Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Oudere Vrouwen sexverhalen. In deze categorie staan 84 erotische verhalen.
Dennis - 1Door: Travestiet
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Oudere Vrouwen, Pijpen,
"Dennis was een gewone jongeman van 16 jaar die bij zijn gescheiden moeder woonde in een huurwoning. In een wijk waar men nog naar elkaar omkeek, waar men altijd achterom ging en alles werd gedeeld. Dennis was in alles gemiddeld. Niet lang, niet breed..."
10-07-24
9.2
Een Bijzondere TreinritDoor: Torag
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Oudere Vrouwen, Slipje, Sperma, Volle Vrouwen,
"De trein stopte bij een station en er stapte een vrouw in die schuin tegenover mij aan de andere kant van het looppad ging zitten. Eigenlijk helemaal niet zo n opvallend type, behalve dan dat ze volslank, tegen het dik zijn, aan zat. Ik schatte haar ..."
12-06-24
8.9
Geile Oudere Vrouw Uit Metro - 1Door: Ron20567
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Oudere Vrouwen, Pijpen,
"Ik zat in de metro,toen er een oudere dame hijgend en kreunend tegen mij over kwam zitten. Ze begon gelijk te vertellen dat zij weer veel te veel had gekocht en het haast niet meer kon dragen en veel te zwaar was voor haar, want ze was gisteren door ..."
29-05-24
8.9
Hulp Van De Buurjongen - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05-24
8.9
Hulp Van De Buurjongen - 1Door: Lievelover
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"Ik was al tijden gescheiden. Mijn naam is Christel en inmiddels 46 jaar Na de scheiding mocht ik in onze 2 onder 1 kap wonen. Een mooi huis met ruime tuin en zelfs een zwembad. Kinderen hadden we nooit gekregen. Ik was gekwetst en heb lange tijd geen..."
03-05-24
8.9
64 En 18 - 7: Een Zaterdag Vol SeksDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Kleinzoon, Lingerie, Neuken, Oma, Oudere Vrouwen, Pijpen, Sperma,
"Zaterdagnamiddag. Om vier uur gaat de bel. In de deur wacht ik tot de liftdeur opengaat en Arne verschijnt. Hier heb ik van maandagochtend op gewacht. Hij heeft een bos rode rozen voor me mee. Nauwelijks valt de deur achter ons in het slot of we zijn..."
16-04-24
9.3
64 En 18 - 6: Het Geheim Van LouisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Buurman, Jong En Oud, Lingerie, Oudere Mannen, Oudere Vrouwen,
"Het hoeft geen betoog dat wat er gisteren allemaal gebeurde, me enorm is bevallen. De bedsc ne met Arne en daarna het bezoek van zijn oma hebben me niet alleen overtuigd dat ik een gelukkige keuze heb gemaakt. Ik ben er ook zelfverzekerder door gewor..."
07-04-24
9.3
64 En 18 - 5: Een Welbestede MaandagDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Buurman, Jong En Oud, Likken, Oma, Oudere Vrouwen, Pijpen, Rimmen, Zuigen,
"Ik hoef geen wekker. Op mijn leeftijd wordt een mens elke ochtend op ongeveer dezelfde tijd wakker. Bij mij is dat tussen zeven en half acht. Dat is ook vandaag zo. Toch moet ik in mijn arm knijpen om zeker te weten dat ik wakker ben. Ik hoor het gel..."
22-03-24
9.5
64 En 18 - 4: Louis Wil Ook Met MijDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Buurman, Date, Dating, Likken, Masturbatie, Masturberen, Oma, Oudere Vrouwen, Tepel, Tepels, Tiener, Tieten, Zuigen,
"Ik sta een paar tellen verbluft naar Louis te staren. Het zweet breekt me uit. Voor de duivel toch, wat bezielt mijn buurman om bij mij aan te bellen Hij heeft me iets te zeggen, maar wat Over dat hij me gisteren in de lift heeft staan tongzoenen m..."
20-03-24
9.2
64 En 18 - 3: Het Verhaal Van ArneDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Aftrekken, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Oma, Oudere Vrouwen, Tiener, Voorlichting,
"Arne ligt een hele poos stil naast me. Ik vermoed dat hij niet goed weet waar te beginnen met zijn verhaal. Of nee ik ben bijna zeker dat hij op dit ogenblik een verhaal aan het verzinnen is. Mijn gigolo van vanavond is een gewiekste leugenaar die e..."
18-03-24
9.1
64 En 18 - 2: Uit De KlerenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Neuken, Oudere Vrouwen, Zuigen,
"De lift naar de vijfde en hoogste verdieping van het flatgebouw gaat heel traag. Zonder onze tongzoen te onderbreken, laten we ons geruisloos naar boven voeren. Met een schok komt de kooi tot stilstand en wanneer de deur open gaat, trek ik mijn tong ..."
16-03-24
9.1
64 En 18 - 1: Een Gewaagde DateDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Oudere Vrouwen,
"Bijna een heel jaar heb ik erover nagedacht, vol twijfels en ook wel met veel angst voor wat er misschien zou kunnen gebeuren... In december 2022, een week voor Kerstmis, kreeg ik er genoeg van de feestdagen helemaal alleen te moeten doorbrengen en h..."
15-03-24
9.0
Trio Met Oudere Vrouw - 1: De Oudere VrouwDoor: Ron20567
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Massage, Oudere Vrouwen, Trio,
"Ik vertel hoe ik op jonge leeftijd met sex in aanraking kwam. Ik had een goede vaste vriend ,en ineens uit het niets vertelde hij dat hij een oudere vrouw wel eens hielp met haar wassen in de douch , ik vroeg heb je ook sex met haar ,af en toe knikt..."
13-02-24
9.0
Lieve Lieneke Krijgt Een Vriend - 3Door: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baarmoeder, Beffen, Extreme, Fetisj, Loverboy, Minnares, Oudere Vrouwen, Pervers, Romantiek,
"Lieve Lieneke was een eenzame in zichzelf gekeerde vrouw van veertig die al haar hele leven lang van een kleine uitkering leefde. De bescheiden alleenstaande vrouw woonde op de bovenste verdieping van een groot flatgebouw van drie verdiepingen hoog. ..."
04-12-23
8.3
Leontien (73), Ongeremd GeilDoor: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Neuken, Oudere Vrouwen, Pijpen,
"Ik heb het hartstikke druk, deze weken. Ik heb al een paar weken niet buiten de deur geneukt. Als ik een hoertje pak, moet ik wel rust in mijn hoofd hebben en niet steeds denken aan wat ik verder allemaal die dag nog moet doen. Vanmorgen kreeg ik e..."
01-06-23
8.9
Een Verrassend Kerstweekend - 3: Hanne, EsmĂ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan, Vrouwvriendelijk,
"Godallemachtig, wat is die Evelien een superwijf Ik heb van de eerste aanraking, op de stoep aan het restaurant en daarna in de taxi, al genoten. Natuurlijk, ik zit al sinds de zomer zonder lief en ik was er dus echt wel aan toe. Maar hoe kon ik wet..."
28-12-22
8.7
Een Verrassend Kerstweekend - 2: Een Heerlij...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Likken, Oudere Vrouwen, Romantiek, Vrouwvriendelijk,
"Het eerste wat ik deed toen we thuiskwamen, was Erik opbellen. Hij vond het jammer dat ik niet met hem was kunnen meekomen hij vond het drankgelag dat zijn broer voor hem en zijn vrienden had georganiseerd gewoonweg vreselijk en hij was bang dat hij..."
27-12-22
9.3
Een Verrassend Kerstweekend - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Masturbatie, Masturberen, Oudere Vrouwen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vibrator, Vrouwvriendelijk, Werk,
" b Een aarzelend begin b Evelien... hoor je mij Mijn nieuwe collega, eigenlijk een stagiaire die sinds twee weken bij mij op kantoor werkt en me helpt bij het klasseren van dossiers en het aanleren van wat er op een advocatenka..."
25-12-22
8.8
Toch Nog Een Zalig KerstfeestDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Kerst, Kerstmis, Lust, Neuken, Oudere Vrouwen, Verlangen, Vingeren, Zuigen,
"December 1978, twee dagen voor Kerstmis. Ik loop doelloos door de drukke winkelstraten van Hasselt, rillend van de kou in mijn tot op de draad versleten overjas. Ik probeer mijn handen te warmen in mijn broekzakken, maar ook daar is het kil. Koppels ..."
22-12-22
9.4
Oude Latifa Heeft Lang Haar - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Darkroom, Douche, Heks, Oudere Vrouwen, Prinses, Sprookje,
"De oude Latifa was een magere zwak begaafde vrouw van een jaar of vijftig die een kamer bewoonde in een project voor beschermd wonen omdat ze niet goed genoeg voor zichzelf kon opkomen. De simpele vrouw durfde geen relatie met een man aan te gaan dus..."
11-11-22
8.4
Ons Dorp, Op Vakantie - 6: Een Groep Oudere ...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oudere Vrouwen, Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i Weer kwam een man bij me, nu iemand van een jaar of 18. Weer samen met Katie. Weer werd er toestemming gevraagd en verleend. Ik zou ..."
05-11-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 187Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Oudere Vrouwen, Spanje, Trio, Vakantie, Vrienden,
" b Het was weer tijd voor de zomervakantie en waar konden we beter naar toe gaan dan naar onze hartsvrienden in Spanje. b i Het was wel een heel eind rijden maar dat hadden we er natuurlijk graag voor over. i Onze kinderen ware..."
30-06-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 182Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Lesbienne, Likken, Met Familie, Oudere Vrouwen, Spanje, Tarzan, Vakantie, Vrienden,
" b Jullie hebben al kunnen lezen dat deze vakantie in Spanje een aaneenschakeling was van seksuele gebeurtenissen. b i Ik heb de voornaamste nu wel verteld, alles was daar mogelijk ook al waren de kinderen er vlakbij. i Er zijn..."
05-06-22
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 176Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Moeder, Oudere Vrouwen, Spanje, Topless, Vakantie, Vriendinnen, Zoon,
" b Zoals ik al heb verteld waren onze vrienden Sjan en Bart na de verkoop van het huis en hun bedrijf naar Spanje verhuisd. b i We hadden elkaar beloofd dat we op vakantie zouden komen zodra ze iets gevonden hadden en nu was het eindelijk..."
09-05-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 167Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Likken, Moeder, Neuken, Oudere Vrouwen, Trio, Zoon,
" b Aan het einde van het jaar 1982 ging het steeds meer bergafwaarts met Johan, de man van Sjan en vader van Bart. b i Sjan zocht haar troost bij mij en dat gaf ik haar en zodoende kwam maar al te vaak langs voor dat broodnodige verzetje...."
04-04-22
9.1
De Foto Studio - 10: AliciaDoor: Lew Pit
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Ontmaagd, Ontmaagding, Oudere Vrouwen, Pijpen,
" i Hoewel elk deel een verhaal op zich is, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met deel 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. Dit verhaal is e..."
31-03-22
9.2
Privé SaunaDoor: Eric En Eva
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bad, Likken, Oudere Vrouwen, Sauna,
"Eindelijk vakantie en ik kwam uit school met een glimlach om mijn mond en zette mijn fiets in de schuur, ik was opgewonden want pa en ma gingen maandag op vakantie en omdat ik nu oud genoeg was mocht ik de komende drie weken samen met mijn oudere zus..."
26-03-22
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 160Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Hoer, Lesbienne, Likken, Naaldhakken, Oudere Vrouwen, Prostitutie,
" b Het was een beetje rustig geweest op seksueel gebied gedurende de jaarwisseling van 1980 naar 1981 wat niet wilde zeggen dat er helemaal niets gebeurde. b i Ik kwam nog steeds drie keer per week op kantoor en werd regelmatig door Bart ..."
06-03-22
9.5
Vol Twisten - 17: Coming Of Age: KayleeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, New York, Oudere Vrouwen, Zwembad,
" i Kaylee Is de oudste dochter 20 jaar van Simon. Ze is n meter vijfenzeventig groot. Ze heeft lang, lichtbruin sluik haar, blauwe ogen en mooie rondingen. Als buste heeft ze een D cup. Van karakter is ze eerder volgzaam. Van karakter is ze ee..."
06-03-22
8.8
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 159Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Oudere Vrouwen, Trio, Vuistneuken, Zussen,
" b We hadden met z n drie n een heerlijk avond doorgebracht in Sjan haar vakantiehuisje. b i Die morgen werd ik wakker te midden van mijn zusje en mijn vriendin. i Ik deed mijn ogen open en aan de ene kant lag mijn zusje tegen ..."
02-03-22
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 157Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Likken, Oudere Vrouwen, Sexspeeltjes, Sextoys, Trio, Zussen,
" b We waren deze keer samen met Eefje voor een kort weekend naar het huisje in Zeeland gegaan. b i Na wat inleidende gesprekken door middel van het vragenspel was het tijd voor het fysieke werk. i Sjan liep ons voor naar de sla..."
22-02-22
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 156Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Oudere Vrouwen, Trio, Zussen,
" b We zouden weer naar het vakantiehuisje gaan en daar verheugde ik me deze keer nog meer op. b i Ik had namelijk beloofd om mijn zus mee te nemen voor dit nieuwe weekendje aan de Zeeuwse kust. i Ik belde Eefje op en vertelde z..."
18-02-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 155Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Oudere Vrouwen, Trio,
" b Ik moest er dus voor gaan zorgen dat Eefje met Sjan en mij mee naar haar vakantiehuisje ging. b i Hoe zou ik haar dat brengen zodat ze enthousiast zou reageren op dat voorstel i Eerst moest ik het natuurlijk maar eens met J..."
14-02-22
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 154Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Oudere Vrouwen,
" i Nu werd ik deze ochtend naast haar wakker na een wilde seksuele uitspatting de vorige avond. i Ik moest er toch eens achter komen welke greep Sjan op mijn man had. Het was me allang duidelijk dat het op het seksueel vlak moest liggen. S..."
10-02-22
9.6
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 152Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Geschoren, Lingerie, Oudere Vrouwen, Sexspeeltjes, Sextoys, Uitdagen,
" b Ik was met de moeder van Bart naar het huisje in Zeeland wezen kijken dat we in de vakantie mochten gebruiken. b i Dat had geleid tot een bijzondere en onverwachte wending betreffende mijn relatie met deze aantrekkelijke oudere vrouw. ..."
02-02-22
9.6
Kerst 2011 - 3Door: Jef
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Kerst, Kerstmis, Oudere Vrouwen, Pijpen,
"2e Kerstochtend 10.30, ik word wakker en naast me ligt Rebecca nog te slapen, inmiddels niet meer op haar buik maar met haar rug naar me toe. Ik ga op mijn rug liggen en denk na over, wat er de laatste anderhalve dag allemaal gebeurd is. Van het uitz..."
16-01-22
9.1
Vol Twisten - 14: Coming Of Age: SimonDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, Neuken, New York, Oudere Vrouwen, Voyeurisme,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Verteld door Simon i b Coming of age Simon b Het was een bijzonder zwaar on..."
06-01-22
9.6
AfterpartyDoor: Amandadg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Oudere Vrouwen, Sexting, Slet, Sletje, Whatsapp,
"Na een heftige afsluiting met de twee stagiaires, wordt het tijd om naar de eigen kamer te vertrekken. De kleine Anja besluit om in de suite te blijven, en Joyce vraagt aan mij of ze met ons mee mag. Gearmd tussen ons in gaan we een paar etag..."
19-12-21
8.9
Een Mooi BedrijfsfeestDoor: Amandadg
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Milf, Oudere Vrouwen, Sexting, Slet, Sletje, Whatsapp,
"Na het welkomstavondje bij Adam, en Jeff voel ik me als herboren. Zelfs mijn collega s merken mijn opgewektheid op, niet dat ik een stuk chagrijn ben, maar steeds vaker krijg ik opmerkingen of verwijzingen naar mijn hervonden liefdesleven. La..."
18-12-21
9.0
Welkom Terug - 1Door: Amandadg
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Oudere vrouwen, Sexting, Slet, Sletje, Whatsapp,
"Ondanks dat Adam en ik nog wat appen met elkaar, rept hij met geen woord over het al dan niet opslaan van de video. Vanavond hebben we afgesproken, mijn gevoelens schieten over het hele bord, blij, gelukkig, misschien een beetje i verliefd i ..."
16-12-21
8.4
Nieuwe Energie (v)Door: Amandadg
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Jong En Oud, Milf, Oudere Vrouwen, Slet, Sletje,
"Ik was al een paar maanden aan het daten met een jonge man, die ik op zo n app had ontmoet. Hij woonde redelijk in de buurt, en al na een paar dates voelde ik de klik tussen ons. Hij is superlief, attent en geduldig, in tegenstelling tot een ..."
12-12-21
8.8
Hete GilfDoor: Peter14182
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"Hoi, hier een verhaal wat ik een aantal jaren geleden beleeft hebt. Ik ben peter, 55 jaar en getrouwd en ik reis veel voor mijn werk. Tijdens een van die tripjes kwam ik in Polen terecht. In het hotel waar ik verbleef was e..."
15-10-21
8.5
De Oudere Vrouw In Het Zwembad - 2Door: Rimbim
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Betrapt, Billen, Klaarkomen, Kontje, Legging, Neuken, Oudere Vrouwen, Vingeren, Zwembad,
" i Dit is deel 2 van mijn verhaal over Johan en Nina. Dit deel gaat onder andere over mijn vrouw Claire. Het karakter Claire is van uiterlijk een beetje gebaseerd op mrs Claire Lambert , Google en je zult het vinden. Ik ben benieuwd hoe jullie het v..."
27-09-21
9.4
De Oudere Vrouw In Het Zwembad - 1Door: Rimbim
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Betrapt, Fetisj, Oudere Vrouwen, Vingeren, Zwembad,
" i Welkom bij mijn eerste verhaal. Dit is een compleet fictief verhaal en ik ben ook niet Johan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en laat ook gerust weten of het leuk genoeg is voor een 2e deel. Wees niet te hard xD i . Elke dinsdaga..."
25-09-21
8.7
Lieve Lieneke Krijgt Een Vriend - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Oudere Vrouwen, Pijpen, Romantiek,
"Mooie Erik was een slanke jongen van zeventien jaar oud met een knap gezicht waarin zijn vierkante kin en zijn uitdagende mondje goed tot hun recht kwamen. Maar het mooiste van alles was zijn dikke volle pagehaar dat bijna over zijn ogen hing en bove..."
21-07-21
8.8
Mijn Zwak Voor Oudere VrouwenDoor: Bertje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"mijn verhaal begint 43 jaar terug ik was toen een jaar of 17. onze buurvrouw toen was rond de 65 jaar , ik had wat boodschappen gedaan voor haar en toen ik die haar bracht zag ik de de deur van het toilet iets openstond en zag de buurvrouw o..."
30-04-21
7.7
Zoon Van Bff - 3Door: Stoute Ik
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Milf, Oudere Vrouwen, Tiener, Voyeurisme, Zoon,
"Jeroen was een kwartiertje vertrokken en Joke lag nog steeds op het bed. Ze was teleurgesteld in zichzelf. Waarom had ze zichzelf niet beter in de hand kunnen houden Ze had de situatie perfect onder controle gehad, en dan plots en onverwacht, was ze..."
25-02-21
9.3
Lieve Lieneke Krijgt Een Vriend - 1Door: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Oudere Vrouwen, Romantiek,
"De graatmagere Lieneke was een lieve vrouw van een jaar of veertig die haar hele leven lang alleen gebleven was. De truttige vrouw woonde in een klein flatje op de bovenste verdieping van een groot woonblok waar ze moest rondkomen van een kleine uitk..."
22-02-21
8.2
Zoon Van Bff - 2Door: Stoute Ik
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Massage, Milf, Oudere Vrouwen, Toyboy, Verboden, Zoon,
"Met een dubbel gevoel reed Joke de oprit op. Enerzijds was ze nog steeds onder de indruk van wat er een uurtje geleden gebeurd was. Hoe ze de 19 jarige Jeroen had laten klaarkomen. Het kloppen van de, voor haar onbekende penis tussen haar vingertoppe..."
18-02-21
9.6
Zoon Van Bff - 1Door: Stoute Ik
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Bijles, Dikke Tieten, Grote Borsten, Massage, Milf, Oudere Vrouwen, Spuiten, Zoon,
"Om 7u liep de wekker af. Joke werd wakker. Ze had heerlijk geslapen. Ze had zelfs haar man niet naar zijn werk horen vertrekken. Op vrijdag begon die meestal al voor 6u30 te werken, zodat ze samen de week gezellig konden afsluiten met een aperitiefje..."
12-02-21
9.2
Hitsige Oma - 2Door: Stier184
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oma, Oudere Vrouwen, Trio,
"Nadat Oma me had ontmaagd had ik regelmatig seks met haar. En fantastische seks was het zeker. Mijn moeder verbaasde zich er over hoe graag ik ging eten bij haar moeder en gelukkig vond ze de biljetten niet die oma me regelmatig toestopte. Maar geloo..."
14-12-20
9.3
De Kostschool Van Frau List - 4: SlotDoor: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kostschool, Lesbienne, Oudere Vrouwen, Spanking,
" i Cynthia zit op een strenge kostschool alleen voor meisjes. Er worden daar nog lijfstraffen gegeven door de strenge directrice Frau List. Cynthia en haar vriendin June verdenken twee klasgenootjes, Alice en V ronique, dat een van de twee spioneert ..."
29-11-20
8.7
De Kostschool Van Frau List - 3Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kostschool, Lesbienne, Oudere Vrouwen, Spanking,
" i Cynthia is nadat ze betrapt is op fraude en diefstal op haar school, naar een strenge kostschool in Zwitserland gestuurd. Daar krijgt ze te maken met de lesbische directrice van de school die een streng beleid voert. List weet dat Cynthia seks he..."
26-11-20
8.9
De Kostschool Van Frau List - 2Door: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kostschool, Lesbienne, Oudere Vrouwen, Spanking,
" i Cynthia is na een reeks incidenten door haar vader naar een strenge kostschool in Zwitserland gestuurd. De school wordt geleid door de strenge Frau List. Cynthia heeft op school seks met haar lotgenootjes, Alice, V ronique en June. Niemand mag dit..."
22-11-20
8.9
De Kostschool Van Frau List - 1Door: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Kostschool, Lesbienne, Oudere Vrouwen,
"Als ik thuis kom van school zie ik dat mijn moeder gehuild heeft. Dat kreng van Jaarsma heeft er geen gras over laten groeien. Nog voor ik de school eindelijk uit was gelopen, moet ze gelijk mijn moeder gebeld hebben. Ik vloek binnensmonds. Het was o..."
18-11-20
8.9
Verliefd Op Het Vriendje Van Mijn Zoon - 4: ...Door: Stier184
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Milf, Moeder, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan, Zoon,
"In het huisje dat ik van een vriendin zo nu en dan mag gebruiken voor mijn affaire met Nico, het vriendje van mijn jongste zoon, Rick, lig ik naakt op het vloerkleed voor de open haard. Nico ligt tussen mijn gespreide benen en beft me hartstochtelijk..."
09-11-20
9.3
Verliefd Op Het Vriendje Van Mijn Zoon - 3Door: Stier184
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Milf, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan,
"We zijn inmiddels een paar weken verder en mijn relatie met Nico, het vriendje van mijn jongste zoon, is nog in volle gang. Om de paar dagen zien we elkaar en neuken als de spreekwoordelijke konijnen. Nadat we een keer bijna betrapt zijn door Rick, m..."
04-11-20
9.2
Verliefd Op Het Vriendje Van Mijn Zoon - 2Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Moeder, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan, Zoon,
"De volgende dag bel ik Nico op zijn mobiel. Hij neemt zo snel op dat ik hem er van verdenk dat hij er al die tijd mee in zijn hand heeft gelopen. Hoi met Evelien, zeg ik. Aan zijn ademhaling hoor ik hoe opgewonden hij is. Ik hoop ..."
30-10-20
9.1
Rijpe Dame Op VakantieDoor: Japie De Bruin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oudere Vrouwen, Vakantie,
"Mijn vriendin en ik zijn op vakantie. We genieten van de luxe en tijdens de eerste dagen liggen we lekker aan het zwembad en genieten van de all inclusive service. We drinken lekkere cocktails. Eten het heerlijkste eten en genieten met volle teugen..."
12-10-20
9.2
Oudere Vrouwen Winden Mij OpDoor: Japie De Bruin
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Oudere Vrouwen,
"Ik wil dit graag delen omdat het iets is wat mij enorm geil maakt, elke keer als ik eraan denk. Al sinds mijn jeugd voel ik me aangetrokken tot oudere dames. Mijn voorkeur heeft altijd bij oudere vrouwen gelegen. Ook tijdens mijn studententijd heb ..."
12-10-20
9.3
ElsDoor: JCraggs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Oudere Vrouwen, Pijpen,
"Onderstaand verhaal is misschien op bepaalde punten in dit eerste deel minder spannend, maar het is wel waar gebeurd en gaat over mijn contact met Els, een rijpe oma die ik online heb leren kennen. Als je mijn profiel leest dan weet je dat, oudere vr..."
10-09-20
8.9
Mitchel Versiert De Oude Carla - 1Door: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blond, Hermafrodiet, Neuken, Oma, Oudere Vrouwen, Sperma, Transgender, Viagra,
"De slanke Mitchel was een hitsige jongen van zeventien die midden in de stad woonde. Hij was een ongelofelijk mooie jongen met een regelmatig gezicht en een lekker geil mondje. Zijn superdikke bruine haar was altijd heel netjes gekamd en hing diep in..."
25-07-20
8.5
Lesbische Oma Sex Op De YogamatDoor: Jenny
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Fetisj, Oma, Oudere Vrouwen, Ouderen, Plas, Plas,
"Deftige Ada was een slanke dame van zestig die op een aantal stormachtige relaties na haar hele leven lang alleen gebleven was. Ze had een streng doorleefd gezicht maar zag er nog heel knap uit. Ze was trots op haar lange dikke bruine haar dat meesta..."
14-12-18
8.2
Op Een KlusDoor: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Oudere Vrouwen,
"Gerard vroeg mijn baas mij wil je voor een speciale klus naar de Achterhoek toe, het kan 3 dagen zijn, maar kan ook uitlopen. Ik weer alleenstaand met mijn 35,wilde dat wel natuurlijk. Het was mij al snel duidelijk dat het een paar ..."
07-11-18
8.2
MagdalenaDoor: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Cougar, Oudere Vrouwen,
"Weer een deel van de chronicles van de zich uitbreidende kring van frisse, vrolijk neukende vrienden en vriendinnen. Magdalena, we kwamen haar al eerder tegen, is een vrouw van 60 en heeft voor velen de bijnaam Kutje. Want ze is altijd wel ..."
13-06-18
8.0
Lesbische Omasex In Een HotelkamerDoor: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Hotel, Oma, Oudere Vrouwen, Ouderen,
"Oude Gerda had een dagje op de boulevard van Scheveningen gewandeld. Het was fris en herfstachtig weer maar de stevig gebouwde vrouw van vijfenzestig had de dag van haar leven. Haar lange bruine haar wapperde in de wind en ze had het niet koud omdat ..."
24-04-18
7.8
Oudere Vrouw!Door: Ida
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Oudere Vrouwen, Tante,
"Het was een woensdagochtend en ik kwam thuis van school en mijn ma zei dat ik voor een paar weken bij mijn ma moest verblijven. Ik was verbaast maar vond mijn tante wel relax dus zag geen probleem. Ze had een last minute geboekt en ging op vakantie b..."
09-04-18
7.6
Vrouw Die Te Weinig KreegDoor: Toet
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Oudere Vrouwen,
"Toen ik na een avond stappen om 11 uur een kroeg binnenstapte wist ik al dat ik die avond zou neuken, naast mij zat een vrouw in de 60 te praten met een ander, dat haar man met vrienden naar Limburg was om te fietsen, hij heeft 2 hobby s op de zadel ..."
01-12-17
6.9
Geil Op Oudere VrouwenDoor: Jana
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"Altijd heb ik mij al tot oudere vrouwen aangetrokken gevoeld. Al dat ik op de lagere school zat, ik was 5 6 jaar, keek ik stiekem al naar die lekkere moedertjes die hun kinderen naar school brachten. Vaak hadden die mooie volle borsten met beetje dec..."
20-05-17
7.4
Tienerjongen Met Oudere Vrouw?Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"Vanaf mijn twaalfde jaar herinner ik me dat ik erotische fantasie n begon te krijgen. Dit ging, toevallig of niet, gepaard met de ontdekking van masturberen. Ik weet nog dat ik een van de eerste keren klaarkwam terwijl ik de klassenfoto zat te bekijk..."
28-02-17
7.7
Date Met Een Wat Oudere VrouwDoor: Mark1995
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Oudere Vrouwen,
"Ik ben Mark, een jongeman van 21 jaar oud en het volgende verhaal is een fantasie. Net zoals elke morgen ben ik de krant weer aan het doorbladeren, zoals meestal staan er weer niet teveel interessante artikels in. Na wat bladeren bekijk ik de ad..."
22-01-17
6.5
Cougar En Kitten - 1Door: Anja
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
" i Mijn naam is Anja, ben 35 jaar, woon in een zwaar gereformeerd dorp, mijn man en ik leven gescheiden, voor de buitenwereld zijn we echter nog steeds een keurig getrouwd gezin, met een knappe dochter van bijna 19 en een zoon van 17, bijna 18. Ja de..."
22-07-16
7.2
Weduwe ZwolsmanDoor: John Ral
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Jong En Oud, Kontje, Kut, Kutje, Milf, Oudere Vrouwen, Pijpen, Vluggertje, Weduwe, Werk,
"Paul was 23. Net afgestudeerd aan de HEAO, en werkte nu als assistent account manager bij een bankfiliaal. Die middag kreeg hij de weduwe en de twee dochters van de heer Zwolsman, een middelgrote klant, bij hem op kantoor op bezoek. Meneer Z..."
02-06-15
8.1
Oudere VrouwDoor: Hr
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"Het is donderdag en het is Hemelvaartsdag een dag waarop iedereen vrij is Voor het eerst ben ik alleen want mijn vrouw is vorige jaar kort nadien weg gegaan met een ander. Ik lig dus s morgen lekker uit te slapen en stap tegen 9.00..."
18-05-15
7.7
Eerste Rijpe VrouwDoor: Zoek Cougar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Moeder, Oudere Vrouwen, Zoon,
"Ik was een jonge knul van 19. Ik was benieuwd geworden naar oudere vrouwen na wat porno site te hebben gezien waar moeders met hun zogenaamde zonen neukten. Het is alweer 5 jaar geleden ik ben nu intussen 24. Toen had msn nog de chatbox. Ik had een k..."
29-04-15
6.1
Oudere Vrouw & Jonge BoyDoor: Jonge Jongen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"Dit is een waargebeurd verhaal. Ik vond het zo geil dat ik het nog een keer wou uittypen. Ik ben een jongen van 26 jaar en had elke week bij een oudere vrouw van 54 jaar thuis een cursus. Vanwege privacy zeg ik niet wat voor cursus en waarvoor. Dat d..."
11-06-14
6.7
Oudere Vrouw ZwangerDoor: Seksreeman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Vrouwen, Zwanger,
"Het was een herfstachtige zondagavond en ik zat tot diep in de nacht te zoeken op internet naar naaktfoto s van oudere vrouwen. Ja, daar val ik op. Zelf ben ik twee ndertig jaar oud. Maar god, wat vind ik oudere vrouwen geil. Daarnaast fant..."
06-01-14
8.1
Een Oudere Dame - 3Door: Wjpeter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Vrouwen,
"Karel had nooit durven geloven dat Jeanne zover ging dat ze daadwerkelijk haar kleindochter Katherina over ging halen om samen met haar en Karel te vrijen. Natuurlijk, de afgelopen drie weken hadden ze bijna dagelijks met elkaar gevree n, hij had de ..."
25-04-12
7.5
Een Oudere Dame - 2Door: Wjpeter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Vrouwen,
"Hoe had hij het durven vragen Maar het was er nu eenmaal uit. Het kwam Karel voor alsof hij er zelf niets meer aan kon doen. Hij werd gedreven als door een innerlijke kracht. Hij stond een beetje versteld van zichzelf. Wanneer hij bedacht dat hij he..."
09-01-12
8.0
Een Oudere Dame - 1Door: Wjpeter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"Maar dat kun je toch niet serieus menen Dat mag je me niet aandoen De stem van de 67 jarige Jeanne klonk huilerig, wanhopig. Sinds ze vorige week door Karel in een steegje quasie was aangerand, herkende Jeanne zichzelf niet meer. Karel wa..."
06-01-12
7.7
Twee Oudere VrouwenDoor: Mph
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Vrouwen,
"Afgelopen k t zomer ik had mijn duim gebroken in het zwembad en kon dus niet werken met mijn baantje als vakkenvuller bij de supermarkt, en zat dus thuis. Ik was wat aan het surfen op het internet, geile meiden kijken toen ik uit de kamer van mij..."
04-01-12
8.1
Oudere Vrouw FantasieDoor: Rik
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Milf, Oudere Vrouwen,
"Mijn naam is Rik, 23 jaar. Al een aantal jaren heb ik verkering met mijn vriendin. De seks is door de jaren heen veel minder geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet altijd zin heb in seks met haar. Wel met iemand anders, maar de lef om echt ..."
26-10-09
6.8
De Oudere VrouwDoor: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"Hoi, mijn naam is mark. Ik ben 20 jaar en heb net mijn rijbewijs gehaald. Ik woon net een paar maanden op mijzelf. Ik heb zwart haar en ben 1.85 lang. Anderen zeggen dat ik er goed uit zie. Toch heb ik op het ogenblik geen vriendin. Daarom zit ik som..."
11-06-09
7.1
Oudere VrouwDoor: Dutchpisser
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oudere Vrouwen,
"Ik ben een alleenstaande, al wat oudere vrouw van 55 jaar en sinds de scheiding van m n man zo n tien jaar geleden, heb ik niet veel mannen meer in m n bed gehad, gewoon vanwege het feit, dat ik helemaal geen zin in sex had. M n naam is Marj..."
14-12-06
6.3