63.206 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Klusjesman sexverhalen. In deze categorie staan 28 erotische verhalen.
Ons Vakantiehuisje - 3Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Borsten, Dochter, Klusjesman, Zwanger,
"Ik ben Jaap. Ik woon samen met Carla en we voelen ons happy. We hebben beide een drukke baan. Ik loop tegen de veertig en Carla is een paar jaar jonger. We hebben geen kinderen, een tiental jaren terug hebben we het er wel over gehad, maar ..."
09-01-24
8.5
Dikke Preutse Tante MarieDoor: TommieX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Klusjesman, Met Familie, Rape, Tante, Verkracht,
" Zondag Taxidag Na de verjaardag van mijn moeder breng ik mijn tantes naar huis, de n woont in het hetzelfde stadje als mijn ouders. Ze is een spriet, maar die andere tante h ... Tante Marie is andere koek, 57 jaar, en al h..."
03-01-24
8.6
De K(l)usjesman 2Door: Erik87
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Klusjesman, Oma, Trio, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend werd ik wakker van het geluid van kletterend water. Nog slaapdronken en met een redelijk katerig gevoel kwam de vorige avond weer terug naar boven. De gedachte aan wat er toen allemaal gebeurd is, laat mijn bloed sneller stromen e..."
21-06-23
8.9
De K(l)usjesmanDoor: Erik87
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Klusjesman, Milf, Oma, Vreemdgaan,
"Ik kom als allround klusjesman bij een hoop mensen over de vloer. Van het repareren van een lekkende kraan tot het plaatsen van een nieuw slot, ik draai er mijn hand niet voor om. Het zijn vooral de kleine klusjes die ik doe , maar deze kleine klusje..."
17-06-23
9.1
Mijn Vrouw Bedriegt Mij - 1Door: Tinar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camera, Cuckold, Cuckolding, Klusjesman, Trio, Voyeurisme,
"Ik ben Albert. Mijn vrouw Sara weet alles van mij en ik van haar. ten minste, dat heb ik steeds gedacht. Op een morgen sta ik op en voel mij niet erg lekker, maar na een kop thee en een ontbijt gaat het wel weer. Ik vertrek naar mijn werk, ..."
07-12-22
7.9
Manusje-van-allesDoor: Budilio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cruisen, Klusjesman, Zwager,
"Rob is vierentwintig en zijn vriendin Sanne is ruim twee jaar jonger. Begin dit jaar hebben ze het ouderlijkhuis van Robs moeder overgekocht en wonen er sindsdien samen. Rob voltooide een hoge technische opleiding en heeft nu een uitdagende baan bij ..."
27-10-22
9.0
Bbw En De Klusjesman - 3: SlotDoor: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gangbang, Groepsex, Klusjesman, Volle Vrouwen,
"Klokslag twaalf uur ging de bel. Daar zijn ze, ik doe wel even open, dit wordt echt leuk, zei hij. Hij zag de spanning op haar gezicht. Maak je niet ongerust, we gaan je naar de hemel tillen, stelde hij haar gerust. Ze..."
06-09-22
9.2
Kobus Klus En Jelle - 3Door: Axel69
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Klusjesman, Neuken, Pashokje, Pijpen, Tiener, Twink,
"Jelle is trots tegels voegen heeft hij gedaan. Plafond geschilderd. Geboord zonder dat een tegel brak. Licht rond de wastafelspiegel aangesloten. En nog zo wat dingen die je in de bouwvak moet kunnen. Ha Donderdagmorgen, eerder dan gepland hebben h..."
05-09-22
9.0
Kobus Klus En Jelle - 2Door: Axel69
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Klusjesman, Massage, Pijpen, Tiener, Twink,
"Thuis op zijn eigen kamer had Jelle nog meer video s opgezocht. Van bears, twinks , van donkere mannen, gekeken naar aftrekken, neuken in allerlei standen. Pas half een ging hij slapen, moest er om half zeven al weer uit. Kobus wilde om half ac..."
31-08-22
9.0
Kobus Klus En Jelle - 1Door: Axel69
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bouwvakker, Eerste Keer, Klusjesman, Pijpen, Tiener, Twink,
"Jelle staat bij een bushalte buiten de stad en baalt. Vrij van school, een lange zomervakantie, baantje bij de super. Hij is gaan steppen op zijn e roller uit Noord naar het centrum, zweven door de straten, zwieren over de pleinen, de stad uit en op..."
28-08-22
8.0
De Klusser In HuisDoor: Nanto
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Groot Geschapen, Grote Lul, Klusjesman,
"Na het appcontact met Cas, de man die bij ons zou gaan klussen op zolder, had ik niks meer van hem gehoord zie verhaal Contact met de klusser . Het was nu vier dagen geleden en ik had gemengde gevoelens gehad de afgelopen dagen. Gevoelens van scha..."
27-08-22
9.2
Contact Met De KlusserDoor: Nanto
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Groot Geschapen, Grote Lul, Klusjesman, Vreemdgaan,
" Denk je nog aan de foto s voor de verbouwing van de zolder schat . Een appje van mijn man. Shit, ja, helemaal vergeten.. . We willen op zolder een nieuwe kamerindeling maken en nu hadden we een klusser gevonden die ons daarbij kon helpen.. Einde..."
26-08-22
9.1
Bbw En De Klusjesman - 1Door: Ingrid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Groepsex, Klusjesman, Slet, Sletje, Volle Vrouwen, Vreemdgaan,
" Dit verhaal is een experiment om eens vanuit een mannelijk perspectief proberen te schrijven. Het is puur op fantasie gebaseerd. Zeg Pascal, bij Anja lekt het kraantje op haar badkamer weer. Zou jij daar nog eens naar kunnen kijken vro..."
08-07-22
9.1
In De Werkplaats - 1Door: VerlegenLynn
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman, Werk,
"Bijna 10 jaar geleden was het dat ze sex had gehad. Of nouja, 4 jaar geleden lag er een man in haar bed die een poging deed. Maar echte sex, nee dat was toch echt al 10 jaar geleden Lynn, een jongedame van 27 jaar. Blond haar, een goede C cu..."
08-05-22
8.4
De Collega KlusjesmanDoor: Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Klusjesman,
"Mijn vriend had die ochtend met een klap de deur dichtgegooid. Het was weer eens raak geweest. Hebben al 2 jaar een relatie en ik hou nog steeds van hem. Toch is ons leven en vooral ons liefdeleven de laatste tijd een sleur aan het worden. De da..."
11-04-22
8.7
Kostschool - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Klusjesman, Kostschool,
"Hoewel het vooral in Groot Brittanni heel gewoon is dat kinderen, van met name vermogende families, naar een kostschool gaan, is dat hier wat minder gebruikelijk. Ook mijn ouders zijn stinkend rijk, en ja ook ik moest naar een kostschool. Dat zou mi..."
12-11-21
8.8
De KlusjesmanDoor: Kees
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"Van kennissen waar ik af en toe eens wat klusjes deed kreeg ik jouw telefoonnummer, omdat jij ook wel eens klusjes had en nu problemen had met je waterafvoer. Ik belde je op en stelde me voor, vroeg wat de problemen waren en ik moet zeggen, ik vond j..."
20-08-20
8.2
De KlusjesmanDoor: Henk1963
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Klusjesman, Neuken, Vreemdgaan,
"Dit waargebeurde verhaal plaats ik op verzoek van een goede vriendin van mijn vrouw. Zij vind het zo bijzonder en opwindend dat zij het graag wil delen. Ik ben een vrouw van zowat 60 jaar en al heel lang getrouwd met een man waarvan ik nog s..."
16-07-20
9.3
Mijn Buren Op Dreef - 19: De Klusjesman KomtDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Buren, Klusjesman, Ouderen, Swingers,
"Gerard en ik waren allebei duidelijk wat opgewonden. Wat eten we vanavond, is hij niet boos, slapen we met drie, wat zal ik aantrekken en nog veel meer onbenullige dingen passeerden de revue. Van mijn kant duidelijk minder paniek, mijn spanning werd ..."
05-06-20
8.8
Klusjesman - 3Door: Ger
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"Ger jongen wat een pik heb je zeg, dacht dat ik wel wat gewend was maar wat jij hebt wat toch lekker dik. Ze bukte zich gelijk en stopte mijn stijve in haar mond en begon mij geil te pijpen, en vooral haar tong liet ze steeds lekker over mij..."
03-12-17
7.5
Klusjesman - 2Door: Ger
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"Mijn oude baas vroeg of ik bij een oude klant de gordijnen kon opmeten in haar nieuwe appartement , het was mevr Bijlsma . Ze was blij verrast dat ik kwam opmeten, was rot voor je he dat je ontslagen moest worden . ja maar ben nu zzp en w..."
30-11-17
7.3
Klusjesman - 1Door: Ger
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"Mijn ouders noemden mij Geert, maar voor mijn vrienden ben ik Ger, en alleenstaand. Werkte bij een genormeerde winkel, die o.a. ook gordijnen en vloerbedekking verkocht, in de beter kwaliteit. Maar helaas werd ik vorig jaar ontslage..."
29-11-17
6.5
KlusjesmanDoor: Bobbeke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"40 jaar was ik en ik was beheerder van een jeugdlokaal, op het gelijkvloers een mooie grote feestzaal met daarachter toiletten en douches. Op de 1ste verdieping vele kamers waar jeugd of anderen een plaats konden huren voor hun activiteit of vergader..."
21-03-17
7.4
KlusjesmanDoor: BLW
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Klusjesman,
"Ik ben Jan, 42, en ben verloofd met een leuke zuid Amerikaanse vrouw, Mari genaamd, 41. Ten tijde van dit verhaal was ik helaas even werkeloos, maar omdat ik niet hou van niksen had ik een advertentie geplaatst in de Flatbode, een huis aan huisblaadj..."
04-02-16
8.4
De Klusjesman: Naakt Bij U ThuisDoor: Tepelspeler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman, Naakt,
"Dat had hij aangeboden op internet Ik kom naakt bij u thuis klussen . Jean wacht ons op voor het stadhuis van Waver. Ik herken hem onmiddellijk aan zijn grote gestalte en zijn zwart trainingspak. Hij is even groot als ik en draagt ook een bril. Hi..."
03-12-15
6.8
Digitale TvDoor: Wilma
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Klusjesman, Weduwe,
"Vorige week werd ik gebeld door mijn moeder. Ze vertelde mij dat een kennis van haar digitale televisie besteld had maar dat ze het niet voor elkaar kreeg omdat aan de gang te krijgen. Mijn moeder had haar vertelt dat ze een zoon had die daar wel han..."
25-04-12
7.6
De KlusjesmanDoor: Jan Smit
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"De vriendinnen van Rina leverde wel eens commentaar dat zij gelukkig is om een handige man te hebben, die om het huis van alles kon doen. Nou ja, je mag hem wel eens lenen hoor, maar dan moet je hem dan wel in natura betalen, want dat doe ik ook , a..."
09-03-10
8.3
Kut KlusjeDoor: Harry
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman, Kut, Kutje,
"Als manusje van alles bij een klusbedrijf wordt je naar veel verschillende adresjes toegestuurd. Tijdens mijn dienstverband bij dat klusbedrijf heb ik enkele malen wel eens een letterlijk en figuurlijk kut klusje gehad. Op dinsdagmiddag we..."
08-03-06
7.3