Klik hier voor meer...
Startpagina > Algemene Voorwaarden & Huisregels
Opwindend.Net mag zich met trots de grootste sexverhalen site van Nederland noemen. Met 63.662 gratis sexverhalen doen we ons uiterste best om van Opwindend.Net een aantrekkelijke plek te maken voor schrijvers en lezers van erotische verhalen... al ruim 20 jaar!
Ondanks strenge controle, op basis van de hierna genoemde Algemene Voorwaarden, kunnen wij niet voorkomen dat er wel eens verhalen of reacties tussendoor glippen die hier niet aan voldoen. Wij verzoeken je bij constatering hiervan contact met ons op te nemen via ons reactie formulier om zo onze doelstelling om iedereen een leuke tijd te laten beleven op Opwindend.Net te kunnen blijven waarborgen!
Tijdens je bezoek aan Opwindend.Net verklaar je de volgende regels in acht te nemen en je daaraan te houden.
Algemene Voorwaarden
 1. Door gebruik te maken van Opwindend.Net verklaar je op de hoogte te zijn van de Algemene Voorwaarden en hier naar te zullen handelen.

 2. Bij het insturen van een verhaal verklaart de inzender hiervan de rechtmatige eigenaar te zijn.

 3. Verhalen en/of reacties op Opwindend.Net mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd.

 4. Het is niet toegestaan om verhalen en/of reacties te plaatsen waarvan de inhoud in strijd is met de Nederlandse wetgeving.

 5. Opwindend.Net behoudt zich het recht voor om verhalen en/of reacties zonder opgaaf van reden te wijzigen, weigeren of te verwijderen.

 6. Opwindend.Net behoudt zich het recht voor om personen de toegang tot de website zonder opgaaf van reden te ontzeggen.

 7. Voor alle verhalen en/of reacties geldt dat iedere gelijkenis met de werkelijkheid (zoals namen en plaatsen) berust op toeval. Bij twijfel of wanneer duidelijk is dat het geen toeval maar opzet betreft behoudt Opwindend.Net zich het recht voor om inhoud zonder opgaaf van reden te wijzigen, weigeren of te verwijderen.

 8. Verhalen en/of reacties waarin seksuele handelingen met personen onder de 16 jaar voorkomen, of die oproepen tot seksuele handelingen met personen onder de 16 jaar, zullen worden verwijderd of gewijzigd. Deze regel is ook van toepassing als uit de context is op te maken dat het om personen gaat onder deze leeftijdsgrens.

 9. Het plaatsen van verhalen en/of reacties is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar of ouder.

 10. Verhalen en/of reacties waarin seksuele handelingen met dieren voorkomen, of die oproepen tot seksuele handelingen met dieren worden per definitie geplaatst in de categorie 'Extreem'.

 11. Verhalen en/of reacties met extreme verkrachting, poep seks, dood, racisme, drugs, maatschappelijk gevoelige kwesties, publieke figuren, politiek en mensonterende handelingen zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd of gewijzigd.

 12. Gekopieerde en/of vertaalde verhalen en/of reacties, zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar, zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd of gewijzigd.

 13. Opwindend.Net kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van Opwindend.Net.

 14. Opwindend.Net kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade in welke vorm dan ook, direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van de website.

 15. Het plaatsen van verhalen en/of reacties geschiedt geheel vrijwillig. Aanbieders kunnen op geen enkele wijze aanspraak maken op vergoeding in welke vorm dan ook.

 16. Het plaatsen van persoonlijke gegevens (FaceBook, Telefoon, Snapchat, Kik, Skype e.d.) is in beginsel niet toegestaan. Je kan op je profiel pagina aangeven of gebruikers jouw e-mail adres mogen zien. Opwindend.Net is een verhalensite, geen forum of datingsite.

 17. Indien je bij het insturen van je verhalen en/of reacties een e-mail adres hebt opgegeven krijg je van ons -op dit e-mail adres- automatisch de mogelijkheid een persoonlijke profiel pagina aan te maken.

 18. Ketting verhalen die na 3 maanden of binnen een maand na plaatsing geen schakel hebben ontvangen worden verwijderd.

 19. We plaatsen maximaal 10 ketting verhalen van 1 persoon. Zodra een ketting verhaal is afgerond kan je een nieuwe te starten.

 20. Bezoekers kunnen reageren en stemmen geven op je verhaal. Vaak positief, soms negatief. Laat je niet uit het veld slaan maar doe er je voordeel mee als mensen kritiek hebben of maak eens gebruik van onze gratis SchrijfService!

Huisregels
 1. Oproepen tot persoonlijk contact, discussies en persoonlijke vragen zijn niet toegestaan.

 2. Wees beleefd naar elkaar! Schelden, persoonlijk aanvallen e.d. zijn absoluut uit den boze en kan je een permanente ontzegging van toegang tot de site opleveren.

 3. Heb je kritiek op een verhaal, doe dit dan opbouwend zodat de schrijver/schrijfster er iets aan heeft! Neerbuigende of beledigende reacties zullen worden verwijderd of gewijzigd.

 4. Geef geen (negatieve) kritiek op een verhaal als het genre je simpelweg niet bevalt. Dit is in onze ogen hetzelfde als klagen over teveel bloed als je net een horrorfilm hebt gezien...

 5. Reacties die niet on-topic zijn zullen worden verwijderd of gewijzigd.

 6. Reacties met storend taagebruik (overdreven gebruik van emoticons, kinderlijk taagebruik e.d.) zullen worden verwijderd of gewijzigd.

 7. Misbruik van het stemsysteem, bijvoorbeeld het Cijfer van een verhaal systematisch naar beneden halen, wordt in de gaten gehouden en er zal gepast op worden gereageerd.

 8. Klachten over een onjuiste categorie, grammatica e.d. kun je melden via het reactie formulier.

 9. Klachten over plagiaat worden alleen in behandeling genomen als er een link is te vinden naar het origineel.

 10. Sex met dieren is bij wet verboden. Door verhalen in dit genre wel toe te staan (fantaseren is immers niet verboden) begeven we ons op het randje van het toelaatbare. We hanteren echter wel een een zero-tolerance beleid voor wat betreft oproepen tot contact in deze categorie.

 11. Reageren onder de ene en vervolgens onder de andere naam (trollen) zijn voorbeelden van gedrag die wij -en onze bezoekers- niet op prijs stellen. Deze reacties zullen worden verwijderd of gewijzigd.

 12. Het plaatsen van een link naar een andere site, foto, filmpje o.i.d. is in principe geen bezwaar, mits het een toegevoegde waarde heeft ten opzichte van het verhaal of eerdere reacties. Reageren met als doel bezoekers naar de desbetreffende site te krijgen zien wij als spammen.

 13. Blijf ook kritisch naar jezelf. Als er plots een Manon of Juan je verhaal of reactie helemaal te gek en te geil vind, wees dan oplettend. Het wemelt hier echt niet van nymphomanen die direct seks willen omdat ze jouw verhaal of reactie zo leuk vinden

 14. Wat er buiten de site om gebeurt (contact via e-mail e.d.) hebben wij niets mee te maken. Als die wulpse Manon of die gespierde Juan opeens Gerda met haar steunkousen of Henk van 54 die nog bij zijn moeder woont blijken te zijn...niet ons probleem.

 15. Is je reactie niet geplaatst? Dan zal daar wel een reden voor zijn. We gaan hierover niet in discussie.