61.643 Gratis Sexverhalen
JohanK
JohanK
Beste Lezers en Lezeressen. . Ik ben een man van midden 40. Nu ruim 12 jaar alweer samenwonend, in een open relatie, met een prachtige persoon van gelijke leeftijd. We hebben allebei uit een vorig huwelijk 1 kind, ik een dochter en zij een zoon, die beiden al het huis uit zijn.

Ik heb, vind ikzelf, een erg romantische inslag, en toch schrijf ik graag verhalen over overspel en bedrog. Heb me wel eens afgevraagd waar die voorliefde vandaan komt. Wellicht doordat het mezelf of beter ons beiden in een grijs verleden overkomen is. Veel van wat in mijn verhalen beschreven wordt, is gebaseerd op de werkelijkheid. Niet de mijne qua gebeurtenis, maar wel in mijn vrienden en kennissenkring. De loskomende emotie’s zijn wel vaak dezelfde, de boosheid en woede over het bedrog, het verraden gevoel, verdriet en de verslagenheid. En niet te vergeten de eenzaamheid. Maar ook de vreugde, de sterkte die je in jezelf terugvindt.

De ‘strijd of ruzies ‘ die deze echtparen en gezinnen in deze periode uitgevochten hebben, en regelmatig ook met ons besproken, herkennen wij meer dan goed. En wierp ons zelf ook soms terug in het verleden. Sommige van deze gezinnen overleefden deze crisis, de meesten helaas niet.

In mijn optIek is het huwelijk niet meer dan een economisch contract. En waar de man meer dan geregeld het onderspit in delft. We moeten gewoon accepteren dat de mens niet monogaam is, op een enkele uitzondering na. Maar ja dan bestond deze categorie van overspel ook niet.

Zelf ben ik Boeddhist, en de mening toegedaan dat iedere mens zijn eigen levensweg volgt, eigen keuzes maakt, goede of mindere goed. En daar de verantwoordelijkheid voor moet nemen ook in relationeel opzicht. Deze dynamiek probeer ik te verwerken in mijn verhalen.

Veel leesplezier.
Hoogste Cijfer: Leven In Bedrog - 3
Meest Gelezen: Vergeldingsdag - 1
Aantal Verhalen: 16
Aantal Reacties: 46
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN JohanK
Titel
Categorie
Datum
Cijfer