63.285 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Politie sexverhalen. In deze categorie staan 49 erotische verhalen.
Mijn Sugardaddy's - 20 Een Auto Für EliseDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05-24
9.1
Vlad Und PolizeiDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Politie,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik noo..."
03-05-24
9.1
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04-24
9.3
Niels, Politie ControleDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Politie,
"Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgroeien naar Werkvoorbereider. ..."
30-03-24
9.3
Esther, De BuurvrouwDoor: Max
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Betrapt, Billen, Buurvrouw, Politie,
"De agente keek me nog n keer aan. Dus, je hebt verder geen vragen meer En je weet wat je kunt doen als je er toch niet uit komt . Ja hoor, alles is me duidelijk. Het is ten slotte niet de eerste keer. Een brede lac..."
22-11-23
8.7
Coob - 6: De AgentDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agent, Politie,
"Coob, zo werd ik genoemd al meteen na mijn geboorte. Mij roepnaam was en is officieel Jacobus, vernoemd naar mijn vader en vele voorvaderen. Dat werd natuurlijk al snel Coob. Ik word snel 18 jaar. Na mijn bezoeken aan de huisarts en meneer pastoor be..."
16-11-23
9.2
Lucien Doet Onderzoek - 3: SlotDoor: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Gangbang, Groot Geschapen, Grote Lul, Interraciaal, Kinky, Politie, Werk,
"Bastiaan was heel blij met mijn definitieve akkoord om verder getest te worden. Verder Nou in wezen wel, want dat gebeuk van Bas bleek me toch niet in de koude kleren zijn te gaan zitten. Ik bleef nogal wat uren een pijnlijke anus houden en sliep da..."
12-11-23
9.2
Lucien Doet Onderzoek - 2Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Politie, Strand, Werk,
"Bastiaan kijkt naar beneden en schudt z n hoofd Uhm, dat gaat Thea natuurlijk gewoon zien. Is het niet al vannacht dan wel als ze de wasmachine vult. Ik begrijp uiteraard meteen wat Bas bedoelt. Z n onderbroek en broek zijn hef..."
09-11-23
9.2
Lucien Doet Onderzoek - 1Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Politie, Werk,
"Het is een rustige nacht, een nacht zoals vele andere, maar voor mij een ijkpunt in m n carri re voor het eerst undercover. Zelfs Carel was een halfjaar geleden een beetje nerveus, toen wij begonnen aan de vervolganalyse en vervolgtraining ..."
07-11-23
9.0
Leuke Politieagent - 2Door: SanderNadine
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Agent, Anaal, Bondage, Doggystyle, Pijpen, Politie, Vastgebonden, Verzoek,
"Een aantal weken gingen voorbij en vaak genoeg dacht ik aan de leuke politieagent. En dan natuurlijk vooral aan zijn grote pik. Iedere keer op weg naar huis reed ik net iets te hard, in de hoop dat de politieagent mij weer zou aanhouden. De strenge a..."
21-10-23
8.9
Wat Begon Als Rollenspel - 17Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Hoer, Milf, Politie, Prostitutie, Rollenspel,
"Priscilla was weer terug bij Clint met opgespoten lippen en vergrote borsten. Ze herstelde gelukkig snel naar haar cosmetische ingreep en daarmee was ze fit genoeg om aan de zijde van Mickey te staan bij zijn belangrijke dag. Die dag was ond..."
22-07-23
9.0
Leuke Politieagent - 1Door: SanderNadine
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Agent, Buitensex, Doggystyle, Kut, Kutje, Pijpen, Politie, Straf, Verzoek, Werk,
" Wederom geschreven op vraag voor een leesster Zoals op elke werkdag reed ik na het werk terug naar huis. Denkend aan van alles en nog wat reed ik op automatische piloot terug naar huis. Hierdoor had ik niet in de gaten dat ik iets har..."
19-07-23
8.8
Wat Begon Als Rollenspel - 13Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bordeel, Dwang, Hoer, Milf, Pijpen, Politie, Prostitutie, Rollenspel,
"Iedere dag stuurde Clint de avonturen van zijn vrouw Priscilla door naar rechercheur Johan. Hij merkte hoe opgewonden hij raakte van alles wat ze meemaakte. Ook kreeg hij telkens de indruk dat Johan stiekem wel genoot van alles wat hij stuurde. Als h..."
13-07-23
9.1
Vol Twisten - 36: Oudjaar: Een Einde (slot)Door: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bordeel, Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Politie, Prostitutie, Rollenspel, Vernederen,
" Verteld door Simon Sollicitatie De drukte die ze de voorbije weken beleefd hadden, was moordend geweest, en toch had het ook een positieve keerzijde. De drie meiden hadden zich te pletter gewerkt, vooral Chaya en K..."
27-06-23
8.3
Wat Begon Als Rollenspel - 10Door: Mickey Hard
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dwang, Hoer, Milf, Politie, Prostitutie, Vernederen, Vreemdgaan,
"Sinds Priscilla haar manager Tony chanteerde, had ze veel meer tijd om klanten af te werken. Iedere dag neukte ze met minstens 6 klanten en het geld stroomde binnen. Alles leek beter vanaf dat moment. Zelfs buiten begon het voorjaarsweer duidelijker ..."
25-05-23
8.8
Shemale Cops - 5Door: Bellerophonthes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Femdom, Pijpen, Politie, Sissy, Travestie,
" In Shemale Cops deel 1 en 2 ontmoette ik Shanice en Samantha, twee aantrekkelijke shemale politie agentes. In ruil voor het kwijtschelden van een bekeuring voor te hard rijden nemen de twee dames me ergens op een stille plek in de buitenlucht flin..."
03-04-23
8.9
Shemale Cops - 4Door: Bellerophonthes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Agente, Anaal, Buttplug, Crossdressing, Facesitting, Neuken, Pijpen, Politie, Rimmen, Sissy,
" In Shemale Cops deel 1 en 2 ontmoette ik Shanice en Samantha, twee aantrekkelijke shemale politie agentes. In ruil voor het kwijtschelden van een bekeuring voor te hard rijden nemen de twee dames me ergens op een stille plek in de buitenlucht flin..."
29-01-23
8.8
Shemale Cops - 3Door: Bellerophonthes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Agente, Femdom, Pijpen, Politie, Rimmen, Sissy,
" In Shemale Cops delen 1 en 2 heb ik verteld over mijn ontmoeting met twee zeer aantrekkelijke shemale politie agentes. In ruil voor het kwijtschelden van een flinke bekeuring voor te hard rijden moest ik mijzelf een avond lang onderwerpen aan de g..."
28-01-23
9.1
Shemale Cops - 1Door: Bellerophonthes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Agente, Eerste Keer, Femdom, Pijpen, Politie,
"Mijn relaas begint ruim een jaar geleden, op een mooie lome zomeravond, in een stad niet ver hier vandaan. Ik reed na een dagje op het strand terug naar huis. Het was die dag prachtig weer geweest, en het was erg druk op het strand, en om de avondspi..."
07-01-23
8.6
Het Studentenhuis - 3Door: CB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Blowjob, Latex, Politie, Vernederen,
"Hoofdstuk 7 Na een prettige vakantie heb ik ook wel weer zin in het studentenhuis. Als ik maandagmorgen aankom vertelt de dame die de deur opent dat ik eerst naar de gemeenschappelijke ruimte moet gaan. Als ik daar aankom mag ik gaan zitten..."
21-10-22
8.9
Werken Bij De Politie Heeft Zo Zijn VoordelenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Politie,
"Ik werk nu al 10 jaar bij de politie. Ik word al 6 jaar ingezet bij geheime operaties en dat heb ik deels aan mijn uiterlijk te danken. Ik ben tenger gebouwd en heb lange haren en perfect om met de juiste camouflage ingezet te worden als vrouw. En da..."
27-06-22
8.2
De Politie Is Je Beste VriendDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Politie,
"Mijn naam is Pim Veenstra, 26 jaar en man. Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik een muziekzaak en ik woon in een appartement boven de zaak. Mijn passie voor muziek is enorm en ik bespeel meerdere instrumenten. Op instrumenten ligt dan ook in de zaak de..."
14-05-22
8.7
De Hals Ketting - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Politie, Publiek,
"Bram had de tijd van zijn even nu hij had uitgevonden hoe de hals ketting werkte. En de vrouwen hadden niet in de gaten dat hij ze neukte. Blijkbaar wiste hij met het spuiten ook een deel van het geheugen en of de vragen die ze mogelijk zouden hebben..."
16-03-22
8.5
De Huishoudster - 9Door: Ladybird
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Bdsm, Dieren, Douche, Honden, Huishoudster, Lesbienne, Meester, Meesteres, Politie, Slavin, Vernederen, Vuistneuken,
"Daar in die badkamer waren ze zo druk met de 2 nieuwe slavinnen, dat ze zich amper afvroegen waar Femke gebleven was. Trouwe Femke had die middag haar kleding aangetrokken en was naar de winkel gegaan. De kleding voelde onwennig. Droeg ze di..."
24-11-21
9.2
BetraptDoor: Jos
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen, Politie,
" Dit verhaal is speciaal voor Sjoerd, die er erg nieuwsgierig naar was. Ik hoop dat het jullie nooit overkomt en geniet maar van dit avontuur Onderweg van A naar E kom je langs een benzinestation. Tegenwoordig is het hele terrein omhei..."
12-11-21
8.4
Het Is 21 JuniDoor: DaanHaarlem
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Kwartet, Politie,
"Het is 21 juni, de zomer is officieel gestart en dat is te merken ook. Rond het middaguur geeft de thermometer al 28 graden aan en dat is voor Astrid het teken om verkoeling te zoeken. Ze doet haar bikini alvast aan met daarover een leuk zomers jurkj..."
07-07-21
9.0
Krantbezorger Opgewacht En AangepaktDoor: Axel69
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Agent, Gangbang, Krantenbezorger, Neuken, Pijpen, Politie, Rape, Tiener, Verkracht,
"Een week vakantie en ik mocht de krant weer bezorgen. Ik had er nog n en die moest naar Bert, het verste adres. Om een uur of negen zou ik klaar zijn en dan kon ik nog een tijd bij hem blijven, daar had ik veel zin in. Bij het verlaten van de wijk ..."
07-04-21
8.3
De Engel Des Doods - 4Door: Leen En Oelewapper
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Politie, Romantiek, Voyeurisme,
" Allemaal willen ze iets van me. Ze graaien naar me en pakken het van me af. Mijn zorgzaamheid, mijn lijf, mijn skills, mijn tieten, mijn kut. En als ze het hebben, dan verfrommelen ze me en gooien me weg. Ik krijg niets terug. Nooit. Het bego..."
30-03-21
9.4
De Politieagent En Zijn Vrouw - 3Door: Daantje1978
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Agent, Dominantie, Politie, Travestie,
"Langzaam loop ik de gang in, Wil loopt vlak achter me hij heeft zijn hand stevig om mijn nek gelegd. Hij duwt me naar voren de huiskamer in. Daar staat Corrie, echt vrolijk kijkt ze niet. Ze heeft een rode jurk aan met bijpassende rode schoen..."
28-02-21
8.1
De Politieagent En Zijn Vrouw - 2Door: Daantje1978
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agent, Dominantie, Onderdanig, Politie, Sissy, Travestie,
"De wekker gaat om half negen af, mijn lessen beginnen om 10uur vandaag, dus ik heb nog even de tijd, gelukkig is het vrijdag. De laatste les is om 2uur vanmiddag en dan heerlijk weekend vieren. Ik lig nog na te genieten van gisteren, de ling..."
24-02-21
8.7
De Politieagent En Zijn Vrouw - 1Door: Daantje1978
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Agent, Dominantie, Politie, Sissy, Travestie,
"Het is een donderdagochtend in de vroege herfst, als ik vanuit mijn slaapkamer uitkijk over de woonboot van mijn overburen. Mijn overburen begluur ik al enige jaren, Wil en Corrie heten ze. Hij heeft een hoge functie bij de politie, En zij is hu..."
22-02-21
8.7
Een Droom Komt Uit - 1Door: CB
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Meesteres, Pijpen, Politie, Slaaf, Slavin, Vastgebonden, Verpleegster,
"Loterij Ik ben Kees vijfenveertig jaar en vrijgezel en tot recent eigenaar van een goed lopend klusbedrijf. Ik speel mee in diverse loterijen waaronder World Lottery gevestigd op de Jersey eilanden. Het kopen van de loten gaat digitaal via e..."
01-12-20
8.7
Het CadeautjeDoor: Frank020
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Handboeien, Pijpen, Politie, Trio, Verjaardag,
"Ik kijk in mijn spiegel. Stop, Politie knippert het achter mij. Ik zie een plekje en zet mijn richtingaanwijzer aan. Er stappen 2 agentes uit. De ene, langer, ziet er prima uit. Maar de ander, kleiner, is echt een lekker ding Goedemiddag meneer, uw..."
28-10-20
9.2
PolitiecontroleDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Politie,
"Ik was geil en had zin in een neukpartij. Dus ik bel een vriendje die er ook wel zin in had. Omdat zijn auto voor de zoveelste keer kapot is pak ik de mijne en rijdt naar hem toe. Ik ben alleen gekleed in een T shirt, een joggingbroek met daaronder a..."
04-11-19
8.4
Russische Spion Vs. PolitieagenteDoor: Umekske
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Agente, Dominantie, Politie,
"Jij bent een rechercheur bij de federale politie gespecialiseerd in het vinden en oprollen van allerlei netwerken. Een collega is in onze organisatie ge nfiltreerd. Ik heb je collega nooit niet echt vertrouwd. Maar ik ben wel de persoon die zaken wee..."
23-10-19
5.8
De Onbekende Meester - 5Door: Queen Bee
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Buurman, Politie,
"Waarschijnlijk was de onzekerheid van haar af te lezen, maar uiteindelijk kwam het verlossende berichtje van de meester. Je bent enorm gegroeid als slavin en ik ben trots op je ze straalde van dit compliment. De meester wist altijd wat ze nodig..."
20-09-19
9.2
Verdwaald In Australië - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Australie, Politie, Vakantie,
"Sanne werd aan haar armen naar de auto gedirigeerd. Ze was zojuist gebruikt zo kon je het wel omschrijven door de Australische agent. Of toch niet Hij had zijn machtspositie wel misbruikt om haar te kunnen bespelen, maar ergens had het haar ook zo o..."
15-12-18
8.7
Verdwaald In Australië - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Australie, Politie, Vakantie,
"Verward liep Sanne langs de verlaten weg. Ze was na het behalen van haar VWO diploma naar Australi gegaan voor een maand, om dit te vieren. Haar vriendinnen wilden of konden helaas niet mee, maar Sanne vond dat ze zelfstandig genoeg was om alleen na..."
13-12-18
8.6
PolitiecontroleDoor: Lievekleinepaultje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Politie,
" Ik hoor graag van je wat je er van vind. En als je m leuk vind lees dan ook eens mijn andere verhalen. Of abonneer je op me. Gezellig Hai hai, deze korte is eens vanuit een vrouw geschreven... Laat me ff weten wat je er va..."
14-02-18
8.0
Pijpen In Het PolitiekantoorDoor: Simon Dara
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Politie, Trio,
"Mijn naam is Simon Dara. Ik werk bij de politie Antwerpen. Samen met mijn collega Peter heb ik net een korte meeting. Peter wordt onderbroken door een korte klop op de deur die meteen open gaat. Simon, er is iemand voor jou. Aan het on..."
12-12-17
6.3
Betrapt Door Politie AgenteDoor: Dark-Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Agente, Betrapt, Cuckold, Cuckolding, Openbaar, Park, Politie, Vernederen,
"Mijn vrouwtje keek of ik nog nieuw commentaar had gekregen op mijn foto s . Het was benauwd warm en ze had alleen haar kousen met gordeltje aangehouden . Haar borsten kwamen mooi uit als ze weer rechtop ging zitten om op commentaar ..."
19-11-17
7.9
Katja En De Politieagente - 2Door: Visje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Agente, Chantage, Politie, Zonder Slipje,
"Het was zaterdag Katja een 16 jarige slanke brunette met cup d had de dag ervoor een heerlijk avontuur beleefd met agente Anja Bos, een knappe sportieve blondine van eind twintig met een c cup. Katja werd al geil als ze eraan dacht. De ouders van Kat..."
02-10-17
9.0
Katja En De Politieagente - 1Door: Visje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Agente, Chantage, Politie,
"Katja een 16 jarige slanke brunette met cup d, was in de zomervakantie 2 weken alleen thuis. Haar ouders waren op vakantie en zij mocht thuis blijven. Ze had haar vader natuurlijk beloofd geen wilde dingen te doen en omdat Katja eigenlijk nooit iets ..."
13-09-17
8.3
Politie ControleDoor: Mcb
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Politie,
"Het is augustus en het is de hele week al warm weer. Op donderdag avond ga ik met mijn scooter naar het centrum om wat te winkelen. Het is warm dus ik heb een simpel shirtje en een rokje aan. Niet echt handig zo n rok op de scooter maar goed vast hou..."
08-11-16
7.4
Sanne In PolitiepakjeDoor: Oscar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Politie,
"Het was weer zover, het jaarlijkse verenigingsfeest. Zoals elk jaar heeft de organisatie een thema bedacht waar we een outfit bij mogen verzinnen. Dit jaar is Flodder het thema. Ik kon helaas geen leren jack vinden in mijn kast, dus heb ik mijn oud..."
01-07-16
7.7
PolitiecelDoor: Blackjack
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Politie,
" Auw Kut Michelle komt scheldend overeind, maar ze gaat direct weer liggen. Fuck, w t een koppijn Komt dat nu doordat ze net met haar hoofd de muur raakte Of is er een andere reden Wacht eens waar is ze eigenlijk In het schemerdonker kijkt ze..."
04-03-14
7.3
Op Het PolitiebureauDoor: TheStoryMaker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Politie,
"Het was zaterdag avond toen ik Tim Jansen nachtdienst had. Ik ben al 8 jaar werkzaam bij de regionale politie en was deze avond belast met de taak van centrale post. Ik was voor de rest alleen op het bureau terwijl mijn collega s de straat..."
12-12-11
7.5
Politieslet - 2Door: Miss Thing
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Politie, Slet, Sletje,
"Eergisteren kwam ik nietsvermoedend op het werk toen ik opeens een woedende Frans tegen het lijf liep. ik dacht dat jij zo bang was dat je geheimpje met de arrestant aan het licht zou komen siste hij me toe. En dan zie ik opeens op Opwindend.Net ..."
30-10-10
8.3
Politieslet - 1Door: Miss Thing
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Politie, Slet, Sletje,
"Ik ben een dertigjarige vrouw en heb al 12 jaar lang een baan als politieagente. Begonnen als jong ding, net 18, en genoeg aandacht van mijn mannelijke collega s gehad, vooral in het begin natuurlijk. Ik ben lang, goed gevormd, grote tieten, ronde k..."
28-10-10
7.9