Klik hier voor meer...
Yan
Yan
Mijn naam is Yan Ik schrijf eigenlijk alleen maar verhalen op verzoek, en een enkele keer uit geestelijke jeuk. Je kan altijd met mij contact opnemen voor een verzoek verhaal. Ik doe uit principe geen verhalen met kinderen en met dieren. Verder is geen onderwerp mij te gek of te extreem. Uiteraard vind ik prettig om opbouwende kritiek op/over mijn verhalen te krijgen.
Hoogste Cijfer: Ik, En Mijn Grote Mond
Meest Gelezen: Moeder(42) En Zoon(18)
Aantal Verhalen: 177
Geplaatste Reacties: 5
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Oeps...Door: Yan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dominantie, Vastgebonden,
"Waar denk jij godverdomme dat je mee bezig bent, brieste de woedende stem van mijn vrouw hard in mijn rechteroor, net toen ik met mijn ballen afgebonden in een houten ballenklem, welke ik achter mijn dijen had gedraaid voor meer spanning in mijn ball..."
18-10-22
8.5
TapjeDoor: Yan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Neuken, Ouderen, Romantiek,
"Langzaam liep Tapje met zijn ziel onder zijn arm van zijn huis naar het centrum van het dorp om wat boodschappen te halen. Achtenvijftig was Tapje en al meer dan vijftien jaar weduwnaar. Zielsveel had hij van zijn Aaltje gehouden, maar door een noodl..."
14-08-22
9.3
Ik, En Mijn Grote MondDoor: Yan
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Met Familie, Orgasme,
"Daar stond ik dan, of liever, hing ik dan. Naakt aan een groot houten kruis, in de kelder bij het vriendje van mijn dochter. Rillend van de afgelopen vijf orgasmes, en in afwachting van wat er nog meer komen zou. Mijn kut gloeide, brandde van intense..."
03-08-22
9.3
Tante Es, Het DakterrasDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Neuken, Vingeren,
"Heet jeukte de kut van tante Es nog, lang nadat Bas was weggegaan. Het was best lang geleden dat tante Es zo had genoten van een neukbeurt en voor het eerst in jaren had ze hierna haar vingers langs haar klitje laten glijden en voelde een soort van s..."
20-07-22
8.7
Advertentie - 3: Wilma En ArieDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Advertentie, Bejaarden, Dik, Neuken, Ouderen, Pijpen,
"Arie beleefde die avond als in een droom welke eindelijk een beetje uitkomt, maar zoals bij elke droom, werd Arie abrupt het heden in gesmeten, toen hij wakker werd. Arie had dat heerlijke vrouwtje een beste befbeurt gegeven, en zij had Arie s ballen..."
08-02-22
8.8
Advertentie - 2: WilmaDoor: Yan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Advertentie, Beffen, Bejaarden, Ouderen,
"Wilma, een net in de zeventig dame met een maatje meer, zat op een dinsdag op haar eigen plekje in het winkelcentrum in de koffiehoek van de bakker aan een koffie verkeerd, toen haar oog op die, voor haar bekende, verschijning viel. In zichzelf gliml..."
03-01-22
8.9
Advertentie - 1: ArieDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Advertentie, Beffen, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
" i Man, midden zestig, voorzien van onvermoeibare tong, grijpgrage verkennende handen, en indien nodig negentien centimeter speelstokje, zoekt contact met JOU. Jij bent een zestigplus dame, met maatje vierenveertig of meer, welke niet verleg..."
29-12-21
8.8
Danielle - 2: Terugkeer Naar Dokter KeesDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
"Eenmaal thuis stapte Danielle verstramd van haar fietsje en lukte het haar om haar afgebonden klitje wat ruimte te geven simpelweg door haar slipje opzij te schuiven. Rillend en snuivend stond Danielle tegen de muur van de poort geleund, bij te komen..."
15-11-21
8.4
Donderslag Bij Heldere HemelDoor: Yan
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Herkennen jullie het, op het moment dat je iemand aankijkt, je meteen verdrinkt in zijn of haar ogen, MET het gevoel alsof je deze persoon al jarenlang kent, en dat je dit al eerder hebt meegemaakt. Ik, man, met mijn twee ndertig jaar, liep in de Sup..."
17-10-21
9.0
Petra En Erik - 42: ReunieDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Reunie,
"Het liep tegen eind september, voor Erik was er dit jaar geen speciale reden om hier naar uit te kijken. Corona. Geen feesten, geen gezellig samenzijn met vrienden, niet meer dan vier mensen in huis, tja, dan is de lol voor een feestje er snel af. Ma..."
12-10-21
9.1
Agnes - 3: Agnes En ArtepDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Uitdagen,
"In de lichte keuken van Arteps villa zaten Agnes en Artep, nog steeds in hun ieniemienie bikinis, en Joop, in zijn te kleine badslipje aan een rijk gedekte tafel. Montse, de huishoudster, ook nog steeds alleen in haar minibikini gekleed, serveerde ee..."
03-09-21
9.0
Agnes - 2: ArtepDoor: Yan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Uitdagen, Verleiden, Vernederen,
"Na de lunch had Agnes zich omgekleed, waarbij ze zich niet had geschroomd zich voor Joop te verbergen. Hierbij had Agnes opgemerkt dat Joop zo stond te staren, dat hij bijna met open mond naar haar keek. Ook de dikke bult in zijn broek viel Agnes op ..."
13-08-21
8.9
Agnes - 1Door: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verleiden,
"Joop liep nogal onzeker achter Agnes aan, nadat zij hem in zijn kantoortje in de werkplaats had opgezocht en hem min of meer gebood om mee te lopen naar Bram, hun leidinggevende. Joop keek verlekkerd naar de brede kont in Agnes s jurkje waarbij de sp..."
06-08-21
9.1
CarolienDoor: Yan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Douche, Neuken, Pijpen, Vader, Verleiden,
"Kataklop, kataklop, denderden de hoeven van twee paarden dreunend over het natte zand van de branding langs de kust van het Zeeuwse Walcheren. Hijgend leunde Carolien voorover over de hals van haar paard terwijl haar heupen onder de cadans van het re..."
06-08-21
8.9
Danielle - 1Door: Yan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Orgasme,
"Met een steeds heftigere jeuk IN haar kutje had Danielle de verhalen van haar zus, Akkelien, gelezen. Danielle, negen maanden jonger dan Akkelien, met hetzelfde meisjesachtige, rondingloze figuur als haar zus, had altijd gedacht dat zij de durfal en ..."
25-07-21
8.4
Bram En BrechjeDoor: Yan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme,
"Hallo lekkere geile lezeresjes en lezertjes. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Brechje, nu vierenvijftig jaar, sterk maatje bbw, zeg maar een lekker klein dikkerdje. Ik ben een meter achtenzestig hoog, of klein, hoe je het noemen wil en weeg denk ..."
14-06-21
8.6
Petra En Erik - 41: Vakantie, PlagenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Orgasme, Plagen, Vakantie, Verzoek,
"Na die eerste dagen van reizen, waren Petra en Erik redelijk in het zuiden van Frankrijk aangekomen en tot grote verbazing van Erik, reden ze nu niet naar een camping, maar stuurde Petra hen een smal weggetje, even ten zuiden van La Jenny, op. In een..."
17-03-21
8.7
Petra En Erik - 40: Vakantie, VertrekDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Neuken, Uitdagen, Vakantie, Verzoek,
"Na Petra s verjaardagsavontuur, heeft het best wel een poosje geduurd, voordat Petra weer een beetje normaal kon lopen. Heet schrijnden haar kutwanden nog lang na, wat op zichzelf ook wel weer een geil gevoel was. Maar Eriks zachte warme brede tong t..."
06-03-21
8.6
Petra En Erik - 39: Verjaardag AvondDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Vastgebonden, Verjaardag, Vernederen, Verzoek,
"Erik zag hoe zijn vrouwtje ademloos genoot van die ruwe behandeling en kon zijn handen niet van zijn kloppende lul afhouden. Met van inspanning tranende ogen van het kijken naar het schouwspel, had Erik niet in de gaten dat er een vrouw van middelbar..."
16-02-21
9.1
Petra En Erik - 38: Verjaardag MiddagDoor: Yan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Vastgebonden, Verzoek,
"Nadat Erik zijn, in dat heerlijke Latexpakje verpakte, vrouwtje had losgemaakt, lagen ze samen nog na te sudderen in het grote bed, waarbij Erik het niet kon laten om met Petra s, net boven het Latexrandje uitpiepende, tepels te spelen. Zachtjes en t..."
07-02-21
9.0
Petra En Erik - 37: Ergens In Het VoorjaarDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Latex, Neuken, Verzoek, Vibrator, Voorjaar,
"Petra en Erik waren na het gijzelingdrama rond de kerst in een periode van rust gekomen. De beveiliging werd nagekeken, er werden camera s bijgeplaatst en na een week of vijf kregen ze een beetje hun eigen rust terug. De meeste tijd dat Petra en Erik..."
22-01-21
9.1
Petra En Erik - 36: Gijzelijng Dag VijfDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bukkake, Groepsex, Vernederen, Verzoek,
"Even later zaten ze allemaal, behalve Cor op het bed van Petra en Erik en vertelde Petra hoe ze overvallen waren door Cor, Katrien en Duncan, waarbij Petra meteen vertelde wat Cor met Katrien en Duncan had uitgevreten. Hierop werd Pieta zo ontzettend..."
09-01-21
8.2
Petra En Erik - 35: Gijzelijng Dag VierDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Verzoek,
"Nadat Petra aan twee kanten vol was gespoten met een enorme sloot sperma, lag Petra met gesloten ogen in Eriks armen op het bed. Glimlachend keek Erik liefdevol naar zijn vrouwtjes gezicht. Zwarte mascarasporen trokken van haar ogen over haar wangen ..."
31-12-20
8.7
Petra En Erik - 34: Gijzelijng Dag DrieDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Verzoek,
"De rest van de dag ging rustig voorbij, in ieder geval voor Petra en Erik. Nadat ze beiden gruwelijk misbruikt waren, werden ze door, de inmiddels weer naar zolder gekomen, Cor op een aparte manier verstrengeld. Erik moest op zijn rug gaan liggen, en..."
22-12-20
8.1
Petra En Erik - 33: Gijzelijng Dag TweeDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Neuken, Pijpen, Vernederen, Verzoek, Vuistneuken,
"Pijnlijk voelde Eriks ballen aan, toen hij op de grond naast Petra was neergezet door Cor. De metalen pin in zijn lul irriteerde behoorlijk maar het meest ongemakkelijke was de continue aanhoudende drukkende pijn die de ballenklem doorgaf. Doffe klop..."
27-11-20
9.1
Petra En Erik - 32: Gijzelijng Dag EenDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Neuken, Pijpen, Vernederen, Verzoek,
"Erik keek verloren naar zijn meisje. Woeste gedachten trokken er door zijn hoofd, maar het touw wat hem op zijn plek hield, stopte zijn pogingen. Petra voelde de smurrie van sperma en glijmiddel langzaam opdrogen op haar gezicht en huiverde licht, to..."
15-11-20
8.8
Petra En Erik - 31: GijzelingDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Chantage, Neuken, Pijpen, Verzoek,
"Huiverend greep Erik op de tast met zijn mond het natte zakdoekje met zijn uitgelopen sperma vast en wipte het vodje wat opzij. Gehinderd door de op zijn rug vast getie wrapte pinken, knielde hij uiterst ongemakkelijk tussen de gespreide dijen van zi..."
31-10-20
9.2
Petra En Erik - 30: InbraakDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Vernederen,
"Erik had het naar zijn zin. Lui lag hij op zijn rug op het grote bed met zijn handen achter zijn hoofd in zijn nek gevouwen, terwijl zijn Petra haar dikke schommelende tieten zachtjes boven zijn uitgestoken tong liet deinen en Erik vruchteloze poging..."
16-10-20
8.2
De Morgenster - 5: Tiny (van Lau)Door: Yan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Ouderen, Vernederen, Vingeren,
"Ik werd er een beetje moedeloos van. In de Morgenster is het verboden te roken, zowel in de woningen, als in de Crea ruimtes, als in de gangen. Er zijn in elke woning en Crea ruimtes rook en gasmelders geplaatst. Koken wordt op elektriciteit gedaan e..."
04-10-20
8.7
De Morgenster - 4: Dolly PartonDoor: Yan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Facial, Ouderen,
"In het tehuis was het in een bepaalde periode wat treurig geweest. Er waren binnen korte tijd twee trouwe bewoonsters overleden en er waren gaten in de sociale controle gevallen. Tante Miep en tante Katrien. Beide vrouwen waren al op geruime leeftijd..."
28-09-20
9.0
De Morgenster - 3: Ma FlodderDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Neuken, Ouderen, Verleiden,
"Ergens in december, waarschijnlijk tussen Sinterklaas en Kerst, een paar jaar geleden, werd ik voor een verstopping op eenoost twee geroepen. Hier was ik al een paar maal eerder geweest en de bewoonster aangeraden de wasbak in de keuken niet te gebru..."
20-09-20
8.8
De Morgenster - 2: FreuleDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Neuken, Vernederen,
"Het was een week als alle andere in De Morgenster, toen ik op vrijdag een spoedje kreeg van tweewest zeven. Er zou kortsluiting zijn en de woning zou zonder stroom zijn. Uiteraard precies om half vijf, net toen ik op het punt stond naar huis te gaan...."
14-09-20
9.1
De Morgenster - 1: IntroDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Neuken, Ouderen,
"Op deze titel haken waarschijnlijk al een zestig procent lezeressen en lezers van deze site af. Als ik vertel dat het over bejaardensex in een verzorgingshuis gaat, haken er nog eens dertig procent af. De overige tien procent zijn, of zelf behorende ..."
07-09-20
9.0
Petra En Erik - 29: Kutbrand En Kokende BallenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje, Neuken, Verzoek,
"Woest keek Petra Erik aan toen ze hangend aan zijn arm, strompelend naast hem van de lodge van Agnes naar hun eigen lodge liepen. Voor Petra voelde haar onderlijf totaal gevoelloos aan, alsof haar kut en kont in een andere dimensie waren beland. Met ..."
25-08-20
9.1
Petra En Erik, Verrassing - 28: VerdronkenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Verzoek,
"Zwaar hijgend lag Agnes met nietsziende open ogen naar de zoldering van de Lodge te staren, terwijl haar onderlichaam automatisch de krampen van haar eerste oerorgasme probeerde te verwerken. Heftig bokten haar heupen nog na in krampende spasmen die ..."
10-08-20
8.5
Petra En Erik - 27: LockdownDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Erik voelde Petra trillen in zijn stevige omarming toen de consequentie van de berichten doordrong. Covid19 Lockdown. Een paar vluchtige tranen op Petra s wangen, vertelde Erik dat Petra moeite had met het gedwongen hier blijven, en Erik begreep dat...."
13-07-20
9.2
Petra En Erik, Verrassing - 26: Covid19Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Die ochtend deden Petra en Erik het rustig aan met opstaan, douchen, aankleden. Het was de laatste dag voordat ze zouden moeten inpakken en vertrekken, weer terug naar huis. Erik diepte wat broodjes op en kwakte deze op de kleine witte bordjes en sch..."
14-06-20
8.6
Petra En Erik - 25: VerrassingDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Vakantie, Verzoek,
"Langzaam sidderde het opgebouwde orgasme door Eriks onderbuik, toen hij plat op zijn rug lag en langs de schokkende buik van zijn Petra omhoog keek, die wijdbeens met haar knie n langs zijn oren op zijn gezicht zat, en haar soppende natte kut woest o..."
29-05-20
8.8
Petra En Erik - 24: OorlogDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Verzoek,
"Ziedend probeerde Cor om zijn gebonden handen los te krijgen, toen hij op her scherm zag hoe zijn Pieta werd misbruikt. ZIJN Pieta, terwijl de hypocrisie van zijn gedachte hem helemaal ontging, omdat hij zelf al jarenlang mensen met gestolen camerabe..."
19-03-20
8.8
Petra En Erik - 23: ConfrontatieDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Likken, Verzoek,
"Ondanks dat Pieta zich door Petra, Erik en tante Jopie gebruikt voelde, voelde ze vooral nog de woede jegens Cor. Dat hij haar zo wilde belazeren. Nadat ze door Erik helemaal was onder gespoten, liet ze zich door Erik, in opdracht van tante Jopie, na..."
12-03-20
8.8
Petra En Erik - 22: ChantageDoor: Yan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Chantage, Cuckold, Cuckolding, Spuiten, Verzoek,
" s Ochtends werden Petra en Erik een soort van uitgerust wakker, allebei nog wel met een uitgewoond gevoel in hun lijf. Petra voelde haar, nog steeds, gezwollen schaamlippen duidelijk aanwezig, en Erik had een smaak van dooie muizen in zijn mond, waa..."
01-03-20
9.0
Petra En Erik - 21: LogerenDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Logeren, Pijpen, Verzoek,
"Petra was half bewust van het vertrek uit de pornobioscoop. Haar kutje had overuren gemaakt en met elke stap die ze deed, voelde ze haar kutje rollen tussen haar dijen, zo erg waren haar schaamlippen gezwollen. Ingrid had voorgesteld om met zijn alle..."
14-02-20
7.9
Petra En Erik - 20: UitgewoondDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Seksbioscoop, Uitgewoond, Vernederen, Verzoek,
"Henk liet zijn handen over de harde tepels van Petra glijden en fluisterde verder in haar oor Er gebeurt hier niets wat jij niet wil. Jij hebt nu de macht over al deze mannen, door er alleen maar al te zijn. Kijk ze maar eens wild aan hun lul rukken..."
05-02-20
8.5
Petra En Erik - 19: Een Dagje UitDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vernederen, Verzoek,
"Erik voelde zich op de Nieuwjaarsborrel zo vernederd, toen hij met zijn broek vol spermavlekken voor Addy langs moest, van alle mensen die er op de borrel waren, moest juist dat mens die vlekken zien, dat hij met een rotgang naar huis verdween. Even ..."
11-01-20
8.8
Petra En Erik - 18: NieuwjaarsborrelDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buren, Gluren, Oud En Nieuw, Vernederen, Verzoek, Vreemdgaan,
"De andere dag zaten Petra en Erik aan de koffie toen Petra tegen Erik zei dat ze aankomende zaterdag de gebruikelijke nieuwjaarsborrel hadden bij Arjan en Ilse. Op de een of andere manier was dit een elk jaar terugkerende traditie geworden, welke een..."
23-12-19
8.7
Petra En Erik - 17: NieuwjaarsdagDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Massage, Vernederen, Verzoek, oud en nieuw,
"Nadat de vrouwen van Erik waren afgestapt, bleef Erik met een, van spanning trillende, lul achter op het bed, en voelde even later hoe er een vibrator tegen de achterkant van zijn lul, met ducktape, werd vast gezet. Zijn pijnlijke erectie bleef hierd..."
11-12-19
8.7
Petra En Erik - 16: OudjaarsavondDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Vernederen, Verzoek,
"Na die aparte neukbeurt op eerste Kerstdag, keerde de rust tussen Petra en Erik een beetje terug. Ze waren wel wat meer aanhankelijk naar elkaar en konden, mede door de sfeer van de donkere dagen rond Kerstmis elkaar regelmatig uitdagen, met gestolen..."
05-12-19
8.4
Petra En Erik - 15: Onderweg Naar OudjaarDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Tantra, Verzoek,
" s Middags tegen twaalven op eerste Kerstdag werden Petra en Erik ruw gewekt door de deurbel, meteen gevolgd door het open klikken van het voordeurslot, waarna een luid gesnuif te trap op kwam. Zo hard kwispelend dat hij zijn staart bijna van zijn ko..."
24-11-19
8.4
Petra En Erik - 14: Eerste KerstdagDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Kerst, Kerstmis, Pijpen, Verzoek,
"Terwijl Erik de auto door de blubber van de natte sneeuw de parkeerplaats opreed en een plekje vond tussen twee grote zwartgele vrachtwagens, keek Petra angstig om zich heen. Vrijwel alle cabines van deze trucks waren donker, in een enkele gloeide er..."
16-11-19
8.4
Petra En Erik - 13: PanneDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vernederen, Verzoek,
"Erik zag Henk met zijn grote handen het sperma van de vloer vegen en even later smeerde Henk het sperma over Eriks, van schaamte gloeiende gezicht. Voortaan kun je er maar beter niet meer zo n zooitje van maken, vriend, bromde Henk en liep naar het k..."
07-11-19
8.4
Petra En Erik - 12: KerstavondDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Kerst, Kerstmis, Vernederen, Verzoek,
"Petra had een gespannen gevoel in haar onderbuik, wisselend van geile opwinding tot een angstig bang voorgevoel. Erik had met Ingrid en Henk afgesproken dat ze met kerstavond bij hen zouden eten, wat bij Petra vervelend was gevallen, daar Erik dit ni..."
30-10-19
8.6
Petra En Erik - 11: Terug ThuisDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Intiem, Verzoek,
"Petra had, nadat ze weer terug thuis van het weekendje weg waren, een paar dagen lang een ongemakkelijke spierpijn binnenin haar kut. Alsof alle 293 spieren van haar doosje overuren hadden gemaakt en waren samen gespannen om haar er aan te herinneren..."
24-10-19
8.8
Petra En Erik - 10: ZondagavondDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vernederen, Verzoek,
"Huiverend slikte Erik de hete, pittige mannenpap van Henk door en voelde ondanks zijn afschuw en afnemend genot, zich weer geil worden van de vernedering, zoals Erik deze anticlimax ervaarde. Henks lul verdween uit zijn mond en Erik zag hoe Henk zich..."
18-10-19
8.7
Petra En Erik - 9: ZondagDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Vernederen, Verzoek,
"Erik werd door de uitgeputte Petra en een lachende Ingrid los gemaakt uit zijn stoel, en werd hierbij nog een paar keer geplaagd door Ingrid die telkens nog even aan Eriks ballen kriebelde. Eriks onmacht van zijn afgemaakte orgasme, werd hierdoor ste..."
09-10-19
8.6
Petra En Erik - 8: ApotheoseDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Cuckold, Cuckolding, Vastgebonden, Vernederen, Verzoek, Vuistneuken,
"Wanhopig wiebelde Erik met zijn vastgebonden onderlijf een beetje heen en weer over de stoel, waaraan hij was vast gebonden, om de laatste paar wrijvingen over zijn eikel te krijgen, welke genoeg zouden moeten zijn om hem te kunnen doen klaar komen. ..."
01-10-19
8.6
Petra En Erik - 7: ZaterdagavondDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Cuckold, Cuckolding, Vastgebonden, Vernederen, Verzoek,
"Net toen ze allemaal binnen waren, barstte de hemel open. De lang verwachte regenbui zette de hemelsluizen wagenwijd open en ze hoorden het water kletterend van het dak aflopen op het omliggende grindpad. Huiverend draaide Petra de buitendeur op slot..."
25-09-19
8.4
Petra En Erik - 6: Een Weekendje WegDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verzoek,
"Het leven kabbelde rustig verder voor Petra en Erik, maar bij beiden bleef die onbestemde jeuk naar een herhaling van die ene avond bij Robert thuis. Nadat Robert de telefoonnummers van Henk en Ingrid had gedeeld, was er soms een heftige geile appwis..."
20-09-19
8.7
Petra En Erik - 5: RustDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verzoek,
"Robert stapte op Petra af, maakte het touw rond haar polsen en ellebogen los en hielp Petra met het ontspannen van haar, door de bondage, verkrampte spieren. Ook de bondage rond haar tieten verwijderde Robert en voor Eriks ogen wreef Robert de diepe ..."
11-09-19
8.6
Petra En Erik - 4: VrijdagavondDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Hangtieten, Vastgebonden, Verzoek,
"Met haar lichaam schreeuwend om het lang opgebouwde orgasme te kunnen hebben, huilde Petra haar frustratie uit. Heftig sneed de pijn van de klemmetjes, die haar schaamlippen tot het uiterste uitrekten door haar onderbuik, wat haar onweerstaanbaar gei..."
04-09-19
8.6
Petra En Erik - 3: Eerste HuisbezoekDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vernederen, Verzoek,
"Ook deze week was er een van oplopende spanningen. Zowel Petra, als Erik voelde dat er iets aan het veranderen was in hun relatie. Het werd steviger, intenser, meer dieper. Petra kon haar veranderende gevoelens goed kwijt bij haar ventje en hoopte da..."
29-08-19
8.4
Petra En Erik - 2: RobertDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Verzoek,
"Vlak na hun orgasme, stonden Petra en Erik op van de vloer van de hal, ruimden binnen de boel op, zette de tafel en stoelen weer goed, zette de vaatwasser aan en gingen naar bed. Petra lag op haar rug in het licht van haar nachtlampje naar het plafon..."
24-08-19
8.7
Petra En Erik - 1: De MasseurDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Masseur, Orgasme, Verzoek,
"Langzaam liet Erik zijn arm achter het hoofd van Petra glijden en drukte haar een beetje tegen zich aan, toen ze samen op de bank TV zaten te kijken. Petra keek graag naar de emotionele programma s op rtl 4, wat Erik totaal niet boeide. Vanavond was ..."
19-08-19
8.8
Tante J - 3: ExtaseDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Ouderen, Tante,
"Ik keek het lieve oude vrouwtje in haar, ondertussen weer grijsgroene, ogen, en vroeg of ze echt nog meer wilde. Tante Jopie haalde haar nagels uit mijn tepels en drukte zich een beetje overeind. Ze liet haar handen onder haar gestriemde tieten glijd..."
14-08-19
8.3
Tante J - 2: OrgasmeDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Orgasme, Ouderen, Tante,
"Ik wilde met de doos onder mijn armen naar binnen lopen, maar tante Jopie dacht daar anders over. Ze pakte met beide handen mijn hoofd vast, trok mijn hoofd naar beneden, drukte haar mond hard op mijn lippen en liet haar tong dwingend mijn mond ingli..."
06-08-19
7.7
Tante J - 1: OnverwachtsDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Extreme, Ouderen, Pijpen, Tante,
"De relatie tussen tante Jopie, mijn vrouw en mij, normaliseerde weer. We kwamen regelmatig bij elkaar over de vloer, en de spanning tussen tante Jopie en mij was weg ge bd. Zo gingen er een paar jaren voorbij en tante Jopie werd ouder, zoals bij alle..."
23-07-19
8.4
Patricia En TheoDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: HangTieten,
"Godver, Patries, wat heb je toch een goddelijk stel tieten, gromde, de op zijn rug liggende, Theo, terwijl hij zijn hoofd tussen de zwabberende hangtieten van zijn vrouw perste. Patricia hoorde in de verte het compliment van haar man, maar was teveel..."
26-04-19
8.2
Huize Morgenstond, BlackroomDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"En weer werd Fiona wakker met dat onbestemde gevoel in haar onderbuik, en vond haar hand wrijvend over de welige bos zilvergrijs schaamhaar. Zachtjes trok ze aan het krullende lokje schaamhaar vlak boven haar klitje en voelde haar kutje nat worden. M..."
17-09-18
8.9
Ruby, VerjaardagDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Extreme, Tiener, Verjaardag,
"Nadat Ruby, door Eva, uit haar dal was gekomen, hadden de meiden de grootste lol. Zeker nadat ze hadden ontdekt dat ze niet alleen hartsvriendinnen waren, doch ook nog eens heerlijk van elkaar konden genieten. De twee werden nog een soort van gemeen ..."
23-07-18
8.7
Ruby, Twee Jaar LaterDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ruby keek met gemengde gevoelens terug op de afgelopen twee jaar. Nadat ze in een soort van subspace terecht was gekomen na een doorlopend orgasme van een half uur, was ze echter niet door Tom opgevangen, maar door zijn beste vriend Mark. Ruby is Mar..."
19-07-18
8.8
Tante Es, De KeukenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Keuken, Vreemdgaan,
"Langzaam voelde Bas een warme sliert geil uit zijn lul lopen, toen de zachte, sterke handen van Tante Es zijn ballen stevig tegen elkaar rolden. Tante Es stond met haar rug tegen Bas zijn buik en met haar handen achter haar rug had ze Bas zijn ballen..."
23-06-18
8.8
Rape, SandraDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rape, Verkracht,
"Toch wel trillend op mijn benen, met bijna het zweet in mijn bilnaad, liep ik in een donkerpaarse overall gekleed, met een zelfde kleur bivakmuts op en een dikke groene nachtbril op mijn neus over het geasfalteerde tuinpad naar de zijdeur van de vrij..."
06-05-18
8.5
Knijpkutje - 2: Storm En RegenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen,
"Langzaam voelde ik mijn lul slapper worden en uit Inges zuigende knijpkutje schrompelen. Ik liet haar heerlijke tiet los en reikte omhoog naar de thermostaatkraan en draaide deze langzaam dicht. Het warme water verstopte zich weer in de douchekop en ..."
21-10-17
8.1
Knijpkutje - 1: NoodweerDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was zompig in mijn hoofd en ik voelde mij rusteloos. Ondanks de waarschuwingen van de weervrouwen voor de aankomende herfstwinden, besloot ik de fiets te pakken en mijn hoofd proberen leeg te rijden. Het was buiten een graad of dertien en er ston..."
06-10-17
8.3
Coby, VerdwaaldDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met een somber gevoel in haar hoofd en een droevige stemming in haar hart, slenterde Coby over het slingerende schelpenpad langs de grote plas in het park. Haar, in teenslippers gestoken, blote voeten deden grijze stofwolkjes achter haar spoor aanjag..."
17-05-17
8.0
Karlijn En Jan - 7: KerstmisDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Buiten werden de dagen korter en de nachten binnen steeds langer en warmer. Karlijn en Jan hadden op de hoek van de Pouwmeerlaan, bij de kerstboomkraam een mooi boompje gekocht en, nadat Jan de onderkant netjes recht had afgezaagd en een kruis in de ..."
19-01-17
8.4
Rens En Oma - 5: UitgewoondDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oma, Uitgewoond,
"Nadat tante Laura Rens lul heerlijk had schoon gelikt, stonden tante Lesley en tante Laura op, trokken Rens aan zijn armen omhoog en begonnen de ros in de glazen te schenken. Rens kwam tot zichzelf, trok zijn sportbroekje aan en liep met een appelsa..."
26-12-16
8.1
Karlijn En Jan - 6: VerrassingDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Karlijn en Jan zaten s avonds na het eten nog even aan de keukentafel na te keuvelen, toen Jan zich ineens herinnerde dat Karlijn tijdens de massageavond bij Magda had gezegd dat Karlijn Magda een sleutel van hun huis had gegeven. Nieuwsgierig vroeg..."
18-12-16
8.7
Karlijn En Jan - 5: DubbelDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een paar dagen later kwam Jan thuis uit zijn werk en trof het huis leeg, donker en stil aan. Verschrikt deed Jan het licht in de keuken aan en riep met galmende stem Schatje, ik ben thuis, wat beantwoord werd met een doodse stilte. Enigszins ongerus..."
06-12-16
8.5
Rens En Oma - 4: De EllenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oma,
"Rens eerste vakantieweek was uitstekend begonnen. Hij had eerst op zaterdag zijn oppasoma geneukt, of had zij hem geneukt De volgende dag waren er flink wat onthullingen gedaan en had hij zowel Oma als tante Lineke geneukt. In het vooruitzicht dat e..."
29-11-16
8.4
Karlijn En Jan - 4: MassageDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Massage,
"Na een woelige nacht, mede door hun neukbeurt in de keuken en het idee dat Karlijn wist wie de gluurder was, stapte Jan na het ontbijt de voordeur uit en liet gewoontegetrouw zijn blik door de voortuin glijden. Zijn blik werd getrokken door een glins..."
24-11-16
8.6
Thomas En LaraDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Hijgend lag Thomas op zijn rug op het brede waterbed. Lara lag in standje negenenzestig over hem heen en hapte telkens zijn kloppend harde lul tot zeker de helft van zijn bijna negentien centimeter lul in haar mond, waarna ze stevig op zijn eikel zoo..."
10-11-16
8.4
Karlijn En Jan - 3: MagdaDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Magda reed met haar pearlzwarte Suzuki Swift s avonds de Pauwmeerlaan in, en mopperde in zichzelf dat alle parkeerplekjes weer vol waren. Ze zag nog een gaatje aan de waterkant vlak bij de grote populier, tegenover nummer negen, en propte haar Moby,..."
08-11-16
8.2
Karlijn En Jan - 2: KarlijnDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Jan keek Karlijn aan en zei Meid, als je geil wordt van een gluurder, kunnen we wel uitzoeken wie dat is geweest . Hmm, nee Jan, zei Karlijn. Het is wel goed zo. De spanning is er dan af en de spontaniteit is weg. Ik vind het spannender als het onve..."
30-10-16
8.1
Karlijn En Jan - 1: JanDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Jan liep s avonds door de pas aangelegde nieuwbouwwijk in het licht van de opkomende maan, door de straat waar hij samen met zijn vrouw een huis had gekocht. De kinderen waren de deur uit en ze hadden samen besloten dat ze wat kleiner konden gaan wo..."
25-10-16
7.9
Rens En Oma - 3: Eerste Week, 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oma,
"Rens zag hoe Oma met beide handen de dikke tieten van tante Lineke masseerde en de slagroom over de harde tepels van tante Lineke wreef. Rens wist zich even geen houding te geven. Tante Lineke had haar hand nog stevig op zijn lul en Rens voelde het h..."
23-10-16
7.9
Rens En Oma - 2: Eerste Week, 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oma,
"Zondagmorgen stond Rens op, scheerde zijn kin, zijn lul en zijn ballen glad. Ging naar de keuken en begon een ontbijt klaar te maken. Hij klopte wat eieren en maakte een heerlijk roerei, bakte wat verse broodjes in de oven, perste wat sinaasappels ui..."
17-10-16
7.8
Louise En Peter - 5Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het feest van ons huwelijk was onvergetelijk. Nadat ik, weliswaar in het bijzijn van Bert en Marian, door Peter heerlijk de hemel was in geneukt, was er een hele gezellige avond. Eerst een bakkie, hierna ongedwongen muziek, dansen en drinken. Rond ha..."
09-09-16
8.0
Rens En Oma - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oma, Verzoek,
" i Dit verhaal is op speciaal verzoek van Rens geschreven i Rens hield voet bij stuk tijdens de vakantiebespreking. Hij zou dit jaar niet mee gaan met zijn vader, moeder en zusje van dertien, naar die suffe stacaravan in Broek op Langedijk..."
06-09-16
7.9
Louise En Peter - 4Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik kwam bij uit mijn orgasme en vond mezelf in Peters armen. Mijn tieten gloeiden nog en een hete pijn brandde in mijn kut. Peter had mijn blouse losgeknoopt en mijn armen bevrijd. Mijn hoofd leunde tegen zijn schouder en ik voelde zijn handen strele..."
16-08-16
8.3
Ruby, SybianDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sybian,
"De eerste paar dagen na haar neukbeurt van een dik uur had Ruby moeite met lopen. Ze had nooit geweten dat haar kutspieren spierpijn konden hebben. Volgens Ruby had zelfs haar kittelaar last van spierpijn. Als ze in die eerste paar dagen aan haar kut..."
08-08-16
8.1
Louise En Peter - 3Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b De kennismaking b Ik voelde de hand van Marian over mijn billen glijden toen ze Bert voorstelde mij met Peter te laten kennismaken. Mijn kut gloeide nog na en mijn tepels stonden nog in brand van Marians nagels. Als Peter mij dit ook ko..."
05-08-16
8.2
Ruby, MachinefuckDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neukmachine,
"Uitdagend stond Ruby in haar string en doorzichtige bh voor haar vriend Tom. Blijf je nu weer voor die tv zitten en naar dat stomme voetbal staren , zei ze met stemverheffing. De hele week zit je al naar dat kassie te kijken en komt veel te laat naar..."
31-07-16
8.1
Louise En Peter - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Peters vader overleed toen Peter drie jaar was, en Peter groeide verder op onder de hoede van zijn moeder, Ingrid, en Linda, de buurvrouw. Zijn moeder en Linda kregen in de loop der jaren een relatie en zo kreeg Peter het beste van twee vrouwen mee i..."
23-07-16
8.7
Louise En Peter - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Het begin b Hallo, ik ben Louise, ben 48 jaar en ben wat je noemt een mooie grote vrouw. Ik ben een meter zesentachtig lang, weeg 120 kilo en ik ben een pijnslet . Ik heb halflang donkerblond, licht krullend haar, grijsgroene ogen en..."
17-07-16
8.2
Denise - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De eerste paar dagen kon ik geen lange broek aan. De druk van de naad op mijn jeukende en beurse kut was te groot en deed me teveel pijn om mijn dagelijkse bezigheden uit te voeren. Jeremy keek wel vreemd op toen hij mij in een rok naar beneden zag k..."
06-07-16
8.2
Denise - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" b Sleur b Met een houdbaarheidsdatum van dertig jaar op mijn huwelijksakte is de sleur een beetje toegeslagen. We neuken nog wel, maar van enige regelmaat of wederzijdse spanning en verlangen is weinig sprake meer. Let wel, ik hou van mij..."
02-07-16
8.1
Tante J ,10 Jaar Later - 5: Op De VuistDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Tante Jopie had haar bloemetjes jurk helemaal los geknoopt en het floddertje jurk hing langs de zijkant van haar lichaam. Wijdbeens stond ze boven me en ik zag het geil uit haar kut druipen. Ondanks dat ik mij net in haar had leeg gespoten, bleef mij..."
27-06-16
7.9
Tante J ,10 Jaar Later - 4: En Toen Kwam Mijn Vro...Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Tante Jopie stond nog na te genieten en ik besloot haar een zelfde behandeling te geven, als ze mij tijdens de bedanktlunch had gegeven. Ik trok een stuk touw van een meter of drie uit de doos, en vouwde dit dubbel. Ik sloeg de lus rond tante Jopies ..."
21-06-16
8.2
Tante J ,10 Jaar Later - 3: DuivelsDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Ik weet niet wat mij het meest shockeerde, mijn eigen geil in mijn mond, of de intens zuigende tongzoen van tante Jopie. Tante Jopie liet mijn hoofd los en trok mij mee naar het balkon. In de tijd dat ze het roltafeltje had gehaald, had ze ook twee g..."
16-06-16
7.9
Tante J ,10 Jaar Later - 2: En VerderDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Ook nu haalde Tante Jopie haar trucje met haar zuigkut uit. Ze duwde mij van haar af en ik voelde haar oude kutje mijn lul leeg zuigen. Hierna drukte ze mij opzij, stond op en trok me mee naar de badkamer. Opnieuw vroeg ze me goed te kijken en toen z..."
08-06-16
8.5
Tante J ,10 Jaar Later - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Tante Jopie was ondertussen verhuisd van het kleine dorpje naar het naburige iets minder kleine dorpje. Hier waren speciaal voor ouderen een soort van senioren appartementen gebouwd. Dit zijn complexen van negen woonlagen hoog. Heel bewust was er ove..."
02-06-16
8.2
Xaviera ThuisDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Loom lag ik op de bank. Het was zo n beetje half een en vaag had ik trek in een bakkie koffie. De adrenaline en endorfine van het heftige sporten ebde een beetje weg en ik besefte dat ik nu wel aan een douchje toe was. Ik hees mij van de bank en onde..."
28-05-16
8.6
Jannie - 4: WeekendDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Kokkie depte een warm doekje zachtjes over mijn mishandelde kutje en fluisterde opbeurende woorden tegen me. Langzaam kwam ik tot rust en met wat moeite kon ik weer normaal lopen. Alsof Mevrouw binnen wist hoe het in de keuken verliep, ging de bel va..."
23-05-16
8.7
Jannie - 3: VerradenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De eerstvolgende dagen kreeg ik regelmatig een schouderklopje Niet vanwege het feit dat ik mijn werk goed gedaan had, maar meer vanwege de pijnlijk stoten van mijn verbrande huid. Enerzijds was ik nu blij dat Mevrouw mij slechts met een schortje om..."
13-05-16
8.7
Jannie - 2: IngewerktDoor: Yan
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik probeerde de hete pijn in mijn kont weg te wrijven met beide handen en liep ondertussen de grote slaapkamer uit. Op de grote overloop op de eerste verdieping bleef ik stokstijf staan. Meneer zat op de bovenste tree van de witmarmeren trap en leund..."
06-05-16
7.9
Jannie - 1: De OntmoetingDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met mijn hoofd in mijn handen schokte mijn lichaam onder de huilbui die mij overviel. De arm van mijn vriendin om mijn schouders gaf me enige troost. Ik voelde de tranen uit mijn ogen lopen, wetend dat er een zwart mascaraspoor op mijn wangen zou ach..."
01-05-16
8.1
BeestDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Lelijk. Niet zomaar lelijk, maar echt LELIJK. Groot en lelijk, zo immes lelijk dat ze er bijna mooi van werd. Ze was zeker een meter negenentachtig groot. En vet. Ze had een vetschort onder aan haar buik hangen waar een bejaarde bierdrinker jaloers o..."
27-04-16
5.6
Ademnood - 2: Brielse MeerDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nadat we mijn sperma uit Pascalles haar hadden gespoeld, kleedden we ons aan en gingen in de woonkamer zitten. Ontspannen zaten we met een glaasje fris te babbelen. Zo kwam het onderwerp weer op de vakantie, waarop Pascalles ogen rood begonnen te kle..."
16-04-16
8.8
Ademnood - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In de schimmige schijnwereld die mijn fantasie genoemd wordt, maak ik de mooiste, leukste en spannendste dingen mee. Dit is al vanaf mijn vroege jeugd zo. Zo slingerde ik als Tarzan door de jungle, zwierf met Swiebertje door de polder, kon ik keepen ..."
10-04-16
8.1
Na De BarbequeDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nadat Frank min of meer ongezien thuis was gekomen en zijn kleren had verschoond en zichzelf had gewassen, bleef hij met een hoofd vol vragen zitten. In de straat hoorde hij de patserige Johan steeds minder hard zijn verhalen vertellen, zodat Frank e..."
03-04-16
8.0
Het Verlaten Huis - 4: TerugkeerDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Ondanks dat ik geen dieren en of kinderen in mijn verhalen gebruik, heb ik in dit verhaal een principe opzij gezet. Ik heb diverse verzoeken gehad of er ook wat dieren in het verhaal konden voorkomen. Eenmalig heb ik aan deze verzoeken voldaan, ma..."
28-03-16
8.5
Het Verlaten Huis - 3: OntsnaptDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen ik wakker werd en mijn ogen open deed, zag ik nog steeds niets. Het was aardedonker. Met mijn hand wreef ik zachtjes over mijn kutje, wat mijn verbazing deed toenemen. Ik was niet meer vastgebonden. Pijnlijke scheuten trokken door mijn kutje toe..."
22-03-16
8.2
Het Verlaten Huis - 2: Bas En AartDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Langzaam veranderde de pijn in mijn vastgebonden armen van een drukkend gevoel in mijn schouders naar een schrijnende druk over mijn hele bovenlichaam. Het besef van tijd was ik helemaal kwijt, aan het ritmisch nakrampen van mijn onbevredigde kutspie..."
19-03-16
8.2
Het Verlaten Huis - 1: ChantalDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Heel even twijfelde ik toen ik voor het gat in het gaas stond van de vervallen woning die al zeker tien jaar naast ons huis leeg stond. Het zag er nu donker uit en eigenlijk best wel een beetje spooky . Gisteravond en vanochtend vroeg had ik duidel..."
16-03-16
8.5
Pleegkind - 3: De BuurvrouwDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Brian en Robin waren nu een paar dagen bezig in de tuin en hadden de meeste echt grote bomen kaal gemaakt en tot kleine stukjes gezaagd, welke ze in een grote stapel langs de rand van de tuin hadden gelegd. Ze hadden in de grote hoge heg een opening ..."
12-03-16
7.2
Pleegkind - 2: Eindelijk ThuisDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Omdat Brian bijna achttien werd en vanwege zijn leeftijd het internaat zou moeten verlaten had Th r se met haar achtergrond als pleegouder een verzoek bij de raad ingediend om het voogdijschap over Brian rond te krijgen. Een en ander ging niet vanzel..."
07-03-16
8.7
Pleegkind - 1: BrianDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Brian is het product van een verscheurde jeugd door een nymfomane moeder en een alcoholische vader. Toen Brian op drie jarige leeftijd door Jeugdwerk uit huis werd geplaatst was het ventje al die tijd chronisch verwaarloosd, mishandeld en vernederd. ..."
02-03-16
8.6
MeurDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Sloom trok de geur door de kamer. Vanuit de fauteuil naast de openhaard kwam de ranzige lucht me tegemoet. Zachtjes snoof ik door mijn neus de geur naar binnen. Ik proefde met de smaakpapillen op mijn tong jouw lijflucht. Je moet je minstens drie dag..."
27-02-16
5.0
Ester - 3: Terug Naar HuisDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met tranen in haar ogen fietste Esther naar huis. De lichtgele kegel van haar koplamp tekende onsamenhangende patronen over de ongelijk liggende tegels van het fietspad. Haar kletsnatte jas kleefde aan haar lichaam en de opkomende avondkilte deed haa..."
23-02-16
7.5
Ester - 2: Het GesprekDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Kut, kut, kut. Woest trapte Esther de pedalen van haar fiets op en neer. Die klote Peter Timofeeff. Hij had gezegd dat het de hele dag droog zou blijven en net nu ze al met de tering in haar lijf ALLEEN naar school moest, begon het nog te regenen ook..."
18-02-16
8.4
Ester - 1: Het HuwelijkDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Glimlachend dacht Esther terug aan de afgelopen dag. Ze zat met haar linkerbeen onder haar rechterbil op de schommelbank achterin de tuin. De schaduwen die de laatste stralen van de zon door de takken van de zilverberk wierp, dansten een opwindende t..."
14-02-16
8.4
Thea En JeroenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op speciaal verzoek van Thea dit verhaal voor haar geschreven, bedankt voor de inspiratie. Thea Thea was op zichzelf niet zo n imposante verschijning, doch haar uitstraling maakte je meteen duidelijk dat ze er was. Middelbare leefti..."
12-02-16
6.8
De AvondconciƫrgeDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concierge,
"Els, Marja en Wendy waren er in eerste instantie niet enthousiast over, maar nu de avond wat gevorderd was hadden de dames het goed naar hun zin. Els, Marja en Wendy zijn de schoonmaaksters van het nieuwe schoolgebouw wat een paar maanden geleden is ..."
07-02-16
8.3
Lyanne En MelissaDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verzoek,
" i Dit verhaal is speciaal voor Dustin geschreven i Lyanne en Melissa Lyanne stond op haar vaste plekje in de modewinkel van Yvette aan de rand van de stad, waar ze wat probeerde bij te verdienen. Lyanne zat nog op school, maar wo..."
02-02-16
8.1
Tom En Meghan TrainorDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit verhaal is speciaal voor Tom geschreven Toms loterijprijs Tom sprong een gat in de lucht toen hij de brief van de Groteclub loterij had open gemaakt. Hij was de winnaar van de hoofdprijs. Een verzorgde reis naar Miami, waar hij ..."
01-02-16
7.4
Geile Pijn, Zoete WraakDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijn, Wraak,
"Jij had mijn ballen genadeloos mishandeld en mij toch op die manier een gigantisch orgasme bezorgd. zie Geile Pijn . Nadien leek jij echt los te komen. Om de haverklap trok jij mijn gulp naar beneden, knielde voor me en zoog mijn lul diep in je mond..."
30-01-16
8.2
Mijn Buurvrouw Akkelien - 4Door: Yan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Robbie trok zijn lul uit zijn buurvrouws kutje en scheurde een stukje keukenrol van de rol en depte het sperma uit Akkeliens kut. Akkelien keek Robbie verlekkerd aan en zei Jongen. Dat is lang geleden dat ik een lul in mijn lijf heb gevoeld. Je hebt..."
24-01-16
8.1
Geile PijnDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De rapen zijn gaar. Ondanks mijn zorgvuldig uitschakelen en verbergen, heb jij mijn geheime voorraad porno op de externe harde schijf ontdekt. Hoe stom had ik kunnen zijn, ik schakel altijd de voeding uit, maar stomtoevallig was ik het een keertje ve..."
20-01-16
8.1
Een VluggertjeDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
"Vrijdag 23 juli. Het was bloedheet, al een paar dagen. En mijn vouw koos uitgerekend deze dag uit om naar Intratuin te gaan, voor een paar planten. Het liefst was ik lekker onder het grote scherm in de tuin blijven zitten, maar om van het gezeur af t..."
15-01-16
8.3
Mijn Buurvrouw Akkelien - 3Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
" i Dit verhaal is speciaal geschreven voor Robbie i Akkelien kwam op de rand van het bad bij haar positieven en moest zich even herpakken. Kreunend stond ze op en wreef meteen op de automaat de pijn in haar kutje weg. De hete gloed van de ..."
12-01-16
8.2
Fotoshoot - 5Door: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot,
"Toen Riet de bandjes van de jurk van haar schouders voelde glijden en haar tieten over de rand van het jurkje naar buiten floepten, sloeg ze met een verschrikte kreet haar handen over haar tieten ten einde deze nog een beetje te bedekken. Het weke vl..."
09-01-16
8.9
Fotoshoot - 4Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot,
"Enkele weken na de fotoshoot met haar zus en zoon, kwam Martin bij Linda langs met de foto s. Jeroen werd van zijn kamer geroepen en kwam naar beneden. Na een bakkie koffie werd de dvd speler aangezet en het eerste dvdtje van de drie werd op afspelen..."
06-01-16
8.1
Mijn Buurvrouw Akkelien - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
" i Dit verhaal is speciaal voor Robbie geschreven i Akkelien kwam met het dienblad de tuin in en bleef aan de rand van het tegelpad even glimlachend staan. Hermie lag languit in de strandstoel met haar benen over de zijkant van de stoel. H..."
03-01-16
8.0
Fotoshoot - 3Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot,
"Hijgend kwam Jeroen overeind, ondertussen naar zijn tantes kutje kijkend, waar zijn geil uitstroomde, recht in de half geopende mond van zijn moeder die er precies onder lag. Jeroen merkte vanuit zijn ooghoeken op dat Claudia persende bewegingen met ..."
30-12-15
8.1
Fotoshoot - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot,
"Ik wil dit niet Claud, Jeroen is erbij en het is al zolang geleden, begon Linda. Midden in de volgende zin gleed Claudia s mond over de mond van haar zus en smoorde zo het weerwoord van Linda. Toen Linda het puntje van Claudia s tong tegen haar lippe..."
28-12-15
8.6
Fotoshoot - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot,
"Linda wist niet wat ze er mee aan moest. Aan de ene kant vond ze het hartstikke leuk, maar aan de andere kant had ze er moeite mee om zich op die manier te laten fotograferen. Ze was enigszins verlegen van aard en het idee dat er een fotograaf haar v..."
26-12-15
7.9
De BusreisDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Vakantie,
"Ooit, lang geleden, toen de meeste lezers en lezeresjes van deze site nog in de krotenkoker van Pappa vertoefden gingen wij met een busreis mee. Ik spreek dan, qua jaartal over 1974. Ik had een gruwelijk geil wijffie getrouwd, een tweetal mooie kinde..."
19-12-15
7.7
Oudjes Onder ElkaarDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Hangtieten, Ouderen,
"Ik woon sinds drie jaar in een soort van aanleunwoningcomplex van vier verdiepingen hoog. Ons appartement bevind zich op de bovenste verdieping en vanaf ons balkon kijk je over de trapsgewijs gebouwde verdiepingen langs een twintigtal andere balkons ..."
12-12-15
8.4
OchtendsexDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na weer een nacht van weinig slaap, stond Co op, liep de trap af en zette de waterkoker aan. Na het gebruikelijke ochtendbezoek aan het kleinste kamertje, begon Co de vaatwasser uit te ruimen, twee bruine boterhammetjes te smeren, een bakkie thee te ..."
07-12-15
8.2
De Ouwetjes, Connie & JokeDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus,
"Het was twee uur s nachts. Connie en Joke hadden net hun 30 jarige huwelijksfeest gevierd, in de grote tent midden op het plein. De kinderen, de buren en de gasten waren al naar huis. De sfeer zat er nog in bij de oudjes, zoals ze gekscherend door h..."
02-12-15
8.4
50 PlusDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus,
"Irene sloeg de dekens van zich af, teneinde wat koele lucht over haar lijf te voelen. Na een rusteloze nacht vol van wakkermomenten en hazeslaapjes merkte ze dat er een opvlieger aankwam. Een vrouw van haar leeftijd had dat regelmatig. In maart hoopt..."
26-11-15
7.8
Petra En Ruud - 5Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b De jeuk, het verlangen en het vervolg b Onrustig sloeg Petra haar ogen open en ontdekte dat ze het masker niet meer droeg. Verbaasd om zich heen kijkend, besefte ze dat ze thuis in haar eigen bedje lag. Met haar hand naar rechts gaand, ..."
21-11-15
8.2
Mijn Buurvrouw Akkelien - 1Door: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
" i Onderstaand verhaal is op speciaal verzoek van Robbie geschreven i b Akkelien b Hevig kreunend stond Akkelien met haar blote kut over de dikke tak van de sparrenboom te rijden. Heet beten de naalden in haar schaamlippen en s..."
16-11-15
7.4
Petra En Ruud - 4Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit was voor Ruud wel een beetje vreemd. Naakt op de bank naast een andere naakte man, en zijn Petra, ook naakt, op het hoekje van het vloerkleed. Hij zag dat Petra een beetje weggedommeld was en haar lichaam rolde automatisch in de foetushouding op...."
12-11-15
8.3
Petra En Ruud - 3Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Vol verwondering zag Ruud Henks lul nog steeds keihard uit Petra s kutje glijden en met verbazing zei hij, Respect man, hoe krijg je het voor elkaar. Terwijl het zaad uit Petra s kut liep en over Ruuds gezicht drupte, pakte Henk Petra bij haar heupen..."
07-11-15
8.4
Damon En KyraDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Damon woonde op zijn twee ntwintigste nog thuis samen met zijn moeder en zusje. Zijn vader was toen Damon zestien was, uit de kast gekomen, en had het gezin verlaten om zijn eigen toekomst in te gaan met zijn vriend. Met twee vrouwen in huis had Damo..."
04-11-15
8.4
Petra En Ruud - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b De ontmoeting en de vooravond b Het was vrijdag. Zoals gebruikelijk liep voor Petra de wekker om half zeven af. Naast zich voelend, merkte ze dat Ruud er al uit was. Petra stapte uit bed en alleen in haar slipje gekleed liep ze trap af...."
01-11-15
8.2
Petra En Ruud - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b De wens, het contact en de kennismaking. b Hijgend kwam Petra tot rust boven Ruud. Haar, van het zweet glanzende, borsten schommelden nog een beetje na. Ruud lag het schouwspel te bekijken, terwijl zijn krimpende pik in haar kutje plaat..."
28-10-15
8.4
Tante JDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Ik heb er spijt van dat ik me heb laten gaan, maar achteraf gezien blijft het toch nog in de familie. Ik heb de vakopleiding verlaten met het diploma Elektricien op zak. Hierna ben ik enige jaren werkzaam geweest als vonkentrekker, maar na ..."
22-10-15
7.8
De VerleidingDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Als Jeanette ergens binnenkwam, knetterde de lucht. Ondanks haar lengte van een meter vijfenzestig, voelde men dat er iemand binnen kwam. Zo ook Jos. Hij zat in het lokaal waar de Wiscattoets werd gehouden en net als alle anderen draaide hij zijn hoo..."
18-10-15
7.0
Hoeve KiezelrijkDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In het rustig gelegen dorpje Mogel Eik, stond de hoeve Kiezelrijk. Dit was een hoeve met een bouwjaar ergens rond 1880, waarvan het woonhuis voor aan de stallen was gebouwd. Door een deur aan de zijkant van de hoeve kwam je op de Deel , waarbij naar..."
15-10-15
8.3
Oudjes Onder ElkaarDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ben jij een leuk uitziende jonge gast die zin heeft om eens een nachtje met mijn vrouw, 63jr, door te brengen Bij voldoende vertrouwen zonder condoom zodat ze s ochtends met een lekkend kutje weer thuis komt. Ik las..."
11-10-15
8.2
Stefi, De Dag ErnaDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Stefi werd s morgens rond een uur of elf wakker. Het was stil in huis. Wat voor dag is het eigenlijk vandaag . Even moet Stefi bijkomen, wat is ze nog moe, en wat heeft haar kutje nog een paar opgezwollen, dikke schaamlippen. Dan herinnert Stefi het..."
07-10-15
8.0
Hoe Stefi Haar Vader Verleidde... Of Toch NietDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vader,
"Stefi en haar vader zouden die dag voor Stefi op zoek gaan naar een speciaal soort schoenen. Stefi had haar vader gek gezeurd en de arme man had eindelijk toegegeven. De schoenen waren echter alleen in Leiden te koop, in zo n speciaal zaakje vlak ach..."
06-10-15
7.5
Lisan Gaat VreemdDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was weer hetzelfde liedje. Zoals altijd als Lisan zin in sex had, keek Jer weer naar een of andere kutwedstrijd op tv. Weer zo n oeverloze wedstrijd waar nog niet eens een Nederlandse club in mee speelt. Lisan keek in de spiegel en verbaasde zich..."
01-10-15
8.1
Joe & Els, Vader & Dochter - 8Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Het viel Joe op dat Nane een beetje moeilijk liep. Verder schonk Joe er geen aandacht aan doordat hij druk bezig was met het meubilair. Vandaag zouden ze Joe s verjaardag vieren en er werden nogal wat vrienden, familie en kennissen verwacht. Joe had ..."
27-09-15
8.6
Joe & Els, Vader & Dochter - 7Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dochter, Vader,
"De vakantieperiode was afgelopen, en Joe en Nane gingen weer aan het werk. Els had nog een dikke week vrij voordat ze ook weer naar college moest. Romina had echter nog twee weken te gaan, en de beide meiden besloten die week welke ze samen vrij hadd..."
22-09-15
7.0
Joe & Els, Vader & Dochter - 6Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Vader,
"Joe had de zomer van zijn leven. Hij wist best dat het niet voort kon duren, maar ondertussen genoot hij er met volle teugen van. Na zijn betrapping met Els, door zijn vrouw, was de band tussen moeder en dochter nog hechter geworden. In alle openhart..."
17-09-15
8.2
Joe & Els, Vader & Dochter - 5Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dochter, Vader,
"Joe wist best dat hij een risico nam om zijn dochter Els een beurt te geven, terwijl zijn vrouw Nane thuis was. Hij had het al meer gedaan. Ook samen met Romina, Els s vriendin, hebben ze met zijn drie n in de hobbykamer liggen neuken als Nane thuis ..."
14-09-15
8.2
Joe & Els, Vader & Dochter - 4Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dochter, Vader,
"Joe had de zomer van zijn leven. Hij maakte ook al zijn achterstallig verlof op. Bijna twee keer in de week nam hij een snippermiddag. En elke keer als hij thuis kwam, lagen er twee hete tienerkutjes op hem te wachten. Als het lekker weer was waren E..."
11-09-15
8.2
Roelof OntmaagdDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding,
"Langzaam trok Roelof aan zijn lul, terwijl hij naar een pornofilmpje op zijn laptop keek. Hij had op xhamster een stream aangeklikt en zag hoe een volle vrouw van middelbare leeftijd op zijn hondjes werd genomen, door een jongen die haar zoon kon zij..."
06-09-15
7.8
Joe & Els, Vader & Dochter - 3Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Vader,
"Het was ondertussen zomer geworden en Joe baalde als een stekker. Els had vakantie, en daarbij kwam dat Romina ook de godganselijke dag bij hun thuis was. Telkens als Joe wat eerder thuis kwam om Els een verrassingsbeurt te geven, lag ook die muts Ro..."
06-09-15
8.3
Joe & Els, Vader & Dochter - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dochter, Vader,
"Een paar dagen nadat Els en haar vader voor het eerst die neukpartij in de tuin hadden, kwam Elsjes hartsvriendin langs. Meestal zagen ze elkaar om de paar dagen, maar Romina had nu het gevoel dat er wat met Els aan de hand was. Romina en Els kennen ..."
04-09-15
8.1
Joe & Els, Vader & Dochter - 1Door: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Vader,
"Al haar vriendinnen hadden al een behoorlijke borstontwikkeling, toen Els een jaar of dertien was. Els was dan ook dolblij toen het er bij haar ook van kwam. Het groeien van haar voorgeveltje ging Els dan ook veel te langzaam, maar na een paar jaar h..."
31-08-15
7.8
Geile Buurvrouw Met Grote Tieten En Reet - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurman, Buurvrouw, Handboeien, Sterretje, Tieten,
"Na mijn belevenissen met Coby van hiernaast was ik extra oplettend geworden wat mijn buren betrof. Als ik in de gelegenheid was, probeerde ik het zo uit te kienen dat wanneer Bert de deur uit was, ik bij Coby langs wilde gaan. Die mogelijkheid bleef ..."
30-08-15
8.1
Janne 91Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
"Voor Janne 91 Janne lag op haar buik over de leuning van de bank in de woonkamer van haar grootouders. Haar broek was naar haar linkerenkel geschoven en opa trok net haar slipje opzij. Haar stringetje bleef op de zijkant van haar billen hang..."
27-08-15
8.2
Een Speciale BehandelingDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wat deed dat verrekte zeer. Ik nam een hap uit een chocolade letters en temet voelde ik in mijn linkerkies een stekende pijn. Er rolde een stukje kies uit mijn mond. Door de harde chocoladeletter was er een stukje kies afgebroken. Ik pakte ..."
25-08-15
7.2
HuismanDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Eric had er van lieverlee wel vrede mee. Zijn vrouw was slimmer dan hij. En daardoor had ze een betere baan. Samen waren ze het er over eens. Eric zou thuis blijven, het huishouden doen en ervoor zorgen dat de voorraden op peil bleven. Eerlijk gezegd..."
23-08-15
8.3
Lars - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mevrouw de Wit stond nu recht voor Lars en keek hem in de ogen. Nu weet je, Lars, waarom wij een interne opleiding doen. Door onze toepassingen uit ons bedrijf op onszelf toe te passen, hebben we wat meer mogelijkheden om met name mensen te manipuler..."
21-08-15
7.6
Lars - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Lars keek nog eens op de brief die hij had gekregen van mevrouw de Wit. Hierin stond toch duidelijk dat hij vandaag, de 16e voor een sollicitatiegesprek werd uitgenodigd. Nog maar eens het adres gecontroleerd. Ook dat klopt. Stationsstraat 69 te Zeem..."
16-08-15
8.0
Dikke Omasex - 3Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oma, Opa,
"Gerrit, net in de zestig, grijs haar, niet al te mager, maar gewoon een stevige kerel met een gezonde dosis humor en een lekkere trek wat betreft vrouwen, was klaar met zijn werk. Het was nu twee uur s nachts en hij had het wel gezien. Met zijn werk..."
13-08-15
8.4
Dikke Omasex - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Oma, Opa, Vingeren,
"Tineke was een jaar of vierenzestig, vol figuur, tegen het vette aan. Beetje grijzend haar en lichtgroene, ondeugend fonkelende ogen. Na haar lotgevallen van vanavond was Tineke best moe. Het was dan ook een heerlijke neukbeurt geweest. Haa..."
11-08-15
7.9
Geile Buurvrouw Met Grote Tieten En Reet - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Tieten,
"Ik woon in een flatgebouw van 15 verdiepingen hoog. Zelf heb ik de mazzel op de bovenste verdieping te wonen. Het uitzicht is fenomenaal. Meer naar links kijk ik schuin over de stad en meer naar rechts kan ik over de bomen van het park bij helder wee..."
10-08-15
8.3
Dikke Omasex - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Kleinzoon, Neuken, Oma, Opa, Pijpen, Slaapkamer,
"Dani l kwam van jongs af aan al graag bij zijn oma. Oma Tineke was een stevige oma. Zo eentje uit het boekje. Zo rond een jaar of vierenzestig, lichtgroene ogen met een ondeugende fonkeling, beetje grijs haar, stevige boezem, stevige kont en een vol ..."
09-08-15
7.7
Moeder(42) En Zoon(18)Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kontje, Kut, Kutje, Lul, Moeder, Neuken, Vingeren, Vrienden, Zoon,
"Dit verhaal is een paar jaar geleden op verzoek geschreven, in de tijd dat Hyves nog in trek was Moeder 42 en zoon 18 Joris, een 18 jarige jongen uit het rustig gelegen plaatsje Vogelmeer, kreeg al een tijdje geleden een uitno..."
06-08-15
7.7
Martha - 2Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Martha werd bloedgeil door de actie van Koen. Dit ging veel verder en beter dan ze had gehoopt. Sidderend van genot draaide ze met haar kutje over de stoel en voelde het extatische gevoel van haar spontane orgasme nog even aanhouden. Koen liep terug ..."
04-08-15
8.0
Martha - 1Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De gouden bal klom aan de einder over de rand en liet het zilveren maanlicht verdwijnen toen Martha de langs de westkant van de brede tocht liep. De opkomende zon zette de horizon in een roze gouden gloed en gaf de mistflarden boven het water een mys..."
03-08-15
7.9