63.187 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Passie sexverhalen. In deze categorie staan 34 erotische verhalen.
Nick Geeft Bijles - 46: SlotDoor: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Passie, Romantiek,
"Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. ..."
14-05-24
9.7
Passie En Liefde - 2Door: Nanko
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Kooi, Masturbatie, Masturberen, Milf, Passie, Sissy, Sperma,
"Ik ga mij even opfrissen zucht inge terwijl ze zich met moeite loswrikt uit de omhelzing van Wim. Ze kust hem snel en duikt de douche in . Wim kijkt genietend naar haar bewegende billen. Snel schiet hij een jeans aan een een shirt..."
13-11-23
8.1
Onze TripDoor: Charlie
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Badkamer, Dochter, Jong En Oud, Passie, Verlangen,
"Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken. Ik wist dat ze free lance over reisbestemmingen schreef. Maar dit was er nou eentje die niet zo voor de hand lag. Op mijn vraag of ze Bristol kent kreeg ik een ontkennend antwoord. Ik deelde mee dat ik ee..."
08-09-23
8.7
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 29Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Kontje, Kut, Kutje, Passie,
"Zoals gewoonlijk werd ik vroeg wakker. Ik had slecht geslapen, waarom geen idee misschien omdat wij vandaag Mary s B gingen verlaten Nelleke sliep nog, ik ging naar de badkamer en nam een vrij koude douche, dat vind ik s morgens altijd lekker om ..."
02-09-23
9.3
Wie Is Ineke?? - 15Door: Justy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Mysterie, Passie, Romantiek,
" Door allerlei omstandigheden heeft het even geduurd voordat dit deel er was maar hier dan deel 15 van het verhaal van Ineke In deel 14 is ontdekt dat Peter de vader van Mark is door de DNA test van zowel Anton als die van Peter. Maar er..."
28-03-23
9.2
Slangen Van VerlangenDoor: Narcis
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Feest, Likken, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Orgasme, Orgie, Passie, Romantiek, Sprookje, Verlangen, Verleiden, Voorspel,
" Dit is een fantasy seksverhaal, of romantisch erotisch sprookje, hoe je t noemen wil. Introductie Ik ben een saai meisje, met een saaie naam. Geen enkele jongen ziet me staan. Gelukkig is er een ander bestaan, waar ik af e..."
29-01-23
9.0
Op Avontuur - 8: Deense PassieDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Jong En Oud, Passie,
"De avond kwam dichterbij en op een tweetal campers na was de parking leeg. We zaten voor het busje onze maaltijd te eten toen er twee koppels ons goede avond wensten en hun camper opzochten. We bleven nog geruime tijd genieten van het avondschouwspel..."
08-01-23
9.0
De Cum Face Challenge - 12: Onder VuurDoor: Leen
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Hotel, Neuken, Passie, Vakantie, Verleiden,
"Terug in Ryans kamer begin ik mijn spulletjes en kleren samen te rapen en in mijn koffer te proppen. Hoe eerder ik dit achter de rug heb, hoe beter, zodat ik me de rest van de vakantie kan lam zuipen om daarna de confrontatie met Kristof aan te gaan...."
13-12-22
8.2
Na Eenzame Periode Eindelijk Passie En Genegenhei...Door: ClaudiaFreaky
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Passie,
"Tijdens de periode van de pandemie heb ik mij erg eenzaam gevoeld. Ik woon op mezelf met mijn kat en met de social distance was dat best even wennen. Geen mensen over de vloer en al helemaal geen dates, want hoe kom je een man tegen als je voor..."
11-10-22
8.7
Datefeest - 4: KathyDoor: Googun79
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Date, Dating, Passie,
"In n van mijn vorige verhalen, heb ik kort verteld over mijn scheiding omdat mijn ex vreemd ging. Dat was 1 maand na mijn 40e verjaardag. In dat verhaal heb ik toen ook verteld dat wij na het zwanger raken, nooit meer seks hebben gehad samen. We zi..."
14-05-22
9.2
Datefeest - 1: KimDoor: Googun79
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Passie, Tinder,
"In n van mijn vorige verhalen, heb ik kort verteld over mijn scheiding omdat mijn ex vreemd ging. Dat was 1 maand na mijn 40e verjaardag. In dat verhaal heb ik toen ook verteld dat wij na het zwanger raken, nooit meer seks hebben gehad samen. We zi..."
15-04-22
9.2
VerleidingDoor: Nightdreamfox
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Passie, Tieten, Vingeren,
"Eerder plaatse ik al verhalen als nightdreamowl . Dit is een testje. Laat me weten wat jullie ervan vinden. Ik zie je rondwandelen je bolle bips verpakt in een strakke jeans, je heerlijke borsten verhuld onder je groene trui. Je rommelt i..."
12-03-22
8.3
Hemels, Dat Ik Dit Nooit Eerder Heb Gedaan! - 2Door: Tommy69
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Likken, Passie, Teder,
" Dit is deel 2 van Hemels, dat ik dit nooit eerder heb gedaan . Als je nieuwsgierig bent naar de aanloop van dit verhaal, kan je best eerst even deel 1 lezen. Alvast veel leesplezier Terug in de woonkamer namen we opnieuw plaats in ..."
28-01-22
9.2
In Zijn Handen - 15Door: Eline89
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Bodyguard, Passie,
" Lisa Het is hier steenkoud Het water van de douche is lekker warm, maar het tocht heel erg in de badkamer. Het raam is dicht, maar er zit een kier naast het kozijn waar de wind doorheen komt. Ik heb me net geschoren en ben mijn haren..."
15-10-21
9.6
In Zijn Handen - 13Door: Eline89
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bodyguard, Passie,
" Michael Al een tijdje lig ik naar Lisa te kijken. Toen ik wakker werd was het zeven uur, ik gok dat we nu een uurtje verder zijn. Ik heb vannacht nauwelijks een oog dichtgedaan. In dit huis heb ik samen met Eveline gewoond. W..."
16-09-21
9.5
Korfbal, De ZomervakantieDoor: Thomash
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Korfbal, Passie, Tiener, Vakantie, Zomer,
"Mijn naam is Thomas en ben jeugd trainer in korfbal. Na een overstap naar een kleine club waar ik het nieuwe seizoen als trainer coach van de A1 word. Had samen met het bestuur en de technische commissie besproken dat ik in de zomervakantie 3x in de ..."
13-07-21
8.1
Slet Odette - 2: Met Meester MarkDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Meester, Passie, Slet, Sletje, Sub, Vastgebonden,
"Het postuur wat ik door het geribbelde glas zag, leek eerder op een vrouw, dan op een man. Ik opende de voordeur en de vrouw groette en zei Ik ben Jolanda , liep ze langs me op naar binnen. Ze had een flinke rolkoffer meegenomen en ze plantte die i..."
30-04-21
9.0
Zusje(s) En Slapende BroerDoor: Meester Alex
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Passie, Pijpen, Tiener, Zus,
"Ik ben Meester Alex en ik ben geruime tijd actief als Meester Alex via Snapchat . Via deze app heb ik contact met verschillende mensen die mij via mijn verhalen toevoegen. Veel voegen mij toe omdat ze nieuwsgierig zijn naar de wondere wereld v..."
11-03-21
8.8
Mijn Hernieuwde Leven - 2Door: Justy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Passie, Romantiek,
"Nog vol overgave met mijn gezicht in de zachtheid van de borsten van Mari lle realiseer ik me ineens in wat voor rollercoaster ik ben terechtgekomen. Ik ken deze vrouw nauwelijks, het voelt alsof we elkaar al jaren kennen, ze is mijn nieuwe collega, ..."
25-02-21
9.2
De Denkpatronen Van Een GenieDoor: MindsEye
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Passie,
"Martin wist dat de relatie tussen hem en Juna op zijn best complex te noemen was. Het was eigenlijk geen relatie en zolang hij zichzelf nog op een manier aan haar vastklampte, kon hij niet verder met zijn leven. Veel trokken ze niet met elkaar op, ..."
19-02-21
8.9
Korfbal - 74: Noorse PassieDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Passie, Sm, Voyeurisme,
"De volgende ochtend troffen we Inge en Karsten in de ontbijtzaal. Ze waren beide gekleed in een kamerjas en zagen er fris gedoucht uit. Ik kuste eerst Inge op haar mond en drukte daarna een kus op de mond van de verbouwereerde Karsten. Hij ..."
14-02-21
9.4
Passie Met Ursula In De DolomietenDoor: Rosso Corsa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Neuken, Passie, Romantiek, Sauna, Vakantie,
"Dit verhaal beschrijft een ervaring enkele jaren voor ik Nisha leerde kennen zie mijn andere verhalen . In een volgend verhaal schrijf ik waarschijnlijk opnieuw over Nisha. Na een jaar hard werken, is het eindelijk tijd voor vakantie. Mijn ..."
26-01-21
9.1
PassieDoor: Don
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Passie, Vreemdgaan,
" Herleef de passie Begin een affaire staat er, als ik stiekem op de website van Victoria Milan ga kijken. Ik ben Don en ik ben 44 jaar. Ik ben getrouwd met een schat van een vrouw en heb twee lieve dochters van 8 en 11 jaar oud. In mijn je..."
05-08-18
8.9
De Kunst Van PassieDoor: Yukalele
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Passie,
"Ik weet niet waarom ik nu al in zijn studio sta. We zouden alleen koffie drinken. Hij was een kwartier te laat, en ik vroeg me meteen af waarom ik zo n moeite had gedaan met mijn haar, mijn nieuwe jurk en mijn dure schoenen als hij aan komt lopen in ..."
15-06-18
8.9
Passie En VerlangenDoor: Tom Hendriks
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Passie, Verlangen,
"Het was een koude regenachtige avond toen ik vanuit mijn werk naar huis fietste. Ik was helemaal doorweekt en verheugde me erop om thuis te komen. Thuis mijn kletsnatte kleren van mijn lijf af te gooien en een warm bad vol te laten lopen, waar ik uit..."
30-05-16
7.7
Eindelijk Nog Eens Passie..Door: Anke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Passie,
"Het is zaterdagmiddag, ik ben Anke, een gehuwde vrouw van 26, mama van een zoontje van bijna twee maanden.. Mijn man is zelfstandig ondernemer, en heel veel van huis weg. Alsook vandaag.. Ik voel me, ondanks de recente bevalling, al weken..."
26-09-15
8.4
Gevoelens - 7Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Neuken, Passie, Zoon,
"Die maandagochtend was hectisch, zoals gewoonlijk maar alles leek weer normaal tussen moeder en mij. Ik was niet meer bang. Ik begreep nu dat we allebei een beetje wilden experimenteren en ik stond gewoon te popelen om nog meer van mijn moeder te ler..."
26-09-15
8.1
Gedeelde Passie - 2Door: Bert Van Woud
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Passie,
"Jason zat vrolijk neuri nd in zijn auto. Het was nog vroeg, zeven uur s morgens, en het was nog donker. Het weer was niet veel beter dan gisteren, nog steeds druilerig. Zijn zicht was beperkt in deze natte duisternis, en hij was nog steeds vreselijk..."
17-07-15
8.5
Gedeelde Passie - 1Door: Bert Van Woud
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Passie,
"Het was een druilerige dag geweest. Eind oktober, de hele dag zwaar bewolkt met af en toe een miezerbui. Half zes in de middag, en het was alweer bijna donker. Jason zat in zijn auto, ergens in Brabant, hij wist niet eens waar precies, hij r..."
14-07-15
8.5
Opgroeien - 5: Een VerrassingDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neef, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Passie, Tante,
"De volgende ochtend na het ontbijt, kondigde tante Bea aan dat ze naar de stad moest om boodschappen te doen. Ik bood aan om mee te gaan, maar ze zei dat ik opa gezelschap moest houden. Toen ik haar vroeg of ze wel op tijd terug zou zijn om te gaan z..."
28-08-14
8.3
Passie, Verdriet, GelukDoor: Moiralane
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Passie, Verzoek,
" Dit verhaal schrijf ik na aanleiding van een verzoek. Ik schrijf het in de de ik vorm zodat ik gevoel in het verhaal kan leggen. Pffft ik sta met een tegenstrijdig gevoel op vandaag. Enerzijds opgelucht maar ook bang. ..."
06-07-14
7.3
Passie - 2Door: Inbedmetpret
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Passie,
"Na onze 1e avontuur werd onze contact en gesprekken steeds minder en ongemakkelijker, we wisten niet zo goed hoe we met elkaar om moesten gaan na deze gebeurtenis en vermeden elkaar dan ook vaak. Deze ongemakkelijke situatie duurde dan ook ong. 2 wek..."
25-09-12
6.4
Passie - 1Door: Inbedmetpret
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Passie,
"Op een stressvolle dag want het was de dag van examenuitslag ben geslaagd Besloot ik om lekker af te koelen in de douche en dat werkte dan ook rustgevend. Uit de douche gelopen kwam me zus aangelopen met de melding dat elias er ..."
24-09-12
8.0
Laura's PassieDoor: Dirkje
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Passie, Vakantie,
"Laura een mooie zelfbewuste vrouw van 36 is op wintersport vakantie met haar man en 2 kids, In de ochtend ontmoet ze m voor het eerst in de 4 persoons eitjes lift zit hij tegenover haar een stoot van een vent, jonger dan dat zij is maar wat een uits..."
26-01-11
7.0