63.285 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Stories71
Stories71
Hallo ik ben Stories71.

Hoogste Cijfer: Eva En Lex - 3
Meest Gelezen: Eva En Lex - 1
Aantal Verhalen: 6
Geplaatste Reacties: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Stories71
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Eva En Lex - 6Door: Stories71
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Sauna, Vriendinnen,
"Ik word voor mijn gevoel midden in de nacht wakker van gestommel in de hotelkamer. Ik kijk op en zie Ellen naakt door de kamer heen lopen. Haar koffer ligt open en op de bank liggen allemaal kleren. Wat ben je aan het doen vraag ik slaper..."
11-05-24
9.0
Eva En Lex - 5Door: Stories71
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Sauna,
"Als ik weer opgefrist uit de douche kom zet ik een kopje thee voor mezelf, hoewel ik het idee heb dat ik er al een dag heb opzitten is het pas kwart over 9, nog tijd genoeg om naar de sauna te gaan. Want hoe jammer ik het ook vind dat Lex weg is, is ..."
15-04-24
9.3
Eva En Lex - 4Door: Stories71
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek,
"Zo, dit mis ik wel in de stad denk als ik over het ruiterpad ren, het prachtige bos die nu om deze tijd nog versierd word door mist en dauw. Niet te vergeten de heerlijke geur die er hangt Ik ben, op een man met een hond na, deze morgen nog niemand ..."
27-02-24
9.1
Eva En Lex - 3Door: Stories71
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Romantiek, Vingeren,
"De volgende ochtend word ik gewekt met een regen van kusjes, op mijn rug, op mijn schouder, in mijn nek, op mijn wang. ik word giechelend wakker en ben gelijk vrolijk. Goedemorgen lekker meisje, heb je goed geslapen vraag hij lief en kust..."
18-11-23
9.6
Eva En Lex - 2Door: Stories71
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
"Na een gezellige avond bij Ellen stap ik, rond 23 00uur, bij haar achterop de fiets, ze brengt me naar de boerderij waar gisteren het feest van Eric was. Het is niet ver bij haar vandaan en vind het gezellig om mij even te brengen. Gelukkig staat de ..."
11-09-23
9.5
Eva En Lex - 1Door: Stories71
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
"Mijn moeder weet dat ik op dit moment niet veel geld heb en een vakantie er voor mij dit jaar niet inzit bied ze aan of ik op hun huis wil passen als zij op de camping zitten. Ik neem het aanbod voor deze budgetvakantie graag van haar aan. B..."
20-08-23
9.6