63.206 Gratis Sexverhalen
Lieveke
Lieveke
Hoi, ik ben Krissy, maar iedereen noemt me altijd Lieveke.
Mijn grootste hobby is fietsen en dan vooral mountainbiken en wielrennen. Al een tijdje lees ik hier regelmatig opwindende verhalen en dat stimuleert me om zo nu en dan ook te schrijven, vooral over mijn eigen leven. Leuk als je laat weten wat je ervan vindt!

Lieve groetjes
LIEVEKE
Hoogste Cijfer: Lieveke Wordt... - 3: Ontmaagd
Meest Gelezen: Lieveke Wordt... - 2: Belaagd
Aantal Verhalen: 18
Geplaatste Reacties: 5
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Lieveke
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Lieveke's Catalunya CatsDoor: LIEVEKE
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Barcelona, Neuken, Tiener,
" Thomas en ik zijn na een week fietsen in Barcelona gearriveerd en al na enkele dagen vind ik er een baantje, serveerster in de Sidecar, een alto slash avant gardistisch muziekcentrum. Thomas voelt zich hierdoor in de steek gelaten, we hebben onze ..."
30-10-23
8.9
Lieveke's Job In BarcelonaDoor: Lieveke
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Barcelona, Broer, Kamperen, Met Familie, Neuken, Zus,
" Het duurde even met Thomas, maar nou komt hier in dit prutserig kleine tentje onze seks toch echt op stoom. Een paar maanden terug ontmaagdde ik hem in het tehuis waar ik na mijn ongeluk verpleegd werd. Na die eerste keer deden we h..."
24-10-23
9.0
Lieveke's Roadtrip Naar BarcelonaDoor: Lieveke
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Barcelona, Broer, Fietsen, Kamperen, Roadtrip, Tent, Tiener, Zus,
" Onverwacht veranderen mijn plannen. Eergisteren zijn mijn neef en nichtje na een paar heftige Paasdagen weer uit Marbella vertrokken en over een dag of drie gaan mijn broer Koen en ik ook naar huis. Het is nu april, na de zomer ga ik fysiotherapie..."
20-10-23
9.0
Lieveke's Nichtje: Haar Eerste SeksDoor: Lieveke
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Maagd, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Spanje, Zus,
" Als mijn neef Jochen en ik na onze pittige fietstocht weer terug zijn in ons appartement in Marbella ga ik direct door naar de badkamer, om het fietszweet en de seks van me af te spoelen. Ik ben benieuwd hoe hij het achteraf vond om zich op me te ..."
08-07-23
8.8
Lieveke's Neef - OntmaagdDoor: Lieveke
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Maagd, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Spanje, Zus,
" Zojuist, na de Witte Donderdagprocessie in Malaga, is het zwaar hommeles geworden tussen mijn neef Jochen en mij. Eerst komt hij met zijn zusje Fiene hier bij ons in Spanje uithuilen omdat hun papa een godsdienstfanaat is en hun het leven onmogeli..."
03-07-23
9.2
Lieveke's Neef En Nicht In SpanjeDoor: Lieveke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Maagd, Neef, Nicht, Spanje, Zus,
" Terwijl na mijn fietsongeluk in de bergen mijn gebroken arm geneest is het tot nu misschien wel de mooiste tijd van mijn leven, hier in Marbella. Iedere dag eindeloos zonnen en tussendoor neuken mijn broer Koen en ik de wolken uit de hemel. Zo vaa..."
28-06-23
9.3
Lieveke's Spaanse VerplegerDoor: Lieveke
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Spanje, Strand, Verpleger, Wielrennen, Zus,
" Tijdens mijn Spaanse trainingskamp bij een grote wielerploeg ben ik gecrasht door bij een snelle afdaling over een muurtje te kukelen en in een ravijn te storten. Met de nodige schaafwonden en mijn linkerarm op twee plaatsen gebroken belandde ik i..."
11-04-23
9.2
Lieveke's Spaanse Revalidatie - Broer KoenDoor: Lieveke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Massage, Spanje, Zus,
" Sinds enkele dagen zijn mama, papa en mijn oudere broer Koen in Spanje. Het was fijn ze te zien, ik had het nog niet zo beleefd maar het fietsongeluk waarbij ik in een kloof kukelde had toch meer met me gedaan dan ik in de gaten had..."
30-03-23
9.6
Lieveke's Spaanse Crash - Vriendje ThomasDoor: Lieveke
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Spanje, Studenten, Wielrennen,
" Sinds januari ben ik alweer een paar maanden terug in Spanje, in het mixed jeugd trainingskamp van een grote wielerploeg waar ik sinds vorig najaar aan deelneem. De training is bedoeld om in een half jaar jonge wielrenners naar de top van de junio..."
26-03-23
9.5
Lieveke's Goede WerkenDoor: Lieveke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Broer, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Vrienden, Wielrennen, Zus,
" Over een week ga ik weer terug naar Spanje voor het jeugd trainingskamp van een grote wielerploeg, die mij daarna misschien een contract als junior gaat aanbieden. Samen met Koen en twee van zijn vrienden gaan we voor die tijd nog een lang we..."
14-01-23
9.5
Lieveke's NieuwjaarsduikDoor: Lieveke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Groepsex, Neuken, Oud En Nieuw, Sauna, Wielrennen,
" Dat zal je altijd zien, net als ik met alleen mijn badjas aan rond middernacht Hannes uit laat, komen mijn ouders en Koen thuis van de nazit van het Kerstspel. Blijkbaar is overduidelijk te zien dat we seks hadden, want zowel mijn broer als papa e..."
05-01-23
9.6
Lieveke's KerstspelDoor: Lieveke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Kerst, Kerstmis, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" Sorry dat ik zo lang niks schreef Onverwacht mocht ik na de zomer mee naar Spanje met het najaar trainingskamp van een grote wielerploeg. Na de Kerstmis hoor ik of ik in de vaste bezetting van hun junioren wordt opgenomen, spannend. Nu m..."
23-12-22
9.6
Lieveke Wordt... - 6: Volleerd (slot)Door: Lieveke
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Crush, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" Op het bed, tussen de rozenblaadjes, ligt mijn broer Koen voor me klaar, bloot en hapklaar, als laatste deel van zijn verjaarscadeau aan mij. Ik kreeg een weekendje Ardennen van hem, waarin we niet alleen mountainbiketen maar hij me ook ontmaagdde..."
27-06-22
9.0
Lieveke Wordt... - 5: AfgetraindDoor: Lieveke
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" Omdat ik zestien werd kreeg ik van mijn broer Koen een weekendje mountainbiken in de Ardennen cadeau. Gisteren kwamen we aan en gisteren ook ontmaagdde hij me, zijn andere cadeautje . Na ons gezamenlijke besluit nog een dagje te spijbele..."
27-05-22
9.4
Lieveke Wordt... - 4: UitgewoondDoor: Lieveke
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Uitgewoond, Zus,
" Als een verliefd stelletje zitten mijn grote broer Koen en ik samen in de Brasserie bij de cascade in Coo te eten, ondertussen onder tafel voortdurend knietje vrijend. Als cadeau voor mijn zestiende verjaardag heeft hij me vanmiddag ontmaagd, op d..."
20-05-22
9.7
Lieveke Wordt... - 3: OntmaagdDoor: Lieveke
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" Hey Lieveke, kan het misschien ietsje sneller moppert mijn broer Koen, omkijkend, terwijl hij een meter of tien voor me over een smal modderig paadje heuvelopwaarts biked. Ja, gemakkelijk praten heeft hij, eerst likt en speelt hij me klaar op e..."
10-05-22
9.8
Lieveke Wordt... - 2: BelaagdDoor: Lieveke
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Fietsen, Natuur, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" Nadat ik mijn kutje heb geschoren en mezelf helemaal heb ingewreven met olie en lotion, kan ik eindelijk afmaken wat gisteren door mama zo gemeen werd verstoord. Eerst bewerk ik nog een tijdje mijn klitje met de wijsvinger van mijn recht..."
29-04-22
9.7
Lieveke Wordt... - 1: ZestienDoor: Lieveke
Reacties: 31
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" Lieveke, k m verdorie nou eens, het eten staat allang op tafel Kut en nog ns k t, ik was er jna, maar mama haar geduld is nu duidelijk op. Ja ha m m, ik kom eraan roep ik terug. Ik sta op, gefrustreerd trek ik mijn boxertje ..."
24-04-22
9.1