61.643 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Schoonvader sexverhalen. In deze categorie staan 108 erotische verhalen.
Een Verdorven Familie? - 3Door: Writer1961
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Neef, Schoonvader, Tante,
"Mieke windt er geen doekjes om als ze met Hans in de graanschuur op een paar hooibalen gaat zitten. Je weet nu dat we hier niet leven naar wat andere mensen misschien wel een taboe vinden en wat ook niet altijd mag. Dit is dus een geheim dat binnen o..."
22-02-24
9.4
Ik Moet Het VertelllenDoor: Liefje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Schoondochter, Schoonvader,
"Ik ben 28, heb een vriend en een leuke baan. Op maandag en dinsdag werk ik de meeste weken thuis, de andere dagen op kantoor. Ik ben 1.70, best slank en heb forse borsten 80E. Om alles strak te houden doe ik veel aan yoga en wandel ik veel. De vader ..."
11-02-24
9.0
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 3Door: Pieter
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Schoondochter, Schoonvader, Tiener, Zoon,
"In de lokale AH kom ik Ilse tegen, ze is aan het werk bij de broodafdeling. Hey Pieter, alles goed vraagt ze, als ik even naar haar zwaai Ik heb haar al een week of twee niet gezien, mijn werk, haar opleiding .. the usual Ze komt eve..."
08-01-24
9.4
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 2Door: Pieter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Spanking, Zoon,
"Na mijn nachtdienst kruip ik in bed, Rik is al vertrokken dus tot 17u helemaal niets Maar om 12u krijg ik een appje .. ik baal een beetje, maar zodra ik zie dat het van Ilse is, is dat gevoel gelijk verdwenen. Kan je me de foto s sturen ..."
07-01-24
9.4
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 1Door: Pieter
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Nymfomanie, Schoondochter, Schoonvader, Slet, Sletje, Zoon,
"Ilse komt hier nu al een half jaar of zo over de vloer, ze heeft verkering met Rik, mijn oudste zoon. Wat ik dan weer grappig vind, want hij komt nooit buiten Via internet Pa moet je ook eens proberen had hij al geroepen. Maar ik ..."
06-01-24
9.5
Robbie - 7: Zijn SchoonvaderDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"Hoi, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Robbie, net 18 jaar geworden. Ik heb pikzwart haar, ben 1m75 lang en slank gebouwd. Ik heb een mooie pik van 17 cm en heb niets geschoren. Ik hou van puur natuur. Ik mag er dus best wezen, al zeg ik dat zelf...."
13-11-23
8.9
Schoonvaders VerjaardagDoor: Tinar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader, Verjaardag,
"Ik heet Xandra, 30 jaar en ben getrouwd met Theo. Ik ben met Theo op bezoek bij mijn schoonvader Alex. Mijn schoonmoeder is een half jaar geleden overleden en sinds die tijd zit hij erg in de put. Hij is altijd heel aardig en atten..."
13-10-23
8.9
Zaad Donateur - 4Door: Sam Schrijft
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Schoondochter, Schoonvader,
"Dit was de laatste dag dat Maria zou kunnen ovuleren en ze wilde er volledig gebruik van maken. Omdat ze nog niet volledig van haar schoonvader had kunnen genieten de laatste keer dat ze samen waren, had hij een verrassing voor haar in petto. Maria w..."
14-09-23
9.2
Geile Ervaring - 5Door: John12374
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Dochter, Kut, Kutje, Pik, Schoonmoeder, Schoonvader, Schoonzoon, Vreemdgaan,
"Mijn schoonmoeder had een heerlijk diner opgediend en de avond was ook heel erg gezellig verlopen. Samen met mijn schoonvader keken we nog een spannende crimi en daarna naar bed. Suze zei jij kan wel goed opschieten met pa, he. ..."
14-07-23
8.7
Geile Ervaring - 4Door: John12374
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Gay, Jong En Oud, Lul, Met Familie, Rimmen, Schoonmoeder, Schoonvader, Schoonzoon,
"Het was weer tijd om bij mijn schoonouders op bezoek te gaan en daar een paar dagen te logeren. Was weer een heel warme ontvangst met knuffelen en kussen ook door schoonpapa alles lekker Frans. De vrouwen hadden plannen gemaakt om..."
05-07-23
7.4
Familie Dna - 3: De Tweede PogingDoor: Fantasia
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Schoondochter, Schoonvader, Vreemdgaan,
"De rest van die dag kon ik alleen maar aan Mirjam denken. Hoe bizar de situatie was maar ook hoe bizar lekker ze voelde en reageerde. Ik en het mooiste meisje van de klas. Wie had dat gedacht op mijn leeftijd. Mijn pseudo dochter. Mijn Mirjam die nu ..."
29-05-23
9.3
Familie Dna - 2: De Eerste DonatieDoor: Fantasia
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Schoondochter, Schoonvader, Vreemdgaan,
"Die woensdag iets voor 10 uur stond ik met knikkende knie n voor de deur van Robert en Mirjam. Voor noodgevallen had ik de sleutel maar ik belde altijd aan. Alhoewel dit best een soort noodgeval was. Ik had mijzelf uitgebreid gewassen, de haartjes ro..."
19-05-23
9.2
Familie Dna - 1: De NoodzaakDoor: Fantasia
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Schoondochter, Schoonvader, Vreemdgaan,
"Je zal maar een sportieve, goed uitziende jongeman zijn van 29 jaar, in de kracht van je leven, getrouwd met het mooiste meisje van de klas die graag rond haar 30e moeder wil worden en erachter komen dat je onvruchtbaar bent. Gelukkig zijn er tegenwo..."
18-05-23
9.2
Een VriendendienstDoor: LekkerBiseksueel
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Met Familie, Pijpen, Schoonvader,
"Mijn zoon Rob en zijn spannende echtgenote hadden besloten mij als vader schoonvader te vragen haar te bevruchten omdat Rob helaas dood zaad blijkt te hebben. De afspraak was dat zij mij zou laten weten wanneer het moest gebeuren, dus wanneer zij v..."
08-04-23
8.4
Mijn Bruiloft - 1Door: Daniel16880
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bruiloft, Pijpen, Schoonvader, Strippen, Vreemdgaan,
"Afgelopen september ben ik getrouwd en ik wil jullie graag vertellen over het geweldige feest dat we het hebben gehad een feest dat toch wat anders verliep dan gedacht. Mijn naam is Natasja en ik ben een 24 jarige brunette die er goed uitz..."
06-12-22
8.8
De VrouwendokterDoor: Amalia Lekkers
Reacties: 11
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Borsten, Dokter, Neuken, Schoondochter, Schoonmoeder, Schoonvader, Secretaresse, Slet, Sletje,
"Toen ik een jaar of 30 was en al enkele jaren neukte met schoonpa en ook regelmatig het kutje van mijn schoonma verwende, kreeg ik het verzoek van schoonpa om me eens te laten onderzoeken door een vrouwendokter. Hij kende een zeer goede dokt..."
10-08-22
7.3
Van Schoondochter Naar Sletje - 2Door: Lizaaa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Schoondochter, Schoonvader, Slet, Sletje,
"Wederom ging er een week voorbij voordat Liza naar haar ex schoonvader ging. De hele week liep ze met een druppelende kut rond. Slecht zelden dacht ze niet aan haar intense orgasme. Als ze met haar moeder zat dwaalde haar gedachtes af naar Lex. Als z..."
08-08-22
8.6
Van Schoondochter Naar Sletje - 1Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Slet, Sletje,
" Liza Wat doe je hier Vroeg Lex nog steeds verbijsterd. Ze glimlachte naar hem. Ik wilde je nog bedanken voor de vakantie. Ach meid, dat had helemaal niet gehoeven. Ik vond het erg leuk dat je mee was. Hij knipoogde naar haar..."
28-07-22
9.3
Verwend Door Schoonvader - 6Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Vakantie,
"De laatste volle dag was aangebroken, morgen zouden ze uitchecken en het vakantiepark verlaten. Toen Lex en Liza gisteren terugkwamen zat Tom voor het huisje te wachten. Meteen toen ze uit de auto stapten kwam Tom naar hen toe lopen en bood zijn excu..."
25-07-22
9.2
Verwend Door Schoonvader - 5Door: Lizaaa
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Schoondochter, Schoonvader, Vakantie,
"Nadat ze samen onder douche waren afgekoeld hadden Lex en zijn schoondochter een lekkere avond. Ze dronken nog wat en gingen laat in de avond naar hun eigen slaapkamer. Tom kwam die avond laat terug in het huisje. Stomdronken was hij het huisje in ge..."
24-07-22
9.3
Verwend Door Schoonvader - 4Door: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Vakantie,
"Langzaam gleed ze met haar lippen over haar schoonvaders eikel. Haar schoonvader kreunde steeds harder. Terwijl ze hem afzoog draaide je met haar tong over zijn gevoelige eikel die nog maar net in haar mond past. Als je haar hoofd naar voren bewoog o..."
21-07-22
9.3
Verwend Door Schoonvader - 3Door: Lizaaa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Vakantie,
"Lex bleef likken. Met zijn handen masseerde hij haar borsten en speelde met haar tepels. Haar vocht smaakte heerlijk en slurpte alles op terwijl hij haar door bleef likken. Hij hoorde haar steeds sneller ademen en voelde dat ze haar spieren steeds st..."
20-07-22
9.2
Verwend Door Schoonvader - 2Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Schoondochter, Schoonvader, Vakantie,
"Lex sloeg de dekens van zich af en trok zijn schoondochter bij hem op bed. Hun monden vonden elkaar, zoenden en betasten elkaar. Maar Lex nam al snel het initiatief. Zijn handen gleden over haar topje en voelde aan haar volle borsten door het stof he..."
19-07-22
9.1
Verwend Door Schoonvader - 1Door: Lizaaa
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader, Vakantie,
" Slaapt hij nog Hoorde hij de vriendin van zijn zoon fluisteren door de dunne wand heen die zijn slaapkamer en die van hen scheidde. Vast wel. Hij slaapt altijd uit. Hoorde hij zijn zoon daarop liegen. Hij, zijn vader Lex, sliep nooit ui..."
18-07-22
9.1
Sletje Voor Mijn SchoonvaderDoor: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Milf, Schoonvader, Slet, Sletje,
"Langzaam word ik ge ntroduceerd in de wereld van dominantie en rollenspel. Al is mijn rol niet meer dan mijn dagelijkse leven, en wissel ik af tussen huisvrouw echtgenote en slet onderdanige van mijn schoonvader. Maar ik ben een nerd, dus v..."
11-07-22
8.7
Massage Door Schoonvader - 3Door: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Breeding, Coach, Massage, Schoonvader, Zwanger,
"Twee weken na mijn schoonvader ben ik jarig, 26j geen mijlpaal maar toch wel een bescheiden feestje. Niet te druk, Karl leeft zich uit in de tuin met de mannen en zijn nieuwe BBQ en de meiden zitten aan de tafel te kletsen, of hangen in de tu..."
07-07-22
8.9
Massage Door Schoonvader - 2Door: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Massage, Milf, Schoonvader,
"Vrijdagmorgen krijg ik een appje van mijn schoonvader, 12 30 en wees op tijd het is druk Ik reageer direct, geen probleem .. ik zal er zijn Direct voel ik mijn hart weer sneller slaan, waar ik 100 weet dat het verkeerd is, voel ik een ver..."
05-07-22
8.7
Massage Door Schoonvader - 1Door: Esther-L
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Massage, Milf, Schoonvader,
" Ach kom Esther, Luc kan het echt w l, als je zo n last van je schouders hebt kan hij het prima wegmasseren Mijn schoonmoeder geeft nogmaals aan dat haar man een prima masseur is, hij heeft een jaar of 5 geleden zijn diploma s sportmassage..."
05-07-22
8.9
Douchen Met SchoonmoederDoor: Schoonzoon15669
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Schoonmoeder, Schoonvader, Schoonzoon,
"Om maar direct met de deur in huis te vallen, ik heb sex gehad met mijn schoonmoeder. Ik zal jullie vertellen hoe dit is gebeurd. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, al vanaf het moment dat ik mijn schoonmoeder ken is het een aantrek..."
29-03-22
8.9
'dan Stop Ik Een Baby In Je Buik' - 4: SlotDoor: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Zwanger,
"Liza werd die avond nog een aantal keer verwend met een goede neukpartij en een gevuld kutje. Misschien verbeelde ze het, maar het leek of zijn zaad nu al z n werk deed. Die nacht droomde ze van een opgezwollen baby buik. Een gelukkige Patrick ging d..."
15-03-22
9.1
'dan Stop Ik Een Baby In Je Buik' - 3Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Zwanger,
"Nadat Peter Liza een paar keer had volgespoten met zijn zaad brachten ze de rest van de avond naakt door. Ze dronken een wijntje en bespraken hun toekomstplannen. Peter wilde haar dolgraag nog een keer volspuiten, maar hoe graag hij ook wilde zijn lu..."
23-01-22
9.4
'dan Stop Ik Een Baby In Je Buik' - 2Door: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Zwanger,
"Beiden hijgden nog na toen Peter langzaam zijn slapper wordende lul uit haar haalde. Snel sloot hij haar benen, zodat zijn zaad niet uit haar zou druipen. Hij nam plaats naast haar op de bank en schonk voor zichzelf nog een glas wijn in. Wijdbeens za..."
12-01-22
9.2
'dan Stop Ik Een Baby In Je Buik' - 1Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Zwanger,
"Ruim een half jaar woonde Liza nu samen met haar vriend Patrick, Pat zoals ze hem noemden, samen in hun eigen appartement. Het appartement was gekocht door de vader van Patrick die erg gefortuneerd was. Liza en Pat betaalde een kleine huur per maand ..."
10-01-22
9.2
Vaderdag Cadeau - 3: SlotDoor: Tribble
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder, Schoonvader, Vaderdag,
"Zoals je in deel 1 zie Vaderdag cadeau 1 hebt kunnen lezen heeft mijn vrouw Ria zichzelf als cadeau aan mijn vader gegeven en sindsdien neukt ze regelmatig met mijn vader en soms hebben we ook een triootje. Ria bedacht daarna dat het ook ..."
05-10-21
8.9
Vaderdag Cadeau - 1Door: Tribble
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader, Vaderdag,
"Wij zijn een Ria en Fred en nu zo n 8 jaar getrouwd en hebben geen kinderen. Ria is 31 jaar en ziet er goed uit, niet te dik en niet te mager, zeg maar een goed gevuld figuur en met haar D cup ook een paar stevige tieten met een paar flinke..."
29-09-21
9.0
Schoonvader - 2Door: Ikke13346
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Schoonvader,
"Henk kon niet wachten op zaterdag maar hij dacht ook eerst maar zien. Misschien was dit met bianca maar eenmalig geweest. ten slotte was het de vriendin van zijn zoon. Bianca kwam vrijdagmiddag thuis en keek naar henk. Zonder dat iemand het..."
01-09-21
9.0
Schoonvader - 1Door: Ikke13346
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"Henk, een vijftiger, had een relatie met Truus gekregen. Al een aantal jaren waren ze samen. Truus had een zoon van 21, Tim en die had inmiddels al twee jaar een meisje, Bianca. Regelmatig bleef ze slapen en hoorde Henk dat Tim en Bianca seks hadden...."
17-08-21
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 50Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Oma, Opa, Schoonvader, Zwager,
"Fae vraagt Ilana opnieuw de dobbelstenen te gooien. Ilana pakt de dobbelsteen en hutselt ze flink in haar vuistje. Ze kijkt Merel aan en zegt, het moet 1,2 of 3 zijn, alle 3 de anderen zijn wij het haasje. Ilana gooit de dobbelsteen. Het nei..."
26-06-21
9.0
Zaad Donateur - 3Door: Sam Schrijft
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Schoondochter, Schoonvader,
"De dag na haar avontuur met Stefan, had Maria weer contact met Freek gezocht en hem verleidt tot een dagje vrij nemen wat hij uiteraard geheim hield voor zijn vrouw zodat hij zijn favoriete schoondochter kon bevruchten. De bel ging en Mari..."
25-06-21
9.0
HuwelijksnachtDoor: Compoundbea
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dronken, Hotel, Huwelijksnacht, Kut, Kutje, Neuken, Schoondochter, Schoonvader, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
"Met een vermoeide maar tevreden zucht, haal ik voorzichtig mijn sluier van mijn hoofd en trek de spelden uit mijn haren. Ik kreun als ik mijn handen door mijn haren laat gaan en ze los schudt, zodat het trekkende gevoel dat ik de hele dag heb gehad l..."
02-05-21
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 40Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Schoondochter, Schoonvader, Vader, Vreemdgaan,
"Ok Pieter, zegt Helena tegen mij, het is nu jouw beurt Truth or Dare Tja, we hebben allemaal al gekozen voor Truth en ik vond dat al behoorlijk geil. Jullie mogen van mij ook best wel iets weten, dus kom maar op, voor mij ook Truth. ..."
16-04-21
9.0
Zaad Donateur - 1Door: Sam Schrijft
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Toyboy, Zwanger,
"Danny en Maria wilde al vanaf het begin kinderen en nu ze 3 jaar bij elkaar waren, vonden ze 24 een mooie leeftijd om te starten. Ze neukten er vaak vurig op los. Dat was ook geen straf vanwege Maria haar Colombiaanse vurigheid. Ze was een welkome to..."
02-03-21
9.0
Schoonmoeder ReportageDoor: Schoonzoon
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Schoonmoeder, Schoonvader, Schoonzoon,
"Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Maarten, getrouwd en 2 kinderen. Bij het trouwen kwam er ook een schoonmoeder bij, een erg knappe schoonmoeder. Een prachtig figuur en heerlijke borsten. Van beroep ben ik fotograaf en h..."
16-01-21
7.9
Rolmaatje - 16: Onthulling En Laatste AfleveringDoor: Axel69
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker, Kermis, Neuken, Schoonvader, Slet, Sletje, Sm, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Simeon het jongste liefje van iedereen, aannemer Tukker, Wojcek en Milan, Tador en Mica, Nico en Sjarel ze hebben hard gewerkt om van de villa plus garagewoning, plus loggia, plus jacuzzi etc. een prachtig resort te maken. Voor Jacco mag Simeon..."
26-12-20
9.3
Waarom Doen Mensen Toch Zo MoeilijkDoor: Kareltje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Neuken, Pijpen, Schoonvader,
"Na een pittig gesprek besloot ik om er een punt achter te zetten en een einde te maken aan het huurcontract. Al een paar jaar beloofde ze van alles, maar het heeft mij duizenden euro s gekost en ik was er helemaal klaar mee. Ik bezit een aantal kanto..."
14-12-20
8.8
Mijn Jonge SchoondochterDoor: Don
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Hakken, Schoondochter, Schoonvader,
"Wat me laatst is overkomen wil ik graag met jullie delen. Ik ben zelf 43 en gelukkig getrouwd met Sandra. Onze zoon is al een paar jaar het huis uit op kamers maar woont tijdelijk bij ons met zijn vriendin Kim. Kim is een mooie, knappe..."
14-10-20
9.1
Schoonvader Of Echtgenoot - 2Door: Tinar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Douche, Eerste Keer, Kleinzoon, Kut, Kutje, Oma, Opa, Schoonvader, Stiefzoon,
"De volgende dag zitten we weer aan de keukentafel, Karel zit in de studieboeken. Op een gegeven moment vraag ik Zou ik hier misschien even mogen douchen Ja, natuurlijk antwoordt Karel, je weet de weg. Ik pak even wat handdoeken voor..."
02-10-20
9.4
Schoonvader Of Echtgenoot - 1Door: Tinar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Cowgirl, Dronken, Kut, Kutje, Schoonvader, Stiekem, Vingeren, Zoon,
"Ik ben Jacqueline. Ik ben 22 jaar en werk op de administratie van een modeketen, wat mij prima bevalt. Enige tijd geleden heb ik Karel ontmoet. Wij raakten aan de praat in een caf en sindsdien hebben wij min of meer een relatie. ..."
01-10-20
8.7
Mijn Huwelijksnacht - 6: SlotDoor: Tribble
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Boven aangekomen ging ik met mijn benen wijd op bed liggen en mijn schoonvader dook met zijn gezicht tussen mijn benen en zei, ik wil eerst even het kutje proeven dat ik zwanger ga neuken , en hij begon mijn kut te likken. Vanuit een ooghoek zag..."
29-06-20
8.7
Mijn Huwelijksnacht - 5Door: Tribble
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Ik trok mijn jurk uit en ging in mijn bh en slipje naar mijn schoonvader en begon hem zijn broek en short uit te trekken en zijn stijve lul kwam tevoorschijn. Ik zei dat hij wat onderuitgezakt op de stoel moest gaan zitten en trok mijn slipje ui..."
24-06-20
9.0
Mijn Huwelijksnacht - 4Door: Tribble
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"De volgende dag stuurde ik mijn schoonvader een appje en schreef daarin dat ik alles aan Peter had opgebiecht inclusief de mogelijkheid dat ik zwanger geraakt zou kunnen zijn. Mijn schoonvader appte terug dat hij ook alles aan mijn schoonmoeder h..."
23-06-20
9.4
Het KeezenspelDoor: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Schoondochter, Schoonvader, Zoon,
"Even voorstellen Ik ben Pieter, 57 jaar. Ik ben object fotograaf en in mijn vrije tijd fotografeer ik modellen op tfp basis Time for Print , maar dan meer voor de fun, om mijn vaardigheden op peil te houden en nieuwe apparatuur uit te testen. Z..."
12-06-20
8.7
Mijn Huwelijksnacht - 3Door: Tribble
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Nadat Peter wat begon ik mijn verhaal, zoals je tijdens het ontbijt al hoorde hadden we jou en je moeder in bed gelegd en je vader stelde voor dat ik bij hem op de kamer kon slapen, hij had namelijk een kamer met een twee en npersoonsbed. Aangezie..."
07-06-20
8.2
Mijn Huwelijksnacht - 2Door: Tribble
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Na de heerlijke beurt die mijn schoonvader mij had gegeven en waarvan ik hoopte dat hij mij bevrucht had wilde ik mij aankleden maar bemerkte dat mijn tas nog op de andere kamer stond. Ik zag wel mijn bruidsjurk en bruidslingerie liggen maar die ..."
01-06-20
8.9
Mijn Huwelijksnacht - 1Door: Tribble
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Peter en ik wonen nu zo n 5 jaar samen en besloten dat het tijd was om te gaan trouwen en aan kinderen te beginnen. Peter is 28 jaar en een sportief figuur en ik ben Els, 27 jaar, en zie er niet slecht uit al zeg ik het zelf en mijn C cup borsten zij..."
30-05-20
8.4
Erotiek Met Een Knipoog - 15Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder, Schoonvader, Vader,
"Na even op het dakterras te hebben gezeten en de restjes van het buffet te hebben genuttigd, wordt door Paul aan gegeven dat iedereen zich moet gaan verkleden in stijl voor de Familie party. Roos heeft kleding klaar gelegd op ieders kamer. We verzame..."
24-05-20
8.9
De Rooie - 3Door: Tom024
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Buttplug, Kleinzoon, Kut, Kutje, Oppas, Roodharig, Schoondochter, Schoonvader, Vakantie,
" Samen met mijn hele familie vier ik wintersport in Zwitserland. Mijn vrouw moet werken, maar Karin, de nieuwe vriendin van Niek is er ook bij. En wij passen vandaag op Guusje, mijn 1.5 jaar oude kleindochter. En nog twee hardgekookte..."
21-05-20
9.5
Mijn Geile SchoonvaderDoor: Milfje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Met Familie, Schoonvader, Trio, Vreemdgaan,
"Het was al een poosje geleden dat mijn zwager Dave mijn schoonvader had uitgenodigd om eens lekker van mij, Ilza, te genieten zie mijn onverzadigbare slet Het was tijdens een bbq bij mijn schoonouders. Mijn zwager Dave was me lekker har..."
18-11-18
8.6
Sletje Van Mijn SchoonvaderDoor: Gewilligteefje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Schoonvader, Slet, Sletje,
"Hi, ik ben Lotte. Ik was 17 jaar toen ik mijn eerste vriendje kreeg. Sam was een lieve jongen van 19 en we woonden allebei nog thuis. Bij mij thuis liep het allemaal niet zo goed en ik was dan ook graag bij Sam thuis om lekker film te kijken of te ch..."
09-09-18
8.9
Tienersletjes Op Werk - 13: Ex-schoonvaderDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Legging, Schoonvader, Slet, Sletje,
"Hier alweer het 13e deel van deze serie. Heb je zelf een idee voor de serie ben ik te bereiken via mail of kik. Die namen staan bij mijn schrijvers profiel. Het kan soms zijn dat het niet helemaal realistisch is maar daar is het ook een seksverhaal v..."
10-07-18
8.8
Vakantie Met Schoonvader - 4Door: Liv1988
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader, Vakantie,
"Na een aantal dagen geile spelletjes gespeeld te hebben met mijn schoonvader op vakantie zie deel 1 en 2 , heeft Mark me gedeeltelijk tegen mijn wil in genomen zie deel 3 . Na de sekspartij gaf Mark me opdracht om ervoor te zorgen dat we m..."
07-04-17
8.2
Werk Bij Haar SchoonvaderDoor: Ronald
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"In gedachten opent Marjan de voordeur van het huis van haar schoonvader, haar gedachten gaan, terwijl zij haar jas ophangt en haar schoenen uit doet, terug naar de eerste keer dat zij hier ging helpen. Schoonmoeder was een half jaar terug overleden, ..."
05-03-17
8.7
SchoonvaderDoor: Elise
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"Hoi lieve levers. Ik Elise heb een tijd geleden een leuk avontuur meegemaakt waar ik jullie deelgenoot van wil maken. Voor de liefhebbers, ik ben inmiddels 36 jaar, ben 1.65 m, weeg 57 kg, heb een sportief slank figuur met een kleine, doch ..."
22-01-17
8.1
Tre Systrar (drie Zussen) - 34Door: Maxine
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Schoonmoeder, Schoonvader, Striptease, Zussen,
"De volgende dag is Roald pas erg laat wakker. Zeker voor zijn doen. Het is pas 11 uur als hij wakker wordt. Het bed is leeg, Ester heeft hem lekker laten slapen, toen ze zag dat hij nog steeds sliep. Roald doucht zich vlug en loopt dan naar de woonka..."
28-12-16
8.6
Vakantie Met Schoonvader - 3Door: Liv1988
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader, Vakantie,
"Dit verhaal gaat verder over de vakantie met mijn vriend en schoonouders. Al sinds de eerste dag heb ik mijn zinnen op mijn schoonvader gezet en ben hem sindsdien aan het uitdagen met geile spelletjes zie deel 1 en deel 2 . De avond na het ..."
23-08-16
8.1
Geheim Met Mijn Schoonvader - 2Door: Ben
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"De terugweg naar mijn hotel was ik helemaal in de war. Ik had zo bewust gepland vanavond mijn eerste man man ervaring te hebben en dat liep uit op een pijp en neukbeurt van mijn schoonvader van wie ik nooit gedacht had dat hij bisexueel zou zijn. BR..."
22-08-16
8.2
Geheim Met Mijn Schoonvader - 1Door: Ben
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"Ik ben Jos, 45 en al sinds de havo een relatie met Annemiek. Na al die jaren kan ik trots vertellen dat ik in de bedstee geen klagen heb. Regelmatig en nog altijd spannend genoeg. De enige aanmerking die ik zou kunnen maken is dat mijn behoe..."
19-08-16
7.3
Vakantie Met Schoonvader - 2Door: Liv1988
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader, Vakantie,
"Dit verhaal gaat verder over de zomervakantie in Spanje waar ik samen met mijn vriend Rick en mijn schoonouders Mark en Anke in een appartement zat. Ik was mijn schoonvader steeds meer aan uitlokken, door mezelf in zijn gezichtsveld te ving..."
18-08-16
8.0
Mijn Schoonvader - 6Door: Ronald
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Nadat ik al heel wat in korte tijd met mijn schoonouders en mooie vrouw had meegemaakt, duurde het een redelijke tijd voor er weer wat moois plaatsvond. Dat kwam omdat mijn schoonouders een paar weken op vakantie gingen. Op mijn werk was het ook vres..."
28-11-15
8.4
Mijn Schoonvader - 5Door: Ronald
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Nadat we het weekend bij mijn schoonouders hadden doorgebracht en in de avond laat waren thuis gekomen, hebben we een hele tijd zitten praten over wat we nu hadden meegemaakt, en we hadden beslist dat wat we hadden gehad het echt de moeite waard was ..."
07-11-15
8.4
Mijn Schoonvader - 4Door: Ronald
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Na de fantastiese avond waar er toch niet veel meer was gebeurd, omdat we alle vier best moe waren en lekker vroeg naar bed waren gegaan, kwam ik de zondagmorgen zo rond zeven uur het bed uit en liep naar de badkamer, ik draaide de kranen open en sta..."
24-10-15
8.4
Mijn Schoonvader - 3Door: Ronald
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Nadat ik s middags heerlijk was verwend door mijn schoonvader gebeurde er de rest van de middag niets meer we werkte stevig door en waren om een uur of 6 een heel eind opgeschoten, we stonden het zo even te bekijken en ik zei zo nu nog even schilder..."
13-10-15
8.1
Mijn Schoonvader - 2Door: Ronald
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Een poosje geleden heb ik een stukje geschreven over hoe ik met mijn schoonvader de schuur bij hem aan het verbouwen was. Ik ben Freek en ben getrouwd met Petra, die is dit weekend met haar moeder naar een beurs en zou het hele weekend wegblijven. Ik..."
10-10-15
8.0
Mijn Schoonvader - 1Door: Ronald
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Ik ben Freek en bijna 6 jaar getrouwd met Petra, ik kom graag bij mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder is een vlotte vrouw van in de vijftig en ziet er altijd erg goed uit, maatje 40 ongeveer 1m75 lang, ik denk dat ze rond de 60 kilo weegt. Meestal d..."
27-09-15
8.4
Dagboek Van Anna - 36: Ghislaine En Haar Schoonva...Door: Alfred
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Schoonvader,
"Fluitend liep de pastoor door de pastorie. Hij had goede zin vandaag. De deurbel klinkt en hij loopt neuri nd naar de voordeur. De pastoor doet open en ziet Toontje op de stoep staan. Hij kent Toontje wel. Enkele jaren is hij gescheiden van zijn vrou..."
13-02-14
8.4
Geneukt Met SchoonvaderDoor: Miriam
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Schoonvader,
"Eerst even hoe het zo is gekomen, en wat toch een enorme verandering in ons leven heeft gegeven, dit is een echt gebeurt verhaal. Ik ben Miriam , een jonge vrouw van nu 24 . Het begon allemaal 4 jaar geleden ,,ik wat een beetje ,vee..."
12-02-14
7.7
Vakantie Met Schoonvader - 1Door: Liv1988
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader, Vakantie,
"Ik zal me even voorstellen. Ik ben Liv, 23 jaar oud en woon in een appartement in Utrecht. Ik ben vrij slank met lange blonde krullen en een stevige C cup. Sinds twee jaar heb ik een relatie met mijn Rick. Ook met mijn schoonfamilie kan ik ..."
02-06-13
7.9
Schoondochter - 4Door: Spanning
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter, Schoonvader,
"Langzaam ontwaak ik uit mijn heerlijke droom, seks met mijn kleine schoondochter. Als ik mijn ogen open besef ik pas dat het geen droom geweest is. Het heerlijke tienertje ligt naakt tegen mijn lichaam aan gedrukt. Even schrik ik op, maar een korte b..."
26-04-13
7.8
Schoondochter - 3Door: Spanning
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter, Schoonvader,
"Na onze heerlijke douchepartij stelde ik Chantal voor haar ontdekkingreis op de slaapkamer een vervolg te geven. Daar stemde ze maar al te graag mee in. Ik tilde haar op en nam haar mee de slaapkamer in. Daar aangekomen legde ik haar naakt op bed nee..."
26-04-13
7.8
Schoondochter - 2Door: Spanning
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter, Schoonvader,
"De volgende dag was ik al vroeg wakker. De hele nacht heeft het door mijn hoofd gespookt. Meent ze het echt, kan ik het wel maken, wil ik het wel.. In ieder geval leek het erop dat Chantal het in ieder geval niet tegen Erik of mijn vrouw ha..."
25-04-13
7.8
Schoondochter - 1Door: Spanning
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter, Schoonvader,
"Het is zondagavond en we zitten na een gezellige dag nog even na te kletsen in de woonkamer. De groep van we bestaat uit mijn vrouw, mijn stiefzoon Erik, van 19 , zijn vriendin Chantal, van net 17 en ikzelf. Het gesprek komt na een tijdj..."
25-04-13
7.2
SchoonmoederDoor: Arcadia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Kontje, Kut, Kutje, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonvader, Schoonzoon, Vingeren,
"Het was op een vrijdagavond. Mijn vriendin was gaan werken. Dus ik dacht ga eens naar je schoonouders op bezoek. Toen ik aanbelde maakte mijn schoonmoeder open en was gekleed in alleen een pyjamakleed. Mij viel gelijk op dat ze geen..."
22-11-12
6.0
Schoonvader - 2Door: Arno
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Schoonvader,
"De volgende morgen werd rond 9,00 uur wakker met een stijve lul, Lies sliep nog ik begon haar te strelen over haar harige kutje maar ze bromde wat en duwde mijn hand weg gepikeerd stond ik op en ging naar beneden. In de keuken waren Simon en Ans koff..."
11-06-12
6.9
Schoonvader - 1Door: Arno
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"Hoi wij zijn Arno 27 jaar van hindoestaanse afkomst en Lies 25 jaar Nederlandse zijn 7 jaar samen en wonen sinds 2 jaar samen. Ik ben slank 1,80 een klein bol kontje en een lul van 14 cm, Lies is 1,62 mollig met hele kleine borsten maar een grote beh..."
02-06-12
7.7
Mijn Geile SchoonvaderDoor: PS1986
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader, viagra,
"Ongeveer 6jaar geleden leerde ik mijn vriend kennen, niet kort erna kwamen dus de weekendjes overnachten bij elkaar. Maar ik sliep vooral bij hem. Hij woonde nog thuis En werkte ook vaak weekenden waardoor ik soms dagen met zijn moeder en s..."
29-02-12
7.2
Schoonvader - 17Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Danny en Femke hadden zich weer ongemerkt tussen de partypeople gemengd, het viel Danny op dat Peter en Theo nu missing waren. Peter die al op de dansvloer stond, toen Danny nog niet thuis was, had kennis gemaakt met Suus en Tinie, de rood..."
18-11-10
8.0
Schoonvader - 16Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Schoonvader,
"Een week na onze spannende avonturen op de zolder van tante Agaath waren Tom en Rick, haar neven die ons zoveel plezier bezorgd hadden weer bij de oude tante op het landgoed. Er moesten nog wat klusjes in de tuin gedaan worden waarbij de jonge mannen..."
10-11-10
8.5
Schoonvader - 15Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"We zijn een half uur verder, en nog altijd is Sophia niet terug Peter komt bij me staan, en vraagt of ik haar gezien heb Ik schud mijn hoofd, en we kijken rond, in de voorkamer bij de jeugd is ze niet, en de zitkamer is ze ook niet te vinden Als jij..."
31-10-10
8.4
Schoonvader - 14Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"We zijn uitgenodigd op de verjaardag van n van de tantes van Peter en Danny, een oudere dame op redelijke stand die een beetje als de suikertante van de jongens beschouwd wordt. Het is de eerste keer dat ik haar zal ontmoeten, door omstandigheden..."
27-10-10
8.2
Schoonvader - 13Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Het is een paar maanden, Sinds Danny erachter kwam dat hij niet de enige was die het bed indook met mijn schoonzusje, maar dat zijn vader dat ook regelmatig deed, en ook nog bij mij langskwam De sfeer is er alleen maar beter op geworden, nu was het t..."
20-10-10
8.0
Schoonvader - 12Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"Ik kom de keuken in, Danny en Theo zitten aan tafel De kommen zijn leeg, en voor ik kan gaan zitten stuurt Theo me naar het apparaat hup meis de kommetjes zijn leeg Danny glimlacht als hij ziet hoe zijn vader mij behandeld Als ik de kopjes onder h..."
18-10-10
8.1
Schoonvader - 11Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"Een paar weken na het feest zitten Danny en ik in een gezellig restaurant, glaasje wijn, goed eten Er zit hem iets dwars, maar hij wil het niet vertellen, al een paar dagen is hij afwezig, en ontwijkt me. Ik vraag hem nogmaals wat het probleem is, of..."
14-10-10
8.0
Schoonvader - 10Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"We hadden al een paar maanden een gedeelde relatie hihi en we probeerden regelmatig om bij elkaar te komen wat natuurlijk lastig was, ik woonde samen met danny, en hij getrouwd, zijn vrouw bijna elke dag thuis natuurlijk. In het donker deden we het..."
04-10-10
8.1
Schoonvader - 9Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"We komen beneden aan, bij de lounge Er zijn al verschillende mensen aangekomen, en Sophia stelt me aan de meeste voor. Theo en Nel staan aan de bar, en ik ga bij ze staan, Nel verteld hoe ze genoten hebben met de kinderen vandaag, en dat Theo veel wi..."
23-09-10
7.9
Schoonvader - 8Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"De daarop volgende avond verliep rustig, Danny pestte zijn broer met het verlies, en Sophia en ik zaten gezellig bij het haardvuur met Nel en haar moeder Theo en de vader van Sophia zaten te kaarten met Danny en Peter en de kinderen lagen al op tijd ..."
21-09-10
8.1
Schoonvader - 7Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"We hadden Theo achtergelaten in het kasteel, en Sophia en ik waren in de pendeltaxi gestapt naar het centrum van de stad Sophia zag er strak uit, zwart rokje, donkere kousen, laarzen met forse hak, en een mooi dun truitje Haar borsten prikten een bee..."
20-09-10
8.0
Schoonvader - 6Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"Nog 2 weken, dan is het zover Danny is helemaal blij, zijn broer Peter geeft dan een groot feest, Hij is 12,5 jaar getrouwd. Hij en zijn broer zijn al maanden bezig met voorbereiden, tussen de drukke schema s door, maar uiteindelijk hebben z..."
20-09-10
8.1
Schoonvader - 5Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader,
"De badkamer is eindelijk klaar. Theo komt vandaag nog langs voor de laatste dingetjes, eerder deze week hebben hij en Danny de oude al gesloopt en opgeruimd, en Gisteren heeft hij hem afgemaakt, alle kraan en afvoerdingetjes zijn weggewerk..."
19-09-10
7.6
Schoonvader - 4Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"De dagen dit weekend gebruiken Danny en ik voornamelijk met opruimen, Theo en Karel hebben de grootste brokken weggebracht, maar ze hebben gevraagd om de boel zoveel mogelijk stof en kruimelvrij te maken Dus op de knie n, met borsteltje en vegertje a..."
17-09-10
7.6
Schoonvader - 3Door: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonvader,
"Het is half Juli, en de afgelopen 4 weken komt mijn schoonvader elke week 1 2 keer langs, voor de gezelligheid Tenminste, dat verteld hij mijn schoonmoeder, omdat mijn vriend zo vaak hele dagen van huis is. Ik heb haar al meerdere malen ve..."
17-09-10
7.7