZOEKERS
 1. Wees beleefd naar elkaar! Schelden, persoonlijk aanvallen e.d. zijn absoluut uit den boze en kan je een permanente ontzegging van toegang tot de site opleveren.

 2. Heb je kritiek op een verhaal, doe dit dan opbouwend zodat de schrijver/schrijfster er iets aan heeft! Neerbuigende of beledigende reacties zullen worden verwijderd.

 3. Geef geen (negatieve) kritiek op een verhaal als het genre je simpelweg niet bevalt. Dit is in onze ogen hetzelfde als klagen over teveel bloed als je net een horrorfilm hebt gezien...

 4. Reacties die niet on-topic zijn zullen worden verwijderd.

 5. Misbruik van het stemsysteem, bijvoorbeeld het cijfer van een verhaal systematisch naar beneden halen, wordt in de gaten gehouden en er zal gepast op worden gereageerd.

 6. Het reactiegedeelte is uitsluitend bedoeld om te reageren op het verhaal, niet om toevoegingen, verzoekjes e.d. te plaatsen. Gebruik hiervoor de Verzoek Verhalen of Ketting Verhalen of schrijf een vervolg op je huidige verhaal.

 7. Klachten over een onjuiste categorie, grammatica e.d. kun je melden via de rode knop onder het verhaal of via het reactie formulier. Klachten over plagiaat worden alleen in behandeling genomen als er een link is te vinden naar het origineel.

 8. Reacties van personen die aangeven onder de 18 jaar te zijn, of reacties waarin wordt gesproken over seksuele handelingen met of door personen onder de 18 jaar zullen worden verwijderd.

 9. Hoewel het mogelijk is om anoniem te reageren betekent dit niet dat wij niet alles loggen en screenen. Reageren onder de ene en vervolgens onder de andere naam (of trollen) zijn voorbeelden van gedrag die wij -en onze bezoekers- niet op prijs stellen. Hier zal gepast op worden gereageerd.

 10. Het plaatsen van een link naar een andere site, foto, filmpje o.i.d. is in principe geen bezwaar, mits het een toegevoegde waarde heeft ten opzichte van het verhaal of eerdere reacties. Reageren met als doel bezoekers naar de desbetreffende site te krijgen zien wij als spammen, wat uiteraard niet is toegestaan. Wil je een linktrade? Neem dan gewoon even contact met ons op.

 11. Vragen en/of opmerkingen over Opwindend.Net kun je aan ons kwijt via het reactie formulier.
.PROFIELEN
 1. De inhoud van een profiel moet voldoen aan de onder "ALGEMEEN" genoemde voorwaarden.
 2. Reacties op Profielen dienen te voldoen aan de onder "GEDRAGSREGELS BEZOEKERS" genoemde voorwaarden.
.KETTING VERHALEN
 1. De starter van een Kettingverhaal is de ‘eigenaar’ van dit verhaal en heeft zelf de mogelijkheid geplaatste schakels te verwijderen. Dit is een uniek voorrecht, maak hier geen misbruik van!
 2. Schakels die worden verwijderd door de ‘eigenaar’ van een Kettingverhaal worden door Opwindend.Net gearchiveerd en zijn te allen tijde op te vragen.
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!