62.483 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sexverhalen op hoog niveau! Lust, verlangens, prachtige verhaal lijnen, echte romantiek en veelal vrouw vriendelijke porna dat is waar het hier om draait! In deze categorie staan momenteel 1798 erotische verhalen.
Partnerruil - 39Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04
9.2
Sinds Een Dag... - 11Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Mira zat alleen in een hoek van de slaapkamer. Op een stoel. Naakt. Ze leunde achterover met gespreide benen. Met n hand speelde ze met haar linkerborst, af en toe knijpend in haar tepel. Terwijl ze met haar andere hand, hard, snel en opgewonde..."
12-04
9.7
Partnerruil - 38Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De dansavond in Lunde was uitgedraaid op een achtbaan. We hadden onverwacht een gastoptreden mogen verzorgen en Anke was daarna op de dansvloer aangerand door een stel dronken Engelsen. Het voornemen van Janna en mij om de rest van de vakantie even g..."
11-04
9.5
Mini - 306Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"Het management van het ziekenhuis kwam even later druppelsgewijs binnen. Twee heren in witte jassen, twee heren in colbert, drie dames. Roger stelde hen voor de geneesheer directeur en zijn plaatsvervanger, het hoofd civiele dienst, Rogier z n chef ..."
10-04
9.7
VriendinnenDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik ben Paul en ben alleenstaande vader van Fleur, nadat Fleurs moeder Sylvia voor zichzelf gekozen had en er van de ene op de andere dag vandoor was gegaan. Gelukkig heb ik heel veel goede vrienden waarvan ik sommige al vanaf mijn middelbare school..."
09-04
9.4
Partnerruil - 37Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden nog een gezellige avond bij Christien en Klaar. Anke en ik waren best wel moe na drie dagen wandelen. Janna kookte, de schat, om zowel Klaar en Christien als Anke en mijzelf te verwennen. Ze had er flink werk van gemaakt. Een heerlijke fore..."
09-04
9.4
Partnerruil - 36Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Berghut, Partnerruil,
"We hoefden de tweede wandeldag geen hoogte te winnen, dus we schoten beter op dan de eerste dag. Mijn vermoeidheid was ondertussen ook een stuk weggezakt, ik voelde me veel fitter dan de vorige dag. We volgden voornamelijk de heuveltoppen, kwamen som..."
08-04
9.5
Partnerruil - 35Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berghut, Partnerruil,
"Aan het eind van de middag kwamen we aan bij de berghut die we gepland hadden. Een simpel houten gebouw met twee slaapcabines, elk met een stapelbed. De wc was traditioneel Noors, dat wil zeggen twee wc brillen naast elkaar boven een afgrond waar de ..."
06-04
9.2
Partnerruil - 34Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Uitgewoond,
"Ik lag op mijn zij. Een paar billen drukten tegen mijn buik die van Christien. Achter mij voelde ik de zachte kussentjes van de borsten van Klaar tegen mijn rug. Haar arm was om me heen geslagen, haar hand lag op mijn borst. Ik had het heet. Ik had ..."
06-04
9.3
Sinds Een Dag... - 10Door: Rainman
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"De volgende ochtend werd Alex om 7.15 uur wakker van de wekker op zijn telefoon. Brak en geradbraakt. Hij had slechts een paar uurtjes slaap kunnen pakken. Piekerend had hij tot diep in de nacht, de hele situatie met Teun liggen overdenken...."
05-04
9.8
Partnerruil - 33Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien zat bij Klaar en streelde haar hoofd. Ze keek naar Janna en mij. Janna, misschien moeten Anke en jij maar gaan slapen. Onze sub helpt me wel om Klaar naar bed te brengen. Ik wil hem ook nog gebruiken. Als jullie willen, mogen jullie je eer..."
04-04
9.4
De Vriendengroep - 72Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"Elise was me voorgegaan naar boven toen ik en Sophia klaar waren. Ze glunderde en vol spanning pakte ze m n handen. Nu ik. zei ze dan alleen, waarna we samen in bed belandden, en nog zeker een klein uurtje de liefde bedreven met elkaar...."
04-04
9.2
De Vriendengroep - 71Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
"We waren best laat weer bij het huisje. Later dan gepland. En we moesten nog naar huis. De laatste boot gingen we niet halen, die had al gevaren voor vandaag... Ik ging niet op tijd thuis zijn om morgen de winkel weer te openen. Iedereen was een beet..."
03-04
9.5
Een Beeldschone Huisgenote... - 99Door: Dannyboy
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot,
"Na het project bij Elise en Bram moesten we weer aan het werk. Het geld kwam niet vanzelf uit de lucht vallen. Het was begin december en het was redelijk rustig in de winkel. Alleen bij de kapsalon hiernaast was het mega druk. Veel klanten wilden hun..."
02-04
9.7
Partnerruil - 32Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien en Klaar hadden een huisje aan de andere kant van het meer, even buiten Vingnes. Daar loop je zo de heuvels in. Om het huisje een ruime tuin, daar kon ons tentje wel staan. Achter de woning, uit het zicht. Terwijl we de tent opzetten vertel..."
02-04
9.1
De Vriendengroep - 70Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Zeker na zo n moment met Kamila, was het zien van Hyun juist even moeilijk. Zij had daarbij kunnen zijn, dachten we dan. We zeiden het niet, maar we leken dit allebei te realiseren. Was het dan klaar met Hyun Was het een fout geweest Daar begon het..."
01-04
9.0
Mini - 305Door: Keith
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
"Een por van Greet bracht me weer bij het heden. Kom Kees. Op je plaats gaan zitten. Sound the Trumpet en laten we er iets moois van maken. Gaat lukken, Greet Even later zat iedereen weer, behalve Annemarieke. Die was achter haar lessenaar gaa..."
01-04
9.7
Partnerruil - 31Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De dag na de avond met Eva, Knut en hun gasten zouden we weer vertrekken. We deden het rustig aan. Janna moest bekomen van de vermoeienissen van die nacht en ik had ook een gebroken nacht gehad. Ik was wakker gemaakt door Per die Gudrun kwam halen en..."
31-03
9.5
De Vriendengroep - 69Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Eenmaal terug zonderden ik en Elise ons weer even af. Het was ook alweer meer dan een hele dag geleden dat we seks hadden gehad, en onderweg had ze al een beetje laten merken wel weer in de mood te zijn. Had dat met Joey en Alisha te maken Vast niet..."
31-03
9.5
De Vriendengroep - 68Door: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Na de lunch nodigde ik Elise vlug uit om een korte wandelingen te maken. De natuur was hier mooi, het was lekker weer, en ik wilde de boel wel een beetje verkennen. Dan had ik het niet alleen over de omgeving, maar ook over hoe zij nu in dit alles no..."
30-03
8.4
De Vriendengroep - 67Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Op zich was de komst van Pawel en Maja wel voldoende om de spanning weer op te krikken, en misschien ook wel genoeg voor vandaag. Maar met deze groep mensen wist je het nooit. Zelf had ik nog altijd het gevoel bij te moeten komen van vrijdagavond en ..."
29-03
8.6
Sinds Een Dag... - 9Door: Rainman
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Italie, Vreemdgaan,
" Beste lezeres en lezer, ik merk naarmate de verhaallijn vordert, dat de delen steeds langer worden. Mijn excuses daarvoor. Mijn excuses dat ik wellicht meer van jullie tijd hierdoor opslok. Het spijt me oprecht, maar de volgende hoofdstukken wordt..."
29-03
9.7
Partnerruil - 30Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het was nog niet zo laat toen we bij Eva en Knut terug waren. Ik ging Knut helpen in de keuken. Ikl hoop dat ik de kunst een beetje klan afkijken. Man, wat kan jij lekker koken. Hij grinnikte verlegen. Och, mijn ouders hadden een sterrenrestauran..."
29-03
9.6
De Vriendengroep - 66Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Goedendag allemaal, Ten eerste bedankt voor jullie velen reacties. Hieruit blijkt dat velen van jullie meeleven met het verhaal en de personen hierin. Het kan en zal nog alle kanten opgaan. Ik had ondertussen al het een en ander ..."
28-03
8.9
Partnerruil - 29Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik werd wakker van Anke, die wat onrustig tegen mijn rug aan kroop. Voorzichtig tilde ik mijn arm van Janna af en draaide me om naar Anke. Janna zuchtte even, maar sliep weer door. Ik trok Anke in mijn armen en ik zoende haar, maar haar onrust bleef...."
27-03
9.4
Het Kasteel - 24Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend op tweede kerstdag werd ik wakker met het blonde hoofd van Esmee op mijn borst en haar arm over mijn buik. Ze lag nog heerlijk te slapen en ik luisterde genietend naar haar rustige ademhaling, maar haar arm drukte ook op mijn blaa..."
27-03
9.7
Mini - 304Door: Keith
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
"Even later reed Lot in de grijze Volvo richting Nijmegen. Margot zat naast Joline, die reed en ik hing op de achterbank te suffen. Ik hoorde nauwelijks wat de dames bespraken ik was hondsmoe. Niet zozeer van het kruipen door al hoeken en gaten in Ge..."
27-03
9.8
De Vriendengroep - 65Door: Jefferson
Reacties: 22
Lengte: Gemiddeld
"Hallo beste lezers, Met het risico spoilers weg te geven of juist valse verwachtingen te scheppen, wil ik de lezer om zijn of haar mening vragen. Dit doen jullie natuurlijk al in veelvoud, wat een genot blijft om te lezen. Zoals sommigen van..."
26-03
9.2
Partnerruil - 28Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Eva begroette Anke hartelijk. Welkom Leuk, om Douwes andere vriendin ook te ontmoeten Vanuit de keuken riep Knut Ja, ik kom zo , even de saus afmaken Even later kwam Knut uit de keuken en hij heette haar ook welkom. Dus jij speelt ook in jul..."
26-03
9.2
De Vriendengroep - 64Door: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Tegen het einde van de middag meldde Elise zich pas weer. Ik zat in voortuin bij het andere huisje met Sophia en Hila een potje te kaarten. Die waren naar het strand geweest, maar ook weer terug. Niks aan deze dag was gepland, maar iedereen was het v..."
25-03
8.8
Partnerruil - 27Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"En toen was daar dan de dag, dat Anke zich bij Janna en mij aan zou sluiten. Het vliegtuig zou om 17.15u landen, dus we hadden nog bijna een hele dag in Oslo. Eva bood aan om ons wat dingen te laten zien, zoals het Vigeland park en het museum met de..."
25-03
9.5
Partnerruil - 26Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het mooie weer was omgeslagen naar fijne miezerregen. Wilden we nog een dagje in Stavanger doodslaan, bijvoorbeeld door het museum te bezoeken, of zouden we meteen naar Oslo vertrekken Knut en Eva hadden ons verzekerd dat we bij hen welkom waren. ..."
25-03
9.2
De Vriendengroep - 63Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Er was overigens nog een groot deel van het weekend over. Het was pas zaterdag. We hadden ons wel bij de lunch gemeld na uitgebreid en liefdevol samen gedoucht te hebben. Het was moeilijk van elkaar af te blijven, en misschien hadden we wel de hele d..."
23-03
9.2
De Vriendengroep - 62Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"En dan word je wakker. Ik was eerder wakker dan dat zij was. En in eerste instantie werd ik normaal wakker. Ik had lekker geslapen. Het was elf uur al. Wel laat, maar ook lekker. De zon schijnt buiten en een simpel gordijn houdt maar weinig van dat z..."
23-03
8.9
Partnerruil - 25Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De verwachting was, dat het tegen de avond minder goed weer zou worden en de dag erop een druilerige dag zou zijn. Vandaag overdag zou het nog mooi weer zijn, dus we wilden graag een boottocht maken in de fjorden bij Stavanger. Gisteravond hadden we ..."
23-03
9.2
Mini - 303Door: Keith
Reacties: 19
Lengte: Zeer Lang
"303 Om half vijf liep ik richting backoffice om Joline en Lot op te halen. Margot ging met Gerben mee. Dames Loopgroep Ingrid keek medelijdend. Sjongejonge Word je overdag een keertje met rust gelaten, moet je s avonds nog keihard rennen ..."
23-03
9.8
De Vriendengroep - 61Door: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Haast of geen haast. Het maakt toch al niet meer uit. Ik sluip zowaar even de kleedkamer in en loer om het hoekje, waar ik Mussa nog zie genieten van het warme water, en van Elise. Het warme water wast zijn glanzend zwarte lijf schoon, en Elise likt ..."
22-03
8.8
Sinds Een Dag... - 8Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Italiƫ, Romantisch,
" Maar val je nu op mannen of op vrouwen vroeg Alex, terwijl hij lachend zijn richting aanwijzer aan zette. Ik val voor het geld op mannen en voor de sex val ik op vrouwen, klonk het aan de andere kant van de lijn. Ik bedoel een paar vrouwenv..."
22-03
9.5
De Vriendengroep - 60Door: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Het was even zoeken voor het stel. Ze hadden hier dan wel geen pottenkijkers voor zover ze wisten, maar een goeie plek vinden om het te doen, was het niet. Die bankjes waren te smal. Daar kon Elise niet op liggen. Hij kon er met z n grote lijf net op..."
19-03
9.0
De Vriendengroep - 59Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik ren naar buiten. Hijgend. Ik ben toch echt een beetje in paniek nu. Op het buitenterrein in het nog best druk met mensen die komen en gaan, taxi s, zoenenden stelletjes en vooral luidruchtige feestgangers. Het is zelfs een beetje grimmig. De muzie..."
19-03
8.6
Partnerruil - 24Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Noorwegen, Partnerruil,
"De volgende ochtend stonden we op tijd op, pakten de tent in en reden naar Hirtshals in het noorden van Denemarken, om daar de boot naar Kristiansand in Noorwegen te pakken. De rit ging voorspoedig en we waren ruim op tijd in Hirtshals om de boot van..."
20-03
9.3
Het Kasteel - 23Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Het was een heel mooie zomerse dag en nadat ik Sanne vrij had gegeven, zodat ze kon bijkomen van haar samenzijn met Boris, die haar kontje had mogen neuken, liep ik naar buiten en ging het hoofdgebouw van het kasteel binnen, waar ik de mensen waar ik..."
20-03
9.7
De Vriendengroep - 58Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Ik zie Kamila op een gegeven moment naar de bar lopen, en ze tikt pestend Sophia op de verkeerde schouder. Kamila lijkt zeer welkom door de groep jongens en ze blijft ook even hangen en al snel zie ik haar lachen en raakt ze de jongens ook aan op sch..."
17-03
8.8
Mini - 302Door: Keith
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
"Om vijf over twaalf stonden we in de hal. De lopers waren al vertrokken. Even later kwam er een mij onbekende Audi het parkeerterrein oprijden. Een man van middelbare leeftijd stapte uit en ik liep naar hem toe. Meneer van Ommeren Hij knikte ..."
20-03
9.8
Een Beeldschone Huisgenote... - 98Door: Dannyboy
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot,
"Wij zaten allemaal in de kantine. Kelly had een heerlijke prei schotel gemaakt. Lizzy, Lindsay en Stijn lagen lekker in de wiegjes te slapen. Het was redelijk stil in de kamer want we wachtten gespannen op het nieuws van Bram en Elise. Het beloofde n..."
19-03
9.7
Partnerruil - 23Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil, Porno,
"Een touw was om de hals van Peder en mij geslagen. Onze handen werden achter onze rug vastgebonden. We werden ruw het podium opgetrokken. De slavenhandelaar prees zijn waar aan. In het Deens, ik verstond er niets van. Vrouwen uit het publiek scandeer..."
19-03
9.0
De Vriendengroep - 57Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Elise laat mijn hand niet meer los. Al toen we de trap af kwamen gelopen, hield ze m n hand vast en kneep ze er zo nu en dan in. En als ik haar aankeek, glunderde ze naar me. Ze was me nu al dankbaar. Misschien was het beter haar voor mezelf te houde..."
17-03
8.5
Partnerruil - 22Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De volgende morgen werd ik wakker terwijl Mette mijn dikke ochtendlul streelde. Ze ademde zwaar. Ik zag haar borstjes trillen Peder was haar stilletjes aan het neuken. Ik streelde met mijn vinger over haar tepel, kneep erin. Een schok ging door haar..."
18-03
8.7
De Vriendengroep - 56Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"We werden niet echt gemist. Zoals het hoorde. De rest van de middag was het nog wat bijkletsen met z n allen. De grote afwezige was Hyun die zich op haar kamer ophield. We hadden bij het centrum op het park friet gehaald met een snack en met z n alle..."
17-03
8.5
Partnerruil - 21Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De volgende dag wilden we naar het Waddeneilandje R m . Daar kun je over een dam naartoe rijden. Het eiland heeft een ontzettend breed strand, misschien nog wel breder dan Schiermonnikoog. We waren de vorige avond uitgenodigd door het Deense stel Pe..."
17-03
9.6
Partnerruil - 20Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Vakantie,
"Het was ondertussen al juli. Daar alle hektiek van de laatste tijd hadden we helemaal niet gedacht, maar voor Janna stond de laatste werkweek voor de vakantie voor de deur. Er waren geen lessen meer, alleen nog vergaderingen en rapportuitreiking. Ank..."
17-03
9.5
De Vriendengroep - 55Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"We gaan. Ik ga mee. Dit keer huren we geen autootje, maar pakken we het openbaar vervoer. Ik sluit de winkel een paar dagen. En op een wat koele vrijdagochtend stonden we op de boot. De spanning overheerste. Eigenlijk vanaf het moment van die uitnodi..."
16-03
8.8
Mini - 301Door: Keith
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Maandagochtend. Joline keek me na het wakker worden oplettend aan. Goed geslapen Kees Ik knikte. Ja, prima hoor. Mooi zo. Scheelt mij ook weer nachtrust dan hoef ik geen inspannende spelletjes met je doen, zo midden in de nacht. We knuffelden..."
16-03
9.7
Partnerruil - 19Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke en ik zaten samen met Dieuwertje een beetje uit te rusten van de drukke dag, waar we de helft van de tijd muziek hadden gespeeld. Mijn vingers doen zeer , klaagde Anke. Ik nam haar handen in de mijne en kuste haar vingertoppen. Ze waren inderda..."
16-03
9.4
De Vriendengroep - 54Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" Vaak heb ik een goed idee, maar duurt het soms nog maanden voordat ik het op papier heb. En deze keer dacht ik even rustig aan te willen doen, en had ik binnen een week een vervolg klaarliggen... Hieronder het eerste van elf hoofdstukken..."
15-03
8.7
Sinds Een Dag... - 7Door: Rainman
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Italie,
" Tjeez Es, wat zie jij er verhit uit riep Mira toen Esther het terras weer op liep. Ja, sorry hoor, zei Esther. Ik heb het ook erg warm onder die heaters hier En ze wreef even met haar handen over haar wangen, die warm aanvoelden. Ze moest..."
15-03
9.6
Partnerruil - 18Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Natuurlijk sprak ik op het werk regelmatig met Frits en we hielden elkaar goed op de hoogte hoe het met onze wederzijdse exen verging. Volgend weekend zou het dorpsfeest in Darwerd zijn. Ik vroeg Frits Komen jullie ook naar het feest Ja, natuurl..."
15-03
9.4
Mini - 300Door: Keith
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
" Beste lezers. Ja, het duurde langer dan normaal voordat deel 300 uitkwam. De reden is simpel werk. Proberen te slapen in een ruimte van 4 x 6 meter waarbij ook nog drie andere heren hun rust proberen te pakken... Ja, ik ben het gewe..."
14-03
9.7
Partnerruil - 17Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De ochtend na het bezoek van Bram met zijn kinderen hadden we afgesproken met Nynke en Rick om muziek te maken. Dat vond ik best wel spannend, omdat Nynke gister met Bram en Janna gevree n had. Ik had geen idee wat Rick hiervan wist en hoe hij dat op..."
14-03
9.6
Het Kasteel - 22Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Louise is nog een volle week gebleven, waarbij ze veel speurwerk verrichte in de zoektocht naar mijn familiezwaard. Bij terugkomst uit Dresden vertelden Louise en ik aan de Sanne en Esmee van de plannen, die we hadden gesmeed over mijn nieuwe bedrijf..."
13-03
9.7
Partnerruil - 16Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Ik hield intensief contact met mijn vriend Bram, sinds ik met hem naar het ziekenhuis was geweest na het ongeluk van z n vrouw Lisa. Lisa was uit coma gehaald en zou binnenkort in een revalidatiecentrum worden opgenomen. Het was voor Bram en zware ti..."
12-03
9.5
De Vriendengroep - 53Door: Jefferson
Reacties: 13
Lengte: Lang
"Het was een prachtige avond. Alles wat Ameland was, was nu te zien, te horen en te voelen. Een aangename tempratuur, en geur van de zee, het strand en de haven, en de geluiden van meeuwen, de golfslag en de toeristen die we steeds meer tegenkwamen, n..."
11-03
9.4
De Vriendengroep - 52Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik wilde helemaal niet werken. Ik was er een beetje klaar mee. Maar toch stond ik in de zaak. En dat na vanochtend. Het was de laatste dag en dat drong opeens heel erg door. Het voelde alsof ik iets groots ging verliezen. En dat keer twee. Al hield i..."
10-03
9.3
Partnerruil - 15Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden afgesproken dat we een maand na de wisseling van partner een weekendje met onze ex zouden hebben, om even weer samen te zijn met onze langjarige geliefde. Dat kon er ook nog wel bij, na de achtbaan van de laatste weken. Anke en ik hadden vo..."
10-03
9.5
De Vriendengroep - 51Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ze meende het. Ze wilde naar Kamila toe. Al leek ze niet precies te weten voor wat of waarom. Ik wist het wel. Het leek net alsof we haar buitensloten, zoals we eerder Hyun hadden buitengesloten met een ander triootje. Zo zat het natuurlijk niet. Kam..."
09-03
9.4
De Vriendengroep - 50Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De volgende ochtend was gelukkig al een hoop anders. De lucht leek geklaard en toen ik wakker werd, ging ik ervan uit dat de twee elkaar misschien even hadden gesproken, of dat ze elkaar opeens weer begrepen. Die spanning bij Hyun was in ieder geval ..."
09-03
9.5
Sinds Een Dag... - 6Door: Rainman
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Bijna 2 weken waren inmiddels verstreken en er was al behoorlijk veel werk verzet door de dames. Lotte had zich bewust wat op de achtergrond gehouden, voornamelijk uit zelfbescherming. Inhoudelijk had ze absoluut haar steentje bijgedragen, ..."
08-03
9.6
De Vriendengroep - 49Door: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend was ik kapot. Ze smeekte me nog op een speelse manier bij haar in bed te blijven liggen, maar de plicht riep. Ik kuste haar natuurlijk nog wel op de mond, en toen haar hand daarbij over mijn kruis wreef, bleef ik natuurlijk wel ev..."
08-03
9.5
Partnerruil - 14Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Die dinsdagavond kwam Janna weer met ons hardlopen. Er gebeurde verder niets, behalve dat ik de beide dames dit keer makkelijk bijbleef. Anke zei verbaasd Wat voor doping heb jij gebruikt. Vorige keer kon je ons maar net bijhouden, nou liep je op j..."
07-03
9.6
De Vriendengroep - 48Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Het is erg laat. Ik kon niet meer slapen. Niet eens omdat me iets dwarszat. Ik had geen tijd om te slapen. Ik moest alles nog verwerken maar bleef het juist herbeleven. Wat een waanzin. Ik had er geen woorden meer voor. Mijn leven was waanzinnig gewo..."
06-03
9.1
Een Beeldschone Huisgenote... - 97Door: Dannyboy
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot,
" Oh, mijn excuses, zei de arts meteen toen hij mijn angstige blik zag. Ik ben gewoon moe maar ik kom meteen ter zake. Het was een helse karwei om uw vrouw te redden. Maar ze is buiten levensgevaar. Er gleed een zware last van mijn schoude..."
06-03
9.7
Het Kasteel - 21Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Na het eten zaten Louise en ik het plan van aanpak te bedenken en ik merkte gelijk dat Louise wist waarover ze het had. Ze vuurde heel zakelijk een grote hoeveelheid vragen op me af en waar ik kon had ik een antwoord, of kon ik foto s en kopie n late..."
05-03
9.7
Partnerruil - 13Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vrijdag na ons hardloopavontuur van dinsdag kwam Janna weer op bezoek. Anke en ik hadden besloten elke week 2x met haar te gaan lopen, op dinsdag en op vrijdag, om onze conditie een beetje op peil te houden. De eerste maanden van haar zwangerschap..."
05-03
9.7
Sinds Een Dag... - 5Door: Rainman
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Rustig stak Lotte de straat over en wandelde naar haar auto. Ze plofte haar tas op de achterbank en stapte in haar auto. Met haar handen op het stuur, tuurde ze door de voorruit naar het koffietentje. Eindelijk kon ze even tot rust komen. Ze had ..."
02-03
9.5
Partnerruil - 12Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Op dinsdag was de vergadering waarop mijn stek besproken werd. Wat te verwachten viel gebeurde ook onze senior inkopers, Eale en Raymond, waren er niet blij mee, die zagen hun makkelijk verdiende bonussen in gevaar komen. Vooral Raymond reageerde in..."
02-03
9.5
Mini - 299Door: Keith
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"De zaterdagochtend werden we lief gewekt met thee. Melissa bracht die en zei dat de rest ook van een bakje thee genoot. Nou ja, behalve Rob dan. Over een half uur staat het ontbijt klaar, liefjes. Niet nog even Ze keek ondeugend. Nee Mel, goed Me..."
29-02
9.7
Partnerruil - 11Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Dit is alweer het elfde verhaal in de reeks partnerruil . Deze keer een aflevering met weinig erotiek. Ik heb dit verhaal geschreven als overbrugging naar wat komen gaat. Geloof me, er staat nog heel wat spannends te gebeuren Zoals je in d..."
29-02
9.4
Het Kasteel - 20Door: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Op maandagochtend werd de rust van het kasteel verstoord door vier busjes met bouwvakkers, die weer aan de slag gingen. We ontvingen hen als oude vrienden en voor er gewerkt ging worden, werd er eerst samen koffie gedronken, waarbij Sanne, Esmee en i..."
28-02
9.7
Partnerruil - 10Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Zondagochtend. Ik werd vroeg wakker. Na de drukke week met bezoekjes van de buren, Ankes ouders en haar vriendin Janna, hadden we eindelijk tijd gehad om samen te zijn. Nadat Anke en ik met de buren van elkaar ontdekt hadden dat het we het leuk vonde..."
28-02
9.6
Partnerruil - 9Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen na het bezoek van Anke s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog ni..."
26-02
9.6
De Wereld Van Lola - 3Door: DiSanto
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De recente ochtenden hadden een kalmerende invloed gehad op zijn haast obsessieve focus op zijn huwelijkse tekortkomingen. Alsof hij nu zijn diafragma had verkleind en zaken vanuit een breder perspectief kon bezien. Hij voelde zich in ieder geval min..."
26-02
9.3
Sinds Een Dag... - 4Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Rustig ging Alex aan het tafeltje zitten, terwijl Joris zijn koffie kwam brengen en direct weer wegliep. Onder het weg lopen gaf hij nog even snel een knipoog richting Alex, die hem met gefronste wenkbrauwen nakeek. Daarna richtte hij zijn aandacht o..."
24-02
9.7
Partnerruil - 8Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke wilde snel met haar buren praten, zodat we geen geroddel zouden krijgen. Ook haar ouders wilde ze gauw op de hoogte brengen. Ze liet er geen gras over groeien. Al de volgende dag nadat ik bij Anke was ingetrokken, nodigde ze hen uit voor de koff..."
24-02
9.4
De Raaf En De EksterDoor: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Rob en ben met mijn 20 jaar net begonnen aan mijn tweede jaar van mijn universitaire studie in de ICT, aangevuld met een studie bedrijfswetenschappen. Ik woonde op de campus, om maar zo ver mogelijk weg te zijn van mijn strenge vader, di..."
23-02
9.7
Partnerruil - 7Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen nadat mijn vriendin Dieuwertje zwanger bleek te zijn vanFrits en zijn vriendin Anke van mij, trok ik in bij Anke en Frits bij Dieuwertje. Dat kwam voor het werk van de dames beter uit. Anke werkte als Office Manager voor een verzekeringska..."
22-02
9.4
Het Kasteel - 19Door: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Twee heerlijke dagen later vertrokken mijn pleegouders met Chantal terug naar Nederland. Het afscheid was heel moeilijk en duurde dan ook heel erg lang. Nadat wij plechtig hadden beloofd dat we minstens n keer in de week zouden bellen en niet te la..."
21-02
9.7
Een Beeldschone Huisgenote... - 96Door: Dannyboy
Reacties: 35
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot,
"Ik schoot geschrokken overeind en keek paniekerig rond op zoek naar de telefoon. Waar lag dat rotding nou verdomme. Mandy pufte en haalde diep adem. Rustig maar, het is nog lang niet zover. Maar je telefoon ligt in je hand. Mijn wangen werde..."
20-02
9.7
Partnerruil - 6Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Thuis met Dieuwertje leek alles al snel weer normaal. Ze had een heerlijk festivalweekend met Frits gehad, zoveel was wel duidelijk. Ze vertelde dat ze inderdaad seks hadden gehad, maar trad verder niet in detail over hun samenzijn. Dat was ok , we h..."
20-02
9.5
Moeder Van Mijn VriendDoor: Tender
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Hoi, mijn naam is Tim 33 jaar oud, en ik neem jullie voor mijn verhaal graag mee terug in de tijd, toen ik nog een puber van 16 was. Toen ik nog jong, onervaren en onwetend was. Ik had kort blond haar en blauwe ogen. Ik was groot en atletisc..."
20-02
9.2
Als Een Dief... - 11Door: Brechtje.S
Reacties: 6
Lengte: Lang
" De hygi ne moet zijn rechten hebben, schat, zei Dirk, duidelijk een lach onderdrukkend. Gebruik jij deze maar. Ik neem de andere overtrek wel voor mijn rekening. Lachend om deze knotsgekke wraakactie, deden we allebei ons ding , waarna ..."
18-02
9.5
Partnerruil - 5Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Partnerruil, Vreemdgaan,
"Het wandelweekend met Anke hakte er bij mij behoorlijk in. Dieuwertje en ik hadden elkaar de ruimte gegeven om van het samenzijn met onze reisgenoot te genieten en min of meer expliciet toestemming voor seks gegeven. Maar Anke was me zodanig onder de..."
17-02
9.4
Mini - 298Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Op vrijdagochtend was ik de eerste. Kwart over vijf liep mijn inwendige wekker af. Nog even blijven liggen Nee dat kwartiertje maakte ook niets uit. Opstaan en een bakje thee maken voor de dames. Eerst douchen en aankleden, daarna liep ik de keuken..."
15-02
9.6
Partnerruil - 4Door: DAts
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Partnerruil, Plas, Plassen,
"Ik ging met Anke, de vriendin van mijn collega Frits, een stuk van de Eifelsteig in Duitsland lopen. Frits zou met mijn vriendin Dieuwertje naar het festival Best Kept Secret. Dat soort activiteiten was aan mij en Anke niet besteed. We ging..."
15-02
9.7
De Vriendengroep - 47Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Het was een spannend idee. Elise zag er ongelofelijk lekker uit, en ik ging niet eens mee. Ze ging stappen. Ze ging nog meer drinken en dansen en kletsen met wie dan ook. Elise hield niet eens van stappen. Maar af en toe wilde ze dit. Dan ging ze er ..."
15-02
9.3
Als Een Dief... - 10Door: Brechtje.S
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Mijn handen gleden via zijn buik naar omlaag en ondertussen klemde hij me strak tegen zich aan. Vervolgens maakte hij de knoop van mijn broek los, ritste die open, en onder begeleiding van een innemende glimlach, stroopte hij ze over mijn dijen naar ..."
14-02
9.6
Partnerruil - 3Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik was ongeveer half tien s avonds thuis. Het festival in Groningen duurde tot tien uur, Dieuwertje zou niet voor elf uur thuis zijn, waarschijnlijk later. Ik was onrustig. De gesprekken met Anke spookten in mijn hoofd om. Als ik aan de intieme mome..."
14-02
9.5
Het Kasteel - 18Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Met enkele tussenstops onderweg naderden we het kasteel en nadat ik de sierlijk bewerkte gietijzeren poort opende, reden we in een rustig tempo over de fraai aangelegde oprijlaan, met de eeuwenoude bomen aan weerszijde, naar het kasteel dat vol in de..."
14-02
9.7
Partnerruil - 2Door: DAts
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Wandelen,
"Tijdens het lentefeest van ons bedrijf had ik Anke, de vriendin van collega Frits, ontmoet. Mijn vriendin Dieuwertje zou met Frits naar het festival Best Kept Secret . Omdat Anke en ik niet van festivals hielden maar liever wandelen in de natuur, zo..."
12-02
9.5
Sinds Een Dag... - 3Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Alex stond voor zijn enorme kledingkast. Gezien het feit dat het voor hem een priv meeting was, besloot hij dit keer geen kostuum aan te trekken. Vlotjes trok hij een T shirt aan, een jeans en zijn favoriete sneakers. Neuri nd liep hij de trap af va..."
11-02
9.6
Als Een Dief... - 9Door: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Lang
"9 Dat zullen Romain en Cynthia zijn, opperde ik, in zeven haasten de papieren in het kistje stoppend, waarna ik het terug onder het bed schoof. Daar ziet het wel naar uit, ja, zei Dirk. Nadat hij eerst mijn rugzak had gepakt, trok h..."
11-02
9.5