Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Sexverhalen op hoog niveau! Lust, verlangens, prachtige verhaal lijnen, echte romantiek en veelal vrouw vriendelijke porna dat is waar het hier om draait! In deze categorie staan 1829 erotische verhalen.
Dat Was Een Klap - 11Door: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is vier dagen na het gebeuren met Natasha en hij heeft haar in al die tijd niet gezien. Toen hij Dora ernaar vroeg kreeg hij te horen dat zij een paar dagen vrij had opgenomen. Iets wat ze met moeite op zijn hand geschreven kreeg. Het..."
23-07
9.8
Cello Meisje - 1: On The RoadDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Engeland, Maagd, Roadtrip, Studenten, Tiener,
"Na Design Meisje , Snowboard Meisje en Zwerf Meisje is dit het vierde verhaal in een reeks over speciale meisjes. i We vetrokken vanmorgen al heel vroeg vanuit Torquai en tot nu toe hebben we het prima naar ons zin. Om beurten zoeken m..."
22-07
9.3
Dat Was Een Klap - 10Door: Tdid
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Natasha holt bijna de kamer uit de gang op, op weg naar de lift en de uitgang. Ze is in verwarring, en geschrokken van zichzelf, dit mag niet. Hoe heeft dit kunnen gebeuren dit druist in tegen elk ziekenhuis beleid. Hoe heeft ze zich zo kunnen gedrag..."
21-07
9.7
Dat Was Een Klap - 9Door: Tdid
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
"Het besef dreunt mijn hersenen in, dreunt mijn hart in, wat breekt in mijn borst. Sabine wil me niet meer zien, wil niet meer bij me zijn, wil me niet meer spreken ZE WIL MIJ NIET MEER Mijn op dat moment toch al zo een ..."
20-07
9.7
Dat Was Een Klap - 8Door: Tdid
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
"Na deze douche beurt blijf ik de hele dag vrolijk. Als Dora het eten komt brengen is er niets maar dan ook niets te merken van wat er zich die ochtend onder de douche heeft plaatsgevonden. Als ik haar probeer te bedanken, krijg ik een harde tik op m..."
19-07
9.7
Het Kasteel - 36Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dag stonden Sanne en ik vroeg op om naar het Balatonmeer te rijden. Het was een mooie route en bij het meer aangekomen genoten we van de mooie natuur en de historische stadjes rondom het meer. Pas ruim na het avondeten kwamen we terug in ..."
19-07
9.7
Dat Was Een Klap - 7Door: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Er gingen weer een paar dagen voorbij en mijn zicht in mijn oog werd steeds beter. Nog steeds wazig en licht bruin vanwege het kapje maar ik kon de verpleegkundigen steeds beter onderscheiden. Zo was daar mijn kleine favoriet Natasha, klei..."
19-07
9.6
Dat Was Een Klap - 6Door: Tdid
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Mijn lieve tante Jans zit nu naast mij aan mijn bed en heeft mijn hand vast. Ze streelt zachtjes mijn hand en arm. En dan een vinger die schrijft . Heb je pijn En wat heb je nou precies . Dan beantwoord k mijn tante haar vragen. Nee ..."
18-07
9.6
Ellie - 10Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het tiende deel van het verhaal over Ellie. De zoektocht van Ellie naar zichzelf gaat gewoon door en ze neemt steeds meer zelf het initiatief. i Ze zitten met hun drie n in de kamer. Barry zit naar het nieuws te kijken, Ellie ..."
17-07
9.3
Dat Was Een Klap - 5Door: Tdid
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Er gaan een paar dagen voorbij, ik eet goed en doe mijn best met bewegen. Hetgeen steeds beter gaat en ik minder wiebelig op mijn benen sta. Ik geniet van de momenten dat Natasha bij me langs komt. En wij kunnen praten. Mijn zicht wordt steeds beter ..."
17-07
9.6
Dat Was Een Klap - 4Door: Tdid
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
"Hoelang k geslapen heb weet ik niet meer, ik ben het gevoel van tijd helemaal kwijt. Uren lijken dagen en dagen lijken weken. Maar ik voel me fris en goed. Ik voel rond mijn bed. En elke keer als ik wakker word is het licht minder fel en ..."
16-07
9.6
Dat Was Een Klap - 3Door: Tdid
Reacties: 12
Lengte: Lang
"Die avond komt er niemand meer bij me langs. En probeer de feiten op een rijtje te zetten. Ik ben dus verbrand in mijn gezicht, en aan 1 kant zeker blind en waarschijnlijk ook doof. Misschien dat er nog iets van gehoor terug komt, maar dat valt t..."
15-07
9.5
Dat Was Een Klap - 2Door: Tdid
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Hoelang dat gevoel weg is geweest weet ik niet. Als mijn gevoel terug komt, lig ik in een bed, met mijn hoofd op een kussen. En ik voel een verband om mijn hoofd. Wederom probeer ik aan mijn hoofd te voelen met mijn handen. Maar wederom wo..."
15-07
9.5
Dat Was Een Klap - 1Door: Tdid
Reacties: 10
Lengte: Lang
" i Mede auteur en hele goede schrijver Dannyboy zette een tijdje geleden een uitdaging op deze site schrijf eens een verhaal over slechthorendheid en of slechtziendheid. En daar heb ik er al diverse van mogen lezen. Geschreven door..."
14-07
9.4
De Wedergeboorte Van De Lust - 27: De Romant...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Plagen,
" Mijn auto vervoert me in de juiste richting. Mijn pik is stijf en lijkt mij de weg te wijzen. Ik heb zin in mijn gastvrouw, enorm veel zin in deze wonderschone opwindende vrouw. Vanaf het eerste moment dat ik haar op de luchthaven zag, geniet ik..."
13-07
9.7
Ellie - 9Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het negende deel van het verhaal over Ellie. Mandy is inmiddels verhuisd en Ellie heeft gevoel dat ze haar leven opnieuw op orde moet zien te krijgen omdat haar eerste kind uit huis is gegaan. i Ellie staat met haar handen in ..."
09-07
9.5
Het Kasteel - 35Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend aten we met zijn allen ontbijt in de grote salon en als ik zo om me heen keek, zag ik meerdere vermoeide gezichten en wist dat Sanne en ik niet de enigen waren, die nog lang met elkaar bezig zijn geweest. De familie, en ..."
08-07
9.7
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 4Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Milf, Pijpen,
" i Dit is het vierde deel uit een kleine serie. Het is verstandiger eerst de voorafgaande delen te lezen. Anders valt u in het water, daar u de samenhang mist. Veel lees plezier. JohanK i b 39. Amboise. part 2 b ..."
07-07
9.6
Sinds Een Dag Of Twee... - 20Door: Rainman
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Verliefd,
"Met een ontzettend dikke ochtend lul, werd Alex de volgende morgen wakker. Het was al laat in de ochtend, bijna lunchtijd. Het feestje van Esther had nog tot in de late uurtjes door gedenderd en hij had de schade qua alcohol ruimschoots in gehaald. H..."
05-07
9.7
Nick & Melissa Komen Weer SamenDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na dat eerste telefoontje, waarbij ik weer heerlijk samen met Nick had genoten en heerlijk was klaargekomen samen met hem via videobellen, hebben we het contact weer opgepakt. Elke ochtend zeiden we goedemorgen tegen elkaar, elke avond welt..."
03-07
8.8
Mijn HuwelijksnachtDoor: Anna
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Hotel, Huwelijksnacht, Pijpen,
"Het is bijna zover. 21 juni dan ga ik trouwen met Steven. Ik heb echt uitgekeken naar deze dag. Ik heb een prachtige jurk met mijn moeder uitgezocht, we hebben onze trouwringen laten graveren met Steven en Anna voor altijd. Eindelijk ga ik d..."
01-07
8.7
Mason - 1: MaisonDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Het was laat op de zaterdagavond toen ik in het zachte maanlicht naar mijn zwembad liep. De overwinning van vandaag voelde nog vers in mijn gedachten. We hadden weer gewonnen, en de euforie van het team was aanstekelijk geweest. Toch was het hier, in..."
30-06
8.9
Sinds Een Dag Of Twee... - 19Door: Rainman
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Misschien niet zo netjes, maar Alex had het hele gesprek meegekregen. En zijn gedachten van eerder die avond over de man, waren toch niet zo verkeerd. Als zijn interpretatie juist was, had Esther hem niet afgepoeierd. Hij trok dan ook voor zichzelf d..."
29-06
9.6
Ellie - 8Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het achtste deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft gemerkt dat de seks met andere mensen soms niet altijd even leuk is. i Ze zitten in de kamer bij Yvonne en Robert. Ellie kijkt naar de groep die in de kamer zit. Na het ..."
29-06
9.4
Ontheemd - 28: Petra Op Weg GeholpenDoor: DAts
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Het slot van de vorige aflevering Die nacht had ik geen nachtmerries, alleen aangename dromen. Ik zag Eugenie samen met Suzanne en Romy in doorweekte en doorzichtige kleren uit het water klimmen. Een heel opwindend gezicht. Achter mij sto..."
27-06
9.7
Ontheemd - 27: De Tweede Les Van Don JuanDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het slot van de vorige aflevering Binnen lag Erna al te slapen. Stilletjes kroop ik erbij. In haar slaap krulde ze tegen me aan. Met een zucht sliep ze verder. Ik donderde ook in slaap en wonder boven wonder werd ik die nacht niet geplaag..."
25-06
9.6
Sinds Een Dag Of Twee... - 18Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Sinds een dag of twee . 18 De rest van de middag verliep bijzonder soepel en de opening van Caff di Laura was een daverend succes. Alex en Esther liepen zich de benen onder hun kont vandaan, maar dat hadden ze graag voor Laura en Joris over..."
24-06
9.5
Ontheemd - 26: ProvocatiesDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het slot van de vorige aflevering In bed draaide ze billen tegen mijn buik. Ik sloeg mijn arm om Erna heen en gleed pijlsnel weg in een diepe slaap, met haar lekkere geur in mijn neus. Vrijdagochtend vroeg. Een ..."
22-06
9.7
Sinds Een Dag Of Twee... - 17Door: Rainman
Reacties: 12
Lengte: Lang
"De volgende dag werd Alex pas laat in de ochtend wakker. Hij had prins heerlijk geslapen. Hij rekte zich even lekker uit en realiseerde zich toen pas, dat hij alleen in bed lag. Hij zou het toch allemaal niet gedroomd hebben Hij sp..."
22-06
9.7
Het Kasteel - 34Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De dag van het huwelijk van Sanne en mij naderde en op de dag voor de grote dag, kwamen de gasten aan op het kasteel. Mijn pleegouders waren er en ook de ouders van Sanne en de moeder van Chantal waren al vroeg aanwezig. Mijn pleegouders en de ouders..."
21-06
9.7
Ellie - 7Door: Lijema
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het zevende deel van het verhaal over Ellie. Ellie begint door het lezen van de boekjes van haar moeder zich minder te schamen over de seks met andere mensen en heeft daardoor steeds minder moeite om ook te genieten van andere mensen. i ..."
20-06
9.0
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 3Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Lingerie, Milf, Onderdanig, Trio,
" i Beste Lezer, Dit is het derde deel van een kleine serie over een man die een groot deel van zijn leven verliefd was op de dochter van de zeer rijke werkgevers van zijn ouders. Een schijnbaar onmogelijke liefde vanwege het klasse versch..."
19-06
9.7
Ontheemd - 25: Hulp Voor LindsayDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het slot van de vorige aflevering Langzaam kwam ik bij. Blijkbaar was ik buiten bewustzijn geraakt. Het rode waas van bonkende pijn in mijn hoofd trok geleidelijk weg. Ik lag met mijn hoofd tegen een warme vrouwenborst, schokkend van het ..."
19-06
9.6
Beauty And The BeastDoor: AxelNachtman
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Studenten, Verlangen,
"Om maar meteen eerlijk te zijn, ik was niet moeders mooiste. Nou ja... het is niet zo dat ik een heel lelijk gezicht of een grote wrat op mijn neus had, maar ik was gewoon te dik. Gevalletje eigen schuld. Ooit een chronische blessure opgelopen met vo..."
18-06
9.6
Vrouwen Die Keuzes Maken - 2Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Omstreeks het middaguur kreeg ik een appje van Annabel dat ze om half vier vrij was. Ik reed naar haar school, maar toen ze naar buiten kwam negeerde ze me volkomen, op een nauwelijks waarneembare wenk van haar hoofd na. Ik reed weg in tegenovergeste..."
18-06
9.5
Geil Verjaardagscadeau - 2Door: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Plas, Plassen, Tiener, Trio, Zusjes,
"Chlo Marie en ik liggen in elkaar verstrengeld bij te komen van deze intensieve en onverwachtse vrijpartij mijn piemel zit nog diep begraven in de mooie kale kut van mijn geile vriendin wanneer ik fluister Normaal gesproken begin je toch niet met..."
17-06
8.6
Ontheemd - 24: Sandra En Erna Slapen SamenDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Het slot van de vorige aflevering Ik droomde. Een duistere kracht strekte haar vingers naar mijn geest uit. Mijn keel werd dichtgeknepen, ik kreeg bijna geen adem meer. Alle kracht vloeide uit me weg. Met een gil kwam ik overeind. Blinde ..."
17-06
9.6
Vrouwen Die Keuzes Maken - 1Door: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Tiener,
" Alle vrouwen zijn hoeren zei Tineke alleen sommigen doen het op een sociaal aanvaarde manier, dat heet trouwen, en anderen kiezen een andere weg. Wat vooraf ging Op een regendoordrenkte donderdag reed ik van mijn uitgever naar..."
16-06
9.6
Melissa Wil MeerDoor: Melissa Ikke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Niels en ik waren inmiddels 7 maanden samen en in de maand na onze vakantie was er iets veranderd. Niels wilde nauwelijks meer seks, als we al seks hadden, moest ik erom vragen, ging hij op z n rug liggen en kon ik wel lekker op zijn stijve lul r..."
14-06
9.1
Ontheemd - 23: Training Van Don JuanDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het slot van de vorige aflevering We hebben nog een zalig uurtje van elkaar genoten, voor we gingen slapen. Met rode oortjes bekeken we onze eigen vrijpartij op de bewakingscamera s. Wat een heerlijke zomeravond was dit. Ik sliep die nach..."
13-06
9.5
Ontheemd - 22: Zomaar Een Mooie ZomeravondDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Plas, Plassen,
"Het slot van de vorige aflevering We zaten even stil tegenover elkaar, elkaars handen vasthoudend. Ik voelde mijn ogen vochtig worden. Kom hier , fluisterde ik. Ze kwam naar me toe en bedekte mijn gezicht met duizend kusjes. We kleedden ..."
11-06
9.5
Het Kasteel - 33Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"In de volgende weken gebeurde er heel veel, maar weinig bijzonderheden. De smederij van Tirza naderde zijn voltooiing en er werd begonnen met het woongedeelte boven de smederij. Er waren intussen een paar kandidaten voor de houtwerkplaats, maar dat z..."
11-06
9.5
Ellie - 6Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is het zesde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft een paar keer seks gehad met Johnny en schaamt zich een beetje hoe ze onder de indruk is van deze man, vooral van zijn gespierde lichaam. i Ellie zit aan tafel en voor haar..."
11-06
9.2
Ontheemd - 21: Inwijding Van TjitskeDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Inwijding, Massage, Vreemdgaan,
"Het slot van de vorige aflevering Daarna kropen we weer in bed. Ik voel me schuldig. Jij hebt een zware nacht gehad en nu hou ik jou ook nog van je slaap. Geeft niet, Douwe. Ik ben blij dat ik iets voor je kan doen. Weer streelde ze ..."
10-06
9.6
Ellie - 5Door: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het vijfde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft samen met haar man nu regelmatig seks met Robert en Yvonne nadat ze het eerst alleen met Yvonne heeft gedaan. i Ellie loopt alleen door de stad, ze heeft een klein slipje..."
08-06
9.4
Ontheemd - 19: Bezoek Aan FrieslandDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Kun je wel slapen nu ik bij je ben Ik denk het wel. Naast jou voel ik me op mijn gemak. Vorige week heb je me anders best pijn gedaan in een nachtmerrie Dat is waar. Toch voel ik me sterker, met jou naast me. Zeker na afgelopen zaterdag. ..."
06-06
9.6
Het Kasteel - 32Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
" Wat is dat toch met dat meneer Rob vroeg ik toen Irina wilde beginnen met vertellen terwijl ze lekker voor me op de rand van het bureau zat, met haar blote kutje binnen handbereik. Dat zeiden jullie gisteren avond ook al. Je weet toch dat je me g..."
04-06
9.7
Ontheemd - 18: Badmintonnen Met HarryDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Moe maar voldaan vielen we tegen elkaar aan. Ze kuste me. Zalig, Douwe. Wat ben jij toch een heerlijke minnaar. Ga maar gauw slapen, het is al veel te laat voor jou. Ik gleed weg in een zalige slaap. De enige dromen die nacht waren van klaarkomende..."
04-06
9.6
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 2Door: JohanK
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Massage, Milf, Studenten, Trio, Utrecht,
" i Beste lezer, Dit is het tweede deel van een kleine verhalenserie die zich afspeelt in de jaren 60 en 70 uit de vorige eeuw. Ik raad u aan eerst deel 1 te lezen, van dit grotendeels waargebeurde verhaal. Amuseer u. JohanK i ..."
04-06
9.7
Ontheemd - 17: Douwe Wint Aan KrachtDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Met moeite wist Erna me wakker en naar bed te krijgen. Ze kroop tegen me aan en ik viel meteen weer in een diepe slaap. Of het mijn lichamelijke uitputting was of haar aanwezigheid, ik sliep die nacht zonder nare dromen. De volgende morgen ..."
03-06
9.6
Ellie - 4Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het vierde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft een lang gesprek gehad met Yvonne en heeft aan Barry gevraagd of het goed is dat haar ontdekkingsreis voortgezet kan worden met een seks avontuur met Yvonne. i Yvonne is ..."
02-06
9.6
Ontheemd - 16: Onthullingen Van AnnetDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In deze aflevering komt in het verhaal van Annet, de moeder van Erna, de achtergrond van Erna in al zijn rauwe wreedheid naar voren . Ik had deze aflevering ook in de rubriek extreem kunnen plaatsen, maar ik vond dat in dit geval de liefde tussen ..."
02-06
9.5
Yasmin, Ex-collegaDoor: Michael
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Collega,
" i Dit is een eerste verhaal, hopelijk in een reeks. Ik hou ervan om het rustig op te bouwen, zodat er karakter en spanning in het verhaal zit voor de seks begint. i Het is een paar maanden geleden dat ik voor mezelf ben begonnen. De vrijh..."
01-06
9.5
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 1Door: JohanK
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blowjob, Douche, Maagd, Milf, Pijpen, Studenten, Trio,
" i Dit is een voor 80 waargebeurd verhaal. Het speelt zich grotendeels af tussen eindjaren 60 en begin 80 jaren. Geniet ervan. i b Proloog. b Daar stond ik dan opeens, met de mond vol tanden, op het podium van de ..."
01-06
9.7
Ontheemd - 15: Ontspannen ZondagDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Uit eindelijk viel ik in een onrustige slaap. Ik werd verschillende keren wakker van enge of rare dromen, waarin de sexclub en het gericht door elkaar liepen. Ik droomde dat ik Eugenie moest masseren, terwijl ik aan een touw vastzat waardoor ik ni..."
31-05
9.6
Het Kasteel - 31Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Ik zag dat Sanne moeite had om zich in te houden de twee niet te gaan bespringen, dus ik stond op, waarbij mijn erectie vol te zien was in mijn losse broek. Tot nu toe is alles naar grote tevredenheid dames. Willen jullie nu het kasteel zien Nee, l..."
28-05
9.7
Ontheemd - 13: Het Conflict BeslechtDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Zaterdagochtend. Straks de sportschool, vanavond mijn debuut als uitsmijter in de sexclub. Ik keek naar mijn slapende Erna. Ze zag er zo heerlijk onschuldig uit. Nog maar twee weken geleden had ik je vierkant uitgelachen als je me had verteld dat ik ..."
28-05
9.3
Sinds Een Dag Of Twee... - 16Door: Rainman
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken,
" i Secondi piatti Het vorige deel was zo lang, dat ik er een knipje in gezet heb...hier dus het vervolg. Veel plezier met lezen Rainman i Alex boog lichtjes naar voren en zijn lippen vonden gretig de hare. Zijn handen ..."
27-05
9.7
Ellie - 3Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hoer, Neuken, Pijpen, Prostitutie,
" i Dit is het derde deel van het verhaal over Ellie. Ellie en Barry zetten de eerste stappen in een heel ander leven en verruimen hun horizon door partnerruil te doen met een ander stel. i Ellie zit in de huiskamer en heeft een kop thee..."
27-05
9.5
Sinds Een Dag Of Twee... - 15Door: Rainman
Reacties: 12
Lengte: Lang
"Het was maandagmorgen en Alex was onderweg naar kantoor. Hij had uitstekende zin na het heerlijke weekend. Zaterdagavond had hij genoten van het samenzijn met Esther en gisteren had hij de hele middag doorgebracht bij zijn ouders. Zijn broe..."
24-05
9.6
Ontheemd - 12: Avondje Met Collega's Van Ern...Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Erna en ik fietsten samen naar huis. Douwe, ik ben zo blij met jou. Dat je me al zo snel volledig aanvaardt, dat had ik na gister niet zo snel verwacht. Lieverd, ik besefte dat ik niet een stukje van jou af kan hakken. Het is alles of niks. Ik ..."
24-05
9.7
Zijn Eerste Nacht Met SofieDoor: Niels
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort,
"Hey, Ik ben Niels, 30 jaar en woon in Belgisch Limburg. Hieronder mijn allereerste verhaal. Het is niet waargebeurd, maar een stiekeme fantasie van mezelf die ik omgezet heb naar een verhaal. Laat zeker weten wat jullie er van vinden... Sofi..."
23-05
8.8
Ontheemd - 11: Op Bezoek Bij HermanDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Mag ik me even opfrissen vroeg Sandra. Ze ging bij mij onder de douche en kleede zich weer aan. Ondertussen lag ik nog steeds met Erna te vrijen. Mjn paal was alweer hard geworden en al zoenend en strelend had was ik bij haar naar binnen gegled..."
23-05
9.4
Het Kasteel - 30Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Een maand later was het grote moment dat het hoofdgebouw gereed was en werd opgeleverd. Het was op een woensdag en weer was het groot feest, waarbij het hele dorp was uitgenodigd en Erwin en Ulrike de catering weer op zich hadden genomen. Er was muzi..."
22-05
9.8
Ellie - 2Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het tweede deel van het verhaal over Ellie. Zoals eerder aangegeven is ook dit verhaal geschreven op verzoek van een lezer en daarom heb ik dit fictieve verhaal bedacht. Ellie is haar huidige man tegengekomen en heeft inmiddels twee dochte..."
21-05
9.4
Ontheemd - 10: Verder Op VerkenningDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Voorzichtig tilde ik haar op en droeg haar naar haar slaapkamer. Ze werd half wakker en sloeg haar arm om mijn nek. Douwe , mompelde ze. Ik kleedde haar uit en legde haar op bed. Gauw kleedde ik mezelf uit en kroop erbij, voor het eerst in haar b..."
21-05
9.4
Mini - 311Door: Keith
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
" Mijn zussen , zei ik. Clara en Melissa. Een neiige tweeling die bijna iedereen kunnen foppen met de opmerking Nee, dat is m n zus . En dat hebben ze op de middelbare school nogal vaak gedaan, de krengetjes. Maar goed, ze hebben nu beiden een nog..."
21-05
9.8
Ontheemd - 9: De Volgende StapDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We gingen naar bed, maar Erna was niet in de stemming voor seks. Ze viel al snel in slaap. Ik niet, ik was nog enorm opgefokt door het gebeuren met Mieke, waarbij ik mezelf had verboden klaar te komen. Uiteindelijk viel ik dan toch in een onrustig..."
20-05
9.3
Ontheemd - 8: Helpende Hand Voor MiekeDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Ik probeerde nog wat te lezen, maar kon me niet concentreren. Ik luisterde nog even naar de H ndel variaties van Brahms. Even de kopjes afwassen, dan lekker naar bed, naast de schat die daar al lag. Ik luisterde naar haar zachte ademhaling en zakt..."
18-05
9.4
Ontheemd - 7: De Familie Van ErnaDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
" Kun je weer slapen Ik denk het wel, ik heb een prima slaapmiddeltje gehad. Lena kroop tegen me aan en ik voelde me al gauw weer wegzakken. Zondagochtend, een uur of zeven. De zon scheen op mijn slaapkamerraam, ik schoof het gordi..."
17-05
9.5
Het Kasteel - 29Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dag werd ik wakker in een leeg bed en omdat ik een plas moest doen, ging ik naar de badkamer, waar ik Sanne en Esmee lekker loom in bad aantrof. Sanne lag met haar rug tegen Esmee aan en terwijl Esmee zachtjes de borsten van Sanne kneedde..."
16-05
9.6
Mini - 310Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"Ik knikte. Klopt, schat. Ik reed gisteren twee keer langs Herpen. Daar staat het hoofdkwartier van Hulphond Nederland. Pal langs de snelweg Joline onderbrak me. Ken ik. Met die kop van die hond. Precies. En ik dacht toen is zo n hulphond opvoe..."
16-05
9.7
Zo Had Het Moeten ZijnDoor: Simon1967
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer,
"Ik ben Simon nu 55 jaar dit verhaal is mijn fantasie hoe het had moeten zijn. Ben Simon een normale maar wat het op meisjes aankomt erg verlegen jongen. Ben nu 25 jaar woon in een nieuw huis ,mijn hobby zijn computers en techniek w..."
15-05
7.9
Ontheemd - 6: Troost Van LenaDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ze draaide zich naar me om. Ze straalde. Douwe, je hebt me echt laten voelen dat je naar me verlangde. H rlijk. Ik ben minstens vier keer klaargekomen Dankjewel Jij hebt mij verschrikkelijk laten genieten, geile meid. Ik geloof dat ik me nog n..."
15-05
9.5
Ellie - 1Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Dit is het eerste deel van het verhaal over Ellie. Enige tijd geleden kreeg ik een mail met het verzoek om voor iemand een verhaal te schrijven. Het verzoek was vrij specifiek met de vraag of ik een aantal elementen in het verhaal kon verwerken. ..."
15-05
9.3
Ontheemd - 5: ZelfverdedigingDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik was bijna bij de sportschool, toen ik mezelf voor mijn kop sloeg. Stomkop Ik had het voordeurslot vervangen. Ik was vergeten dat bij Erna te melden. Ze k n helemaal niet binnenkomen. Zou ze denken dat ik haar buitengesloten had en niets meer v..."
13-05
9.6
Mini - 309Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Tijdens het eten wilde de dame van de OR weten hoe het kwam dat DT en de firma Duyvestein met elkaar in de clinch waren gekomen. Fred keek haar aan. Mevrouw Ik ben aan het eten. Als ik over die firma ga vertellen kost me dat m n eetlust. Zoals u zi..."
12-05
9.7
Dans Van VerleidingDoor: Peter
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Massage, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"In de schemering van een door rook gevulde kroeg stond Frank met lood in zijn schoenen tegenover Dennis, de vriend wiens vertrouwen hij had verraden. Het was een avond geweest als vele anderen, totdat hij zich had laten verleiden tot een dans met Mar..."
12-05
9.1
Ontheemd - 4: Late Diensten Voor ErnaDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"We verschoonden mijn bed, spoelden ons even goed af onder de douche en kropen toen weer onder het frisse dekbed. Het was inmiddels na enen dus een lange nacht zou het niet worden. Gelukkig kwam de slaap nu wel snel. Woensdagochtend. W..."
10-05
9.2
Het Kasteel - 28Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
" Zorg ervoor dat je morgenavond in Sint Petersburg ben. Bel me. Dringend las ik nog een keer hardop zodat Sanne, die achter het stuur zat het kon horen. De app was van vanmorgen vroeg en omdat het Sint Petersburg was, moest het wel om mijn familiez..."
09-05
9.6
Product Training - 2Door: JohanXXX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna,
"Het was 07.30u toen ik wakker schrok van de wekker. Verbaasd keek ik even om me heen om me dan te realiseren dat ik in het hotel was voor onze meerdaagse producttraining ergens in Groningen. Ik keek naast me en zag Debby liggen. Ook zij begon langzaa..."
09-05
9.4
Ontheemd - 3: Verder Van Huis En Thuis RakenDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Erna kroop in bed. Ik ruimde de zooi in de kamer nog even op. Toen ik naast Erna ging liggen was ze al in slaap gevallen. Opgerold in foetushouding lag ze midden op het bed, een vage glimlach om haar lippen. Ik kroop tegen haar aan en was meteen v..."
06-05
9.3
Sinds Een Dag Of Twee... - 14Door: Rainman
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Vreemdgaan,
" Er bestaat zeker geen kans dat ik de volgende keer mee mag naar Itali vroeg Esther met haar aller verleidelijkste gezichtje. Hmm, dat zou ik dan even met de baas moeten overleggen. Jij bent toch de baas, Alex En nu we het er toch over..."
05-05
9.4
Ontheemd - 2: De Eerste WerkdagDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"We lagen elkaar in ons naspel loom te strelen. Erna keek me stralend aan. Douwe, je bent een schat. Ik ben verschrikkelijk klaargekomen. Ik kon me helemaal aan jou overgeven, een zalig gevoel. En ik Ik lag me daar toch een partij te genieten ...."
04-05
9.6
Mini - 308Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"De wekker liep af en ik gaf het ding een optater. H Naakt gaan slapen Ik schudde mijn hoofd. Dat deed ik alleen maar als we Ik keek naast me, waar Joline met een brede lach op haar gezicht naar me lag te kijken. H , mooie slaapkop van me Dag ..."
04-05
9.7
De Wedergeboorte Van De Lust - 21Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Pijpen, Verlangen,
"Ik word wakker met een heerlijk voldaan gevoel, zit vol energie na een wilde avond met een goddelijke vrouw. Ik kan me niet herinneren zo heerlijk te hebben geslapen. Wat hebben we niet gedaan of geprobeerd. Wat heb ik haar gevoeld. Het lijkt we of z..."
04-05
9.6
Het Broedhuis - 7: PrachtlijvenDoor: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Breeding,
"Klop klop. Mandy mag ik binnenkomen Hmmm kom erin. Tuurlijk ga ik in je komen, denk ik bij mezelf. Daarvoor ben ik toch hier. Goedemorgen jongedame, goed geslapen Ik heb je een fruitsapje meegebracht. Weet niet of je er nu al zin..."
02-05
9.1
Ontmoetingen - 2: ThuisDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Ik was alweer een week thuis en had daar alles een goede schoonmaak beurt gegeven. Het is ongelofelijk hoeveel stof er ontstaat als je een paar weken weg bent geweest, zeker als het zo n oud huis betreft als het mijne. Ik woon namelijk in een oude ve..."
01-05
9.6
Het Kasteel - 27Door: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De winter was lang en koud, maar toen brak eindelijk het voorjaar aan. De werkzaamheden aan het kasteel vorderde in een hoog tempo en alles wees erop dat de restauratie van het hoofdgebouw ruim op tijd klaar zou zijn voor Sanne en ik met elkaar zoude..."
01-05
9.6
Mini - 307Door: Keith
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
"Zaterdag Na een heerlijke knuffelpartij op bed stonden Joline en ik om acht uur in de keuken om het ontbijt klaar te maken. Met mijn butlerstem zei ik Goed eten, mevrouw. Heeft u nodig na zo n inspannende avond. Joline keek me ondeugend aan. D..."
28-04
9.5
Ontmoetingen - 1Door: Muffer
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder,
"De omgeving waar mijn caravan stond was prachtig een open plek in het bos aan de rand van een riviertje dat kon worden bereikt door een paadje te volgen dat alleen werd getoond op mijn gedetailleerde natuurbeheerkaart. Alleen die gespecialiseerde k..."
26-04
9.6
Sinds Een Dag Of Twee... - 13Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Italië,
"Teun trok helemaal lijkwit weg bij het horen van die naam. In ongeloof staarde hij nu naar Alex die langzaam was opgestaan. Hoe...hoe ben je ..ik bedoel hoe weet je dat .ik ., Hoe ik weet dat je naar de hoeren bent gegaan onderbrak Ale..."
26-04
9.7
Het Kasteel - 26Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De week vloog voorbij en in dat weekend hadden Sanne, Esmee en ik weer een heerlijke avond vol seks met elkaar. Na de miskraam had ik ook niet meer met Esmee geneukt en het was heerlijk om weer met haar te mogen vrijen en om te kijken hoe de twee moo..."
23-04
9.6
Sinds Een Dag Of Twee... - 12: Italië Laats...Door: Rainman
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Het gezin met de kinderen was inmiddels verdwenen, maar het leek alsof het alsmaar drukker werd in het restaurant. Aan de bar stond het 2 rijen dik met mensen gezellig keuvelend en stevig aan de drank. Links en rechts werden tafels aan de kant gescho..."
20-04
9.6
Sinds Een Dag Of Twee... - 12: Italië Laats...Door: Rainman
Reacties: 31
Lengte: Lang
Tags: Italie,
" i Beste, deel 12 is ietwat uit de klauwen gelopen, waardoor ik het in twee n heb moeten knippen. Mocht er animo of belangstelling voor zijn, kan ik eventueel, bij hoge uitzondering .het volgende deel dit weekend nog plaatsen. Anders schuif ..."
19-04
9.7
Vriendinnen - 2: De Volgende DagDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Martijn en ik hadden onze hockeywedstrijd gespeeld en na afloop nog een biertje gedronken in het clubhuis. Daarna gingen we weer naar huis, want hoe gezellig het ook was, we wilden weer naar Vera en de meiden toe. Maar toen ik onze telefoons en porte..."
18-04
9.7
Partnerruil - EpiloogDoor: DAts
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Toen we na onze vakantie weer thuis gekomen waren, kwamen mijn dames in een heel andere stemming. Ze begonnen zich voor te bereiden op hun bevalling en werden erg huiselijk. Geen rare seksuele escapades meer. we werden een heel gelukkig gezinnetje me..."
17-04
9.3
Elise En De Goden - 2: Even Goede VriendenDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" i Dit verhaal is geen direct vervolg op De Vriendengroep , al heeft het er wel mee te maken i Mussa kwam en ging weer. Hij had vast een druk leven. Ernaar vragen kon niet. Het was duidelijk. Hij was wel blij me te zien, maar had me lieve..."
16-04
8.6
Elise En De Goden - 1: Het Witte HuisDoor: Jefferson
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Mijn naam is Elise. Iemand met een verleden. Sommigen zullen hiervan weten. Maar ik ben ook meer dan dat. Echt waar. Ik ben 24 jaar ondertussen. En heb erg veel meegemaakt, waar ik ook groot plezier uitgehaald heb. Maar nu was ik op zoek naar rustige..."
15-04
8.6
Partnerruil - 40: Op Bezoek Bij Christa En D...Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Anke en ik sloten onze vakantie af bij Dieter en Christa. We hadden Janna achtergelaten in Hamburg, waar ze het weekend zou doorbrengen bij Egon en Helmut. Wat was er sinds we Dieter en Christa hadden ontmoet een hoop gebeurd, bijna niet te..."
15-04
9.5