61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Ziekenhuis sexverhalen. In deze categorie staan 77 erotische verhalen.
In Het ZiekenhuisDoor: Medri328
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Nymfomanie, Tepel, Tepels, Ziekenhuis,
"Na de zorg van de plichtsbewuste nachtverpleegster Alexia zaterdag op zondagnacht heb ik nog enkele uren lekker en diep geslapen. Op zondag is er een mindere bezetting in het ziekenhuis en als pati nt mag je iets langer slapen. Het ontbijt..."
10-02-24
9.0
Patiënte Heeft De Nacht Van Haar LevenDoor: Mr.XxX
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Likken, Pijpen, Ziekenhuis,
"Zoals jullie weten stond er in het vorige verhaal dat een pati nte met haar zelf aan het spelen was en aan het filmen hoe ik de verpleegster aan het neuken was. Dit keer is het de beurt aan de pati nte. Het was een donderdag nacht, ik draaid..."
29-12-23
7.7
Honing - 2: In Het ZiekenhuisDoor: Appolonia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Striptease, Ziekenhuis,
"Hij wordt wakker in een gedempt verlichte ziekenhuiskamer. Gedesori nteerd kijkt hij om zich heen, voelt een bonkende diffuse hoofdpijn. Wat Waar denkt hij. Dan komt de herinnering terug. De stripteaseuse, de duikeling met de ..."
29-12-23
8.6
Wat Begon Als Rollenspel - 16Door: Mickey Hard
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Douche, Hoer, Milf, Prostitutie, Rollenspel, Ziekenhuis,
"Priscilla had haar laatste klant gehad en dat moest natuurlijk gevierd worden met een groot feest in de club van Mickey. Clint had thuis op haar gewacht. Laat in de avond had ze gebeld. Ze was duidelijk dronken en had hard gelachen om een nog kleiner..."
21-07-23
8.9
Tante Stopt Me In - 3Door: Centerfold
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Neuken, Ziekenhuis,
"Zoals elke dag bezoek ik mijn moeder in het ziekenhuis. Na een tijdje gekeuveld te hebben, vraagt ze of ik haar even kan helpen. Ik antwoord natuurlijk bevestigend. Ik heb een ongelukje gehad. Met mijn gewonde handen lukt het me niet om mijn slipje ..."
17-05-23
8.8
Lotte Neemt RevancheDoor: Ernst Jan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lesbienne, Met Familie, Onervaren, Oraal, Provocerend, Schoonfamilie, Schoonzus, Trio, Verjaardag, Vingeren, Wraak, Ziekenhuis, Zwager,
"Het was druk in het ziekenhuis, waar ik werk en ik liep door de gangen van de ene kamer naar de andere. Onderweg zag ik in de wachtkamer een buitenlandse jongen voortdurend naar mij staren. Toen hij er naar een uur nog steeds zat, vroeg ik aan de rec..."
09-04-23
8.7
De Co-assistentDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Ziekenhuis,
"Een Co assistent is een 5e jaars student geneeskunde, die voor zijn Artsenopleiding in divers takken van zijn of haar vak ervaring moet opdoen door stage te lopen. Als knaapje van zestien jaar lag ik in het ziekenhuis. Alles bleek, achteraf althans..."
29-03-23
8.3
In Het ZiekenhuisDoor: Daan2000
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Ziekenhuis,
" Gefeliciteerd mevrouw, alle onderzoeken leverden hetzelfde beeld op u bent weer kerngezond. Je kijkt de arts aan terwijl je nauwelijks kunt geloven wat hij zegt. Is dat echt waar, dokter Hij kijkt je glimlachend aan en herha..."
07-01-23
8.5
Mijn Korte Tijd In Het ZiekenhuisDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Ik lag nu een week in een ziekenhuis. Mijn operatie lag al achter me maar ik had veel tijd nodig om te herstellen. De verpleging wist inmiddels dat ik na 8 uur als een blok sliep, en er was 1 verpleger die daar gebruik van maakte, Rob. Het was een he..."
11-07-22
8.4
De NachtdienstDoor: Schrijver
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sperma, Ziekenhuis,
"Na een avond relaxen is het weer tijd om na het werk te gaan. Wim werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis op de afdeling revalidatie. Hier liggen van allerlei mensen van jong tot oud. En met verschillende problemen. Gebroken benen heupen en noem ..."
13-06-22
8.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 39: Een Helpende HandDoor: Francisca02
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Romantiek, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik liep de hal door naar boven, zesde verdieping. Ik had me niet aangemeld bij de balie en was gewoon door naar boven gelopen. De rare ziekenhuisgeur kwam mijn neus pas goed binnen in de lif..."
11-06-22
9.2
Beter Een Goede Buur...Door: Promisq66
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Milf, Verpleegster, Ziekenhuis,
"Dit verhaal berust op een fantasie van mij. De namen zijn aangepast... Martin zat rustig aan te tuintafel achter zijn laptop te werken. Ondanks dat de corona restricties drastisch verminderd waren en veel mensen weer naar kantoor gingen, maa..."
14-05-22
9.0
Verpleegkundige En Haar Patiënt - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Patient, Pijpen, Verpleegster, Vingeren, Werk, Ziekenhuis,
"Met een klap belandden de zware gewichten op de grond. Het was niet haar bedoeling om de aandacht te trekken, maar door de klap keken een paar mannen haar toch aan. Sascha zuchtte. Dit keer had ze tijdens het trainen van haar borstspieren zwaardere g..."
19-04-22
8.8
Rosalie Krijgt Een Beurt - 22: Woensdag JuliaDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Dominantie, Ziekenhuis, Zus,
" Verteld door Julia 15 28 Tot ziens allemaal Dag Manoek, dag Fleur, dag Renske, dat was inderdaad heel knap van je Fiona, dag Mathijs Mathijs Je vergeet wat Julia Hmhm Fleur kan volgende week helaas n..."
30-03-22
8.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 17: Zaterdag Deel 3Door: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Dominantie, Vingeren, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik liep naar voren naar de poefen en zitzakken. De bedden aan de zijkant waren vol met kinderen die erop zaten, de verpleging stond met hun rug tegen de balie aan. Mirthe en Zo zaten allebe..."
18-03-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 16: Zaterdag Deel 2Door: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik gaf Rosalie een knipoog en liep langs haar heen. Vergeet je cadeautje niet te geven. Zei ik. Ze keek even bedenkelijk maar ik wees naar het boek wat ze ingepakt stevig in haar handen..."
17-03-22
8.9
Rosalie Krijgt Een Beurt - 15: Zaterdag Deel 1Door: Francisca02
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Dominantie, Masturbatie, Masturberen, Romantiek, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia De lessen waren afgelopen en het weekend kon bijna beginnen. Ik had een stapeltje papieren die ik even in mijn kantoortje op wilde ruimen. Ik deed de deur open en liet bijna de stapel papier..."
15-03-22
9.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 11: EmmaDoor: Francisca02
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Lerares, School, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Hoe kon je in godsnaam zoiets doen Juul Je had wel dood kunnen zijn DOOD Hoor je me Ik ben blij dat je weer wakker bent en kijk eens wat een cadeaus en bloemen je hebt gekregen...."
10-03-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 10: Ik Heb Je JuliaDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Juf, Leerling, School, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik zou graag naar school willen, wil jij in mijn plaats gaan Wil je me zeggen hoe het is om op school te zitten Wil je me laten weten wat er buiten deze muren gebeurd Wil je verliefd voor me ..."
09-03-22
9.4
Verpleegkundige En Haar PatiëntDoor: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Cowgirl, Patient, Pijpen, Vingeren, Ziekenhuis,
" Beste lezer s , Dit verhaal is geschreven op het verzoek van een jonge, vrouwelijke verpleegkundige. Zoals vaker zo is bij mijn verhalen heeft ook deze weer een langere opbouw. Het was voor mij ontzettend leuk om dit verhaal te schrijven..."
16-02-22
9.0
Nieuwe Frisse Kijk Op Het ZiekenhuisDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Het was een nazomerse dag en ik had besloten die avond een beetje te gaan toeren op mijn Vespa. Helmen deden we bij ons in de buurt niet aan, de veldwachter was allang weg bezuinigd. Ik ben een gezonde jongen van 20 jaar en woon sinds kort op kamers ..."
30-01-22
8.1
Verlangen - 8: Het ZiekenhuisDoor: Leen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Dagboek, Masturbatie, Masturberen, Verlangen, Vingeren, Ziekenhuis,
"Mijn hoofd bonkt en het kost me enorm veel moeite om mijn oogleden omhoog te tillen. Het eerste wat ik zie zodra ik mijn ogen een beetje geopend krijg, is mijn ma. Ik lig in een bed en zij zit onderuitgezakt, met haar ogen gesloten, op een stoel naas..."
22-09-21
9.2
VerdoofdDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Rimmen, Ziekenhuis,
"De meeste verhalen die ik schrijf zijn echt gebeurd of hebben componenten die echt hebben plaatsgevonden, maar op een andere plek of tijd. Dit verhaal echter, is ontsproten aan mijn Wild Imagination . Dus als er ziekenbroeders of zelfs artsen onder ..."
31-07-21
8.3
Floor, De Uitwisseling - 6: Dieper OnderzoekDoor: Flooronthefloor
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Ziekenhuis,
" Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomerna..."
11-05-21
9.3
Floor, De Uitwisseling - 5: Het OnderzoekDoor: Flooronthefloor
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Masturbatie, Masturberen, Verleiden, Ziekenhuis,
" Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernac..."
26-04-21
9.2
Ziekenhuis AfspraakDoor: PeterSt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Neuken, Ziekenhuis,
"Je arriveert een half uur voor je afspraak die je hebt met je gynaecoloog in het ziekenhuis en neemt plaats in de wachtkamer. Voor deze gelegenheid heb je je wederom in de mooiste kleren geworpen daar je zoals altijd goed ten tonele wilt versch..."
23-01-21
8.0
Vrouw In Het Ziekenhuis En Ik... - 1Door: Karl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Ziekenhuis,
" Moet mij weer overkomen , zei mijn vrouw. Ze liep te vloeken in zichzelf omdat ze opgenomen moest worden in het ziekenhuis voor een operatie aan haar been. Het was maandagochtend en we melden ons bij de afdeling opname van het ziekenhuis. Hier werde..."
24-12-20
7.7
Borderline - 23: ZiekenhuisDoor: Maaike A.
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Borderline, Ziekenhuis,
"Daar is opnieuw dat vervelende piepje. Laat het alsjeblieft verdwijnen. Dat zeurderige gevoel in mijn hoofd is al erg genoeg. Schat Ben je wakker Maaike, hoor je mij Ja, ja. Ik ben wakker. Denk ik. Kan het wat rustiger, alsjeblieft. Dat..."
06-12-20
7.9
Marlies - 9: Niets Aan Te Geven?Door: Marlies
Reacties: 30
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Blond, Dikke Tieten, Dokter, Dominantie, Grote Borsten, Gynaecoloog, Ziekenhuis,
" Hoi, in de Marlies reeks heb ik acht verhalen gepubliceerd. Zeven daarvan zijn in chronologische volgorde van mijn 16e tot mijn 19e . Eentje is er uit de herfst van dit jaar, toen ik als 32e jarige vrouw een fantasie in vervulling liet gaan en vo..."
24-11-20
8.8
Controle ZiekenhuisDoor: Paul
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Ziekenhuis,
"Maandelijks moet u voor controle naar het ziekenhuis, na de nodige papierwinkel is het tijd voor bloed afname. Zowel Bianca als Susanne zijn met dit alles zeer bedreven in, en dan is het tijd voor het nieuwe medicijn, en net zoals de vorige keren, ge..."
31-10-20
7.9
Maak Jij Hem Even Dicht?Door: Remco2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Werk, Ziekenhuis,
" Maak jij hem even dicht , vraagt dr. Stevens aan mij, mijn supervisor bij deze galblaas operatie. Dit aan hem weigeren is eigenlijk geen optie. Ik vraag aanSasha, de operatie assistente, mijn favoriete hechtsetje en begin met het hechten wat ik i..."
16-09-20
8.9
Een Nachtje ZiekenhuisDoor: ROMANCEUR
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Ik gaf Nienke die met haar rug naar me toe tegen me aan lag te slapen een kus op haar schouder en ik drukte mijn stijve tegen haar heerlijke billen aan. We waren op een welverdiende vakantie. We hadden elkaar wel op een hele vreemde manier ..."
14-07-20
9.3
Mama Helpt Na Auto Ongeluk - 2Door: TeamWorld
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Pijpen, Sperma, Ziekenhuis, Zoon,
"Mocht je het eerste deel nog niet gelezen hebben dan raad ik aan dat eerst te doen. We zijn een aantal dagen verder en vandaag mag ik weer naar huis. Aan de ene kant super blij maar aan de andere kant ook wel jammer. Ik vind het heerlijk dat..."
12-06-20
9.0
Mama Helpt Na Auto Ongeluk - 1Door: TeamWorld
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Douche, Moeder, Pijpen, Sperma, Ziekenhuis,
"Langzaam doe ik mijn ogen open, ik voel mij suf en verward. Mijn ogen zijn wazig en ik krijg ze moeilijk open. Na een aantal keer knipperen lukt het mij om wat scherper te kunnen zien. Ik zie een wit plafond en tl buizen, ik hoor piepjes om mij heen ..."
06-06-20
9.0
Ziekenhuis - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Ziekenhuis,
"Toen mijn tante in het ziekenhuis lag en ik haar wilde bezoeken was er geen parkeerplaats meer te vinden. Vanwege die ver bouwactiviteiten was een deel van de parkeerruimte door de bouw ingepikt. Ik parkeerde, brutaal als ik ben, mijn auto dus maar ..."
08-01-20
8.9
Ziekenhuis - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Ziekenhuis,
" Hierbij wil ik, Richard, Remco,Nico, Mike, Jean, Reneboz, Nerdy en rene bedanken voor hun commentaar op Vreemd uitzicht 1 tm 5 . Ik heb even getwijfeld over n g een vervolg. Rene was benieuwd hoe het met Meester Geilman en die lekker boys op die ..."
03-01-20
8.7
Verpleegster - 1Door: Barrt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Deepthroat, Dominantie, Pijpen, Telefoonseks, Verpleegster, Vreemdgaan, Ziekenhuis,
"Het was de tweede nacht dat ik bij mijn bejaarde moeder waakte, na de operatie. Om het risico van een delier te voorkomen, was de arts er blij mee dat ze een bekend gezicht kon zien als ze s nachts wakker werd. De eerste nacht had ik amper een oog ..."
28-08-18
9.0
Mijn Ervaringen In Het Ziekenhuis - 2Door: Andre
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Sperma, Ziekenhuis,
"De weken na mijn ervaring met Ingrid realiseerde ik me wat ze bij me had los gemaakt. Als nog preutse jongen van 16 leerde ik mijn seksuele gevoelens en verlangens ontdekken. En dat bleef niet zonder gevolgen. In de weken volgend op mijn ervaring met..."
14-01-18
8.5
Mijn Ervaringen In Het Ziekenhuis - 1Door: Andre
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Sperma, Ziekenhuis,
"Mijn naam is Andr en toen ik 16 was kwam ik in het ziekenhuis wegens een ernstig ongeluk. Ik heb er meer dan 4 maanden gelegen. De eerste maanden waren zwaar en nauwelijks door te komen. Daarna voelde ik me veel beter en kon ik eigenlijk ni..."
14-01-18
8.6
Luca's Story - 1Door: Hoiikbenluca
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Ziekenhuis,
"Hey Mijn naam is Luca Ben een aantrekkelijke jongen van 21 jaar met een mooie body en een 18cm pik. Ik zit nogal in een achtbaan aan gebeurtenissen welke ik graag wil delen, hiervoor ga ik even terug in de tijd naar begin november dit jaar. B..."
22-12-17
7.4
Christelijke Kostschool - 2Door: Macybabygirl
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kostschool, School, Ziekenhuis,
"Ik hoorde dat Julia bij Abiga l in bed kroop... zeker fluisterde Julia. Ja... fluisterde Abiga l terug. De toezicht op school was streng, het was de bedoeling dat we gewoon hingen slapen na half elf. Er liepen altijd nonnen ron..."
20-04-17
8.4
Het ZiekenhuisDoor: Cumlover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gaysauna, Ziekenhuis,
"Ik nam plaats in de wachtruimte nadat de zuster mij had ingeschreven en duidelijk had medegedeeld dat de afspraak voor mij iets uitliep. Ik was zenuwachtig, de pijn was even weer weg in mijn ballen... vreemd, maar toch maakte ik mij zorgen. ..."
09-02-17
8.4
Hulp Van Schoonzusters - 1: In Het ZiekenhuisDoor: MK13
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Ziekenhuis,
"Het is Zaterdag middag als er inmiddels wel 12 mensen rond het bed staan van mijn vrouw. Ze ligt nu al 5 weken in het ziekenhuis en zal er voorlopig nog wel moeten blijven. Al haar vijf zusters met vriend of man zijn op bezoek. Wij wonen als enige in..."
29-11-16
8.4
Scrubs - 7: Mijn VerjaardagDoor: Bangalter
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Parodie, Verjaardag, Ziekenhuis,
"Sinds ik een kleine jongen was heb ik nooit problemen gehad om in slaap te komen. Ik sliep door onweer, storm, hagel en regen, je kunt het zo gek niet bedenken. Maar vannacht heb ik geen oog dicht gedaan. Want na wat er gisteren allemaal is voorgeval..."
01-03-16
8.6
Scrubs - 6: Vuile SpelletjesDoor: Bangalter
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Parodie, Ziekenhuis,
" Bambi... Bambi Ben je bijna klaar Ik stond nog half slapend onder de douche toen Carla s stem me deed opschrikken uit mijn overpeinzingen. Het was weer maandagochtend, en dat betekende dat ik nog wel een paar uur en een sterke bak koffie verwijde..."
21-02-16
8.7
Scrubs - 5: Zijn Verhaal: TurkDoor: Bangalter
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Parodie, Ziekenhuis,
" Bij wijze van uitzondering is dit verhaal geschreven vanuit het perspectief van Turk. Het gaat verder waar deel 3 eindigde en loopt dus synchroon met het vorige deel Scrubs 4 . Turk lag op bed in de operatiekamer van het ziekenhuis..."
15-01-16
8.7
Scrubs - 4: Betrapt!Door: Bangalter
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Parodie, Ziekenhuis,
"Ik zat verlamd van angst op de wc. Carla keek me nog altijd geschrokken aan, slechts gekleed in een dun rood slipje. Ik had haar bijna geneukt. In mijn gedachte voelde ik nog haar natte poesje tegen mijn eikel, haar borsten tegen mijn gezicht Maar d..."
02-01-16
8.4
Wilde Nacht In Ziekenhuis - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Het blijft Rebecca bezig houden die nacht. Het rode hoofd van Nadine, de voldane blik op haar gezicht, eigenlijk weet ze wel wat er gebeurd is tijdens haar afwezigheid van de afdeling. Ze is ook jong geweest en ze weet wat er zo al in een ziekenhuis ..."
20-12-15
8.6
Wilde Nacht In Ziekenhuis - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Tegen drie uur die middag wordt Nadine wakker. De nachtdienst heeft er weer eens behoorlijk ingehakt en het verbaast de blondine dat ze zo fit wakker wordt. Niet alleen is ze behoorlijk fit, ze is ook nog eens ongelofelijk geil, zoals zo vaak de laat..."
12-12-15
8.5
Rianne, De ZiekenhuisfeeDoor: Nachtzuster
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Laat ik me eerst voorstellen. Ik ben een jonge vrouw van 23 en sinds 1,5 jaar heb ik de fitness gevonden met als gevolg dat het mollige omgezet is naar een strak lichaam. Verder ben ik 1,80 lang, waarbij de lengte vooral in mijn benen zit. N..."
30-11-15
8.2
Geilen In Het Ziekenhuis - 9Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Ziekenhuis,
"De bouw van het nieuwe ziekenhuis vorderde gestaag Ik zou zeggen ga maar eens kijken, het nieuwe in aanbouw zijnde, staat voor het oude Dit berichtje klopte toen, maar het oude is nu allang weg Het nieuwe staat aan de Denelterweg. De poli..."
12-09-15
5.4
Geilen In Het Ziekenhuis - 8Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Ziekenhuis,
"Het was vandaag weer druk in het ziekenhuis. Carola twintig jaar en haar zusje Anne zestien jaar beiden blond en voorzien van een cup C en cup B, kwamen om elf uur het ziekenhuis binnen. Anne had last van rode vlekken op haar linker..."
11-09-15
6.5
Geilen In Het Ziekenhuis - 7Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Ziekenhuis,
"Belinda zag de man met zijn handen achter een paar buizen voelen en tot haar verbazing schoof de muur open. Ze werd door de man naar binnen geduwd en de muur sloot zich weer vanzelf. Op dat moment zag ze Chantal voorbij komen met een mondknevel in E..."
10-09-15
5.6
Geilen In Het Ziekenhuis - 6Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Chantal was nu al een paar dagen in de kelder. Ze zouden haar nu toch wel missen Er zal nu toch wel gezocht worden Jammer dat ze haar Smartfoon hebben afgepakt direct nadat ze in de kelder was terecht gekomen. Detective Bert Bond,..."
07-09-15
5.6
Geilen In Het Ziekenhuis - 5Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Ziekenhuis,
"Het beviel Rik best als stagiaire in het Westervleet ziekenhuis, vooral het gebeuren in de kelder. Hij had het toch maar getroffen, dingen waar hij jaren over droomde gebeurde hier gewoon. Rik had daar wel tweeduizend euro voor over..."
04-09-15
5.7
Geilen In Het Ziekenhuis - 4Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Miranda kon die nacht de slaap niet vatten. Toen ze de volgende morgen weer uit haar cel slaapkamer werd gehaald. Naakt..om weer gebruikt te worden. Passeerde ze de nis waar haar moedige vriend Kees was ingemetseld. De gruwelijke beelden terwijl ze d..."
03-09-15
5.7
Geilen In Het Ziekenhuis - 3Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziekenhuis,
"Blonde Miranda had nu wel door dat het goed fout zat, nu ze ontdekt had dat er zelfs dames al langer dan tien jaar in de kelder zaten. Miranda besefte, dat ze als lustmeisje in deze kelder werd vastgehouden, om gebruikt te worden als seks sp..."
28-07-15
5.5
Geilen In Het Ziekenhuis - 2Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziekenhuis,
"De ouders van Miranda waren erg ongerust. De politie verzette nog geen stap want ze was pas twee dagen weg. Moeder Jet zocht tussen de spullen van haar dochter en vond het telefoon nummer van die verdomde Kees, boos belde ze hem op. Kees pak..."
25-07-15
5.5
Scrubs - 3: VideoboodschapDoor: Bangalter
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Parodie, Ziekenhuis,
"Ik liep nog in een soort trance door het ziekenhuis. Hoe zeer ik ook mijn concentratie bij mijn werk probeerde te houden, ik bleef maar terug denken aan wat er vanochtend was gebeurd. Na vorige week had ik gedacht dat mijn avontuurtje met Carla een..."
06-05-15
8.1
Scrubs - 2: FilmavondDoor: Bangalter
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Parodie, Ziekenhuis,
"Ik werkte nu precies n week in het Sacred Heart ziekenhuis. Terwijl ik met een stethoscoop de hartslag van een van mijn pati nten controleerde besefte ik dat ik mij hier in korte tijd erg was gaan thuis voelen. Ik werd steeds beter in mijn werk en ..."
01-05-15
8.2
Scrubs - 1: BambiDoor: Bangalter
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Parodie, Ziekenhuis,
"Sinds ik een klein jongetje was heb ik nooit problemen gehad om te slapen. Ik sliep door onweer, storm of het geruzie van mijn ouders, het maakte me niet uit. Maar vannacht kon ik niet slapen. Want vandaag is het mijn eerste dag als intern. BR..."
29-04-15
8.5
Geilen In Het Ziekenhuis - 1Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziekenhuis,
"Miranda 17 jaar, wordt in het ziekenhuis opgenomen voor een ingegroeide teen nagel, je zou denken dat ze dan met een uur wel klaar zouden zijn Maar het zou heel vreemd verlopen. Net zoals met meerdere mooie meisjes, die nooit meer het ziekenhuis zij..."
17-04-15
5.5
ZiekenhuisDoor: EstherD
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Ziekenhuis,
"Snel rende ze naar buiten en stapte op haar fiets. Lisanne was al laat voor school en moest dus snel doortrappen om nog op tijd te komen. Vanochtend had ze namelijk wat meer tijd nodig gehad tijdens het douchen. Ze had haar benen en armen geschoren e..."
22-12-14
6.9
In Het ZiekenhuisDoor: Zoekie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziekenhuis,
"Dit is een waar gebeurd verhaal, enkel de namen van de personen en plaatsnamen zijn om priv redenen veranderd. Het is 3 jaar geleden begonnen, mijn gezondheid liep niet meer achteruit maar het was meer een race tegen de tijd, mijn hart liet ..."
15-07-14
7.0
Ziekenhuis LolDoor: Maddy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Ziekenhuis,
"Soms kom ik wel eens in een situatie die misschien raar lijkt maar eigenlijk heel normaal is in een ziekenhuis, zo ook in de zomer van 2009 tijdens mijn dienst op de IC intensive care . Het was een zondag morgen toen we begonnen met het wassen van d..."
25-05-14
7.1
ZiekenhuisDoor: Hr
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziekenhuis,
"Mijn naam is Jan ben 44 jaar getrouwd met Karin en we hebben 2 kinderen. Ongeveer een week geleden heeft Karin een auto ongeluk gehad en lag sinds dien in het ziekenhuis. Karin had een harde klap gemaakt en moest zeker nog 3 weken in het ziekenhuis b..."
10-05-13
6.7
Motorrit Met Gebreken - 2Door: Shadowgerard
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Motor, Verpleegster, Ziekenhuis,
"Max stond of hing al de hele middag naakt in de schuur. Gelukkig was het een warme dag, maar hij hoopte toch dat voor de avond een einde aan zijn penibele situatie kwam. Het koelde s avonds immers flink af. Hij had natuurlijk op allerlei ..."
24-01-13
8.4
Kapot GeneuktDoor: Marcus66
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Dokter, Grote Borsten, Hoofddoek, Lul, Marokkaans, Neuken, Ziekenhuis, Zwanger,
"Aicha en Mohammed zaten in de auto, onderweg naar het ziekenhuis. Aicha was vierendertig weken zwanger en had het warm. Ze was moe en keek verveeld uit het autoraampje naar de wandelaars op straat. De een beladen met tassen de ander hand in hand likk..."
17-02-12
7.4
Het ZiekenhuisDoor: Michie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziekenhuis,
"Tijdje geleden moest in in het ziekenhuis komen voor klein onderzoekje. Na veel lopen en zoeken had ik eindelijk de afdeling gevonden waar ik moest zijn. Twee oudere vrouwen zaten druk te typen en te bellen. De oudste denk ik had grijzig haar en was ..."
12-06-09
7.8
In Het GipsDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje, Lul, Ziekenhuis,
"Na een onfortuinlijk ski ongeluk lig ik in Oostenrijk in een ziekenhuis. Mijn armen en benen in het gips tot aan mijn romp. Ik voel me hulpeloos. Zeker omdat de mensen met wie ik op vakantie was ondertussen naar huis zijn gekeerd en ik hier alleen be..."
06-03-09
7.7
Ziekenhuis Wasbeurt - 2Door: Wolvie667
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Het was morgen en ik hoorde Anouk binnenkomen en ze begroete mijn buurvrouw. Goedemorgen, hoe gaat het met u Prima antwoordde ze. Daarna kwam ze bij mij achter het gordijn. Ik deed net of ik nog sliep, ze kuste me op mijn voorhoofd en maakte me ..."
08-04-08
7.7
Ziekenhuis Wasbeurt - 1Door: Wolvie667
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziekenhuis,
"Nadat ik was geopereerd, moest ik een aantal dagen in bed blijven en mocht niet douchen. Dit hield in dat ik me moest laten wassen door een verpleger of een verpleegster. Anouk was de verpleegster die op die morgen op mijn kamer dienst had. Ze kwam w..."
08-04-08
7.6
Ziekenhuis SchoonmaDoor: Wolvie667
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Ziekenhuis,
"Mijn naam is Alfred ik ben 23 jaar. Ik heb al sinds 3 jaar verkering met Ans een leuke meid van 22 jaar en we wonen in het midden van het land. Ik wil jullie een verhaaltje vertellen wat ik twee jaar geleden heb meegemaakt. Ans ging..."
15-07-07
7.4
Seks Op De OkDoor: Roodsatijn
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Werk, Ziekenhuis,
"Om op een operatieafdeling te werken moet je een beetje gestoord zijn, anders hou je het niet lang vol. Op mijn werkplek zijn we best wel een beetje handtastelijk met z n allen. Mijn collega Jan is daar het beste voorbeeld van. Hij is altijd al een k..."
22-07-06
7.8
Jaap's Derde DagDoor: Roodsatijn
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Ziekenhuis,
" De laatste dag van Jaap zijn ziekenhuisverblijf... Het was 9 uur toen Jaap zijn bed uitkwam. Hij trok zijn T shirt en onderbroek uit en stapte in de douche. Hij zette de kraan aan en het water begon te stromen. Het warme water deed he..."
20-07-06
7.0
Jaap's Tweede DagDoor: Roodsatijn
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Ziekenhuis,
"Jaap lag nog steeds in het ziekenhuis. Elke avond dat zuster Anna dienst had, kwam ze bij hem voor een geile behandeling. Op een middag kwam een goede vriend hem opzoeken, Bert. Ze praatten wat over koetjes en kalfjes. Toen vertelde Jaap aan..."
17-07-06
6.7
Jaap In Het ZiekenhuisDoor: Roodsatijn
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Ziekenhuis,
"Jaap kwam in het ziekenhuis te liggen. Omdat hij klasse verzekerd was, kreeg hij een kamer alleen. Jaap had een operatie ondergaan, waarbij hij niet veel pijn had. Dat kwam die eerste avond mooi van pas... Er kwam een verpleegkundige om te kijken of ..."
16-07-06
6.9