Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Ardennen sexverhalen. In deze categorie staan 51 erotische verhalen.
Fleur Naar De Ardennen - 4Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
" Hoe komen wij hier weg , bedacht Oona zich in de vroege ochtend, wetende dat Ben vanmiddag ook zou opdraven en dus overmeesterd zou worden. De enige uitweg was om dit samen met Fleur te doen, maar dan alleen als alle 3 de mannen zouden slapen en da..."
04-03-24
9.3
Fleur Naar De Ardennen - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02-24
9.1
Fleur Naar De Ardennen - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
" i Dit verhaal schrijf ik op verzoek van Fleur, die mij via e mail heeft benaderd een verhaal voor haar te schrijven, gebaseerd op haar fantasie n. i Eindelijk onderweg Na een jaar hard werken brak ook voor Fleur eindelijk de ke..."
15-02-24
8.9
Mijn Sophie, Een Geliefd Milfje - 7Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen, Barbecue, Bordeel, Kousen, Lingerie,
"Thuis aangekomen, had ik enkele appjes van Sophie gekregen . Ze schreef dat Martin zo lief was om haar op te halen en dat ze heerlijk gegeten hadden en op een foto zag ik Sophie in haar witte Wolford jurkje, met kousen aan zittend tussen de mannen . ..."
05-02-24
9.2
Mijn Sophie, Een Geliefd Milfje - 6Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen, Barbecue, Kousen, Lingerie,
"Verlegen en bescheiden vonden Bram en Kees dat ze maar eens op huis aan moesten gaan. Ho ho ho, niet zo snel ik ben nog niet klaar met jullie, doe jullie broeken maar eens uit en dan kijk ik wel wat ik met jullie gereedschap wil gaan doen..."
30-01-24
8.4
Maaike En Haar Daddy - 9: Ardennen 2Door: Boris Verhaal
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Daddy, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
"De volgende morgen werd Maaike wakker door het zonnetje dat door een kier in de kamer scheen. Ze dacht na over de dag van gisteren. Wat was dat vreemd en toch ook geil om met die 2 vreemde mannen in opdracht te neuken en te pijpen. En dan het eten . ..."
25-01-24
8.9
Maaike En Haar Daddy - 8: Ardennen 1Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Al enige tijd geleden had een vriendin verteld dat ze voor het eerst in bed was geweest met een jongen. Het klonk allemaal nogal vanilla wat ze gedaan hadden, maar Maaike hoopte wel dat ze ervan genoten had. Ve..."
18-01-24
9.0
Mijn Sophie, Een Geliefd Milfje - 5Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Barbecue, Kousen, Lingerie,
" dat was een verrassing, hoe wist je zo zeker dat ik dit geil vond vroeg Sophie terwijl ze haar rokje en jasje grondig bekeek . Een beetje een gokje, maar ik wist zeker dat je me niet in de steek zou laten en geef toe de mannen waren opgewon..."
14-01-24
9.0
Lynn - 18Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ardennen, Eerste Keer, Jong En Oud, Likken, Neuken, Slikken, Spuiten,
"Ik stelde voor om eerst even wat te eten en dan even lekker bij de waterval ons te gaan wassen. Ik gaf Chui zijn brokken en maakte wat broodjes voor onszelf. Nadat we klaar waren liepen ik met Lynn op mijn rug naar de waterval. Ik had Chui ..."
12-07-23
9.3
Katsy Met Een Collega Naar De Ardennen - 3Door: Red Red
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Collega, Dieren, Paarden, Pijpen, Trio,
"Het was inmiddels zondagmorgen na de inspannende dag van gisteren zaten Ton en katsy al weer fris en fruitig aan het ontbijt met haar ouders. Ton hoe vindt je het hier bij ons op de boerderij, vroeg de vader van Katsy belangstellend, Ton m..."
17-06-23
8.7
Lynn - 17Door: Fotograaf
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen, Eerste Keer, Jong En Oud, Likken, Neuken, Slikken, Spuiten,
"Al vroeg in de ochtend werd ik wakker en lag op mijn rug. De lieve Lynn lag nog steeds rechts van me met haar rug naar me toe. Blijkbaar had ik haar in mijn slaap losgelaten en van haar weggedraaid. Toen ik zachtjes het bovendeel van de slaapzak opti..."
13-06-23
9.0
Lynn - 16Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Eerste Keer, Jong En Oud, Likken, Pijpen, Slikken,
"Aangekomen stookte ik het vuurtje even op zodat we later wat konden BBQ en vroeg Lynn of ze mee ging naar de waterval. Het was immers zij die me gevraagd had om samen lekker onder de waterval te gaan douchen. Met een grote glimlach op haar lieve gezi..."
10-06-23
9.5
Lynn - 15Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Eerste Keer, Jong En Oud, Likken, Pijpen, Slikken,
"Met een beetje behoudende stem vertelde ze dat ze met me wilde vrijen en na een heerlijk voorspel graag wilde dat ik haar zou gaan neuken tot ze zou klaarkomen. Uiteindelijk wilde ze voelen hoe het was als ik in haar zou klaarkomen en mijn zaadjes in..."
09-06-23
9.2
Katsy Met Een Collega Naar De Ardennen - 2Door: Red Red
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Collega, Plas, Plassen,
"Ton was in gedachten verzonken, terwijl hij alleen aan de ontbijttafel zat in de keuken van de woonboerderij, Katsy s ouders waren al vertrokken naar de Zaak. Wat een dag mompelde hij in zichzelf, nadat Katsy en hij gisteren waren aangekomen..."
06-06-23
8.9
Katsy Met Een Collega Naar De Ardennen - 1Door: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Collega, Dieren, Neuken, Paarden, Pijpen,
"Mijn collega leerkracht Katsy is een hele goede lerares. Ze ziet er altijd goed uit,maar op een of andere manier zijn de kleren die ze uit kiest aan de te sexy kant. Want ze draagt een minirokje dat weer net te mini is of ze draagt ze een jurk met ee..."
29-05-23
9.1
Op Een Regenachtige Middag In De ArdennenDoor: XXXME
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Met zijn benen gespreid hing Lars zeker 4 centimeter boven het zwembadwater terwijl zijn zwemshort half op de rand van het zwembad hing. Zowel Bram als Thomas hadden hem zo stevig vast dat hij zelf geen kant op kon. Uitgelaten en met pretoogjes zag h..."
16-05-23
8.5
Onverwacht Geile Vakantie ArdennenDoor: Sir Tom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ardennen, Sauna, Squirten, Vakantie,
"Dit verhaal speelt zich af in de zomer van 2022. Ik heb nooit de behoefte gehad aan verre exotische reizen, ik verkies liever een paar korte vakanties per jaar dicht bij huis. Zo ook vorige zomer. Het was heerlijk warm en besloot en..."
16-04-23
8.6
Lieveke's Goede WerkenDoor: Lieveke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Broer, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Vrienden, Wielrennen, Zus,
" i Over een week ga ik weer terug naar Spanje voor het jeugd trainingskamp van een grote wielerploeg, die mij daarna misschien een contract als junior gaat aanbieden. Samen met Koen en twee van zijn vrienden gaan we voor die tijd nog een lang we..."
14-01-23
9.3
Lieveke's KerstspelDoor: Lieveke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Kerst, Kerstmis, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" i Sorry dat ik zo lang niks schreef Onverwacht mocht ik na de zomer mee naar Spanje met het najaar trainingskamp van een grote wielerploeg. Na de Kerstmis hoor ik of ik in de vaste bezetting van hun junioren wordt opgenomen, spannend. Nu m..."
23-12-22
9.5
Jolien Het 2de Weekend - 6Door: Fotograaf
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ardennen, Neuken, Pijpen,
"Omdat het prima weer was en het er naar uitzag dat het ook warm zou blijven stelde ik voor om richting Ardennen te gaan en om daar wat mooie foto s van Jolien te gaan maken. Wat we tot nu toe hadden was natuurlijk niet geschikt om aan ander..."
16-07-22
8.9
Lieveke Wordt... - 5: AfgetraindDoor: Lieveke
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" i Omdat ik zestien werd kreeg ik van mijn broer Koen een weekendje mountainbiken in de Ardennen cadeau. Gisteren kwamen we aan en gisteren ook ontmaagdde hij me, zijn andere cadeautje . Na ons gezamenlijke besluit nog een dagje te spijbele..."
27-05-22
9.5
Lieveke Wordt... - 4: UitgewoondDoor: Lieveke
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Uitgewoond, Zus,
" i Als een verliefd stelletje zitten mijn grote broer Koen en ik samen in de Brasserie bij de cascade in Coo te eten, ondertussen onder tafel voortdurend knietje vrijend. Als cadeau voor mijn zestiende verjaardag heeft hij me vanmiddag ontmaagd, op d..."
20-05-22
9.7
Lieveke Wordt... - 3: OntmaagdDoor: Lieveke
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" i Hey Lieveke, kan het misschien ietsje sneller moppert mijn broer Koen, omkijkend, terwijl hij een meter of tien voor me over een smal modderig paadje heuvelopwaarts biked. Ja, gemakkelijk praten heeft hij, eerst likt en speelt hij me klaar op e..."
10-05-22
9.8
Lieveke Wordt... - 2: BelaagdDoor: Lieveke
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ardennen, Broer, Fietsen, Natuur, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" i Nadat ik mijn kutje heb geschoren en mezelf helemaal heb ingewreven met olie en lotion, kan ik eindelijk afmaken wat gisteren door mama zo gemeen werd verstoord. Eerst bewerk ik nog een tijdje mijn klitje met de wijsvinger van mijn recht..."
29-04-22
9.7
Een Weekje Ardennen - 3Door: Isaac Bergheim
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Tiener,
"Ik werd wakker door een flink geschud aan mijn schouders, moeizaam opende ik mijn ogen en langzaam zag ik een gedaante aan de rand van het bed staan. Hey Isaac, wakker worden klootzak. Alex staat aan de deur en ik weet niet waar de sleutels liggen ...."
23-02-22
9.2
Een Weekje Ardennen - 2Door: Isaac Bergheim
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Eerste Keer, Neuken, Tiener,
"Het duurde niet lang voor Noah weer aan het slapen was, in het donker zag ik niet al te veel maar genoeg om te zien dat hij sliep. Zelf kon ik niet slapen, ondanks dat ik normaal na het klaarkomen een beetje moe ben was ik nu klaar wakker. Hoe kon ik..."
16-02-22
9.0
ArdennenDoor: Eric En Eva
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen, Weduwe,
" Waar gaan jullie naar toe op vakantie vraagt Simone aan Isabelle, mijn vrouw tijdens een gezellig avondje bij Simone thuis. We hebben nog geen plannen voor de zomer gemaakt zegt Belle, willen jullie met mij mee naar mijn huis in de Ardennen . S..."
21-11-21
9.1
Zoon Lust LullenDoor: Rob Van De Roy
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Billen, Camper, Daddy, Gescheiden, Kontje, Lul, Moeder, Oraal, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje, Vader, Wandelen, Zoon,
"Ik ben al enkele weken singel en loop super geil. Na mijn echtscheiding heb ik al behoorlijk wat vriendinnen gehad. Dagelijks zou ik een vulva kunnen vullen en zelfs meerdere malen na elkaar. Bepaalde periodes ben ik zelfs onblusbaar en vind me dan o..."
22-06-21
8.9
Een Weekje Ardennen - 1Door: Isaac Bergheim
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Eerste Keer, Pijpen, Tiener, Vakantie,
"Het zal zo begin november geweest zijn toen ik en mijn twee goede vrienden Noah en Alex besloten dat we behalve onze zomervakantie naar Mallorca ook wel een vakantie zagen zitten in de kerstvakantie. Maar waar konden we in vredesnaam naar toe Noah e..."
15-02-21
8.9
Vakantie In De ArdennenDoor: Willem Van Deudekom
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen, Vakantie,
"We zouden een weekje weg gaan en waren het niet eens waar heen. Ik wilde naar Duitsland en mijn vrouw, Els, wilde naar de Ardenne. We lagen die avond op bed te steggelen waar we heen zouden gaan. Mijn bezwaar was, dat we geen van twee n Frans spr..."
22-07-20
8.5
Weekend ArdennenDoor: Martinne
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Moeder, Pijpen, Zoon,
" Moet je dat nog vragen , snauwde ik mijn man toe. Of ik slecht geslapen had Ja natuurlijk had ik slecht geslapen. Hoe kon het ook anders met dat oorverdovende gesnurk. Uren aan een stuk dat monotone bulderende geluid, om gek van te worden..."
04-12-19
9.0
Liefde In De ArdennenDoor: Lingerie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen, Pijpen, Vakantie, Zwemmen,
"Het was half augustus en de zon scheen volop in de Belgische Ardennen. David reed op zijn racefiets eindelijk weer op een recht stuk na een zware klim. Verderop was de skilift wat bevestigde dat het een steile berg moest zijn. Voor hem waren de Belgi..."
21-04-19
8.7
In De Ardennen - 2Door: Ron Q
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Hi Naakt,op het bed liggend,werd ik wakker en zag hem naast me staan,gekleed in een kamerjas en glimlachend op me neer kijkend.Me,heerlijk, uitrekkend zag ik hoe hij zijn jas opende en daar hing zijn heerlijk dikke lul op me te wachten.Ik gi..."
04-02-17
8.7
ArdennenDoor: MrGreen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Eindelijk sloeg ik de deur van mijn auto dicht, en was het voor mij tijd voor een welverdiende vakantie. Ik had de laatste tijd vrij veel gewerkt, en had daardoor weinig tijd voor ontspanning. Maar nu was het eindelijk zover, en ging ik met de auto n..."
26-01-17
8.8
In De Ardennen - 1Door: Ron Q
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Ardennen,
"Hi We waren weer vertrokken richting Ardennen en ik zat in de auto nog na te genieten van mijn harde lul die zonet diep in mijn kontje was klaar gekomen. H .Wat is er zo leuk Ik was er even niet bij geweest en dus beke..."
10-01-17
7.6
Met Patricia In De Ardennen - 2Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Onderwijl Patricia een plekje zocht waar ze kon poseren opende ik mijn cameratas en haalde er de benodigde spullen uit. Snel zat mijn 70 200 op de body en kon het fotograferen beginnen. Een groot reflectiescherm zorgde voor het invullen van ..."
14-05-16
8.3
Met Patricia In De Ardennen - 1Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"De vooruitzichten voorspelden een hele mooie week met veel zon en temperaturen boven de 25 graden, Kortom zomer. Als fotograaf krijg je dan meteen de kriebels en beginnen de hersenen te werken om maar zoveel mogelijk voordeel te halen uit dit pra..."
09-04-16
8.6
Het Cafe - 2: De Bespreking In De ArdennenDoor: Jan Vertelt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Cafe,
"Na de sinterklaasavond bleven Henk en M. slapen bij Lucas en Els. Hier het vervolg van dat verhaal Het was inmiddels een uur of drie in de nacht. Ze hadden met zijn allen nog wat na gefeest. De meeste collega s vertrokken al dan niet alleen ..."
23-11-14
7.8
Diep In De ArdennenDoor: Red Velvet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"Vrijdag Ik kom al s middags toe in de Ardennen waar ik voor het weekeinde een afgelegen huisje heb gehuurd. Eigenlijk is het een klein boerderijtje in u vorm met een schuur en stallingen. Omdat ik te vroeg ben om de sleutels op te pikken, g..."
03-05-14
7.3
ArdennenDoor: Ron Q
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Hoi Ik ben Ronny. Ik ben 1 m 81,weeg 78 kg,heb lange haren en een atletisch,gespierd,volledig onthaard lijf. Ik had naakt geposeerd voor een Gay magazine,in de natuur en had er voluit verteld over mijn voorkeuren,zoals dat ik erg graag in mijn kontje..."
23-09-13
7.1
Naar De ArdennenDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen,
"Ma en ik waren altijd al dol op elkaar geweest. Zij gaf me altijd een dikke kus als ik s ochtends opstond, en een lekkere knuffel als ik s avonds naar bed ging. Zij is een aantrekkelijke vrouw, maar ik keek eigenlijk nooit naar haar op een seksuele m..."
15-09-12
7.8
Gangbang In ArdennenDoor: Alex
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen, Gangbang,
"Een zoekertje op een website sprak me wel aan Gezocht jonge kerel die slaafs is en zich door meerderen heel weekend ongeremd wil laten neuken. Moet bereid zijn zich te laten scheren. Gespoeld aanmelden . Na enkele mails over en weer werd ik goedge..."
02-07-12
5.2
Weekje Ardennen - 7Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen,
"Het is gemakkelijk om wakker te worden voor de zon opgaat, als je al bij zonsondergang gaat slapen. Maar opstaan is een andere zaak. Ik kon uit mijn slaapzak komen in de koude ochtendlucht, of ik kon nog even blijven liggen in mijn heerlijke warme sl..."
14-03-12
7.7
Weekje Ardennen - 6Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen,
"Het was nu woensdag, de zesde dag van onze kampeertocht in de Ardennen. Vandaag wilden we een lange trektocht maken, dus ik werd vanzelf heel vroeg wakker. Na het opstaan besteedde Ankie eerst wat tijd om zichzelf op te maken en Eddie en ik pakten ha..."
04-03-12
7.8
Weekje Ardennen - 5Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"In de vroege ochtend werd ik wakker doordat ik iemand hoorde rondscharrelen. Zonder erbij na te denken, stak ik mijn hoofd uit Ankie s slaaptent. Eddie zag mij en hij leek stomverbaasd dat ik uit Ankie s tent kwam. Hij herstelde zich en probeerde n..."
01-03-12
7.7
Weekje Ardennen - 4Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"Het was maandagochtend en bijna alle campers waren de vorige avond vertrokken omdat het weekend was afgelopen. Ik was het eerste wakker, kroop uit mijn tentje en ging thee zetten. Even later stonden Ankie en Eddie ook op. Bij het ontbijt Eddie keek v..."
23-02-12
7.8
Weekje Ardennen - 3Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"Die tweede ochtend ging net als de eerste. Ankie werd bij zonsopgang wakker en trok haar armen van mij af. Ze deed haar jas aan en haar joggingbroek. En ik voelde me schuldig tegenover Eddie, en besloot dat ik vanavond in elk geval weer in mijn eigen..."
20-02-12
7.8
Weekje Ardennen - 2Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"Het was al licht buiten, maar het was nog steeds erg koud, toen mevrouw Stevens overeind ging zitten. Ik keek haar slaperig aan, en zij glimlachte stralend naar mij. Ze droeg een dunne roze nachtpon. Ze pakte haar blauwe jas en deed een joggingbroek ..."
17-02-12
7.3
Weekje Ardennen - 1Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Eddie was mijn beste vriend. Hij wist dat zijn vader was een beroemde chirurg was, maar hij wist verder niets over hem. Eddie kreeg nooit cadeautjes of kaarten van hem voor zijn verjaardag. Zijn moeder kreeg wel een hoop geld van zijn vader, elke maa..."
16-02-12
7.5
In De Ardennen - 2Door: Marek
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Hoofdstuk 4 De sauna. Toen we terugkwamen werden er ons geen vragen gesteld, maar er waren toch een paar blikken naar ons soms. Na het eten gingen Sam, Nicolas, Maarten, Jeroen, Tatjana en Roxanne voor de tv zitten terwijl de jongens op..."
19-04-09
7.1
In De Ardennen - 1Door: Marek
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Hoofdstuk 1 Aankomst We waren met 10. Ik en Cynthia, Tatjana en Jeroen, Nicolas en Hilde, Katleen en Maarten, Roxanne en Sam. Het was grote vakantie en we hadden besloten om met de hele groep een huisje in de ardennen af te huren en tes..."
27-03-09
7.5