62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 14861x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Fleur Naar De Ardennen - 2
De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen én een hond die er ook wel raad mee wist. Gelukkig was het met de open haard, die steeds tijdig van nieuw hout werd voorzien, wel behaaglijk warm in het huis. De drie mannen waren aan het kaarten en Oona was in slaap gevallen maar Fleur voelde een grote ongerustheid in zich, gevoed door wat ze had meegemaakt. Ze zag steeds het rode gezicht met wazige, afwezige blik van Oona voor zich toen ze ruw geneukt werd door Spike. De wellust spatte ervan af toen hij zich wild raggend uitleefde in Oona. ‘Zou zij ook nog overgeleverd worden aan de lusten van Spike, hoe zouden ze het er überhaupt vanaf brengen?’, bedacht zij zich half paniekerig. Dat ze voorlopig nog wel in deze situatie zouden blijven was wel duidelijk door de voorbereiding tot de kidnapping: tassen met boodschappen en vooral drank waren zojuist binnengesleept. ‘Wat zou er met Ben gebeuren als hij hier morgen zou arriveren?’, was haar volgende gedachte, die ruw onderbroken werd toen de hunk riep “hé meiden, schenk ons nog eens een bacootje in”.

Fleur stond snel op, liep naar de tafel, pakte de lege glazen en meldde “Oona slaapt even, ik doe het wel”. De hunk sloeg zijn arm om haar heupen, kneep haar hard in een tepel en zei: “doe maar goed je best dan schatje, misschien dat ik je vandaag dan nog even flink neuk”, sloeg haar hard op haar kont en liet haar verder los. De baard merkte lachend op “aan die heerlijke tietjes met die stijve tepeltjes te zien verlangt ze wel weer naar een beurt”, die verraadde dat Fleurs lichamelijke reactie sterk afweek van haar verstandelijke reactie. Haar lichaam reageerde direct positief op de aanraking en feitelijke vernedering, ze werd gezien als een stuk vlees wat naar believen gebruikt kon worden en de geile rilling liep door haar lijf en de direct aanwezige kriebels in haar onderbuik waren duidelijk. Ze zette de glazen neer en toen ze dit bij de leider deed stak hij zijn vingers achterlangs tussen haar billen, streek langs haar schaamlippen en bekeek zijn natte vinger. “Je hebt gelijk, zo te zien heeft ze er alweer zin in”. Fleur liep rood aan, voelde haar tepels weer verstijven en kon dit onmogelijk verbergen. Onzeker liep ze van tafel weg, “lekker kontje hoor” hoorde ze achter zich en nam weer plaats op de bank bij Oona, die nog steeds sliep.

De warmte van de haard deed haar ook licht wegdommelen, op de achtergrond de mannen horen praten en lachen, maar de gedachte aan de wild op Oona in beukende Spike bleef haar gedachten bepalen. ‘Hoe zou het zijn als’ en ‘wat als ik mij niet kan beheersen als hij mij bespringt’ spookten willekeurig door haar hoofd, waardoor zij zich plotseling dondersgoed realiseerde dat zij de ervaring ook wilde beleven. Een warme tinteling ging weer door haar onderlijf en toen ze voorzichtig voelde tussen haar benen was ze er zeker van: ze hoopte ook door Spike te worden gedekt. “Kom schatje, pijp mijn lul eens even stijf”, werd ze ruw uit haar gedachten gewekt. De leider stond plotseling voor haar met een slappe lul die op zijn zware balzak rustte.

“Verdomme, ik word hier echt als een slet gebruikt”, dacht Fleur, maar kwam toch overeind en nam zijn nog slappe lul in haar hand. “Mijn zak doet ook mee”, was de leider duidelijk en met een hand zijn lul masserend, kneedde ze met de andere hand zijn balzak. Zijn lul werd langzaam hard terwijl hij belangstellend naar de nog slapende Oona keek. Fleur trok zijn voorhuid over zijn eikel en nam voorzichtig zijn eikel in haar mond. Ze voelde zich vernederd, maar tegelijk ook geil door deze situatie en begon de lul dieper te pijpen. “Jezus, ik ben een echte slet”, bedacht ze zich en probeerde zijn lul nog dieper in haar mond te nemen tot ze zijn eikel tegen haar keel aan voelen drukken. “Lekker schatje”, klonk het boven haar en ze voelde hoe hij door haar haren streelde. Dit voelde voor Fleur toch ook wel een beetje of dat hij respect voor haar had, wat ook wel weer fijn was ondanks dat de vernedering voor haar ook fijn en geil voelde.

De leider pakte Fleur bij de kin, trok zijn lul uit haar mond en lustte haar op haar voorhoofd, “de dag is nog lang”, zei hij terwijl hij haar in de ogen keek, zich rechtzette en naar het toilet liep.

“Mooi lichaam”, dacht Fleur verward toen zijn grote gestalte door de deur uit het zicht verdween. Diep van binnen vond ze het jammer dat hij zijn lul uit haar zuigende mondje had verwijderd. ‘Wat gebeurt hier toch?’, dacht ze, terwijl zij zich ontspande en voelde hoe haar klitje gevoelig tussen haar schaamlippen gekneld werd.

Ze wist niet hoe lang ze was weggedommeld toen de leider weer voor haar stond, “kleed je aan, Spike moet worden uitgelaten”, was de opdracht. Oona schrok ook wakker en keek gedesoriënteerd om zich heen. Jij blijft hier, als wisselgeld dat ze terugkomt”, zei de leider tegen Oona en tegen Fleur vervolgde hij, “geen onderkleding, alleen een shirt, rokje, jas en schoenen aantrekken “.

Toen Fleur aangekleed terugkwam in de kamer stond Spike al kwispelend en ruikend om Oona heen, die hij nu als een teefje zag nadat hij haar geneukt had. De leider deed hem de riem om, gaf deze aan Fleur en liep mee naar de deur. “Zéker een half uur uitlaten”, was zijn boodschap tot Fleur en duwde haar de deur uit. De frisse lucht was even een verademing voor Fleur, maar de wild aan de riem rukkende Spike zette haar in beweging. Bij de eerste beste boom piste Spike deze met zijn poot omhoog nat en liep snuffelend verder het bos in , Fleur min of meer met zich mee trekkend. “Rustig Spike”, probeerde Fleur grip te krijgen op zijn enthousiasme en trok hem regelmatig aan de riem terug.

Nadat Spike al zijn behoeften had gedaan en wat gebiedjes gemarkeerd had met zijn geur, werd hij rustiger. Aangezien Fleur geen zin had om een half uur door het bos te rennen nam ze snel plaats op een bankje om de tijd een beetje te doden voordat ze terug kon. Wat zou ze doen, proberen iets of iemand te alarmeren of voor zekerheid kiezen om Oona niet in gevaar te brengen. Voordat ze hier verder over na kon denken was het Spike die haar aandacht vroeg door aan haar (blote) knieën te snuffelen en hij zijn neus ertussen wilde drukken. Direct was Fleur weer in de seks modus en zag voor zich wat Spike bij Oona had teweeg gebracht. Ze voelde haar kutje nat worden, wat ook Spike’s reukorgaan direct opmerkte en direct heftiger met zijn neus tussen haar benen probeerde te komen. Fleur keek even om zich heen, gaf zich over aan haar opkomende geilheid en opende voorzichtig haar benen. Ze zag de kop van de heftig snuffelende Spike tussen haar dijen duwen en opende deze verder, ondertussen de kop van Spike strelend. Fleur keek nogmaals schuchter om zich heen en opende toen volledig haar dijen, direct de koude neus van Spike tegen haar natte kutlipjes voelend. Een rilling liep over haar rug toen ze zichzelf “lik me maar Spike” hoorde zeggen, ondertussen de flanken van Spike strelend.

“Ohhh, godver, hij likt me”, fluisterde Fleur terwijl ze haar benen nu maximaal opende en de natte likkende tong volledig over haar poesje voelde gaan. ‘Wat lekker’ dacht Fleur, die nu één been op het bankje zette waardoor haar kutje wijd open kwam te staan. De lange tong van Spike sloeg niets over en geselde nu haar keiharde klitje en likte het voortdurend stromende vocht uit haar kutje weg. Fleur bukte voorover waardoor het voor Spike moeilijker werd, maar Fleur was razend benieuwd wat ze onder de buik van Spike aan zou treffen. Ze streelde zich langs de flank van Spike een weg naar onderen en vond de harige schacht van Spike, waaruit zijn glibberige pik steeds naar buiten schoot. Haar behoefte de tong van Spike te voelen was groter dan haar nieuwsgierigheid naar zijn lul en boog zich weer achterover.

Spike’s tong flitste langs haar kutje en klitje en nu ze zelf de regie had kon ze zich makkelijker laten gaan en kwam wild schokkend klaar, snel haar benen sluitend omdat de prikkels té intens werden. Nadat ze was bijgekomen, kon ze meer aandacht geven aan haar interesse om Spike’s neuk apparaat beter te onderzoeken.

Spike drentelde in de meest enthousiaste vormen om haar heen, zo geil als hij was om ook dit teefje de zijne te maken. Fleur vond al snel de schacht en masturbeerde deze, zodat de lul van Spike al snel groeiend naar buiten kwam en direct begon te sproeien. Hij neukte Fleurs hand fanatiek en langzaam voelde ze de knot in zijn schacht groeien. Snel liet ze zijn lul los, wat leidde in de kolderieke situatie dat Spike nog even eerder ‘droog neukte’. Ze stond snel op, trok Spike mee en liep terug richting het huisje.

“Was het lekker meisje?”, hoorde ze plots de stem van de leider, die van achter een boom tevoorschijn kwam. Spike begroette de leider wild kwispelend maar deze negeerde hem en keek Fleur diep maar zacht in de ogen. ‘Natuurlijk, het was ook naïef om te denken dat ze alleen werd vrijgelaten’, besefte Fleur zich en negeerde de vraag.

“Hoe heet je eigenlijk?", was zijn vervolgvraag. “Fleur”, antwoordde Fleur naar waarheid. “Ik ben Gert-Jan”, was zijn antwoord en stak twee vingers onder haar rokje, masseerde even zachtjes de natte lipjes van Fleur en stak ze in zijn mond. “Lekker hoor”, klonk het zacht en vriendelijk, “hoe heet je vriendin?”, “Oona”, antwoordde Fleur.

Op een of andere manier voelde ze zich ondanks de hachelijke situatie redelijk veilig en op haar gemak met Gert-Jan in de buurt.

Toen ze binnenkwamen vloog Spike direct de kamer in toen Fleur de riem losmaakte en zocht kwispelend Oona op, die nog altijd naakt op de bank zat. De baard ving Spike op en zette hem terug in de gang.

“Ging het goed”, vroeg de hunk aan G-J, waardoor Fleur de bevestiging kreeg dat ze inderdaad was getest op weglopen of waarschuwen en zijn dus al die tijd in de gaten was gehouden.

“Ja, John, had je goed ingeschat”, antwoordde G-J. ‘John dus’, sloeg Fleur op terwijl ze zich realiseerde dat de namen natuurlijk fake zouden zijn.

“Ging het met Spike ook goed, heb ik een weddenschapje gewonnen”, vroeg de baard vervolgens. “Jawel Bart, ook jij had gelijk, Fleur, zo heet ze, heeft de snuit van Spike onder haar rokje gehad”, grijnsde G-J en overhandigde Bart een briefje van vijftig. “En dat is trouwens Oona”, wijzend naar Oona op de bank.

‘Jezus, die klootzakken hebben nog lopen wedden op mijn geilheid ook’, dacht Fleur verontwaardigd, maar kon de kriebel in haar buik niet negeren. Ze was vooraf als een teefje gekwalificeerd en ze hadden nog gelijk gekregen ook. Dat ze wellicht binnenkort het teefje van Spike zou worden was iets wat haar natheid beneden alleen maar liet toenemen en haar tepels deed verstijven onder haar shirt.

“Geef je kleren maar”, sommeerde John, de hunk dus, dan krijgt Oona haar telefoon want er kwam een app-bericht door van ene Ben, die hier morgen denkt te verschijnen. Volgens Oona komt hij hier morgen ook heen, dat is dan lekker voor Bart, want die houdt wel van een mannen holletje”, gaf hij duidelijkheid over wat er morgen zou veranderen. Oona kreeg de telefoon met de opdracht Ben te bellen en te vertellen dat alles lekker soepel verliep en dat ze uitkeek naar zijn komst. Oona wist dat haar vriend Ben openminded, bisexual, BDSM, sub en dus erg seksueel ingesteld was dus dit avontuur achteraf wel zou waarderen.

In gedachte zag ze al dat Ben misbruikt zou worden door de mannen, een fantasie die Ben al meerdere malen met haar had gedeeld, en voelde de warmte in haar onderlichaam toenemen.

‘Wat was hier in godsnaam aan de hand, ze waren gekidnapt, volledig overgeleverd aan 3 kerels maar toch overheerste het geile gevoel en verlangen vernederd en gebruikt te worden!’, realiseerde Oona zich geschrokken.

De mannen trokken zich na het telefoongesprek tussen Oona en Ben – hij zou morgen omstreeks 15.00 uur arriveren - weer terug naar de keukentafel en hervatten het kaarten. Fleur was nu ook weer naakt naast Oona op de bank gaan hangen en Oona vroeg fluisterend wat ze met Spike had gedaan. Fleur vertelde het hele verhaal en kneep daarbij zachtjes en speels in de tepels van Oona, haar verhaal kracht bijzettend. ‘Dus je hebt je niet door Spike laten neuken?”, vroeg Oona met een stem van ongeloof. “Meid, dat is veel beter dan welke kerel ook”, nam haar enthousiasme de overhand en vertelde nogmaals fluisterend hoe ze genoten had van de fors neukende hondenlul in haar strakke kutje. “Ik weet het wel als ik weer thuis ben, in no-time een reu uitzoeken”, ging ze zó enthousiast verder, dat John dit hoorde en zich lachend bij de bank meldde. “Spike er maar even bijhalen mannen”, riep hij achterom kijkend, Oona vertelde net enthousiast hoe lekker een hond kan zijn.

“Dan is Wodan ook nog een leuke uitdaging”, vervolgde Bart lachend.

John haalde Spike uit de gang, liet hem los en liep terug naar de keukentafel, zonder verder commentaar. Heel even volgde Spike John naar de keuken maar al snel meldde hij zich kwispelend maar dominant bij de meiden.

Wild kwispelend met staart en achterlijf snoof hij de geur van beide meiden op, gefocust op de geur die de kutjes afscheidden. Oona opende in eerste instantie haar dijen een beetje om de focus van Spike te krijgen, en Fleur zocht met haar voet onder de buik van Spike naar zijn schacht en kloten. Ogenblikkelijk reageerde Spike hierop en klemde zijn voorpoten om haar onderbeen en begon er tegenaan te rijden. Oona klopte even kort op haar venusheuvel, deed haar dijen weer wat verder uit elkaar en lokte Spike zo weer richting haar kutje.

Fleur trok haar voet weg en boog zich licht voorover, de rug van Spike strelend die nu luid snuffelend de schaamlippen van Oona probeerde te bereiken. Oona haalde een vinger door haar natte kutje en bood deze aan Spike aan, die deze gretig aflikte en weer tussen haar dijen dook. Fleur zocht tussen de achterpoten van Spike met haar vingers zijn ballen op, waarop Spike direct zijn poot optilde om Fleur beter toegang te geven, die daarvan gelijk gebruik maakte en de schacht van Spike weer opzocht. Fleur was nog extra geil door de gebeurtenissen buiten en dwong de benen van Oona verder uit elkaar, waardoor Spike nu rechtstreeks toegang had tot haar natte lippen. Fleur, die nu met een hand de lul van Spike bewerkte, zocht met haar andere hand ook het kutje van Oona, bevochtigde een vinger en bracht die naar haar kontgaatje om deze te masseren. Oona beantwoordde de aanraking met een luide zucht, die ervoor zorgde dat het stil werd bij de keukentafel en ze wisten dat, toen ze een stoel hoorde schuiven, ze betrapt waren.

Het gezicht van G-J kwam in beeld, die oogcontact zocht met Fleur, haar lachend aankeek en zei: “heb je nog niet genoeg gehad, geile donder”, haar bij de haren pakte en haar gezicht richting het kruis van Oona dwong.

“Spike, af!’, commandeerde af G-J waardoor Fleur de ruimte kreeg de geur van Oona op te snuiven. Met haar hand nog om de lul van de piepende Spike gaf Fleur zich gewonnen aan haar geilheid en likte zacht langs de volle lipjes van Fleur. Haar geur maakte haar gek en ze duwde haar neus in de heerlijke natte opening van Oona, het kutje waar ze zo verliefd op was. Ze liet Spike’s lul los en legde haar hand op de venusheuvel van haar vriendin, om haar klitje naar buiten te drukken zodat ze het knopje beter kon bewerken. De handen van Oona in haar haren deden haar beseffen dat ook Oona nu over haar schroom heen was, als ze dat al niet was, en intens leek te genieten van de liefde die Fleur haar gaf. Toen ze even de ogen opende zag ze drie geïnteresseerde mannen achter de rugleuning staan waarvan John, de hunk, zijn lul al uit zijn broek had gevist. Oona reikte met haar hand naar zijn lul, die hij gretig tegemoetkwam en zijn mooie harde lul in haar hand legde.

Oona kreunde nu ongegeneerd en genoot van de belangstelling om en op haar lijf, terwijl Spike ondertussen om de bank heen drentelde. G-J liep nu om de bank heen, tilde Fleur, die op haar knieën tussen de benen van Fleur gehurkt zal, bij de heupen op en verplaatste haar knieën naar de grond, nog steeds met haar hoofd tussen de benen van Oona. “Geniet maar van deze speciale behandeling, Fleur “, hoorde Fleur hem zeggen en voelde direct de snuffelende, natte snuit van Spike op en tussen haar billen ruiken.

G-J op zijn beurt liet zijn broek zakken, zijn zware lul zwiepte vooruit en zette zich bij het hoofd van Oona met zijn knieën op de bank. Oona liet de haren van Fleur los, pakte zijn zware staaf en zoog gretig de eikel in haar mond.

“Hmmmm”, hoorde Fleur haar vriendin kreunen en toe ze een blik omhoog wierp, zag ze het geile mondje van haar vriendin lustig aan de vleesstaaf van G-J lurken en met haar hand de lul van John aftrekkend. Venijnig zoog ze even, als straf, het klitje van Oona hard naar binnen, wat tot haar plezier een siddering door de buik van Oona tot gevolg had.

‘We zijn hier verdomme gewoon aan het genieten terwijl we misbruikt worden’, realiseerde Fleur zich terwijl ze haar knieën wat uit elkaar zette om Spike’s tong beter toegang te geven tot haar billen. Spike beantwoordde dit door haar kontgaatje nu geconcentreerd te likken terwijl Fleur voelde hoe het vocht als een sliertje uit haar kutje hing. Ze trok haar rug hol waardoor ze de natte tong van Spike nu ook haar kutje kon likken wat Spike dol maakte van geilheid. Om beurten besprong hij Fleur, die dan snel haar rug bolde, en dan weer wierp hij zich likkend op haar kutje en kontje. “Is het lekker lieverd”, hoorde ze Oona boven zich zeggen, even beide lullen in haar hand houdend en haar liefdevol aankijkend, “laat je dekken als een teefje, je zult merken hoe lekker dat is”, vervolgde ze, waarna ze de lul van G-J weer verder ging pijpen.

Hoewel de mannen fysiek en numeriek in de meerderheid waren, waren het nu feitelijk de dames die de regie in handen namen en bepaalden wat er gebeurde, ‘heel vreemd’, dacht Oona triomfantelijk.

G-J nam nu Oona’s hoofd in zijn handen en begon de mond van Oona nu dieper te neuken, ondertussen naar Spike kijkend die weer hijgend en kwijlend op de rug van Fleur hing, op zoek naar zijn opening. Toen Fleur haar bolle rug iets liet zakken gaf dat Spike de gelegenheid zijn lul eerst tussen de billen en plotseling daarna tussen haar dijbenen te persen. Zijn sproeiende lul werd direct harder en wreef genadeloos langs de lippen en klitje van Fleur. Fleur besefte dat als zij nu haar rug iets verder hol zou maken dit Spike’s spitse lul toegang zou geven tot haar warme en natte kutje, waarna hij zo wanhopig wippend naar op zoek was.

Fleur haalde diep adem, begroef haar gezicht tussen de natte schaamlippen van Oona en duwde haar kont omhoog. Spike merkte de veranderde houding direct en zocht met zijn topje naar de opening. Net als eerder bij Oona kwam hij met de poten van de grond toen hij vond wat hij zocht en zijn lul zo diep en hard mogelijk in het kutje van Fleur begroef. Door de kracht van de penetratie blies Fleur met kracht haar adem uit, wat voor een ongelofelijke trilling zorgde tussen de schaamlippen en op het klitje van Oona, die hierop een gilletje ook niet kon onderdrukken.

Fleur werd direct zo intens geneukt, dat ze niet meer in staat was Oona te likken en haar wang op de buik van Oona leggend om met alle aandacht de wilde, ongecontroleerde stoten van Spike op te vangen, ondertussen voelend dat ook haar orgasme niet meer tegen te houden was bij dit geweld en de steeds dikker wordende lul van Spike.

De opmerking van Oona, “laat je neuken als een teefje, schatje”, die was gestopt G-J te pijpen en toekeek, en het ongekende tempo waarmee ze werd afgeragd en haar klitje werd gegeseld zorgde ervoor dat Fleur zich luid kreunend liet gaan en hevig trillend en jammerend klaar kwam. Spike bleef haar kutje geselen met zijn forse en lange lul die als een trilhamer in haar strak gespannen schaamlippen tekeer ging, totdat ook hij de spanning om zijn lul niet langer aankon en zijn sperma diep in het kutje van Fleur spoot, keer op keer op keer voelde ze zijn lul spuiten, Fleur bleef klaarkomen onder dit geweld en dacht uit te scheuren toen ze voelde hoe de knot haar schaamlippen binnendrong en daar nog meer uitzette, om te voorkomen dat zijn kostbare zaad verloren zou gaan. Terwijl Fleur lag te huilen van emotie, pakte G-J haar gezicht en spoot deze fel trekkend leeg over haar gezicht, terwijl Fleur ook nog haar mond opende om zo veel mogelijk op te vangen. Spike hing te hijgen op haar rug, vastzittend in haar kutje en Fleur kon het niet laten om hem even over de flank te strelen, als dank voor deze ongelofelijke ervaring. Ook John spoot zich direct leeg, geholpen door de trekkende hand van Oona en de geweldige neukpartij van Spike vlak voor zijn neus, deels op de rug van Fleur spuitend, deels op de vacht van Spike.

Alleen Bart en Oona waren nog niet klaargekomen, maar Bart stond al te wachten totdat G-J was opgestaan om zijn stijve lul in de mond van Oona te proppen, terwijl Fleur alweer bezig was het klitje van Oona te bewerken, waardoor het zaad van G-J op haar gezicht zich mengde met het vocht van Oona. Op het moment dat Oona haar orgasme bereikte, duwde hij zijn volledige penis, gelukkig niet al te groot, tot aan zijn klootzak tegen de lippen van Oona om vervolgens driftig stotend zijn zaad haar keeltje in te spuiten. Oona smoort Fleur bijna, zo intens drukt ze Fleur’s gezicht tussen haar schaamlippen in, terwijl Fleur voelt hoe Spike zijn zwelling dusdanig afneemt dat hij hijgend van haar los kwam, ook nu een geweldige stroom zaad uit haar kutje druipend, en in een hoekje ging liggen om zijn eigen lul schoon te likken, die zich langzaam terugtrok in zijn schacht.

“Douchen maar weer dames”, maande John Oona en Fleur aan tot actie, waarbij Fleur haar pijnlijke kutje omklemde om te voorkomen dat al het vocht zich over de vloer zou verspreiden.

“Als jij je reutje hebt gekocht en afgericht, mag ik hem dan ook gebruiken?”, vroeg Fleur onder de douche aan Oona, daarmee bevestigend dat als een teefje geneukt te worden door een felle reu ook voor haar een onvergetelijke ervaring was geweest.

De rest van de middag en avond verliep vrij rustig, aan het eind van de avond moesten Fleur en Oona het enige 2-persoonsbed delen met GJ. “Wordt morgen een spannende dag voor jou Oona, als je vriendje hier op komt draven”, zorgde GJ voor onrust in het hoofd van Oona. “Morgenochtend stipt 8 uur wil ik jullie twee met mijn lijf voelen spelen, net zolang totdat ik klaar kom”, was zijn opdracht, waarna hij Oona stevig tegen zich aantrok en al snel in slaap viel. Fleur, die achter hem lag, voelde dat ze zich enigszins jaloers voelde en zocht zachtjes zijn lichaamswarmte op en viel na een tijdje ook, met onrustige gevoelens in haar lijf, in een diepe slaap.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
9.0
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.4
Hete Zomer - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Alweer drie keer hadden Ben en Carmen ondertussen seks gehad en waar de eerste keer nog totaal onbedoeld was geweest, was dit vorige week zeker niet het geval geweest. Vol opwinding had Ben Carmen gedomineerd en wat had Carmen hiervan genoten Ze wis..."
11-04
9.6
Tante P & P - 2Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"De volgende morgen toen ik aan de keukentafel zat vroeg tante mij plotseling of ik het gisteren leuk had gevonden. Alleen al de gedachte aan gisteren liet kutvocht uit mijn spleet lopen. Dus ik zei dat het heerlijk had gevonden. Ja sorry zei tante, i..."
10-04
9.1
Slavin Vera - 22Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Piercing, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
09-04
8.6
Tante P & P - 1Door: Mia
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Pervers, Plas, Plassen, Tante,
"Hallo, mijn naam is Mia en ik ben inmiddels 58 jaar. De reden dat ik deze verhalen ga schrijven is dat ik mijn eerste ervaring die ik had als jonge vrouw na vijftig jaar eindelijk wil delen met soortgenoten die dan deze extreem perverse verhalen ku..."
08-04
8.7
Hete Zomer - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Vastgebonden, Zomer,
"De dagen leken lang te duren, maar gelukkig voor de twee werd het al snel weer woensdag. Ben merkte maar wat goed dat hij zijn aandacht er niet bij had op zijn werk. Wat was hij toch al opgewonden In zijn hoofd had zich de afgelopen dagen een flink ..."
07-04
9.6
Nadi's Leven - 25Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Als ik de telefoon van Anne overneem om Zo te woord te staan zie ik dat we beeldbellen. H lieve schat, zeg ik, mis je me al. Zo zit zo te zien, zoals gewoonlijk naakt op de bank in de kamer en geeft me een kushandje. Ik mis je heel erg, zegt ze, m..."
05-04
9.4
Hete Zomer - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer,
"Een week lang was het bijna stil geweest op en app tussen hem en Carmen. Ben had het er maar moeilijk mee gehad. Vooral omdat hij zelf graag meer had gewild, maar ergens ook de verstandigste had willen zijn van de twee en het bij iets eenmaligs wilde..."
05-04
9.4
Denise, Een Gehoorzaam... - 8Door: Rmanders01
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hij streelt even over haar reet. Zo, denkt hij, deze staat echt in vuur en vlam. Met zijn andere hand pakt hij haar polsen vast op haar rug. Hij geeft haar een nieuwe klap op haar reet. Voor deze ongehoorzaamheid krijg je er nog 5 . Mark werkt lan..."
04-04
8.9
Marianne - 2Door: Tom5712
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een drukke week was het alweer woensdag, de tijd vliegt. Op een paar telefoontjes van Marianne na alles rustig. Een man moet ook niet overdrijven en ook aan zichzelf toekomen nietwaar Eerst maar eens rustig ontbijten, douchen sch..."
04-04
8.2
Klik hier voor meer...