62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Femboy sexverhalen. In deze categorie staan 29 erotische verhalen.
Femboy Sisters - 7Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Sissy, Transgender,
"Het maakte ons ook niet uit hoe vernederend we werden geneukt of hoe vaak, ik en Bas werden alleen maar meer verliefd en geiler van beide Ferd en Mirjam. In het weekend was er weer een pride weekend. Niet als de normale, maar gewoon een weekend waar ..."
16-04-24
9.2
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04-24
8.5
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04-24
9.1
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04-24
8.4
Femboy Sisters - 3Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Vibrator,
"Gay pride was aangebroken. Ik Bas en Ferd gingen gezamenlijk er naartoe. Beide ik en Bas waren gekleed als echte meisjes. Onderweg zat ik voor in. Tijdens het rijden wreef ik meerdere keren over Freds harde bobbel in zijn broek. Ik vroeg of ik hem mo..."
30-03-24
8.2
Femboy Sisters - 2Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy,
"Nadat ik eindelijk was ontmaagd stonden ik en Bas op. Beide drukte we onszelf tegen Ferd aan. Terwijl Ferd aan het zoenen was met Bas zoende ik hem op zijn borst keel en gezicht, terwijl hij beide onze kontjes kneedde. Langzaam werd Ferd weer hard wa..."
29-03-24
8.8
Femboy Sisters - 1Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Rimmen, Sissy,
"Mijn naam is Daan. Sinds kind af aan was ik altijd al meer vrouwelijk dan mannelijk. Ik heb mijn biologische familie nooit ontmoet. De groep waar ik mee opgroeide waren meer een familie. Toen ik 15 jaar werd, kwam ik uit de kast. Een ander persoon in..."
28-03-24
8.5
Lustige Ontrouw - 3: Anitha En KristinaDoor: A. Chivas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Crossdressing, Femboy, Gay, Lingerie, Pijpen, Sissy, Standje 69, Vreemdgaan,
"Na mijn eerste geslaagde transformatie in Anitha genoten Kris en ik nog die hele namiddag van elkaars gezelschap en lichaam. De middag vloog voorbij en ik moest ervoor zorgen dat ik ruim voor de thuiskomst van Annie was verdwenen. Tijdens het douchen..."
06-08-22
9.3
Daddy Buurman - 7: De TransgenderDoor: Free Twink
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurman, Daddy, Femboy, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Transgender, Twink,
"Nadat ik in de sauna flink werd gebruikt en werd ondergespoten, werd ik een dag erna veranderd in een echte femboy en kapot geneukt. Mijn kutje had rust nodig. Ik had moeite met lopen dus Daddy stelde voor dat ik thuis zou werken. Na een weekje thuis..."
28-07-22
8.3
Lustige Ontrouw - 2: AnithaDoor: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Femboy, Gay, Pijpen, Sissy, Transformatie, Travestie, Vreemdgaan,
"Toen ik wakker werd was Kris al verdwenen. Ik lag nog naakt onder het deken en voelde de zachte stof over mijn lichaam glijden. Mijn gedachten dwaalden naar de voorbij nacht, zielsgelukkig dat het geen droom was geweest. Ik kleedde me aan en pakte mi..."
27-07-22
8.8
Daddy Buurman - 6: 1ste Keer Als FemboyDoor: Free Twink
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Femboy, Orgie, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje,
"Terwijl Daddy zijn gezicht aan het wassen was, kwam ik zonder dat hij het opmerkte dichtbij en nam meteen plaats om mijn knie n. Terwijl hij nog zijn ogen dicht had, wikkelde ik snel mijn lippen over zijn pik heen. Geschrokken opende hij zijn ogen en..."
27-07-22
8.7
Ladyboy, Femboy En Ik - 2Door: Frankiebigeil
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femboy, Neuken, Pijpen, Sperma,
"De afspraak hadden we om 16.00 uur. Ik zou Anan ophalen en ik bekeek hem met heel andere ogen opeens. Hij zag er heel aantrekkelijk uit, droeg een strakke skinny jeans en een t shirt, beide zwart. Door de sportschool had hij een mooi brede niet overd..."
22-07-22
9.1
Ladyboy, Femboy En Ik - 1Door: Frankiebigeil
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femboy, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Laatst kwam ik Anan in de stad tegen, een knappe jonge jongen uit Thailand, die ik kende van de sportschool en de bibliotheek waar hij werkt. Anan is klein van stuk, net niet te mager en heeft kort geschoren zwart haar. Ik schatte hem op niet ouder d..."
21-07-22
9.0
Daddy Buurman - 3: Eerste TrioDoor: Free Twink
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Daddy, Femboy, Likken, Neuken, Pijpen, Trio, Twink,
"De volgende ochtend tijdens het douchen voelde ik dat mijn gaatje meer open was dan normaal. Ik was ten slotte uitgewoond door een mega lul dus was het wel logisch. Tijdens het werken kreeg ik een bericht van daddy. Hij vroeg me hoe ik de seks vond e..."
21-07-22
8.7
Femboy's Story - 3Door: Julia Trans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Douche, Femboy, Pijpen, Slet, Sletje, Transgender, Trio,
"Na mijn ontmaagding kreeg ik de wildste droom. In mijn droom kwam ik thuis en was het doodstil. Uit het niets werd ik omsingeld door 2 grote fitte geoliede mannen en 2 vrouwen die me over heel mijn lijf betaste. Over mijn borst billen en ballen. De 2..."
13-07-22
9.0
Femboy's Story - 2Door: Julia Trans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Femboy, Rimmen, Transgender,
"Ik voelde me net een anime meisje die werd gedomineerd door een sterke man. Hij kon me compleet uitwonen gebruiken en me laten schreeuwen zonder dat ik wat er aan zou kunnen doen. Maar ik voelde me compleet veilig in zijn armen met zijn lippen op mij..."
10-07-22
8.9
Femboy's Story - 1Door: Julia Trans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Femboy, Transgender,
"Al sinds jong af aan voelde ik me een meisje. Ik voelde me altijd aangetrokken tot jongens en mannen, en kleden me sinds mijn 16 altijd als een meisje. Op school werd ik zo vaak gepest en zelfs een twink of femboy genoemd dat ik van school was verand..."
08-07-22
8.6
Once Upon A Time There Was A Boy...Door: Budilio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femboy, Geheim Project, Ontdekken, Sprookje,
"Zo beginnen vele sprookjes. En soms zijn die sprookjes gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Of dat hier ook het geval is, laat ik in het midden. Het is in ieder geval al weer lang geleden. De boy in dit sprookje noem ik Timo en het begint toen hij ..."
14-04-22
8.9
De Jongen Achter Het RaamDoor: Jos
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femboy, Sissy, Stiekem,
" Af en toe komt in een verhaal een sc ne voor waarbij een sletje slaafje tegen het raam geduwd wordt door zijn dominant. Mocht je denken, dat is fantasie. Niet altijd dus. Lees het volgende, echt gebeurde, korte verhaal. Veel plezier O..."
19-06-21
8.5
Daddy S Sletje - 14Door: Daddy S Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Femboy, Neuken, Pijpen, Sissy, Slet, Sletje, Spanking, Travestie,
"Volgende dag stond bas er. Ik liet hem binnen. Ik zag aan hem dat die er zin in had. Na een uur stond de pakket bezorger voor de deur. Op het ene pakket stond bas . En op de andere die van mij. Wij maakte onze pakket open. En haalde onze kleding erui..."
05-06-21
8.4
Opgewonden Door SissyDoor: Geilebok
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femboy, Rimmen, Sissy,
" Dit verhaal is volledig gebaseerd op fictie en vertaalt wellicht een van de fantasie n die zich in mijn hoofd gevormd hebben. Ik heet Sjoerd en ben een sportieve man, atletisch, breed, donker haar en bruine ogen. Met mijn 35 jaar kom ..."
30-12-20
8.7
Gedwongen Naar Vrouw - 2: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femboy, Gay, Sissy, Travestie,
"De weken gaan voorbij en ik ben al die tijd als meisje gekleed geweest. Ik weet al bijna niet anders meer dat ik nu Petra ben. Het voelt heel gewoon en in stilte geniet ik van de satijnen slipjes, bh, jurkjes en rokjes. De pillen die ik moet..."
02-05-20
8.7
Nieuwe DaddyDoor: Nick
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bare, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Sissy, Transgender, Waargebeurd,
" Hoi allemaal, hier volgt weer een waargebeurd verhaal dat een aantal weken geleden heeft plaatsgevonden. Tips en opmerkingen zijn zoals altijd meer dan welkom Ongemakkelijk zit ik op mijn bureaustoel. Het lukt niet echt om een comfor..."
11-07-19
8.4
De Verloren WedstrijdDoor: Joihnan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femboy, Masturbatie, Masturberen, Sm, Vernederen, Wedstrijd,
"De jonge hipster toonde zijn breakdance kunsten op de gladde vloer van de kleedkamer. Hij was al helemaal naakt, maar schaamde zich totaal niet voor zijn lichaam. Hij was altijd al een rare kwast die zich graag liet zien. Hij was zonder lichaamsbehar..."
03-04-19
6.8
De Slet Van De GaysaunaDoor: Pupnextdoor
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Femboy, Sauna, Slet, Sletje,
" Wat een leuke, zonnige dag vandaag Dacht ik wanneer ik uit mijn bedje kroop. Echter wordt deze gedachte steeds snel doorprikt aangezien ik bij mij thuis geen plekje heb om buiten te liggen.. Ineens schoot door mijn hoofd dat ik ..."
04-10-18
8.3
Femboy - 2Door: Femboy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femboy,
"Sorry dat het vervolg zolang heeft laten wachten. Ik was toen in de tijd erg druk met meester Henk. Dit verhaal gaat verder vanaf het eerste deel. Ik raad jullie aan om eerst deel 1 te lezen voordat je dit deel leest. Ik verteld..."
01-03-18
7.8
Femboy - 1Door: Femboy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femboy,
"Hallo, Dit is mijn 1e verhaal hier. Als jullie het een goed verhaal vinden plaats ik een 2e deel. Mijn naam is Jan. Ik ben een 16 jarige jongen met een penis van 13 centimeter. Af en toe trok ik een string aan van mijn zu..."
05-05-17
7.4
VerassingDoor: Havik
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femboy, Sissy,
"Dit verhaal gaat over Daan 18 die al een tijdje praat met een meisje, Demi 17 . Ze zijn al op verschillende dates geweest maar geen van de twee heeft de volgende stap nog gezet. Daan was euforisch. Hij was door de moeder van Demi uitgenodig..."
13-02-17
6.6
Ontmoeting Met MeesterDoor: Jodocus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femboy, Meester,
"Ik ben een jongen net 19 en slank, die al een tijdje met mijn gevoelens worstel. Ik zou wel een meisje willen zijn, maar het niet worden zeg maar. Heb wel eens wat lingerie van mijn oudere zus aangehad, en dat voelde wel lekker eigenlijk. Zacht, ..."
08-11-16
8.0