Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Jij bepaalt, of de ander bepaalt...is het een spelletje, gaat het steeds verder? Spannende sex opdrachten zijn het motto! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Opdracht sexverhalen. In deze categorie staan 251 erotische verhalen.
Eerste OpdrachtDoor: Meester.W65
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar n der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt. Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak t..."
22-07-24
7.3
De Opdracht - 1.4Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Opdracht, Slaaf,
"Wat gaat er gebeuren bedenk ik mij, ik heb geen idee, is er op zolder plek voor een spel Van alles gaat door mijn gedachte en ik kan alleen afgaan op mijn gehoor en reuk. Die laatste wordt getriggerd, ik ruik een heerlijk luchtje, een beetje eucalyp..."
22-07-24
8.1
De Opdracht - 1.3Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Dominantie, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Opdracht, Slaaf,
"Rustig genieten we van het eten, buiten je opmerking tijdens het proosten laat je niks merken over je intenties tot je uit het niks zegt pompje erbij mop. Ik knijp een keer in het pompje en voel meteen hoe ik weer stukje voller voel vanbinnen. Zo kl..."
22-07-24
8.0
De Opdracht - 1.2: Naar HuisDoor: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Meesteres, Opdracht,
"De rest van de middag hoor ik niks meer van je via de app. Het loopt tegen half vijf als ik mijn spullen in pak om richting huis te gaan. Een paar minuten later stap ik in de auto en stel de navigatie in naar jouw huis. 1u25minuten zegt maps. Mijzelf..."
18-07-24
8.4
Slapen In De Meidentent - 4Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gluren, Opdracht, Vingeren,
" H Sil, slaap je Nee veel te warm hier En bij jou Ook warm enneh ook wel een beetje nat. Hihi Mijn hand zat daarnet ook al in me slip. De mijne spant al rond mijn knie n. Oh echt ..."
16-07-24
9.5
De Opdracht - 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07-24
8.6
De Opdracht 1.0Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Meesteres, Opdracht,
" i Dit is het eerste verhaaltje dat ik indien, opbouwende feedback is altijd welkom . Het verhaal, is vanuit het perspectief van de man geschreven en over een stel dat een LAT relatie heeft. Het verhalen zal in delen gepost wordt indien ..."
13-07-24
8.6
Slaaf N Bij Zijn Nieuwe Meesteres - 5Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Huiswerk Posities Kniel op mijn knie n, kont omhoog, gezicht op de grond en armen gestrekt naar voor. Assume position hetzelfde maar dan met mijn knie n uit elkaar. Voet knielend naast haar voet, op 1 been en handen op d..."
13-07-24
9.1
Slaaf N Bij Zijn Nieuwe Meesteres - 3Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 10 Vandaag spookt de gedachte aan gisteren steeds door mijn hoofd. Vijf minuten mogen spelen en niet kunnen presteren. Een echte schande. Op het moment dat ik kan beginnen aan mijn oefening ben ik dan ook best opgewonden. Als ..."
31-05-24
8.1
Jongen In Bondage - 1: Eerste Opdracht En Di...Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05-24
9.3
Slaaf N Bij Zijn Nieuwe Meesteres - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05-24
8.0
Slaaf N Bij Zijn Nieuwe Meesteres - 1Door: Slaaf N
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Mijn Meesteres wil totale controle over mij. Als ze tijdens een sessie besluit met mijn pik te spelen wil ze controle ook blijven houden. Daarom moet ik tellen als ik in de buurt van een hoogtepunt kom. Ik moet starten op 5 en aftellen naar 1. Op 1 m..."
14-05-24
7.4
Denise, Een Gehoorzaam Sletje - 8Door: Rmanders01
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hij streelt even over haar reet. Zo, denkt hij, deze staat echt in vuur en vlam. Met zijn andere hand pakt hij haar polsen vast op haar rug. Hij geeft haar een nieuwe klap op haar reet. Voor deze ongehoorzaamheid krijg je er nog 5 . Mark werkt lan..."
04-04-24
9.0
Denise, Een Gehoorzaam Sletje - 7Door: Rmanders01
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Denise wordt wakker. Dan beseft ze zich dat haar handen vast zitten aan de kooi. Naakt met alleen haar kousen aan ligt ze op het muffe matras. Het begint haar weer te dagen in welk pakket ze zich bevind. Het begint gelijk te kriebelen tussen haar ben..."
04-04-24
8.6
Boost Ons Sexleven - 5: Weer ThuisDoor: Sletje Erica
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Buttplug, Dildo, Opdracht, Trilei, Vastgebonden,
"Na een super spannend en geil weekend zijn we weer thuis en hebben we een overeenkomst gesloten met Kim. Ik heb de hele nacht vastgebonden geslapen omdat ik niet onbewust wilde krabben vanwege de jeuk van de brandnetels. De volgende ochtend ..."
30-03-24
8.7
Citytrip - 2Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Milf, Opdracht, Openbaar, Restaurant, Vreemdgaan,
"Terwijl ze onder de douche stond legde ik wat kleding klaar Eerst een stel kniehoge laarzen met hoge dunne hak, daarbij een zwart kort en strak jurkje uiteraard kousen omdat ik dat mooi vind staan. Een klein stringetje en hoewel haar ferme t..."
24-03-24
9.1
Sletje Erica - 3: Met Jarretelgordel Naar He...Door: Sletje Erica
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jarretels, Lingerie, Opdracht, Slet, Sletje, Waargebeurd, Werk,
"Naar aanleiding van de reactie van de Meesteres heb ik de opdracht uitgevoerd en heb ik het verslag aan mijn Meesteres gemaild. Beste Mrs Marijke, Ik heb verslag en uw reactie op opwindend.net geplaatst. Ik heb ook uw eerste opdrach..."
16-03-24
8.3
Maaike En Haar Daddy - 15: Fantasie 2 (slot)Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Veiling,
"Het statige huis stond ver weg van de bewoonde wereld. De ramen spiegelden in zon en lieten geen pottenkijkers naar binnen kijken. Het zou trouwens een hele toer worden om zonder toegang bij het huis te komen, want het gehele terrein werd streng bewa..."
15-03-24
8.5
Boost Ons Sexleven - 2: De OpdrachtenDoor: Sletje Erica
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dildo, Opdracht, Plas, Plassen, Vastgebonden,
"We hebben om ons sexleven een boost te geven naakt in een restaurant gegeten. Tijdens het eten zijn we van tafel en tafelgenoten gewisseld en hebben opdrachtjes moeten uitvoeren. Dit was heel erg opwindend. De serveerster die ons bediend heeft die he..."
15-03-24
8.9
Boost Ons Sexleven - 1: Naakt EtenDoor: Sletje Erica
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Exhibitionisme, Naakt, Opdracht, Tepelklemmen,
" i Hierbij deel 1 van een fantasie verhaal. Ik moet dit van mijn Meesteres schrijven. Uiteindelijk moet het vervolgverhaal minimaal 40.000 woorden worden. Voor een waargebeurd verhaal lees dan ook Sletje Erica. i Mijn vrouw en ik zijn inmi..."
13-03-24
8.8
Sletje Erica - 2: De Reactie Van De Meestere...Door: Sletje Erica
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Kort, Meesteres, Opdracht, Slet, Sletje,
"Naar aanleiding van het verslag van een hele spannende dag wat jullie hebben kunnen lezen in deel 1 heb ik een reactie gekregen van mijn Meesteres. De reactie kunnen jullie hieronder lezen. Sletje Erica, Bedankt voor je verslag. Je ..."
12-03-24
8.6
Sletje Erica - 1: De OpdrachtenDoor: Sletje Erica
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Hakken, Lingerie, Opdracht, Slet, Sletje, Travestie,
"Ik zal even beginnen met me voor te stellen. Ik ben een onderdanige man, gelukkig getrouwd, maar kan deze gevoelens niet kwijt in mijn huwelijk. Ik voer daarom af en toe opdrachten uit voor een Meesteres. Zo ook afgelopen week. Hieronder staat een wa..."
09-03-24
8.5
Maaike En Haar Daddy - 14: Fantasie 1Door: Boris Verhaal
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03-24
8.3
Maaike En Haar Daddy - 13Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
"Maaike was de vrijdagavond thuisgekomen na haar onverwachte bezoek aan het huis van Nick. Wat was hij ver gegaan. Maaike was naar die kroeg gegaan met het idee eenzelfde iemand te vinden als Frank. De opbouw zou rustig zijn en hij zou haar rustig inw..."
24-02-24
8.5
Denise, Een Gehoorzaam Sletje - 6Door: Rmanders01
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Denise doet haar mond open en steekt haar tong langzaam uit. Eerst legt ze zijn grote kloppende eikel op haar tong. Daarna bewerkt ze langzaam de voorkant met haar lippen en tong. Mark kreunt van genot. Goedzo zaadsletje van me, dit is wat ik wil zi..."
17-02-24
9.1
Maaike En Haar Daddy - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
"Maaike was s avonds laat na het bad met Frank naar huis gegaan. Ze had een erg wee gevoel. Frank had haar nog heerlijk ingesmeerd met een verkoelende gel, die goed deed aan haar pijnlijke spieren. Ze was in bed gaan liggen met een leeg gevoel. Dubbe..."
15-02-24
8.9
Maaike En Haar Daddy - 11Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking,
"De week na de vakantie met haar vader en de avonturen met de winkelier, kwam Maaike op zaterdag thuis en daar wachtte haar meteen een verrassing Frank appte dat hij thuis was en of ze de avond erna op bezoek kon komen. Maaike s hart maakte een spro..."
10-02-24
8.9
Maaike En Haar Daddy - 10Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
"Maanden na hun uitstapje naar de Ardennen, was Frank in een bedachtzame bui. Hij had net een sessie met Maaike achter de rug, waarbij hij haar vastgebonden had en op haar tepels klemmetjes had geplaatst. Daarna was hij eindeloos in de weer geweest me..."
31-01-24
9.1
Maaike En Haar Daddy - 9: Ardennen 2Door: Boris Verhaal
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Daddy, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
"De volgende morgen werd Maaike wakker door het zonnetje dat door een kier in de kamer scheen. Ze dacht na over de dag van gisteren. Wat was dat vreemd en toch ook geil om met die 2 vreemde mannen in opdracht te neuken en te pijpen. En dan het eten . ..."
25-01-24
8.9
Maaike En Haar Daddy - 8: Ardennen 1Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Al enige tijd geleden had een vriendin verteld dat ze voor het eerst in bed was geweest met een jongen. Het klonk allemaal nogal vanilla wat ze gedaan hadden, maar Maaike hoopte wel dat ze ervan genoten had. Ve..."
18-01-24
9.0
Romy OnderdanigDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Onderdanig, Opdracht,
"Het was half twee toen een auto op mijn oprit parkeerde. Het was zover. Er was geen weg meer terug. De hele ochtend had ik gewacht op het bericht dat Romy onderweg was. Om twaalf uur was het zover en kreeg ik het bericht. In lingerie autori..."
02-01-24
8.8
Fragment - 1Door: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Bont, Kort, Opdracht, Park, Slipje,
"Die morgen werd er, zoals min of meer aangekondigd, op haar naam een weelderige nertsbontjas afgeleverd en een paar bijpassende pumps, een paarlen halsband, rode lippengel en een zonnebril. De koerier wist niets van een afzender, hij moest gewoon a..."
31-12-23
7.7
Sandra - 2Door: Sandra
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Dwang, Opdracht, Vingeren,
" i Dit is het 2de deel in de serie Sandra. Elk deel is op zich afzonderlijk te lezen. Maar het is natuurlijk leuker om alles te lezen i Sandra moest de hele week al denken aan haar online avontuur met Erik. Ze heeft op woensdag af..."
26-12-23
8.7
Denise, Een Gehoorzaam Sletje - 5Door: Rmanders01
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"In de vorige delen heb je kunnen lezen hoe Denise in deze situatie is gekomen. Vandaag is dag 1 van haar nieuwe bestaan als sexslaaf. Er klinkt een harde metale boink. Er schijnt langzaam wat licht in de ruimte. Denise schrikt verdwaasd wakker. Waar ..."
26-12-23
8.5
Slavin Vera - 3: De Duo OpdrachtDoor: Slavinvera
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Opdracht, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
30-11-23
8.8
Bespeeld Worden Op AfstandDoor: Jacob Van S
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Opdracht, Vibrator, Vingeren,
"Andr moet voor 5 dagen door Nederland heen om de diverse storingen op te lossen. Ik ben daardoor weer de hele week alleen. Een paar maanden geleden vond ik dat heel erg. Maar in de tussentijd heb ik ontdekt dat ik me heel goed kan vermaken als hij e..."
26-11-23
8.7
Denise, Een Gehoorzaam Sletje - 4Door: Rmanders01
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hallo, ik ben 26 jaar, studeer nog en ben normaal slank gebouwd. Zelf ben ik dominant ingesteld en hou ervan om opdrachten te geven aan meiden vrouwen. Dit verhaal gaat over hoe ik een sletje domineer. Op snapchat ben ik Meester Mark markkandel15 . D..."
14-11-23
8.8
Marijke Geeft Klaas OpdrachtenDoor: Jacob Van S
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gluren, Neuken, Opdracht,
"De volgende dag loop ik met een glimlach op mijn gezicht door mijn huisje heen. Soms valt mijn blik op de makkelijke stoel waarin ik de avond er voor een heftige neukpartij met mijn buurman heb gehad. Aan het eind van de dag krijg ik een berichtje va..."
12-11-23
9.1
Lizzy, De Financieel Directeur - 10: Hoe Het...Door: Boris Verhaal
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Chantage, Directeur, Dwang, Hoer, Opdracht, Prostitutie,
"Een aantal weken na haar gedenkwaardige korte carri re als taxichauffeur, had Ben haar een poosje met rust gelaten. Hij had een enorm belangrijk IT traject op zijn werk waarbij alle medewerkers waren opgetrommeld om onder zijn leiding een nieuwe appl..."
08-11-23
9.1
De OpdrachtDoor: Memorielaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Opdracht, Spuiten,
"Dit is het eerste verhaal wat ik publiceer waarbij ik mijn sletje de opdracht heb gegeven om haar verhaal te doen van de sessie van afgelopen week. Ik weet dat ze moeite heeft met gevoelens uit te spreken laat staan om ze op papier te zetten. Dit is ..."
07-11-23
8.0
Denise, Een Gehoorzaam Sletje - 3Door: Rmanders01
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hallo, ik ben 26 jaar, studeer nog en ben normaal slank gebouwd. Zelf ben ik dominant ingesteld en hou ervan om opdrachten te geven aan meiden vrouwen. Dit verhaal gaat over hoe ik een sletje domineer. Op snapchat ben ik Meester Mark markkandel15 . D..."
05-11-23
8.9
Tanja Krijgt Straf - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blinddoek, Chantage, Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Opdracht, Straf,
"Het verschrikkelijk geile avontuur met hun vaste vrienden kende navolging. Geregeld kwamen de vier vrienden bijeen en leefden zich heerlijk uit. De dames werden verschrikkelijk geil verwend door de mannen zodat ze daarna geil en geheel ter beschikkin..."
04-11-23
9.1
Lizzy, De Financieel Directeur - 9: Hoe Het ...Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blinddoek, Bondage, Chantage, Directeur, Dwang, Opdracht, Vastgebonden,
"Op de maandag nadat ze als taxichauffeur had gediend, zat Lizzy in haar stoel en keek door het raam heen naar alle activiteiten rondom het bedrijf. Ze was er best wel een beetje trots op dat het bedrijf aan het groeien was. Dat was mede ingegeven doo..."
02-11-23
9.0
Lizzy, De Financieel Directeur - 8: Hoe Het ...Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Chantage, Directeur, Dwang, Opdracht, Taxi,
"Na de heftige verjaardag bij Peter in het vakantiehuisje, was Lizzy de andere dag weer aan het werk gegaan. Haar secretaresse, opmerkzaam als altijd, zag dat ze wat moeizaam langsliep. Met een veelbetekenende blik vroeg ze Gezellige avond gehad, gi..."
26-10-23
9.2
Rineke En André - 12: Rineke Neemt De RegieDoor: Jacob Van S
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Masturbatie, Masturberen, Opdracht, Sexting, Slikken,
"Het weekend is weer voorbij en Andr is in voorbereiding om weer 4 dagen langs klanten te gaan. De spullen worden besteld en zullen bij de klanten worden afgeleverd. Helaas voor hem is het door heel het land en zal hij in meerdere hotels moeten overn..."
22-10-23
9.2
Bregje En De Weduwnaar - 2Door: Adri
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Sugardaddy, Weduwnaar,
"Bregje ziet dat Jason haar wenkt om hem te volgen, de trap op. Met een versnelde pas stapt ze de brede trap op. Haar voetstappen worden gedempt door de dikke wollen loper over de marmeren treden. Met het beeld van zijn flinke pik nog vers in haar geh..."
22-10-23
9.5
Lizzy, De Financieel Directeur - 7: Hoe Het ...Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chantage, Directeur, Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Opdracht, Verjaardag,
"Lizzy was nadat de mannen naar de keuken waren gegaan op zoek gegaan naar de badkamer. In de verte hoorde ze het gelach van de mannen die het nog eens uitgebreid hadden over de manier waarop ze Lizzy te pakken hadden genomen. Lizzy hoorde het aan en ..."
19-10-23
8.9
Lizzy, De Financieel Directeur - 6: Hoe Het ...Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chantage, Directeur, Dwang, Opdracht, Verjaardag,
"Een paar weken later was Lizzy druk aan het werk. Inmiddels had ze het vertrouwen gewonnen van de directie en mocht haar plannen omzetten in daden. Het zou niet lang meer duren voordat de eerste cijfers opgeleverd zouden worden en Lizzy had in de eer..."
12-10-23
8.8
Denise, Een Gehoorzaam Sletje - 2Door: Rmanders01
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hallo, ik ben 26 jaar, studeer nog en ben normaal gebouwd. Zelf ben ik dominant ingesteld en hou ervan om opdrachten te geven aan meiden vrouwen. Dit verhaal gaat over hoe ik een sletje domineer. Op snapchat ben ik Meester Mark markkandel15 . Dit is ..."
25-09-23
8.7
Testers - 2: De IntakeDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Studenten, Waargebeurd,
"Gisteren, dinsdag 5 september, komen we bij elkaar voor de draaideur van IKEA. Samen naar binnen en Tess doet het woord. De balie dame knikt en belt. We kunnen wachten op dhr. Van Hout. Dat duurt lang als we een oudere man in strakblauw pak aan zien ..."
09-09-23
8.6
Denise, Een Gehoorzaam Sletje - 1Door: Rmanders01
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hallo, ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben 26 jaar, studeer nog en ben normaal gebouwd. Zelf ben ik dominant ingesteld en hou ervan om opdrachten te geven aan meiden vrouwen. Dit verhaal gaat over hoe ik een sletje domineer. Op snapchat ben ik M..."
05-09-23
8.4
Linda’s Campingavonturen - 8: SlotDoor: Boris Verhaal
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Chantage, Dwang, Opdracht,
"Moeizaam was Linda naar de douche gelopen. Kolere, wat was ze genomen. Maar ook wat was het geil. Onder de hete stralen van de douche overdacht ze nog eens wat er allemaal gebeurd was. Was zij dit echt Was zijzelf echt gedwee en wel met een plug in..."
02-09-23
9.2
Faas Is De Baas - 2Door: Adri
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baas, Chantage, Opdracht,
"De volgende opdracht was een fantasie van hem, die zou hij zo graag eens in de praktijk gebracht zien worden Neuken in de trein, en in haar mondje spuiten . Daar deed Casper een paar dagen over, waarschijnlijk omdat ze niet iedere dag met de trein g..."
30-08-23
9.2
Linda’s Campingavonturen - 7Door: Boris Verhaal
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Camping, Chantage, Cuckold, Cuckolding, Dwang, Exhibitionisme, Neuken, Opdracht, Pijpen, Vernederen, Vreemdgaan,
"Nadat ze de tekst op zich had laten inwerken, werd ze meteen alweer zenuwachtig. Ze moet dus morgen in haar bikini weer over de camping gaan lopen met de buttplug in, zodat iedereen het kan zien. Ze vond het onlangs afschuwelijk spannend, maar de spa..."
27-08-23
8.9
Saunabezoek Met SlaafjeDoor: Huib37
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Exhibitionisme, Meester, Onderdanig, Opdracht, Publiek, Sauna, Slaaf,
" Vandaag gaan we een dagje naar de sauna , zegt mijn meester. Hmmm, ik houd wel van de sauna , denk je. Je vraagt je wel af wat daar zo spannend aan is, aangezien iedereen daar in zijn nakie rondloopt. Er is dus niks raars aan als ik ook naakt ben...."
24-08-23
8.4
Linda’s Campingavonturen - 6Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buttplug, Camping, Chantage, Dwang, Exhibitionisme, Neuken, Opdracht, Pijpen,
"Nadat ze voor zichzelf wat te eten had klaargemaakt, overdacht ze nog eens de vreemde dag. Het was nu al de tweede keer dat ze een vreemde pik had gepijpt en dat ze in korte tijd zaad van een totaal onbekende man had moeten slikken. Toen ze aan deze ..."
21-08-23
9.1
Linda’s Campingavonturen - 5Door: Boris Verhaal
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camping, Chantage, Cuckold, Cuckolding, Dwang, Exhibitionisme, Opdracht, Pijpen, Vernederen, Vreemdgaan,
"Linda werd de volgende morgen wakker door het geroezemoes bij haar caravan. Haar man was zo te horen weer in gesprek met haar buurman. Ze konden het goed met elkaar vinden. Linda ging rechtop zitten om te horen wat de mannen elkaar te vertellen hadde..."
15-08-23
8.4
De Regels Van De Sportschool - 2Door: Volle Suus
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Pijpen, Sportschool, Trio,
"Ik staar naar mijn telefoon. De regels lijken redelijk maar mijn gevoel zegt dat dit niet alleen over de sportschool gaat. Gisteren werd ik al helemaal opgewonden toen in naar Edwin keek en hij blijkt me gezien te hebben. Die foto van mij staat me no..."
12-08-23
9.1
Linda’s Campingavonturen - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Chantage, Cuckold, Cuckolding, Dwang, Opdracht, Vernederen, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend hoorde Linda haar man al weer vroeg met de buurman praten. ten minste, aan het geluid van de stem te horen, was dat toch de buurman Ze vroeg zich af hoe hij eruit zou zien, maar aangezien ze nauwelijks gekleed was durfde ze dat n..."
07-08-23
9.0
De Regels Van De SportschoolDoor: Volle Suus
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dildo, Kik, Masturbatie, Masturberen, Onderdanig, Opdracht, Sexting, Sportschool, Vibrator,
"Even een kort intro. Ik ben nog niet klaar met een zwoele regenbui maar er borrelde ook een ander verhaal. Dit zou ik wel even tussendoor schrijven. Nu ik zit te typen merk ik dat ook dit verhaal niet bij maar een deel kan blijven. Dat ik nog..."
02-08-23
9.1
Linda’s Campingavonturen - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Chantage, Cuckold, Cuckolding, Dwang, Opdracht, Pijpen, Vernederen, Vreemdgaan,
"Linda had voordat haar man thuis kwam de caravan weer goed gelucht. Haar jurk was ze snel gaan wassen zodat de chloorlucht eruit zou zijn en die hing alweer te drogen in het zonnetje. Wat had ze gedaan Ze was in feite ontrouw geweest aan haar man, a..."
31-07-23
8.6
Linda’s Campingavonturen - 1Door: Boris Verhaal
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Chantage, Dwang, Opdracht,
"Linda kwam al jaren op dezelfde camping nabij Scharendijke. Ze vond het een heerlijke plaats om te verblijven, de mensen waren er vriendelijk en de camping was, en dat vond ze zeer belangrijk, erg schoon. Verder kreeg je best wel grote standplaatsen ..."
19-07-23
8.8
Mijn Toekomstige P.a. - 3Door: Daan.2023
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Opdracht, Trio,
"Danielle staat volgens opdracht op het hoofdpad van het bosperceel, en ze ziet het lokale coverbandje steeds iets dichterbij komen, wanneer zullen ze mij opmerken denkt Danielle. Brian, Diego, Youstyn en Tanja hebben het nog niet door maar..."
10-07-23
8.9
Dominante Oom 2: Opdracht En StrafDoor: EvaDeBruin
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Oom, Opdracht, Straf,
"09 30 Mia zit achter haar bureau en scrolt door haar agenda. Haar dag is niet zo heel vol. Een werkoverleg om 10 uur en dan om 14 uur komt er een belangrijke klant langs om de laatste puntjes van het project op de i te zetten. Tussendoor heeft ze dus..."
07-07-23
8.6
Mijn Toekomstige P.a. - 2Door: Daan.2023
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Opdracht,
"Danielle komt die avond maar niet in slaap, is dit echt gebeurd Wil ik dit wel Allerlei vragen gaan er door haar hoofd voorbij, maar dan valt ze in slaap. De volgende morgen is ze opgewekt wakker geworden en een heerlijk sexy outfit voor d..."
27-06-23
8.2
Onderdanige Stel - 1: De OntmoetingDoor: Meneer Op Avontuur
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Meester, Opdracht, Spelletje, Sub, Trio,
"Het is zover, het is een heerlijke lentedag. Het zonnetje geeft me wat positieve energie en ik loop rustig richting de auto om op weg te gaan. Ik ga zitten en merk dat ik een zucht laat gaan. Het is niet super aanwezig, maar toch stiekem, voel ik wel..."
16-04-23
8.7
Snapchat Slavin Lotte - 11Door: Meester Job
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, School, Slavin, Slet, Sletje, Snapchat, Zussen,
" i Het is bij dit deel belangrijk dat je het voorgaande deel hebt gelezen anders begrijp je wellicht niet wat er is gebeurt. Veel lees plezier in ieder geval i De spelregels voor de meiden waren duidelijk en ze konden niet wachten om te..."
08-03-23
8.4
Een Nieuw Snapsletje Met Een Nieuwe OpdrachtDoor: Rmanders01
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Onderdanig, Opdracht, Snapchat,
"Ik ben Meester Rik en ik ben geruime tijd actief als Meester Rik via Snapchat rmanders15 . Via deze app heb ik contact met verschillende mensen die mij via mijn verhalen toevoegen. Veel voegen mij toe omdat ze nieuwsgierig zijn en de wondere wereld ..."
28-02-23
7.9
Brabantse CoriekeDoor: Mister_docent
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Opdracht, Snapchat,
" i Dit verhaal gaat over de Brabantse Corieke. Een mooie leuke 20 er die mij benaderde via de mail. Dat werd een mooi avontuur, natuurlijk met de volledige opbouw en dat deel ik natuurlijk graag met jullie. Geniet ervan i Op een saaie av..."
20-02-23
9.0
Een Spannend Weekend - 1: Hoe Het BegonDoor: Tim2write
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blinddoek, Opdracht, Vakantie,
" i Een erotische thriller in 3 delen i Wat Frank en Annet uit elkaar Dat meen je niet En nu vraag je of ik mee wil naar waar precies O, ja. Wel mooi daar. Een wat Dark event Wat is dat nou weer Het klinkt allemaal erg spannend en l..."
04-02-23
9.2
Chat Meesteres - 2: De Volgende OpdrachtDoor: BiBart
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Chat, Dominantie, Lingerie, Meesteres, Opdracht, Sissy,
"Het was alweer een paar dagen geleden dat ik bij mezelf in opdracht van Meesteres D had aangeboden aan de man wiens naam ik nogsteeds niet weet. Nog nooit daarvoor had ik lingerie of berhaupt vrouwenkleding aangehad en ik verbaasde me er nogsteeds o..."
01-02-23
9.1
The Game - 10Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Milf, Opdracht, Strapon, Trio,
" i Deze reeks is geschreven in samenwerking met Steve i Morgenavond om 20 uur word je in Hotel Heaven verwacht. Dresscode kort rokje, sexy topje, hoge laarzen en vooral geen ondergoed. The Game , ontving Saskia als app. Toen ze het las, ..."
28-01-23
9.0
The Game - 9Door: Lady Von G
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Opdracht, Oudere Mannen, Ouderen,
" i Deze reeks is geschreven samen met Steve i Saskia was non stop geil na het avontuur in de bioscoop. Meerdere malen per dag keek ze ongeduldig op haar telefoon naar de volgende opdracht. Ze voelde gelijk hoe haar kutje dan weer reageerde..."
07-01-23
9.3
Te Saai - 7: SlotDoor: Tim2write
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Hallo, mijn naam is Joyce ben een keurige aantrekkelijke blonde vrouw van begin vijftig. Heb een lieve man die carri re maakt, kinderen de deur uit waardoor mijn leven saai geworden is, met name op seksgebied. Afgelopen maanden heeft een schrijve..."
31-12-22
9.4
Een Verrassend Kerstweekend - 3: Hanne, Esm...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan, Vrouwvriendelijk,
"Godallemachtig, wat is die Evelien een superwijf Ik heb van de eerste aanraking, op de stoep aan het restaurant en daarna in de taxi, al genoten. Natuurlijk, ik zit al sinds de zomer zonder lief en ik was er dus echt wel aan toe. Maar hoe kon ik wet..."
28-12-22
8.7
Luca & Audrie - 5Door: StriktRick
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Trio,
"Hoofdstuk 5 . 9.5 jaar terug. De opdrachten. Bij het begin beginnen. Alle namen zijn fake veel gebeurtenissen zijn echt gebeurt soms natuurlijk wat aangedikt. Alles is een working progress. Ik de man doe mijn best alles goed mogelijk neer te..."
28-12-22
7.5
Verknipt - 7: Linda (2) - De Werken Van Lind...Door: Libardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Milf, Opdracht, Plas, Plassen, Schoonmoeder,
" i Dit is een verhaal uit mijn Verknipt serie. Veel van de personages of verhaallijnen zijn losjes aan elkaar verbonden. Als je daar een mozaiek van fragmenten van maakt, krijg je dus zelf een verknipt narratief. Verder zoek ik in deze verhalen ..."
27-12-22
8.7
The Game - 8Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bioscoop, Milf, Opdracht, Seksbioscoop,
"De dag en de dagen na de vreemde elektriciteitspanne en de mysterieuze bijeenkomst in Hotel Heaven deed haar echtgenoot Freddy wel wat inspanningen, zeker 4 dagen aan een stuk raakte hij geen druppel alcohol aan en toen Saskia na haar werk thuiskwam,..."
25-12-22
9.1
The Game - 7Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Feest, Groepsex, Hotel, Opdracht, Orgie,
" i Geschreven in samenwerking met Steve i Braaf volgde Saskia de volgende dagen de instructies op. De eerste dag ging de buttplug moeilijk naar binnen, maar dat ging steeds makkelijker. De volgende dag droeg ze hem zelfs bijna 3 uur lang e..."
19-12-22
9.2
The Game - 6Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Hotel, Lesbienne, Opdracht,
" i Dit verhaal is samen met Steve geschreven i Het was al een behoorlijk stuk in de nacht toen Saskia terug thuiskwam. Freddy lag in een diepe slaap. Saskia spurtte naar de douche om al het zaad van zich af te wassen, van haar gezicht, uit..."
11-12-22
8.9
Snapchat Slavin Lotte - 9Door: Meester Job
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Slavin, Slet, Sletje, Snapchat, Zussen, Zwembad,
" i Dit is het negende verhaal in deze serie, het is sterk aanbevolen om bij deel 1 te beginnen zodat je begrijpt wat hier allemaal gebeurt. veel lees plezier i Het is een mooie zaterdag ochtend wanneer Amber een berichtje van haar vriendi..."
05-12-22
8.9
The Game - 5Door: Lady Von G
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Auto, Blond, Dogging, Milf, Opdracht, Parkeerplaats, Parking, Pijpen,
" i Geschreven in samenwerking met Steve i Saskia zat op haar werk, maar haar gedachten waren alleen maar bij the game. Wat had ze al veel meegemaakt in de afgelopen dagen. Die dildo, die dakloze, die neukmachine en haar eerste keer lesbisc..."
03-12-22
9.2
The Game - 4Door: Lady Von G
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Blond, Dildo, Hotel, Lesbienne, Milf, Opdracht,
"Toen de uber met Saskia op de achterbank vertrok, staarde ze naar de metalen buttplug met een felrode steen op de achterkant. Zou ik dit echt proberen , dacht Saskia. Vertwijfeld bleef ze maar staren, sinds die ene keer met haar echtgenoot Freddy w..."
26-11-22
9.2
The Game - 3Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Milf, Opdracht, Sexshop, Stiekem,
"Saskia voelde zich goed na het uitvoeren van haar opdracht, in een uitdagend setje kleding een dakloze man verleiden. De volgende dag had ze een berichtje ontvangen dat de opdracht geslaagd was. Wat was ze trots. Om half 10 pakte ze haar telefoon, wa..."
18-11-22
9.0
The Game - 2Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Milf, Mysterie, Opdracht, Pijpen, Stiekem,
" i In samenwerking met Steve i De vorige dag had Saskia een mysterieus kaartje gevonden met een telefoonnummer erop. Van wie het telefoonnummer was, wist ze nog steeds niet, maar diegene had gisteren wel een dildo bij haar huis bezorgd. Wa..."
14-11-22
9.3
The Game - 1Door: Lady Von G
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Mysterie, Opdracht, Sexshop,
" i Dit verhaal is geschreven in samenwerking met de geweldige schrijver Steve. Meerdere delen zullen spoedig volgen, hoeveel het er in totaal zullen zijn, weten we nog niet. Natuurlijk hangt dat ook af van jullie reacties. Laat dus vooral weten wat j..."
11-11-22
9.0
Snapchat Slavin Lotte - 8Door: Meester Job
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Opdracht, Slavin, Slet, Sletje, Snapchat,
" i Het laatste verhaal uit deze serie is al een tijdje geleden maar alsnog is hier het vervolg. Ik raad je wel aan om bij deel 1 te beginnen. Veel leesplezier i Beide meiden hebben nu al veel opdrachten zowel alleen als met elkaar uitgevo..."
27-10-22
8.2
Eline Hard Aanpakken - 2Door: Rmanders01
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat,
"Ik ben meester Rik rmanders15 op snapchat en ik heb al meerdere verhalen geschreven. Dit verhaal is waargebeurd en is het tweede deel van de serie en gaat over Eline die mij had toegevoegd op Snapchat nadat we elkaar gesproken hadden op tinder. ..."
21-09-22
7.7
Anja: Het BeginDoor: Lordgeorge07
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Opdracht, Slavin,
" i Dit is het begin van een nieuwe serie. Ik ga proberen om deze serie vanuit een vrouw te beschrijven om te kijken hoe dat bevalt. Deze serie gaat over Anja, een 25 jarige vrouw die haar onderdanige gevoelens gaat ontdekken. Ze heeft net een vanilla..."
16-08-22
8.1
Eline Hard Aanpakken - 1Door: Rmanders01
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat,
"Ik ben meester Rik rmanders15 op snapchat en ik heb al meerdere verhalen geschreven. Dit verhaal is waargebeurd en is een nieuwe serie en gaat over Eline die mij had toegevoegd op Snapchat nadat we elkaar gesproken hadden op tinder. Ik gaf gelijk a..."
21-06-22
7.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 38: Een OpdrachtDoor: Francisca02
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Leerling, Opdracht, Romantiek, School,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b i Leeswaarschuwing meer dan 11.900 woorden en geen seks. Of hebben jullie de delen liever korter i b Half vijf ging de wekker. Ik drukte hem uit, ik was al een uur klaar wakke..."
09-06-22
9.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 36: Etiquette Dee...Door: Francisca02
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dominantie, Opdracht, Orgasme, Romantiek, Vastgebonden, Vingeren,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b i Leeswaarschuwing meer dan 10.700 woorden i Oh, man pfff, dat was lekker hijgde Lexie tegenover ons. Zowel Kiki als ik waren een beetje van ons apropos. Lexie herstelde zi..."
31-05-22
9.2
Buurman En Sofie - 6Door: Just_Playful
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Opdracht,
"Vanmiddag appte Meneer me en moest ik voor het eerst een opdrachtje doen. Ik moest een paar flesjes bier voor hem gaan halen in de supermarkt. Dat is natuurlijk niet zo n probleem maar hij wilde ook dat ik niks aan had onder mijn rokje. En mijn rokje..."
13-05-22
9.2
Faas Is De Baas - 1Door: Adri
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Baas, Chantage, Opdracht,
"Faas kon zich de dag dat Stefanie binnenkwam, nu 3 maanden geleden, nog herinneren als de dag van gisteren. De 16 jarige meid had zich voorgesteld als de nieuwe vriendin van zijn kleine broertje Casper. Al direct had hij zijn zinnen op haar gezet. Ie..."
03-05-22
8.9
Meester Alex Is Terug!: IntroDoor: Meester Alex
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, dwang,
" i Al geruime tijd ben ik als Meester Alex actief op deze site en op Snapchat. Via deze app praat ik met mensen die ge nteresseerd zijn in de wereld van dominantie, graag gedomineerd willen worden door mij of een geil chatgesprek met mij willen. Als ..."
23-04-22
8.5
Nieuw SnapsletjeDoor: Rmanders01
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat,
"Ik ben meester Rik, 29 jaar en ik ben actief als Meester Rik via Snapchat rmanders15 . Dit is mijn vijfde verhaal op Opwindend.Net en gaat na een korte pauze over een nieuw sletje Renske. Dit verhaal is geschreven in de ik en jij vorm, zodat je je i..."
22-03-22
7.9
Speelse Schoolmeiden - 2Door: Femke96
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Opdracht, Publiek, Vriendinnen,
" i Hoi, hier ben ik weer. Dit verhaal gaat verder op het eerste deel van Speelse schoolmeiden . Best dat je dit wel eerst gelezen hebt Veel leesplezier i De rest van de dag verloopt normaal zoals ongeveer elke schooldag. Wanneer ik s..."
17-03-22
8.9
Bregje En De Weduwnaar - 1Door: Adri
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Opdracht, Sugardaddy, Weduwnaar,
" i Ik ben aan een aantal verhalen begonnen, laat me weten welke een vervolg verdient. i Met een bonzend hart staat Bregje te wachten voor de poort van het oude huis. Het grote huis had een klassieke stijl met grote ramen zoals in een kaste..."
13-03-22
9.1
Saar Moet Naakt - 3Door: Adri
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Naakt, Opdracht, Pijpen, Slikken, Wedstrijd,
"Saar werd de volgende ochtend gewekt door het kloppende gevoel in haar hoofd. Het was niet haar eerste kater uit haar leven, wel een van de zwaarste. Even verzette ze zich tegen het wakker worden. De kater won het en beetje bij beetje kwamen er flard..."
11-03-22
9.2
Speelse Schoolmeiden - 1Door: Femke96
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Opdracht, Publiek, School, Vriendinnen,
" i Hey, ik ben Femke. Ondertussen ben ik 25 jaar, maar dit verhaal speelt zich af op mijn 16de. Het is niet waargebeurd, maar ik gebruik het verhaal om fantasie n te beleven. Als je meteen seks verwacht is dit niet echt een verhaal voor jou, maar als..."
11-03-22
8.9