61.643 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sexverhalen met een biseksueel karakter. Ben jij een beetje bischierig of gewoon zo gek op seks dat zowel mannen als vrouwen welkom zijn? Dan is dit jouw categorie! In deze categorie staan momenteel 2124 erotische verhalen.
Robocock, Gp Van...Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Sub, Waargebeurd,
"LARP Live Action Role Play is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk Jan, ..."
17-02
8.2
TrotsDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Goedemorgen meneer, welkom in mijn winkel, zei de zeer aantrekkelijke eind twintiger stoer en trots. Waar kan ik u mee van dienst zijn Nou, ik kon wel 10 dingen bedenken, maar daar was hij vast niet voor te porren. Porren ja, dat zou ik ook nog wel ..."
14-02
7.4
Wil Je DatDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"Geamuseerd liep ik over het tennispark, overal sportieve mannen en vrouwen en de bekende tennisleraar. Lars, ik groette hem. We hadden al eens gepraat en ik merkte dat hij mij ook wel geil vond, maar het kon toen niet. Stoer had hij verteld hoe hij z..."
13-02
8.3
Zomer In ItaliëDoor: Rutger
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Fantaseren, Italie, Lul, Pijpen, Vakantie, Zomer,
" Ik ben op vakantie in Itali . Ik zit hier voor een maandje, voornamelijk om lekker te chillen. Maar om me niet dood te vervelen heb ik me ingeschreven voor een taalcursus Italiaans. Ook vind ik het wel even lekker om weg te zijn omdat er ..."
12-02
8.8
De Huisbaas - 2Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Mijn leven nam een nieuwe wending nadat ik mijn bestemming had gevonden. Ons contact werd steeds opener, van Kampen was nooit getrouwd en gaf aan dat hij biseksueel was, omdat hij verschillende relaties had gehad met zowel mannen als vrouwen. B..."
12-02
7.8
TussendoorDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"de relatie was uit, en ik zat met volle kloten. Niet belangrijk, dan trek je er toch gewoon even aan, toch Maar nee, ik wilde kut, of een lekkere pik. Kieskeurig ben ik niet echt, want geil is gewoon geil, simpel. Tijdens mijn re..."
12-02
8.2
Niels Wilt Meer - 3Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pijpen,
"Het zonlicht scheen fel door de keukenramen, en de geur van verse koffie vulde de lucht. Niels zat aan de ontbijttafel, zijn gedachten nog in de war van de gebeurtenissen van de vorige avond. Hij wist niet dat zijn nachtelijke escapades niet onopgeme..."
08-02
9.3
ModernDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Roodharig,
"Al die moderne fratsen, lachte de agrari r tegen zijn stoere, goed gespierde, zoon. Erg lekker gespierd, en in een voetbalbroek. Zo een die ik zo zou kunnen verslinden De roodharige stoere bink, keek trots naar zichzelf. Wat was er zo modern, een st..."
07-02
8.0
Maartjes Avontuur - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf,
"Maartje stond voor de deur van Alice, haar hart bonzend van opwinding en verwachting. Ze wilde net aanbellen toen ze door het raam een glimp opving van wat er binnen gebeurde. Haar ogen werden groot van verbazing en opwinding toen ze zag wat er op tv..."
03-02
9.0
Een Heerlijke Avond... - 5Door: Richard
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Pijpen,
"Na onze h rlijke avond samen met Johan denk ik nog steeds aan wat hij zei voor hij weg ging.. misschien heb ik ook wel een verrassing .. Ik heb geen idee wat hij daarmee bedoelde.. en mijn nieuwsgierig heid wint het . Ik stuur Johan een ..."
31-01
8.9
Kamperen, Maar Dan... - 9Door: Karel5615
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Sandra had recht op een rustige vakantie zonder Peter, daarom moest Peter vandaag de camping verlaten, zo hadden Ilse en Sandra besloten. Mij werd gevraagd of ik Peter weer wilde gaan wassen en zo toog ik met Peter aan mijn zijde naar het to..."
30-01
8.8
Janine En RoyDoor: Sexwriter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen,
"Het verjaardagsfeestje van Janine was erg leuk geweest. Ik was blij dat ik gegaan was. Ik had leuke gesprekken gehad zowel met Janine als met Roy. Ik had wat met Janine geflirt en wat schuine opmerkingen gemaakt. Zoiets van die Roy zal wel een grote ..."
29-01
8.7
Kamperen, Maar Dan... - 9Door: Karel5615
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ilse kreeg Peter vrij snel tot bedaren, vooral door niet op zijn woede te reageren, maar gewoon vriendelijk blijvend hem welkom te heten en een drankje aan te bieden, vragen hoe de reis was enzovoorts. Ilse had een plan merkte ik, en liet m..."
29-01
8.8
Fragment - 6Door: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Daar stond ik met het schilderij mooi ingepakt. Op kamer 888. De wat oudere heer, kaal, stoppelbaard, brilletje, maatpak, een beetje mankend, met wandelstok, nam het schilderij in ontvangst en ontdeed het h l voorzichtig van het inpakpapier. ..."
28-01
7.7
Kamperen, Maar Dan... - 9Door: Karel5615
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De vakantie samen met Ilse, mijn excuus partner was heerlijk. Voor ons allebei. Ik genoot van mijn bijbaantje in de club, van de ongeremde seks waar die avonden vaak op uitliepen en Ilse genoot van de avonturen die ze met haar vriendinnen beleefde...."
28-01
9.3
Bekentenis En Droom - 1Door: Nanko
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Cuckold, Cuckolding, Droom, Vernederen,
"Het begon allemaal toen ik wat langer van huis was. Ik paste op het huis van mijn schoonmoeder. Het gebrek aan seks thuis zorgde voor een constante geile bui en de verhalen op deze site versterkten dat alleen maar. De slipjes in de wasmand..."
26-01
7.4
Daan Op Avontuur - 5Door: Meneer Op Avontuur
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Dildo, Meester, Onderdanig, Pijpen, Slikken, Sperma, String, Vastgebonden,
"De hele week voelde ik me al geil. Ik kon het niet van me afschudden, ik was blij dat het alweer vrijdag was en dat ik morgen weer naar het huisje kon. Door omstandigheden en mijn sociale leven was het al weer een paar weken geleden dat ik er voor he..."
23-01
9.0
Onze Sexslaaf In... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Blowjob, Onderdanig, Pijpen, Portugal, Slaaf, Trio, Vernederen,
"Dit verhaal is gebaseerd op verzoeken van mijn mail vriend Ben, die zijn seksuele fantasie n in een geil verhaal verwoord wil zien. De volgende dagen verliepen seksloos maar desalniettemin vermaakte ik mij prima, vergeleken met het koudere..."
22-01
9.3
Eerste Keer - 2Door: Gert20024
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer, Neuken, Pijpen,
"En eindelijk is het woensdag Nadat ik een week geleden door Ron ben ontmaagd, namen we afscheid met zijn belofte vanavond weer op dezelfde plek te zitten. De hele week ben ik al opgewonden over wat hopelijk komen gaat en nerveus of hij er wel zal zi..."
19-01
9.1
Daan Op Avontuur - 4Door: Meneer Op Avontuur
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Edging, Klaarkomen, Meester, Meesteres, Onderdanig, Pijpen, Sperma, String, Trio,
"Nadat ik me had opgefrist, heb ik heerlijk met Sofie zitten eten. We hebben uitgebreid gepraat over mijn ervaring. Hierbij had Sofie aangegeven dat meneer dit inderdaad ook wel vaker bij haar heeft gedaan. Uit haar verhaal begreep ik dat meneer niet ..."
17-01
9.4
MassageDoor: JohnvanB
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Massage, Spuiten,
"Mijn laatste massage dateerde alweer van langere tijd geleden en daarom maakte ik een afspraak voor een ontspanningsmassage. Ik koos een andere masseur dan de vorige keer. Niet omdat de vorige massage niet goed was, maar ik wilde wel eens een andere ..."
16-01
8.9
Eerste Keer - 1Door: Gert20024
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Dit verhaal is al een poos geleden ik was 20 en begon te ontdekken dat ik biseksuele gevoelens had. Ik kwam er achter dat het park waar ik vaak s avonds langs fietste, een homo ontmoetingsplaats was. En het wond me op als ik merkte dat ik bekeken w..."
16-01
9.3
Onze Sexslaaf In... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Blowjob, Onderdanig, Pijpen, Portugal, Slaaf, Trio, Vernederen,
" Dit verhaal is gebaseerd op verzoeken van mijn mail vriend Ben, die zijn seksuele fantasie n in een geil verhaal verwoord wil zien. We zaten samen aan het ontbijt en er leek niets gebeurd te zijn op hun slaapkamer de afgelopen na..."
15-01
9.5
Hoe Het Begon...Door: JohnvanB
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Spuiten,
"We zaten bij elkaar op de middelbare school, woonden in dezelfde flat in Amsterdam, onze ouders kenden elkaar goed en het was dus geen verrassing dat we vaak bij elkaar over de vloer kwamen. Van auto s wassen tot bioscoopbezoek, fietsen, we deden van..."
13-01
8.9
Onverwacht Bezocht - 5Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht, Vernederen,
"Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten Waar ik zojuist nog bijna op klaarkwam, ging nu werkelijkheid worden, ik ging mijn lul in Erica s darmen duw..."
11-01
9.4
Verrassing Op De... - 4Door: JohnvanB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Camping, Pijpen, Spuiten, Zuigen,
"Onze vakanties liepen vrijwel tegelijkertijd ten einde en onafhankelijk van elkaar keerden we terug naar huis, maar we besloten contact te houden. Hij ging met zijn vrouw terug naar Den Haag, en wij reden terug richting Amsterdam. Een paar w..."
11-01
8.9
Verrassing Op De... - 3Door: JohnvanB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Camping, Likken, Pijpen,
"De twee dagen erna was er geen gelegenheid om ons even terug te trekken . Gebruik van de gemeenschappelijke toilet en doucheruimtes was nauwelijks mogelijk het was weekend, en het was een komen en gaan van campinggasten gedurende die dagen. Henk en..."
10-01
9.3
Verrassing Op De... - 2Door: JohnvanB
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Camping, Pijpen,
"De dag na onze eerste trekdate was ik benieuwd naar het vervolg, waarvan ik zeker wist dat het ging komen. Henk was met zijn vrouw die ochtend vroeg vertrokken voor een uitje, en ik hoopte dat ze tijdig terug zouden zijn. Ik liep voor mijn gevoel d..."
09-01
9.0
Onze Sexslaaf In... - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Blowjob, Onderdanig, Pijpen, Portugal, Slaaf, Trio, Vernederen,
"Dit verhaal is gebaseerd op verzoeken van mijn mail vriend Ben, die zijn seksuele fantasie n in een geil verhaal verwoord wil zien. Vandaag had ik, Ben, een sollicitatie gesprek bij Roos en Gert Jan. Ik kende GJ feitelijk al langer via een c..."
08-01
9.4
Verrassing Op De... - 1Door: JohnvanB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Camping, Ontdekken, Pijpen, Vakantie,
"Terug in de tijd In mijn schooltijd had ik regelmatig sex met een schoolvriend. Onze escapades duurden een jaar of drie, totdat we beide gingen verhuizen. Na die tijd ben ik, op een uitzondering na, nooit meer met een man geweest, Dat neemt niet weg..."
08-01
8.7
Onverwacht Bezocht - 4Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht, Vernederen,
" Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten Het was enkele maanden later en de gebeurtenis had ons seksleven drastisch veranderd. In eerste instantie..."
04-01
9.4
Straatarm, SteenrijkDoor: NoMercy001
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Vakantie,
"Ingrid doet mee met een prijsvraag uit een glossy magazine wat een klant op het werk had achtergelaten bij Henk, en voor het eerst in het leven van Henk en Ingrid winnen ze ook nog is. Het geluk lacht hun is een keertje toe. Ze hebben een week vakant..."
02-01
9.3
Hoe Ik Met...Door: Maarten
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Kerst, Kerstmis, Neuken, Pijpen, Trio,
"Bam Ik sloeg de deur met een klap achter me dicht. Ze kregen allemaal maar de tering, ik was het zat. De kerstverlichting in de voortuin knipperde op een epileptisch niveau dus met een ferme schop trapte ik het tijdelijke stroompaaltje een paar mete..."
30-12
9.6
Daan Op Avontuur - 3Door: Meneer Op Avontuur
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Meester, Onderdanig, Pijpen, Spanking, Vastgebonden,
"Het was weer een weekje verder en ik kwam op zaterdag ochtend aan bij het huisje. Er was geen specifiek verzoek geweest, dus ik was benieuwd of er iets zou gaan gebeuren. Ik open de voordeur, doe mijn jas en schoenen uit en ga direct door de..."
29-12
9.2
Onverwacht Bezocht - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Pijpen, Rape, Verkracht,
" Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten De kerel trekt zich terug uit haar mond, neemt plaats op de bank en zegt nou sletje, ik lust nu wel een k..."
27-12
9.5
De GaybarDoor: Marceltje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik hoorde de brievenbus klapperen en ik liep naar de voordeur om de kijken wat die leuke postbode in de brievenbus had gegooid. Niet veel bijzonders. Wat reclame, een rekening en een brief .De reclame en de brief nam ik mee en ging weer op de ban..."
27-12
9.2
Onze Eerste DateDoor: Gert-Jan 8878
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Date, Dating, Douche, Eerste Keer, Pijpen,
" Een fantasie op basis van mijn kennismaking met Arno. Daar sta je dan, helemaal naakt, met je rug naar mij toe gericht onder de douche. We hadden elkaar leren kennen via een gay site, waarin jij reageerde op mijn profiel en ..."
25-12
9.4
Onverwacht Bezocht - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Pijpen, Rape, Verkracht,
" Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten Erica kan een rilling niet onderdrukken als ik haar kutje lik en daarbij ook haar gevoelige clitoris ..."
24-12
9.3
NaaktstrandDoor: CasH 1969
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Gay, Klaarkomen, Naaktstrand, Spuiten,
"Mijn vorige verhaal a href https www.opwindend.net Sexverhaal 70789 Eerste Keer Sauna.html Eerste Keer Sauna a heeft bij mij wel iets los gemaakt van Naturisme en Biseksueel zijn, ondanks dat dit niets met elkaar te maken heeft. Nu wilde ik na..."
21-12
7.9
Onverwacht Bezocht - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Pijpen, Rape, Verkracht,
"Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten We zitten lui voor de tv naar het 10 uur journaal te kijken als tot mijn stomme verbazing de deurbel nog gaat, ..."
20-12
8.9
Daan Op Avontuur - 2Door: Meneer Op Avontuur
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Meester, Onderdanig, Pijpen,
"Mijn vragende ogen staren naar Sofie. Mijn penis is hard en ik heb de buttplug nog in mijn kont zitten. Ik ben nog steeds intens geil. Ik hoop dat je hebt genoten, zegt Sofie en ik knik uitbundig als bevestiging. Sofie gaat w..."
19-12
9.4
Met De Camper... - 1Door: Arjen20239
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Camper, Camping, Gay, Roadtrip,
" Dit is het eerste deel van een lang verhaal dat ik ga schrijven. Deze keer nog veel inleiding en minder actie. Maar wat nog niet is, gaat wel komen. Het zal een verhaal worden met veel heerlijke seks tussen mannen en mannen, vrouwen en vrouwen, ge..."
18-12
8.9
Eerste Bi Ervaring... - 2Door: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gay, Neuken, Pijpen, Trio,
"Mijn vrouw en ik kropen tegen elkaar aan terwijl wij ons drankje dronken en zoenden tussendoor af en toe met elkaar. Lucas zat naast mij en Simon naast mijn vrouw en we kletsten onderling wat over de ervaring van zojuist, onze ervaringen uit het verl..."
12-12
9.2
Toe, Maak Het AfDoor: Annemiek
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Pijpen, Rimmen,
"Ik zit in een luie stoel en kijk toe als mijn man Tom zijn shirt uittrekt en vervolgens zijn broek van zijn heupen laat glijden. Zijn boxer bolt op ter hoogte van zijn kruis. Hij heeft een gespannen blik en ik zie zijn handen trillen. Het gedempte li..."
12-12
9.4
Peter Op Visite - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Dominantie, Gay, Jacuzzi, Pijpen, Trio, Uit De Kast,
"We zaten heerlijk relaxed in de jacuzzi te genieten van het wijntje, ik genoot nog na van het geile avontuur van zojuist, toen ik mij realiseerde dat Geert niet was klaargekomen, in mijn ogen een kwelling na alles wat er op en rond de speciale tafel ..."
12-12
9.2
Eerste Bi Ervaring... - 1Door: Ervaren Bi
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gay, Neuken, Pijpen, Trio,
"Mijn leeftijd is 38, ben 1.89m lang, donkerblond haar, sportief gebouwd en redelijk gespierd en biseksueel. Sinds mijn 17e scheer ik mijn intieme delen en ben normaal geschapen. Sinds mijn 13e of 14e weet ik dat ik mij ook seksuele aangetrokken voel ..."
11-12
9.3
Daan Op Avontuur - 1Door: Meneer Op Avontuur
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Meester, Onderdanig, Pijpen, Spanking,
"Ik ben begonnen met een nieuwe serie, Daan op avontuur. Mijn andere serie Onderdanig stel, staat even op pauze tot ik beter weet welke kant ik daarmee op wil. Ook al ben ik niet perse van het reageren, lees ik alle reacties. Daarom wil ik bi..."
11-12
9.5
Na Het WerkDoor: Threepio10
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Badkamer, Pijpen, Porno, Werk,
"Een klein maar toch indrukwekkend plasje van Marc s glazige witte zaad lag in Jasmine s navel en eromheen. Met verder op haar buik en richting haar borsten diverse glinsterende parels. Het voelde nog warm aan op haar huid. Alles was perfect gegaan. Z..."
11-12
9.0
Peter Op Visite - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dominantie, Jacuzzi, Pijpen, Trio,
" Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten Ik ben Peter en sta op het punt aan te bellen bij Anja en Geert, net als ik tweede helft vijftigers, die i..."
09-12
9.4
Proefwerk NederlandsDoor: Marceltje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Rimmen,
"Dit is een deels verzonnen en deels waargebeurd verhaal van ongeveer 40 jaar geleden. Op mijn 17e zat ik op een detailhandel school in het noorden van het land.en was een echt boefje. Ik blowde, dronk en er was over het algemeen geen land met..."
08-12
8.9
Eerste Keer SaunaDoor: CasH 1969
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Piercing, Sauna, Spuiten,
" Ik zal mijn eigen heel even voorstellen, ik ben Cas geboren in 1969, ik ben een rustige en goed uitziende man, lekker bruin en met vele piercings en een paar tattoos. Ik ben Bi en of Panseksueel. Ik kijk al jaren naar Opwindend.net en ik..."
08-12
7.1
All In The Family - 47Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Frankrijk, Ouderen, Swingers,
"Dag twee van de heenreis beloofde weer een natte dag te worden, na een stevig ontbijt in het motel waarbij Theo en ik een beetje pesterig vroegen of Ko en Michel, die wat dromerig voor zich uit zaten te staren, goed geslapen hadden. Ook, an..."
08-12
8.9
Trio Via De ChatDoor: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chat, Cuckold, Cuckolding, Gay, Neuken, Pijpen, Trio,
"Zoals aangegeven in mijn eerdere verhalen a href https www.opwindend.net Sexverhaal 70607 Mijn Sergeant 1.html mijn sergeant a heeft hij na die 1e keer veel bij mij los gemaakt en ging ik actief op zoek naar seks met mannen. Zo heb ik ook al..."
02-12
8.5
Miss DevereauxDoor: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verlangen,
"Het is eigenlijk al een tijdje rustig bij mij. Je hebt wel eens van die periodes dat het wat tegenzit en de drive om weer eens stevig geneukt te worden een stukkie minder is. Maarja , de natuur bepaald , dus deze blondine staat weer open voor..."
01-12
9.3
Milf Weekend - 1Door: Maskedpleasures
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Billen, Cuckold, Cuckolding, Kut, Kutje, Milf, Pijpen, Vernederen, Vreemdgaan,
"De winter komt stilaan Belgi binnen , dit weekend ga ik Dirk met mijn vrouw Marie naar de Ardennen waar Marie een huis geregeld heeft met jacuzzi. Ze heeft heel wat n en weer gechat met de eigenaar Jean Fran ois, die ons vrijdag stond op te w..."
30-11
8.2
De Nieuwe Buren - 7Door: Dannydobbe
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buren, Dp, Dubbele Penetratie, Trio,
"Daten met de buurvrouw is inmiddels een vast ritueel geworden, minstens 1x per week ga ik langs om met toestemming van Joost, haar man, sex te hebben met die geile Sandra. Ik ben aardig ingeburgerd als huisvriend en kan het ook met Joost goed vinden...."
25-11
9.5
Trio Met Leonie,... - 4Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Trio, Wap,
"We sliepen een gat in de dag. Ik was om tien uur even gaan plassen, en daarna weer in slaap gevallen. Ik werd om twee uur wakker en zag dat Erik Leonie net naar een orgasme neukte. Heel op zijn gemak. Hij zag me wakker worden Hey, schoonheid, jij o..."
24-11
9.5
Trio Met Leonie,... - 3Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Sperma, Trio,
"Terwijl ik rustig tot mezelf kwam in de hoek van de bank, kwam Erik teruglopen, met zijn nog altijd stijve pik recht vooruit stekend. Hij glimlachte lief. Neem je rust, schat. Anaal fisten is heel heftig. Geestelijk, maar voor je lichaam ook. Geef h..."
24-11
9.2
Trio In De DuinenDoor: Gert20024
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duinen, Neuken, Pijpen, Trio,
"Sinds mijn vriendin het enige tijd geleden heeft uitgemaakt, kan ik weer zijn wie ik ben. Of eigenlijk wat ik ben, bisexueel. Ideaal, ik vind het heerlijk om met een vrouw te neuken, maar een lekkere pik kan me ook opwinden. De afgelopen tijd ben ik ..."
22-11
9.2
Trio Met Leonie,... - 2Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Sperma, Trio, Wap,
"We dronken onze koffie op. Het zou een halfuurtje duren voor we het effect zouden merken. Ondertussen genoten we van de nabijheid van onze lichamen en trekken Leonie en ik Erik s broek uit. Ik zat op de wip waar het de vrouwen kamagra betrof, ik had ..."
22-11
9.5
De Eerste En...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Dronken, Groot Geschapen, Grote Lul, Vingeren, Vrienden,
"Hoi, Wij zaten in hetzelfde schuitje, op een andere kamer, maar met dezelfde hobbies, en afkomst, dus na enkele weken elkaar aftasten werden we drinke broers. Hij zat hier om van zijn drankzucht en ik omdat ik diverse kwalen had. ..."
19-11
6.5
Eerste Keer Een...Door: Mariska
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Trio,
"De borrel was bijna voorbij. Met een paar collega s dronken we de laatste fles wijn leeg. Een beetje wankelig stond Desir e op. Ik moet echt gaan. Blijven jullie nog of sluiten we even samen af . Ik vroeg me af wie op haar wachtte. Ondanks dat ik m..."
18-11
9.2
Twee Fietsers, één...Door: Jeroticus
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Cuckold, Cuckolding, Fietsen, Naaktstrand, Pik,
"Als het mooi weer is fiets ik graag, op mijn racefiets, naar het Laakse strand om daar even lekker de wind om mijn ballen te laten waaien. En ja, ik doe mijn ogen niet dicht. Af en toe zijn er mooie dames te zien, maar er zitten en lopen altijd voo..."
16-11
9.0
Sexdate Met Een StelDoor: Arjangroot84
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Date, Dating, Jacuzzi, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Om in het verhaal te komen. Ik ben Arjan en vrijgezelle Nederlandse man van 39. Dit is een waargebeurd verhaal met enkele details anders verteld om de privacy te garanderen. Via een contactadvertentie op internet kwam ik in contact met een o..."
15-11
8.6
Trio Met Leonie,... - 1Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Clitje, Klitje, Lesbienne, Neuken, Piercing, Pijpen, Sperma, Trio, Wap,
"Hoi allemaal, meteen maar met de deur in huis, ik ben Inge, de partner van Frank, die jullie kennen van een heleboel verhalen hier en vooral ook van zijn trio belevenis met Leonie en Erik. Frank en ik hebben een open relatie, waarin we zeker met elka..."
14-11
8.9
Bischierig-heidDoor: Gert-Jan 8878
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Bischierig, Gay, Pijpen,
"Daar stond ik dan, voor de deur bij Ruud nadat we maanden contact hadden gehad via contact.nl over onze seksuele gevoelens, wensen en verlangen. Ruud was net als ik hetero met een bischierige inslag en kon daar met volledig medeweten van zijn vrouw m..."
11-11
9.2
Mijn Ebony Goddess - 3Door: Gerard4
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Ashanti , had al weer snel afgesproken met Priya. Ik wou haar graag weer zien en vertellen wat ik van onze eerdere vrijpartij vond. Ik zat al op het terras buiten toen ze aan kwam lopen.. Ohhh wat is ze mooi dacht ik toen ik haar zag. B..."
10-11
9.0
Uit De Hand... - 2Door: Jeroticus
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bischierig, Pijpen,
"We zouden een maand later weer de natuur in gaan om schoon te maken. Het was een prachtige warme dag en ik verheugde me op het weerzien met Pim, na ons geile avontuur onder de douche na de vorige schoonmaak. 8232 Ik had nu een korte broek en een T s..."
07-11
9.2
Uit De Hand... - 1Door: Jeroticus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Eerste Keer,
"Ik ben een getrouwde man met een de facto doodgevallen sexleven. Ik hield mij in leven met masturberen. Vaak met behulp van pornofilmpjes, waarbij ik merkte dat ik ook wel geil kon worden van mannensex, maar ik ben wel altijd overtuigd hetero geweest..."
07-11
9.4
Gentlemen Inbrekers - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontvoerd, Oraal,
" In deel 1 ontvoerden mijn maatje Maxwell en ik, met welwillende medewerking, een miljoenairs zoon, diens vriendin annex oppas, en een homovriendje. Eis 5 miljoen Eurie in criptomunten. Dat de ontvoerden wel heel gewillig zijn moge blijken uit dit ..."
05-11
8.4
Verrassing Bij De BurenDoor: Gert20024
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Badkamer, Beffen, Billen, Buren, Buurjongen, Douche, Glijmiddel, Kut, Kutje, Likken, Neuken, Oppas, Pijpen, Rimmen, Trio,
"Ik maak het mezelf makkelijk. Zoals wel vaker op vrijdagavond, pas ik op bij de buren. Ik ben nu 21 en als student kan ik het geld goed gebruiken. Ze betalen goed en de kinderen zijn aardig en makkelijk. De buren gaan regelmatig op vrijdag samen uit ..."
05-11
9.3
Twee Dames - 3Door: Massage123
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Bondage, Dominantie, Douchekop, Pijpen, Vastgebonden,
"Ik had verteld dat ik wel eens vastgebonden werd door mijn toenmalige vriendje en dat ik wel eens overvallen wilde worden. Dat laatste heeft zij toen ook eens gedaan en dat was een geile belevenis. Het was vrijdagavond en Tanja moest werken. Ik zat l..."
03-11
9.4
Disneyland Parijs - 16Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gangbang, Gay, Groepsex, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Ga maar gauw de bus in, daar wacht ook nog wat lekkers op je en ik wil wel verder. Ik denk dat ik je voorbeeld maar volg en mijn broek uit trek achter het stuur. Houd er wel rekening mee dat er in Belgi en Nederland wel vrachtwagens op de weg zij..."
02-11
9.4
Bischierig - 5Door: Jeroticus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bischierig, Dildo,
"Na de wilde sessie met Dick in het hotel was het even een beetje rustig, maar al snel sloeg de onrust rond mijn pik weer toe. Vooral die aanraking van mijn gaatje echode nog na. Ik kon het niet laten er zelf aan te voelen af en toe, in bed. Onder de ..."
02-11
9.5
Elkaar Laten SpuitenDoor: Spuiter84
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Spuiten,
"Alweer even geleden dat ik een verhaal heb geschreven, dus dacht het is weer eens tijd Weer een waargebeurd verhaal uit mijn ontdekkingsjaren om met jullie te delen. Zoals vele tieners had ook ik een bijbaantje. Voor mij was dat in een van ..."
02-11
9.2
Bischierig - 4Door: Jeroticus
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Bischierig, Pijpen, Standje 69,
"De uitspatting onder de douche en de ontspanning daarna was zo lekker dat ik even in slaap gevallen moet zijn. Ik werd wakker van een hand om mijn slappe pik. Meteen was ik weer wakker en greep naar de zijne. Die lag slap op zijn buik. Toen ik hem om..."
01-11
8.9
De Huisbaas - 1Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Na weer een conflict werd ik door mijn vrouw op straat gezet, het huis stond, om zakelijke redenen, op haar naam. Daar sta je dan als mannetje van 63 jaar en dakloos. Na een week of 2 in een hotel werd de rekening me te gortig en ging ik op zoek naar..."
01-11
8.5
Twee Dames - 2Door: Massage123
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Neuken, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vingeren,
"Nadat wij samen een leuk avontuurtje met elkaar hadden gehad, hadden Tanja en ik vaker sex met elkaar en ik moet zeggen dat ik, in tegenstelling tot wat ik altijd dacht, er erg van genoot. Wij leerden elkaar op dat vlak steeds beter kennen. Als wij g..."
01-11
9.0
Gentlemen Inbrekers - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Inbreker, Ontvoerd, Oraal, Voyeurisme,
"Jeroen raakte ge nspireerd, en volgens mij werd hij ook erg geil, van mijn relaas een Spannend Jongensverhaal. Het smaakte hoe dan ook naar meer, en vroeg mij om een Bi verhaal, over twee Gentlemen Inbrekers, waarbij de inbraak niet helemaal ging z..."
31-10
8.7
Bischierig - 3Door: Jeroticus
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bischierig, Douche, Pik,
"Na het trekavontuur in de vrije natuur kwam ik moe maar voldaan thuis. Mijn pik gloeide nog na. Een paar dagen was het rustig daar beneden maar ja, toen begon het weer te kriebelen. Het was heel geil geweest maar ook wat gehaast. Moest steeds om me h..."
30-10
9.0
All In The Family - 46Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Golden Shower, Met Familie, Swingers, Vakantie,
"Soms zijn voor de hand liggende oplossingen inderdaad de oplossing, zo ook voor de impasse in de vriendschap tussen mijn ouders en Jannie en Derk. Moeder had voor de grap gezegd Ik neem gewoon Ko in huis, dat vindt Jannie ook vast niet erg..."
30-10
9.4
Bischierig - 2Door: Jeroticus
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bischierig, Bos, Eerste Keer, Pik,
"Na het spuitende webcam avontuur zouden we elkaar ontmoeten. Alles met het idee dat als we dan beiden nog zouden willen wij ergens een keer naakt zouden gaan en met elkaars pikken zouden gaan spelen. Dat zou voor ons alle twee de eerste keer zijn dat..."
29-10
9.2
Bischierig - 1Door: Jeroticus
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Bischierig, Webcam,
"Ik ben hetero, daar is geen twijfel over mogelijk, maar toch merk ik dat ik op pornosites ook graag naar pikken kijk. Vooral een opkomende erectie bij een andere pik zien vind ik enorm geil. Helaas zie je daar weinig van. Die stap wordt meestal overg..."
27-10
8.8
Ons Eerste Mmv... - 1Door: Jeroticus
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Trio,
"Ik had al een tijd een heerlijke passievolle relatie met mijn vriendin Marije. Op de gekste plaatsen hebben we het gedaan. Niks was te gek. Heerlijk om zo taboeloos alles voor te kunnen stellen en het gewoon te doen. Maar na een jaar of zeven waren w..."
27-10
8.8
En Toen Speelde...Door: Jeroticus
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bischierig, Eerste Keer, Pik,
"Ik ben hetero en getrouwd, maar moet toegeven dat ik al een tijdje merk dat ik graag naar pikken kijk. Ik denk niet dat ik bi ben of zo, want knuffelen en zoenen met een andere vent, daar moet ik niet aan denken. Maar ik voel me wel gefascineerd door..."
25-10
9.2
Disneyland Parijs - 15Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
"Wij waren weer met ons vieren. Ida en ik gingen bij Albert en Chantal op het bed liggen. Ida streelde over Chantals kontje. Gaat het lieverd, wat ben jij lekker gepakt. Ja, het was echt heerlijk. Maar ik ben kapot. Ik voel me nog steeds zo vol. Go..."
22-10
9.6
Nadfi's Leven - 3Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Piercing,
"Het is normaar half acht als Ron de deur achter zich sluit en naar zijn werk gaat. De laatste twee jaar is er veel veranderd voor ons. Onze relatie heeft veel nieuwe impulsen gekregen die we wonderwel beiden goed doorstaan hebben. We zijn inmidde..."
21-10
8.9
Disneyland Parijs - 14Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
"Ida vervolgde Ik heb echt meer glijmiddel nodig, alleen ligt de andere fles nog in de bus. Jochum zou jij die op willen halen Moet dat , zei ik duidelijk met tegenzin. Ja, anders vraag ik het niet. Ok dan. Met duidelijke tegenzin zocht ik ..."
17-10
9.3
Disneyland Parijs - 13Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Oooh Chantal ..je kut ..zit helemaal vol ..wat is .dit .klaar..komen Ik liet mij nu op haar vallen en drukte mijn mond op de hare, mijn tong naar binnen drukkend. Mijn kloppende pik zat nog steeds vast in haar krappe kut. Hij kwam tot rust en ik ..."
16-10
8.9
Colata - 1Door: Tanne Dali
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Porno, Tiener,
" De casting van Francesco Het is zes uur in de morgen en al bijna licht als ik wakker word van Nienke die even naar de wc gaat. Ik kijk haar na, mijn lekkere zusje met dat sexy lijf van haar. Sinds ze hier in Milaan bij me is i..."
14-10
9.2
Hotel SpelenDoor: Oli
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel,
"John appte me. Hij zou volgende maand in het land zijn en vroeg ik af wou spreken. Ik had hem een keer ontmoet in een hotel, toen ik nog wel eens hotels bezocht voor mannen. Hij had me vrij veel geld gegeven, al was het me daar niet om te doen. Ik wo..."
14-10
8.4
De Toorn Van De GraafDoor: Fellatti
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Kasteel, Middeleeuwen, Straf, Vastgebonden,
"Zij werd binnengeleid in de grote zaal van het kasteel waar de Graaf op haar zat te wachten. Bewakers vormden een haag waar ze doorheen moest. Lucida voelde zich heel klein worden. Ze zag hoe de mannen haar opnamen, haar in gedachten uitkleedden en h..."
13-10
8.5
De Schutting - 13Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil,
"Ik zette mijn fiets in de garage en ging eerst wat te drinken halen. Frank kwam met een bezweet truitje aan tafel zitten en vroeg beleefd aan de dames of hij het mocht uittrekken. Ik keek het schouwspel aan en moest lachen. WTF is me dat Hij heeft ..."
13-10
9.0
Les Van LeoDoor: Oli
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Pijpen, Slet, Sletje,
"Ik ben een uitgesproken gever. Geen idee waarom, altijd al geweest. Als klein kind fantaseerde ik al dat ik mannen moest pijpen. Het dominante maakt me enorm geil. Een geilheid waar ik in kan verdwalen als zijnde het een enorme rush, het is bijna har..."
13-10
8.2
Natte DroomDoor: InnocentJoyce
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Affaire, Beffen, Droom, Pijpen, Verlangen, Vingeren, Vreemdgaan,
"Sinds je aan me hebt opgebiecht een open relatie te hebben en dat je mij heel graag in je bed zou zien is er iets in me wakker geworden.. Ik voel me weer net een puber. Ik denk de hele dag aan seks en als de dag voorbij is droom ik over seks. Niet ov..."
12-10
8.8
Nadi's Leven - 2Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Piercing,
"We genieten net van de zon en ons drankje als we de voordeur horen opengaan. Ron komt thuis en roep naar Nadia. Ik ben hier in de tuin , roept ze terug. Wij kijken elkaar lachend aan als we bedenken dat Ron zo buiten komt en ons dri..."
11-10
9.3
De Schutting - 12Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transgender,
"De namiddag vorderde geil en de eerste opwindende acties, met voor Frank en ik, onbekende sekslovers was een openbaring. We hadden ons vooraf voorgenomen om te genieten van alles wat zou gebeuren en bij de rustpauze nu vroeg ik aan Frank of het dat..."
10-10
9.4
Lieve BuurmanDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurman, Zus,
"De titel luidt niet voor niets Lieve Buurman, want hij is werkelijk een schatje. Vraag ook maar aan mijn zus. Even voorstellen, ik ben Daniel, en mijn tweelingzus is Daphne. We zijn technisch gezien een eeneiige tweeling, maar ook weer niet ..."
07-10
9.1
De Schutting - 11Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Strapon,
"De speelkamer ademde seks nu en iedereen was wel druk in de weer met iemand. Ik keek de kamer rond en zag dat veel wel een geile glimlach op hun gezicht hadden. Het opzet van Sabrina om ons bij elkaar te brengen was duidelijk geslaagd. De naakte lich..."
09-10
9.5
Disneyland Parijs - 12Door: Disneyfan50
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, Eerste Keer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Noot van de schrijver in het vorige deel hebben jullie kennis gemaakt met de Engelse Jason. De gesprekken die met hem plaats vinden heb ik ook in het Engels weer gegeven. Echter kreeg ik van meerdere vaste lezers te horen dit toch lastig en of ve..."
05-10
9.7