61.787 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Edging sexverhalen. In deze categorie staan 66 erotische verhalen.
Papa's Kleine MartelingDoor: Threepio10
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Dochter, Edging, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Vader,
"H schatje. Kon je niet slapen Ach Ben je al lang wakker Ja Ach, arme schat. Waarom heb je papa niet wakker gemaakt, hm Ik zorg toch altijd goed voor je. Als je bang bent s nachts. Of als je niet kunt slapen. Hier, kom..."
28-02-24
6.4
Nog Een Keer EdgenDoor: Veraatje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buitensex, Buurman, Edging, Exhibitionisme, Masturbatie, Masturberen, Vingeren,
"Eindelijk weekend. En ik zou de hele zaterdag weer alleen thuis zijn. Ik hoefde alleen de hond uit te laten. Ik had geen wekker gezet, en mijn ouders waren al weg toen ik wakker werd. Ik dacht aan de vorige keer met Thomas en werd meteen geil. Vandaa..."
06-02-24
9.2
Onverwachte Verlangens - 25Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Edging, Kelder, Zweep,
"Het was uiteindelijk een heerlijke nacht geworden met Iris en niet alleen gebleven bij het ingeplande etentje. Dat er gevoelens waren tussen beide dames was meer dan duidelijk en dit was dan ook zeker niet de laatste date die de twee samen zouden heb..."
04-02-24
9.2
Daan Op Avontuur - 4: Eindelijk KlaarkomenDoor: Meneer Op Avontuur
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Edging, Klaarkomen, Meester, Meesteres, Onderdanig, Pijpen, Sperma, String, Trio,
"Nadat ik me had opgefrist, heb ik heerlijk met Sofie zitten eten. We hebben uitgebreid gepraat over mijn ervaring. Hierbij had Sofie aangegeven dat meneer dit inderdaad ook wel vaker bij haar heeft gedaan. Uit haar verhaal begreep ik dat meneer niet ..."
17-01-24
9.4
Edgen En Bellen Met Mijn Beste VriendenDoor: Veraatje
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bad, Edging, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Telefoonseks, Vingeren, Vrienden,
"De kerstvakantie was bijna voorbij. Het was me gelukt om mijn gedachten van geile dingen te houden na mijn ontlading van mijn laatste verhaal. Maar deze zaterdag zou ik door puur toeval de hele dag alleen thuis zijn. Ik sliep lekker uit, en werd om 1..."
10-01-24
8.9
Onverwachte Verlangens - 12Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Edging, Lesbienne, Moeder, Vakantie, Vuistneuken, Zweep,
"De volgende morgen werd Paula al vroeg wakker. Opgewonden dacht ze aan gisteren terug. Het orgasme in het vliegtuig, wat ondanks alle vernedering toch erg geil was, maar ook zeker aan de vernedering van de inspectie van haar koffer, waar alle seksspe..."
18-05-23
9.0
Mijn Leven, Mijn Liefdes, Studiejaren - 13: Iets ...Door: Mucike
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Edging,
"Ik werd halverwege een moeizame nacht wakker. Omdat de gebeurtenissen rond de overval nog door mijn hoofd waren blijven gaan had ik niet goed geslapen. Het late inslapen met daar bovenop ook nog eens verwarrende dromen had me een korte nacht bezorgd ..."
16-05-23
9.3
Onverwachte Verlangens - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Edging, Lesbienne, Moeder,
"In het weekend was Paula erg nieuwsgierig geweest en had haar moeder dan ook steeds proberen uit te horen over het weekendje weg, maar Jade hield wijselijk haar mond. Iedere dag smeerde ze Paula s billen in en zag langzaam hoe haar billen hun normale..."
09-05-23
8.9
Onverwachte Verlangens - 8Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Edging, Lesbienne, Moeder, Sybian, Zweep,
"Allebei de dames waren het erover eens dat ze snel weer wilden afspreken met Hans. Met elkaar waren ze al die tijd zeker niks te kort gekomen, maar het smaakte toch hevig naar meer voor beiden. Hans had zijn nummer na de sessie aan Jade gegeven, zoda..."
04-05-23
9.4
Onverwachte Verlangens - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Edging, Lesbienne, Moeder, Squirten, Zweep,
"De dagen erop dat Jade naar de seksshop belde, kreeg ze Hans steeds maar niet te pakken. Hans bleek niet altijd te werken en vaak nam dan ook een van zijn personeelsleden op. Jade baalde en ook Paula, die haar moeder iedere dag weer vroeg of het gelu..."
02-05-23
9.1
De GenotstherapeutDoor: A. Chivas
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Edging, Eerste Keer, Massage, Masseur, Pijpen, Therapie, Vreemdgaan,
"Lange tijd deed ik erover om eindelijk de stap te wagen. Dat ik gehuwd was had me al die tijd tegengehouden. Op seksueel vlak leven mijn echtgenote en ik parallel naast elkaar. Verder kunnen we het goed met elkaar vinden, maar ik moet toegeven dat mi..."
20-03-23
9.2
Date NightDoor: Maulwurf69
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Date, Dating, Dwang, Edging, Exhibitionisme, Groepsex, Trilei,
" Heb jij al een plan wat we vanavond gaan doen . Het is date night en terwijl we nog lekker warm in bed liggen te snoezelen en te knuffelen, probeer jij uit te vissen wat mijn plan is voor vanavond. Want vanavond mag ik kiezen. Dat is onze afspraak,..."
01-01-23
8.4
Masturbatie - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Edging, Vingeren,
"In onze onderlinge mails tussen Frank en mij praten we vrijuit over masturberen, vingeren, eigen genot opwekken, egden enz. We proberen ook aan de hand van de reacties te antwoorden en zoeken samen naar dit antwoord Dus Frank schreef me ..."
19-08-22
8.1
Masturbatie - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Edging, Kort, Masturbatie, Masturberen,
"Frank en ik waren verrast over de reacties die we mochten ontvangen Ik mailde naar Frank Frank blijkbaar zijn er toch nog heel wat gelijkgestemden zoals wij alleen heb ik de indruk dat slechts enkelen ons voorbeeld volgen en durve..."
12-08-22
7.3
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 24Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Buurmeisje, Edging, Lesbienne, Webcam,
"Hoewel de laatste sessie met Naomi niet aangekondigd was, had ook Joachim er erg van genoten. Hij had er zelfs zo van genoten dat hij toegegeven had aan Naomi haar wens om haar te neuken, maar daar had wel een flinke tegenprestatie tegenover gestaan...."
10-08-22
9.0
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 23Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Buurmeisje, Edging, Kaarsen, Vastgebonden, Zweep,
"Voor Joachim was de afgelopen sessie heerlijk geweest. Hoewel hij er niet bij had kunnen zijn, had het toch iets heel geils gehad de meiden vanop afstand te kunnen domineren en te bepalen wat zij moesten doen. Na de sessie had hij nog kort app contac..."
07-08-22
9.3
Masturberen - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Edging, Masturbatie, Masturberen,
" Dit is een duo project van Frank en Ron Commentaren welkom als ook collega s in de masturbatie M V Hallo ik ben Frank en sinds enige tijd ben ik bevriend met Ron. We hebben elkaar leren kennen door een reactie die we gepl..."
05-08-22
7.3
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 19Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Edging, Seksclub, Vastgebonden, Vernederen,
"Zowel Julie als Naomi wisten dus niet wat Joachim met hun van plan was. Vrijdag, toen Naomi haar verjaardag vierde, probeerde Naomi er nog achter te komen, maar ook nu gaf Joachim niks prijs en liet Naomi nog een dag langer in spanning. Wel was hij m..."
24-07-22
9.2
Edging Oscar - 7: SlotDoor: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Corona, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Kwartet, Lockdown, Quarantaine, Sperma, Trio, Vrienden,
"Oscar en ik gaan voldaan liggen en kijken elkaar aan. De vermoeidheid bij ons beiden is overduidelijk. Oscar neemt als eerste het woord en zegt Snel even opruimen, onze kleding in de wasmand doen en dan een welverdiende slaap. Ik haal het grijze l..."
17-07-22
9.0
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 16Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Buurmeisje, Edging, Lesbienne, Seksclub, Trio, Vastgebonden,
"Joachim was niet de enige die de avond met Julie en Naomi een geslaagde avond had gevonden. Ook Julie had er erg van genoten en dit had ze ook tegen Joachim gezegd de volgende morgen, nadat Naomi weer naar haar eigen huis terug was gekeerd. Ja het w..."
15-07-22
9.4
Edging Oscar - 6Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Corona, Dik, Dildo, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Lockdown, Ontmaagd, Ontmaagding, Poppers, Quarantaine, Vrienden,
"Oscar neemt een eerste hap van de dame blanche, vanilleroomijs met chocoladesaus, maakt een slurpgeluid, opent zijn mond en toont mij zijn nu schijnbaar volkomen verrotte gebit. Die gast voelt zich echt op z n gemak bij mij , hoor ik in me. Hij slui..."
15-07-22
9.0
Edging Oscar - 5Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Deepthroat, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Lockdown, Oom, Pijpen, Prostaat, Puber, Quarantaine, Romantiek, Viagra, Vrienden,
"Terwijl Oscar en ik elkaar in de badkamer aan het glad wrijven zijn, horen we oom Tjeerd roepen Nog tien minuten, jongens. Oscar roept met zijn zware, sonore stem Ok , Tjeerd , fluistert dan in m n oor, niet schrikken , trekt mijn billen uit el..."
14-07-22
9.1
Edging Oscar - 4Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Dik, Edging, Fietsen, Groot Geschapen, Grote Lul, Klasgenoot, Lockdown, Logeren, Meester, Quarantaine, Sperma, Vrienden,
"Nadat Oscar en ik onze spullen in de logeerkamer van tante Nel en oom Tjeerd hebben gelegd, lopen we licht ongemakkelijk naar beneden. We hadden gelukkig wind mee, maar toch was de tocht een aanslag op de spieren. Oom Tjeerd ziet ons naar beneden lop..."
13-07-22
8.9
Edging Oscar - 3Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Corona, Edging, Fietsen, Klaarkomen, Lockdown, Puber, Quarantaine, Trio, Vakantie, Vrienden,
"Na de solo fietstocht naar Alkmaar kom ik voldaan thuis. Nou ja, het fietsen was wel solo, maar ik kan natuurlijk allerminst spreken over de solo handkar . Mo en Mike gaan nog steeds door mijn hoofd wat een gozers en de kans dat ik op zijn minst Mo..."
12-07-22
8.7
Edging Oscar - 2Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Deepthroat, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Lockdown, Pijpen, Puber, Quarantaine,
"We zitten met z n allen inmiddels drie weken in een lockdown . De docenten beginnen een routine op te bouwen die redelijk werkt ik zelf vind het best prettig om afstandsonderwijs te hebben. Ja, ik mis wel vooral de gozers in de klas, maar die leide..."
10-07-22
8.9
Edging Oscar - 1Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar, Lockdown, Puber, Quarantaine,
"Het lijkt zo kort geleden, maar ik word inmiddels al zo n twee maanden Doctor Cumcontrol genoemd. Gelukkig slechts in kleine kring door een paar gozers uit mijn vriendenclub die zelf ook niet vies zijn van mannenvlees. Nou ja, adolescentenvlees. He..."
08-07-22
8.1
Toch Weer Lekker Douchen, Maar Nu Met Stiefdochte...Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Advocaat, Billen, Callgirl, Date, Dating, Dochter, Douche, Edging, Porno, Stiefdochter, Toilet,
"Yves had een dure vechtscheiding achter de rug. Zijn vrouw was er een tijdje geleden achter gekomen dat hij als zij op haar werk of elders was iets te intiem met hun aantrekkelijke opgroeiende dochter was blijven douchen, toen haar leeftijdgenoot..."
07-07-22
7.9
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 11Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Buurmeisje, Edging, Vastgebonden,
"Ondanks dat de laatste sessie weer erg lekker was geweest met Naomi, hij had haar voor het eerst laten kennismaken met elektroplay, kwam het voor Joachim maar niet tot een volgende sessie. Het werd december en de feestdagen gooide onbedoeld rot in he..."
30-06-22
8.9
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Buurmeisje, Edging, Gynaecoloog, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Vastgebonden,
"Met al een paar sessies op zak met Naomi, nam de frequentie waarin de sessies zich opvolgden langzaam af. Hij had Naomi nu al een paar keer in korte tijd onder handen genomen en gaf ook Julie weer wat meer aandacht. Niet omdat ze daarom had gevraagd,..."
16-06-22
9.2
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Betrapt, Bondage, Buurmeisje, Edging, Vastgebonden, Zweep,
"Na het voorval met Naomi, had Joachim niet meer met Julie in de tuin een sessie gedaan, hoe lekker hij het ook had gevonden. Het hele voorval had hem doen beseffen dat ze misschien toch net iets te gehorig waren en aangezien Naomi vakantie had en vee..."
04-06-22
9.0
Grant En De B&b - 4Door: Mark Camaiore
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Edging,
"We zijn inmiddels twee weken verder na het hele avontuur met Lorenzo, ik had mij op mijn werk gestort. Het was iets minder druk in de B en ik had minder mensen nodig. Vandaar dat Lorenzo nog niet weer langs was geweest, hij had het druk met zijn st..."
23-05-22
9.1
Grant En De B&b - 2Door: Mark Camaiore
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blond, Edging,
"Na de heerlijke klusochtend samen met Grant moest ik toch echt weer terug naar het ontbijt om de medewerker te helpen met het afruimen van het ontbijt en de administratie van vertrekkende gasten te verwerken. Ik kon me echter niet concentre..."
06-05-22
9.0
Meesteres Test Mijn PijngrensDoor: XxSteve
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Edging, Meesteres, Onderdanig, Pijn, Sm, Zweep,
"In het midden van de kamer zit ik stil op mijn knie n, mijn billen rustend op mijn voeten. Zoals opgedragen zit ik precies in het midden van het ronde kleed en heb ik net enkelboeien en handboeien omgedaan. Mijn enkels vastgeklikt aan elkaar. Net zoa..."
05-05-22
9.0
Grant En De B&b - 1Door: Mark Camaiore
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Edging,
"Ik zal mij eerst eens voorstellen, ik ben Mark, 42 en woon in Lido di Camaiore in Italie aan de Middellandse zee. Ik ben daar eigenaar van een bed and breakfast, 10 kamers met uitzicht op zee. Het is goed te doen met hulp van 2 3 mensen en ook over b..."
02-05-22
8.8
Eerste Keer Een Meester - 12Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Edging, Eerste Keer, Meester, Plagen, Vastgebonden,
"Zoals Joachim al aan had gegeven aan Julie, belde hij haar twee dagen later op. Hi alles goed , vroeg hij haar. Ja het gaat wel hoor. Mijn borsten zijn nog wel erg gevoelig van de bullwhip, maar van de elektropads voel ik niks meer. Natuurlijk vr..."
15-03-22
9.0
Rosalie Krijgt Een Beurt - 7: Onder ControleDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Auto, Bdsm, Edging, Erotiek, Klaarkomen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie We liepen naar boven. Julia had beide doosjes in haar handen meegenomen. Waar is je slaapkamer Tweede deur van links. Naast de badkamer dus. Ik knikte. Mijn slaapkamer was vrij g..."
04-03-22
9.2
Eerste Keer Een Meester - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Edging, Eerste Keer, Meester, Sexshop, Strapon, Zweep,
"Na een heerlijke tweede sessie bij hem thuis, waar hij de dames even flink had uitgedaagd door ze naakt in zijn tuin te laten poseren, zocht Joachim het dit keer weer heel anders op. Wel wilde hij weer een beetje dat publiekelijke. Niet veilig in zij..."
02-03-22
9.3
Eerste Keer Een Meester - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Edging, Eerste Keer, Meester, Vastgebonden, Zweep,
"In de week die Joachim moest wachten tot Alexandra en Inge bij hem thuis zouden komen, bedacht Joachim zich een plan hoe hij het met de twee zou aanpakken. Duidelijk was dat Alexandra veel begeleiding nodig had en als ze echt een meesteres wilde word..."
20-02-22
9.3
EdgenDoor: Arjan1971
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Edging, Slaaf,
" Het is al een tijdje geleden dat ik een verhaal geschreven heb. Door corona en dergelijke heb ik de laatste tijd veel gechat. Ook ben ik tegenwoordig te vinden op kik. Ook daar vind ik het spel van uitdagen en uitgedaagd worden heerlijk. ..."
23-10-21
7.8
Lerares In De Liefde - 12Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Edging, Lerares, Pijpen,
"De volgende ochtend word ik naast mevrouw Dubois, Louise, wakker. Door mijn bewegingen ontwaakt ze ook en glimlacht naar me zodra we oogcontact maken. Goedemorgen, lekker geslapen vraagt ze met een kusje. Ja, ik had het ook wel nodig, g..."
21-09-21
9.5
Zusje Ontdekt Bdsm - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: BDSM, Bondage, Edging, Tepelklemmen, Vastgebonden,
"De rest van de dag en ook zondag kon Joachim het maar niet loslaten wat er was gebeurd. Hij had zijn zusje betrapt in zijn SM kamer en had haar vervolgens nog extra vastgebonden ook. De opwinding die met dit alles kwam, ook zeker toen hij haar had ho..."
03-09-21
9.2
Zusje Ontdekt Bdsm - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Edging, Gluren, Neukmachine,
"Joachim voelde zijn telefoon overgaan in zijn zak en pakte deze uit zijn zak. Lieke , stond er in zijn scherm en hij nam op. H zusje wat is er Ze belde niet vaak zomaar, dus het zou vast een reden hebben dat ze belde. Hun moeder en stiefvader gi..."
29-08-21
9.2
Opleiding Tot Totaalslavin - 8Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Edging, Gynaecoloog, Onderdanig, Vuistneuken,
"Aangemoedigd door het daverende succes wat de ontmoeting met Lotte en haar subje was, begon Joachim naar meer idee n te zoeken om anderen in hun leven te betrekken. Met Lotte had hij nog geregeld gesproken, ze ontmoeten elkaar geregeld in een BDSM cl..."
16-06-21
9.2
Opleiding Tot Totaalslavin - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Edging, Lesbienne, Onderdanig,
"Wetende wat Valerie s grenzen nu waren wat betreft haar orgasmes, tien kon ze wel halen op een dag, zocht Joachim naar andere manieren om haar grenzen te verleggen. Hij had het haar eigenlijk nooit gevraagd behalve tijdens de kennismaking, maar hij w..."
13-06-21
8.9
Opleiding Tot Totaalslavin - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Edging, Kaarsen, Onderdanig, Vastgebonden,
"In de dagen die volgde probeerde Joachim Valerie nog veelvuldig uit. Dat ze haar taak als slavin in het huishouden kon volbrengen had hij al snel door en ook op de dagen als hij werkte, was Valerie altijd bezig en kwam hij steeds thuis in een schoon ..."
07-06-21
9.3
Opleiding Tot Totaalslavin - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Edging, Latex, Onderdanig,
"Die avond onder de douche had Joachim zich eens goed afgetrokken. Hoewel hij niet uit was op seks met haar, betekende dit natuurlijk niet dat het hem gisteren niet had opgewonden en hij moest s avonds onder de douche even stoom afblazen. Eindelijk w..."
03-06-21
8.8
Voor Het Eerst Een Andere Stijve Pik - 4Door: Erectie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Edging, Pik, Tiener, Uitdagen,
" Even voor de helderheid Het betreft meer een ervaring die ik graag deel dan een verhaal. In het vorige deel vertelde ik mijn ervaringen met Jerry, Job en Thomas. Jerry vertelde dat hij veel terug dacht aan onze ervaringen die we ..."
17-05-21
8.4
De Vriendin Van Mijn Zoon Mist Wat - 5: SlotDoor: Realhot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Edging, Oraal, Zoon,
"Die ochtend was ik al wakker toen Eva zich klaarmaakte om naar haar werk te gaan. De hele nacht had ik liggen woelen en werd telkens wakker met droomflarden en een erectie. Telkens keek ik naar de tijd, en telkens duurde het nog uren voor Eva en Piet..."
16-05-21
8.8
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 7: SlotDoor: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Edging, Lesbienne, Neuken, Pijpen,
"Ik moet hollen om het vliegtuig te halen en ik word begeleid door een medewerkster van de KLM. Gehaast rennen we door de vertrekhal en lopen we in de richting van de gate. Gelukkig net op tijd, vinden de laatste controles plaats en loop ik via de slu..."
07-05-21
9.0
Bert Wordt Een Geile Masseur - 4: De Cursus 3, Za...Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Edging, Gay, Klaarkomen, Massage, Masseur, Orgasme, Sperma,
"Bert had goed geslapen die nacht en was fris en fit wakker geworden. Op tafel stond een licht fruit ontbijt waaraan hij zich te goed deed. Erbij een briefje dat hij om tien uur in de massageruimte werd verwacht. Het was nog wat aan de vroege kant en ..."
28-03-21
9.2
Korfbal - 78: Van Florida Naar Bahama’sDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Edging, Korfbal, Slavin, Sub,
"De nacht was onrustig geweest. Ik lag naast Kyara en ze had veel last van onverwachtse spiertrekkingen. De seksuele spanning in haar lijf was heel groot Toen ik echt wakker werd, was ze nog in slaap. Heel voorzichtig beroerde ik met een nagel ha..."
18-02-21
9.4
Vietnam - 3: De Finse ToeristenDoor: ChrisJ
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Edging, Klaarkomen, Lesbienne, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Trio, Vingeren, Zwanger,
"Na een lange drukke dag zat laat in de middag ik met een biertje in mijn hand op mijn terrasje te genieten van mijn leven. Ik dacht aan Hwa en Chau. Dat met Chau lag ook al weer een paar dagen terug. Wat een situatie dacht ik en lachte stilletjes in ..."
30-01-21
9.2
Game Boy - 2Door: Karel Be
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Daddy, Dominantie, Edging, Sub, Sugardaddy,
"Dit verhaal gaat over Peter, een 17 jarige kerel die het prima doet op school. Hij is van het onopvallende type Zo n jongen die naast zaalvoetbal vooral bezig met online gamen met zijn vrienden. Zijn ouders vinden dat niet echt positief maar zolang ..."
29-10-20
9.0
Jouw SletjeDoor: Banaantje46
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Edging, Meester, Plagen, Slet, Sletje,
" Mijn vriend ik zijn nu 1.5 jaar samen en waren al vroeg in onze relatie best wel open over onze wensen op seksueel gebied. Hij was gewend om daar heel open over te zijn. Ik totaal niet, maar heb dat ondertussen best goed van hem geleerd. ..."
15-09-20
8.0
Korfbal - 58: Collega NoraDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Collega, Edging, Groepsex, Korfbal, Plas, Plassen,
"Ik liep in het hotel en keek of alles goed liep. Personeel werkt nog altijd beter als de baas in de buurt is. Ik legde brochures recht, schikte planten en maakte praatjes. Ik was erg tevreden hoe Amor draaide. Het was een levenswerk waar ik heel ve..."
26-08-20
9.1
Fjorden - 8: EdgingDoor: Boswachter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Edging, Neuken,
"Ze hadden met de verbouwing van de loft geen halve maatregelen genomen, en zeker niet met de badkamer. Dat was totaal studentenhuis onwaardig een mega inloopdouche met een regendouchekop en 4 zijsproeiers en een flink bubbelbad waren de hoofdattract..."
15-08-20
9.0
Blind Dating - 4Door: Eyes-Shut
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Blinddoek, Bondage, Edging, Femdom, Milf, Pijpen, Vastgebonden,
"De deur stond op een kier en ik stapte naar binnen. Het was een normale eengezinswoning en er was afgesproken dat ik in de gang mijn jas zou ophangen, me uit zou kleden tot mijn onderbroek en een blinddoek zou om doen. Ik was met de twee dames van mi..."
06-03-20
9.2
Susan - 2: Op Het RandjeDoor: Gijs Cocq
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Edging, Eerste Keer, Pijpen,
" Vind je Frederique echt een lekker ding Ze mag er zijn toch Ik zie haar ook wel eens in de sportschool en dan ziet ze er prima uit in zo n legging. Iedereen heeft een lekkere reet in zo n legging Jij hebt een lekk..."
06-01-20
8.9
Ontmoeting Met Mijn Slaaf Thuis - 1Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Edging, Sexspeeltjes, Sextoys, Slaaf,
" Als meester had ik lange tijd een vast slaafje. Wat ik hier schrijf is dan ook waar gebeurd. Ik had al een aantal jaar een vast slaafje. Een jonge knappe kerel met een goddelijk lijf. Ik was al met hem naar een gay smbar gegaan en..."
18-06-19
8.7
Online Naar Offline Met Eef - 2Door: Chris1976
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Edging, Lingerie, Pijpen, Slikken, Vibrator,
"Er gaat een rilling door haar lichaam als ik aan haar oorlel sabbel. Als onze ogen elkaar vinden zien we beide verlangen en lust. Uit het niets duwt ze me in de lounge bank en zegt zitten blijven en ze loopt de keuken in. De gordijnen in de woonkam..."
20-02-19
8.7
Linda Geilt Peter OpDoor: Giveyoupleasure
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Edging, Uitdagen,
"Het is een zonnige warme dag. Linda heeft een sexy kort broekje aan en een bikinitopje. Je kan net de onderkant van haar ronde kontje zien. Ze staat af te wassen, je kan haar billen een beetje heen en weer zien bewegen boven haar mooie volle..."
01-06-18
8.4
Edging - 3Door: Erectie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Buitensex, Edging,
"In mijn vorige verhaal kun je lezen waar mijn avontuur is begonnen met een vrouw die ik had ontmoet in een bus waar ik achterin zat met een flinke stijve pik in mijn broek. Ik krijg altijd een enorme erectie van een slecht ontvangende autoradio en di..."
28-05-18
8.0
Edging - 2Door: Erectie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Edging, Kort,
"Ik zat dus bij een vreemde vrouw naakt met een enorme stijve pik op de stoel die ik kort daarvoor had ontmoet in een bus waar ik tevens met een stijve pik zat. Ze was gek op het zien van mannen met een stijve pik en wilde graag experimentere..."
18-03-18
8.3
Gebruikt Door De Oppas - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Edging, Gebruikt, Oppas,
"Britt belde haar vriendin Joyce op. Ze was de hele middag al aan het oppassen en had geen zin om s avonds ook alleen te zijn. De twee kleine kinderen waar ze op moest passen lagen al op bed en hun zestienjarige zoon was nog wel even bij een vriend. ..."
04-03-18
7.7
Sultan - 9Door: Theodoor
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Edging, Masturbatie, Masturberen,
"Ik hoef niet eens te antwoorden. Jacq ziet aan mijn ogen dat ik dit graag wil en lacht haar heldere, vrolijke lach. De lach die ze zo vaak met me deelde toen we nog collega s waren. Deze lach heeft ze al lang, sinds Jos en ons vertrek naar Portugal, ..."
01-01-18
9.2
Edging - 1Door: Erectie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Edging,
"Zoals ik in mijn vorige verhaal had verteld krijg ik altijd een erectie van het horen van een slecht ontvangende autoradio. Nog steeds geen idee waarom maar onhandig is het wel omdat mensen blijkbaar vaak niet horen dat de ontvangst erg slecht is wan..."
24-12-17
7.3