61.787 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Carnaval sexverhalen. In deze categorie staan 48 erotische verhalen.
Carnaval 2023Door: Dennis11811
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Carnaval,
"21 februari 2023.. de dag van het Mamifestijn in het mooie Etten Leur. Een dag waarin jong en oud Carnaval viert op het grote plein en waarbij er gedanst, gedronken en gefeest word. Een dag waarop ik eigenlijk er niet uit wilde gaan omdat ik nog aan ..."
10-02-24
9.2
Carnaval In Rio - 2: AfterpartyDoor: RogerG
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afterparty, Beffen, Carnaval, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Tiener,
" In het eerste deel hebben jullie kunnen lezen hoe het mij en mijn vrouw Saskia verging op een samba party in Rio de Janeiro. We waren blijkbaar dusdanig opgevallen dat we gratis toegangskaarten kregen voor de afterparty op maandag. ..."
11-06-23
9.1
Pure Lust Na CarnavalDoor: Rock
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Carnaval, Lust, Masturbatie, Masturberen, Piercing, Scharen, Vingeren, Vriendinnen,
"Het was heerlijk. Na een paar jaar geen Carnaval te hebben gevierd, had Lieke nu weer wel een dag van ongestoord losgaan gepland. Een nog in Brabant wonende vriendin had haar meegevraagd, zodat ze met vier vriendinnen lekker een meidenavond in Breda ..."
17-05-23
9.0
Johnny En Zijn BurenDoor: Budilio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Buren, Buurjongen, Carnaval,
"Ik zal proberen het kort te houden. Het gezin Jacobs bestaat uit 5 personen vader, moeder en 3 kinderen. Ze wonen in een dorpje in het zuiden van ons land. Vier jaar geleden kregen ze nieuwe buren. Geen gewone buren, maar twee jonge kerels...."
05-03-23
8.9
Dare - 6: CarnavalDoor: Leen
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Carnaval, Maastricht, Openbaar, Publiek, Truth Or Dare,
" Meng je in de heksenketel die Maastricht carnaval is en geniet van alles wat op je afkomt. De uitdaging bestaat erin om je door 11 verschillende mannen of vrouwen op je mond te laten zoenen in 11 verschillende kroegen of op 11 verschillende plaa..."
02-03-23
8.3
Carnaval Met Een VreemdeDoor: Lievekleinepaultje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Buurman, Carnaval,
"Het is weer deze tijd van het jaar en dan doen we alles een beetje op de automatische piloot omdat we dan toch wel iets meer bezig zijn en uitkijken naar het carnavals weekend. Het is dan even een tijd van lekker ontspannen en gezellig en gek doen me..."
26-02-23
8.9
CarnavalDoor: Satya
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval,
"Ik moest de afgelopen week in het zuiden zijn voor werk, deze komende week in Belgi . Naar het noorden terug rijden had ik niet zoveel zin in tussendoor dus ik besloot een hotel te nemen voor het weekend. Was erg moe, heb erg veel gewerkt en dacht ka..."
22-02-23
7.6
Met Moeder Naar CarnavalDoor: Ruup
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Moeder,
"Carnaval 2016, mijn moeder Martha heeft aan mij gevraagd of ik samen met haar op zondagmiddag naar de carnavals optocht wil gaan. Mijn vader is vrachtwagen chauffeur en dit weekend niet thuis, ik woon in dezelfde stad, wel in een eigen appartement. O..."
29-12-22
9.3
En Toen Was Het CarnavalDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Carnaval,
"Heb je er al over nagedacht als wat jij gaat met Carnaval , vroeg ze. Ik heb geen flauw idee, zei ik, heb jij al wat dan. Ze nam een slokje en zei nou, eigenlijk heb ik dat wel ja maar ik ben benieuwd hoe jij dat zal vinden. Wat heb je dan Inge , vr..."
30-09-22
7.5
Mam Liet Het ToeDoor: Dennis
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval, Moeder, Zoon,
"Ik ben Mark, 33 jaar oud en mijn moeder Vera is 62 jaar maar nog steeds een mooie vrouw. Ze weegt slechts 56 kg en is 1.65, dus een klein vrouwtje, maar alles op de juiste plek. Op mijn wekelijkse vrije dag wil het soms gebeuren dat ze me opzoekt in ..."
05-06-22
8.6
Carnaval 2022 - 2Door: Tom Hendriks
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval, Dochter, Moeder, Rape, Verkracht,
"Het was inmiddels de volgende ochtend. Ik was vroeg wakker. Had slecht geslapen door mijn stapgebeurtenissen verleden avond. Ik had nog steeds een brandend gevoel tussen mijn benen en mijn kut en clit waren nog zo gevoelig als de pest. Ik schoot mijn..."
04-04-22
8.3
Carnaval 2022 - 1Door: Tom Hendriks
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval, Dochter, Moeder, Rape, Verkracht,
"Eindelijk. Na een lange tijd van belemmeringen is de Corona periode zover gekomen dat we weer op een normale manier Carnaval kunnen vieren. Geen beperkingen mee, heerlijk. Vroeger kon ik echt los gaan met de Carnaval, kroeg in kroeg uit. Soms alleen,..."
27-03-22
8.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 136Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Carnaval, Lesbienne, Likken, Neuken, Vibrator,
" Nu ik voorlopig niet op Martin hoefde te rekenen was het even rustig met de seksuele escapades. Ik moest alleen nog een juiste datum prikken voor mijn gezellig samenzijn met Bart en Jan. Dat zou ik zeker niet te lang ..."
01-12-21
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 119Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Carnaval, Douche, Logeren, Orgasme,
" Zoals jullie weten vieren we carnaval in het zuiden en dat was dit jaar al in het begin van februari 1978. Natuurlijk denken velen aan ongeoorloofde seksuele handelingen en losse zeden bij dit gebeuren. Kees wilde gr..."
11-10-21
9.0
Megan Viert Carnaval - 1Door: Meganv
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Carnaval,
"Als Brabantse meid verlangde ik al wekenlang naar het vieren van carnaval. Het is echt zo n feest waar ik het hele jaar voor spaar en al een tijd bezig ben om de kleding te verzinnen met mijn vriendinnen en zus. In de voorbereidingen naar het carnava..."
06-08-21
9.4
Seks Met Broers Vrienden - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Kwartet, Vrienden,
"Jasmijn had een heerlijk orgasme achter de rug en kon niet wachten tot de jongens haar los zouden maken en haar lekker zouden nemen Alleen dat waren de jongens nog niet van plan, al konden ook zij zeker niet wachten om hun stijve pikken in haar lekk..."
10-05-21
9.3
Seks Met Broers Vrienden - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Kwartet, Vrienden,
"Ondanks dat de wintersportvakantie heerlijk was geweest voor zowel de jongens als Jasmijn, verwaterde het contact na de wintersportvakantie toch wel jammerlijk. Freek werd steeds serieuzer met Anouk en de twee zagen elkaar zo vaak, dat Jasmijn zijn v..."
07-05-21
9.0
Gewoon Ike - 7: Super-s-geilDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Carnaval, Hotel, Kwartet, Pijpen, Trio, Uitdagen,
"Visueel zag ik het al helemaal voor me en streelde met mijn hand over haar zachte trui heen. Ze sloeg haar been over mij heen en ze zat op schoot Dus, Ike, als ik een geheimpje wil weten dan gaat mij dat lukken . Ze boog zich voorover naar mij toe ..."
31-03-21
9.0
Carnaval In Rio - 1Door: RogerG
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Carnaval, Pijpen,
"Mijn vrouw Saskia 45 en ik wilden al lang eens naar het carnaval in Rio. Heerlijk in onze winter, dus lekker warm. Begin vorig jaar kwam het er eindelijk van. Ik boekte een reis van drie weken door Zuid Amerika, van Buenos Aires via Montevideo en d..."
24-03-20
8.8
Geile CarnavalDoor: Felix47jr
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval, Pijpen, Rimmen,
"Mijn vaste sexmaat en ik waren van plan om dit jaar carnaval te vieren. We zagen het als de manier om snel en anoniem sex te krijgen. We waren aan het bedenken hoe we ons zouden verkleden. Ik had een nichterig matrozenpakje uitgezocht en hij was als ..."
25-12-19
8.0
Moeder Organiseert Een Carnaval Afterparty - 3Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afterparty, Carnaval, Dochter, Moeder, Oprekken,
"Mijn zus had weinig geduld. Het kon de drank in haar lijf zijn ze dronk normaal al veel als ze uitging, en met Carnaval nog meer , of de hele entourage op de after party die mijn moeder voor Kees en Mary had georganiseerd, of gewoon omdat ze altijd ..."
30-09-19
8.4
Moeder Organiseert Een Carnaval Afterparty - 2Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afterparty, Aftrekken, Carnaval, Cuckold, Cuckolding, Moeder, Pijpen, Zus,
"Mijn altijd geile moeder had ondanks haar beschonken toestand en zonder al te veel zelf te hoeven doen de regie in handen tijdens de afterparty van Carnaval in onze woonkamer. Mijn vader was in zijn inmiddels bekende cuck rol en hij mocht allee..."
22-08-19
7.9
Moeder Organiseert Een Carnaval Afterparty - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afterparty, Aftrekken, Carnaval, Cuckold, Cuckolding, Moeder, Pijpen,
"Carnaval was voor mij een speciaal lang feestweekend in de jaren dat ik met mijn ouders en mijn zusje beneden de rivieren woonde. Mijn vader schopte het zelfs tot Adjudant van de Prins Carnaval in onze woonplaats, een erefunctie. Dat leverde extra pr..."
07-08-19
7.8
Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Carnaval, Hucow, Tiener,
"Het klopsignaal was precies het afgesproken signaal. Gerrit vermoedde al dat het Ronald was, hoewel het ook zijn zwager Peter of neef Chris kon zijn. En natuurlijk ook de buurjongen van de andere kant. Maar omdat Ronald net gebeld had, was hij de mee..."
17-04-19
8.2
Carnaval Op De Boerderij - 2Door: JohnD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Carnaval, Hucow, Transformatie,
"Carnaval op de boerderij 2 In het eerste deel van het verhaal heb je kunnen lezen dat Kimberley en Bart zus en broer onderweg waren naar carnaval. Ze hadden hun koeienpakken aan, maar helaas strandden ze onderweg ergens op het platteland. ..."
10-04-19
8.6
Carnaval Op De Boerderij - 1Door: JohnD
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Carnaval, Tiener, Transformatie,
"Kimberley was zo blij. Zij vierde haar verjaardag net voor carnaval. Ze was 16 geworden en dat betekende dat ze voor het eerst van haar ouders naar het volwassen carnaval mocht. Ze was de afgelopen jaren wel naar zaaltjes geweest waar kinderen carnav..."
25-03-19
8.5
Carnaval's PrinsesDoor: Beaux
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Carnaval, Pijpen, Vreemdgaan,
"Ik was uitgenodigd door een paar vrienden om mee te gaan naar een groot Carnaval s feest in een sjiek hotel in het centrum van de stad dichtbij waar ik woonde. Mijn naam is Carl, ik was toen een 18 jarige nog zeer verlegen student en ik huurde een kl..."
18-11-18
8.6
CarnavalDoor: Grid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Carnaval, Cuckold, Cuckolding, Sperma,
"Mijn vrouw ingrid en ik paul gaan geregeld een weekendje weg. Deze keer besloten we carnaval te vieren in maastricht. De carnavalskleren bestelden we via internet en het werden heksenkostuums. We boekten bij novotel dat wel helaa..."
15-05-18
8.0
Het Volleybalteam - 21: Carnaval - 3, AnticlimaxDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Volleybal,
"Wat een lange fietstocht terug. Met de sporen van Kim s ontmaagding nog op mijn kleren en het gevoel van haar strakke poesje nog op mijn lul peddel ik langzaam terug in de richting van de stad. Halverweg gaat mijn telefoon. Tim natuurlijk, die vraagt..."
06-04-18
8.2
Het Volleybalteam - 20: Carnaval - 2, Het Schoolm...Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Volleybal,
"Carnavalsmaandag. Wakker worden met een kater. Gedachtes van die zondag die door mijn hoofd schieten. Momenten met Mila, afgewisseld met Sandy, maar voornamelijk een onbestemd gevoel dat er iets nog niet afgerond is. Wat had ik graag met Mila een ste..."
22-03-18
8.9
Het Volleybalteam - 19: Carnaval - 1, Mooie MilaDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Volleybal,
"Na het succesvolle mix toenooi, zowel binnen als buiten de lijnen, is de dinsdagtraining weinig verheffend. Zeker met 2 vrije speelrondes voor de boeg en een vakantieweek er tussen zakt de motivatie van de meiden weg. Halverwege besluit ik dan ook om..."
18-03-18
9.1
Met Carnaval Naar De SaunaDoor: Hartebeer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Sauna,
"Al jaren ga ik naar de sauna. Ik woon in een grote plaats in het Brabant en de sauna daar is heerlijk. Groot genoeg om de ruimte te hebben, klein genoeg voor privacy. Ik vind een avondje sauna heerlijk. Helemaal tot rust komen. Allemaal mensen om je ..."
13-02-18
7.6
Carnaval 2016Door: LovelyTheo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Carnaval,
"Ik was zondag 7 februari naar de optocht gaan kijken in Lampegat Eindhoven . Ik koos een plek vlak bij het stadhuis en wachtte de stoet af. Het was een mooie optocht met veel aktuele thema s en rariteiten. Zodra de optocht voorbij was liep ik terug n..."
03-05-16
7.5
CarnavalDoor: Partygirl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval,
"Dit is een waargebeurd verhaal, het gebeurde vorig jaar met carnaval. We ik en me man waren met een stel vrienden carnaval aan het vieren in breda. Niets ongewoons, we gingen zowat altijd met het zelfde clubje vrienden naar breda op maa..."
20-02-16
7.3
CarnavalDoor: Bootyhunter99
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Carnaval,
"hoi allemaal, ik wil van tevoren graag even zeggen dat dit mijn eerste verhaal hier is en opbouwende kritiek zou ik zeer prettig vinden. dit verhaal is geheel waargebeurd alleen de namen zijn wegens privacy redenen veranderd. ik hoop dat jullie het l..."
11-02-16
7.5
Carnaval 2015Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval,
"Het was carnaval maandag 2015. Een van mijn klanten, een huisartsenpraktijk, had problemen met wat pc s en servers. Of ik dat zsm kon doen met zo weinig mogelijk downtime. Inloggen loste het probleem niet op, dus fysieke aanwezigheid was noodzakelijk..."
30-01-16
8.0
Carnaval 2013Door: Elise
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Carnaval,
"Hallo allemaal, hier ben ik weer. Er heeft een lange tijd tussen gezeten. Maar ik heb weer een geil avontuur beleefd. Ik, Elise, alweer 32 jaren jong, nog steeds een brunette met halflang haar, groene ogen, 1.65 meter en gezegend met een gewicht van ..."
13-02-13
8.2
Kim CarnavalDoor: Bladluis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval,
"Ik schrijf nooit zulke korte verhalen, maar voor een keer leek het me wel eens leuk. Laat me weten wat je er van vindt. Ook als je het niet spannend of leuk vindt hoor ik het graag. Groetjes en veel leesplezier, Bladluis Kim Carnava..."
09-02-13
8.1
CarnavalDoor: Johan
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Carnaval,
"Mijn naam is johan 30 jaar en wat me afgelopen carnaval gebeurt is zal ik eens even vertellen. Ik ben van beroep boer en met de carnaval zaten we met een man of tien flink te zuipen in de kroeg Er was ook een stel bij wim en sonja sonja is e..."
24-09-12
7.9
CarnavalDoor: Jan Vertelt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval,
"De plaatselijke carnavalsvereniging in het kleine dorpje is altijd al heel vroeg actief met de voorbereiding. Op de 11e van de 11e wordt de prins gekozen en is het gelijk groot feest. In de maanden er na zijn er telkens feesten bij de diverse bouwclu..."
13-01-12
7.9
Carnaval - 2: De TegenprestatieDoor: Storyvertaler
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Carnaval,
" Hallo Peter, weet jij nog wat Nelly heeft gedaan met Carnaval ... Ze beloofde dan dat ze een heel weekeinde zou doen wat ik zou zeggen. Nu had ik het volgende in gedachte... En als jij dan zaterdag avond in het restaurant bent, kan jij onder het ete..."
15-02-10
7.8
Carnaval 2010Door: Erobeer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Carnaval,
"Zaterdagavond 13 februari 2010, Carnaval was begonnen en die avond had ik, Hans, geen plannen om op stap te gaan. Ik ben 19 jaar en heb sinds een half jaar verkering met Mirjam. Mirjam is 18 jaar en een mooie stevige meid. Niet dik maar lekk..."
14-02-10
7.9
Carnaval - 1Door: Storyvertaler
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Carnaval,
" Komende week is het weer zover jubelt Nelly. Dan is het weer Carnaval, met een hoofdletter . Ze kijkt me glimmend aan. En dit jaar ga ik helemaal uit mijn dak, jij houdt van mij als ik wild ben, nu ik ga er dit jaar voor. Ga jij maar tellen. Gie..."
09-02-10
7.0
Carnavals TriootjeDoor: Erobeer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval, Trio,
"Dit verhaal is waar gebeurd alleen de namen zijn veranderd. Ik ben Erik en ben thans 48 jaar. Ik heb een lieve vriendin van 46 jaar en ons sexleven is behoorlijk goed. We genieten intens veel en zijn vaak voor nieuwe dingen te vinden ter afwisseling ..."
08-02-10
7.6
CarnavalDoor: Krl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval,
"Zo lang ze collega s waren draaiden ze om elkaar heen. Ondanks het leeftijdsverschil, hij 26 zij 39, was er een zekere spanning. Maar echte daden werden door beide altijd tegengehouden. Belangrijkste reden hiervoor was dat ze beide gelukkig waren met..."
07-03-09
7.2
CarnavalDoor: Fien50
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval,
"Carnavalfeestje. Het verhaal gaat over mijn man, een vriend en mezelf. Mijn man en ik besloten om dit jaar ook maar eens te genieten van de carnavalvreugde, eigenlijk was het meer een sociale verplichting. Het was een gekostumeerd bal. Ik ha..."
18-02-09
7.6
Anne En De Carnavalsvereniging!Door: Socrates
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Carnaval,
"Ik ben een vrouw Kim van 32 jaar en ben 2 jaar getrouwd met Ben. We kwamen laatst oude kennissen tegen Anne en Jos in de stad en werden uitgenodigd om een keer op de koffie te komen in Uden. We spraken af en we gingen goed gemutst in het weekend na..."
24-01-07
7.9
Heet CarnavalsfeestDoor: PeterkeB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval, Feest,
" Het verhaal gaat over mijn vriendin, een vriend en mezelf. Mijn vriendin en ik besloten om dit jaar ook maar eens te genieten van de carnavalvreugde, eigenlijk was het meer een sociale verplichting. Het was een gekostumeerd bal. Mijn ..."
01-12-05
7.4