61.643 Gratis Sexverhalen
Sexverhalen over stoere homo mannen die keihard anaal willen maar ook jonge jongens die voor de eerste keer de gay scene betreden en leren pijpen en kont neuken! In deze categorie staan momenteel 7311 erotische verhalen.
Geile IngeDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lingerie,
"Grappig, een slanke, zeg maar tengere, jongeman hing slipjes, strings en boxers op. Maar ook een paar jockstraps. Blozend keek hij ernaar, en liep naar binnen in een keurig lichte zwembroek. Niet zo groot, daar, al was zijn lijf wel erg lang. Even ke..."
24-02
7.5
Mike En Danny - 3Door: TommyS
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broers, Kwartet, Neuken, Pijpen, Poppers,
"Het was dinsdag toen Mike een Whatsapp van zijn broer Mark ontving. Heb je zin om donderdag hier in Eindhoven mee te gaan stappen. Het was niet de eerste keer dat Mark het vroeg, maar wel de eerste keer dat hij daar ja op had geantwoord, misschie..."
23-02
9.4
Stan Op Zoek - 17Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Daar ben ik weer met een nieuw deel. Jazeker, seks included. Veel leesplezier en laat je weer zo n geweldige reactie achter Opgewekt, vrolijk en goede zin. Het is alweer twee weken geleden sinds Joeri plots voor mijn deur stond. Nu i..."
22-02
9.8
Het PakDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Directeur, Slet, Sletje, Trio,
"Op de receptie kwam ik om een storing te verhelpen en gelijk viel deze man mij al op. Lang en rijzig, grijs ook. Keurig hielp hij mij door de gangen van het grote schoolgebouw naar de feestlocatie. De koeling maakte herrie en dus ging ik snel aan het..."
22-02
8.4
Lekkere Date In...Door: Bi-man Op Avontuur
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Pijpen, Sauna,
"Ik kom op datingsites soms mannen tegen waarin ik best ge nteresseerd ben en vice versa. Als dan blijkt dat we beiden niet kunnen of willen ontvangen is een sexsauna of sexbios een welkome locatie om af te spreken. Zo was ik laatst in contac..."
22-02
8.4
Andy In RioDoor: Tom15892
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Exhibitionisme, Spuiten, Trio,
"Natuurlijk was hij teleurgesteld geweest. Ik had onze reis naar Rio af moeten zeggen. Maar nu zag hij er toch best gelukkig uit. En aan het strand van Rio minstens zo belangrijk, hij zag er goed uit. Niet dat ik daaraan had getwijfeld, maar Andy was ..."
22-02
9.3
Lekker De Slethoer... - 7Door: SatanScum19975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Dirty Talk, Exhibitionisme, Pijpen, Plas, Plassen, Trio,
"Twee stomende Sexsc nes kort na mekaar van de eerste proef ik nog de laatste Zaadresten in m n jonge Zuigbek. Van de tweede lekt m n Jongenskut nog na dat voel ik aan de vochtigheid van de naad van m n krappe jeansshort die diep m n Neukgeul binnen..."
22-02
9.4
De Collega's - 8Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Collega, Jong En Oud,
"Leo die zijn pik in volle sterkte had getrokken had niet door dat John en Fons hem straks alle hoeken van de kamer gingen laten zien. Stop maar met rukken, dikke geile slet zei John gemeen en hij maande me aan om het over te pakken. Mijn beide hand..."
21-02
8.8
Nieuwe Baan - 4Door: Natu-59
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Jong En Oud, Naaktstrand, Ouderen, Trio,
"Wat kan een week lang duren als je ergens naar uit kijkt. Ik had het verzoek gekregen om een dag extra in de week te komen blijkbaar had Jack een goed woordje voor me gedaan bij de leiding van het tehuis. Ik vond het prima ik had to..."
21-02
9.2
Jong GeleerdDoor: Anton
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Neuken, Pijpen,
"Ik kwam vaak bij Gerard hij was een goede vriend van me ouders en woonde 3 straten verderop. Gerard was 48 jaar en een slanke goed uitziende gay single. Ik deed vaker klusjes bij zoals gras maaien en ik logeerde wel eens bij hem omdat me ouders veel..."
20-02
8.9
Geen FakerDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wauw, ondanks dat ik niet vaak meer date, maar het meer zoek bij de kennissen die ik al heb was deze anders dan de anderen. Eind twintig en duidelijk sportief, wat een lichaam Een meter zestig, mijn favoriete lengte Hij werd, zo schreef h..."
20-02
8.7
Gratis VakantieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriend, Spuiten, Vakantie,
"De Amerikanen kennen een gezegde dat luidt There is no Such Thing, as a Free Lunch Wij zouden zeggen, voor niets gaat de zon op. Dat heb ik letterlijk aan den lijve ondervonden. Niet dat ik daar spijt van heb, in tegendeel. Ik weet het, het kli..."
20-02
9.4
Cor En IkDoor: Johnny5
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche,
"Zondagavond, de verplichte bezoekdag van de kinderen , schreeuwende kleinkinderen, huilende achterkleinkinderen weer achter de rug, voorbij tot de volgende week ,de oudjes zijn blij , vermoeid , Gelukkig, die zijn weer weg hoor ik verschillenden..."
20-02
7.8
Het Begon In...Door: Oldie
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Klaarkomen, Onervaren, Trein,
"Als 16 jarige jongen ging ik met de trein elke dag naar school. Meestal met een stel schoolvrienden. Altijd gezellig. Op een dag hadden we een schoolfeestje met een soort cabaretvoorstelling. Ik kon gelukkig daarheen, maar ik moest wel de la..."
20-02
8.3
Nieuwe Baan - 3Door: Natu-59
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Jong En Oud, Ouderen, Trio,
"...we keken allebei Bram aan wie dat zou kunnen zijn. Dat moet mijn dochter zijn voor een bakkie koffie en de boodschappen. En wat nu Jack kwam in actie en gaf zijn badjas aan Bram. Kom op zei hij tegen mij wij gaan de badkamer in..."
19-02
9.1
Lekker De Slethoer... - 6Door: SatanScum19975
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cruisen, Dirty Talk, Exhibitionisme, Neuken,
"Zo slenteren we lui tot onder de voetgangersbrug. Ik ben nog altijd onder de indruk van mijn nieuwe maat z n verhalen, maar vooral van de manier waarop we ons zonet wederzijds Begeilden bij die publieke Pijpbeurt. En ook van onze meeting met dat Schu..."
19-02
9.1
Nieuwe Buurman - 2Door: JohhnyDuck
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Turks,
"Shit De buurman Wat moet die nu hier We hebben nog niet eens een woord gewisseld met elkaar. Hoe weet hij dat ik hier woon Ik voel mijn hart in mijn keel bonken als ik de deur opendoe. Hallo zeg ik. Hallo, ik zal mezelf ev..."
19-02
9.2
Lekker De Slethoer... - 5Door: SatanScum19975
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Dirty Talk, Exhibitionisme, Neuken,
"Na die gew ldige Pijpsc ne, annex Spuitbeurt, en nadat we wat Geile details over onszelf vertelden, zijn we nu weer op adem gekomen, en ik vraag me af wat de namiddag nog zal brengen. Ik heb geen uurwerk om, maar schat dat het zo n uurtje of drie zal..."
18-02
8.9
VakantiemassageDoor: Henk-67
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Massage, Pijpen, Trio, Vakantie,
"Tijdens mijn vakanties ben ik altijd wel op zoek naar een leuk avontuurtje. Ook deze keer kwam ik wat leuks tegen. In een buitenwijk in M nchen zag ik een tekst op het raam staan, Totale massage 30. Mijn interesse was gewekt en ik ging naar binnen..."
18-02
9.1
Het Weerzien Van...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Glijmiddel, Naakt,
"Mijn eerste ingezonden verhaal Eerste en laatste keer is bij deze niet waar. Hij is terug, maar hij herkent mij niet meer door de dronkemansziekte KORSAKOV . We trekken als vanouds weer met elkaar op hij herinnerd zich ..."
18-02
6.7
Eerste Keer Seks...Door: Peter1978
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Hallo mannen, ik ben Sjaak en net 52 geworden. Mijn vrouw heeft me verlaten voor een goede vriend van ons gezin. Dit levert voor onze jongens helaas was verwarring op. Eerst kwamen we daar op bezoek, nu kom ik er niet meer en gaan zij daar om de week..."
17-02
9.1
Mike En Danny - 2Door: TommyS
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Neuken, Tiener, Twink,
"Mike had heerlijk geslapen die nacht en de zondagochtend was hij voor zijn doen extreem opgewekt. Zijn odol stond recht in zijn strakke boxer, klaar voor actie. Hij dacht terug aan wat er vannacht was gebeurd, was toch wel in de war, niet eens zo omd..."
17-02
9.5
Mijn Buurjongen Mitchell...Door: Peter1978
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Hallo allemaal, mijn naam ik Jacco en woon in een leuke plaats. Ben 28 jaar en ben lekker sportief. Mijn buurjongen Mitchell is 21 jaar en ook lekker sportief. Hij is met name dol op de wintersporten, zoals Snowboarden, ijshockey en zelfs een tijdje ..."
16-02
9.3
Lekker De Slethoer... - 4Door: SatanScum19975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Exhibitionisme, Publiek,
"Hoe we samen die rijzige Geile Kerel met z n 20 cm Neukpaal tussen z n poten, en ikzelf als jonge Uitdaag Slet ons hoogtepunt bereikten, en uitgeteld nog wat op die bank op adem komen, lees je in vorige aflevering. Ik weet dan nog niet dat..."
16-02
8.6
Lekker De Slethoer... - 3Door: SatanScum19975
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Exhibitionisme, Neuken, Pijpen, Publiek,
"Hoi Geilzakken In deel 1 lazen jullie hoe ik me op maak om als ietwat VULGAIRE TEEF te gaan cruisen en op kerels te gaan jagen. En hoe de cruising plek er uit ziet. In deel 2 m n ontmoeting met die andere Geilzak, die k smacht ..."
16-02
8.6
Tandeloos MonsterDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Prostaat, Waargebeurd,
"Ik komt die maandag, na mijn introductieweek van VO 1, om 9u18 veel te laat op gymles en wordt door sportleraar voor straf naar de decaan gestuurd. Terwijl ik in de gang, langs zijn deur wacht komt de conci rge langs. Hij ziet me daar in mijn school ..."
15-02
8.7
Lekker De Slethoer... - 2Door: SatanScum19975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Dirty Talk, Exhibitionisme, Pijpen,
"In deel 1 waren we op t punt van de Geile meeting met die Bronstige Jongensjager gekomen. Toch eerst even wat meer over de eigenaardigheden van deze cruising plek zoals jullie al weten ligt die tussen 2 drukke verkeersaders , een treinspoo..."
15-02
7.8
Lekker De Slethoer... - 1Door: SatanScum19975
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Exhibitionisme,
"Een smoorhete namiddag in augustus. Alleen de ged chte aan Sex doet je al zweten, maar ik loop weer eens Sloeriegeil en na enkele dagen binge pornogeilen ben ik nu toch aan een stevige pot live Sex toe. M n laatste Sexsessie is alweer een week gelede..."
14-02
7.8
Stan Op Zoek - 16Door: Kevin K
Reacties: 5
Lengte: Lang
" u Wat een geweldige reacties op het vorige deel Dat geeft mij moed weer verder te gaan, helaas dit deel geen seks maar na dit deel . Veel leesplezier u Deel XVI Plots wordt er aan de poort gerammeld. Stan , doe even open ..."
14-02
9.7
Nieuwe Baan - 2Door: Natu-59
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Jong En Oud, Ouderen, Trio,
"...thuis gekomen de hele dag nog eens doorgenomen met mezelf en met de gedachte aan Jack onder de douche werd ik flink opgewonden en besloot voor het eten nog even onder de douche te gaan staan om me heerlijk op te frissen en me zelf te ontladen van..."
13-02
8.9
KamergenootDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Likken, Ontdekken, Pijpen, Stiekem,
"Als je, zoals ik, een studie volgt bij een Hogeschool waarvan er maar n in het land is, en die ook nog gevestigd is in onze Hoofdstad Amsterdam, weet je dat, los van een steeds oplopende studieschuld dit is van voor de nieuwe Basisbeurs , het vind..."
12-02
9.2
Nieuwe Baan - 1Door: Natu-59
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Jong En Oud, Ouderen, Trio,
"Het is alweer ongeveer 35 jaar geleden dat ik werd ontslagen, overtallig verklaard werd als reden opgegeven , maar mijn gevoel zei dat dat de baas niet erg gecharmeerd was van mijn seksuele voorkeuren. Nou zit ik nooit erg om woorden verlege..."
12-02
9.0
Interview Met... - 3Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Bare, Collega, Condoom, Dominantie, Hotel, Pijpen,
"Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Robin, een drie ndertigjarige man. Ongeveer n meter achtenzeventig groot en vijfenzeventig kilogram zwaar. Ik heb halflang donkerbruin haar en draag een bril. Sinds kort schrijf ik voor een lokale w..."
11-02
8.8
Fucktoy - 5Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Orgie, Pijpen, Ruig, Sauna, Slikken,
"Tegen de tijd dat we aangekleed waren, waren de mannen weer hard. Ze boden ons beide 50 euro aan om hun snel even te pijpen voor we gingen. Ik en Mees duwde het weg en begon de mannen heftig te pijpen. Likkend, trekkend en zuigen brachten we de manne..."
11-02
9.0
Hetero NeukerDoor: NoMercy001
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Eerste Keer, Spuiten,
"Henk heeft eindelijk weer is een date die op komt dagen. Iets wat de laatste tijd steeds vaker voorkomt dat na een afspraak niemand komt opdagen of tijdens het chatten als het te serieus wordt om tot een afspraak te komen afhaken. Maar dit keer niet ..."
11-02
9.0
Kleine HapjesDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik had hem geholpen met verhuizen en zat nu in zijn woonkamer, tussen de dozen kreeg ik koffie, goede ook nog Lekker, zei hij met een licht accent, hij was Aziatisch. Brr, hoe kon ik hem nu duidelijk maken dat ik h m erg lekker vond Slank en glad, ..."
11-02
8.8
De Collega's - 7Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Jong En Oud, Kwartet,
"De nacht was inderdaad nog lang maar Fons stelde voor om deze bij hem thuis verder te zetten. Dit voorstel werd unaniem aangenomen en zonder ook maar n druppel van het gekregen witte papje, af te vegen, vertrokken we. Je kon onze seks ruiken in de ..."
10-02
9.2
Het Superorgasme Van... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Fetisj, Hotel, Spanje, Toyboy,
"Akira was een mooie Japanse jongen van twintig die in Amsterdam studeerde. Hij woonde in een kleine studentenflat waar hij het erg naar zijn zin had. Alhoewel hij snel Nederlands geleerd had was hij vaak alleen op zijn kamer, waar hij soms enorme aan..."
10-02
8.8
Fucktoy - 4Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Orgie, Pijpen, Rimmen, Slet, Sletje, Slikken,
"Ik en Mees hadden in de tussentijd 3 video s geupload. Al waren wij als enige homo op onze school, waren de video s toch gevonden en verspreid. Na een genante gesprek met een leraar, werd het verhaal genegeerd. De andere studenten deden geen moeite o..."
10-02
9.2
Center Parcs - 19Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Blinddoek, Center Parcs, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Orgasme, Pijpen,
"Iedereen zweeg. Per slot van rekening waren we allen poedelnaakt, en voor zover ik kon zien waren enkele jongens alw r opgewonden geraakt van mijn ontbijt want zeker Gert Jan en Nico stonden met een stijve paal, en ook Henks leuter was du..."
10-02
9.4
SchrikkenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"hoi, schreef hij mij, zoals gewoonlijk die ochtend. Geen ochtendmens was het, ik wel. Nee, ik cam nu niet, geen gezicht, schreef hij en we chatten wat. Ik ga douchen, en werken, schreef hij. Twee leuke stoute fotootjes sturend naar mij. Verse, vroeg ..."
09-02
8.0
Fucktoy - 3Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Slikken, Trio,
"Om me af te leiden verhoogde Arjan zijn tempo. Zijn lul bewoog als een boormachine mijn lijf in en mijn kreun, werd en beetje luider. Maar door zijn hoge neuk tempo hield ik het niet. Met een geplette lul spoot ik alles naar buiten op tafel. Toen Arj..."
09-02
9.3
Road To Sletje - 2Door: SletjeThijs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Toen ik s avonds na die eerste keer met Bas thuis in bed lag kon ik nergens anders meer aan denken. Met at er die middag gebeurd was nog op mijn netvliezen heb ik me die avond nog meerdere keren afgetrokken.De volgende dag ging ik naar school weer me..."
08-02
9.4
Fucktoy - 2Door: FuckToy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slikken,
"Mijn moeder werkte als personal trainer en Arjan als klantenservice. Dus Arjan was de hele dag thuis wanneer ik op school zat en mijn moeder bij een sportschool. Dus in het begin was ik voorzichtig met vertrouwen en verstopte mijn waardevolle spullen..."
08-02
9.2
Wel BizarDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Rollenspel,
"werkend in die gezellige jongerenkroeg, hoorde ik er twee kletsen. Bizar toch, 22 en dan ook 22cm Sprak de een wat luid tegen de ander, geil Kijk maar uit, giechelde de ander, want als je dertig bent Een stilte viel. Omvallend van het lachen raakt..."
07-02
8.8
Fucktoy - 1Door: FuckToy
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Mijn naam is Floris en ben een 21 Jarige femboy met een extreme seks verslaving. Op 15 jarige leeftijd waren leeftijdsgenoten altijd onder de indruk van mooie vrouwen. Maar bij mij waren het meer de mannen die mijn aandacht trok. Ik dacht dat het alt..."
07-02
9.0
Stan Op Zoek - 15Door: Kevin K
Reacties: 6
Lengte: Lang
" Het is al even geleden dan deel 14 verscheen maar nu dan eindelijk deel 15. Ik hoop dat jullie het me niet te kwalijk nemen en ik zal proberen weer wat regelmatiger delen te posten tot het verhaal af is Veel leesplezier Verwoed ste..."
07-02
9.4
Oud En JongDoor: Marc
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Pijpen, Travestie,
"Ja, hij is 21 jaar ouder dan mij en daarenboven ook nog mijn baas. Keur dat aub niet af. Toen ik pas in de hoofdstad werkte en te kennen gaf dat ik een kamer zocht, mocht ik bij hem intrekken. Een alleenstaande heer van hogere stand..."
06-02
9.2
Uit De HoogteDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt,
"Het zal je, hoop ik, bekend voorkomen, als ik zeg hoe ik mijn gevoelens als Homo toch in goede banen heb weten te leiden. Hoewel niet echt een shock, was het toch niet eenvoudig te moeten erkennen, dat ik meer om jongens dan om meisjes gaf. Je pubert..."
06-02
9.0
De Collega's - 6Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Jong En Oud,
"Gelukkig was ik wat te vroeg en kon ik een paniekerige Fons helpen. Ik las nog eens de brief wat ze allemaal nodig hadden bij de controle en vroeg dan aan Fons waar ik alle facturen, order berichten, enz kon vinden. Hopelijk is alles wat op datum zod..."
06-02
9.3
Ga Je MeeDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Je moest het zien, vond ik, de bebrilde buurjongen met dat tengere lijf, 18 dat wel. Niet echt een schoonheid, maar wel erg leuk en rijp genoeg. Mijn vrienden gaan op vakantie in een tent, lachte hij tijdens een uitje met mij. Niet uitgenodigd, vroe..."
06-02
8.0
Road To Sletje - 1Door: SletjeThijs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Dit zal het eerste verhaal van een reeks zijn. In deze reeks wil ik jullie meenemen op mijn reis, de reis van mijn ontmaagding tot waar ik nu ben gewoon een slet. Mijn naam is Matthijs en in het begin van het verhaal ben ik 16 jaar. Van mezelf een be..."
06-02
9.4
Center Parcs - 18Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bondage, Center Parcs, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Vastgebonden,
"Iemand nam me bij de arm en leidde me ergens naar toe. Ik herkende de stem van Jeroen die zei Dit is de tafel, Tom, je staat er met je rug naar toe, ga er op zitten. Ik voelde inderdaad de tafel waarop Gert Jan had gelegen, plaatste mijn handen op..."
06-02
9.3
Nick - 4Door: Thomasghent
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik wachtte in de speelkamer tot Nick zou komen. Hij bleef zeer lang weg. Een voordeel was dat ik kon recupereren. Mijn lijf voelde gebroken aan. Na een paar uur kwam Nick de kamer binnen en ik zette mijn onmiddellijk in positie. Ik knielde en keek na..."
06-02
7.8
JongensdroomDoor: Budilio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Douche, Eerste Keer, Sportschool,
"Sinds Jesse een baantje heeft gevonden in de lokale supermarkt heeft hij minder tijd om naar de sportschool te gaan. En hij vind het juist zo belangrijk om er goed uit te zien. Jesse geilt namelijk op lekker gespierde lichamen. Eigenlijk al vanaf het..."
06-02
9.5
Het WeekdierDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"vloekend bonkte de buurman op de badkamerdeur, of hij eruit kwam, er waren meer mensen die wilden douchen. Naakt en nat, stapte hij uit de badkamer, een flinke erectie tussen die mooie, lange, benen Zijn oom bleef vloeken, dat hij nog eens ..."
05-02
8.4
Een Adres Om...Door: Koen1997
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Bezorger, Pijpen,
"Het is zondag, 9 uur s avonds, ik pak mijn telefoon van de oplader en loop naar mijn fiets. Als maaltijdbezorger zijn dat wel de twee belangrijkste onderdelen om mijn werk te doen, zodat ik in de late uurtjes de mensen kan voorzien van een lekker ha..."
05-02
9.2
OpruimenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De wat oudere student was sportief en men vond hem cute. Dus over belangstelling had hij geen klagen. In die tijd ontving ik pakjes voor de, meestal, heren. En ruimde dan gelijk een beetje op. Ik had sleutels van de studio s. Er komen vier p..."
05-02
8.2
De Collega's - 5Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Jong En Oud, Trucker,
"E nmaal terug in de loods drong Danny eropaan om mee te gaan naar huis met hem maar gelukkig kwam ook Jos net aangereden en kon ik zijn vraag ontwijken. Ik was behoorlijk goed geneukt geweest door hem zei ik maar had eigenlijk toegestemd om mee te ga..."
03-02
9.3
De Eerste Echte... - 2Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Studenten,
"Het was een paar weken geleden sinds onze eerste ontmoeting in die hotelkamer, een nacht doordrenkt van verlangen en ontdekking. Terwijl ik hier nu sta, terugkijkend op die ene avond die mijn wereld op zijn kop zette, voel ik nog steeds de echo van o..."
03-02
9.7
Groot En GeilDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Lang
"ik kende hem al heel lang, maar nu was hij gescheiden en zouden we samen eropuit gaan. Breed geschouderd en flink behangen, al zag ik dat pas later. Ik had de sleutel en dus stapte ik zijn gezellige huisje binnen, hij douchte nog. Dat kan, dacht ik e..."
03-02
7.8
Maandag MorgenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Eerst al liep hij wat verdwaasd tegen mij aan, de slanke, nette man. Toen stond hij te klooien bij de wagentjes. Lukt niet, ik krijg hem er niet in, zuchtte hij boos. Hij is al los, lachte ik wijzend op het kettinkje, goedemorgen. Wat een oen ben ik ..."
02-02
8.9
Ruben In Texas - 18Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Twink,
"Ruben wordt wakker van een straal zonlicht die langs de gordijnen van het motel glipt. Hij wrijft even in zijn ogen. Dan merkt hij ineens een warm en fijn gevoel bij zijn pik. Hij kijkt naar beneden en zit een bult onder de dekens die zachtjes op en ..."
02-02
9.1
De BoodschapDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche,
"Door omstandigheden en het feit geen zin te hebben in lange dates en gedoe, date ik nog zelden. Maar deze man maakte wat in mij los. Gewoon eens voelen, schreef hij, we zien erna wel. Dat sprak mij wel aan, geil ook. Hij vond mijn model wel geil, ste..."
01-02
8.7
De Collega's - 4 Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Jong En Oud, Trucker,
"De nacht bij Fons, mijn baas, was zoals hij beloofd had,opwindend pittig. Waar hij de energie en uithouding haalde hoefde ik zelfs niet te weten, het genot dat hij me verschafte was onbeschrijflijk zalig. Ik vleide me tegen hem aan na bij zijn laatst..."
01-02
9.3
De Buurjongen - 2Door: Peter1978
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen,
"Hallo gasten. Ik ben Wouter en ben 16 jaar. Geboren in een klein boerendorpje als eerste boerenzoon. Ik woon nog steeds op een boerderij. Het is een echt boerendorp, waar homeseksualiteit natuurlijk niet bestaat. Een echte boerenjongen gaat achter de..."
01-02
9.4
DollenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Uit zijn omgeving hoorde ik dat hij wel zin had om te dollen, seksueel dan. 23 slank en lang, grote voeten en altijd meiden om zich heen. Maar dat was niet genoeg. Hij trok zich meermalen af, en ook dat ging soepel Of hij een grote pik had,..."
31-01
8.7
De KeizerDoor: A.Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Gangbang, Groepsex, Orgie, Pijpen, Sperma,
"De oproep werd door mijn collega op hoongelach ontvangen. Een inbraak bij die gek. Zorg maar dat je dicht bij mij blijft, grapte hij. De keizer houdt wel van jonge mannen. Misschien is jouw uniform wel zijn ding. Hij schaterlachte. Ik was p..."
31-01
9.6
De Zus Van....Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Nylon, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
"Bert vroeg mij om een story waarin een knaap de stoute uitdaging aangaat om in crossdressing te verschijnen, waarbij netnylons een prominente rol spelen Nu heb ik als uw schrijver , daar niet veel ervaring in, behalve n keer op een schoolfeestje...."
31-01
9.3
Mijn Eerste GangbangDoor: Leo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bukkake, Gangbang,
"Mijn hart slaat woest in mijn keel. Ik kijk naar de deur en en even twijfel ik. Ik kijk naar links en rechts Henri en zijn vrouw Charlotte staan aan weerszijde van mij en knikken bemoedigend. In tegenstelling tot mij is het miljonairskoppel piekfijn ..."
30-01
9.3
De Buurjongen - 1Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Hallo gasten. Ik ben Wouter en ben 16 jaar. Geboren in een klein boerendorpje als eerste boerenzoon. Ik woon nog steeds op een boerderij. Het is een echt boerendorp, waar homeseksualiteit natuurlijk niet bestaat. Een echte boerenjongen gaat achter de..."
30-01
9.4
Pijp ExpertDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"met mijn massagetafel had ik niet alleen succes met het van hun spierpijn afhelpen van mensen, maar meer. Sommigen hadden een erectie, en die werd ook nog keurig verzorgd. Van wat rukken, met olie, tot een complete pijpbeurt. Eerst nog verbaasd, had ..."
30-01
8.0
Naar BuslooDoor: Sexwriter
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Sperma,
"Evert en ik gingen naar Busloo. We kende elkaar al lang en hadden al veel geile dingen samen gedaan. We waren gewoon vrienden en hadden geen relatie. Evert was een amateur fotograaf en maakte ook video opnames. Ik had dan ook al een aantal k..."
30-01
8.2
Onbekend VerwendDoor: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen,
" Ik weet dat dit niet mag, maar wil wel eerlijk zijn Dit verhaal heb ik niet zelf geschreven, maar ooit eens van internet gekopieerd en in een Word document gezet, omdat ik het een bijzonder en geil verhaal vond . Ik hoop jullie ook I..."
29-01
8.7
Mike En Mark...Door: TommyS
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Broers, Dwang, Neuken, Pijpen,
" Vervolg Mike en Danny maar heeft de redactie gemist Voor ik eindelijk in slaap viel had ik nog 3 4x gerukt, telkens geroken aan de trui waar het zaad van Danny aan zat. Het was inmiddels opgedroogd en hard geworden, maar de geur bleef...."
27-01
9.6
De Collega's - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Jong En Oud, Trucker,
"Bernard en ik reden de loods binnen waar hij me nog eens bedankte met een lekkere tongzoen. En of nu iemand het gezien had of niet het kon me niet meer schelen. Hier hoefden we g n verstoppertje te spelen want iedereen had hier dezelfde ingesteldhei..."
26-01
9.6
Jongens Onder Elkaar... - 3Door: Bicu46
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na twee logeerpartijen was de relatie van Tim 16 en mij 14 op slag veranderd. Want waar we voorheen vrij en zorgeloos met elkaar om gingen, daar waren we nu intiem geweest. En welke gevoelens zouden daarbij komen Zouden we nog verder gaan of sch..."
25-01
9.2
De Boer En Rodeo!Door: Mark Camaiore
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het was een prachtig mooie zomeravond en ik besloot om nog een heerlijke wandeling te maken door het mooie platteland. Ik ben altijd gek geweest op het ver kunnen uitkijken over de landerijen en nergens hoogbouw, windmolens of andere vervuiling te zi..."
24-01
8.7
Mijn Eerste KeerDoor: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Hallo gasten, mijn naam is Justin en een paar maanden geleden 16 jaar geworden. Ik kon eindelijk legaal seks hebben. Als het maar niet met een leraar of voetbaltrainer zou zijn. Op school en bij de voetbal kon ik geen jongen vinden die net als ik G..."
24-01
9.3
Mike En DannyDoor: TommyS
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Studenten, Twink,
"Mijn naam is Mike, ik zit VWO6, blond haar, blauwe ogen en een beetje tenger gebouwd. Ik ben bi denk ik, zeker na wat me afgelopen week is overkomen. Net als elke scholier ben ik 100 van de dag geil, ben ik het niet dan ben ik vergeten er a..."
24-01
9.6
VoetbalvaderDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Ontdekken, Pijpen, Rimmen, Vader, Voetbal, Zoon,
"Mijn vriendje Hugo en zijn vader zijn helemaal voetbalgek. Ik ook overigens, maar bij mij thuis is er echter nauwelijks interesse voor. Ik ben dan ook erg happy met mijn voetbalmaatje Hugo. Ik kijk vaak belangrijke wedstrijden op T.V. bij hem, en zi..."
23-01
9.3
De Hele Dag BlootDoor: Johnny#5
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Naakt, Plas, Plassen,
"Sinds mijn 16de jaar zonder weten van mijn, zeeer gelovige, ouders loop ik al in mijn nakie als iedereen het niet kan zien. Thuis hadden we een paar herdershonden waar ik altijd mee ging wandelen bij ons in de bossen en op de hei waar nog turf ..."
23-01
7.2
Ruben In Texas - 17Door: RubenDeWolf
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hotel, Twink,
"Ruben en Mees praten een beetje terwijl ze wachten op hun eten. Mees verteld dat hij een heel dubbel gevoel heeft. Aan de ene kant wil hij heel graag weer naar huis toe maar aan de andere kant is het leven in de USA ook een fantastische ervaring. Rub..."
23-01
9.4
Jongens Onder Elkaar... - 2Door: Bicu46
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"In de vorige post omschreef ik hoe mijn logeerparty bij Tim enigszins uit de hand liep. Ik had genoten van t moment, maar was wel verward over zijn reactie. Wilde hij het allemaal vergeten of was t stiekem toch niet gebeurd Amper twee weke..."
22-01
9.3
Mijn Eerste Vriendje... - 4Door: Peter1978
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Zomer,
"In het weekend waren we weer aan het naaktstrand te vinden. We lagen daar heerlijk te bakken in de zon. Morgen laatste dagje samen zei ik. Ja, helaas wel antwoordde Lucas. Dan moeten we weer een tijdje wachten om zo n periode samen te zijn antwo..."
22-01
9.1
OpwarmenDoor: Mees
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een lange week met winterse buien, is het vandaag eindelijk droog. Het zonnetje probeert de aarde en mensen te verwarmen, maar ze heeft nog hevige weerstand van de snijdende en krachtige wind. Het is zeven graden onder nul, maar ik las de kop van ..."
22-01
8.9
Mijn Eerste Vriendje... - 3Door: Peter1978
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"In de meivakantie was het de beurt aan Lucas om bij mij te logeren. Nu gingen mijn ouders op reis en bleven ruim twee weken weg. De eerste avond doken we samen het bed in en lagen met elkaar te vrijen. Iets later in de week lagen we weer samen in bed..."
21-01
9.3
Ontmaagd Op Familievakantie... - 4Door: GTES
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Gangbang, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Die avond had ik rond elf uur afgesproken met Kai bij ons huisje. Ik had in vertrouwen aan mijn neven verteld wat er was gebeurd en gevraagd of het huisje vanavond van mij kon zijn. Zij zouden naar de bar gaan vanavond zodat Kai en ik samen konden zi..."
21-01
9.4
De Collega's - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Jong En Oud, Trucker,
"De volgende ochtend, naakt onder mijn lakens, dacht ik nog eens aan het geile genot dat Hans me gisteren bezorgd had en keek al uit wat de dag me zou brengen. Ik wist niet wat denken maar ik was zeker van seks bij Fons na de middag, daar was ik overt..."
21-01
9.3
Mijn Nieuwe Daddy - 14Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Daddy,
"Ondanks dat ik geen verhalen meer in deze reeks zou plaatsen heb ik vele verzoekjes gehad om meer van onze geile avonturen te delen. Ik ben zeer vereerd met jullie cijfers en verzoekjes die ik heb mogen ontvangen en heb hierom besloten toch nog een l..."
20-01
9.6
Mijn Eerste Vriendje... - 2Door: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Vakantie,
" Hey Stef, mijn ouders zijn in de voorjaarsvakantie een weekje op stap zei Lucas. Als je wilt, mag je dan bij mij komen logeren vulde hij aan. Lijkt me leuk antwoordde ik. Mijn ouders vonden het ook prima en zo konden we een weekje samenwonen. ..."
20-01
9.2
Jongens Onder Elkaar... - 1Door: Bicu46
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Mijn eerste ervaring met mannenliefde stamt alweer uit mijn puberteit. Da s inmiddels zo n 30 jaar geleden. Een kortstondige, maar heerlijke periode waar ik nog veel aan terug denk. Ik kwam er toen achter dat ik biseksuele gevoelens had heb, maar h..."
19-01
8.7
Mijn Eerste Vriendje... - 1Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren,
"Hallo allemaal, ik ben Stef ondertussen 21 jaar. Mijn verhaal gaat over de periode dat ik mijn huidige vriend leerde kennen. Ik was toen 16 en Lucas was 17. Het was mijn verjaardag. Ik werd 16 jaar. Na het wakker maken met een cadeautje en e..."
19-01
9.1
ThuiszorgDoor: Peter1978
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Mijn naam is Tom en ik werk bij een thuiszorg organisatie. Ik mag mensen thuis de verzorging geven die ze zelf niet kunnen doen. Vaak zijn dat oudere mensen, maar in sommige gevallen komen er ook jongeren mensen voor bij. Het verhaal gaat over Tobias..."
18-01
9.4
Morning After - 13Door: Jonathan12828
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"Beste lezers, er is ondertussen heel wat gebeurd. Noah en ik zijn nog steeds samen en ondertussen verhuisd naar Barcelona voor een tijdje. Door alle chaos heb ik niet echt tijd gehad om te schrijven. Hierbij een nieuw verhaal en ik hoop dat ik wat me..."
18-01
9.3
De Collega's - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Jong En Oud, Trucker,
"Na het uitgebreid doktersonderzoek, haastte ik me naar mijn nieuwe werkgever. De loods lag er verlaten bij en toen ik het bureel van Fons, mijn baas binnenging, hoorde ik hem nog net zeggen bedankt dokter . Fons wenkte me om naderbij te kom..."
17-01
8.9
De Interim-managerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Manager, Rimmen,
"Bij mijn vorige verhaal, Kantoorpik, waarbij bleek, ook uit de commenteren, dat Gaysex op kantoor niet ongewoon is, werd er om een vervolg van dat verhaal gevraagd. Het is misschien bekend, dat ik daar een beetje huiverig voor ben. Maar om nu Busfant..."
17-01
9.5
Trio Met Homo... - 2Door: CasH 1969
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Piercing, Sperma, Spuiten, Trio,
"Na de eerste keer had ik wel behoefte om deze koppel meer te zien. Maar het was begin van de zomer en aan het meer bij Vlijmen was natuurlijk ook lekker, alleen om daar iets te doen met zijn 3e was natuurlijk niet verstandig. Eind van de zomer nog ee..."
16-01
8.0
JackDoor: Jack
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Rape, Verkracht, Verpleger,
"Jack stond voor de deur van een imposante villa en belde aan. Hij had na zijn ronde als thuisverpleegkundige nog een telefoontje gekregen met de vraag of hij nog snel een huisbezoek kon doen om een operatiewonde te verzorgen. Het wat een koude winter..."
16-01
8.3
De Loterij Winnen,... - 5Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Boot, Strapon,
"Ik had met Cathy een overeenkomst kunnen maken. Zij zou dames uitzoeken en ik zou gaan kijken voor een tweede jacht. De dames werden voorgesteld en geselecteerd. De voorwaarden werden besproken en werden vastgelegd in een verklaring die de dames voor..."
15-01
8.6