62.483 Gratis Sexverhalen
Dannyboy
Dannyboy
Mijn email adres: dannyacyra1@gmail.com

Welkom op mijn profiel!

Ik ben een vrolijke, 30 jarige man. Ik heb een erfelijke ziekte waardoor ik slechtziend en slechthorend ben. Rotziekte, maar ach, wat kan ik er aan doen? Niets. Ik geniet van mijn leven zolang dat kan.
Schrijven is sinds kort mijn hobby geworden. Helaas ben ik niet zo'n kei in spelling en grammatica,
Maar gelukkig heb ik twee lieve vrienden die mijn verhalen nakijken. Een van hen is ook een auteur op deze site, Leen is haar naam. Ze schrijft voornamelijk fantasy verhalen. Geloof me, ze heeft echt talent om fantasy verhalen te schrijven!

Mijn verhalen hebben een langzame opbouw. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling naar de liefde en de erotische spanning die langzaam wordt opgebouwd. Wie dus van snelle en platte seks houdt, kan beter mijn verhalen overslaan. Ik zeg altijd: er moet altijd een verhaal achter zitten voordat ze seks gaan hebben. Ik hou alleen van tederheid en liefdevolle seks, maar in mijn verhalen gaat het ook over het dagelijks leven. het kan zijn dat er in sommige delen helemaal geen seks voor komt.

Al mijn verhalen zijn fictie en ik probeer mijn verhalen realistisch te houden. Maar soms komt er wat leuke fantasie tussen door. Af en toe voeg ik wat drama toe om het wat spannender te maken.

Heb je een vraag of een suggestie?
Of wil je mij helpen met nakijken van mijn verhalen?
Mail mij gerust maar: Klik hier.
De reacties op mijn verhalen worden erg gewaardeerd! Dat motiveert mij om door te schrijven.

Dannyboy

Het e-book!

Het eerste deel van het e-book van ‘Een beeldschone huisgenote’ is gemaakt! Het bestaat uit 50 afleveringen. Die wil ik verkopen voor een zacht prijsje. Het kost slechts een tientje. Heeft u interesse? Stuur een mail naar mij.
Het boek is vanaf 29 oktober beschikbaar!
Hoogste Cijfer: Een Beeldschone Huisgenote - 10
Meest Gelezen: Een Beeldschone Huisgenote - 10
Aantal Verhalen: 118
Aantal Reacties: 411
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Dannyboy
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
04-08-23
9.4