63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-04-2024 | Cijfer: 8.3 | Gelezen: 2475x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Femboy Sisters - 3
Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Drukte hij nooit op het knopje waar veel mensen waren. Maar op het strand bijvoorbeeld drukte hij op het knopje. Toen Ferd een oude collega tegenkwam, dacht de collega dat ik en Bas zijn dochters waren wat mij en Bas opwinden. Ferd speelde het mee. Op een dag na een ruige seks partij met Ferd, zei Ferd dat ik en Bas wat ruiger aankonden. Ik en Bas hadden ons vanaf het begin al aan Ferd overgegeven. Hij zei dat voor hij ons leerde kennen, hij veel contact had met een transgender. Samen hadden ze steeds dates met jongens die hard gedomineerd wilde worden. Binnen no time stond de date gepland. De dag ervoor keken ik en Bas veel porno om ons voor te bereiden. Toen de dag was aangebroken had ik een afspraak. Na mijn afspraak deed ik mijn best om zo snel mogelijk thuis aan te komen. Eenmaal thuis snel onder de douch en deed wat make up op. Ferd deed de deur naakt open met lul recht vooruit. Heel zijn lichaam onder de olie en zweet. Hij trok me snel naar binnen en begon me te zoenen. Meteen gleed zijn vinger naar binnen. En met een vinger in mijn gaatje werd ik begeleid naar de slaapkamer. In de slaapkamer stond de transgender net als Ferd met een lul vooruit. Op de matras naast het bed lag bas. Met zaad druppelend uit haar gaatje en mond, keek ze me aan met een glimlach. Dus dit is de 2de stoute meid, vroeg de transgender. Beide smeerde ze me in met olie. Met een vinger in mijn kontje plaatste Ferd mij vervolgens op het bed.

Meteen ramde Ferd zijn lul in mijn mondje en voelde ik de lul van de transgender tegen mijn gaatje aan. Met beide handen op mijn heupen, ramde ze haar lul in een keer naar binnen. Ze was ietsje kleiner gebouwd als Ferd. Maar ineen keer een lul die naar binnen glijd, was wel even wennen. Ik wilde het uitschreeuwen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Meteen begon ze me hard met neuken. Ik probeerde het uit te kreunen maar Ferd was mijn keel lekker aan het doorneuken. Meerdere keren werd ik gespankt. Ik kon niet ontsnappen. Alleen maar kreunen. Duidelijk was te horen dat beide Ferd en de transgender aan het genieten waren. En al werd ik in beide gaten ruig doorgeneukt, genoot ik zelf ook. Plots stopte ze allebei. Toen Ferd zijn lul uit mijn keel haalde, keek ik hem aan. We zijn nog niet klaar met je jonge dame, zei Ferd. Beide stonde ze op en draaide me om. Beide armen werden aan het bed gespreid. De transgender pakte een stoel en ging voor me zitten, terwijl Ferd achter me kwam. Ferd plaatste zijn lul tegen mijn gaatje aan maar gleed nog niet naar binnen. Zodra de transgender plaats nam op een stoel, duwde ze mijn hoofd naar haar lul. Zodra haar lul in mijn keel gleed, gleed Ferd naar binnen.

Net als de transgender begon hij in een keer ruig met neuken. Ferd was al groter dan de transgender, maar hij neukte me nog harder dan zij deed. Toen ik mijn lichaam bijna niet meer voelde, schoot mijn zaad als een raket op de muur. Toen de transgender merkte dat ik had gespoten, greep ze me haren vast en neukte mijn keel kapot. Waardoor ze het niet meer in haar kon houden en heel mijn keel vol spoot met warme zaad. Het zaad stroomde uit mijn mond. Veel wist ik op te slikken maar veel kwam ook naar binnen. Toen ze begon met juichen, begon Ferd mij harder te neuken met als gevolg dat hij ook begon met spuiten. Langzaam haalde ze de piemels er uit deden ze de handboeien af. Met als kers op de taart, wilde ik naakt op Bas geplaatst. Die zonder twijfel dezelfde had meegemaakt. Misschien erger omdat ze als eerst was. Jullie 2 meiden blijven bij Ferd totdat hij zegt dat jullie weer naar huis mogen duidelijk? Zei ze met een geile vrouwelijke stem. Ik en Bas die dachten dat we puur homo's waren, waren meteen verliefd. Met moeite antwoordde we met ja. Ja Mirjam, zei ze. Als brave hoeren antwoordde ik en Bas met, ja Mirjam.

Word Vervolgd.
Lees verder in: Femboy Sisters - 5
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.0
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
9.0
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0
Klik hier voor meer...