Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Seks met een tweeling, alleen de gedachte laat je waarschijnlijk al wild worden van verlangen! In deze verhalen gaat het dan echt gebeuren! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Tweeling sexverhalen. In deze categorie staan 248 erotische verhalen.
Sanne - 7Door: HenkHenk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
"Zoals afgesproken oefende Sanne de dagen daarna met het zichzelf penetreren met een dildo. Ze snapte nu wel waarom die zus van haar gek was op seks, dit was een heerlijk gevoel. Al snel kon ze ook een groter formaat dildo probleemloos in haar kutje s..."
18-07-24
9.3
Sanne - 6Door: HenkHenk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Masturbatie, Masturberen, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
"Toen een paar dagen later de toets volgde had Emma na afloop het gevoel dat ze hem goed gemaakt had, ze snapte alle vragen. Bereid je maar voor, binnenkort word je geneukt , zei ze tegen Sanne. Sanne reageerde sceptisch, eerst zien en dan geloven. E..."
17-07-24
9.4
Sanne - 5Door: HenkHenk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nerd, Neuken, School, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
" En, was het leuk Vroeg haar moeder aan Emma toen ze de volgende middag weer thuis kwam. Uiteraard was ze best op de hoogte van wat er tijdens dergelijke weekendjes zoal gebeurde. Op een vreemde manier maakte het haar trots op haar dochter, die net..."
16-07-24
9.1
Sanne - 4Door: HenkHenk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Neuken, School, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
"Dat hun moeder ook niet gek was bewees ze door, even nadat de meiden thuis waren gekomen, een lichte maaltijd op tafel te zetten. Ze kende de snackbar tegenover het zwembad en had wel verwacht dat haar dochters zich daar zouden ophouden. Van zwemmen ..."
15-07-24
9.0
Sanne - 3Door: HenkHenk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slet, Sletje, Snackbar, Tweeling, Zussen,
"Terwijl de meiden aan het douchen waren lette Sanne op de reacties van andere mensen om hen heen, het kwam ten slotte niet iedere dag voor dat er drie knappe zestien jarige meiden naakt stonden te douchen in een openbaar zwembad. Emma, Kim en Vera me..."
14-07-24
9.0
Sanne - 2Door: HenkHenk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen, Zwembad, Zwemmen,
" Ik snap nog steeds niet helemaal wat er net gebeurd is , sprak Sanne eigenlijk meer tegen zichzelf dan tegen Emma. Heel gewoon, je bent klaargekomen. Was het je eerste keer vroeg Emma. Sanne knikte maar, ze wist niet wat ze hier nou weer mee moes..."
13-07-24
9.1
Sanne - 1Door: HenkHenk
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Neuken, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
"Met gemengde gevoelens luisterde Sanne naar de geluiden die door de muur uit de kamer naast de hare doorklonken, haar zus Emma maakte er duidelijk geen geheim van waar ze mee bezig was. Wie zou ze deze keer meegenomen hebben Terwijl het luide gekreu..."
13-07-24
9.1
De Familie Ontvoering - 5: De OntmaagdingDoor: Nico De Bouwvakker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Luier, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Sm, Tiener, Tweeling, Vastgebonden, Verkracht,
" i dank je wel allemaal om alle vervolgen te lezen. ik schrijf elke week wat verder aan het verhaal om er een mooi vervolg aan te geven. ik hoor graag wat jullie reactie of suggesties zijn. veel plezier met de ontmaagding v..."
04-07-24
9.0
Mindy En Mandy, TweelingzusjesDoor: DutchViking
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Creampie, Deepthroat, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme, Pijpen, Slikken, Tiener, Tuin, Tweeling, Vingeren, Zusjes, Zussen, Zwembad,
"Het was een warme zomerdag toen de tengere, onschuldige tweelingzusjes Mindy en Mandy eindelijk 18 werden. Ze vierden hun verjaardag in stilte thuis, omdat hun ouders op vakantie waren.. De twee puberzusjes hadden stiekem een oogje op hun kn..."
19-06-24
9.0
Raad Een Lied … Of Niet - 8: Praktische Vo...Door: PD
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Condoom, Eerste Keer, Maagd, Neuken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Tweeling, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04-24
9.7
Raad Een Lied … Of Niet - 7: De Volgende O...Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04-24
9.6
Twin Dicks - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Likken, Tweeling, Zuigen,
"Van zowel Jandre, als van mijn opdrachtgever Luke, kreeg ik het verzoek voor een vervolg. Nu ben ik altijd wat huiverig voor een vervolg. Toch is het wel handzaam, zoals nu, als er een paar knapen zijn die me over de streep trekken. Zij biechten eerl..."
18-04-24
8.8
Raad Een Lied … Of Niet - 5: Welterusten, ...Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Romantiek, Tweeling,
"Grace draaide de douche uit. Ik gaf haar een handdoek en pakte een tweede voor mezelf. Terwijl ik me begon af te drogen zag ik de klok aan de muur. Het was kwart over twaalf. We hadden maar liefst drie kwartier onder de douche gestaan. i Oh, j ..."
17-04-24
9.5
De Ontdekking Van De Hemel - 11Door: Floris20621
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Tiener, Trio, Tweeling, Zus,
"Papa en Mama zitten samen in de tuin. Het is nog warm, de zon begint onder te gaan. Ze zitten onder een grote boom, op de tafel voor hen staan een fles, glazen. Ze praten zachtjes over wat er vanmiddag gebeurd is. En dan te bedenken dat de tweel..."
17-04-24
9.2
Raad Een Lied … Of Niet - 4: Schoon SchipDoor: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Nicht, Pijpen, Tweeling, Vingeren,
"En toen draaide Grace zich naar de andere meiden. Ze stak haar nog met sperma bedekte tong uit naar Rhonda. En ze verklaarde triomfantelijk Ik heb gewonnen Jij hebt , ik hapte naar adem. Je hebt WAT Ze had gewonnen Was ..."
16-04-24
9.6
Raad Een Lied … Of Niet - 3: Beter Dan Een...Door: PD
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Nicht, Pijpen, Tweeling,
"De meiden bleven stil. Onder de indruk Ik besloot de stilte te verbreken. Win ik nu een prijs Ik kon niet geloven dat ik dat echt had gezegd. Wat had ik me daarbij gedacht Nog meer slechte idee n geven aan deze meiden ..."
14-04-24
9.6
Raad Een Lied … Of Niet - 2: Tijd Om Te Sp...Door: PD
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling,
" Vooruit dan, zei ik. Ik ademde diep in. Wie is eerst Ik zat in de zitkamer van Melody en Dave, mijn zusje en mijn zwager. Geblinddoekt en omringd door zes meiden. Zes jonge meiden. Mijn nichtje, vier van haar vriendinnen, en haar jonger..."
12-04-24
9.4
Izzy En Lizzy De Tweeling - 7Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Fotoshoot, Jong En Oud, Kaal, Likken, Neuken, Pijpen, Roodharig, Slikken, Tweeling, Vingeren,
"Snel liep ik de trap af, meteen gevolgd door de twee meiden. In de visagieruimte namen ze plaats op de bank en ik schonk wat te drinken in. Naakt maakten we plannen hoe we de opdracht vorm gingen geven en al snel was er een datum ..."
11-04-24
9.2
Raad Een Lied … Of Niet - 1: Zes MeidenDoor: PD
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling,
" i Dit is deel 1 van een langer verhaal. Het is mijn eerste lange verhaal, origineel in het Engels geschreven onder de titel Guess that hit . i i Voor wie het wil weten, de titel van dit verhaal verwijst naar een radiospelletje dat daadw..."
11-04-24
9.2
Izzy En Lizzy De Tweeling - 6Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Fotoshoot, Jong En Oud, Kaal, Likken, Neuken, Pijpen, Roodharig, Slikken, Tweeling, Vingeren,
"Izzy haakte erop in en maakte me duidelijk dat ook zij mijn pik in haar lijfje wilde. Uiteraard had ik daar geen problemen mee want laten we eerlijk zijn, twee prachtig mooie en vooral geile meiden op je pik mogen spiesen is toch echt geen s..."
10-04-24
9.4
De Ontdekking Van De Hemel - 10Door: Floris20621
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Moeder, Neuken, Pijpen, Rimmen, Tweeling, Vader, Zus,
"Het is een hete zomerdag. Vakantie. Grote Broer en Grote Zus zijn naar het skatepark en gaan daarna zwemmen in het openluchtzwembad aan de rand van het dorp. Broertje en Zusje zijn met hun pony s het bos in getrokken. Officieel zijn Bismarck en S..."
08-04-24
9.2
Twin Dicks - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Likken, Orgie, Tweeling, Zuigen,
"De titel probeert samen te vatten dat het hier om een Tweeling gaat, met de juiste maten. Luke vroeg mij daar een verhaal over te schrijven. Hij doet zelf ook wel eens pogingen tot schrijven, maar komt alleen bij de geile gedachte al kl..."
07-04-24
9.1
De Ontdekking Van De Hemel - 9Door: Floris20621
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Lesbienne, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tweeling,
"Mama zit op de rand van de badkuip. Geconcentreerd trimt ze haar schaamhaar. Papa houdt van lekker kort, zodat hij niet constant haren uit zijn mond moet vissen bij het beffen. Kaal vindt hij te sober, hij wil wel kunnen zien dat Mama een volwasse..."
03-04-24
9.3
De Ontdekking Van De Hemel - 8Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Eerste Keer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener, Tweeling, Voetbal, Zus,
"Zaterdagmorgen. De voetbalclub van Broertje en Zusje. De wedstrijd is afgelopen. Ze hebben verloren en dat vonden ze eerst best wel sneu maar nu zijn ze eroverheen. Ze hebben gedoucht en zitten op de banken tegen de muur in de kleedkamer appels e..."
26-03-24
9.5
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 2Door: JohanK
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Ex, Standje 69, Trio, Tweeling,
" i Dit is het tweede deel van een kleine verhalen serie. Ik raad u aan om eerst deel 1 te lezen. i Ik schrok wakker van deze heerlijke kus en mijn eerste gedachte was Roos . Boos zei ik dan ook direct Hoe durf jij je in godsnaam hier ..."
18-03-24
9.5
De Ontdekking Van De Hemel - 6Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Pijpen, Rimmen, Tiener, Tweeling, Vader, Zus,
"Zondagmorgen. Papa is weer op fietstocht. De tweeling ligt bij Mama in het grote bed. Gezellig met z n drietjes onder het dekbed. Ze liggen een beetje te kletsen. De tweeling is opgewonden straks komt Opa, die neemt hen en Grote Broer en Grote..."
13-03-24
9.2
Geile Zussen - 4Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Betrapt, Openbaar, Plagen, School, Stiekem, Tiener, Toilet, Tweeling, Verleiden, Zus, Zussen,
"In de vorige delen lazen jullie over het ik personage, Mark, een 16 jarige jongen die samen met zijn 3 zussen thuis woont. Daarbij las je over zijn geile escapades met zijn zussen en zijn moeder. Mark werd langzaam steeds meer opgegeild en verliefd o..."
10-03-24
9.3
Geile Zussen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Klaarkomen, Orgasme, Stiekem, Tiener, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus, Zussen,
"Dit is het derde deel van deze verhalenreeks. Lees zeker ook de vorige delen om helemaal mee te zijn met de belevenissen van Mark, een 16 jarige jongen die thuis woont met 3 zussen en zijn moeder. In de vorige delen lazen jullie over hoe he..."
29-02-24
9.4
De Ontdekking Van De Hemel - 3Door: Floris20621
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Rimmen, Tiener, Tweeling, Vader, Zus,
"Papa komt thuis van zijn fietstocht. Hij legt de verse broodjes op de keukentafel en gaat de trap op. Hij geniet er ook van om op zondagochtend nog even met Mama en de kinderen in bed te liggen. Vroeger waren Grote Broer en Grote Zus er ook altijd..."
25-02-24
9.3
De Ontdekking Van De Hemel - 2Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Tiener, Tweeling, Zus,
"De volgende ochtend wordt de tweeling, nog steeds ineengestrengeld, tegelijkertijd wakker. Ze kijken elkaar met een stralende lach aan en springen vrolijk uit bed. Hand in hand trippelen ze naakt door de gang, naar de slaapkamer van Mama en Papa. ..."
22-02-24
9.4
De Ontdekking Van De Hemel - 1Door: Floris20621
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Tiener, Tweeling, Zus,
"De tweeling zijn onafscheidelijk. Sinds hun geboorte delen ze alles met elkaar, doen ze alles samen. Ze hebben dezelfde fijne gezichten, dezelfde ranke soepele lijfjes, hetzelfde halflange donkerblonde haar, dezelfde grijsblauwe ogen met dezelfde v..."
19-02-24
9.2
Geile Zussen - 2Door: Louise
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Betrapt, Eerste Keer, Moeder, Neuken, Pijpen, Plagen, Slaapkamer, Sperma, Tiener, Trio, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus,
"In het vorig deel lazen jullie over het ik personage, Mark, een 16 jarige jongen die samen met zijn 3 zussen thuis woont. In het vorig deel las je over zijn geile verlangens naar zijn tweelingzus, Marion. Echter was het zijn oudere zus van 17 jaar, M..."
16-02-24
9.4
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 1Door: JohanK
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tweeling,
" i Dit is het eerste deel van een kleine verhalen serie. Nog weinig expliciete seks in dit verhaal maar dat gaat komen in het vervolg. i Wij, Roos en ik, Michel, waren op de terugweg van een heerlijke vakantie in Itali . Het was het eind..."
09-02-24
9.0
Hannah - 8: Trio In Het BosDoor: Edward2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bos, Dikke Billen, Dikke Tieten, Discotheek, Dp, Dubbele Penetratie, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Nerd, Trio, Tweeling, Voyeurisme, Zonder Slipje, Zus,
" i We zijn aangekomen bij het achtste deel van deze serie. Dit verhaal zal uit het oogpunt van Sander verteld worden. Hij is de tweelingbroer van Hannah. Ze zijn hier 21. i Opgroeien in een huis met Hannah was niet makkelijk. Ik denk niet..."
05-02-24
9.2
Geile Zussen - 1Door: Louise
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Betrapt, Broer, Douche, Eerste Keer, Flirten, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Slikken, Sperma, Tiener, Tweeling, Vingeren, Zus, Zussen,
"Dit is het eerste deel van een verhaal dat ik schrijf op verzoek van een trouwe lezer. Heb je zelf ook verzoekjes of geile ideetjes dat je in een leuk verhaal wilt zien, dan mag je me altijd een mailtje sturen. Dit verhaal begint, net als z..."
10-01-24
9.4
Buon Natale - 3: Geboren SterrenDoor: Tanne.Dali
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Porno, Sneeuw, Tweeling, Zus,
" i Het is behoorlijk opwindend om de tweeling Vela en Vito pal voor onze ogen te zien neuken, zo onervaren nog maar ook zo gretig Het duurde even voordat ze eraan toe durfden te geven om als broer en zus seks te hebben, maar nu zijn ze duidelijk all..."
30-12-23
9.3
Buon Natale - 2: TweelingDoor: Tanne.Dali
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Porno, Sneeuw, Tweeling, Zus,
" i De paar uurtjes in de wellness van het hotel waren heerlijk ontspannend en nu wandelen m n zusje Nienke en ik opgefrist en in gepaste kleding richting het diner. Het Suvretta heeft meerdere restaurants en we kiezen voor het buffet. ..."
24-12-23
9.4
Buon Natale - 1: Zalig KerstfeestDoor: Tanne.Dali
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Sneeuw, Tweeling, Zus,
" b Zalig Kerstmis b i Over drie dagen is het kerstmis en mijn zusje Nienke en ik moeten nog snel snel onze laatste Kerstcadeaus bij elkaar winkelen. Zoals ieder jaar begonnen we er veel te laat aan, we moesten er nu zelfs onze vaste mor..."
21-12-23
9.0
Tweeling Alleen Thuis - 2Door: PeterZ
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Neuken, Tweeling, Zus,
" i In deel 1 heb je kunnen lezen dat een onschuldig grapje ertoe leidt dat Tom klaar gepijpt wordt door zijn tweelingzus Anouk. Hoe het verder verloopt lees je in dit deel. i Anouk loopt naar de keuken en pakt een handdoek om haar gezicht ..."
26-10-23
9.3
Tweeling Alleen Thuis - 1Door: PeterZ
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broer, Pijpen, Tweeling, Zus,
" Wedden dat ik je borsten kan aanraken zonder aan je kleren te komen Tom kijkt zijn zus uitdagend aan. Anouk trekt een ge rriteerd gezicht. Jezus man, ben jij wel helemaal lekker Tom en Anouk zijn die avond alleen thuis, hun ouders hebben een fe..."
23-10-23
9.4
Het Concept Familie - 2: ZonnegroetDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Kamperen, Naakt, Neef, Nichtjes, Strand, Tiener, Tweeling, Zussen,
" b We zitten ons totaal verlekkerd te vergapen aan mijn blote nichtjes. Eigenlijk zouden Teun en ik met twee andere vrienden naar Ibiza gaan, dansen, feesten en beesten. Maar helaas, zij reden op hun scooter tegen een vrachtwagen en liggen nou m..."
04-10-23
9.4
Het Concept Familie - 1: Friese NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Strand, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zussen,
" b M n pa naait zich steeds meer op over mijn gedrag Dit concept heet Fam lie, Joeri. Heb je ook maar nig idee wat dat inhoudt... Als ik bokkig zwijg gaat hij door Nou, als jij het niet weet dan weet k het wel Het hele idee van een..."
29-09-23
9.4
Tweeling - 1: Wie Is Wie?Door: Henk Ardon
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Milf, Neuken, Tweeling, Vreemdgaan, Werk, Zussen,
"Al ruim 42 jaar is de aan Daantje en Hansje meest gestelde vraag wie is wie De eeneiige tweeling waren heel lang niet alleen onafscheidelijk, ze waren ook niet uit elkaar te houden. Dat had op school natuurlijk zo zijn voordelen, maar ook in het da..."
12-09-23
9.2
De Tweeling En Hun Daddy - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurjongen, Daddy, Spuiten, Tweeling, Vrienden,
"In deel 1 hebben we gezien hoe ik kennis maakte met die twee geile broertjes tweeling . We in het toilet van een warenhuis ontzettend heftig geneukt hebben. Dit ook allemaal gefilmd met onze telefoons zie internet . Als beloning, geen moeite overig..."
21-08-23
9.3
De Tweeling En Hun Daddy - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Daddy, Pijpen, Publiek, Tweeling, Zuigen,
"Voor dit verhaal kreeg ik inspiratie door een pornofilmpje op internet, van twee knapen, die verdacht veel op elkaar leken. Er stonden geen namen bij, maar volgens mij waren het broers, sterker nog, een tweeling. Ze doken een openbaar toilet in, bi..."
18-08-23
9.3
Vieze Spelletjes Met Tieners - 2Door: Bipslikker
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Plas, Plassen, Rimmen, Tweeling,
"Een paar dagen na de geile spelletjes die Daan in de duinen had beleefd met Sandra en Marjolein ontving hij een appje en las met interesse het bericht. Hee, geile spuiter, morgen weer zelfde tijd en plaats, moeten we nog iets meebrengen . xxx Marjo..."
10-06-23
9.0
Izzy En Lizzy De Tweeling - 5Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Fotoshoot, Jong En Oud, Klaarkomen, Pijpen, Spuiten, Tweeling, Verleiden,
" Dames, dames. Gedraag jullie riep ik lachend. Als antwoord voelde ik meteen een hand op mijn kruis. Eens kijken of jij ons twee n wel aan kan. Je hebt ons al mogen voelen, ruiken en proeven. Dat willen we nu ook eens even bij jo..."
19-05-23
9.4
De TweelingDoor: Mike1970
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis, Broer, Eerste Keer, Tweeling, Zus,
"Dit wordt een iets ander verhaal dan het boek De Tweeling. Los van de inhoud dit is echt gebeurd. Dit verhaal speelt een jaar of twee geleden. Ik was toen 17. Mijn naam is Stein, ik heb kort blond opgeschoren haar, dat ik bovenop langer hou..."
02-05-23
9.2
Izzy En Lizzy De Tweeling - 4Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Fotoshoot, Jong En Oud, Naakt, Tweeling, Vingeren,
" Lieve Ren , wij zijn van mening dat jij weet waar je mee bezig bent. Niet alleen maak je prachtige foto s van mij en mijn zus, maar je ons ook allebei op een heerlijke manier op te winden. Wij vinden dan ook dat je met jouw ongepaste method..."
18-04-23
9.5
Izzy En Lizzy De Tweeling - 3Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fotoshoot, Jong En Oud, Tweeling, Vingeren,
" Ok , als jullie het zo graag willen weten dan moeten jullie me wel beloven volledig mee te werken en me zonder tegensputteren even mijn gang laten gaan. Wat er ook gebeurt. Deal Deal , klonk het giechelend uit twee monden tegelijk. ..."
13-04-23
9.2
Izzy En Lizzy De Tweeling - 2Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Fotoshoot, Tweeling, Vingeren, jong En Oud,
" Lizzy, ik zou het fijn vinden als jij verder gaat daar waar je zus net gestopt is. Dus je borsten afgeschermd met je handen. Je zult je denk ik wel even moeten omkleden in een vergelijkbaar slipje als je zus. Dat kan, maar ik kan ook wat ..."
12-04-23
9.3
Izzy En Lizzy De Tweeling - 1Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Naakt, Tweeling,
" i Dit verhaal heeft een langzame opbouw , dus verwacht niet dat de spetters er m teen vanaf spatten. Veel lees plezier i Fuck nee, dat meen je niet. Wil je dat nu echt gaan doen Lizzy vond het maar een gestoord idee v..."
08-04-23
9.1
Griekse LiefdeDoor: Lesbootje 96
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buurmeisje, Dildo, Klaarkomen, Likken, Roodharig, Sexspeeltjes, Sextoys, Squirten, Standje 69, Tiener, Tweeling, Vingeren, Zus,
" b Emilie, een lange blonde sportieve 20 jarige meid en Sarah, haar even oude buurmeisje, een brunette met de meest schitterende fonkelende jade groene ogen gaan samen vakantie vieren in het schattige Griekse Parga. Hier willen Emile en Sarah samen h..."
24-03-23
9.4
De Tweeling: David En PatriciaDoor: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Broer, Drank, Dronken, Neuken, Pervers, Sport, Turnen, Tweeling, Zus,
"David en Patricia waren een tweeling van zeventien die al vanaf hun jeugd goed met elkaar konden opschieten en alles samen deden. Natuurlijk leken ze sterk op elkaar, ze waren allebei jong en slank en hadden knappe gezichten. David had dik geelblond ..."
08-01-23
7.9
Levi & Flinn Tweelingbroers - 6Door: Ralfjuh
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Met Familie, Neef, Tweeling,
" i Wat jij gemist hebt in de vorige delen Flinn en Levi, net 1 week 16 jaar, zijn eeneiige tweelingbroers. Ze zijn zo identiek dat ze elkaars spiegelbeeld zijn. Ter ere van hun verjaardag, verblijven ze 7 dagen in Center Parcs in Drenthe me..."
07-01-23
9.2
De Tweeling Tina En Edwin - 5Door: Indigo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groot Geschapen, Grote Lul, Moeder, Sperma, Tweeling,
" Tina Edwin Gaan jullie straks even mee naar boer Geert We gaan overleggen over dat stukje land De stem van Bea is boven te horen waar Tina en Edwin hun huiswerk zitten te maken. Nou ja, hun huiswerk.. Het schiet er een beetje bij in de laatste ..."
23-11-22
9.0
De Tweeling Tina En Edwin - 4Door: Indigo
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Dildo, Lesbienne, Moeder, Sperma, Tweeling, Zus,
" Mam Ik ga computeren bij Peer . De stem van Edwin schalt de trap omhoog, waar Bea, zijn moeder, aan het opruimen is. Goed jongen, ben je om een uur of zes weer thuis , klinkt het van boven. Jaaa , en weg is hij. ..."
16-11-22
8.9
De Tweeling Tina En Edwin - 3Door: Indigo
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Moeder, Scheren, Sperma, Trio, Tweeling, Zoon,
" i Wat vooraf ging Nadat Tina en Edwin zich in de badkamer hadden laten betrappen door hun moeder, was het voornaamste gevolg dat iedereen geil geworden was. Bij de afwas kwam het tot een soort ontlading en zowel Bea als de kinderen waren van mening..."
09-11-22
9.4
De Tweeling Tina En Edwin - 2Door: Indigo
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Dochter, Moeder, Tweeling, Zoon,
"Geschrokken had Bea de badkamerdeur meteen weer dichtgetrokken. Wat had ze daar in s hemelsnaam gezien Ze wist gewoon niet hoe ze hier op moest reageren, stommelde terug naar haar slaapkamer en bleef daar een hele tijd verdwaasd voor zich uit kijk..."
04-11-22
9.4
Een Verrekte Kuit - 6Door: Mariska Vergooij
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Tweeling, Zus,
"Die middag hebben mijn moeder en ik even rustig aan gedaan. De inspanningen van de laatste uren waren zowel fysiek als emotioneel en mentaal behoorlijk zwaar. Na de lunch hebben we samen achter de laptop gezeten om online een bikini te zoeken en te..."
03-11-22
8.8
De Tweeling Tina En Edwin - 1Door: Indigo
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Eerste Keer, Likken, Pijpen, Tweeling, Zus,
" Tina, waar heb je dat nieuwe T shirt van mij gelaten De stem van Edwin schalt vanuit de badkamer over de overloop. Verdorie, altijd als hij zijn favoriete kleren zoekt is zijn zusje er mee vandoor. Je bedoeld dat i fukjoe i ..."
02-11-22
9.5
Mijn Beste Vriendin - 25Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Cockring, Exhibitionisme, Groepsex, Hotel, Lingerie, Nudisme, Openbaar, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zusjes, Zussen,
" i Dit is alweer deel 25 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. i De volgende morgen werden we wakker van de wekker op Martine s mobieltj..."
22-10-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 24Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Groepsex, Hotel, Nudisme, Plas, Plassen, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zusjes, Zussen,
" i Dit is alweer deel 24 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. i De volgende dag hebben we een aantal dingen in de omgeving bekeken, en z..."
11-10-22
9.4
Tweelingen Hebben Meer Lol - 4: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Met Familie, Tweeling,
"Toch blijven ze de dagen erna redelijk braaf en slapen elk apart, meisjes in de kamer en de jongens in de tent. Wat echter niemand ziet is wat er achter de tent en windscherm gebeurt. Er wordt veel gezoend en in broekjes gefriemel..."
07-10-22
8.9
Tweelingen Hebben Meer Lol - 3Door: Jodocuss
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Met Familie, Tweeling,
"De volgende dag is het weer schooltijd. In deze laatste dagen is het vooral kennismaken met nieuwe leerlingen en afscheid van die ergens anders heen gaan. Maarten gaat weg en er blijken twee meisjes bij te komen. Een tweeling. Ze hebben dui..."
06-10-22
9.2
Tweelingen Hebben Meer Lol - 2Door: Jodocuss
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Met Familie, Tweeling,
"De volgende dag na school gaan ze lekker in het zwembad in hun tuin. Ja lekker lux een eigen zwembad. Ook kan de buurt er niet in kijken dus soms zwemmen ze zelfs in hun blootje. Zo ook vandaag. De duik wordt al snel gevolgd door s..."
05-10-22
8.8
Levi & Flinn Tweelingbroers - 5Door: Ralfjuh
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Langzaam werd ik wakker van rinkelende wekkers om me heen. Ik had even nodig om te beseffen dat we in de tipi waren blijven slapen tijdens ons bike arrangement van Center Parcs. Zodra ik me dat realiseerde, opende ik langzaam mijn ogen en keek recht ..."
03-10-22
8.9
Tweelingen Hebben Meer Lol - 1Door: Jodocuss
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Tweeling,
"Even voorstellen, Bram en Jelle een tweeling en ja ze lijken op elkaar en doen alles samen. Ze hebben een oudere zus, Inge en uiteraard een vader en moeder. Ze slapen ondanks dat ze tiener zijn nog steeds op een kamer. En echt, probeer ze ni..."
27-09-22
8.0
Mijn Beste Vriendin - 23Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Openbaar, Plas, Plassen, Tiener, Tweeling, Vakantie,
" i Dit is alweer deel 23 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. i Tijdens het eten kwamen ook Eva en Sandra met hun ouders de eetzaal inlo..."
17-09-22
9.3
Levi & Flinn Tweelingbroers - 4Door: Ralfjuh
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Met Familie, Neef, Tweeling,
" i Let op Deel 4 is een direct vervolg op deel 3. Indien je deel 3 nog niet hebt gelezen, wil ik je aanraden deze eerst te lezen. Als je een mooi, lang en boeiend verhaal wilt lezen, begin je bij deel 1 i Verward en versuft liggend in..."
11-09-22
9.1
Cleopatra - 8: TweelingDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tweeling,
"Alexandra gaf me een lijst met namen. 22 jongens en meisjes. Allemaal iets jonger dan de gebruikelijke zestien tot 20 jarige die we normaal binnenhaalde. Dat was nog niet het bijzondere aan deze lijst. Het waren allemaal kinderen in de directe kring ..."
10-09-22
8.8
Levi & Flinn Tweelingbroers - 3Door: Ralfjuh
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Er zijn enkele dagen voorbij gegaan van onze familieweek bij Center Parcs in Drente. Geen woord gewisseld met Levi over wat er gebeurd was en volgens mij weet Laurens niet eens dat ik hun seksspel gezien heb. Er zijn trouwens nog steeds 2 kampen in d..."
04-09-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 22Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Tweeling, Vakantie, Vrouwvriendelijk,
" i Dit is alweer deel 22 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. i Om de files voor te zijn zouden we al vroeg vertrekken. Voor mijn gevoel..."
04-09-22
8.8
Levi & Flinn Tweelingbroers - 2Door: Ralfjuh
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Na een zwijgzame wandeling van 20 minuten door dat donkere center parcs park in Drenthe, kwamen we bijna bij onze bungalow aan. Opeens hoorde ik Levi snel zeggen Sorry broer, ik dacht dat jij dit ook fijn vond . In een reflex reageer ik door te zeg..."
28-08-22
9.1
Levi & Flinn Tweelingbroers - 1Door: Ralfjuh
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Wat als een leuke dag had moeten starten, werd bruut verstoord door onze moeder met haar gestress. Opstaan Flinn Opstaan Levi Gordijnen vlogen open en ik zag mijn broertje Levi net zo verward als mij om zich heen kijken. Mam Alstublieft Nog een e..."
25-08-22
9.1
De Schoolfotograaf - 2Door: Astro
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Creampie, Tweeling,
"De afgelopen weken ben ik hartstikke druk geweest als schoolfotograaf. Mijn ervaring met het jonge meisje Alina, heeft mij er tot toe gezet om voor de komende tijd alleen nog maar te gaan focussen op de schoolfoto s. Het neemt nogal wat tijd beslag, ..."
20-07-22
9.1
Fottuti Gemelli — Synchrone TweelingenDoor: Tanne.Dali
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Porno, Tweeling, Zus, Zwager,
" i b Het wordt een bloedhete dag. Amper uit bed hangt de tweeling alweer in alleen n boxer op de bank voor de tv. Het lijkt of ze hun lichamen kunstzinnig op de bank hebben gedrapeerd, alsof ze beseffen dat ze er wel lekker uit zien, zo, bijna bloo..."
03-07-22
8.8
De Tweeling - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rimmen, Tweeling,
"In het eerste deel maakte ik kennis met de tweeling, waarvan n gezegend met een flinke bos borsthaar, de ander met een heerlijk smoothe body. Beiden strak afgetraind, en neukberijd. Zie hoe zich dit, na mijn kennismaking met hen, ontwikkeld. ..."
20-06-22
8.9
De Tweeling - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rimmen, Spuiten, Tweeling, Zwembad,
" i Ik heb dit verhaal geschreven, met een knipoog naar Harig kontje 1993 i Je hebt diverse soorten tweelingen. De niet eeneiige, die weliswaar goed op elkaar lijken, maar waar ook wel verschillen zichtbaar zijn, meer tw..."
16-06-22
8.7
Il Nuovo Casso — Het Nieuwe NeukenDoor: Tanne.Dali
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broers, Italie, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Pornofilm, Tweeling, Twink, Zus,
" i b Fuck. F ck FUCK Giacomo, mijn baas, heeft me al vroeg op de dag zwaar bij mijn ballen te pakken. Hij belt me terwijl ik nog met mijn zusje Nienke in bed lig, we willen net beginnen aan onze ochtendseks Buon giorno Tanne. Scusi..."
07-06-22
9.4
Tweeling Nichtjes - 1Door: DutchViking
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Logeren, Nichtjes, Oom, Tiener, Tweeling,
"Mijn naam is Mike, ik 49 jaar oud en sinds 6 jaar weer single. Ik heb twee leuke, lieve tienerdochters aan mijn ex overgehouden, Loesje van net 16 en Marliesje van bijna 18. Na mijn scheiding heb ik me op de parttime zorg voor mijn docht..."
31-05-22
8.9
De Geile Dominante TweelingzusjesDoor: Lesbootje 96
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buitensex, Buttplug, Dildo, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Femdom, Klaarkomen, Lesbienne, Likken, Nicht, Onderdanig, Roodharig, Sexspeeltjes, Sextoys, Squirten, Tiener, Trio, Tweeling, Vingeren, Zus,
" i b Emily is een vrolijke, opgewekte en slanke brunette met hazel bruine ogen. Ze is 26 jaar en werkt sinds kort als advocaat op een kantoor in Utrecht. Haar nichtjes uit het zuiden des lands willen graag bij haar hun verplichte maatschappelijke st..."
23-04-22
8.6
25 Jaar Getrouwd - 17Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Groot Geschapen, Grote Lul, Kleindochter, Oom, Opa, Schoonzus, Tante, Tweeling, Vader, Zus,
"Daarna beginnen de mannen alle drie hun lichaam te bewegen, waarbij Elena nu dus drie grote negerlullen moet verorberen. Ik merk aan Roos dat ze hier alleen maar natter van wordt, ik hoor haar zwaarder kreunen. Ze haalt haar hand van mijn lul weg, om..."
25-01-22
9.1
Vriendin Van Mijn TweelingbroerDoor: Vincent
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Schoonzus, Tweeling,
"Mijn naam is Vincent, 28 jaar en wonend in de randstad. Het verhaal gaat over mijn schoonzusje Laura, 24 jaar. Ik heb een sterke band met mijn neiige tweelingbroer Dylan , we zitten in dezelfde vriendengroep en gaan goed met elkaar om. ..."
24-01-22
8.6
25 Jaar Getrouwd - 9Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Collega, Tweeling, Vader, Zus,
"We lopen de winkel uit en gaan verder de winkelstraat in. Ik stel voor om eerst even ergens een terrasje te nemen of zo alvorens we verder gaan. Daar spreken we af, dat we ieder ons eigen weg gaan, de dames samen op pad om nog wat geilere se..."
20-12-21
9.5
Een Verrekte Kuit - 3Door: Mariska Vergooij
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Tweeling,
" i Voor diegene die mijn profiel hebben gelezen weten waarom ik dit schrijf. Dit is echt een serie die je vanaf het begin moet lezen. Ik wil je alvast waarschuwen dat in dit dit gedeelte van het verhaal er geen sex in voorkomt. Maar voor mij is dit h..."
25-11-21
9.1
All In The Family And More - 2Door: Writer1961
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buren, Buurvrouw, Milf, Moeder, Oma, Tweeling, Zoon, Zussen, Zwager,
"Na mijn moeder onstuimig te hebben geneukt in het rollenspel vallen we bij elkaar in een diepe slaap. Daar word ik voorzichtig uitgehaald door een hand die over mijn borst streelt. Ze is al fris gedoucht en ze brengt mij koffie op bed. Ze heeft een l..."
06-11-21
9.0
All In The Family And More - 1Door: Writer1961
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Buurvrouw, Milf, Moeder, Tweeling, Zoon, Zussen, Zwager,
"Ik kom uit een gezin van vijf. Twee 4 jaar oudere zussen. Een eeneiige tweeling. Die niet van elkaar te onderscheiden waren voor de meeste mensen. Bovendien een regelrecht kopie van onze moeder. Die kreeg de tweeling op haar negentiende. Ee..."
01-11-21
9.1
TweelingbroerDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Tweeling,
"Mijn naam is Eric en heb een broer die Frank heet, we zijn een tweeling van 23 jaar oud. Mijn broer werkt en woont samen met mooie Anne in het herenhuis van mijn ouders op de boven etage en dat is dezelfde etage als waar ik slaap wanneer ik thuis ben..."
25-10-21
8.9
Jong Geil Buurmeisje - 7: SlotDoor: Angela
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Groot Geschapen, Grote Lul, Tweeling,
"Maysa kreeg de pik er staande tegen een boom, er diep in Haar tweede neukbeurt, want ze moest er snel aan wennen, huh huh, dd doet nog bb beetje pijn Ja, He een grote pik heb ik en die moet je voelen, godverdomme wat ben jij lekker st..."
15-10-21
8.5
Tweelingen Hebben Meer PlezierDoor: Jodocuss
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Travestie, Tweeling, Zus,
"Verhaal over een tweeling broertje en zusje. Linda en Bas heten ze. Al van de geboorte onafscheidelijk. Ze lijken erg op elkaar en hoewel Bas natuurlijk een jongen is lijkt hij zo erg op Linda dat ze vaak als zusjes worden gezien. Dus heeft..."
18-09-21
8.3
Het Meisje Van De Supermarkt - 8Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Dochter, Supermarkt, Tweeling, Vader, Zussen,
"Thuis had haar moeder gevraagd wat er allemaal was gebeurd, want ze had toch wel een zwaar vermoeden. Ze vroeg direct op de man vrouw af of er sprake was van strippoker en Fleur was direct bevestigend hierover. Dacht ik het niet, zij haar moeder. N..."
03-09-21
8.9
Tweeling - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Rimmen, Thailand, Tweeling,
"In deel 1 hadden mijn tweelingbroertje en ik besloten een tatoe te nemen. Natuurlijk buiten onze ouders om, want tatoe is taboe Een vlindertje op onze bil, was ons idee. Omdat het voor ons de eerste keer was en we ook het resultaat niet kenden, heb ..."
06-08-21
8.6
Tweeling - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Rimmen, Tweeling,
"Mogen we ons even voorstellen, mijn naam is Michael en mijn, neiige, tweelingbroer heet Mathijs. We hebben net vorige week onze verjaardag gevierd met veel vrienden en een enkele goede vriendin. Dat laatste vermeld ik er expliciet bij, omdat mijn b..."
03-08-21
8.7
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 5: Zusjes (slot...Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Eerste Keer, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Puber, Tiener, Tweeling, Zusjes,
" b Mijn opdringerige tweelingzusjes heb ik teruggestuurd naar hun eigen slaapplekken, om verder te kunnen vrijen met Zazie. Maar uiteindelijk zullen ze daar geen genoegen mee nemen, nu ze open en eerlijk hebben verteld dat ze allebei deze vakantie vo..."
19-06-21
9.4
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 4: NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Puber, Tiener, Tweeling, Zusjes,
" b We slapen hier met zijn allen in n grote kamer, de slaapplekken afgeschermd door gordijnen. Ik voel gewoon hoe mijn zusjes met hun oren op steeltjes in hun bedden liggen te luisteren of Zazie en ik het gaan doen. Veel animo heb ik in hun nabi..."
12-06-21
9.2
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 3: ParadijsDoor: Zazie
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Tiener, Tweeling, Zus,
" b Totaal geen idee wat me hier allemaal overkomt. Heeft mijn nichtje me nou verkracht Of doet ze juist alleen maar wat ik graag z u doen maar niet d rf te doen Dat was toen. Nu, dankzij zijn nichtje Zazie die er nogal vrije gewoontes op..."
06-06-21
9.1
Floor - 35: De Vossen TweelingDoor: Flooronthefloor
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Eerste Keer, Moeder, Tweeling, Zus,
" i Dit is een verhaal uit de serie Floor. Dit verhaal kun je los lezen, maar voor een beter begrip raad ik je aan om deel 34 ook te lezen i Ahron en Lieke de tweeling van 16 jaar van de familie Vos staan in de deuropening van de slaapka..."
16-05-21
9.3
Voor 50 Euro Klapt Vogeltje Uit De SchoolDoor: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Douche, Schaamhaar, Tweeling,
"Vogeltje wachtte mijn reactie op haar mededeling niet af, pakte een pen uit haar rugzak en schreef haar mobiele nummer op een stukje papier dat ze ook uit die rugzak opdiepte. Nadat ze dat aan mij had overhandigd, deed ze zwijgend het pinapparaat ter..."
12-05-21
7.6
Mijn Tweelingbroer - 2Door: TwinBoys
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Tweeling, Vader,
" i Dankjulliewel voor de reacties. Ik hoop dat dit deel langer is en dat velen ervan kunnen genieten. i Met grote ogen kijkt onze vader naar ons. Er is een hele poos grootse stilte en ik voel de enorme spanning. Pap, dit kunnen we uitlegg..."
28-04-21
8.6