63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-04-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 1969x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Femboy Sisters - 4
Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervolgens met rode billetjes werden we dan kapot geneukt. Maar daar was het nooit van gekomen omdat ik en Bas maar al te graag bij Ferd wilde zijn, die bijna altijd geil was. 3x per week kwam Mirjam langs om mij en Bas samen met Ferd kapot te neuken. Beide hielde ze zich totaal niet in. Ik en Bas werden vastgebonden en genadeloos geneukt. Soms werd ik als eerst geneukt en moest Bas toekijken, wetend dat zij de volgende is. En dan soms andersom. Op een dag toen Bas buiten was, raakte ze betrokken bij een ongeluk. Gelukkig was het niets ergs, maar ze moest wel in het ziekenhuis blijven voor een tijdje. Voor een tijdje geen seks voor haar. Ik kan me bijna niets ergers bedenken in mijn situatie dan niet geneukt te worden voor zo lang. Toen het maandag werd er aangebeld en deed ik de deur open. Toen ik de deur opendeed, liep Mirjam naar binnen. Ik was al naakt en Ferd aan het pijpen. Meteen kleden ze haarzelf uit. Eenmaal naakt pakte ze me nek vast en nam me mee naar de slaapkamer. Meteen werd ik op het bed gegooid en moest ik op mijn buik liggen. Eerst begon ze me te rimmen. Toen mijn gaatje eenmaal nat was, draaide ze me om en duwde haar lul in mijn gezicht. Braaf lebberde ik haar af tot haar lul onder mijn speeksel zat. Ze draaide me op en plaatste me op mijn rug. Mijn bennen gingen op haar schouder, en zonder pardon ramde ze haar lul er in. Terwijl ze flink bezig was liep Ferd de kamer binnen met een camera en een laptop.

Niet veel later zei hij, zo we zijn live. Terwijl Mirjam met beide handen mijn keel vast had, schreeuwde en kreunde ik het uit terwijl ik naar de kamer keek. Mijn handen werden door Ferd vastgehouden terwijl ik zijn ballen in mijn mond kreeg. Het werd moeilijk om adem te halen. Maar ik was hun hoer. Door het intensieve geneukt begon ik Ferd onder te spuiten. Ferd reageerde daar op met, ja hoor ze begint met spuiten. Nu is het mijn beurt, schreeuwde Mirjam. Terwijl haar zaad in mijn lijf schoot, voelde heel mijn lichaam compleet verdoofd. Ze wreef over mijn mijn lichaam, maar het duurde even voordat ik dat kon voelen. Toen Mirjam haar lul uit mij haalde, dacht ik dat het voorbij was. Maar toen werden mijn bennen weer omhoog getild. Nu is daddy aan het beurt, zei Ferd. Mijn gaatje was al zuur. Maar met Mirjams zaad als glijmiddel, gleed Ferd makkelijk naar binnen en kreunde ik het weer uit. Dit keer werd mijn geschreeuwd geblokkeerd door een van Mirjams lekkere tieten. Terwijl mijn gaatje werd volgepompt, zoog ik aan Mirjams tepel terwijl zij me aftrok.

Dit keer voelde ik Ferds hand op mijn borst wel. Maar de aanwezigheid van zijn lul in mijn gaatje was meer te voelen. Voor de 2de keer begon ik te spuiten. En blijkbaar was Ferd ook aan het trekken terwijl zijn meisje werd geneukt. Want voor de 2de keer werd er zaad in mijn lichaam gespoten. Compleet uitgeput werd ik op mijn buik geplaatst. Maar net voor ik inslaap wilde vallen, verdween Mirjams lul in mijn mond. En nadat zij mijn mond vol had gespoten was het feestje pas klaar. Na een lekkere spank gaf ze Ferd een kus en zei ze, zolang Bas in het ziekenhuis is ben jij ons seks slaaf schatje. Hopelijk komt Bas snel terug. Want ik weet niet hoelang ik deze brute seks nog vol kan houden voordat ze me breken. Maar zelfs al zouden ze me breken. Ik geniet van elke neukpartij die ik heb gehad.

Word Vervolgd.
Lees verder in: Femboy Sisters - 6
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.0
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.3
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
9.0
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0
Klik hier voor meer...