Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Neukmachine sexverhalen. In deze categorie staan 30 erotische verhalen.
Te Veel Schulden, Is Pijn Lijden...Door: Samsara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Deepthroat, Dildo, Donkere Mannen, Neukmachine, Pijn, Rape, Verkracht, Vernederen,
"Zwart Zwart Zwart mompelt Jeroen in zichzelf als hij zijn laatste fishes op zwart zet bij de roulette tafel. Dit is zijn laatste geld. Als hij dit verliest, zit hij cht in de problemen. Eigelijk nu al. Hij heeft zoveel schulden gemaakt ..."
21-08-23
8.5
Merel De Babysitter - 3Door: Louise
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Dwang, Gebruikt, Hoer, Jong En Oud, Lesbienne, Neukmachine, Onderdanig, Prostitutie, Slet, Sletje, Stiekem, Tiener, Trio, oppas,
"Dit verhaal is een fantasieverhaal met meerdere hoogtepunten en is het vervolg op Merel de Babysitter. Laat me zeker weten hoe jij Merels leven ziet 1 jaar na het plaatsvinden van dit verhaal. In de vorige delen las je dat Merel een 17 jarig..."
04-04-23
8.8
Merel De Babysitter - 2Door: Louise
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Betrapt, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Neukmachine, Oppas, Slaaf, Squirten, Stiekem, Vreemdgaan,
"Dit verhaal is een fantasieverhaal afgeleid op een gebeurtenis die een kennis van mij meemaakte. Daarom zijn de namen en beschrijving van details aangepast of verzonnen. Dit is trouwens het tweede deel van mijn verhaal. In het vorig deel las..."
20-03-23
9.1
Merel De Babysitter - 1Door: Louise
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Betrapt, Kinky, Masturbatie, Masturberen, Neukmachine, Oppas, Squirten, Stiekem,
" i Dit verhaal is een fantasieverhaal gebaseerd op een gebeurtenis die een kennis van mij meemaakte. Daarom zijn de namen en beschrijving van details aangepast of verzonnen. i Ik ben Merel en ben 17 jaar oud. Ik heb bruin lang haar tot net..."
15-03-23
9.0
Working Girl - 5: Genot & PijnDoor: Sannie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dik, Dom, Escort, Hoer, Neukmachine, Pijn, Prostitutie, Squirten, Sub, Vastgebonden, Volle Vrouwen,
"Op woensdag krijg ik een e mail van Dominic, hij schrijft me dat hij eenmalig op zoek is naar een bbw sub, of wanneer er een klik is, voor meermaals. Hij eist volledige onderwerping met instemming, uiteraard met inachtneming van mijn en zijn harde gr..."
15-08-22
9.1
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 17Door: NickSchrijvers
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Buurmeisje, Neukmachine, Vastgebonden,
"De zomer was weer in volle gang en daarmee schoot het onkruid na ieder buitje ook steeds hard uit de grond. Hoewel Joachim hier makkelijk Julie voor kon misbruiken, had hij er ook zeker geen moeite mee om zelf eens de handen uit de mouwen te steken. ..."
19-07-22
9.1
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 14Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Buurmeisje, Neukmachine, Straf, Zweep,
"Na de lekkere sessie met Julie, Naomi en Joy werd het contact stil tussen Joachim en Naomi. Ze had hem zo te kakken gezet dat Joachim even helemaal klaar was met haar. Nog enkele keren zocht Naomi contact met hem, maar snapte doordat hij haar bleef n..."
07-07-22
9.1
Hete Spaanse Vakantie - 5Door: Xember
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Neukmachine, Spanje, Vakantie, Zweep,
"Ik veer op van de pijn, gelijk voel ik weer een striemende pijn. Noor geeft me een reeks van felle zweepslagen. Ik doe een paar stappen om weg te komen van Noor en de dame die mijn kont uitlikte. Mijn kont brand en ik ga weer op mijn hurken zitten om..."
01-07-22
9.0
NeukmachineDoor: Melle
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neukmachine,
"Vreemde geluiden stijgen op uit de laptop van Von. Ik kom achter haar staan en zie dat ze een filmpje bekijkt van een vrouw die aan een neukmachine gelegd is. Ik zie dat Von haar hand op haar poes heeft. Lekker Hm, geconcentree..."
26-03-22
8.4
Eerste Keer Een Meester - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Meester, Neukmachine, Sybian, Vastgebonden, Zweep,
"Bewust liet Joachim na die lekkere avond in de sportschool en bij hem thuis even een stilte vallen. Wekenlang liet hij Alexandra en Inge niet van zich horen en hij wist maar al te goed dat ze gespannen op hem zaten te wachten, hopende dat hij hun sne..."
24-02-22
9.2
Een Blonde Man? Nee Bedankt!Door: Diana.Sletje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dominantie, Macht, Meester, Neukmachine, Onderdanig, Sub,
"Er zijn zo van die dagen dat ik bloedgeil ben, ik moet het dan kwijt. Wanneer mijn vriend Mateo thuis is, is dat eigenlijk wel gemakkelijk. Ik maak een sensueel dansje voor hem en shake eens stevig met mijn bolle poep, als geen reactie krijg ga ik ..."
18-11-21
8.9
Zusje Ontdekt Bdsm - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Edging, Gluren, Neukmachine,
"Joachim voelde zijn telefoon overgaan in zijn zak en pakte deze uit zijn zak. Lieke , stond er in zijn scherm en hij nam op. H zusje wat is er Ze belde niet vaak zomaar, dus het zou vast een reden hebben dat ze belde. Hun moeder en stiefvader gi..."
29-08-21
9.2
Opleiding Tot Totaalslavin - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neukmachine, Onderdanig, Orgasme,
"Dat het niet altijd zo was dat Joachim Valerie veelvuldig liet genieten na een sessie bleek de weken wel die daarop volgde. Na haar na de spanksessie heerlijk te hebben verwend en haar zelfs naar twee orgasmes te hebben geleid, begon hij haar te onth..."
10-06-21
9.1
OntvoeringDoor: Sabine
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Neuken, Neukmachine, Ontvoerd, Rape, Slet, Sletje, Verkracht, Vingeren,
"Ik loop over straat, het is midden in de nacht, ik loop alleen. Geen huizen, geen mensen op straat. Het is warm, mij rokje wappert een beetje heen en weer. Er rijdt een bestelbusje langs. Hij stopt, nietsvermoedend loop ik door. Er stapt een man uit ..."
07-10-20
8.3
Leerlinge Als Subje - 12Door: NickSchrijvers
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine, Sub,
"Met Luca die weer terug naar huis was gegaan, was mevrouw De Doncker weer alleen met Floor. Van beneden kon ze Floor maar al te goed horen kreunen, al was er ondertussen wel een bepaald jammerend gekreun te horen. Ze had het zwaar en het was misschie..."
28-02-20
9.0
Leerlinge Als Subje - 11Door: NickSchrijvers
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neukmachine, Sub,
"Vol opwinding lag Floor nog steeds aan de neukmachine, met mevrouw De Doncker naast zich zittend op het bed. Floor vond het heerlijk hoe ze werd genomen door de dildo en kon niet inzien waarom ze mevrouw De Doncker zou moeten smeken om te stoppen. Wi..."
26-02-20
9.3
TestpanelDoor: Scarlett
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine, Onderdanig, Squirten,
" Zaterdag na 18 00 zou mij het beste uitkomen , mailde ik. Verwachtingsvol drukte ik op verzenden . Deel uit gaan maken van een testpanel met betrekking tot seksspeeltjes, wie had dat ooit gedacht gniffelde ik , beseffende dat dit het ..."
07-08-19
9.1
De ZolderDoor: Charlotte
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine, Zolder,
"Niets vermoedend klopt Charlotte aan bij de jongen die ze de vorige avond had leren kennen in de kroeg. Jasper opent de deur en stapt naar buiten. Keurend bekijkt hij het mooie meisje dat net heeft aangebeld. Oke, mooi zo n jas, maar die mag je nu w..."
09-06-19
8.0
NeukmachineDoor: MissT
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neukmachine,
"Na het avontuur van het strand, is er al een paar weken voorbij gegaan. Heb nog wat geappt met Tessa, en als mijn broer en ik eens langs willen komen in de studio en profesioneel een heerlijke BDSM avond willen, moeten we tijdig een afs..."
04-06-18
9.1
Meester AdDoor: Bimark
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Neukmachine,
"Ik plaats naaktfoto s van mezelf onder de naam bislaafmark. Ik maak foto s in allerlei standen en met allerlei hulpmiddelen zoals buttplug, touw, klemmen en geniet hier erg van. Het is woensdagmiddag en ik krijg opeens een bericht van Ad. Ad geeft aa..."
20-10-16
8.1
Ruby, MachinefuckDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine,
"Uitdagend stond Ruby in haar string en doorzichtige bh voor haar vriend Tom. Blijf je nu weer voor die tv zitten en naar dat stomme voetbal staren , zei ze met stemverheffing. De hele week zit je al naar dat kassie te kijken en komt veel te laat naar..."
31-07-16
8.1
Ministerie VolksgezondheidDoor: Rubina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neukmachine,
"Ik had een brief gekregen van minister van volksgezondheid. Ik moest mij op 26 maart om 15.00 melden bij het raadhuis van onze woonplaats. Ik mocht die dag geen parfum en make up doen. Verder moest ik mijn id card mee nemen. Ik me..."
28-04-16
6.1
Ontsnapt - 3Door: 150KG
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine,
"Kees word wakker van wat rumoer en als hij zijn ogen open doet ziet hij brian naast zijn bed staan en zegt sorry meester ik wilde u niet wekken, maar ik heb sharon gebaad en wilde wat verschoning voor haar pakken. Hmm sharon heeft geen verschoning no..."
05-03-16
8.5
Terug Naar De Hel!Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine,
"Enge verhalen voor donkere maanden. In een klein dorpje wilde men nu eens echt goed Halloween gaan vieren. Het kasteel wat er stond leende zich er goed voor. Een aantal mannen uit het dorp. Kees Klaas, Jan en Bert en nog wel een paa..."
11-11-15
5.4
Bi Of Homo - 3Door: Victor
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine,
"Donderdag de dag voordat ik weer bij Hans kon langs komen, werd ik gebeld door Hans. Het speet hem dat hij mij moest vertellen dat de verbouwing van de seks apparaten wat langer zou duren. Hans vertelde dat die elektrische pomp geen doorgang zou vind..."
17-03-14
8.0
Een Hetero En Een DildoDoor: Ray
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Neukmachine,
"Het is mijn vaste overtuiging dat iedere hetero te krijgen is. De meesten zijn in ieder geval nieuwsgierig, maar die moeten een aanleiding hebben om het te proberen of eigenlijk meer een afleiding. Je moet ze het idee geven dat ze het ergens anders v..."
09-05-13
6.1
Hoerenschool - 17Door: Jillian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine, School, Werk,
"Ik werd weer wakker van een pijnlijk trekkend gevoel. Mijn tieten waren leeg. Malina zat aan een bureau te werken. Het andere meisje was al verdwenen. Malina, ik ben klaar. Malina draaide zich om en gaf me een glimlach mooi zo ze stond op en deed..."
14-10-12
7.7
Hoerenschool - 16Door: Jillian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine, School, Werk,
"De dagen die volgde neukte ik voor leven. Ik voelde dat me hormonen begonnen te werken dus ik wilde nog zo veel mogelijk neuken als ik kon. Elke avond lag ik in Stanley s kamer om van zijn pik te genieten. In elke gaatjes kwam hij klaar, paar minute..."
04-10-12
8.5
Mijn Verdiende Loon - 5Door: E11en
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ballgag, Neukmachine,
"Het tuinfeestje ging nog door tot in de late avond. Zowel Alicia als ikzelf werden nog verschillende keren lekker klaar geneukt tot het uiteindelijk tijd was om op te ruimen en te gaan slapen. Alicia ging naar huis en Carl vroeg of hij me nog even ap..."
13-03-12
7.9
Uitgewoond Op Ibiza - 3Door: Juanita
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza, Neukmachine, Uitgewoond, Vakantie,
"Petra s kontje was nu helemaal rood en opgezwollen van het harde neuken en ze begon weer te schokken ja IKKKKKKKK KOOOOOOMMMMMMM toen ze met een langgerekte kreun klaarkwam. Ik maakte Petra los uit het schavot en gaf haar een lange tongzoen,..."
20-10-10
7.4