Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Travestiet
Travestiet
Ik ben een hetero man op middelbare leeftijd met een fetisch voor vrouwenkleding plus een fascinatie voor grote borsten (geen siliconen aub) van een flinke C tot maat dubbel D en E. Geen behoefte aan sex met mannen of trio met man, vrouw en ik. Puur hetero maar wel bereid tot sex als een vrouw door een vrouw. Dus als een vrouw mij wil neuken met een dildo oid, dan hoort dat bij het spel en speel ik mee. Verkleedpartijtjes, lesbische orgieen is mijn ding. Ik houd van sex, niet van extreme vormen ervan. Geen p&p, sm ed. Standjes, hulpmaterialen en veel fantasie.....en veel plezier.

Travowinkel bestaat niet in het echt. Ik hoor ook wel verhalen van derden die ik met hun toestemming bewerk en hier plaats. Opvallend dat mijn verhalen nu ook terug te vinden zijn op travestie.org
Reacties zijn meer dan welkom
Hoogste Cijfer: De Hals Ketting - 2
Meest Gelezen: Bitch Schoonzus - 2
Aantal Verhalen: 174
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 57
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 3
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Dennis - 2Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Klaarkomen, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Zoon,
"Dennis kon het niet bevatten meer. Zijn moeder was lid van een club van vrouwen die zich door jongens lieten uitwonen. En nu had zij zijn pik al in haar mond gehad. En zij wilde door hem geneukt worden. Zijn pik werd zo mogelijk nog harder. Nu bukte ..."
15-07-24
9.2
Dennis - 1Door: Travestiet
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Oudere Vrouwen, Pijpen,
"Dennis was een gewone jongeman van 16 jaar die bij zijn gescheiden moeder woonde in een huurwoning. In een wijk waar men nog naar elkaar omkeek, waar men altijd achterom ging en alles werd gedeeld. Dennis was in alles gemiddeld. Niet lang, niet breed..."
10-07-24
9.2
Stiefmoeder - 4Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Milf, Pijpen, Stiefmoeder,
"ZOals gezegd zou Rob nu van Tina les gaan krijgen. Tina had al plannen gemaakt maar helaas voor haar had Rob andere ideetjes. Na het douchen stapte hij met een flinke stijve pik haar slaapkamer binnen en wees naar benenden en riep b pijpen slet, en ..."
19-06-24
7.7
Stiefmoeder - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Stiefmoeder,
"Tina gaf aan dat zij van mening was dat seks en neuken ook iets anders konden zijn dan wat er nu met haar gebeurde. De jongens hoorde haar zwijgend aan en gebaarde dat ze verder kon. b jullie hebben vast wel eens over de Kama Sutra gehoord...."
06-06-24
9.1
Stiefmoeder - 2Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Pijpen, Sandwich, Stiefmoeder, Trio,
"Tim en Rob liepen terug naar hun eigen slaapkamers. Onderweg keken ze elkaar aan en met de blijk die alleen tweelingen herkennen wisten zij wat de ander dacht. Nooit meer zelf rukken, we hebben nu een priv hoer tot onzer beschikking. Dus to..."
16-05-24
8.5
Stiefmoeder - 1Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Milf, Pijpen, Stiefmoeder, Trio,
"Zoals eerder al eens gezegd plaats ik hier ook verhalen onder mijn naam die niet van mij zelf zijn. Deze verhalen worden verteld waarna ik toestemming krijg om te plaatsen of men geeft toestemming nadat ik het verhaal zodanig verander dat de hoofdrol..."
10-05-24
8.6
Max - 5Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Natuur, Pijpen, Trio, Voyeurisme,
"Max voelde zich maandag kiplekker. Ging samen met Kevin op de fiets naar school. Onderweg bespraken zij even het weekend waarbij ze goed opletten of er niemand meeluisterde. Kevin vertelde dat zijn moeder hem zondagavond nog gepijpt had maar dat hij ..."
01-05-24
9.0
Biosfeer Vier - 2: Het VervolgDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Doggystyle, Groepsex, Grote Borsten, Rape, Verkracht,
"De volgende dag weer aan het werk. Ik ga het voor de lezer duidelijker maken wie wat doet. Peter, missie commandant en administratie Astrid, vice commandant, medisch specialist Miranda, agriculturen en dierenverzorger ..."
30-04-24
9.0
Snel Volwassen Worde - 3: SlotDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Pijpen, Rimmen, Squirten, Trio, Zus,
"Ademloos keek ik toe hoe zus zich bukte en mij naderde. Ik zag haar tieten langzaam vrijkomen van haar lichaam en zachtjes schommelen. En moeder zat nog op de tafel met zichzelf te spelen met een glimlach rond haar mond. En toen, contact. Zus kuste m..."
02-04-24
9.0
Snel Volwassen Worden - 2Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Moeder, Pijpen, Zus,
"In het vorige verhaal kon je lezen dat ik nu de man in huis was. En dan ook in alles. Ik sliep iedere nacht bij mijn moeder in bed. Ik neukte haar iedere avond en iedere morgen pijpte ze mij en slikte al mijn zaad door. Als ze ongesteld was, nam ik h..."
31-03-24
9.3
Snel Volwassen Worden - 1Door: Travestiet
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Billen, Doggystyle, Douche, Kontje, Kut, Kutje, Milf, Moeder, Pijpen, School, Zoon,
"Ik was 14 jaar toen het ongeluk gebeurde waarbij mijn vader de dood vond. In de file werd hij vanachter aangereden door een truck die niet meer op tijd kon stoppen. Met auto en al werd hij onder de bumper van een andere truck geschoven. Nu z..."
24-03-24
9.1
Max - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Pijpen, Trio,
"Die avond was geweldig. Max werd volop verzorgd door moeder en buuf. De zoon van buuf vond het allemaal maar een beetje raar dat zijn moeder zo deed. Hij dacht er het zijne van. Sprak erover met Max die er om lachtte. Maar Max had nog in het achterho..."
12-03-24
8.7
Max - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Onderdanig, Trio,
"Max werd weer wakker en zag op de wekker dat het nijna 10 uur was, maar ook dat zijn bed leeg was. Hij klom uit bed, plaste nog wat en maakte onder de douche zijn zaakje schoon. Lipe fluitend de trap af naar benenden en trof daar een naakte moeder ma..."
09-03-24
8.6
De Loterij Winnen, En Dan... - 5Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Boot, Strapon,
"Ik had met Cathy een overeenkomst kunnen maken. Zij zou dames uitzoeken en ik zou gaan kijken voor een tweede jacht. De dames werden voorgesteld en geselecteerd. De voorwaarden werden besproken en werden vastgelegd in een verklaring die de dames voor..."
15-01-24
8.6
De Loterij Winnen, En Dan... - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Boot, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lesbienne, Milf, Strapon,
"Zo voeren wij over de diepblauwe zee onder een helblauwe hemel. Doordat ik nu altijd naakt rondliep, werd ik overal lekker bruin. De dames wreven mij geregeld in met zonnebrand en later natuurlijk met after sun. Ik verbrande niet maar werd lekker bru..."
14-01-24
9.1
De Loterij Winnen, En Dan... - 3Door: Travestiet
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boot, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lesbienne, Strapon, Trio,
"Ik voer dus op mijn jacht met 5 heerlijke vrouwen. Af en toe werd er aangelegd voor verse voorraden en brandstof. Opeens moest Jaimee het jacht verlaten, maar Cathy had het netwerk al ingeschakeld en haar vervangster stond al klaar. Volgens mij een l..."
12-01-24
9.1
De Loterij Winnen, En Dan... - 2Door: Travestiet
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Boot, Dikke Tieten, Grote Borsten, Orgie, Worstelen,
"Na de neukpartij ben ik op het zonnedek gaan liggen en heb even geslapen. Toen ik wakker werd Liep het tegen dinertijd. Ik liep hongerig en wel naar de salon. Daar zaten de dames al klaar en werd het eten opgediend. Ditmaal was Vicky op wachtdienst. ..."
08-01-24
9.1
De Loterij Winnen, En Dan... - 1Door: Travestiet
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Boot, Dikke Tieten, Grote Borsten,
"Op een verjaardag hoorde ik van een kennis het verhaal over iemand die hij dan weer kende die een amerikaanse loterij had gewonnen. Een andere keer dat ik deze kennis sprak, vroeg ik naar dit verhaal. Hij bracht mij in contact met deze persoon. Deze ..."
07-01-24
9.1
Waar Gebeurd VerhaalDoor: Travestiet
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Lesbienne, Milf,
"Ik ben een fanatiek sporter altijd geweest. Tot het moment dat een zware blessure sporten op hoog niveau niet meer mogelijk was. Ik revalideerde wel, en trachtte mijn niveau te halen maar zag al snel in dat dit niet meer haalbaar was voor mij. Ik vie..."
02-01-24
9.1
Max - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Max werd wakker. Hij realiseerde zich dat hij niet in zijn eigen bed lag, maar in het bed van zijn moeder. En dat zijn moeder naakt naast hem lag. En terwijl hij keek, kreeg hij weer een stijve. Hij schoof achter zin moeder en ging lepeltje liggen. S..."
17-06-23
8.9
Mijn Tijd In Een Harem - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Harem,
"Ik kreeg tijd om bij te komen. De harem telde zeker 40 vrouwen, maar er was verschil onderling tussen de vrouwen. Er waren vrouwen die alleen maar ervoor zorgde dat wij te ten kregen en dat wij verzorgd werden. Ook een aantal schoonmaaksters, koks en..."
03-05-23
7.5
Travoshop & PieterDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Groot Geschapen, Grote Lul, Hoer, Milf, Prostitutie, Sexshop,
"Sinds corona is het rustig in Travoshop. Ik draai minder diensten, werk veel thuis maar altijd gekleed als een vrouw. Heerlijk in een rok, panty s met polo en natuurlijk een gevulde beha. Maar ik begin het tocht te missen en draai nu 1 2 d..."
08-04-23
9.0
Mijn Tijd In Een Harem - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Harem, Neuken, Pijpen, Slavin, Vernederen,
" i Geschreven te Schiedam, de datum 15 maart 1886. Hierbij verklaar ik Mieke van Amstel dat onderstaand verhaal de enige en dus de gehele waarheid is, zo waarlijk helpe mij God. i Ik ben me het schip de Eenhoorn vertrokken naar m..."
17-03-23
8.0
Travoshop, Een Verhaal - 5: SlotDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Gay, Grote Borsten, Lesbienne, Neuken, Orgie, Pijpen, Travestie, Trio,
"Zowel Jos als Saskia werden weer de zaal in geduwd. Daar stonden nu de obers en meiden van kantoor een beetje bedremmeld naar de hele situatie te kijken. Maar Saskia was niet van plan zich de les te laten lezen door deze of gene. Woedend stapte ze op..."
31-01-23
8.7
Aliens Onder Ons - 30Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gay, Kwartet, Lesbienne, Pijpen, Standje 69, Travestie, Trio,
"U begrijpt dat ik Diane haar droom de hele dag liet uitvoeren. Dankzij stimulerende middelen van mijn planeet kon zij vaker dan de gemiddelde man een stijve krijgen. Door aangepaste voeding, drank en stimulerende middelen kon zij daarom heftig en vak..."
27-01-23
9.1
Max - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder,
"Dit verhaal gaat over Max, een eenzame jongen die samen met zijn moeder woont. Een jongen die niet de populairste jongen op school is, geen sporten doet omdat ze dat niet kunnen betalen. Dus heeft hij ook niet de nieuwste gsm, laptop of kleding. Hij ..."
01-09-22
8.4
Lesbische Vrouw Zwanger MakenDoor: Travestiet
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Strapon, Trio, Zwanger,
"Een verhaal van een van onze relaties Een verhaal wat niets met Travoshop te maken heeft, maar wat ik ergens hoorde. Namen zijn veranderd evenals plaatsen om de privacy van betrokkenen te respecteren en te beschermen. Het gaat over..."
26-08-22
8.9
Ruilen?Door: Travestiet
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Rollenspel, Squirten, Travestie,
"Een getrouw stel, nog zonder kinderen. Allebei een fulltime baan, hobby s, uitgaan, sport enfin, een druk leven. Sandra, 28 jaar net afgestudeerd en nu 1 jaar getrouwd met Frits 30 jaar. Sandra was het beu. En op een avond sprak zij Frits erop aan da..."
12-08-22
8.2
Travoshop, Van Horen ZeggenDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Transgender, Trio,
"Van horen zeggen. Het verhaal hoorde ik van een klant die het over een kennis had. Namen en plaatsen heb ik uiteraard veranderd, en het verhaal zo goed mogelijk genoteerd. Het verhaal ging over Ad. Eigenlijk Adrie maar in het Engels klinkt d..."
20-06-22
8.9
Travoshop, OepsDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Moeder,
"Zoals eerder gezegd is het rustig in de Travoshop. Dus plaats ik hier, met toestemming, verhalen van anderen. Zo ook het verhaal van Martijn Martijn is een jongen van 19 jaar en net zoals velen anderen een lange magere slungel. Wei..."
14-06-22
8.8
Travoshop En TransitieDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lingerie, Strapon, Travestie, Trio,
"In de winkel komen uiteraard veel mannen die in het geheim travestiet zijn. Zij kleden zich alleen om als zij onbespied wanen en of alleen thuis zijn. Een enkele keer is de partner op de hoogte. Zo ook tussen twee mannen waar de 1 zich omkleedt naar ..."
19-05-22
8.8
De Hals Ketting - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Politie, Publiek,
"Bram had de tijd van zijn even nu hij had uitgevonden hoe de hals ketting werkte. En de vrouwen hadden niet in de gaten dat hij ze neukte. Blijkbaar wiste hij met het spuiten ook een deel van het geheugen en of de vragen die ze mogelijk zouden hebben..."
16-03-22
8.5
De Hals Ketting - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zus,
"Bram had het eea nu zo wel uitgevogeld. Als hij de ketting om had en een vrouw raakte een van zijn schouders aan, volgde er wilde sex waarbij hij telkens drie keer spoot in alle drie de gaatjes van een vrouw. Toen zijn vader nml hem een keer een klap..."
15-03-22
8.9
De Hals Ketting - 2Door: Travestiet
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Zus,
"Woensdagmiddag. met een klap trokken mijn ouders de deur dicht en vertrokken naar hun afspraak. Geld lag op tafel voor de pizza voor het avondeten. Mijn zus trok zich gelijk terug op haar kamer. Muziek knetterhard en geen boe of bah. Zou weer een leu..."
03-03-22
9.3
De Hals Ketting - 1Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Neuken, Pijpen, Trio,
"Op vakantie in Peru kocht Bram 24 jaar wat souveniers voor iedereen thuis. Voor zich zelf had hij ook wat verzameld, maar eigenlijk niet bijzonders. Opeens viel zijn oog op een halsketting. Deze blonk opvallend en hij voelde zich er toe aangetrokken..."
01-03-22
8.6
Travoshop, Een Verhaal - 4Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Pijpen, Travestie,
"Nu Jos gewend was aan travestie, liep hij vaker zo rond. Ook in het weekend ging hij, in een andere stad, boodschappen doen. Maar nu kwam de vuurproef. Het grote bedrijfsfeest. Jos nam met een bedrukt gezicht vrijdagmiddag om 14 uur afscheid..."
10-02-22
8.6
Travoshop, Een Verhaal - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Lesbienne, Strapon, Travestie, Trio,
"Jos was nu helemaal in zijn rol als brouw nadat Saskia hem met een strapon geneukt had. Al na een paarkeer wisselde Saskia van dildo daar het oefenmodel nu niet meer voldeed. Jos genoot zicht en hoorbaar als zij hem neukte. Als een mager speenvarken..."
01-02-22
9.1
Travoshop, Een Verhaal - 2Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Masturbatie, Masturberen, Panty, Pijpen, Strapon, Travestie,
"En zo geschiedde het dat Jos iedere dag na het werk thuiskwam en gelijk door naar boven liep om zich om te kleden en te transformeren. Zijn vrouw legde iedere dag kleding en alles klaar voor hem op het bed. Jos douchte dan even snel en schoot alles a..."
28-01-22
9.1
Travoshop, Een Verhaal - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Pijpen, Travestie,
"Nu Travoshop alleen online zaken doet, mis je het contact met de klanten. Maar aan de andere kant, klanten willen hun verhaal kwijt en daar is geregeld iemand die zijn verhaal aan mij verteld. Af en toe plaats ik een verhaal, maar met toestemming van..."
26-01-22
8.9
Aliens Onder Ons - 29Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Anaal, Dikke Tieten, Droom, Grote Borsten, Milf, Pijpen,
"Dianne had nog een week last van ongesteldheid, zei ze. Ik had daar geen moeite mee omdat ik uiteraard haar en haar vriendinnen het hele weekend had geneukt. Ik moest toch ook even bijkomen. Later die week hadden we weer lekkere maar gewone man vro..."
13-01-22
9.1
Travoshop Anders - 3Door: Travestiet
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bondage, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Milf, Moeder, Pijpen, Vastgebonden, Zoon,
"Zoals jullie hebben kunnen lezen had Janny haar eigen zoon Robert ingewijd in sex. Daarna had Robert een vriend gekregen en samen hadden ze ook haar genomen, Olaf was overwegend homo maar schuwde af en toe een vrouw niet. Geregeld bleven de jongens b..."
14-12-21
8.7
Travoshop Anders - 2Door: Travestiet
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Moeder, Trio, Zoon,
"Na de lessen van moeder Janny was Robert klaar voor de echte wereld. Na nog wat tips ging hij op pad. Kwam in diverse gay cafes en plaatsen maar vond daar niet wat hij zocht. Opvallend genoeg vond hij het op school. In een andere klas dan die van hem..."
07-12-21
8.7
Travoshop Anders - 1Door: Travestiet
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dildo, Moeder, Pegging, Pijpen, Zoon,
"Via de travoshop hoor je nog wel eens wat. Nu heb ik persoonljk niets met homo sex, maar dit verhaal is te goed om niet te plaatsen. Moeder Janny 35 en zoon Robert 16 jaar leefde al een tijd samen na het ongeluk wat de man van Janny het ..."
30-11-21
8.4
Lockdown Sex Met Een Lesbienne - 4: Claudia ...Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lesbienne, Lockdown, Quarantaine,
"Na dit weekend kwam ik uitgeput thuis. Was nu eens blij dat ik thuis moest werken. Ik kon zelfs niet meer de moed opbrengen om mij zelf af te trekken, zo gevoelig was mijn onderlijf aan beide kanten. Maar dat ik meer dan 100 genoten had, moge duidel..."
24-11-21
8.8
Aliens Onder Ons - 28Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Anaal, Strapon, Transgender, Viagra,
"Nu Dianne wis dat mijn zus een shemale was, had zij daar natuurlijk voordeel uitgetrokken. Ik werd wel eens tureluurs van alle verkleedpartijtjes en verdwijntrucs die ik moest uithalen om alles in het gareel te houden. Maar ik had een week..."
16-11-21
9.1
Lockdown Sex Met Een Lesbienne - 3Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Corona, Lesbienne, Lockdown, Pijpen, Quarantaine, Strapon, Travestie, Trio,
"De lockdown en de daarbij horende maatregelen werden steeds maar weer verlengd. Anderhalve meter, thuiswerken en alles laten bezorgen. Ik kwam amper buiten, deed zowat alles online. Mijn vriendin kwam dus ook niet meer in het weekend. Bang voor besme..."
11-09-21
8.6
Het Verhaal Van Marjan, TransgenderDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken, Transgender, Travestie,
"Twee jaar geleden is mijn echte leven begonnen. Ik ben weliswaar 31 jaar geleden geboren, maar als een jongen. Als jongen heb ik seks gehad met eerst meisjes en daarna mannen. Ik begon zoals iedere jongen met friemelen en zoenen tot ik een keer gepij..."
19-06-21
8.5
Payback Time - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Milf, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Om Ine van S. echt te straffen had ik in hoofdlijnen een plan. Ik heb dat thuis verder uitgewerkt en naar mijn klant gemaild. Die was heel enthousiast. Het is wat extreem, maar daar was de slager zelf schuld aan vond hij. Maar hij was al drukdoen..."
12-05-21
8.7
Payback Time - 1Door: Travestiet
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Milf, Neuken, Pijpen,
"Travowinkel ligt stil dankzij corona. We verkopen nog wel wat online, maar dat was het dan ook. Thuis werken was voor mij al heel gewoon. Dagelijks liep ik rond in travestie en voelde mij goed. Op een dag werd ik benaderd door iemand waar i..."
10-05-21
8.7
Lockdown Sex Met Een Lesbienne - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona, Crossdressing, Lesbienne, Lockdown, Quarantaine, Travestie,
"Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik seks gehad met mijn lesbische buurvrouw verkleed als vrouw. Zij zei mij min of meer toe vaker seks te willen zolang de Lock down duurde, mits ik mij omkleedde als vrouw. Het heeft even geduurd voor zij aangaf w..."
05-02-21
9.0
Vrouwen Aan De Macht - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Crossdressing, Dwang, Femdom, Macht, Transgender,
"Na het weekend wordt het altijd weer maandag. En zo werd Ron weer naar zijn klus gebracht. Aangekomen werden zijn kleren verwijderd, uiteraard zou ik haast zeggen, maar verder gebeurde er niets. Zowel zijn potige bewaaksters als zijn supervisor waren..."
02-02-21
8.5
Lockdown Sex Met Een Lesbienne - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"In tijden van corona is alles anders. Jullie leven er zelf ook mee, dus daar hoef ik niet over uit te weiden. Maar mijn partner woont niet in de buurt. Haar moeder is ernstig ziek en haar dochters werken beide in de zorg, dus is er afgesproken elkaar..."
02-02-21
8.5
Vrouwen Aan De Macht - 2Door: Travestiet
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Macht, Pijpen,
"De volgende morgen stonden Ron al op te wachten. De supervisor, twee bewaaksters en een vrouw wie hij zo goed niet thuis kon brengen. Om een lang verhaal kort te maken, de kleding werd hem van het lijf gescheurd door de supervisor terwijl hij vastgeh..."
28-01-21
8.9
Vrouwen Aan De Macht - 1Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Lesbienne, Macht, Transgender,
"Door vergaande modernisering, luchtvervuiling, opwarming van de aarde, kweekvlees en groente is de man zoals wij hem anno vandaag bijna niet meer bestaand in het jaar 2345. Wat is er wel Een wereld geregeerd door vrouwen en vrouwelijk aando..."
21-01-21
8.0
Nasa-project White RabbitDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen,
"Ik ben Cliff DeWit, project technicus bij NASA. Via het mededeling bord zag ik dat zij nu ook medewerkers opriepen om te solliciteren naar missie specialist, met baangarantie na terugkeer. Ik ben een doorsnee mens, ik ben nergens de beste in. Ik zeg ..."
12-11-20
8.5
Duitse EifelDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Droom, Pijpen, Vakantie,
"Het was op mijn vakantie in de Duitse eifel toen mij iets overkwam wat niemand gaat geloven. Hoeft ook niet, ik was erbij en geloof het zelf amper. Het was als volgt. Mijn vriendin en ik gingen op vakantie zoals gezegd in de Duitse Eifel. Op een dag ..."
03-11-20
8.4
Travowinkel Spinoff CoronaDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Travowinkel ligt nu sinds april helemaal stil. We doen nog wel wat online natuurlijk, maar de winkel is dicht. Ik als IT er werkte gewoon door, omdat ik toch al veel vanuit huis werkte. Maar mijn 2 huisgenoten werkte dus niet. Ook wij hebben het huis..."
03-10-20
8.9
Corona, Onverwachte BijwerkingDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Corona, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lockdown, Milf, Pijpen, Quarantaine,
"Vanwege de ophokplicht werk ik al een tijdje thuis. Travowinkel is gesloten en mijn werkgever stimuleerde al thuiswerken, en dat komt nu goed uit. Zo pikte ik een verhaal op wat ik hieronder weer ga geven, maar dan in mijn eigen woorden. Let op. dit ..."
17-03-20
8.5
Travowinkel - 23Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Knuffelen, Standje 69, Travestie, Winkel,
"Ik heb al verhalen geschreven over de vele verhalen die ik beleefde. Maar er is er nog 1 die ik jullie niet wil onthouden. Ik heb mij wel eens vaker beschreven, maar voor dit verhaal is het noodzakelijk dat ik dat nog eens doe. Ik ben een he..."
25-10-19
8.9
Travowinkel - 22Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lesbienne, Milf, Travestie, Winkel,
"Zoals ik in het vorig verhaal al schreef, er schieten mij weer gebeurtenissen door het hoofd die ik eerst niet de moeite waard van het beschrijven vond, maar die ik nu wel aan het papier toe vertrouw. Ik had al enige tijd gewerkt in ons wink..."
13-10-19
8.7
Travowinkel - 21Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Donkere Vrouwen, Grote Borsten, Lingerie, Winkel,
"Zoals ik in het vorig verhaal al aangaf, ik loop ook wel eens gewoon als man rond in de winkel om te assisteren. En dat komt best wel eens goed uit zoals je zag. Maar die ervaring herinnerde mij aan een andere vrouw die ik eigenlijk hetzelfde behande..."
08-10-19
8.9
Aliens Onder Ons - 27Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Anaal, Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Pijpen, Transgender, Trio,
"Ik ben natuurlijk niet van deze planeet en sta wat anders in het leven. Ik kan mij zelf morfen naar een vrouw met alles er op en eraan, maar ik kan niet zwanger worden. Ik kan mij ook morfen naar man met alles er op en eraan, maar kan niemand zwanger..."
27-08-19
9.1
Aliens Onder Ons - 26Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Anaal, Milf, Pijpen, Strapon, Transgender, Trio,
"Buuf schoof wat naar boven en begon mij te pijpen. Eerst rustig maar allengs sneller en dieper. Dianne was even weggegaan, maar kwam terug. Ik zag dat zijn een strapon had aangedaan. En met een flinke knuppel erop mag ik wel zeggen. Ze duwde buuf en ..."
17-07-19
8.2
Travowinkel - 20Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Squirten, Winkel,
"En zo gaat het leven verder. Grappig genoeg loop ik nu ook wel eens een dag mee als man in onze Travowinkel. Dit om de mannen gerust te stellen. Of om vrouwen te helpen. Je hebt er geen idee van hoe leuk het is om vrouwen te helpen aan lingerie en an..."
19-06-19
8.7
Bitch Schoonzus - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Onderdanig, Pijpen, Schoonzus, Trio,
"Verbluft keken wij elkaar aan. Marjolein was door ons vannacht genomen in alle gaatjes, ik had over haar tieten gespoten. Kristel had geweigerd de pyjama weer aan te trekken en Marjolein zei van niets te weten en vingerde zich naar een hoogtepunt. Da..."
07-06-19
8.4
Travowinkel - 19Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Strapon, Travestie, Winkel,
"Zo komen er veel mannen bij ons in de winkel. Ondertussen kennen we de meesten wel. Sommigen nemen zelfs hun partner mee. En ja, natuurlijk komen er ook mannen die voor het eerst een dergelijke winkel binnen stappen. Wij zien het gelijk. We behandele..."
10-05-19
8.6
Travowinkel - 18Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dominantie, Lesbienne, Pijpen, Travestie, Winkel,
"Als ik nou dacht dat ik die dag nog Ilse mocht neuken, dan had ik verkeerd gedacht. Kaylee beheerste ons en liet ons alles doen behalve elkaar aanraken. Ik mocht wel aan mijn pik trekken als Ilse keek, of zij mocht zich vingeren als ik toe keek. Maar..."
25-04-19
8.4
Travowinkel - 17Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Lesbienne, Pijpen, Winkel,
"Ik ging weer zitten, sloeg de benen over elkaar, trok mijn rok recht en keek Hans Hannah weer aan. En die ging enthousiast verder met vertellen. Nou mag ik Kaylee ook door de week bezoeken bij haar thuis, maar dan wel als jongen. Ik neuk ..."
15-04-19
8.9
Travowinkel - 16Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Femdom, Pijpen, Spanking, Travestie, Winkel,
"En Hans zat te glunderen, zijn leven verliep perfect nu. Hij vertelde dat toen Kaylee klaar was gekomen, zij zich had teruggetrokken en had hem los gemaakt. En daar lag ik dan, in panty s, beha met 2 zakjes rijst en mijn pruik. Zaad over mij..."
07-04-19
8.8
Travowinkel - 15Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Dominantie, Femdom, Slikken, Winkel,
"Ik heb in een eerder verhaal al eens verteld over een moeder en zoon. De moeder wilde weten of de zoon homo was en heeft hem mee genomen door onze winkel. Ik had al snel in de gaten wat er aan de hand was. Ook hij was een travestiet. Zo ging..."
05-04-19
8.8
Aliens Onder Ons - 25Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Transgender,
"U begrijpt dat ik nadat ik betrapt ben, een aantal dagen van slag ben geweest. De buuf kon ik nog snel de herinneringen aanpassen. Dus die ging met een rein geweten terug naar huis. Maar Dianne was een ander verhaal. Juist omdat zij zo geschrokken ..."
03-04-19
8.6
Aliens Onder Ons - 24Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien, Anaal, Pijpen, Vreemdgaan,
"Ik wist dat ik ooit een fout zou maken. Jarenlang heb ik telkens weer gekeken of ik geen sporen na liet, of ik de herinneringen op tijd wiste of aanpaste en dat ik nooit verrast werd als morf. Maar blijkbaar is mijn focus danig aan het verslappen ges..."
01-04-19
8.6
Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Massage, Pijpen, Trio, Verjaardag,
"Dianne vertelde mij op een ochtend iets gepland te hebben voor mijn verjaardag. Officieel was ik volgens mijn papieren jarig op 14 Februari. Wij kennen geen verjaardagen maar ik paste mij aan. Ik vond de Dag van de Liefde wel een leuke dag en koos di..."
18-03-19
9.2
Buurt Hulp - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Tieten, Viagra,
"Frank liep ik naderhand weer eens tegen het lijf, Ik had hem eerst niet herkend zo. Had zijn haar anders, geen bril en wat betere kleding dan eerst. Ik liep dan ook straal voorbij tot dat hij mij nariep en ik zijn stem herkende. Draaide mij om en moe..."
05-03-19
8.4
Buurt Hulp - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Dit is een verhaal die ik hoorde van een kennis van mij. Ik zie hem niet zo vaak. Een aardige kerel, beetje nerdy en single. Zegt nooit zoveel maar heeft een hart van goud. Opeens verscheen hij op een feest met een aardig uitziende vrouw die hij voor..."
15-02-19
8.5
Travowinkel - 14Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Travestie, Winkel,
"In onze winkel ontvangen wij allerlei mensen. Uiteraard onze doelgroep aan mannen en transgenders. Maar ook hetero vrouwen die een maatje meer hebben en dus bij ons uitkomen voor zaken die hun passen en modieus betaalbaar zijn. Klinkt wat raar, maar ..."
21-01-19
7.6
Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien, Dikke Tieten, Grote Borsten, Standje 69, Strapon,
"Omdat ik een bedrijf run, moet ik uiteraard ieder jaar een rapportage laten opstellen. Ik heb geen bv, maar een eenmanszaak. Desondanks wordt er een jaarverslag opgesteld. In al die jaren heb ik eenmaal controle gehad van de Belastingdienst. Ik was s..."
14-01-19
8.9
Travowinkel - 13Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Travestie, Trio, Winkel,
"Het kon niet uitblijven. Velen hadden er al eens naar ge nformeerd of wij in waren voor zoiets. Maar wij hielden de boot wat af, want het klonk wat gek. Maar het kon uiteindelijk niet uitblijven. Christine hakte de knoop door. We gingen een modeshow ..."
06-11-18
8.6
Aliens Onder Ons - 21Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien, Travestie,
"En of ik gelijk kreeg. De vriendinnen van Dianne kwamen steeds vaker langs. En bevrijd van hun remmingen werd er frequent intiem contact afgewerkt, zoals dat zo mooi heet. Maar gek genoeg hield ik dat binnen de perken. Ik controleerde de dames en zor..."
25-10-18
7.9
Travowinkel - 12Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Travestie, Winkel,
"Zo woonde ik met twee vrouwen onder 1 dak die mijn travestie accepteerde en er lol mee hadden. Linda was een vriendin van ons die bij ons ingetrokken was. Kristel en ik waren al lang een koppeltje. We hadden stevige afspraken gemaakt over seks. Zo ne..."
19-10-18
8.8
Aliens Onder Ons - 20Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Biseksueel, Pijpen, Vreemdgaan,
"Voor mijn werk als ict er moet ik wel eens naar een vergadering, workshop of weet ik veel hoe ze het allemaal noemen. Het varieert dan van 1 dag tot 5 dagen. Ik vind het niet leuk, omdat ik al veel verder ben dan jullie. Het geneuzel over wat voor mi..."
28-09-18
8.2
Aliens Onder Ons - 19Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien, Groepsex, Lesbienne, Strapon,
"Zo leefde wij rustig verder als man en vrouw. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik merkte ook dat Dianne wat onrustig werd. Ik peilde haar brein en vond wat losse gedachten die als ik alles bijeenvoegde, samen het beeld van een trio tus..."
16-09-18
8.7
Aliens Onder Ons - 18Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Dianne was helemaal in haar hum en accepteerde mijn vrouwelijke alter ego zonder problemen. Ik had haar natuurlijk wel wat moeten manipuleren, maar met een logische verklaring. Als ontwerper en dienstverlener in de ICT moest ik wel eens op pad. ..."
29-08-18
8.1
Aliens Onder Ons - 17Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Groepsex, Lesbienne, Strapon,
"En op dat moment ging de deurbel. Via het gesloten tv circuit kon ik zien dat buurvrouw en man voor de deur stonden met een laptop onder de arm. Ik keek Dianne aan en die knikte van ja, doe maar open. Ik trok snel een badjas aan en gooide Dianne er o..."
19-08-18
8.4
Travoshop WeekendDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Weken gingen voorbij en wij hadden het goed. Na een leuke vakantie draaide mijn alter ego weer mee in de travoshop. Op een avond draaide ik dienst met Christine. Het was een rustige avond dus sloten we op tijd af en ging ik naar huis. Aangekomen vond..."
12-08-18
8.4
Aliens Onder Ons - 16Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Pijpen, Transgender,
"Opeens was het bericht daar. Ik kreeg een bericht van mijn thuisplaneet, of beter gezegd, van Control. Control liet mij weten dat er geen terugkomst meer mogelijk was. Onvoorziene natuurrampen en de daarbij horende chaos had onze planeet dermate veel..."
18-07-18
8.8
Gestrand - 4 (Einde)Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Strand, Trio,
"En dat was dus de status quo voor een aantal dagen. Ik liet de meisjes het werk doen en Claire hield toezicht. Amber hield ik onder handbereik om mij op iedere manier van dienst te zijn. Ik neukte haar telkens zoals het mij uitkwam. In ieder standje ..."
03-05-18
8.6
Gestrand - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Lesbienne, Milf, Pijpen, Strand, Trio,
"Claire vertelde mij haar verhaal over de laatste paar dagen en eigenlijk kon ik het raden. Claire werd het sloofje van de drie dames die zelf niets deden. Claire mocht als wederprestatie Sofie in haar bed nemen en ik denk dat die twee verliefd zijn g..."
28-03-18
8.3
Gestrand - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Pijpen, Strand, Trio,
"Die nacht kwam er weer een storm. Gedwongen door het noodweer hebben wij de hele nacht, de dag en de nacht erop in ons hol door moeten brengen. De storm brulde, de zee ging huizenhoog en de regen kwam hard zowat horizontaal voorbij en het geluid was ..."
17-03-18
8.8
Gestrand - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"Hier mijn eerste aantekeningen na het zinken van het schip. Ik schrijf beknopt op wat er gebeurde in die gekke nacht. Ik had een cruise geboekt op een luxe zeiljacht die 1 maand zou rondvaren in de Indonesische archipel. Aan boord 1 kapitein, 1 stuur..."
03-03-18
8.0
Bitch Schoonzus - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Travestie,
"Zoals eerder gezegd heb ik voor mijn schoonzus veiligheid een camerasysteem in het huis van mijn schoonmoeder aangelegd. Dit omdat ik haar 2 avonden lang al bedwelmd en daarna fors misbruikt had. Maar aangezien Marjolein niets losliet omdat zij geen ..."
06-02-18
8.3
Travowinkel - 11, SpinoffDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie, Winkel,
" Een compleet verhaal zonder expliciete seks deze keer Onlangs op een rustige dag wenkt Cristien mij om even een bakkie te doen. Na wat over koetjes en kalfjes gesproken te hebben stuurde zij het gesprek naar travestie. Mag ik jou nou e..."
16-11-17
7.3
Travowinkel - 10Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Crossdressing, Travestie, Winkel,
"Het kon niet uitblijven. Het moest een keer gebeuren. En dan gebeurt het juist op een moment dat je het eigenlijk niet verwacht. Er stapt iemand de winkel binnen die jij goed kent, terwijl jij als crossdresser achter de balie staat. De persoon kwam b..."
11-11-17
8.2
Bitch Schoonzus - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Schoonzus,
"Ik kwam aan en deed snel een bivakmuts over mijn hoofd voor het geval mijn schoonzus een camera had verstopt om de indringer te vangen. Binnen gekomen scheen ik zowel met mijn zaklantaarn als een blacklight rond maar vond niets. Sloop dus naar de s..."
13-09-17
7.6
Bitch Schoonzus - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Mijn vriendin s moeder werd onverwacht ziek en ging naar het ziekenhuis. Maar na de opname werd een datum vastgesteld voor een operatie en moest zij eigenlijk het ziekenhuis uit en later maar terugkomen. Maar schoonmoeder kan niets zelf dus naar een..."
03-08-17
6.6
Weekend Voor TravestietDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Zaterdag morgen, mid december. Buiten is het koud, winderig en nat. Ik ben opgestaan en sta nu voor mijn kledingkast te twijfelen wat ik ga aantrekken. Opeens duw jij mij weg. Ga douchen en scheer je grondig. Als je terug komt ligt er iets klaar voor..."
07-05-17
7.0
Travowinkel - 9Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winkel,
"Nadat de lingerie op tafel werd gelegd stond er n vrouw op die iedereen netjes bedankte en die daarna vertrok. Na haar vertrek werd de sfeer merkbaar losser. Ik vroeg zachtjes aan Christine wie er vertrokken was en kreeg als antwoord de vrouw van ..."
08-04-17
8.3
Travowinkel - 8Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winkel,
"Het ging na verloop van tijd zijn gangetje in de winkel. Het nieuwtje was eraf en we de drukte was over. Zo konden Linda en ik ook nog weleens een dagje vrij van de winkel nemen wat ook niet verkeerd was. Maar onze financier Christine was het daar du..."
27-03-17
7.9
Travowinkel - 7Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winkel,
"Uit reacties lijkt het iedereen dat wij de hele dag door zowat met iedereen seks hebben en maar wat aan rotzooien. Dan moet ik jullie teleurstellen. Wij zijn open minded, maar dat houdt in dat wij seks hebben met vreemden, maar thuis open en eerlijk ..."
27-02-17
8.3
Travowinkel - 6Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winkel,
"Ik smoesde mijn plan bij Suzanne in het oor, die keek wat bezorgd maar stemde toe. Ik fluisterde Ingrid dat zij in alles maar moest meewerken. Die knikte gehoorzaam. Suzanne liep op Saskia af en begon heftig te zoenen terwijl ik rustig ging zitten. I..."
03-10-16
8.3
Travowinkel - 5Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winkel,
"Onze winkel draaide leuk en al snel vroegen wij of Suzanne ons niet wilde helpen. Met zijn 2tjes was het teveel en konden wij nooit eens vrij zijn. Maar nu Suzanne mee draaide en Kristel af en toe eens inviel, was het goed te doen. Maar ik ..."
01-10-16
8.5
Travowinkel - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Winkel,
"Normaal schrijf ik in de categorie Hetero, maar dit moet toch in deze sectie komen denk ik. Ik weet dat er veel vormen van travestie bestaan met ieder zijn eigen beleving. Ik heb nu ook klanten die twijfelen over hun identiteit en daarom tra..."
13-09-16
8.6
Travowinkel - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Winkel,
"Zoals gemeld liep ons winkeltje aardig. Het was zeker geen vetpot maar wij allen verdiende er leuk bij. Voor mij een extra belevenis omdat ik de hele dag in vrouwenkleding rondliep, opgemaakt en wel. Maar op hoge hakken lopen lukte mij niet, ik zwikt..."
07-09-16
8.7
Travowinkel - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winkel,
"Na onze opening is er heel wat volk over de vloer gekomen. Allerlei type mannen, van grote ruige mannen tot bedeesde kleine ventjes. Sommige waren homo en vinden het leuk af en toe als vrouw verkleed seks te hebben met andere mannen, andere komen zel..."
05-09-16
8.1
Travowinkel - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Winkel,
"In eerdere verhalen heb ik uit de doeken gedaan wie ik ben en wat mij drijft. In de laatste aflevering schreef ik dat ik aan een nieuwe serie zou gaan beginnen omdat ik samen met anderen een winkel drijf speciaal voor travestie en transgenders. ..."
28-08-16
8.2
Travestiet Aan Het Werk - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Die avond legde Monique aan mij, Kristel en Linda haar plannen voor. Zij was in Duitsland geweest bij een mode vakhandel, had door mee gekregen dat er een aparte markt zou moeten zijn voor travestie en transgender in de wat betere mode. Dat had bij h..."
13-08-16
7.7
Travestiet Aan Het Werk - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Travestie,
"En zo werkte ik de hele week in de winkel samen met Linda en Monique. Verrassend genoeg kwamen er veel shoppers binnen. Daarom kon Monique het niet aan en had ze dus hulp nodig. Ik werkte er met plezier en had al wat leuke kleding bijeen verdiend. Zo..."
06-08-16
7.9
Travestiet Aan Het Werk - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"S morgens bijtijds op het werk aangekomen en ontvangen door Monique. Die vroeg of ons alles gisteren was bevallen en keek hierbij even nadrukkelijk naar mij. Beide antwoorden dat het ons mee viel en blablabla. Maar rond koffietijd werd ik do..."
27-07-16
8.6
Travestiet Aan Het Werk - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Op zaterdag werd Linda gebeld door een vriendin van haar die compleet overstuur was. Nar veel gesnik en getier werd Linda duidelijk wat er aan de hand was. Zij be indigde het gesprek en keek ons peinzend aan. Ze legde uit wie zij aan de lijn had geha..."
21-07-16
8.3
FacebookDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Badkamer, Billen, Facebook, Kontje, Zus,
"Via fb ontmoet je ook mensen waarmee je het contact bent verloren. Zo ben ik weer vrienden geworden met een nicht van een ex vriendin. Wij hebben wat wetenswaardigheden uitgewisseld over en weer. Hebben wat bij gekletst maar het was oppervlakkig. ..."
08-07-16
8.2
Biosfeer Vier - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Biosfeer 1 bestaat al ruim miljarden jaren, het is namelijk de biosfeer waarin wij leven. Biosfeer 2 is een idee van de Texaanse oliemiljardair Edward Bass, om mensen voor te bereiden op een eventuele toekomst van leven op de maan of de planeet Mars...."
20-04-16
8.6
Aliens Onder Ons - 15Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Korte samenvatting Zoals eerder geschreven ben ik een buitenaardse metamorf op langdurige missie op Aarde. Helaas viel het contact met mijn thuisplaneet weg na 3,5 jaar en ben ik gestrand hier. Ik ben van oorsprong mannelijk, roepnaam Johan maar kan..."
25-03-16
8.8
Carnaval 2015Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Carnaval,
"Het was carnaval maandag 2015. Een van mijn klanten, een huisartsenpraktijk, had problemen met wat pc s en servers. Of ik dat zsm kon doen met zo weinig mogelijk downtime. Inloggen loste het probleem niet op, dus fysieke aanwezigheid was noodzakelijk..."
30-01-16
8.0
Expat - 6Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik werd uitgezonden naar de USA en wel naar Charleston North Carolina. Wederom hetzelfde verhaal, ophalen, appartement en auto voor de deur. Volgende dag opgehaald en naar het werk gebracht. Mooi gebouw en circa 20 22 mannen en vrouwen werkzaam. De c..."
18-01-16
8.3
Studie Vriend - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Smorgens werd ik wakker met het gevoel van een lichte kater, maar dan zonder de hoofdpijn. Goedemorgen werd er in mijn oor gefluisterd en ik keek naar links. Gelijk tegen een paar mooie tieten met keiharde tepels. En Al wat opgeknapt Ik kreunde bev..."
05-01-16
8.5
Studie Vriend - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
"willoos liet ik mij mee nemen naar onze hotelkamer. Keek stiekum al naar haar kont, haar benen enfin alles wat er maar te zien was. Mijn zwembroek begon al te knellen toe we de lift instapten. Daar draaide Anita zich vlug om en kuste mij hartstochtel..."
04-01-16
8.4
Studie Vriend - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik sprak laatst een studie genoot van mij en we kletsen wat over vroeger, relaties en wat doe je nu. Ik wist dat hij jarenlang single was uit vrije keus. Dus informeerde ik naar relaties. En daar kwam dit verhaal uit. Kerel, wat jij niet wee..."
01-01-16
7.8
Expat - 5Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat mijn in Gambia was afgelopen werkte ik gelukkig weer een tijdje in Nederland. Ik kwam bij het vrouwtje niets te kort. Zij had mij ook gemist en geloofde heilig dat ik haar trouw bleef. Zo kabbelde het weer voort totdat ik uitgezonden werd naar ..."
30-11-15
8.2
Expat - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik lande op het vliegveld in de hoofdstad van Gambia, Banjul. Buiten het hek stond al een chauffeur met een bordje in zijn hand met mijn naam. Snel werd ik naar mijn hotel vervoerd. In het hotel lag een briefje dat ik morgenochtend om 8 uur zou worde..."
17-11-15
8.0
Expat - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"En daar lag ik dan met 2 naakte spaanse schonen. De een was nergens vies van en de ander had sex met mij omdat zij er behoefte aan had maar niet met een spanjaard wilde aanleggen om geroddel in de buurt cq familie te voorkomen. Eva pijpte mi..."
16-11-15
8.3
Expat - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het bleek dat mijn appartement door het bedrijf aangekocht was om gasten in onder te brengen. Maar ook dat het management hier met hun vriendinnen wat konden doen. Vandaar dat Carmen een sleutel had en er voor zorgde dat na iedere bezoek alles weer w..."
05-11-15
8.3
Expat - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Door de directie van mijn wewrkgever werd ik gevraagd als interim directeur naar onze vestiging in Spanje te gaan. Mijn vrouw en ik vonden het een buitenkans plus dat we extra geld verdiende. Daarnaast was nee zeggen tegen de directie nooit een goed ..."
04-11-15
8.4
Klem Vast - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik heb die ochtend Sandra lekker geneukt. Ook anaal. Sandra was blij dat er weer eens een vent haar lekker neukte. Ik mocht dan ook zonder condoom omdat zij wist waar ik woonde en wist dat ik geen gekke dingen deed. Neuken met condoom vind ik niets d..."
19-10-15
7.8
Klem Vast - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik liep eens door de week hard mijn gebruikelijke rondje door de bossen, zo rond een uur of negen. Bijna op het einde daarvan kom ik langs een verlaten sportveld van een hockeyclub die onlangs verhuisd is. Het veld en wat oude goals staan er nog net ..."
15-10-15
7.9
Aliens Onder Ons - 14Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Ik werd na een uur of 2 wakker. Ik lag lepeltje met Diane. Ik merkte bij mijzelf verwarde gevoelens op. Ik was hier al 7 jaar en had niemand om mee te praten, te lachen en te leven en nu lag hier een leuke vrouw die zich geheel vrijwillig aan mij had..."
15-08-15
7.9
Aliens Onder Ons - 13Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"En zo stond ik naakt in mijn keuken de eiwitshake te drinken die mij weer op krachten moest brengen. Ik hoorde Diane aan komen lopen en keek even om. Goddelijk naakt stapte zij de keuken in. Wat jullie toch hebben met die broodmagere tietloze vrouwen..."
09-08-15
8.3
Aliens Onder Ons - 12Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Het was alweer enige tijd geleden dat er dames op bezoek waren geweest, dus was ik nerveus. Ik was gewend iedere week ten minste 2 maal te neuken en het was nu al weer 3 weken geleden dat ik voor het laatst kutjes had vol gespoten. Ik was begonnen mi..."
08-08-15
8.5
Aliens Onder Ons - 11Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Ik was klaar voor de 2de ronde. Diane kwam met het voorstel zweeds roulette te spelen. Ik kende het niet, maar wilde best mee doen. Het spel was simpel. Ik moest passief liggen blijven met een stijve pik. De dames zette zich 1 voor 1 op mijn pik en d..."
06-08-15
7.9
Aliens Onder Ons - 10Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Op een zekere dag was ik thuis aan het werk druk doende met administratie. Facturen verzenden, post openen en archieveren etc etc. Ik had mijn gewone gedaante als man aangenomen en was casual gekleed. Opeens ging de voordeur bel. Op de monit..."
04-08-15
8.3
Aliens Onder Ons - 9Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Toe ik terug kwam met koele dranken en shakes, trof ik daar ook ineens buurman en vrouw aan. Die stonden verbijsterd te kijken naar alle naakte lijven. Ik zag dat buurman al een stijve had en buurvrouw harde tepels had. Ik reikte uit en greep in in..."
06-07-15
8.5
Aliens Onder Ons - 8Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Manon liep op mij af en vroeg of Johan thuis was. Ik antwoordde van niet. Zij keek mij nauwlettend aan en vroeg of ik zijn zus was. Ik wuifde en liet het maar in het midden en dat was blijkbaar voldoende. Achter de 3 dames liep ik weer terug..."
02-07-15
8.0
Aliens Onder Ons - 7Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Laura had weer eens een afspraak gemaakt. Ik had weer mijn vrouwelijke vorm aangenomen en stond te wachten in mijn mantelpakje. Nadat de voordeur bel had geklonken deed ik open en trof niet alleen Laura aan, maar ook een ander meisje. Die gaf mij een..."
01-07-15
8.4
Aliens Onder Ons - 6Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Ik moest uiteraard ook wel eens het huis uit naar klanten waar ik hun ict problemen op moest lossen. Zo had ik een klant met een leuk bedrijf. De man was een self made ondernemer die aan de ene kant keihard en zakelijk was maar wel jou het respect en..."
22-06-15
8.7
Aliens Onder Ons - 5Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Buurvrouw liep het pad op naar mijn voordeur en vroeg of zij even mocht binnen komen. Na het inschenken van koffie stak zij van wal. Zij had al gemeld dat zij over sex wilde praten met mij, iets wat ik niet kon plaatsen. Luister Johan, mijn ..."
17-06-15
8.2
Aliens Onder Ons - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"De vrouw uit het vorig verhaal kwam dus 1 keer per week langs om te kijken hoe het project vorderde. Ik had het binnen 2 weken af kunnen hebben met mijn kennis, maar dat zou verdacht zijn hier op aarde omdat het nieuwe software betekende. Op..."
07-06-15
7.7
Aliens Onder Ons - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"Ik kreeg een telefoontje van een klant van mij. Het was een leuke klant waar ik zo af en toe lekker verdiende, maar een vervelend mens vond. ten minste, zo klonk zij aan de telefoon. Nooit echt live gesproken dus. Alles online. Zij had een opdracht v..."
04-06-15
8.3
Aliens Onder Ons - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Zoals in het vorige verhaal verteld ben ik een vormverwisselaar. Ik geef echter wel de voorkeur aan vrouwen. Zelf vind ik het she male lijf het lekkerste. Zoals gezegd had ik kennis gemaakt met mijn buren en deze lekker geneukt. Als ik ieman..."
31-05-15
8.5
Aliens Onder Ons - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"Voorwoord, ik lees al mijn hele leven Science Fiction verhalen. En nu schrijf ik hier ook verhalen die zich in de toekomst hebben afgespeeld, maar nu een ander soort SF verhaal. Bij voldoende belangstelling en of reacties komen er vervolgen. ..."
30-05-15
7.5
Travestiet Geeft Advies - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Zoals jullie in de vorige afleveringen hebben kunnen lezen heb ik onze inwonende vriendin Linda geholpen met het ervaren van een cup E. Na een vrijpartij met een vriendin die borstvergroting had ondergaan wilde zij alletwee mijn beha s lenen. ..."
12-05-15
8.5
Travestiet Geeft Advies - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Zondagmorgen werd ik wakker van een vreemd gevoel. Slaperig richtte ik mij half op en zag dat Linda alweer aan mijn paal zat te zuigen. Kreunend van genot probeerde ik goedemorgen te zeggen. Nu ik wakker was, liet zij mijn pik uit haar mond glippen e..."
07-05-15
8.4
Travestiet Geeft Advies - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Uit mijn eerdere verhalen weet u dat ik samen woon met twee vrouwen die mijn travestie accepteren. Toen mijn vrouw voor haar werk een tijdje weg moest, wist zij dat het normale leven doorging. ZIj wist dat haar vriendin en ik samen sex zoude..."
06-05-15
8.1
Bijstand Problemen - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijstandsmoeder,
"Vol goede moed en een stijve verheugde ik mij op de komende aflossing . Echter, toen ik binnen kwam zat zij samen met een vrouw aan de koffie. Ik gaf ze beiden een hand. Zij knikte en zei dat ik wist waar ik moest zijn. Ik dus naar boven met een tas..."
30-12-14
8.3
Bijstand Problemen - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijstandsmoeder,
"Twee weken later reed ik fluitend weer op weg naar mijn schuldenaar. Aangekomen deed zij de deur open en zag er weer betoverend uit. Zette een bakkie op tafel en ging zitten. Na even over koetjes en kalfjes gesproken te hebben, stuurde ik het gesprek..."
19-12-14
8.4
Bijstand Problemen - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijstandsmoeder,
"Nadat ik een regeling had getroffen met een vrouw over de afbetaling van een koel vriescombinatie was het weer tijd voor de volgende aflossing. De vorige keer was ik nogal timide geweest en had het allemaal laten gebeuren. Maar ja, na 20 jaar huwelij..."
12-12-14
8.1
Bijstand Problemen - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badkamer, Bijstandsmoeder, Billen, Kontje, Pijpen,
"Als man van 45 ben ik heel burgerlijk. Ben niet opvallend, had nooit veel succes of aandacht van de dames, ben getrouwd en heb kinderen en een eigen zzp klusbedrijf. Ik word door de gemeentes of woningbouwverenigingen wel eens op pad gestuur..."
03-12-14
8.0
Pleiaden - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De mannen stonden op en scharrelden in het donker op zoek naar hun nieuwe partner. John dook als een gek richting Anais die hij had horen kreunen. Al snel vond hij haar en zonder verdere plichtplegingen dook hij op de auraanse en stak zijn pik vlug i..."
22-10-14
7.4
Travestiet NogmaalsDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Travestie,
"In mijn vorige verhalen onder de titel Travestiet verrast, had ik een einde geschreven aan de serie. Maar er is toch nog 1 verhaal wat ik u niet wil onthouden. In mijn laatste verhaal vertelde ik over Marjan, het transgender kind van Suzanne. Eens ee..."
22-10-14
8.5
Pleiaden - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het ruimteschip volgde haar weg naar planeet Eros. De reis was betrekkelijk kort, slechts twee weken varen, maar voor eenieder die er aan dacht was het veel te lang. Aangekomen in omloopbaan zouden zij voor R R rust recreatie in ploegen naar de p..."
21-10-14
7.3
Pleiaden - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit verhaal lijkt wel een aflevering van Star Trek, maar dan niet de gekuiste versie maar de erotische versie. Op de USS Renegade diende 105 mensen. 15 hiervan had een niet aardse afkomst en daar was er 1 niet te classificeren als man of vro..."
18-10-14
8.1
Zij Had Alles BehalveDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Treurig keek de 24 jarige Claudia uit het raam. Ondanks alles zat haar iets niet lekker, maar zij kon er de vinger niet opleggen. Want ze had alles wat haar hartje begeerde,maar toch miste zij iets. Treurig en al piekerende keek zij haar tuin in. Daa..."
05-02-14
6.8
OnmogelijkDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Eerder heb ik al eens wat verhalen geschreven over mijn leven als travestiet. Ook heeft u kunnen lezen dat ik een transgender heb ontmoet. Na deze ontmoeting heb ik sex met haar en haar moeder gehad wat u allemaal kunt lezen in eerdere verhalen. ..."
18-12-13
6.1
Wat Zou Je Doen Als...? - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Op het einde van de middag liep Kristel bij ons het kantoor binnen. Of ik zaterdagavond wat te doen had was de vraag. Nou vond ik Kristel helemaal het einde, dus al had ik iets te doen, had ik voor haar alles afgezegd. Eeeh, ik geloof niet dat ik ie..."
05-02-13
8.5
Wat Zou Je Doen Als...? - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Laat mij eens horen wat hij jou vertelde, sprak Natasja de secretaresse van de baas . Hierop haalde Marijke een dictafoon te voorschijn. Ik kon mijn ogen niet geloven, een dictafoon Zo n ding uit de jaren 80 En die had zij gebruikt om mijn verh..."
30-01-13
8.0
Wat Zou Je Doen Als...? - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Gelukkig voor mij kwam er een collega binnen met een dossier in de armen en veel vragen. De rest van de week hadden we het te druk en hadden ook veel bezoek. Meer bezoek dan normaal vond ik eigenlijk. Het was mij opeens opgevallen hoeveel vrouwelijke..."
29-01-13
8.1
Wat Zou Je Doen Als...? - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Op facebook zag ik laatst weer zo n tegeltje met wijsheid voorbij komen. Ik klikte het aan omdat ik het niet helemaal kon lezen. Was een grappig iets, maar na het lezen klikte ik op de rechtse pijl om te kijken wat deze persoon nog meer had gepost. ..."
24-01-13
8.1
Het Jaar 2189 - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"U begrijpt dat ik mij de eerste week niet verveelde. Iedere dag neukte ik drie bloedmooie jonge vrouwen die mij in bijna alles tegemoet kwamen. Slechts een keer ging het mis, als ik toen wat beter had nagedacht, was ik niet zover gekomen. Ik..."
27-08-12
8.0
Het Jaar 2189 - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Op zeker moment werd ik van mijn kamer afgehaald en over geplaatst naar een andere kamer. Onderweg heb ik alleen maar aantrekkelijke vrouwen zien rond lopen in allerlei kleding. De een nog knapper dan de ander. En het viel mij op dat ze allemaal met ..."
16-08-12
7.8
Het Jaar 2189 - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"langzaam werd ik wakker. Langzaam zag ik een wit licht, maar ik zag niet scherp. Ook rilde ik nog flink. Links en rechts zag ik schaduwen om mij heen bewegen. Het duurde enige tijd, ik wist niet hoelang want ik was alle besef van tijd verloren. Zo za..."
27-07-12
7.6
Aanschouwelijk OnderwijsDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Op een avond belde een maat van me of ik tijd had voor een bak koffie. Tuurlijk jonge, kom maar langs, was mijn antwoord. Ik zit nog wat administratie bij te werken, maar dat kan later ook nog. Toen hij aan de koffie zat informeerde ik naar ..."
11-07-12
6.2
Homo Vs. Lesbisch - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mijn moeder duwde mij hard achterover op het grote bed. Mijn vader en Peter lagen daar ook, nog nahijgend van beider orgasmes. Mij stond nu ook iets te wachten. Moeder trok een laatje open en trok daar een strap on uit. Zo, Sas, nu ben jij aan de beu..."
05-06-12
8.3
Homo Vs. Lesbisch - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"En zo zat ik naakt met mijn broer op het bed van mijn ouders die ons boos aankeken. Of het normaal was dat als zij even weg waren er een orgie georganiseerd werd Een orgie, kon ik amper uitbrengen Het was allemaal puur toeval Tuurlijk, e..."
15-05-12
8.1
Homo Vs. Lesbisch - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"En daar zat ik dan tussen twee naakte homo s. Nog natrillend van het orgasme dat ik kreeg toen ik mijn broer en zijn vriend begluurde tijdens het neuken. Henry wilde weten of ik het leuk vond om mensen te begluren. Leuk zei ik, nee, dat niet, maar o..."
20-04-12
8.3
Homo Vs. Lesbisch - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik heb dit verhaal gehoord van mijn nichtje. Zij wilde graag dat ik het instuurde, maar wel de namen veranderde. So be it. Hallo, ik ben Saskia, 19 jaar en heb een relatie met Claudia van 20. Idd, ik ben lesbisch. Ik ben nog thuis wonend en ..."
06-04-12
7.8
Dochter's Schoonmoeder - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Bondage, Dochter, Schoonmoeder, Vastgebonden,
"En daar lag ik dan op bed. Vastgebonden aan polsen en enkels, mijn hoofd op een kussen en een keiharde lul die niet slap meer kon worden van de twee viagra pillen die ik geslikt had. Toen Yf volgespoten wegliep dacht ik dat het gedaan was. Maar zij l..."
07-03-12
7.7
Dochter's Schoonmoeder - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Schoonmoeder,
"Tijdens het douchen had Yf mij haar geile wens verteld. Het was haar wens om tijdens de sex de dominante partij te zijn, dwz in control. Geen sm oid, maar zij wilde eens de baas zijn. De bovenliggende partij. Ik wilde best mee doen, maar geen pijn be..."
31-01-12
8.1
Travestiet Verrast - 7Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Op een van mijn uitjes als vrouw, ging ik spontaan even langs bij Suzanne. Normaal belde ik vooraf even, maar dacht wel dat het geen probleem zou zijn voor haar. Ik belde aan en de deur werd opgendaan door een vrouw van rond de 30. Ik vroeg of Suzann..."
19-01-12
8.3
Dochter's Schoonmoeder - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bikini, Dochter, Doggystyle, Schoonmoeder, Tieten, Vluggertje,
"Als u het vorige verhaal hebt gelezen weet u dat ik even ging klussen bij de as schoonmoeder van mijn dochter. Dat ik daar diezelfde schoonmoeder lekker geneukt hebt, was voor beide partijen een prettige bijkomstigheid tijdens het klussen. Z..."
13-01-11
8.1
Dochter's Schoonmoeder - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Dochter, Doggystyle, Orgasme, Schoonmoeder,
"Mijn dochter had op zeker moment een vriendje. Dat vriendje heeft ze leren kennen op de camping waar wij ons huisje hebben. Op zeker moment wilde zijn ouders kennismaking met haar ouders. Dus het gebeurde op een zaterdagavond zo rond 8 uur dat zij be..."
10-01-11
7.6
Travestiet Verrast - 6Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"En zo kwam het dat ik ineens samenwoonde met twee vrouwen die mijn travestie volledig accepteerde en zelf plezier aan elkaar konden beleven. Dus kon ik niet verborgen houden dat ook ik over de schreef was gegaan en sex had gehad met een vreemde vrouw..."
25-09-10
8.0
Travestiet Verrast - 5Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Na mijn avontuur cq vreemd gaan met Suzanne, wist ik mij geen raad. Moest ik mijn vrouw alles eerlijk opbiechtten en zo een fantastische partner kwijt raken of gewoon mijn mond houden Toen mijn vrouw samen met haar vriendin Linda van de vakantie teu..."
10-08-10
8.2
Travestiet Verrast - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"In de afgelopen 3 verhalen kon u mijn coming out beleven, nu kunt u lezen hoe het verder ging met mijn dubbelleven. In mei ging mijn vrouw met haar vriendin Linda een weekje naar Kreta. Ik had het rijk voor mij zelf, dus iedere avond liep ik..."
04-08-10
7.8
Travestiet Verrast - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Die week gaf mijn vrouw mij een fantastisch kadoo Zij had nep borsten gekocht. Deze worden gelijmd op mijn borst, zodat het net echt is en ik dus tieten heb zonder eigenlijk een beha met vulling aan te moeten. Maar ik heb al snel gemerkt dat cup d b..."
16-03-10
8.2
Travestiet Verrast - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Een paar weken na mijn coming out, begon de verveling toe te slaan. Ik kon ieder weekend mijzelf met haar toestemming verkleden. Maar ik mistte toch iets. We begrepen elkaar goed, hadden goede sex met vele variaties, maar toch knaagde er nog iets. Mi..."
10-03-10
8.1
Travestiet Verrast - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Travestie,
"Al sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door dameskleding. Wij mannen hebben het wat dat betreft niet getroffen vind ik. Dames hebben zoveel keus dat ik best kan begrijpen dat zij niet kunnen kiezen uit een volle kledingkast. Maar sinds ik mij zelf i..."
05-03-10
8.0