63.115 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sexverhalen over jonge meiden die gek zijn op kutjes likken en rijpe vrouwen die met dildo`s en andere speeltjes elkaar tot een spetterend hoogtepunt bewerken! In deze categorie staan momenteel 1485 erotische verhalen.
Verveeld En Ze ...Door: Margarida
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Milf, Tiener, Vreemdgaan,
"Al een paar jaar had ik een vriendje en die heeft me ontmaagd. In het verleden had ik wel eens wat gedaan met een vriendin van mij, maar beschouwde mezelf als hetero. Toch fantaseerde ik wel eens over vrouwen, maar mijn vriend wist daar niet van. Ik ..."
17-05
8.8
Zweedse Schone - 6Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" Beste lezers van dit zesde verhaal Zweedse Schone van Esmee Marie deel 6 Vakantie Voorbereidingen Lees a.u.b. de intro en verhaal 1, 2, 3, 4 5 voordat je verder gaat met het lezen van dit deel. Personages en inleiding staan hierin ge..."
09-05
9.1
Dappere Wendy Pakt ... - 2Door: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Camping, Model, Nymfomanie, Vakantie, Vuistneuken, Zwembad,
"Blonde Wendy was een bescheiden meisje van zestien dat met haar ouders een paar weken naar de camping was geweest om vakantie te vieren. Ondanks het prachtige zomerweer kon ze haar draai niet helemaal vinden omdat ze met bijna niemand contact kreeg, ..."
02-05
8.9
Opnieuw PoserenDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Naakt,
"Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd da..."
18-04
9.3
Pikken Zijn OverratedDoor: FajneFantasies
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Sexspeeltjes, Sextoys, Studenten, Tepel, Tepels, Tieten, Vibrator, Werk,
"Ik wens vurig dat er op mijn nieuwe werk geen knappe kerels rondlopen. Op elk kantoor is het namelijk al fout gegaan, of goed is misschien een beter woord. Om een of andere reden lukt het mij altijd om de geile gorilla s eruit te pikken en ergens neu..."
15-04
8.5
Mijn Sugardaddy's - 9Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Strapon, Sugardaddy, Trio,
"Na een paar vrije dagen moest Elise weer aan de slag, en terwijl ze haar werkrooster bekeek zag ze dat ze tot haar verbazing dat ze die middag weer verwacht werd bij de 72 jarige lesbische Angela, die er voor haar leeftijd een stuk jonger uitzag en h..."
03-04
9.0
Mijn Sugardaddy's - 5Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Jong En Oud,
"Op een dag werd de 16 jarige thuishulp Elise naar een vrouwelijke cli nte gestuurd die na een ongelukje tijdelijke ondersteuning nodig had, en hoewel Elise liever neukbare mannelijke cli nten op leeftijd had hoorde hulp aan vrouwen ook bij haar taken..."
27-03
9.2
Nina Naar De FysioDoor: Lickby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Tepel, Tepels,
"Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houden en nu ze de 30 bijna was benaderd toch ook wel belangrijk. Ze kleedde zich om en trok haar speciale hardloop legging aan e..."
25-03
9.0
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03
9.5
BodypaintingDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Trio,
"Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilderproject of po..."
08-03
9.1
Suzanne Eerste KeerDoor: Rogier20707
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Vriendinnen,
"Het was een warme zomerdag toen Suzanne, net 18 geworden, en haar beste vriendin Lisa besloten om samen te gaan shoppen. Ze hadden al weken uitgekeken naar deze dag, waarop ze eindelijk de nieuwste trends konden ontdekken en zich konden laten verleid..."
05-03
9.0
Klimop - 8Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" c De vorige keer heeft Dirk Sindee ontmaagd en werd Kerwin door Winnie ingeleid in de wereld van de seks. Hij had het slechter kunne treffen. c center Klimop 8 center Winnie had Kerwin toch nog even lekker..."
04-03
9.4
Rolinda En EllieDoor: RolindaRB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Wij zijn Rolinda en Ellie, buurvrouwen van elkaar, en sinds kort ook seks partners van elkaar. Dat begon toen we na een dagje winkelen ook nog even langs de seksshop waren gegaan en we allebei wat speeltjes hadden gekocht. We kwamen toen thuis en ded..."
04-03
8.7
Jong Meisje Met ...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geschoren, Jong En Oud, Kaal, Klaarkomen, Milf, Moeder, Tiener, Vingeren,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat ben i..."
18-02
9.4
Lesbi Bubbelbad ActieDoor: Kleinemarie
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blond, Bubbelbad, Kaal, Klaarkomen, Orgasme, Roodharig, Tiener, Vingeren, Vuistneuken, Zwembad,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. ..."
15-02
9.5
Klimop - 5Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" Dirk zit in de serre bij Sophie en Vera en Vera s jongere zus Winnie en hebben eerst truth or dare gespeeld. Toen dat begon te vervelen gingen ze elkaar verhalen vertellen. Sophie was als eerste geweest en ze had wel een heel bijzonder verhaal te..."
14-02
9.4
Klimop - 2Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen,
" In deze reeks gebeurt van alles. ik kan het niet onder n noemer vatten, dus zet ik het allemaal maar onder de categorie hetero. Behalve dit verhaal. In het eerste deel van dit verhaal leren we een man kennen die net op een ander adres ..."
11-02
9.4
EmmaDoor: Red Red
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Milf, Sexspeeltjes, Sextoys,
" Beste lezers Dit is een waar gebeurd verhaal over mijn Franse vriendin Emma. Ik heb hem vertaald van het Frans naar het Nederlands. Ik hoop dat jullie hier ook van genieten. Hierbij mijn verhaal ik Emma, poseer soms als mo..."
09-02
9.1
Zweedse Schone - 5Door: MS
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het is twee dagen later en Kristana kreeg de uitslag van de scans die gemaakt waren in het ziekenhuis. Mede door de spanning en de aanhoudende zorgen en ongerustheid was er niets meer tussen mij en Marie gebeurd. Eerlijk gezegd baalde ik hier wel van..."
08-02
9.4
Opleiding Tot Verleidster ... - 4Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Jacuzzi,
"Zeven naakte dames zaten in de jacuzzi in het opleidingslokaal, elk met een glaasje ros in de hand. Mevrouw A, ik vond deze seminarieweek een van de meest leerrijke cursussen die ik ooit gevolgd heb. Ja, ik ook. U kan..."
29-01
7.0
Een Ontdekkingstocht In ... - 3Door: Elise Noir
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Sophie leidde Nora naar haar slaapkamer, en ze kon het gevoel van vlinders in haar buik niet van zich afschudden. Haar hart bonkte als een drum, het ritme van haar groeiende opwinding echo nd. Ze haalde diep adem, probeerde haar zenuwen te kalmeren. ..."
20-01
9.0
Een Ontdekkingstocht In ... - 2Door: Elise Noir
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl de avond over hen neerdaalde, veranderde Sophie s appartement in een toevluchtsoord van zondige verrukking. De muren waren gehuld in karmozijnrood fluweel, wat een zachte gloed uitstraalde die de schemerig verlichte kamer accentueerde. Weelde..."
18-01
8.7
Zweedse Schone - 4Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"We komen thuis en zetten de fiets weg. De familie was al lang en breed weer thuis en was op ons aan het wachten. Waar blijven jullie toch valt mijn moeder met de deur in huis. Maar voordat ik antwoord kan geven loopt Marie achter mij aan de keuken ..."
17-01
9.4
Opleiding Tot Verleidster ... - 2Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Dus nu hoofdstuk 17. Extractie door orgasme. Emma, wat zou dit kunnen betekenen Emma viel uit de lucht, en gokte Een kwakje sperma uit een vent halen Algemeen gelach. Wie wil onze nieuwelin..."
17-01
7.8
Een Ontdekkingstocht In ... - 1Door: Elise Noir
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nora voelde de warmte van de zon die gouden stralen door de ramen van het koffiehuis wierp, haar wangen verwarmend terwijl ze daar zat, nippend aan haar gloeiendhete latte. De geur van vers gezette koffie vermengde zich harmonieus met de geur van geb..."
15-01
8.9
Twee MeisjesDoor: Arco003
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Vingeren,
"Eline zat in een volle lunchroom alleen aan een klein tafeltje. Ze was net als de meeste andere bezoekers naar binnen gevlucht voor een wolkbreuk die met grof geweld losbarste boven de stad. Er kwam een druipnat blond meisje naar haar tafel..."
09-01
9.3
Mooie OntmoetingDoor: Mees
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Naaktstrand,
"Eindelijk was het vrijdagmiddag. Het begin van m n weekend. Hoewel ik een super baan heb, geniet ik ook van m n vrije weekend. Normaal gesproken gingen mijn collega s en ik nog een uurtje de kroeg in ter afsluiting van de werkweek, maar vandaag hadde..."
07-01
9.2
Zweedse Schone - 3Door: MS
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"Nog geen 10 minuten later zitten we samen op de fiets richting het centrum, op weg naar een nieuwe Marie. We zetten onze fiets in het rek en lopen de stad in. Waar gaan we als eerste naar toe Esmee Naar de kapper daar..."
03-01
9.4
Geile Wiskunde LeraresDoor: Lesbootje 96
Reacties: 22
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Lerares, Likken, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Romantiek, Vingeren, Voyeurisme, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk,
" Fleur is nu een paar jaar lerares wiskunde aan een mbo school in Amersfoort. Ze is een typische lerares met weinig gevoel voor kleding maar ze is een knappe jonge 26 jarige vrouw met donkerrood haar en een roomblanke huid. Ze heeft iets mysterieus..."
02-01
9.5
Mijn Dochter Komt ... - 2Door: Jacob Van S
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Dochter, Trio, Vingeren,
"De volgende dag slapen we lang uit. Tegen de middag komen we pas uit bed en beide hebben een ruim zittend hemd en shorts aan. We maken een brunch klaar en gaan naar buiten om op het terras te genieten van de brunch en het mooie weer. Daar hebben Anou..."
30-12
9.3
Wat Me Nu ... - 35Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Toilet, Zwanger,
"Nelleke had al een paar keer ge nformeerd wanneer zij eens met Sven zou kunnen praten in verband met de te softe seks, maar er was nog steeds geen gelegenheid geweest. Vanavond moesten wij naar een verjaardagsfeestje van een vriend. Het was ..."
27-12
9.3
Nee... Hier Houdt ...Door: Annemiek
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Vreemdgaan,
"Ik voel een hand op mijn heup gevolg door een zoen op mijn blote schouder. Haar borsten duwen tegen mijn arm, ik weet onmiddellijk wie me zoent als ik omlaag kijk en de hand zie met de brede ring om haar duim. Ze draagt een heerlijke parfum die het m..."
26-12
9.3
Een Avond Met MichelleDoor: Jacob Van S
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Neuken, Scharen, Vingeren,
" los verhaal, maar is wel onderdeel van de reeks Rineke en Andr We zijn weer een paar weken verder. Iedere donderdag sport ik met Michelle. Andr moet weer regelmatig enkele dagen weg. En ik moet erg wennen aan de nieuwe klassen. Ze moeten..."
07-12
8.9
Zweedse Schone - 2Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
" Lees a.u.b. de intro en verhaal 1 voordat je verder gaat met het lezen van dit deel. Personages en inleiding staan hier in geschreven. Na een aantal uurtjes slaap word ik wakker en kijk hoe laat het is en zie dat het alweer half 11 i..."
06-12
9.2
Kerstboom OptuigenDoor: Amy1988
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Kerst, Kerstmis, Kut, Kutje, Milf, Neuken, Openbaar, Vingeren,
" Dag lieve mensen, Tja het is weer die tijd van het jaar. Sinterklaas is de deur uit en ik mag weer de kerstboom optuigen. Mijn leukste activiteit van het jaar. Buiten al de geile avonturen natuurlijk. Gisteravond Sinterklaas av..."
04-12
8.6
Marijke Speelt Met ...Door: Jacob Van S
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Biseksueel, Buurvrouw, Dominantie, Vingeren,
"Gisteren heb ik Klaas en Ingrid begluurd toen zij aan het neuken waren achter in de tuin. Voor het eerst heb ik toen helemaal naakt door mijn eigen tuin gelopen. Dat beviel heel goed en ik wilde dat vaker doen. Met andere ogen loop ik nu door mijn tu..."
21-11
9.0
De Knappe Buren - 2Door: Lizaaa
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buren, Jong En Oud,
"Eva s tong gleed over Liza s klitje. Eerst likte ze zachtjes met lange halen en daarna snel en kort. Door deze afwisseling wist Liza niet meer waar ze het moest zoeken. Het gevoel was heerlijk en intens. Ze was wel eens gelikt door haar ex vriendje, ..."
10-11
9.4
ClaireDoor: Amy-mae
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Eerste Keer, Scharen, Tiener,
"Een mooie jonge dame van 16 jaar oud. Ze had krullend blond haar tot haar schouders en een mooie stevige bril. Verder was ze extreeum dun gebouwd. Haar tietjes waren een bescheide Btje. ze hield van strakke kleren die haar lijf goed in de kijk zetten..."
05-11
8.8
Wat Me Nu ... - 32Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer,
"Gisteravond na ons spel met Jason en Daphne, zijn wij nog even in de bar iets gaan drinken en genoten van een mooie show. Wij hebben het niet te laat gemaakt want om 9 uur vanmorgen legt de boot aan en vanaf 7 uur kunnen wij gaan ontbijten. Iets na z..."
04-11
9.3
De Roadtrip - 1Door: Flooronthefloor
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Exhibitionisme, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen, Naturisme, Nudisme, Roadtrip, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen,
"We zijn nu een paar dagen onderweg samen, Nina en ik. We zijn wat je noemt echte hartsvriendinnen, die elkaar al sinds de kleuterschool kennen. We woonden in dezelfde straat en gingen altijd naar dezelfde school. Nu zijn we in de USA, de Verenigde St..."
31-10
9.5
Mijn Sophie, Een ... - 2Door: Jasper
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Cuckold, Cuckolding, Lingerie, Milf, Vreemdgaan,
"Twee weken lang was het een gekkenhuis, maar met Rob zijn zus eenmaal weer thuis scheelde het veel tijd, die we kwijt waren aan al het heen en weer gerij . Ook Rob kreeg nu bijles , het geilste mannetje van het groepje. Na zijn bijles bleef..."
31-10
8.8
Rineke, Nieuw Speelgoed, ...Door: Jacob Van S
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bischierig, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon, Vingeren, Vreemdgaan,
"Nadat ik heb ontbeten ga ik met een heerlijke cappuccino naar mijn werkkamer. Mijmerend start ik mijn laptop op en denk terug aan gisterenavond. We zijn alle twee ongekend geil en lekker klaargekomen. De opmerking van Andr om nieuwe toys uit te zoek..."
29-10
9.0
Le Coq Noir - 3Door: Driester***
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rimmen, Romantiek,
"Ik had dus opnieuw kennis gemaakt met een 21 jarig aangetrouwd nichtje zoals ik haar aan mijn Franse vriendin had omschreven. Ze zou de eerstvolgende keer met me meekomen naar Bretagne. In dit deel vertel ik hoe het verder ging. Ciska blee..."
25-10
9.5
Stage - 3Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Flirten, Glijmiddel, Jong En Oud, Likken, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Orgasme, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Stagiair, Standje 69, Tepel, Tepelklemmen, Tepels, Tiener, Vingeren,
"Dit is het laatste deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaa..."
22-10
9.5
Stage - 2Door: Louise
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Douche, Eerste Keer, Flirten, Jong En Oud, Lingerie, Massage, Openbaar, Orgasme, Pashokje, Plagen, Stagiair, Stiekem, Tiener, Verleiden, Vingeren, Waargebeurd, Werk, Winkel,
"Dit is het tweede deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaal..."
12-10
9.5
Suzanne In De ... - 5Door: Indigo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Zwanger,
" Waarin De zwangere Suzanne poseert voor Joke In de weken die volgen begint Suzannes zwangere buik behoorlijk in de weg te zitten. Alles kost haar moeite, van kleren aantrekken tot stiekeme seks met Harald en de dagelijkse dierenprakti..."
10-10
9.4
De StagiaireDoor: Lesbootje 96
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Likken, Trio, Vrouwvriendelijk,
" Emmanuelle is een lange vrolijke meid van net 19 jaar. Ze is opgegroeid in Ede in een conservatief christelijk gezin uit de bible belt. Ze studeert informatica en loopt sinds kort stage bij een dynamisch internetbedrijf in Utrecht. Vanwege de krap..."
10-10
9.5
Stage - 1Door: Louise
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Collega, Eerste Keer, Jong En Oud, Stagiair, Tiener, Waargebeurd, Werk,
"Dit verhaal is iets wat een vriendin van mij meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze alle sappige details met me wou delen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen heb ik hun namen in dit verhaal verander..."
08-10
9.3
Laura En SophieDoor: Driester***
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
" Dit is het verhaal dat mij verteld is door Sophia, mijn nicht. Zij bezoekt ons regelmatig. Met ons kan ze beter overweg dan met haar ouders. Dat komt omdat haar vader nogal gelovig is en moeite heeft met homoseksualiteit en dat ondanks dat hij ar..."
04-10
9.6
Geile Evelien - 90Door: Barteljoris
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Vingeren,
"Zzzzzo Wat boodschappen gedaan, lekker voor mezelf broodjes gemaakt en opgepeuzeld, wat zal ik nou eens gaan doen Ik zit nog altijd lekker zonder slipje onder mijn rok en dat hou ik vandaag gewoon zo. Het is best lekker weer buiten. Ik ben gewend ..."
22-09
9.1
Club Guapa - 3Door: Guapa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dominantie, Handboeien, Likken,
"Lotte liet zich meevoeren door de belofte van het onbekende in deze mysterieuze omgeving. Linda had haar de vrijheid gegeven om de verschillende kamers en vertrekken te verkennen, elk met hun eigen erotische thema s en verleidelijke mogelijkheden. B..."
19-09
9.4
Club Guapa - 2Door: Guapa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dominantie, Likken, Vingeren,
"Linda leidde Lotte naar een klein, sfeervol verlichte kamer die was ontworpen voor ontspanning en verfrissing na de intense ervaringen die ze zojuist hadden gedeeld. Lotte stond een beetje wankel op haar benen, haar lichaam nog naschokkend van haar i..."
19-09
9.2
Club Guapa - 1Door: Guapa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kinky,
"Op een stralende ochtend arriveerde Lotte vol zenuwen bij het prestigieuze advocatenkantoor. Ze voelde zich een beetje overweldigd door de imposante architectuur en de indrukwekkende sfeer die het kantoor uitstraalde. Haar schuchtere glimlach en haar..."
14-09
9.5
Massage Salon Alleen ...Door: Karin
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Geschoren, Kaal, Klaarkomen, Massage, Schaamhaar, Scheren,
"Mijn oog viel op een kleine advertentie in het dorpskrantje. In ons naburige dorpje was een nieuwe massage salon geopend alleen voor vrouwen met daarbij alleen het adres van de website. Nieuwsgierig geworden heb ik de website geopend. De salon was va..."
11-09
9.1
Op Vakantie Naar ... - 3Door: Marleen05
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buurjongen, Buurmeisje, Camping, Exhibitionisme, Kaal, Met Familie, Moeder, Nudisme, Tiener, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 3 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
02-09
9.0
Wat Me Nu ... - 28Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontje, Kut, Kutje, Sexspeeltjes, Sextoys,
" Tijd voor de nieuwe speeltjes glimlachte ik naar Mary. Zij knikte en keek mij geil aan. Ik stapte van het bed en pakte de tas van de seksshop, zette deze naast het bed en nam er het eerste speeltje uit dat ik wilde gebruiken een trileitj..."
28-08
9.3
Op Vakantie Naar ... - 2Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Camping, Exhibitionisme, Naaktcamping, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 2 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk...."
28-08
9.2
Op Vakantie Naar ... - 1Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Exhibitionisme, Moeder, Naaktcamping, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi allemaal, Ik ben Marleen, en ik heb hier al eerder een verhaal in 26 delen geplaatst onder de naam Mijn beste vriendin . Eigenlijk is dat een soort dagboek geworden, maar omdat ik daar de laatste tijd steeds minder tijd voor had is d..."
25-08
8.9
Lekkere CollegaDoor: Geiljte
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Vuistneuken,
"Toen Berber weer een beetje bij haar positieven was, zag ze zichzelf in de grote spiegel die op de kastdeur van Janine s kledingkast hing. Ze zag dat haar kutlippen helemaal rood en opgezwollen waren, en slierten kutgeil liepen naar buiten. Onder haa..."
22-08
8.7
Mandy De Trut ... - 3Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baarmoeder, Beffen, Brunette, Dronken, Minnares, Plas, Plassen, Slipje,
"Magere Mandy was een vrolijke spontane meid van zesentwintig die opgenomen was in een project voor beschermd wonen omdat ze een lichte beperking had. Tot haar verdriet had ze nog nooit een echte relatie gehad en was ze slechts n keer in haar leven ..."
22-08
8.6
Mijn Beste Vriendin ... - 26Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Openbaar, Tiener, Vakantie, Zusjes, Zussen,
" Dit is alweer deel 26 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De laatste tijd heb ik erg weinig tijd gehad om mijn dagboek , wat dit verh..."
19-08
9.3
Wat Me Nu ... - 27Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken,
"Geweldig goed geslapen met die twee leuke dames samen in bed. Zoals gewoonlijk ben ik vroeg wakker, de dames liggen nog in een diepe slaap. Ik ga stilletjes uit bed en ga naar onze eigen kamer om te douchen en aan te kleden. Nadien ga ik naar de loun..."
15-08
8.7
Een Weekendje Amsterdam ... - 2Door: Lisaxx2005
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Anaal, Beffen, Beste Vriendin, Douche, Hotel, Tiener, Vingeren,
"Ik werd wakker met de geur van Emma s parfum en het gekriebel van haar bruine haren. Ik lag nog steeds met mijn hoofd op haar schouder. Mijn hand lag nog steeds op haar warme buik. Alleen haar arm lag niet meer om me heen geslagen. Die moet in de nac..."
11-08
9.4
Bart, Naomi En Sam - 2Door: Marcus Aurelius
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vingeren, Vreemdgaan,
"De volgende dag zitten Bart, Naomi en Sam samen aan het ontbijt en doen ze alle drie net alsof ze van niks weten. Naomi merkt wel dat ze nu ineens met andere ogen naar Sam kijkt. Hij was altijd de vriend van Bart en het vriendje van Linda dus ze heef..."
02-08
8.8
Een Weekendje Amsterdam ... - 1Door: Lisaxx2005
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Beffen, Beste Vriendin, Hotel, Tiener, Vingeren,
"Hallo allemaal Ik ben Lisa. Dit is het verhaal van de eerste keer dat mijn beste vriendin Emma en ik plezier aan elkaar beleefden. Het speelt zich ongeveer een jaar geleden af, maar ik weet zeker dat ik die nacht nooit meer zal vergeten. ..."
30-07
9.2
Papa's Lieveling - 4Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Tiener, Vader,
"In deze serie volgen we Patricia, die haar seksuele vaardigheden bij haar ruimdenkende Papa en Mama had opgedaan waarbij het niet telkens op een romantische orgie met haar ouders uitliep, maar ook ruimte was voor verdere ontwikkelingen in haar jonge ..."
24-07
8.1
Lekkere Collega's - 2Door: Geiltje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Vuistneuken,
"Berber liep de hele dag met vlinders in haar buik. Op het werk zag ze Janine wel, maar ze hielden professioneel afstand. Tijdens de pauze liep Janine even langst en raakte lichtjes de billen van Berber aan, er ging een siddering van verlangen door ha..."
08-07
8.8
Beste Vriendinnen In ...Door: Samberk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Kamp, Tent, Vriendinnen, kamp, volleybal,
" Dit verhaal gaat over de twee beste vriendinnen Julia en Kate. Ze volleyballen samen en delen alles met elkaar. Julia is een slank meisje met een kleine cup en strakke benen en billen, ze heeft lang bruin haar. Kate heeft een zelfde cup en st..."
08-07
8.5
Lieve NichtjesDoor: Lesbootje 96
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Likken, Nicht, Orgasme, Romantiek, Standje 69, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Sophie is een fantastische lange meid met lang gitzwart haar en een prachtig figuur met mooie rondingen op de juiste plekken. Ze is met een aantal nichtjes op vakantie en geniet van het vrije leven buiten het zicht van haar familie. Ze heeft lang ..."
06-07
9.4
Lekkere Collega's - 1Door: Geiltje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Eerste Keer, Vuistneuken,
"Langzaam werd Berber wakker. De gordijnen waren half open, en de zon streek voorzichtig over haar naakte lijf. Haar bed was een chaos. De kamer rook naar seks. Haar hand streelde voorzichtig haar borsten en daalde af naar haar kale kutje, haar vinger..."
04-07
8.9
Serveerster - 2Door: Zaadkontje1986
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Serveerster, Vuistneuken,
"De dagen na onze heerlijke sekspartij bleef ik maar denken aan die fantastische vrouw Sarah. Met alles wat ik deed dacht ik aan haar en voelde en proefde ik in mijn gedachten haar sapjes en rook ik haar heerlijke parfum. In de momenten dat ik met mij..."
16-06
9.1
Isabelle En IkDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Isabelle en ik Eva zijn al bevriend sinds de peuterspeelzaal, inmiddels beide zeventien jaar oud, we zijn vriendinnen, klasmaatjes en buren van elkaar. Onze tuinen grenzen aan elkaar en op de erfscheiding zetten onze ouders elke zomer een rond zwemba..."
12-06
8.9
Serveerster - 1Door: Zaadkontje1986
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Serveerster,
"Een heerlijke zomerse dag en ik besloot om de stad in te gaan deze dag. Na mijn ontbijt stapte ik eerst in de douche en genoot van de straal die over mijnlichaam gleed. Tijdens het wassen bedacht ik mij dat ik mij even goed moest scheren en zo ontdee..."
09-06
9.2
Verstrengeld VerlangenDoor: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Verlangen, Vrienden,
"Daisy en Zara zaten in de woonkamer van Daisy s ouderlijk huis, hun lichamen nog steeds tintelend van de opwinding van de avond. Het was donker buiten en de kamer werd slechts verlicht door het zachte schijnsel van een paar gedimde lampen. Ze hadden ..."
07-06
9.3
Ruby - 9Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie,
"Ruby was gelukkig, heel gelukkig zelfs. Ze genoot van haar relatie met haar moeder Maaike, had een heerlijke intieme vriendschap met Amber en tijdens naschoolse activiteiten vrijde ze nog regelmatig met haar lerares biologie Sabine. Bijna elke vakant..."
02-06
9.1
Ruby - 8Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"De rest van de week verliep in een roes voor Ruby. Ze vrijde, speelde, en stoeide met haar lekkere tante en daar tussendoor bezochten ze wat bezienswaardigheden, maar ze hadden zo n honger naar elkaar dat ze vaak voortijdig, zo geil als boter, weer n..."
01-06
9.4
Ruby - 7Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"Eindelijk werd het voorjaar en Ruby was blij dat ze haar korte rokjes en jurkjes weer aan kon doen, al was ze in de veiligheid van haar huis bij haar moeder Maaike nog steeds een echte nudist en liep ze het liefste de hele dag naakt rond, net als haa..."
31-05
9.2
Vriendinnen Helpen Elkaar ...Door: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Eerste Keer, Klaarkomen, Strapon, Vriendinnen,
"Het is een mooie doordeweekse dag in de maand mei wanneer Siska en Merel vrij zijn van school. Op deze dinsdag zijn alle tweedejaars vroeg vrij. Vandaag komt dit extra goed uit, aangezien het prachtig weer is. Met 26 graden buiten mag er niet geklaag..."
30-05
8.7
Wie Is Ineke?? - 19Door: Justy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Massage, Mysterie, Vriendinnen,
" In deel 18 werd duidelijk wat Mari tte gedaan had Zij was degene die de dosis medicatie heeft aangepast, weliswaar op verzoek van Janneke, maar nu, jaren later, wordt ze hiervoor wel op het matje geroepen door het ziekenhuis, met alle mogelijke ..."
28-05
9.1
Aangenaam Werk - 2Door: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Werk,
"Maandag ochtend om 8 uur stond ik op de stoep om mijn intrek te nemen in het mooie huis. Na een druk op de bel werd er iets later open gedaan door de huishoudster die mij nog niet al te wakker aankeek. Ze vertelde mij dat ze Els hete en dat het leven..."
25-05
9.3
Ruby - 6Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio,
"Maaike had kans gezien om hun vliegticket om te boeken en het verblijf in het resort met nog een paar dagen te verlengen, maar er kwam toch een einde aan de heerlijke vakantie. Na een innig afscheid van Lisa en Janet en het uitwisselen van adressen e..."
24-05
9.4
Ruby - 5Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"Ruby en haar moeder Maaike waren nu een week in het resort en waren al bijna zover dat ze nooit meer weg wilden. Ruby genoot niet alleen van de seks met haar moeder en af en toe met Lisa en Janet, maar ze vond het heerlijk om de hele dag naakt rond t..."
23-05
9.4
Aangenaam Werk - 1Door: Eric En Eva
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Werk,
"Altijd maar ruzie met mijn ouders en eigenlijk om niets. Ze waren zelf de hele week overdag niet thuis en moest ik zelf de beslissingen nemen. En als ik dat deed was het weer niet goed. Maar ja, wat kan je er als 19 jarige aan doen Laatst z..."
22-05
8.8
Ruby - 4Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"De volgende ochtend waren Maaike en Ruby al vroeg wakker. Ze knuffelden nog een tijdje in bed en namen toen samen een bad, waar ze flink met elkaar hun nieuwe relatie bespraken. Ze waren het er beiden over eens dat dit hetgeen was wat ze beiden graag..."
20-05
9.4
Ruby - 3Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Met Familie, Moeder, Nudisme, Tiener,
"De relatie tussen Ruby en Amber bloeide en daarnaast was er ook nog Sabine, waarmee ze af en toe bleven afspreken in de loft van Sabine. Dat waren altijd heel geile feestjes en een enkele keer hadden ze geluk en gluurden ze via de telescoop naar het ..."
20-05
9.4
Meteen RaakDoor: Sabine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ze viel me onmiddellijk op toen ik haar voor het eerst zag. Ze keek me aan, ik beantwoorde haar blik, en ... mijn geile fantasie n sloegen op hol. Het was ook wel makkelijk. Toen ik voor mijn werk naar een voor mij onbekende stad ging had ik ..."
19-05
8.9
Horizontaal Klimmen - 2Door: Fellatti
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bazin, Beffen, Strapon,
" Laatste regels deel 1 Met snelle gebaren trekt ze haar hagel witte bloes uit. Ze draagt een doorzichtig half afgesneden push upje waar haar borsten uitpuilen. Ook die trekt ze uit. Kom zegt ze en het klinkt als een bevel . Ik ko..."
18-05
9.2
Pure Lust Na CarnavalDoor: Rock
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Carnaval, Lust, Masturbatie, Masturberen, Piercing, Scharen, Vingeren, Vriendinnen,
"Het was heerlijk. Na een paar jaar geen Carnaval te hebben gevierd, had Lieke nu weer wel een dag van ongestoord losgaan gepland. Een nog in Brabant wonende vriendin had haar meegevraagd, zodat ze met vier vriendinnen lekker een meidenavond in Breda ..."
17-05
9.0
De Trein - 2Door: Louise
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Betrapt, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Stiekem, Tiener, Trein, Vingeren,
"In het vorig deel las je over hoe ik betrapt werd op openbare zedenfeiten op de trein door de conductrice. Kort samengevat... ik speelde met mijn poesje en werd dus betrapt. Toen kreeg ik de keuze van de conductrice om ofwel een boete te betalen en..."
17-05
9.3
Ruby - 2Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Satisfyer, Tiener,
"Die nacht sliep Ruby erg onrustig. Ze werd geplaagd door dromen waarin ze met Amber aan het vrijen was en werd met een kletsnat kutje ruim een uur voor de wekker wakker. Ze wilde zich nog een keer omdraaien, maar telkens spookten de beelden van de vo..."
14-05
9.3
Horizontaal Klimmen - 1Door: Fellatti
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bazin, Beffen, Vingeren,
" Sorry zeg ik en mijn stem klinkt timide. Lorienne scant me met haar doordringende ogen. Begin veertig, perfect gebouwd, zwarte haren met wat grijs ertussen, een gave huid en donkerrood gestifte lippen. Ze draagt dure kleding. Als ze een bestuursver..."
13-05
9.3
Ruby - 1Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"Ruby was een mooi meisje om te zien. Ze was klein van stuk, had schitterende rode haren, die golfden tot over haar schouders en met haar grote groene ogen keek ze helder, nieuwsgierig en vrolijk naar de wereld om haar heen. Een wereld, die ze zag als..."
12-05
9.1
Een Nieuwe Bh?Door: Emma Schrijft
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Vingeren,
" Dit verhaal is volledig gefantaseerd. Ik ben dus Emma. Ik ben een 19 jarige studente. Ik ben vrij lang 1m77 en slank gebouwd. Ik heb blond haar, blauwe ogen en sproetjes. Ik heb eerder kleine borsten cup B, dus niet zoals in het verhaal ma..."
09-05
9.3
Viva Gran Canaria - 14Door: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Gran Canaria, Puber, Scharen, Schoonmaakster, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. In de vorige twee delen heb je kunnen lezen hoe mijn date met het kamermeisje Maria begon. ..."
05-05
9.5
Viva Gran Canaria - 13Door: Mieke Mmm
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Borsten, Gran Canaria, Likken, Masturbatie, Masturberen, Oraal, Puber, Schoonmaakster, Standje 69, Tiener, Tieten, Vakantie, Vingeren,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe mijn date met het kamermeisje Maria begon met een zinne..."
04-05
9.3
Meiden VakantieDoor: Auteurtje
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Neuken, Vakantie, Vingeren,
"Nog een klein kwartiertje en dan ben ik weer thuis. Het weekend stond voor de deur en ik zou zaterdag met onze camper een vriendin gaan opzoeken die op een camping in Limburg stond, bij Valkenburg. Jacco, mijn vriend, zou thuis blijven. Ik ..."
01-05
9.1
Weekend Met De ...Door: Juliette
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Hockey, Vingeren,
"Na 2 jaar corona was het eindelijk weer tijd voor een weekendje weg met de hockeymeiden. We besloten dit jaar om met 4 meiden te gaan de rest had er niet zoveel animo voor. Fleur stelde voor om een avond samen te komen om ons weekend te besp..."
01-05
8.8
Viva Gran Canaria - 12Door: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beffen, Eerste Keer, Gran Canaria, Likken, Logeren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oraal, Puber, Schoonmaakster, Standje 69, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Je kan dit deel echter ook los lezen. Toen ik vrijdagochtend in Marijns hotelkamer ont..."
29-04
8.7
Wie Is Ineke?? - 18Door: Justy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Zussen,
" Mari tte, degene die op verzoek van Janneke de dosis heeft aangepast met als gevolg de dood van zowel Janneke als Anton, blijkt het zusje van Carolien te zijn. De twee hebben de laatste jaren nauwelijks contact gehad. Ze weet dan ook niet hoe de r..."
29-04
8.6
Merel En Floor ... - 4Door: Flooronthefloor
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Plas, Plassen, Tiener, Voyeurisme,
" Zo, lieve schat Merel zit naakt op Thijs zijn schoot. Je deed het geweldig, zo vanzelf en natuurlijk... Ze giechelt. Mama en ik geven haar een kus. Ja, je hebt echt een onschuldig maar geil meisje laten zien zeg ik. Thijs omvat haar..."
16-04
8.8