61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Oud En Nieuw sexverhalen. In deze categorie staan 63 erotische verhalen.
Een Gezellig Oudejaarsavond Met Een Kinky Randje ...Door: Robert1993
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Deepthroat, Kinky, Oud En Nieuw, Partnerruil,
" We hadden in deel 1 gelezen over het plannen van oudejaarsavond met goede vrienden Janneke en Ricardo. Tijdens deze jaarwisseling zou voor het eerst Aisha meedoen met het vieren van oudejaarsavond. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een summer..."
19-02-24
8.8
Het Geheim Van De NieuwjaarsborrelDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Kleedkamer, Milf, Oud En Nieuw, Spuiten, Stiekem,
"Reina keek de spiegel. Het jaar was alweer een paar weken onderweg en over werk had ze niet te klagen. Hoewel haar carri re als model al enige jaren achter haar lag, had de opleiding tot actrice haar wel enorm geholpen. Althans, daardoor had ze niet ..."
11-02-24
9.2
Een Gezellig Oudejaarsavond Met Een Kinky Randje ...Door: Robert1993
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Kinky, Onderdanig, Oud En Nieuw, Partnerruil,
"Al sinds jaar en dag ben ik bevriend met Janneke en Ricardo, een stel met dezelfde interesses en leeftijd. Aangezien iedereen een drukke agenda heeft hebben we lang geleden afgesproken om ten minste 1 keer per jaar samen te komen en dat is uiteindeli..."
02-02-24
8.9
OudjaarsavondDoor: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oud En Nieuw,
"31 december 2023 Langzaam slenterend liep ik naar mijn appartement wat net buiten het centrum ligt. Aan de overzijde van de straat in het wat duistere gedeelte zie ik een jonge vrouw wat onzeker lopen. Slechts gekleed in een cockta..."
05-01-24
9.0
Oud En Nieuw Met Nieuwe Kansen?Door: Fr3derieKuss
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester_jason, Kik, Oud En Nieuw, Vreemdgaan,
"Er zijn al weer heel wat uren verstreken op deze 1e januari en ik lig nog in mijn bed. Niet dat ik zo lang geslapen heb, maar vooral omdat ik er ook wat later in terecht kwam. Het dekbed ligt wat raar om mij heen gewikkeld en ik voel ook dat ..."
03-01-24
7.9
1992 / 1993Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Kerst, Kerstmis, Moeder, Neuken, Oud En Nieuw, Vader, Zoon,
"Twan kan niet wachten tot het vliegtuig landt en hij eindelijk zijn ouders weer ziet. Het is meer dan een jaar geleden dat hij ze voor het laatst heeft gezien, een ontmoeting die hij waarschijnlijk nooit zal vergeten. Niet vreemd natuurlijk, want hoe..."
03-11-23
9.4
All In The Family - 41: Happy New YearDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Extreme, Groepsex, Jong en Oud, Met Familie, Oud En Nieuw, Ouderen, Swingers,
"Eindelijk was het zover, het had even wat voeten in de aarde gehad om voldoende goede slaapplaatsen te organiseren voor iedereen, maar met wat improvisatievermogen was het toch gelukt. Plekken waren er genoeg, maar bij het te verwachten swi..."
05-09-23
9.3
Victoria - 7: NieuwjaarsdagDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oud En Nieuw,
"De volgende dag, laat in de ochtend, werd ik alleen in bed wakker. Het enige dat nog herinnerde aan de nacht was de lucht van seks in de kamer en een klein zwart stringetje dat bovenop mijn kleren op de stoel naast het bed lag. Met een inte..."
22-03-23
9.3
Victoria - 6: Oud En NieuwDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oud En Nieuw,
"Annet zou een hele week blijven, in eerste instantie tot en met oud en nieuw, maar door enkele, mij onbekende omstandigheden ging dat niet door en samen met Victoria ging ze na vier dagen al weg, waardoor ik helaas geen leuke momenten meer met de moo..."
10-03-23
9.4
Lieveke's NieuwjaarsduikDoor: Lieveke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Groepsex, Neuken, Oud En Nieuw, Sauna, Wielrennen,
" Dat zal je altijd zien, net als ik met alleen mijn badjas aan rond middernacht Hannes uit laat, komen mijn ouders en Koen thuis van de nazit van het Kerstspel. Blijkbaar is overduidelijk te zien dat we seks hadden, want zowel mijn broer als papa e..."
05-01-23
9.6
Jaarwisseling In SpanjeDoor: Michael
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Hotel, Neuken, Oud En Nieuw, Spanje, Vluggertje,
"Voor de verandering besloot ik de jaarafwisseling eens ergens anders dan Nederland te vieren. Een dag van te voren vond ik een goedkoop ticket naar Madrid en dus stapte ik op het vliegtuig. Ik ben al vaak in Spanje geweest en heb er altijd goede heri..."
03-01-23
9.0
Nieuwjaarsborrel Loopt Uit De Hand - 2: SlotDoor: Lizaaa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Gangbang, Oud En Nieuw,
" Nee natuurlijk niet. Zei Jake. Een paar handen pakte Liza op en zetten haar weer op de grond. Ze trilde nog na van haar orgasme en zakte door haar knie n. Meteen werd ze weer omringd door de 5 donkere mannen. Hun harde pikken bungelden om haar heen..."
23-05-22
8.8
Spaans Nieuwjaar - 2Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Spaans, Trio,
"Raquel was nog maar net de badkamer uit, toen ik de voordeur hoorde. Isabel liet weten terug te zijn en die laatste wist vanaf de eerste etage de ander te informeren dat zij geen idee had wat aan te doen. Daarvoor reikte mijn Spaans nog net genoeg. T..."
08-02-22
9.2
Nieuwjaarswens - 2Door: Hotstudent
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Daar lagen we dan spiernaakt in elkaars armen. Och lieve jongen wat heb hier naar verlangd. Je vindt het toch hopelijk geen probleem om met een oudere vrouw seks te bedrijven Heb je trouwens wel eerder seks met een vrouw gehad lieverd B..."
20-01-22
8.7
Spaans Nieuwjaar - 1Door: Rock
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Spaans, Stiekem, Vakantie,
"Het was warm. De zon brandde op mijn huid terwijl ik een balend langs de FV 104 liep. De doorgaans redelijk drukke weg leek nu wel expres uitgestorven te zijn. Ok , waarschijnlijk waren veel mensen rond dit tijdstip druk bezig met de voorbereidingen ..."
18-01-22
9.3
Nieuwjaarswens - 1Door: Hotstudent
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Krantenwijk, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"In mijn studenttijd had ik een krantenwijk om een paar centen te verdienen om naast mijn studie ook nog wat leuke dingen te kunnen doen. Aan he eind van het jaar had ik van de redactie een stapeltje kaartjes met nieuwjaarswensen ontvangen v..."
17-01-22
8.1
Nichtjes Vuurwerk - 4: Sterretjes (slot)Door: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Hockey, Neuken, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Tiener,
" Nathy bleef op Nieuwjaarsdag het afgesproken tweede deel van onze neukpartij maar uitstellen. Het is niet eerlijk om eerst iemand lekker te maken en dan steeds niet thuis te geven te geven. Daarom heb ik mijn kans maar gepakt toen ze sliep. ..."
05-01-22
9.3
NieuwjaarsdagDoor: Nestor
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Pijpen, Trio,
"Nieuwjaarsdag, het is elf uur als ik uit bed kom. Gelukkig merk ik weinig van die hele fles champagne van de afgelopen nacht. Ik ga douchen en daarna scheren. Gezicht en ook de intieme delen voelen weer lekker glad. Ik kleed mij aan en ontbijt. De zo..."
05-01-22
9.0
Nichtjes Vuurwerk - 3: Goede VoornemensDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Romantiek, Wintersport,
" De aanhouder wint Nathaly is me blijven belagen en zojuist heb ik haar ontmaagd, dat was namelijk haar goede voornemen voor 2022 en ik heb haar geholpen het snel voor elkaar te krijgen. Ik heb dus alle weerstand laten varen, als mijn nichtje..."
03-01-22
8.9
Nieuwjaarsborrel Loopt Uit De Hand - 1Door: Lizaaa
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Brak lag Liza naast haar vriend op bed. Liza was al ruim een half uur wakker maar durfde nog niet op te staan, ze verwachtte een hevige koppijn zodra ze opstond. Eigenlijk moest ze hoognodig plassen, maar ze wilde het warme bed nog niet uit. Toen ze ..."
02-01-22
9.1
Nichtjes Vuurwerk - 2: NieuwjaarDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Romantiek, Wintersport,
" Mijn nichtje Nathy is sinds onze vroege jeugd mijn skate maatje, maar dankzij mijn eigen stommiteit omdat ik haar zo nodig moest kussen is dat aan het veranderen. Sindsdien wordt ze net als haar twee oudere zussen meer girly en ik moet er ontzette..."
01-01-22
9.2
Nichtjes Vuurwerk - 1: OudjaarDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oud en nieuw, Oudjaar, Puber, Tiener, Wintersport, Zussen,
" We waren als broer en zusje, maar sinds onze crash boven op de top van de Saulire lijkt daar een einde aan te zijn gekomen. Ik heb het gevoel dat ik de weg kwijt ben, m n nichtje Nathaly blijkt niet alleen maar m n skate maatje maar ook een m isje..."
30-12-21
9.3
Nieuwjaarsochtend 2000Door: Bart77
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blond, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Pijpen, Trio,
"Langzaam ontwaakte ik uit een diepe en lome slaap. Ik lag op mij linkerzij en voelde gelijk dat er iets anders was en de mistige wolken trokken weg uit mijn hoofd en de beelden van de afgelopen nacht werden helder. En dus realiseerde ik dat ik niet t..."
24-01-21
9.2
Oud En Nieuw 2000Door: Bart77
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Blond, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Pijpen, Trio,
"Mijn naam is Bart. Feiten en fictie lopen in mijn verhalen door elkaar. Sommige zijn waar gebeurt, ander zijn fantasie of met fantasie bewerkt. Oud en nieuw 2000. Iedereen keek er naar uit. Ik ook. De overgang naar de volgende eeuw. Het zou ..."
19-01-21
9.1
Oud & NieuwDoor: Addict
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Dochter, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudere Mannen, Oudjaar, Pijpen, Tiener, Vader,
"2020 was voor velen waaronder mijzelf een beladen jaar. Ik ben Marte, 17 jaar oud, wonend in het, zoals we dat hier in t dorp zeggen, pittoreske Heeze. Ik heb donkerblond haar, ik ben ongeveer 1.75 en mijn grote passie is muziek maken en tekenen. Daa..."
06-01-21
8.6
Mijn Buurvrouw Op OudjaarsavondDoor: Timutre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blond, Buurmeisje, Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Ik woon inmiddels ruim vijf jaar in een leuke wijk aan de rand van de stad. Mooie tweekapper, klein tuintje erbij, heerlijk. Ik ben 28 jaar, blauwe ogen, blond haar en niet echt een heel erg sportief type. Ik loop wel eens hard, maar daar blijft het ..."
02-01-21
8.8
Borderline - 18: NieuwjaarDoor: Maaike A.
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags: Borderline, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Als ik wakker word is het bed verder leeg. Terwijl ik nog eens goed in mijn ogen wrijf komt Lars de slaapkamer binnen. Hij is net onder de douche geweest. Hij ziet er best wel sexy uit met alleen die handdoek om zijn middel, maar kan wat dat betreft ..."
31-10-20
8.4
Alpenmeisjes In Nederland - 3Door: Edelweiss
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Buurmeisje, Feest, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
" 3. Hoe Elise en Jolina ervoor zorgen dat Leo en Mathias een oud en nieuwviering krijgen die ze nooit meer vergeten in deel 2 kwamen Jolina, Elisa en Leo de twee studentes Ghislaine en Irene tegen, met wie Leo ooit geneukt had. Ze ..."
07-10-20
9.3
De Vriendenclub - 15: NieuwjaarsdagDoor: Winter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Milf, Nieuwjaar, Oraal, Oud En Nieuw, Oudjaar, Slikken, Vrienden,
"Het was bijna 12 uur en de meiden waren nog boven. Ik liep naar de hal en onder aan de trap hoorde ik gegiechel uit de badkamer. Ik riep naar boven dat het 5 voor 12 was en of ze naar beneden wilden komen om op het nieuwe jaar te proosten. ..."
02-02-20
9.0
De Vriendenclub - 14: OudejaarsavondDoor: Winter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Milf, Nieuwjaar, Oraal, Oud En Nieuw, Oudjaar, Slikken, Vrienden,
"Ik lag in de bank bij Esther thuis bij te komen van de hele geile beurt die ik gekregen had. Ik was ontmaagd in mijn kont door de 22 cm lange paal van de jonge Jasper. Ik was nog nooit zo geil geweest. Maar nu was ik echt klaar. Uitgeput hing..."
31-01-20
9.0
Gelukkig Nieuwjaar!Door: Stanzie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Collega, Oud En Nieuw, Vreemdgaan,
" Ogenblikje. Snel ging Diana in haar handtas op zoek naar haar rinkelend mobieltje. Mark sloeg haar geamuseerd gade terwijl zij haar telefoongesprek voerde. Deze pittige dame maakte heel wat in hem los, moest hij voor zichzelf toegeven. He..."
13-01-20
9.2
All I Got Before New YearDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Puber, Tiener, Zus,
" Dit verhaal is een vervolg op All want for Xmas . En zo lig ik op eerste Kerstdag dan tussen mijn beide zusjes, alle drie net zo bloot en close als toen we destijds als drieling in de baarmoeder van onze moeder zaten. Engeltje heeft me..."
30-12-19
9.0
All I Want For XmasDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Puber, Tiener, Zus,
" Mijn ouders zien mij als een bad boy , en misschien hebben ze wel gelijk. Hoe dan ook, toen ik vijftien werd hield ik het thuis niet meer uit en liep ik weg. Maar nu het morgen Kerstmis is heb ik een wens, ik wil het graag weer goedmaken met mijn..."
25-12-19
8.8
Petra En Erik - 18: NieuwjaarsborrelDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buren, Gluren, Oud En Nieuw, Vernederen, Verzoek, Vreemdgaan,
"De andere dag zaten Petra en Erik aan de koffie toen Petra tegen Erik zei dat ze aankomende zaterdag de gebruikelijke nieuwjaarsborrel hadden bij Arjan en Ilse. Op de een of andere manier was dit een elk jaar terugkerende traditie geworden, welke een..."
23-12-19
8.7
Petra En Erik - 17: NieuwjaarsdagDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Massage, Vernederen, Verzoek, oud en nieuw,
"Nadat de vrouwen van Erik waren afgestapt, bleef Erik met een, van spanning trillende, lul achter op het bed, en voelde even later hoe er een vibrator tegen de achterkant van zijn lul, met ducktape, werd vast gezet. Zijn pijnlijke erectie bleef hierd..."
11-12-19
8.7
Petra En Erik - 16: OudjaarsavondDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Vernederen, Verzoek,
"Na die aparte neukbeurt op eerste Kerstdag, keerde de rust tussen Petra en Erik een beetje terug. Ze waren wel wat meer aanhankelijk naar elkaar en konden, mede door de sfeer van de donkere dagen rond Kerstmis elkaar regelmatig uitdagen, met gestolen..."
05-12-19
8.4
Petra En Erik - 15: Onderweg Naar OudjaarDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Tantra, Verzoek,
" s Middags tegen twaalven op eerste Kerstdag werden Petra en Erik ruw gewekt door de deurbel, meteen gevolgd door het open klikken van het voordeurslot, waarna een luid gesnuif te trap op kwam. Zo hard kwispelend dat hij zijn staart bijna van zijn ko..."
24-11-19
8.4
Jaarwisseling 2018 / 2019Door: Karl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Pijpen, Plas, Plassen,
"Met de jaarwisselingen doen mijn vrouw Anne en ik, Karl, altijd iets apart. Zo hebben we al regelmatig dit gevierd in een parenclub of bij vrienden thuis. Afgelopen jaarwisseling, 2018 2019, hadden we het idee om thuis te blijven en er een lekkere ja..."
16-10-19
8.3
Een Natte Oudjaarsavond - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bioscoop, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Enkele maanden na de geile Oudejaarsavond waarin ik twee drijfnatte meisjes bij een bushalte als een galante ridder gered had, zat ik in de plaatselijke bioscoop in die tijd hadden we in mijn woonplaats nog maar 1 bios , vlak bij de bushalte waar ik..."
19-08-19
8.5
Een Natte Oudjaarsavond - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Lift, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Pijpen,
"Toen ik weer vrijgezel was en geen belemmerende huwelijkstrouwbelofte op mijn pad vond, reed ik op een 31 december door het centrum van de stad waar ik woon. Ik had een diskette met artikelen afgegeven bij de bureauredacteur van de krant waar ik toen..."
12-07-19
8.6
Maureen - 30: NieuwjaarsavondDoor: Sprinter Culemborg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
" u Ik Maureen u Als we klaar zijn met eten en een wijntje hebben gedronken ter ere van het feit dat Elena weer veilig is, gaan we al snel naar bed. Het was vannacht en met name overdag voor allemaal een heftige dag. Ik ga Elena v..."
26-03-17
8.4
Tante Jolanda - 16: Oud En Nieuw In BelgiƫDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Belgie, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Tante,
"Het is nu oudjaarsochtend en mijn tante en ik hebben net ontbeten en zijn nu onze tassen aan het inpakken voor een speciaal oud en nieuw feest in Belgi . Deze keer niet op het kasteel van de baron, maar bij onze vrienden Charles en zijn zus Lucy. Hun..."
08-03-17
9.0
Nieuwjaarsdag 2016Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
" Dit is een vervolg op Oud en Nieuw 2015 2016 . Hierin heb je kunnen lezen hoe Fiona en ik onze vakantievrienden Joop en Sharon hebben opgezocht om Oud en Nieuw te vieren. Terwijl Fiona vroeg naar bed gaat, worden Joop en Sharon losbandig door het..."
15-01-16
8.4
Happy New YearDoor: Big Mark
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Het is bijna kerst en mijn vrouw 28 en ik 31 krijgen voor kerst een loge. M n vrouw haar kleine zusje 19 komt bij ons logeren voor de kerst vakantie. Het is een paar dagen voor kerst en haar zusje Inge belt aan. We doen open e..."
13-01-16
8.1
Oud En Nieuw 2015 / 2016Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Het is nog maar net 2016 of het eerste avontuur is alweer achter de rug. Een Oud en Nieuw om nooit te vergeten. Het was halverwege december dat Fiona en ik ons afvroegen wat we met Oud en Nieuw zouden gaan doen toen we uit onverwachte hoek w..."
12-01-16
8.2
Knallende Jaarwisseling - 6Door: Chris
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Dit is de laatste verhaal van mijn reeks. Jamie heeft nu een ontzettende dikke buik, door het kindje maar kan geen genoeg krijgen van de seks met mij. De meeste ochtenden hebben we dan ook altijd seks, dit is of nog in bed of in de keuken. ..."
18-07-15
6.5
Knallende Jaarwisseling - 5Door: Chris
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Voor alle lezer Jamie mijn zus en ik verwachten over een paar maanden een kind. Volgens de artsen wordt het een gezond kind. Sinds we bij elkaar wonen kunnen we niet genoeg van elkaar krijgen, we neuken iedere ochtend en avond en soms in ..."
16-06-15
8.0
Knallende Jaarwisseling - 4Door: Chris
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Het heeft even geduurd maar daar ben ik weer Na onze fantastische snowboard vakantie in Oostenrijk, hebben we besloten dat ik bij haar in haar appartement ging intrekken. Dit omdat we meer plezier met elkaar konden hebben en omdat mijn huur..."
05-06-15
6.8
Happy New Year - 2Door: --Michael--
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Zoals ik aangaf in het verhaal Happy New Year is er een vervolg op gekomen, de krassen op mijn rug heb ik aan mijn vriendin uit kunnen leggen als dat ik de avond in de bosjes was gevallen. Gelukkig had zij zoveel gedronken dat ze toch niet meer wist ..."
22-01-15
7.9
Knallende Jaarwisseling - 3Door: Chris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Sorry beste mensen dat het verhaal wat later is, ik had het aardig druk deze week. De ene laatste dag was aangebroken, ik was net wat eerder wakkerder dan Jamie en dacht bij mezelf, laat ik haar is een keer lekker verwennen. Ik sloeg de dek..."
11-01-15
8.1
Happy New Year - 1Door: --Michael--
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Het is oudjaarsavond en het verplichte eten, drinken, vuurwerk afsteken begint ook weer. Dit jaar zijn we voor het eerst thuis. Ik Michael samen met mijn vriendin Liz een mooie blondine met een slank figuur en heerlijke cup C. Onze oude achterburen k..."
07-01-15
8.0
Knallende Jaarwisseling - 2Door: Chris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Nadat ik Jamie mijn zusje had geneukt, waren we moe en voldaan in slaapgevallen. Toen Jamie wakker werd en ik nog sliep heeft ze me lekker wakker gepijpt, toen ik wakker werd zag ik haar lekker aan mijn pik zuigen en zag dat ze hier van genoot, ik ..."
05-01-15
6.9
Knallende Jaarwisseling - 1Door: Chris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Iedereen heeft natuurlijk oud en nieuw knallend gevierd met vuurwerk Maar ik Chris en mijn zusje Jamie hebben het op een bijzondere manier knallend gevierd Jamie vroeg aan mij of ik met haar weekje op vakantie wilde naar Oostenrijk, eerste..."
03-01-15
6.5
Gelukkig Nieuwjaar!Door: Blackjack
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Oudejaarsavond 2013. De laatste uren van het jaar tikken weg, zonder al te veel feestvreugde. Ik ben namelijk alleen thuis mijn vrouw Marieke is aan het werk. Lang leve de zorgsector. Marieke werkt in het ziekenhuis op de afdeling spoedeisende hulp,..."
02-01-14
7.8
OudjaarsavondDoor: Pabo Bart
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Hallo ik ben bart 20jr jong en val op oudere vrouwen. dit verhaal gaat over mij en Silvia. Silvia is 42 jaar en vrijgezel. Sil werkt bij de politie en ziet er goed uit altijd sexy en elegant aangekleed mooi gewoon. Het is oudejaarsavond en wij hebben..."
01-01-14
7.6
Oud & NieuwDoor: Vakkenvuller
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Het was oudjaarsavond en ik ging met vrienden na het vuurwerk uit in de stad in de buurt. Omdat we allemaal studeerden, werd het een studententent. Het was meteen hartstikke gezellig en druk, en na een paar biertjes gingen we de dansvloer op. We spot..."
03-01-13
6.8
Oud En NieuwDoor: Dondy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Voor van het oude naar het nieuwe jaar te gaan hadden wij, mijn vrouw en ik een uitnodiging gekregen van vrienden om het bij hen te komen vieren. Tegen 20 00u hadden we afgesproken en de avond begon heel rustig, het eten was heel lekker maar eens dat..."
02-01-13
6.5
Oudjaarsavond VerrassingDoor: Djaycee
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Daar zat ik dan, op oudjaarsavond in de bar van het hotel. Mijn naam is Eline, ben 35 jaar, strak lichaam van het regelmatige sporten, lang blond haar, fel blauwe ogen en een mooie cup C op mijn lichaam. Trots ben ik er zeker op. Alles was nog strak ..."
18-12-12
7.8
Oud En NieuwDoor: Wizz74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Het was oudjaars avond en ik zat rustig op de bank tot opeens de bel ging, ik deed open en zag daar mijn buurmeisje staan. Hoi, buurman zei ze, en ik keek haar aan met grote ogen en vroeg Wat is er Lisa zo hete mijn buurmeisje, waarop zij weer ant..."
07-12-12
5.4
Oud En ... Nieuw !Door: Peter En Mariska
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Mariska en ik zijn, naast een verzetje, ook altijd wel te porren voor een lolletje en zo wil het toeval dat ik uit het niets een sms je ontvang. Niets bijzonders natuurlijk, we zitten net helemaal in een avonturenfilm het is nu eenmaal niet altijd p..."
21-11-11
7.7
Olivia & PaulDoor: PeterB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Op Oudejaarsavond hangt altijd iets in de lucht waar niemand ongevoelig voor is. Vannacht begint een nieuw jaar, een nieuwe levensfase vol toekomst. Paul is alleen thuis. Hij viert oud nieuw al jaren alleen. Hij gaat tegen middernacht wel..."
27-05-10
5.4
Oud En NieuwDoor: Badr
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Ik en mijn vrouw hebben geen droomrelatie, we hebben vaker ruzie dan dat het goed gaat met onze relatie. Het is een lang complex verhaal om onze relatie uit te leggen, maar het is geen goeie. Hoewel ik een zeer impulsieve persoon ben en dus vaak geil..."
31-01-09
6.1
NieuwjaarsdagDoor: J.g.w.willms
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Mijn vrouw Mandy en ik vieren oud op nieuw altijd met een stel goede vrienden. Deze keer waren we bij Sander en Valerie op bezoek. Sander is arts en werkt in het ziekenhuis. Hij had niet kunnen regelen om zijn dienst te verzetten, dus hij moest de vo..."
20-01-07
7.1