Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Lust sexverhalen. In deze categorie staan 144 erotische verhalen.
De Wedergeboorte Van De Lust - 25: Slopen, Sloop,...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Pijpen, Vernederen,
"Het harde geluid van mijn wekker doet mij in een keer mijn ogen openen. Ik staar naar het plafond en voel me lichamelijk gesloopt, maar geestelijk enorm krachtig. Wat een weekend en wat een genot. Ik heb moeite om de werkelijkheid van de onwerkelijkh..."
16-06-24
9.5
Buiten Spelen - 5: Irene's VerlangenDoor: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lust, Trio, Verlangen,
"Ik moet wel zeggen dat ik flink getwijfeld heb om Caroline uit te nodigen om samen met ons sex te hebben. Het idee dat Eric geniet van een andere vrouw ... Achteraf ben ik blij dat ik het gedaan heb. Heel in het begin vond ik het moeili..."
14-06-24
8.9
Waarom Niet Mama? - 2Door: Dickydickert
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Lieverd . Waarom huil je ... Rolf kijkt geschrokken omhoog als ik in tranen de trap afloop. Hij spreidt zijn armen naar me uit. Kom eens hier jij, wat is er allemaal met je aan de hand Ik wijs de trap omhoog. De de kinderen. stotter ik sni..."
08-06-24
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 24: De Kastanjeboo...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Lust, Neuken, Pijpen, Plagen, Romantiek, Trio, Vernederen,
"Het is nog donker in de slaapkamer waarin ik de nacht doorbreng. Naast mij hoor ik de ademhaling van mijn gastvrouw die nog in diepe slaap lijkt te zijn. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het bijna half zes in de ochtend is. Wanneer ik naar buiten k..."
01-06-24
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 23: Nog Meer Verra...Door: Roberteros
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Pijpen, Plagen,
"Wanneer ik mijn ogen open, dringt het licht van de dag mijn netvlies binnen. Ik heb geen idee hoe laat het is. Een blik op mijn horloge vertelt mij dat het tegen 11 uur is. Het bed is verder leeg. De slaapdames zijn niet te vinden. Vanuit buiten hoor..."
21-05-24
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 22: Politieagentje...Door: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijn, Pijpen, Plagen, Rollenspel, Vernederen,
"Met piepende banden en met gillende sirenes zet ik de auto dwars voor de deur en George en ik springen uit de auto. You take the back I will take the front so catch them while they try to escape. Just wait for my signal ok Ik steek mijn duim omh..."
11-05-24
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 21Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Pijpen, Verlangen,
"Ik word wakker met een heerlijk voldaan gevoel, zit vol energie na een wilde avond met een goddelijke vrouw. Ik kan me niet herinneren zo heerlijk te hebben geslapen. Wat hebben we niet gedaan of geprobeerd. Wat heb ik haar gevoeld. Het lijkt we of z..."
04-05-24
9.6
Samen In AntwerpenDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Antwerpen, Lust, Vreemdgaan,
"Het was voorjaar 2018. Jij eind 20, 1.70, volle C cup en heerlijk kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren samen met nog een paar anderen in totaal waren we met 4 mannen en 2 vrouwen op een city trip naar Antwerpen...."
18-04-24
8.9
Kort, Krachtig & Cliché - 2: Nieuwsgierigheid En...Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lust, Sauna, Stiekem, Vingeren,
" b In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
10-04-24
8.7
Verboden LustDoor: Ramon2403
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Lust, Moeder, Verboden, Zoon,
"Ik neem jullie mee in mijn verhaal dat gaat over mij, Ramon, 22 jaar en mijn moeder Karin, 48 jaar. Wij wonen met mijn zusje, Fleur, 19 jaar met z n drie n in een mooi vrijstaand huis. Sinds 3 jaar is mijn vader, Jacob, helaas overleden aan..."
18-02-24
8.5
Dominant Leven - 2: AmberDoor: Ba(a)sje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Lesbienne, Lust, Onderdanig, Pijn, Pijpen, Slavin, Slet, Sletje,
"Maartje kwam vaak langs. In opdracht van ons of, na een lief vragend appje, op haar initiatief. Ze gedroeg zich voorbeeldig als sletje en ik leerde steeds beter haar heerlijke jonge lichaam kennen. In de derde week bleef ze het weekend weer slapen. Z..."
08-02-24
9.4
Mijn VerlosserDoor: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Priester,
"Talitha had geworsteld met een geheim dat ze voor iedereen verborgen had gehouden, inclusief haar familie. Jarenlang had haar vader haar seksueel misbruikt, en ze had nooit de moed gevonden om zich uit te spreken. Ze besefte dat ze last had van een d..."
29-01-24
9.0
Omdat Je Zo AandringtDoor: Annemiek
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lust, Neuken, Pijpen, Zwanger,
"Ik weet niet wat me bezield, twee nachten van huis voor werk en al op de eerste avond loop ik te flirten met een man die mijn vader zou kunnen zijn. Ik zag hem aan de bar staan, perfect gekleed, charismatisch, grijze haren en mooie sprekende ogen. Hi..."
24-01-24
9.5
De Verboden La Van De Kledingkast - 5Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Zus,
" b Max, Lizzy .. STOPPEN ... NU Het is Kitty die alarm slaat. Ze komen er aan zegt ze bang. Razendsnel wurmt ze zich tussen mijn benen vandaan. Vrolijke kinderstemmetjes klinken opeens h l dichtbij. Kitty bijt zenuwachtig op haar nagels en ..."
23-12-23
9.5
SnikkelaasDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bijstandsmoeder, Billen, Buurman, Kontje, Kut, Kutje, Lust, Maagd, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Sinterklaas,
"De 32 jarige alleenstaande Benthe had nogal wat tegenslagen gehad, en moest samen met haar kinderen zien rond te komen van een bijstandsuitkering waardoor ze het financieel niet breed had, en haar kinderen nooit kon verwennen met een extraatje, voora..."
29-11-23
9.1
De Wedergeboorte Van De Lust - 20Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11-23
9.6
De Verboden La Van De Kledingkast - 4Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Verboden, Zus,
" b Max, we moeten echt even praten. zeg ik gedecideerd en wijs op de campingstoel tegenover me. Rico is met de kinderen op speurtocht. Dit is het ideale moment om Max even apart te nemen en hem snel wat spelregels bij te brengen nu we veroordeeld..."
25-11-23
9.6
De Wedergeboorte Van De Lust - 19: Veel Opeenvolg...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Neuken, Pijpen, Spanking, Trio,
"De twee dagen daarop ben ik druk met voorbereidingen treffen en breng veel tijd door in het huis. Het liefst ben ik alleen en ik probeer dit aan Beth over te brengen wat ze gelukkig begrijpt. Ze geeft mij de ruime om het huis alleen te bezoeken. Ik b..."
22-10-23
9.6
De Verboden La Van De Kledingkast - 3Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kinky, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Verboden, Zus,
" b Ik loop gehaast door de keuken van het restaurant. Zo snel mogelijk wil ik terug naar Rico en de kinderen. De ober loopt vlak achter me. Vlak voor ik het terras oploop, geeft hij me nog een ondeugend tikje op mijn billen. Ik loop door zonder om te..."
21-10-23
9.5
De Dames Megan En Karen - 2Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lust, Masturbatie, Masturberen, Milf,
" b De auteur b En zo bereiden twee moeders zich voor op een ontmoeting op het strand van Scheveningen. Zij hebben elkaar op verschillende momenten ontmoet en weten van elkaar waar hun verlangens zitten. Ze hebben beide verborgen verlangens..."
16-10-23
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 18: Slutwife En No...Door: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Lust, Pijpen,
"Verschrikt kom ik overeind en ik zie dat het pas vier uur in de ochtend is. Doorgerekend naar waar ik vandaan kom is het een uur in Nederland, dus ik heb voor mijn gevoel wel een lange nacht gemaakt. Buiten is het donker en stil. Ik blijf nog wat dra..."
16-10-23
9.5
Een Spannend Jongensverhaal - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Lust, Ontdekken, Zuigen,
"Mark wilde graag dat ik een spannend jongensboek uit een ver verleden, ik schat de jaren 60 vorige eeuw, toen er nog geen Homo s bestonden , zou omzetten naar een homovariant. Ik kan mag echter niet een bestaand boek zonder toestemming omtoveren ..."
16-10-23
9.0
De Verboden La Van De Kledingkast - 2Door: Dickydickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Broer, Lingerie, Lust, Nylon, Restaurant, Vakantie, Verboden, Vreemdgaan, Zus,
" b We zitten op een gezellig terrasje aan de haven van Bon Fleur en hebben net Frutti di Mare besteld. De ober die onze bestellingen opneemt is nog heel jong. Ik schat hem niet ouder dan een jaar of zeventien. Hij lijkt een beetje op mijn broertje ..."
14-10-23
9.2
De Verboden La Van De Kledingkast - 1Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Vakantie, Verboden, Zoon, Zus,
" b Is dit bed goed genoeg voor je Max inspecteert het bed in de logeerkamer. Beetje hard matras. zegt hij kieskeurig. Lachend loop ik door naar mijn slaapkamer en open de deur. Probeer ons bed dan maar eens. Hij neemt een snoekduik. Dat is ee..."
15-09-23
9.0
ToyboyDoor: ToyBoyTycho
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lust, Milf, Toyboy,
"Terwijl hij een tik tegen mijn schouder geeft gaat Patrick op de barkruk naast me zitten. Jezus gast, heb je wel gezien hoe ze naar je kijkt vraagt hij me. Direct leg ik mijn telefoon neer, een gewoonte geworden zodra ik alleen zit, en scan de zaa..."
26-08-23
9.0
Schoonmoeder Lust Er Wel Pap VanDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Lust, Met Familie, Prostitutie, Schoonmoeder, Schoonzoon, Vreemdgaan,
"Sinds hun jeugd kenden ze elkaar, de 45 jarige Marco en zijn 4 jaar oudere jeugdliefde Roos. Het stel was onafscheidelijk en hadden nooit iets met een ander gehad. Toen Marco nog maar 19 jaar was waren ze getrouwd, hij had er nooit problemen mee geha..."
06-08-23
9.2
Verboden Verlangen - 2Door: Dickydickert
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Vreemdgaan, Zoon,
" b Ik geneer me kapot. Hoe k n je als moeder je eigen kinderen nog onder ogen komen nadat je eerder nog je benen voor ze gespreid hebt Natuurlijk, het was geen opzet en het is allemaal een beetje uit de hand gelopen, maar na die eerste opwindende er..."
29-07-23
9.1
De Wedergeboorte Van De Lust - 16: Onverwachte We...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Lust, Neuken, Onderdanig,
"Ik heb zojuist de telefoon opgenomen en mij voorgesteld. De prettige stem van een vrouw dringt mijn oorschelp binnen. Mister Meesters Spreek ik met Mister Meesters Het klinkt Engels met een Nederlandse tongval. Ja, dat klopt, wat kan ik voor u b..."
26-05-23
9.6
Lynn - 5Door: Fotograaf
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camera, Eerste Keer, Gluren, Gluurder, Jong En Oud, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Lust, Oudere Mannen, Pijpen, Stiekem, Voyeurisme,
"Tijdens het eten vroeg ik haar welke film ze wilde zien. Al snel bleek dat ze groot fan was van horror en dat ze die thuis nooit mocht kijken want dat vonden haar ouders helemaal niks. Dat ik geabonneerd ben op enkele streamingdiensten was natuu..."
23-05-23
9.0
Lynn - 4Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camera, Gluren, Gluurder, Jacuzzi, Jong En Oud, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Lust, Oudere Mannen, Stiekem, Voyeurisme,
"Nog 6 avonden volgden en door zo intensief met haar bezig te zijn gingen de gesprekken steeds soepeler en beter. Ook haar woordenschat groeide met de dag. De derde week kwam Lynn op het werk naar me toe en vertelde me dat haar ouders voor ee..."
22-05-23
9.1
Pure Lust Na CarnavalDoor: Rock
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Carnaval, Lust, Masturbatie, Masturberen, Piercing, Scharen, Vingeren, Vriendinnen,
"Het was heerlijk. Na een paar jaar geen Carnaval te hebben gevierd, had Lieke nu weer wel een dag van ongestoord losgaan gepland. Een nog in Brabant wonende vriendin had haar meegevraagd, zodat ze met vier vriendinnen lekker een meidenavond in Breda ..."
17-05-23
9.0
De Wedergeboorte Van De Lust - 15: Twee Dagen Voo...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Lingerie, Lust, Pijpen,
"Vanavond hebben we afgesproken bij Alfred thuis. Hij is een van de andere Lusthof bewoners. Naast Alfred is ook Jeanette aanwezig, zijn toekomstige vrouw, maar ook Andre en Annemijn zullen aanwezig zijn. We zijn dus met z n zessen en ik heb ze dus no..."
08-05-23
9.5
Bevrijdingsdag 2023Door: Dickydickert
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gangbang, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Orgie, Panty, Zoon,
" b Na Koningsnacht blijft Bevrijdingsdag voor mij toch wel het absolute hoogtepunt van het jaar. Zeker als je, zoals ik, in de pijp in Amsterdam woont. Dan zit je midden in de feestvreugde zodra je de deur van je huis open doet. Iedereen leeft het he..."
07-05-23
9.0
De Wedergeboorte Van De Lust - 14: Bouwen, Trouwe...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lust,
"De tijd vliegt tussen mijn vingers door. Aan de Lusthof wordt afgebroken, gegraven, getimmerd en weer opgebouwd. Karin gaat voortvarend met mijn website aan de slag en zij laat de ontwikkeling van de Lusthof in de vorm van tekeningen en foto s keurig..."
30-04-23
9.5
Als De Kat Van Huis Is - 3: De Eerste Lust Bekoel...Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Lust, Verleiden, Vingeren,
"William stapt de hotelkamer binnen en sluit de deur achter zich. Naomi staat in de hal. Ze ziet er adembenemend uit. Het licht van de woonkamer geeft een mooie lichtval op haar verschijning. Haar voeten gestoken in de highheels. Het zicht o..."
14-03-23
9.2
Schuld - 3Door: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Zoon,
" b Op begrip hoefde ik niet te rekenen bij Nelleke. Door een domme verspreking ontdekte ze van mijn stille verlangen naar Tanja. Het was gelijk over en uit. Nu heb ik niets meer . Nelleke is weg en mijn geheime liefde voor Tanja blijft onbeantwoord ..."
12-03-23
9.2
Schuld - 2Door: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Milf, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat ik tegen haar aangedrukt stond. Ik gloeiend van de opwinding, zij angstig en verbaasd omdat ze mijn stijve tegen haar buikwand voelde prikken. Nooit eerder had ik over haar gefantaseerd, nooit eerder voe..."
18-02-23
8.7
Tienertijd - 15Door: CrossWin
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Lust, Studenten,
"Net op tijd zijn we daar klaar mee als er aangebeld wordt. Ik ren vanuit de woonkamer naar de gang. Op het scherm van de intercom zie ik dat Mark voor onze portiek staat. Hoooii. Kom maar naar boven hoor zeg ik door de intercom. Met zijn glimlach k..."
17-02-23
7.9
Wie Is Ineke?? - 12Door: Justy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lust, Mysterie, Romantiek,
" i In deel 11 is gebleken dat na een mooie start van het huwelijk tussen Peter en Janneke de arts van Janneke, Anton Willink, dit huwelijk aan het wankelen zette. Anton, wie is hij eigenlijk Overleden man van Ineke, arts, maar verder In dit deel z..."
10-02-23
9.2
Schuld - 1Door: Dickydickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Kay, kan jij me misschien ergens mee helpen klinkt een poeslief stemmetje achter me. Tanja zet een bord dampende nasi voor me neer. Ik heb net voetbaltraining achter de rug en honger als een paard. Hmmmm nasi met sat mijn lievelingseten . w..."
03-02-23
8.4
Op Eigen Benen - 6: SlotDoor: Dickydickert
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Vreemdgaan, Zoon,
" b Daar sta je dan met je puberzoon in een schattig babykamertje in IKEA .. Op weinig subtiele wijze heeft hij me net laten weten dat hij wel weer h l graag een baby tje zou willen zijn b Gulzig zuigt hij aan een borst. Het is al j ren..."
25-01-23
9.1
De Wedergeboorte Van De Lust - 12: Verrassing Bij...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen,
"De volgende morgen word ik verfrist wakker. Energie lijkt verschillende vormen te kennen want van enige vermoeidheid is niet te merken. Ik lees mijn appjes door. Een daarvan is van Monique die mij een kort berichtje stuurt. Dank voor het weekend. El..."
18-01-23
9.2
Hoe Het Soms Kan Lopen!Door: Smuller
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lust, Pijpen, Vakantie, Waargebeurd,
"Hallo, Hier weer een waargebeurd verhaal van mij. Het begin moet ik even uitleggen, mijn vrouw en ik houden van avontuur en omdat we zelf maar een kleine zeilboot hebben was onze droom om een keer met een grotere zeilboot een vakantie te mak..."
05-01-23
9.1
Tienertijd - 14Door: CrossWin
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Kontje, Lust, Rimmen, Romantiek, Sperma, Studenten, Transformatie,
"YESSS mijn verjaardag YESSS eindelijk vijftien jaar als de bijna wie ik altijd had willen zijn. Mijn borstjes zijn nu een volle stevige nog steeds mooi puntige A cup. Rondere heupen met een mooie ronde volle bolle kont, wat ook door het fitnessen en..."
30-12-22
8.2
Toch Nog Een Zalig KerstfeestDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Kerst, Kerstmis, Lust, Neuken, Oudere Vrouwen, Verlangen, Vingeren, Zuigen,
"December 1978, twee dagen voor Kerstmis. Ik loop doelloos door de drukke winkelstraten van Hasselt, rillend van de kou in mijn tot op de draad versleten overjas. Ik probeer mijn handen te warmen in mijn broekzakken, maar ook daar is het kil. Koppels ..."
22-12-22
9.4
Op Eigen Benen - 5Door: Dickydickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Vader, Zoon,
" b Toen Niels en ik nog maar net verliefd op elkaar waren, lang voor de geboorte van onze zoon Sjoerd, trokken we regelmatig richting IKEA, zelfs als we niets nodig hadden. Het was gewoon voor de kick. De kick om de liefde te bedrijven op openbare pl..."
04-12-22
9.1
Paul, Karen En Sean - 2: De OntmoetingDoor: A. Chivas
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Baas, Cumswap, Jong En Oud, Klaarkomen, Lust, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
"De dagen nadien kon ik mezelf moeilijk een houding geven. Ik was overdonderd door wat er met Paul was gebeurd. Nog nooit had ik met een man gevree n. Maar ik had er intens van genoten. Toen ik die avond thuiskwam kroop ik diep onder de lakens. Meteen..."
23-11-22
9.1
Op Eigen Benen - 4Door: Dickydickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Vader, Zoon,
" b Teder pakt Niels Sjoerd s hand en brengt die voorzichtig naar mijn borsten. Toe maar het is goed . mama s borsten zijn nu net zo goed van jou als van mij . ze zijn van ons allebei. Een glimlach krult rond Sjoerd s lippen. Wanneer ik maar wil ..."
05-11-22
8.7
Op Eigen Benen - 3Door: Dickydickert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Met zijn handen trots in zijn zij toont hij mij zijn indrukwekkende apparaat. Hij staat alweer stijf omhoog, ook al is hij net voor de derde keer klaargekomen. Ik ben er zelf ook wel trots op. zegt hij zelfverzekerd en lacht zijn mooie witte tan..."
28-10-22
9.1
Nympho LustDoor: Remco
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lust, Nymfomanie,
"Stephanie gaat trouwen Wat een ongelooflijke gebeurtenis Remco nam de uitnodigingsenvelop aan en opende deze met trillende handen. Hij was zo zenuwachtig omdat hij zo opgewonden was. Remco was niet als gewone gast uitgenodigd maar als getuige van d..."
05-11-22
7.3
Op Eigen Benen - 2Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Snel leerde ik Sjoerd het verschil kennen tussen vrijen met een meisje van zijn eigen leeftijd en gepijpt worden door een ervaren vrouw als ik. Dat ik ook zijn moeder ben, maakte het voor hem n g geiler en opwindender Hoe lang liep hij eigenlijk ..."
18-10-22
9.0
Op Eigen Benen - 1Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lust, Moeder, Zoon,
" b Hand in hand lopen we door de IKEA. Snel gaat het niet. Om de haverklap staan we weer even stil om te zoenen of aan elkaar te frunniken als een pas verliefd stelletje. We kijken elkaar verbaasd aan. Nog steeds is er die blik van ongeloof in onze o..."
19-09-22
9.0
De Wedergeboorte Van De Lust - 11: Opnieuw Het Da...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Lust, Ontdekken, Vingeren,
"Met een ontzettend trots en heerlijk gevoel jaag ik mijn sleutel in de daarvoor bestemde opening van mijn appartement. Zojuist heb ik Monique thuisgebracht na een avond en een ochtend van ongekend seksueel genot. Ik loop naar binnen en ga op de bank ..."
09-09-22
9.2
Alleen Voor De LustDoor: Nestor
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Advertentie, Anaal, Lust, Pijpen,
"Hetero of gay, ik ben soms ge nteresseerd in mannen. Ik heb slechts n keer eerder iets met een man gedaan, maar af en toe fantaseer ik er weer over. Dan kijk ik naar de advertenties op zo n seksdating site, en mijn oog viel op deze i Ond..."
24-08-22
8.8
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Vader, Zoon,
" b Het zachte vlees van haar roomwitte dijen trilt mee in het ritme waarmee de zwarte limo over het kiezelpad rijdt. Door het portierraam valt een streepje zonlicht op Hetty s prachtige benen en speelt een erotisch spel met haar zwartglanzende nylons..."
13-08-22
9.0
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 4: ElectricityDoor: Dicky Dickert
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Vader, Zoon,
" b Het was moeders laatste wens geweest om Hetty en mij weer met elkaar te verzoenen. Ze snapte er niets van dat Hetty en ik van de ene op de andere dag zo recht tegenover elkaar kwamen te staan. We waren altijd zo close geweest . Had ze dan cht nie..."
28-07-22
9.0
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 3: On The Backsea...Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Zoon,
" b Hoe mooi kan het leven zijn ... Op de achterbank van de auto een beetje flikflooien met je vriendinnetje, dat is toch de droom van iedere jongen ... Ik heb al vele mooie herinneringen verzameld die zich afspelen op de achterbank van een auto . Ma..."
25-06-22
9.1
De Wedergeboorte Van De Lust - 10: Verschillende ...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Massage, Neuken, Strapon,
" b Anke b Vol adrenaline zit ik op de fiets naar huis en ik draai mijn trappers rond alsof de lust mij op de hielen zit. Ik heb een man gepijpt, heerlijk gepijpt en hij is dankbaar in mijn mond klaargekomen. Voor het eerst heb ik een pik..."
22-06-22
9.3
De Wedergeboorte Van De Lust - 9: Bart Ontmoet Zi...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Lust, Pijpen, Plagen, Vastgebonden, Vingeren,
"Stilzwijgend staan we in de lift die ons langzaam omhoog trekt. Monique is heel erg zeker van zichzelf terwijl ik met iedere etage die we passeren mijn onzekerheid voel toenemen. Waar ben je nu weer mee bezig Bart , zegt een innerlijke stem. Een pin..."
10-06-22
9.3
De Wedergeboorte Van De Lust - 8: Avond Uit Met M...Door: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Plagen,
"Het dagboek, het huis en de verbouwing, ze houden mij dagelijks bezig. Gaandeweg leer ik Charlotte en ook Simon, zei het via haar pen, beter kennen. Hun zomer trekt voorbij waardoor de bezoeken aan de kastanjeboom afnemen. Er wordt een huwelijksdatum..."
07-06-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 7: Het Dagboek Van...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek, Lust, Pijpen, Vingeren,
"Het eerste wat ik doe wanneer ik thuiskom is een uitgebreide douche nemen. Terwijl ik met gesloten ogen geniet van het water dat met mijn lichaam speelt gaan mijn gedachten terug naar de kastanjeboom. Er lijkt een hele dunne lijn tussen realiteit en ..."
22-05-22
9.3
De Wedergeboorte Van De Lust - 5: Plannen Maken E...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Lust, Ontdekken, Vingeren,
"De twee mooie dames verdwijnen langzaam uit mijn actieve geheugen en daarmee komt de lust storm ook tot rust. Ik pak mijn telefoon en bel een paar mensen. Eerst naar de partijen die gas, water en licht kunnen verzorgen en daarna naar mijn vaste aanne..."
06-05-22
9.4
De Wedergeboorte Van De Lust - 4: Ochtend Glorend...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lust, Pijpen, Plagen,
"Het eerste daglicht meldt zich in de riante slaapkamer en ik probeer mij te ori nteren terwijl de contouren van de slaapkamer steeds meer van hun nachtelijke geheimzinnigheid prijsgeven. Voorzichtig sta ik op en loop naakt een beetje heen en weer om ..."
30-04-22
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 173Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Likken, Logeren, Lust, Pijpen, Rolstoel, Terras,
" b Jan had me iets beloofd waar ik ongetwijfeld heel graag gebruik van zou gaan maken. b i Ik mocht namelijk nogmaals naar Manuel toe om er samen met hem een leuk dagje van te maken. i Die schat van mij wilde dat deze ongelukki..."
27-04-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 3: Nadere Kennisma...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Lust, Neuken, Secretaresse, Trio,
"Met een te grote opwinding, zowel fysiek als inwendig rij ik naar de panden die nu mijn eigendom zijn en ik parkeer mijn auto voor een van de hekken die de woningen nu nog omsluiten. Ik open het hek en stap mijn wereld binnen, letterlijk en figuurlij..."
22-04-22
9.3
De Wedergeboorte Van De Lust - 2: De KoopDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Neuken, Pijpen, Verleiden, Voyeurisme,
" i De koop, Oudewater 2015. i Ik sta voor een paar met omheiningen afgezette woningen. Drie huizen aan elkaar, gebouwd ongeveer in de jaren 30 van de vorige eeuw, Art decostijl. Lusthof 1, 2 en 3. Althans, dat is hun adres. Ze liggen er wa..."
15-04-22
9.2
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Vader, Zoon,
" b Misschien verbeeld ik het me, maar mijn ogen liegen toch niet Kaj is opeens wel h l nieuwsgierig naar wat Kathy te bieden heeft onder haar strakzittende zwarte jurkje. Logisch ze ziet er geweldig uit en dat valt ook Kaj op. Ze zitten dicht op e..."
10-04-22
9.0
De Wedergeboorte Van De Lust - 1: Het BeginDoor: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Lust, Pijpen,
" i Oudewater, juli 1517 i Het is heet, broeierig heet, zelfs nu het tegen het midden van de nacht loopt. Er hangt onweer in de lucht en langzaam verdwijnen de nog zichtbare sterren achter loodzware wolken. Het nog aanwezige licht wordt ver..."
08-04-22
8.7
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Fetisj, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Vader, Zoon,
" b Ben je klaar met omkleden liefje ... anders ligt Bert al diep onder de groene zoden voor wij er zijn. Kathy kan niet lachen om mijn grappig bedoelde opmerking. Doe niet zo morbide Stef, het is wel de man van je zus je die we vandaag gaan begrav..."
12-03-22
8.5
Lust VeranderingDoor: Verhalenverteller
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lust,
"Uitgeput, verslagen en diep beschaamd lag je op bed. Je voelde dat de lust je in zijn macht had. Je wist ook nu je , je zo schaamteloos had laten gebruiken, dat het einde snel zo komen. Waarschijnlijk al na het komende weekend als je zijn vrienden zo..."
22-02-22
8.3
Tienertijd - 7Door: CrossWin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Lust, Studenten,
"Ik kom mijn bed uit en loop wat duf naar de badkamer. Hier zet ik eerst de stortdouche aan voor ik me op de wc neerzet. Als ik klaar ben trek ik door en stap onder de heerlijke warme waterstralen. Heerlijk sta ik me in te zepen met mijn Rituals of Ha..."
18-02-22
8.8
Bukkake Queens 3 - Lust En VerlangenDoor: Leen
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bukkake, Dikke Tieten, Gangbang, Gebruikt, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Lesbienne, Lust, Pijpen, Pornofilm, Spanking, Sperma, Spuiten, Verlangen, Vernederen, Vingeren,
" b Nadine b Nadine staarde naar het schouwspel voor haar. Ze was totaal overdonderd door wat ze zag en kon haar eigen ogen niet geloven. Haar hartje ging als razende tekeerging. Zoiets had ze nog nooit gezien. Ze begon te rillen en voelde ..."
15-02-22
9.1
Covid, Een Last Of Een Lust? - 3: Slot $Door: Maria
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Lust, Quarantaine,
" i Lieve lezers, hierbij het derde en laatste deel van een serie, met een zeer actueel onderwerp De Covid pandemie Veel leesplezier en je weet het vast al, ik hou wel van een lieve reactie i Wim en Ilse, beiden in tweeduizendtwintig al ..."
11-02-22
9.2
Covid, Een Last Of Een Lust? - 2 $Door: Maria
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Lust, Quarantaine,
" i Lieve lezers, hierbij deel twee van een nieuwe serie, met een zeer actueel onderwerp De Covid pandemie Veel leesplezier en je weet het vast al, ik hou wel van een lieve reactie i Wim en Ilse, beiden in tweeduizendtwintig al gevaccine..."
30-01-22
8.8
Covid, Een Last Of Een Lust? - 1 $Door: Maria
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Lust, Quarantaine,
" i Lieve lezers, hierbij een nieuwe serie, met een zeer actueel onderwerp De Covid pandemie Veel leesplezier en je weet het, ik hou wel van een lieve reactie i Tweeduizendtwintig zal velen nog in de herinnering gegrift staan De uitbraa..."
20-01-22
8.7
Grenzen OpzoekenDoor: M En M
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Lust, Onderdanig, Ontdekken, Slaaf, Wasknijper,
"Dit is een waargebeurd verhaal. Ik ben M, 40 jaar, gelukkig getrouwd en vader van 2 kinderen. Ons seksleven is goed, maar we zijn sinds kort op zoek naar wat verdieping. Samen hebben we ontdekt dat ik erg geniet van mijn onderdanigheid en dat pijn en..."
18-01-22
8.6
Mama Heeft Honger - 3: Odol Onder De DoucheDoor: Dicky Dickert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Douche, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Zoon,
" b Verdwaasd lig ik onder mijn dekbed. Peter is alweer diep in slaap gevallen, maar ik ben klaarwakker. De bizarre natte droom van net speelt nog door mijn hoofd. Ik denk aan Jimmy, de verdorven prins uit mijn droom en Sjoerd en Ymke die, voor mijn o..."
16-12-21
9.1
Lust Na Het FeestDoor: Verhalenverteller
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Lust,
"Naakt loop je voor hem uit naar de logeerkamer. Je voelde zijn sperma langs je benen naar beneden lopen. Boos en ge rriteerd door het feit dat je, je hebt laten gebruiken in je eigen huis. Maar ook door het feit dat je morgenvroeg weer zult doen wat ..."
09-12-21
7.5
De Intuïtie Van Een Moeder - 5: ProoiDoor: Dicky Dickert
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Nylon,
" b Claire staat in de deuropening, de armen over elkaar geslagen. Ze kijkt boos. Waar komen jullie in godsnaam vandaan ... Ik zit hier al meer dan een uur op jullie te wachten Zwijgend schuifelen we achter elkaar aan naar binnen. Freek als eerste..."
02-10-21
9.5
Het Satorvierkant - 17: D-dayDoor: Leen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Lust,
"6 juni 1944 B nouville, Normandi Niet huilen, meisje. Het komt allemaal wel goed. Dat uitgerekend de soldaat die Fritz neergeschoten heeft, haar nu troost, voelt redelijk vernederend en eigenlijk zou haar trots haar moeten verbieden..."
21-08-21
9.2
Dromerige Dominantie - 1Door: A. Chivas
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Collega, Dominantie, Eerste Keer, Lust,
" Met Kathy herhaalde Dean met opengesperde ogen gevolgd door gelach van de rest van de groep. Ja, Kathy, antwoordde ik met overtuiging terwijl ik een slok bier wegslikte. Wat zie je in godsnaam in haar 8239 Thierry had zi..."
12-08-21
9.3
Ik Liet Me Leiden Door LustDoor: Marieke
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Lust,
"Na een stressvolle week vol emoties en spanningen was het nu zaterdagochtend. Sandra had een goede nacht gehad en zag dat het een heerlijke dag beloofde te worden. Zonnig, niet te veel wind, 23 graden. Een prima dag voor een fietstocht. ..."
17-07-21
9.1
De Dierenarts - 24: SlotDoor: Angela
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lust, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Marion laat de zaak overnemen en gaat, met vakantie. Huh Reageert Lisletje. Ik sluit de serie af met het laatste deel, die helemaal nieuw is, Lisetje is ondertussen wel wat jaartjes ouder dan zestien, want zolang heeft die ser..."
19-07-21
7.9
Strandgeheim - 4Door: Genieter56
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Lust, Oraal, Romantiek, Trio,
"Gelukkig had je aangenomen om niet naar huis te gaan en te overnachten. Het zou de dag daarna weer 25 graden worden en was het mooi weer om naar het strand te gaan en zouden hetzelfde plekje weer opzoeken. Helaas kon ik niet blijv..."
21-06-21
9.1
Fuck It! Ik Doe Het Gewoon - 2Door: Leo
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lust, Studenten,
"Van dat lieve verlegen meisje die aan het begin van de avond aanklopte is weinig overgebleven. Met mijn kont iets omhoog word mijn gezicht hard het matras ingedrukt door het stoten van Nathalie. Haar handen die mij iets eerder nog teder over het lich..."
10-06-21
9.5
Fuck It! Ik Doe Het Gewoon - 1Door: Leo
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lust, Studenten,
"Door mijn kloppende eikel en mijn ballen die op ontploffen staan kan ik niet meer na denken. Normaal zou dit niet iets voor mij zijn. Maar getrokken door nieuwsgierigheid pak ik de half stijve lul die voor mij hangt in mijn hand en breng hem een beet..."
08-06-21
9.4
De Intuïtie Van Een Moeder - 3: Terug Bij AfDoor: Dicky Dickert
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Jonathan s sperma zit echt overal. Zijn orgasme kwam dan ook onverwacht en was ook heftiger dan ik voor mogelijk had gehouden. Goed, hij stond op springen, dat was wel duidelijk na zijn mislukte avances bij Claire. Als blijk van moederliefde verle..."
26-05-21
9.0
Niets Gebeurt Zonder Reden - 1Door: Roberteros
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Lust, Oudere Mannen, Vastgebonden,
" b ZIJ Aan de vooravond van haar 21ste verjaardag. b Ik ben nerveus, of nerveuzer dan normaal. Morgen ga ik naar Hem en hij heeft aangekondigd een verrassing voor mij te hebben. Iets met verlangen en loslaten liet Hij weten. Zoals altij..."
12-05-21
9.1
Overgave Aan Zijn LustDoor: Veer
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lust, Pijpen, Spuiten, Submission, Vingeren,
"Vandaag draait het om jou, ik ga jou laten genieten. Jij gaat volledig ontspannen. We hebben weer vroeg afgesproken. Mijn kinderen heb ik naar school gebracht, en verder heb ik vrij vandaag. Rond 10 uur zul je er zijn. Ik besluit nog even t..."
07-05-21
8.6
Lust - 4: FeestDoor: Verhalenverteller
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Lust,
"Als bij donderslag, dat mailtje. ik pik je zaterdag om 19.30 op voor het feest van het bestuur Je voelde de boosheid weer opkomen over de onrustige nacht in het hotel tijdens het congres. Dat je als een hoer gekleed op bed had liggen wachten. Dat h..."
02-05-21
8.4
Lust - 3Door: Verhalenverteller
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lust,
"Ineens was hij er. Je zag hem staan aan de overkant van de straat. Je lichaam reageerde direct, je tepels verstijfde, je kut werd vochtig. Je concentratie verdween. Je dacht nog maar een ding. Hoe zou het gebeuren. Je wist dat je niet meer was dan ee..."
28-04-21
9.1
Strandgeheim - 1Door: Genieter56
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lust, Pijpen, Strand, Uitdagen,
" i Wij Marieke en Bart hebben elkaar op opwindend.net leren kennen en mails gedeeld. Hieruit kwam een fantasie in ons eerste verhaal en staat onder Strandgeheim voorpret. Hieronder de mail en fantasie van Marieke op deze voorpret. Veel leesplezi..."
27-04-21
8.6
Lust - 2: BioscoopDoor: Verhalenverteller
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bioscoop, Lust,
" Dag juffie Geschrokken draai je, je om. Die stem die je zo weinig gehoord hebt, maar waarvan de eigenaar al weken in je gedachten is. Gedachten van schaamte, verlangen, van schuld, van lust. Gedachten hoe je het zover hebt laten komen, maar ook ged..."
23-04-21
9.0
Lust - 1Door: Verhalenverteller
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Lust,
"Ineens is die hand er, anders dan al die andere. Die hand die afwisselend stevig je billen kneedde en dan weer zacht streelde. De hand die zacht ,maar toch dwingend je benen iets uit elkaar drong. Je voelde je nat en geil worden, maar ook b..."
20-04-21
8.4
Opstandige Lust - 4Door: Gwendolyne
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lust,
" i et is even geleden dat voorgaande verhalen geplaatst zijn. Misschien wel handig om te lezen zodat je terug weet hoe ik daar terecht ben gekomen en waarom er gebeurt wat er gebeurt. Veel leesplezier. i Ik voel hoe zijn lul ver..."
09-04-21
9.0
Onverwacht Opwindende Beroepen - 2: De Farma Indu...Door: Oelewapper
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Werk,
" i Wat als we vier personages met hun eigen persoonlijkheid telkens in een ander beroep zouden plaatsen Wat als we hen laten ontdekken dat hun beroep ook opwindend kan zijn Elk verhaal van deze reeks is een parallel universum waarin Ben, Bianca..."
19-02-21
8.9
Spaanse Wellust - 4Door: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Feest, Lust, Schoonzus, Vreemdgaan, Zomer, Zwanger,
"Na de gezamenlijke vakantie ging het leven vlug terug zijn gewone gang. Ik genoot in stilte van het geile avontuur dat ik in Spanje met Evelyne had beleefd. De gedachte aan haar schaamteloze durf en aan haar heerlijke lichaam liet telkens opnieuw een..."
05-02-21
8.9
FixbusDoor: Verknipte Geest
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bus, Creampie, Eerste Keer, Lust, Natte Droom, Openbaar, Roadtrip, Tiener, Vakantie,
"Enthousiast maak ik een foto van de Flixbus en stuur ik hem door naar Aimee, voor ik instap. Ik groet de chauffeur vrolijk, maar hij kijkt me alleen nors aan. Volgens mij is hij Duits. Het maakt me weinig uit. Niks kan deze dag nog stuk maken. Niet d..."
12-01-21
9.4
Lust ActuallyDoor: Roberteros
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bondage, Lust, Neuken, Pijpen, Vastgebonden,
"Er zijn maanden verstreken sinds ik mijn week op Vlieland heb doorgebracht. Toch gaat er geen dag voorbij waarin ik niet aan mijn avontuur terugdenk en ik betrap mij erop dat ik het mis. Ik mis die machteloze vorm van vastgebonden zijn en genomen wor..."
24-12-20
9.5
Oma, Wat Doet U Nou? - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Kleinzoon, Lust, Nylon, Oma,
" b vanuit mijn positie achter de gezellige keukenbar die de halfopen keuken verbindt met de huiskamer, kijk ik naar de visite. Vrienden, vriendinnen en natuurlijk de familie zitten rondom mijn knappe kleinzoon Luuk die vandaag zijn zeventiende verjaa..."
22-10-20
9.3