Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Een zachte tik of een keiharde pets om rode oren en billetjes van te krijgen. Word jij ook zo geil van een pak slaag? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Spanking sexverhalen. In deze categorie staan 369 erotische verhalen.
20 Jarige Jongen Helpt Oudere Vrouw - 2Door: Ron20567
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Likken, Neuken, Spanking,
"Na dat ik haar had mogen neuken, en ik heerlijk nog boven op haar lag hield ze me zo goed vast dat we samen gewoon om konden rollen, en ik weer zalig tussen die borsten kon verdwijnen en zij zelfs n borst gewoon op mijn gezicht lag, en ze liet me o..."
01-07-24
9.0
Hete Zomer - 15Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Spanking, Sybian, Trilei, Vastgebonden, Zomer,
"Vol spanning zat Carmen naast Ben in de auto. Vandaag zou Ben samen met haar gaan shoppen voor een outfitje, speciaal op maat gemaakt. Carmen vond dit zeker wel een lekker idee. Dat zij straks bij Ben een BDSM outfit zou hebben hangen, speciaal op ha..."
28-06-24
9.4
Hete Zomer - 13Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Deepthroat, Facial, Neef, Nicht, Spanking, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De twee hadden elkaar voor hun dagje naar het strand bijna een week niet gezien, maar na het strand hoefden ze maar n dag zonder elkaar. Er zat dus niet veel tijd tussen en Ben was dan ook niet in gelegenheid geweest om nog langs de seksshop te gaa..."
23-06-24
9.2
Een Hoge Prijs - 2Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Bdsm, Dominantie, Neuken, Pijn, Pijpen, Spanking, Sperma, Tiener,
" b i Voor e . Je hebt me zo veel geleerd. Ik zal je nooit vergeten. Rust zacht. i b i NOOT Dit verhaal is i b i heel i b i anders dan wat ik normaal schrijf. Veel van mijn vaste lezers vinden dit misschien maar niks, vanwege..."
23-06-24
9.0
Het Moest Kennelijk Zo Zijn - 2Door: Rn<ty
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Latex, Natte Droom, Pijpen, Spanking, Swingers, Trio, Vakantie, Vreemdgaan,
" Fuck Fuck Fuckkk Spuit me vol Je bent nu van mij kreunde Joke totaal in trance terwijl ik hard, diep, meedogenloos soppend in haar verlangende openstaande strakke kut heen en weer stootte. Haar scherpe plaknagels priemden als naalden in mijn ko..."
22-06-24
9.1
Totaal Slaaf M - 7: Einde Van De DagDoor: Matz
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meester, Pijn, Slaaf, Spanking, Vastgebonden,
"Hier lig ik nu, gebonden en alleen. Ik kan nergens heen en voel continu het gewicht aan mijn ballen waarbij deze nog steeds hard van mijn lichaam weg worden getrokken door een gebonden koord en gewicht hangend aan de andere kant. Ik voel elke bewegin..."
20-06-24
8.2
Totaal Slaaf M - 3: De Eerste AvondDoor: Matz
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meester, Pijn, Slaaf, Spanking, Vastgebonden,
"Ik sta hier opnieuw al een poosje helemaal hulpeloos, gebonden aan enkels, polsen, nek en geblinddoekt is er weinig te beleven dan het wachten op de Meester. Het moet nu toch al avond zijn en de beperkte mogelijkheid om te bewegen maken het er niet e..."
15-06-24
8.4
Zijn Slavin - 6Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Slavin, Spanking,
"Wat ging er allemaal door mijn hoofd Ik had net ontdekt dat meester familie had een dominante vader en een onderdanige moeder en zus. Ze behoorden tot de orde van Quirinus waar de vrouwen niks waard waren en ten dienste stonden van hun man,meester...."
10-06-24
8.4
Curvy Marit Ontvoerd - 2Door: G.B.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Vernederen, Volle Vrouwen,
" b i u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud. Met mij als haar meester hebben we het vaak gehad over een fantasie van haar, om ontvoerd te worden. Zonde..."
08-06-24
8.9
De Zomervakantie Van Sophie - 1: Double Trou...Door: KevKev
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Lesbienne, Spanking, Strapon, Vakantie, Vriendinnen, Zomer,
"Jitske loopt samen met haar vriendin Sophie over het schoolplein. Het is ein de lijk zomervakantie. Mijn ouders en ik vertrekken maandag op vakantie naar het Gardameer. Zouden de Italiaanse jongens mijn donkerrode bikini met string of mijn koningsbl..."
05-06-24
9.0
Curvy Marit Ontvoerd - 1Door: G.B.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Volle Vrouwen,
" b i u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud b i u b Ruud b Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. ..."
26-05-24
8.5
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05-24
9.5
De Onschuldige BuurvrouwDoor: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Sm, Spanking,
"Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Zoals jullie weten schrijf ik hier zo nu een dan een verhaal. Of vertel ik zoals nu over mijn avonturen. Hopelijk kunnen jullie weer genieten van dit op waarheid gebaseerde verhaal. Mochten jullie tips of pos..."
09-05-24
8.6
Ineke En Harry - 2Door: Dotje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spanking,
" i Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk is hier deel 2 Het verhaal is nog in opbouw. Ik laat heel langzaam de climax oplopen. Misschien dat deel 3 wat extreme wordt i Als we vlak bij de keuken zijn hoor ik achter me Euh, blijf..."
25-04-24
8.5
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04-24
9.2
Opvoeding En DuidelijkheidDoor: Xanderia
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Spanking, Studenten, Vernederen,
"Sinds ik naar Amsterdam was verhuisd om te studeren was er een wereld voor me opengegaan. Ik wist wel iets van het studentenleven, maar dat het zo n feest was had ik ook weer niet verwacht. Al op de eerste avond was ik met wat huisgenoten behoorlijk ..."
15-04-24
9.4
Hete Zomer - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Sportschool, Squirten, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Met een druk rooster moest Ben creatief zijn om weer een mogelijkheid te vinden om met Carmen af te spreken. De laatste keer bij hem thuis, waar ze hem in sexy lingerie al had opgewacht en voor hem had gekookt, was hem erg bevallen. Maar het weekend ..."
14-04-24
9.4
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04-24
9.3
Hete Zomer - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Alweer drie keer hadden Ben en Carmen ondertussen seks gehad en waar de eerste keer nog totaal onbedoeld was geweest, was dit vorige week zeker niet het geval geweest. Vol opwinding had Ben Carmen gedomineerd en wat had Carmen hiervan genoten Ze wis..."
11-04-24
9.5
Betrapt In De NachtDoor: Zara
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Dominantie, Pijpen, Spanking,
"Waar ben ik in godsnaam mee bezig Ben ik gek geworden vraag ik mezelf af. Ik kan nu nog terug.Nee ik moet nu echt doorzetten Ik moet dit doen voor mijn allerbeste vriendin. Ik ben haar dat verplicht. Mijn gedachten gaan terug n..."
09-04-24
9.0
Ja, MeesterDoor: Meester Roel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Onderdanig, Opwindend, Spanking, Straf,
"Het was weer een standaard donderdagavond waar ik lekker op de bank heb gezeten en weer een paar afleveringen van mijn serie verder was. In de serie kwam een aantal keer een jonge schoonheid voorbij. Elke keer als ik haar zag kriebelde het in mijn bu..."
08-04-24
8.5
Hete Zomer - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Vastgebonden, Zomer,
"De dagen leken lang te duren, maar gelukkig voor de twee werd het al snel weer woensdag. Ben merkte maar wat goed dat hij zijn aandacht er niet bij had op zijn werk. Wat was hij toch al opgewonden In zijn hoofd had zich de afgelopen dagen een flink ..."
07-04-24
9.5
Gehoorzaam Via SnapchatDoor: Meester Roel
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gehoorzaam, Onderdanig, Snapchat, Spanking, Straf,
" i Dit is mijn allereerste verhaal. Ik hoor graag wat je ervan vind i Ik ben Meester Roel, 28 jaar en ik ben geruime tijd actief als Meester Roel via Snapchat. Dit is mijn allereerste verhaal op Opwindend.Net en gaat over een jo..."
07-04-24
8.3
Mijn Eerste SpankingervaringDoor: Frank De Lange
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Billen, Eerste Keer, Kontje, Pijn, Spanking, Waargebeurd,
" i Dit geheel waargebeurde verhaal speelt zich alweer even geleden af. Maar wat er gebeurde was z n intense ervaring dat ik me ook nu nog tot in detail kan herinneren hoe het was. i Ik belde aan en al snel werd er opengedaan en werd ik bi..."
31-03-24
8.9
Zijn Slavin - 1Door: Jeanneke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Slavin, Spanking,
"Ik had afgesproken op restaurant met mijn meester. Zoals altijd had hij me geappt wat hij wou cloverklemmen op mijn tepels die verbonden waren met een clitklem. Op afstand bedienbare vibrator in mijn kut en een grote butplug met rode steen in mijn ko..."
20-03-24
8.7
Maaike En Haar Daddy - 15: Fantasie 2 (slot)Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Veiling,
"Het statige huis stond ver weg van de bewoonde wereld. De ramen spiegelden in zon en lieten geen pottenkijkers naar binnen kijken. Het zou trouwens een hele toer worden om zonder toegang bij het huis te komen, want het gehele terrein werd streng bewa..."
15-03-24
8.5
Petra - 2: Mijn Eerste ArtikelDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Spanking,
"Disclaimer dit verhaal bevat elementen zoals dwang, pijn en andere elementen die als extreem beschouwd kunnen worden. De lezer dient te beseffen dat het verhaal puur fictief is. Vervolg op Petra 1 de nieuwe job Het was maandago..."
11-03-24
8.8
Hoertje Jeanne - 6Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Spanking,
"Ik had een afspraak met 2 klanten in het hotel waar ik regelmatig kwam. De ene klant had ik al eens gehad. Groot licht buikje maar een kanjer van een pik. Ik had hem op die ene afspraak gepijpt in zijn auto en hij was diep in mijn keel klaargekomen. ..."
09-03-24
9.2
Maaike En Haar Daddy - 14: Fantasie 1Door: Boris Verhaal
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03-24
8.3
Mijn Geile SchoonmoederDoor: Ron20567
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Billen, Dik, Dikke Billen, Kontje, Kut, Kutje, Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Spanking, Vingeren,
"Dit verhaal gaat over mijn schoonmoeder, dat is een kleine flinke dikke vrouw. Met enorme borsten en kont ze heb ook een flinke hangbuik en is in de 70jaar, dus geen vrouw waar ik voor zou vallen, maar dat liep anders ,ik zal ze in dit het verhaal g..."
24-02-24
8.8
Hoertje Jeanne - 3Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spanking,
"Vanmiddag heb ik het druk twee vaste klanten hebben me geboekt en daartussen doe ik het nog even met de hotelmanager. Maar beginnen bij de klant van deze middag. Hij heeft me geboekt voor een uurtje.hij is een vaste klant van me en heeft me ..."
21-02-24
8.9
Trio Met Oudere Vrouw - 4: SlotDoor: Ron20567
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Spanking, Trio,
"Ik schrok wakker en lag in Ellie haar armen. Zij sliep nog vast, net als Rob. Ik streelde haar grote borsten, ze hingen helemaal op me. Ik tilde een borst op en begon aan haar tepel te zuigen en wreef gelijk over haar billen. Rob lag met zijn rug naa..."
26-02-24
9.4
Esther Extreem Gebruikt - 4: SlotDoor: G.B.
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gebruikt, Grote Borsten, Honden, Hucow, Onderdanig, Plas, Plassen, Spanking, Volle Vrouwen,
" i Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en is heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij o.a. met ..."
15-02-24
8.8
De Huisbaas - 2Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Mijn leven nam een nieuwe wending nadat ik mijn bestemming had gevonden. Ons contact werd steeds opener, van Kampen was nooit getrouwd en gaf aan dat hij biseksueel was, omdat hij verschillende relaties had gehad met zowel mannen als vrouwen. ..."
12-02-24
7.8
Maaike En Haar Daddy - 11Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking,
"De week na de vakantie met haar vader en de avonturen met de winkelier, kwam Maaike op zaterdag thuis en daar wachtte haar meteen een verrassing Frank appte dat hij thuis was en of ze de avond erna op bezoek kon komen. Maaike s hart maakte een spro..."
10-02-24
8.9
Esther Extreem Gebruikt - 3Door: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gebruikt, Grote Borsten, Honden, Hucow, Onderdanig, Plas, Plassen, Spanking, Volle Vrouwen,
" i Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en is heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij o.a. met ..."
09-02-24
8.8
Esther Extreem Gebruikt - 2Door: G.B.
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gebruikt, Grote Borsten, Honden, Hucow, Onderdanig, Spanking, Volle Vrouwen,
" i Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en is heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij o.a. met ..."
02-02-24
8.9
Billenkoek Op TenerifeDoor: Lisa
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Onderdanig, Spanking, Tenerife,
"Lisa was nu zo n 2 weken op Tenerife en genoot enorm van de zon, de drankjes en de aandacht van mannen. Nu slenterde ze langs de boulevard, op zoek naar een leeg zondbedje op het strand. Lisa wist dat ze eigenlijk niet teveel moest zonnen, met haar l..."
02-02-24
8.6
Haar BeurtDoor: Vreemdganger
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Kinky, Spanking, Vernederen,
"Na de pijples lagen ze een tijdje in elkaars armen. Zij streelde zijn ballen,heerlijk vond hij dat. Zo rustgevend, onderwijl streelde hij haar rug en haar billen, haar heerlijke billen. Ze praatten zoals een liefdeskoppel praat in bed, heel ..."
30-01-24
8.8
Esther Extreem Gebruikt - 1Door: G.B.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Gebruikt, Grote Borsten, Honden, Hucow, Onderdanig, Spanking, Volle Vrouwen,
" i Deze fantasie heb ik samen met Esther geschreven op Kik. Ze is onderdanig, geilt op pijn en vernedering en heerlijk rond. We hebben elkaar behoorlijk opgezweept in de fantasie en deze is een stuk extremer dan eerdere verhalen van mij o.a. met die..."
25-01-24
8.8
Fien, De Gore Slet - 3Door: Fien
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Spanking, String, Toilet,
"Boris haalde Fien in net voor ze de toiletten van het museum indook. Hij greep haar bij de schouder, en zag hoe haar ogen betraand waren. Hij gaf haar een knuffel, zoende haar voorhoofd, en trok haar snel het mindervaliden toilet in die grotere toile..."
20-01-24
8.7
De Opa Van Fleur - 7Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Golden Shower, Jong En Oud, Opa, Plas, Plassen, Spanking,
"Het leven van de 18 jarige Fleur ging door, hoewel ze de grootste moeite had haar grote geheim te bewaren toen ze erachter was gekomen dat haar vader vaste klant was van het priv huis waar Fleur zonder medeweten van haar ouders werkte, en waar allee..."
13-01-24
9.3
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 2Door: Pieter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Spanking, Zoon,
"Na mijn nachtdienst kruip ik in bed, Rik is al vertrokken dus tot 17u helemaal niets Maar om 12u krijg ik een appje .. ik baal een beetje, maar zodra ik zie dat het van Ilse is, is dat gevoel gelijk verdwenen. Kan je me de foto s sturen ..."
07-01-24
9.4
Landhuis Als Bdsm Club - 2Door: CB
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Golden Shower, Spanking,
"Hoofdstuk 19 De french maid De volgende ochtend was ik nadat ik me gewassen en geschoren had naar de woonkamer gegaan en hoopte daar misschien Ingrid aan te treffen maar die was er niet. Wel zaten er een aantal dominanten waaronder Sofia. ..."
07-01-24
9.1
Daan Op Avontuur - 3: Hij Word GebruiktDoor: Meneer Op Avontuur
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Meester, Onderdanig, Pijpen, Spanking, Vastgebonden,
"Het was weer een weekje verder en ik kwam op zaterdag ochtend aan bij het huisje. Er was geen specifiek verzoek geweest, dus ik was benieuwd of er iets zou gaan gebeuren. Ik open de voordeur, doe mijn jas en schoenen uit en ga direct door de..."
29-12-23
9.2
Sarah SaharaDoor: K9jack
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Collega, College, Hotel, Masturbatie, Masturberen, Milf, Spanking, Trio, Vreemdgaan,
"Ik werk al enkel jaren samen met Sarah, een toffe dame die intussen bijna midden 30 is. Sarah is geen klassieke schoonheid zoals je ziet in de boekjes een super slank figuur, een strakke kont en pronte borsten maar haar enthousiasme en lach is zo..."
29-12-23
9.2
Buurman GeneuktDoor: Ria En Rob
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buurman, Jurk, Klaarkomen, Laarzen, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Vingeren,
"Wij zijn ria en rob van 20 en 27 jaar oud. Ik leerde rob op joinge, te jonge leeftijd kennen Op mijn zeventiende neukte ik er al lustig op los. Ook experimenteerde ik met van alles, speeltjes, spankinf, bondage, lichte SM. Niets ..."
19-12-23
8.3
Daan Op Avontuur - 1: Zijn Eerste KeerDoor: Meneer Op Avontuur
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Meester, Onderdanig, Pijpen, Spanking,
"Ik ben begonnen met een nieuwe serie, Daan op avontuur. Mijn andere serie Onderdanig stel, staat even op pauze tot ik beter weet welke kant ik daarmee op wil. Ook al ben ik niet perse van het reageren, lees ik alle reacties. Daarom wil ik bi..."
11-12-23
9.5
XinemaDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Neuken, Pijpen, Rimmen, Seksbioscoop, Spanking,
"In die stad aan het water met verrassend mooie grachtjes, straten en pleintjes was ik nog niet eerder geweest. Toch kreeg ik na twee uur rondkijken zin in iets anders sex Ik vond wat op mijn mobiel, het zou dinsdagmiddag open zijn dus daar stond ik..."
28-11-23
8.3
Zijn Hoer - 2Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Spanking,
"Het was een mooie lente ochtend het zonnetje straalde op de ruiten. Sinds een week konden de ramen naar het terras open. je hebt t verdiend had meester gezegd. Ik opende het glazen raam en stapte naar buiten. Meteen voelde ik de koude. M..."
11-11-23
8.9
De Hanky Code PartyDoor: Xpro73
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Orgie, Pijpen, Rimmen, Spanking,
"Dit weekend nog echt gebeurd. Ik had er lang over getwijfeld om te gaan. De lokale fetishclub had een paar keer per jaar een Horse Fair. De bedoeling is dat er eerst een stel bottoms komen, die zich helemaal moeten uitkleden en zich laten blinddoeken..."
05-11-23
9.0
Een Hoge Prijs - 1Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Bdsm, Dominantie, Pijn, Pijpen, Spanking, Sperma, Tiener, Zweep,
" i NOOT Dit verhaal is b heel b anders dan wat ik normaal schrijf. Veel van mijn vaste lezers vinden dit misschien maar niks, vanwege de extreme inhoud. i i Ja, er komt fijne, gewenste, en zeer liefhebbende seks tussen een 18 jarig ..."
04-11-23
7.5
De Huisbaas - 1Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Na weer een conflict werd ik door mijn vrouw op straat gezet, het huis stond, om zakelijke redenen, op haar naam. Daar sta je dan als mannetje van 63 jaar en dakloos. Na een week of 2 in een hotel werd de rekening me te gortig en ging ik op zoek naar..."
01-11-23
8.4
Spelen Met VuurDoor: Zara
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Spanking,
"Damn roep ik gefrustreerd uit terwijl ik de gym uitloop Dit is nu verdorie al de tweede keer Naast mijn auto staat een belachelijk grote Dodge geparkeerd. Dat is opzich niet het probleem mits de spullen die hij blijkbaar aan het uitlade..."
30-10-23
9.1
Iris, Jong, Dik En Onderdanig - 2Door: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurmeisje, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Spanking, Volle Vrouwen,
" b In het eerste deel belde mijn buurmeisje bij mij aan. Iris, jong en gezegd met een heerlijk weelderig lichaam was daar juist onzeker over. Uiteindelijk kon ik geen weerstand meer bieden en heb haar hard op haar volle billen geslagen om ten slotte..."
23-10-23
9.4
De Wedergeboorte Van De Lust - 19: Veel Opee...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Neuken, Pijpen, Spanking, Trio,
"De twee dagen daarop ben ik druk met voorbereidingen treffen en breng veel tijd door in het huis. Het liefst ben ik alleen en ik probeer dit aan Beth over te brengen wat ze gelukkig begrijpt. Ze geeft mij de ruime om het huis alleen te bezoeken. Ik b..."
22-10-23
9.6
Iris, Jong, Dik En Onderdanig - 1Door: G.B.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Pijpen, Spanking, Volle Vrouwen,
"Iris woonde alweer heel wat jaren naast me, ze was de jongste dochter van onze buren. Ik had haar zien opgroeien van een klein meisje tot een prachtige jonge vrouw, helemaal mijn type. Ze was namelijk heerlijk vol en rond heerlijke volle dijen, een ..."
22-09-23
9.2
Was Ze Zijn Vriendin Of Zijn Hoer? - 6Door: Steve
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Deepthroat, Dominantie, Neuken, Pijpen, Rimmen, Slikken, Spanking, Vingeren,
"Femke rekt zich uit, het is zaterdagochtend en ze is net wakker geworden. Overal is haar lichaam gevoelig, haar spieren voelen verkrampt aan, en dat is ook niet verwonderlijk. Gisterenavond werd Femke grondig uitgewoond. Nog wat versuft rich..."
19-09-23
9.4
Hoe Ik Mijn Lot Leerde KennenDoor: Ikke083
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Daddy, Dominantie, Eerste Keer, Jong En Oud, Meester, Ontmaagd, Ontmaagding, Ontvoerd, Pijn, Pijpen, Slaaf, Slet, Sletje, Spanking, Vastgebonden, Vernederen,
" i Dit is helaas geen waargebeurd verhaal i Mijn ouders zijn 3 weken op vakantie en ik zit op bullchat wat te chatten. Ik zie een profiel van 65 jaar oude man die een sletje zoekt, ik begin te chatten met hem en word meteen geil. Hij vraag..."
16-09-23
7.8
Tijd Voor StrafDoor: KimAlan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spanking, Straf, Zweep,
"Het wordt al snel duidelijk, je hebt straf verdient. Hoe langer je blijft praten, hoe minder ik je geloof. Zonder op je verhaal in te gaan geef ik je een van de mond knevels. Deze is van leer, met een halve bol aan de binnenkant. Je stopt meteen met ..."
14-09-23
8.2
Marianne's Dochter - 7Door: Mr_Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Doggystyle, Dominantie, Spanking,
"Marianne was amper vertrokken, nog maar net de deur uit of haar dochter belde al aan. Vlug gooide ik de gescheurde panty weg, maar de sekslucht in de kamer verraadde alsnog wat zich net afgespeeld had Marianne was na een avondje uit meegekomen naar..."
11-09-23
9.2
Dikke Marit, De Hucow - 3: SlotDoor: G.B.
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Hucow, Onderdanig, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Spanking, Volle Vrouwen,
" b In de eerdere delen is Marit jong, rond en gezegend met een paar enorme tieten als een echte hucow aangekleed en naar een veemarkt vervoerd. Daar heeft een koe haar klaargelikt, waarna ze vastgeketend tentoon wordt gesteld voor een groep mannen..."
11-09-23
8.9
Dominante Tennisleraar - 2Door: Domix
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Leraar, Onderdanig, Spanking, Sub,
"Met lichte tegenzin pak ik mijn tennistas in. Ik merk al de hele dag dat ik iets minder uitgelaten ben dan normaal. Omdat ik nog steeds niet op niveau tennis, zoals mijn vader voortdurend inwrijft krijg ik priv les. En je raad het al van Jeroen du..."
08-09-23
8.7
Een Nieuw Begin - 6: GestraftDoor: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spanking, Vernederen,
" En nu je straf nog zegt Esmee streng. Zullen we die samen uitvoeren knipoogt Esmee lachend naar Stephanie. Ja leuk antwoord deze, ik heb nog nooit een man zo mogen straffen . Esmee en Stephanie gaan op de kleine bank zitten die ook i..."
07-09-23
8.7
Een Nieuw Begin - 4: Aan Haar VoetenDoor: Sissyj
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Spanking, Vernederen, Voeten,
"Ik wissel de voeten af en zie dat Esmee volop geniet van mijn massage. Ze heeft haar ogen gesloten en een glimlach op haar gezicht. Kus mijn voeten en lik mijn tenen n voor n commandeert ze, nog steeds met haar ogen dicht. Ik..."
02-09-23
8.3
Waar Een Volleybal Training In Kon Uitmonden...Door: Robert1993
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sm, Spanking, Volleybal,
"Jezus, wat was er nou net gebeurd Daar stond ik dan op de badkamer met een smerig shirt vol slijm en zaad, net terug van de verlate volleybal training waar Mohamed op brute wijze mijn keel had geneukt en mij naakt had laten staan achter de sportha..."
25-08-23
8.4
De Foto Studio - 41: Gina En Victoria's Bdsm...Door: Lew Pit
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Beffen, Bondage, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Spanking, Strippen, Tepelklemmen, Vastgebonden,
" i Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
21-08-23
9.5
Dikke Marit, De Hucow - 2Door: G.B.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Hucow, Onderdanig, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Spanking, Volle Vrouwen,
" b In deel 1 is Marit jong, rond en gezegend met een paar enorme tieten als een echte hucow aangekleed en naar een veemarkt vervoerd. Daar heeft een koe haar klaargelikt, waarna ze vastgeketend tentoon wordt gesteld voor een groep mannen. b ..."
10-08-23
8.7
Met Heidy Op KantoorDoor: Lasse
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Kantoor, Milf, Spanking, Vuistneuken,
"Mijn collega Heidy 35 , haar man Johan 42 en ik 27 hadden regelmatig een leuke geile avond. Zij genoot van de aandacht van haar man en mij, en hij vond het supergeil om te zien hoe zijn vrouw door een ander geneukt werd. Nu was Johan vo..."
02-08-23
9.2
SpankingDoor: Angela
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Sm, Spanking,
"Suzanne had een heel vreemd gevoel in haar buik toen ze haar auto voor het hotel inparkeerde... een combinatie van een baksteen die erin lag en een groot aantal vlinders die er rond dwarrelden. Even kwam het bij haar op weer rechtsomkeerd te maken......"
25-07-23
8.3
VernederingDoor: SubjeT
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Spanking, Straf, Vernederen,
"Het is inmiddels al een tijdje geleden dat Bj rn en ik de tijd hebben gehad om een avondje te spelen. Wat wil je ook als je 3 kinderen hebt en dan gaat het drukke gezinsleven toch ook door. Toch merk ik dat mijn behoefte wel steeds groter wordt en da..."
20-07-23
8.5
Geleerd Op De Camping - 6Door: Mossel18295
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Camping, Dieren, Halsband, Honden, Jong En Oud, Naakt, Openbaar, Spanking, Tiener,
"De volgende dag werd Bo laat wakker. s avonds was ze doodmoe geweest van alles wat er was gebeurd die dag. Ze had het heel fijn gevonden bij de man maar ze had de halsband toch wel een beetje raar gevonden. Ze strekte zich uit en klom uit haar tent...."
14-07-23
8.5
Onverwachte Verlangens - 17Door: NickSchrijvers
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Spanking,
"Het was een heerlijke sessie die Paula samen met Fien had ondergaan bij Hans. Opgewonden, maar toch wel vermoeid was Paula in de nacht thuisgekomen. Alleen zodra ze haar moeder zag zitten in de sofa, n een geil outfit, wist Paula duidelijk dat ze no..."
01-06-23
9.0
Overwacht BezoekDoor: GB81
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gluren, Kut, Kutje, Lul, Pijpen, Spanking, Spuiten, Vibrator, Vingeren,
"Het is avond. Ik sta voor je deur. Ik bel aan, maar je doet niet open. Ik kijk naar binnen en zie je licht branden. Ik klop nogmaals op deur... maar geen reactie. Ik loop om je huis heen, en loop de tuin binnen. Ik voel aan de deur, deze is niet op s..."
29-05-23
8.9
Was Ze Zijn Vriendin Of Zijn Hoer? - 4Door: Steve
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buttplug, Dildo, Dominantie, Dwang, Escort, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Rimmen, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Slet, Sletje, Slikken, Spanking, Straf, Trio,
"Femke wil niet dat het opviel dus zwijgt ze enkele dagen en vroeg ze aan haar knappe, blonde vriendin Lotte even niet verder naar de kinky spelletjes die ze van Steve moest ondergaan. Wel bevredigdt de bloedmooie brunette Femke haarzelf iedere nacht ..."
20-05-23
9.1
Was Ze Zijn Vriendin Of Zijn Hoer? - 3Door: Steve
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buttplug, Pijpen, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Slavin, Slet, Sletje, Slikken, Spanking, Straf, Vernederen,
"Lotte vertelt verder Drie weken nadat ik de buttplug cadeau kreeg, stond er s ochtends een nieuw doosje in geschenkverpakking op de ontbijttafel. Ik vroeg me af wat dat kon zijn. Een buttplug had Steve me al gegeven, dus wat kon het zijn Ik opend..."
10-05-23
8.9
Was Ze Zijn Vriendin Of Zijn Hoer? - 2Door: Steve
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Buttplug, Deepthroat, Dominantie, Dwang, Pijpen, Slikken, Spanking, Straf, Vastgebonden, Vingeren,
"Na een paar weken lijkt de knappe blonde Lotte stilaan wat open te bloeien bij haar vriendin, de bloedmooie brunette Femke. Het koken, de boodschappen doen, wassen, strijken, noem maar op verdelen ze vlotjes onder elkaar. Samen genieten ze in het wee..."
07-05-23
8.6
Wat Begon Als Rollenspel - 8Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Baas, Bondage, Chantage, Dwang, Hoer, Manager, Prostitutie, Spanking, Tepelklemmen, Vastgebonden, Werk,
"Priscilla moest een paar dagen bijkomen van de heftige lessen van Madam Angelique. Ze zou er alles aan doen om daar nooit weer naartoe te hoeven. Na het weekend zat ze weer op haar werk. Wat voelde die kantoorbaan ineens saai. Iedere dag hetzelfde. Z..."
06-05-23
9.4
Liv En Jonny - 3Door: Sunny
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Spanking, Stiefvader,
"De volgende ochtend ben ik al vroeg wakker. Jammer genoeg moet ik vandaag naar huis voordat mijn ouders zich gaan afvragen waar ik ben. Ik scrol nog even op mijn telefoon om te kijken of ik geen oproepen gemist heb en draai me dan om naar Jonny, die ..."
03-05-23
8.8
Jake En Hannah - 4Door: Aadje
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Interraciaal, Slet, Sletje, Spanking, Voyeurisme,
" i Het etentje voor hun tienjarig huwelijk verandert in een nacht vol losbandigheid. i Gaan ze weg vroeg Hannah met gedempte stem. Jake keek naar de mannen en zag ze wellustig naar zijn vrouw staren. De drie stonden op adem te komen, en..."
28-03-23
9.1
Jake En Hannah - 3Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Interraciaal, Slet, Sletje, Spanking, Voyeurisme,
" i Het etentje voor hun tienjarig huwelijk verandert in een nacht vol losbandigheid. i Jake s ogen vlogen wijd open van de schrik. Hij was die twee zwarte mannen die stonden te wachten om zijn vrouw te neuken helemaal vergeten. Hij was ver..."
24-03-23
9.0
Jake En Hannah - 2Door: Aadje
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dwang, Groepsex, Interraciaal, Slet, Sletje, Spanking, Voyeurisme,
"Het etentje voor hun tienjarig huwelijk verandert in een nacht vol losbandigheid. Oh god... Ik kan niet geloven dat we dit gaan doen, zei Hannah en ze leek erg bezorgd. Dan keek ze haar man in zijn ogen. Wil je echt dat ik dit ga doen Wi..."
22-03-23
9.1
Jake En Hannah - 1Door: Aadje
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Interraciaal, Jong En Oud, Plagen, Slet, Sletje, Spanking, Voyeurisme,
" i Het etentje voor hun tienjarig huwelijk verandert in een nacht vol losbandigheid. i Jake zat op Hannah te wachten. Zijn vrouw was zich aan het aankleden en opmaken voor het etentje om hun tiende trouwdag te vieren. Jake is vijfendertig ..."
18-03-23
8.9
Vorig Leven In Klooster - 1Door: Narcis
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Klooster, Pater, Sm, Spanking, Straf, Verboden, Vernederen, Vingeren,
" b Inleiding b Dit verhaal gaat over mijn vorige leven. Ik was een dichter . M n naam was Melchior. Ik leefde ergens rond 1700. Ik kon niet van dichten leven, en aangezien ik niks anders kon of leuk vond werd ik monnik. Als troubadour was ..."
11-03-23
8.4
Vis Aan De LijnDoor: Lynch
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ruig, Spanking,
"Kevin schudt met zijn hoofd, het doet er ook niet meer toe. Water onder de brug. De zin herhaalt hij een paar keer hard. Als hij midden in de lege kamer rond kijkt, beseft Kevin dat dit alleen is om zichzelf te overtuigen. Met een leeg schaalt..."
28-02-23
8.8
Dikke Marit Hard Aangepakt - 4Door: G.B.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dp, Dubbele Penetratie, Grote Borsten, Hucow, Onderdanig, Pijpen, Spanking, Vingeren, Volle Vrouwen,
" b i u In de eerdere delen is Marit jong, rond en gezegend met een paar enorme tieten weer langsgekomen. Na wat avonturen in een bos, is mijn buurman Tim ook gaan meedoen en hebben we haar, vastgeketend in een schandpaal, samen een heerlijk orga..."
12-02-23
8.9
De Foto Studio - 30: Grace En Lew's Eerste W...Door: Lew Pit
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bondage, Neuken, Orgasme, Rimmen, Spanking, Vastgebonden,
" i Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
02-02-23
9.4
Onderdanig - 2Door: Karen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Buitensex, Buttplug, Groepsex, Milf, Onderdanig, Sm, Spanking, Vernederen, Vreemdgaan,
"Hier ga ik jullie vertellen over n van mijn boswandelingen met mijn Dom. Ik was een lang weekend alleen thuis omdat mijn vriend en zoons een weekendje weg waren. Het was donderdagavond en ik zat me stierlijk te vervelen maar merkte wel dat ik behoo..."
25-01-23
8.6
Dikke Marit Hard Aangepakt - 3Door: G.B.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hucow, Likken, Onderdanig, Spanking, Vingeren, Volle Vrouwen,
" b i u In de eerdere delen is Marit jong, rond en gezegend met een paar enorme tieten weer langsgekomen. Na wat avonturen in een bos, is mijn buurman Tim ook gaan meedoen. b i u Ik trek Marit overeind en maak haar een klein beetj..."
21-01-23
8.7
Mijn Drie Vrouwen - 11Door: Ronald Raw
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Onderdanig, Spanking, Straf, Vernederen,
"Na de ongekend heftige orgasmes van mij en Evelien, is het tijd voor het avondeten. In de grote woonkeuken ruikt het inmiddels heerlijk, er wacht een maaltijd met veel groente en een verrukkelijke stoofpot. Ik haal 2 flessen goede rode wijn uit de wi..."
10-01-23
9.1
Droomervaring Met Een Catfish - 1Door: Jane DD
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dik, Dominantie, Onderdanig, Spanking,
" i Ik heb de laatste tijd steeds meer redelijk perverse seksdromen. Ik voelde me in eerste instantie raar bij het ontwaken, heb ik echt deze verlangens Maar nu denk ik dat ik deze onuitputtelijke fantasie niet langer voor mezelf wil houden misschi..."
09-01-23
9.2
Luca & Audrie - 6Door: StriktRick
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Spanking,
"Bij het begin beginnen. Alle namen zijn fake veel gebeurtenissen zijn echt gebeurt soms natuurlijk wat aangedikt. Alles is een working progress. Ik de man doe mijn best alles goed mogelijk neer te zetten. Hoop dat je het leuk vind en keer terug komt ..."
31-12-22
9.3
Mijn Eerste Keer Met Een Man - 4Door: Janet
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Crossdressing, Eerste Keer, Hakken, Jarretels, Leer, Neuken, Nylon, Pijpen, Satijn, Spanking, Travestie,
"De volgende zondag ochtend sliepen we lekker lang uit, en ik maakte een lekker ontbijtje met nog maar een keer 2 gekookte eieren per persoon We gingen uitgebreid douchen, en Jan vond dat ik dezelfde lingerie en kleding maar moest drag..."
30-12-22
8.6
Mijn Opleiding Tot Slet - 7Door: Slet Lotte
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Deepthroat, Met Familie, Slet, Sletje, Spanking, Zus,
" anne Ik zit beneden aan de woonkamer tafel. Ik ga vanavond naar Lilly lieg ik tegen m n moeder. Wat gezellig, wat gaan jullie doen Eerst wat bijpraten en dan naar de stad. Ik heb om 17.00 afgesproken. M n moe..."
27-12-22
8.2
Luca & Audrie - 4Door: StriktRick
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Spanking,
"Audrie en ik zijn al een tijdje serieus het is nu 3 6 maand dik aan tussen ons over en weer logeerpartijtjes gehad. Geen weekeinde elkaar mis gelopen. Eigenlijk proberen we iedere dag bij elkaar te zijn. Ondanks dat we niet bij elkaar om de hoek woon..."
24-12-22
8.3
Overgave - 3: SlotDoor: Nymfje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Spanking, Vuistneuken,
"Joyce zit op handen en knie n voor je. Julie weten allebei wat er komen gaat. Eerst valt je op dat Joyce haar billen nog veel te wit zijn. Van vorige keren weet je dat van spanken met de hand Joyce niet gekleurd raakt dus je zal een hulpmiddel moeten..."
20-12-22
8.8
Luca & Audrie - 2Door: StriktRick
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Date, Dating, Spanking,
"Hoofdstuk 2 . De vervolg date . Het is gelukt weer een verhaal kunnen toevoegen merk wel dat dit nog een project gaat worden maar wel een leuke. Bij het begin beginnen. Alle namen zijn fake veel gebeurtenissen zijn echt gebeurt som..."
13-12-22
8.5
Heerlijk Avondje Is GekomenDoor: Ladybird
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dochter, Lingerie, Met Familie, Moeder, Nylon, Pijpen, Sinterklaas, Spanking, Straf, Zus,
"Het was maandagavond en het hele gezin zat in de woonkamer. Stiefvader Harald keek naar het WK voetbal. Moeder Marjolein las een tijdschrift en haar tienerdochters Ilse en Liesbeth waren druk bezig met hun telefoons. Het was lekker warm in de woonkam..."
11-12-22
8.5
Luca & Audrie - 1Door: StriktRick
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Slavin, Spanking, Telefoon,
"Even voorstellen Bij het begin beginnen. Alle namen zijn fake veel gebeurtenissen zijn echt gebeurt soms natuurlijk wat aangedikt. Alles is een working progress. Ik de man doe mijn best alles goed mogelijk neer te zetten. Hoop dat je het le..."
10-12-22
8.2
Het Strand - 6Door: Foxxie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Beffen, Blinddoek, Pijpen, Spanking, Strand,
" i De titel van deze serie heb ik hetzelfde gehouden om niet in de verwarring te komen en het gewoon een vervolg is op de eerdere hoofdstukken die op het strand begonnen. inmiddels zijn we bij de woning van Sharon en Mark aangekomen i Zo a..."
08-12-22
8.9